«Ρουκέτα» Ερντογάν: Έθεσε θέμα Θράκης λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Τσίπρα

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο τετ α τετ του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, το τουρκικό ΥΠΕΞ έθεσε θέμα Θράκης, ως απάντηση στην επίσημη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Με ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ζητεί την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», και με αυτόν τον τρόπο απευθύνει ουσιαστικά μήνυμα ότι η τουρκική πλευρά δεν θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα να τίθεται δημοσίως και διαρκώς το θέμα των δύο Ελλήνων αξιωματικών, το οποίο η ίδια το έχει συνδέσει με το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hellasjournal.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρεται στην περίπτωση της λεγόμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», της οποίας η λειτουργία έχει απαγορευθεί λόγω της χρήσης του όρου «τουρκική», αν και μετά την προσφυγή της στο ΕΔΑΔ, η απόφασή ανέφερε ότι πρόκειται για παραβίασή του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι και η Ελλάδα οφείλει να κάνει τις αναγκαίες ρυθμίσεις.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στην τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή το 2017, η οποία προέβλεπε το δικαίωμα μιας οργάνωσης που είχε απορριφθεί το αίτημα λειτουργίας της, να επανέλθει στη Δικαιοσύνη έπειτα από μια σχετική απόφασή του ΕΔΑΔ.
Αποτέλεσμα αυτής, όμως, ήταν η αίτηση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» για επανεγγραφή της στον κατάλογο των σωματείων να απορριφθεί .

Η «απόφαση του Δικαστηρίου δείχνει ότι η νομοθεσία που υιοθέτησε το ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είναι αρκετή για να προστατευθεί το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι…
Περιμένουμε από την Ελλάδα να κάνει αποδεκτή στα Αρχεία της τις ΜΚΟ της Τουρκικής Μειονότητας της Θράκης, χωρίς διακρίσεις και να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις για την υιοθέτησή των αποφάσεων του ΕΔΑΔ» αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

epilekta

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

5 thoughts on “«Ρουκέτα» Ερντογάν: Έθεσε θέμα Θράκης λίγο πριν από τη συνάντηση με τον Τσίπρα

  1. okanenas says:

    Ανοιξε σ’ όλους η όρεξη με τον τσιπράκο και την κυβέρνησή του την πλέον ανίκανη και επικίνδυνη σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Πλάκωσαν όλοι σκοπιανοί , αλβανοί και φυσικά οι τούρκοι. Οτι προλάβουν να πάρουν κοψοχρονιά.

  2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλευεται!!! Ευκαιρια λοιπον, τωρα που γυρίζει. Πάρε οτι θέλεις παλιατζή. Κι εμεις κατεβαίνουμε σε συλλαλητήρια. Στα Σκοπιά κανουν πάρτυ ενω εμεις εχουμε κηδεία. Και ολα αυτα τα ξεπουληταρια μας τα εκαναν για το καλο μας και για το καλο της Ελλαδας. Πρεπει να τους ειμαστε και υπόχρεοι;;; Να τους πούμε και ευχαριστω;;; Μηπως τελικα ειμαστε αχάριστοι ρε παιδια;;; Μηπως αυτοι, διακόσια, τριακόσια ατομα εχουν δικιο κι εμεις, δεκα εκατομμυρια κοντά, ειμαστε οι παράλογοι;;;; Λέτε;;;;;;;;;; Ε ρε ……….που θελουν καποιοι!!!!!!

  3. okanenas says:

    Ευτυχώς που εξαφανίστηκαν από την ιστορία οι …. Πετσενέγοι γιατί και αυτοί κάποιο κομμάτι της Ελλάδας θα ζητούσαν με τον κοτζιά ΥΠΕΞ. κοτζιά γερά πήγαινε τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897. Είσαι ικανός να το κάνεις, «το έχεις», πρώην σταλίνα και νυν γερμανοτσολιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *