in ,

Έχει αναρωτηθεί κανείς με ποιον τρόπο η δωδεκαθειστικη μασονία τους έχει κάψει τα  μυαλά;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο μπαλαντινας το πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα στο δικαστήριο δήλωσε Ότι είναι εξωγήινος (ενσαρκωμένος ελλάνιος) με σκοπό να σώσει τους Έλληνες.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα Σώρρα για να ξεσκεπάσουν την τεράστια απάτη που έχει έρθει από το εξωτερικό μέσα από τα βαθιά λαγούμια των στοών της μασονίας και της μαύρης μαγείας  θα έχουν δει ξεκάθαρα ότι τα μέλη όλα σε όλες τους τις ανακοινώσεις και τις συζητήσεις έχουν μία ιδιαίτερη θέση περί πίστης,  κληρονομιάς,  και πεπρωμένου…

Μέσα στο facebook οι συζητήσεις και οι διαμάχες που έχουν δημιουργήσει αυτές οι κρυφές ομάδες των τρολ προερχόμενες από την μυστική υπηρεσία της CIA  και άλλων καλών υπηρεσιών που υπηρετούν πολύ μαύρα ενεργειακά κέντρα…  διαβάζουμε ξεκάθαρα τις πεποιθήσεις που έχουν δημιουργηθεί σε συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα…. περί Σώρρα Απόλλωνα….  προφυτευμενου Σωτήρα… και άλλα πολλά που ένας γνώστης των πραγμάτων κατανοει τον βαθμό επικινδυνότητας που χαϊδεύει αυτή τη στιγμή ένα  κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας!

Εμείς σαν ιστοσελίδα γνωρίζαμε και Γνωρίζουμε από την αρχή το βάθος αυτής της τεράστιας προσπάθειας ώστε η Ελλάδα να προδοθεί εκ των έσω,  ώστε ο ελληνικός λαός να είναι μόνιμα μπερδεμένος και  διαχωρισμένος…  γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τις προσπάθειες των συγκεκριμένων  στοων…  να καίνε τα μυαλά των ανθρώπων που φοβούνται ότι αν ενωθούν θα μπορούσαν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα στα μεγάλα σχέδια τους!

Είναι λογικό σε έναν πόλεμο, σε έναν αόρατο πόλεμο… να στοχεύσεις αυτόν που φοβάσαι… να τον πλησιάσεις με δουριακο τρόπο…  και μέσα από τις ιδιαίτερες τεχνικές που γνωρίζεις  να του κάψεις τον εγκέφαλο και να τον καταστήσεις ανίκανο να αντιδράσει επί της ουσίας!

Πολλοί Ίσως να μην κατανοείτε το σημαντικό όλων αυτών που αυτή τη στιγμή σας γράφουμε…  Λογικό μιας και η επικοινωνιακή τεχνική στην διαίρεση και τον διαμοιρασμό της μάζας εμπεριέχει αυτή την  λύση ως έτοιμη τροφή σκέψης για όλους μας.

Ήδη μέσα σας έχει μπει  το μικρόβιο… του απατεώνα Σώρρα…  η απέχθεια σε οποιαδήποτε πληροφορία έχει να κάνει με αυτή την ομάδα… αλλά ξεχνάτε ότι ίσως αυτός να ήταν και ο σκοπός…. μάλλον ο διπλός σκοπός… Το διπλό όφελος… που γνωρίζει πολύ καλά να δημιουργεί αυτή η μαύρη κάστα!

Δεν θέλουμε να ακουμε τίποτα πια για αυτή την ομάδα γιατί έντεχνα  αλλά και εκεί που έπρεπε πολυ φανερά… φυτεύτηκαν ψέματα… σε τεράστιες αλήθειες… και την στιγμή που αυτές οι αλήθειες έπαιρναν δυναμική στο συλλογικό ασυνείδητο του Έλληνα… η εντολή των λάθος χειρισμών επικοινωνίας δόθηκαν στον αρχηγό ώστε σήμερα αυτός να είναι γελοιοποιημενος  και το σύστημα δήθεν να τον κυνηγά αλλά να μην μπορεί να τον βρει!

Αν σου φαίνεται σε αυτό το άρθρο ότι εγώ υποστηρίζω τον Σώρρα κάνεις λάθος,  απλά προσπαθώ να σου δείξω τις τεχνικές του διπλού οφέλους  και πόσο εύκολα μπορεί αυτό το σύστημα χρησιμοποιώντας την ηλιθιότητα και τον εγωκεντρισμό μερικών ανθρώπων να κάνει θαύματα…

Το Σωρρα τον πλησιασαν συγκεκριμενοι ανθρώποι απο συγκεκριμενες ομαδες και του τάξανε παλάτια και δόξες,  τον εκπαίδευσαν σε μαύρα πράγματα  με σκοπό τον έλεγχο του εγκεφάλου του…. και την πλήρη πίστη και εμπιστοσύνη προς την κρυφή ομάδα πίσω του…!!

Όταν η ομάδα που χειριζόταν τον Σώρρα σαν μαριονέτα…. τάζοντάς του πρωθυπουργίες  και αξιώματα…  έφτασε στο σκοπό της…. ο οποίος ήταν  να διαχωριστεί  η ελληνική εναλλακτική πληροφορία και αφύπνιση σε ομάδες….. ξεκίνησε μέσω της εμπιστοσύνης που είχε κερδίσει από το Σώρρα να του δίνει τις οδηγίες της αυτοκαταστροφής του!

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε,  να έχει κάψει τα μυαλά σε πληροφορία σε δέκα χιλιάδες πατριώτες… που σε άλλη περίπτωση θα ήταν πραγματικά μία βάση τεράστιας δύναμης για την αντίστασή μας…. και ταυτόχρονα να κάψει σε όλους εμάς τους υπόλοιπους το μυαλό… απέναντι σε οτιδήποτε έχει πλέον να κάνει με αυτή την ομάδα!

Αν το βάζαμε κάτω σε σκορ ποδοσφαιρικό…. θα μπορούσαμε να πούμε..  επικυρίαρχοι εναντίον Ελλήνων… 3-0…!

Όταν ένας άνθρωπος που έχει κάνει ένα έγκλημα,  έχει φυλακιστεί για αυτό  και στο δικαστήριο του  επιμένει να λέει ότι είναι ένας εξωγήινος που χει έρθει να βοηθήσει τους Έλληνες…  Εμείς αν Απλά πούμε ότι είναι ένας τρελός… Θα αγγίξουμε τα όρια της αφέλειας!

Αν περάσουμε στα νομικίστικα και σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος αυτός το κάνει για να θεωρηθεί τρελός και να έχει καλύτερη ποινή από τους δικαστές…  τότε πάλι μυρίζμαστε ότι πίσω από όλη αυτή την κατάσταση υπάρχει κάτι πιο μεγάλο!

Η περιπτωση ελεγχου του νου στην περιπτωση Μπαλαντινα ειναι εξοργιστικα φανερη και ειμαι ιδαιτερα ενοχλημενος που εχω αναφερθει στο γεγονος αυτο και το προβλημα του εδω και πολυ καιρο και κανεις δεν φαινεται διατεθιμενος να κανει κατι για τους υπολοιπους που τους εχει συμβει το ιδιο πραγμα ..!

Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες είναι τα μέλη της ομάδας Σώρρα,  ξέρω ότι με ψεύτικους κωδικούς και συνεχόμενο τρολάρισμα στο ίντερνετ κατάφεραν να φαίνονται ότι είναι πάρα πολύ… τεχνικές βέβαια που είμαι σίγουρος ότι δεν τις γνωρίζει η ομάδα του Σώρρα και της έπραξαν άλλες υπηρεσίες για χάρη του!

Γνωρίζω όμως ότι κάποιοι άνθρωποι συνάνθρωποί πατριώτες μας  αφησαν δυστυχώς συγκεκριμένες ενέργειες και πληροφορίες να μπουν μέσα τους και να τους κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά,  από την άλλη γνωρίζω ότι αυτή η κοινωνία αυτός  ο πολιτισμός της χεστρας… Όλα αυτά τα πράγματα τα έχει  κάνει να φαίνονται Φαίδρα και γραφικά για τη μάζα…. και είμαι σίγουρος ότι κανένας εισαγγελέας δεν θα καταλάβει αυτό που λέω αυτή τη στιγμή ώστε να ερευνήσει… και είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα πάρει το θάρρος η την ευθύνη να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους!

Αφήνω την πόρτα μου ανοιχτή και την επικοινωνία μου ορθάνοιχτη σε όποιον συνάνθρωπό μου έχει κατανοήσει ότι του έχουν κάνει κάτι και χρειάζεται βοηθεια…

Γνωρίζω ότι  ενοχλώ μαύρους και κίτρινους κύκλους…  Μα το κάνω χρόνια έτσι κι αλλιώς για να σταματήσω τώρα…  και με ενοχλεί απίστευτα πολύ  οι άνθρωποι πίσω από τις σκιές να συνεχίζουν να καίνε τα μυαλά των συμπατριωτών μου…και να σταματούν κατα επέκταση με αυτό τον τρόπο  να σταματούν συνέχεια την υγιή Ένωση όλων των πατριωτών της χώρας!

Και τέλος όσο και να σου φανεί τραβηγμένο  κάνω πρόταση στον κύριο Σώρρα…  αν καταφέρει και νικήσει τους εγωισμούς του..  και έχει έρθει η στιγμή που χει καταλάβει τι του στήσανε…  και με ποιον τρόπο τον ενέπλεξαν  να ακολουθήσει αυτή την πορεία με το συγκεκριμένο ρόλο…. Να τολμήσει να επικοινωνήσει μαζί μου  γιατί είμαι σίγουρος είναι ότι μέσα από τη δική του πληροφορία θα  μπορέσουν να  υπάρξουν πράξεις  ενάντια στον πραγματικό εχθρό του Ελληνισμού!

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. όλα χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σενάρια. Ανακατεμένες αλήθειες μέσα σε ψέματα . Από τα δέκα στοιχεία το ένα θα είναι σωστό , και από το ένα που είναι σωστό θα είναι παραλλαγμένο και αντίθετο . Τα υπόλοιπα εννέα στοιχεία και αυτά την ίδια τύχη . Σαν να φτιάχνεις μια ταινία . Παίρνεις την πρώτη ύλη , και την μετατρέπεις , την μετασχηματίζεις σύμφωνα με την εικόνα που θες να βγει στην προβολή των ανθρώπων.
  Και επειδή οι άνθρωποι , αναλόγως την κατηγόρια που κατατάσσονται στα πρωτόκολλα της εμβέλειας των συχνοτήτων τους , ακολουθούν τον αντίστοιχο δρόμο..
  Όσοι πολλοί αντιστοιχούνται στις ανάλογες κατηγορίες γίνονται μια μεγάλη χειροκίνητη μαριονέττα και πιστά δηλώνουν αυτό που τους φυτέψαν.
  Και όσοι δε μπορούν να την παρακολουθήσουν αυτήν την ταινία , βρίσκουν άλλους τρόπους , που μπορούν έντεχνα να σε χρησιμοποι9ήσουν.
  ένα κουμπί είναι άλλωστε… το πατάς και τον φέρνεις στα νερά σου.
  Πόσα κουμπιά υπάρχουν… Άπειρα..
  Άντε να βρεις τον τέλειο συνδυασμό αυτά τα άπειρα κουμπιά να ταιριάξουνε όλα μαζί..
  αδύνατον …ίσως γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός με άλλοτε πολλά και άλλοτε με λίγα..
  πόσο δυνατόν είναι τα βρει ; 1% Επιτυχώς…
  ΗΡΩ

 2. Σιγά μην ο Ψώρας μετανοήσει ή δει το φως το αληθινό. Ή οι πιστέψαντες σε αυτό το πράγμα. Κακά τα ψέματα, τριτοκοσμικοί υποανάπτυκτοι είναι. Και σιγά μην τον πίστεψαν!! Να φάνε γλυκάκι θέλαν. Για τόσο αυνάνες μιλάμε.

 3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΟΣΦΩΡΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!.. ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!

  • Ποιος είναι πάλι αυτός ο χριστός; Καμιά καινούργια θρησκευτική καρικατούρα; Όλο χαζομάρες επινοεί η ανθρωπότητα, να δούμε πότε θα ωριμάσετε.

   • “χριστοι ειναι και ολοι η μη προσωμοιωμενοι ανθρωποι που ερχονται σε αυτον τον αδικο κοσμο και στυρωνονται ”
    Μεινε σε αυτο και μονον διοτι ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αληθεια.Διοτι “Χριστος” γινεσαι και δεν γεννιεσαι απο καμμια σκοπιμοτητα,θρησκεια η συμμορια.Χριστος,αν θες,ειναι αυτος (η αυτη) που εχασε την εργασια του και ψαχνει στα σκουπιδια για να ταισει τα παιδια του.Τα υπολοιπα απλα ειναι αλοιφες για να τυφλωνουν την κριση σου

 4. Ποιο δωδεκαθεο να γνωριζουν οι Βουδιστες -βλεπε Σωρρας- ο πρωην δεκατρειοθε’ι’στης της ερημου απο την ασια. Απλος ασιατης αρρωστος και εξ αιματος δολοφονος [βλεπε σινα]

 5. Αυτα τα Facebook και τα Instagram σας εχουν κανει τα μυαλα σουπα Μινεστρονε δεν σας φτανουν τα ΜΜΕ

 6. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
  ΠΩΣ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΩΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ——————————————————————————————————————————————————-
  ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (2018)

 7. Για τον μπαλαντινα ναι ισως ηταν ελεγχος του νου , απο ποιον ομως;
  Εχω παρακολουθησει αρκετα τον Σωρρα νομιζω στοχος ειναι να ενωσει τους ελληνες να γινει η εθνοσυνελευση ωστε να επικυρωθει ενα νεο συστημα με τα πρωτοκολλα και ετσι ναμην προδωθει ποτε ξανα ο λαος μας. Ειχα δει επισης την συνεντευξη σου με την κυρια του κοντρα που οπως ξερεις μετα τον Σωρρα μεταπηδησε στην χρυση αυγη οποτε οτι ειπατε απλα πετιετε στα σκουπιδια. Προσπαθησε να στηριξεις αυτα που λες με περισσοτερα στοιχεια και ετσι ισως μας πεισεις και μας που ακομα τον στηριζουμε. Περιμενω…

 8. Ενας απλος μακακας ειναι ο Ψωρρας απο τους πολλους που εχουν μπλεξει τα θεολογικα με την εθνικοναζιστικη παρακρουση και με την συνδρομη ασφαλως της επικρατουσας θρησκειας. Το σκορ ειναι πολυ μεγαλυτερο στην συγκεκριμενη περιπτωση και ολα τα γκολ ειναι αυτογκολ. Τα διχτυα του μυαλου του νεοελληνα εχουν ξεσκιστει απο τα αυτογκολ του μυαλου του. Δεν υπαρχει προηγουμενο στην παγκοσμια ποδοσφαιρικη ιστορια.

  • εχεις κτυπησει ακριβως στοχο,ετσι ειναι ωμα και παστρικα.Αυτογκολ στο μυαλο του σε κατασταση συγχισης ευρισκομενου μεσου ελληνα.

 9. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑ» ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΤΩΣ 200 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ.

  ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ «ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΜΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΣΠΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΟΜΩΣ Η ΜΑΝΤΑΜ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΘΕΙ ΠΑΛΙ.

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΤΑ “ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ” ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ…!!!!

  ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ??

  ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ» ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΔΑΚΙ??

  ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ,ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ,ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ,ΧΑΖΟΙ Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ??

  ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ??

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ,ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΨΕΜΑ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ…

  • Χαχαχαχ το αφησα να περασει για να δει ο κοσμος ολος ποσο στημενα και αυτοματοποιημενα τρολ ειστε και να καταλαβουν οι συνανθρωποι σας που εχουν μπλεξει…ποια ποπη σουφλη ρε μιναρα …πιο κατοχικα νεα τις ποπης σουφλη ρε καραμητρω…ξαναδιαβασε την εντολη στο εμαιλ σου τα εκανες σκατα !!!…Τρολακια του κολου το φελεκι μου…και μην μου πεις οτι ενω εισαι ενας καλοκαγαθος ενημερωμενος αναγνωστης δεν ξερεις το το κατοχικα νεα ειναι του Stranger που υπογραφει απο κατω ολα οσα λεει…μην μου πεις οτι μπερδευτηκες που εισαι..και οτι δεν πηρες λινκ μαζικο με εντολη μιληστε εκει ;;… Α ρε ζωα ε ζωα μονοι σας στηνεται τον λακο σας ..ΖΩΑ!

   • ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΑ “ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ” ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΛΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…

    • Δεν υπρχει ουτε μια απαντηση που να λεει οτι λεει αληθεια ο Σωρρας ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ υπαρχει μια στημενη δικη για αλλο θεμα ..ου ο μυνητης δεν πηγε καν να πει τι και πως .. στημενο δηλαδη … για να βγει μια στημενη αποφαση να σας δουλευουν..και αν με αυτο δεν καταλαβαινεις οτι απο ποσω κρυβεται μασωνια και πολλα ακομα εισαι αξιος της μοιρας σου ..τον χρονο μην μου τρως αλλο ομως γιατι για τους ηλιθιους δεν εχω καθολου χρονο!

     • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ,ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤτΕ,ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ “ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ” ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ?? ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΑΘΕΙ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ…ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ http://alfeiospotamos.gr/?p=6436 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ…ΒΡΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ??…ΜΕΤΑ ΔΕΣ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ…..https://www.youtube.com/watch?v=y8IKA2Ud3KA

 10. ΤΑ ΦΥΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ,15 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΑ..

  http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

  • ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ,ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,15 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΡΙΑΣ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΣΤΟ ΛΙΝΚ..

  • ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ..

   ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ,ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΛΕΣ ΣΩΡΡΑΣ..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΓΑΚΙΑ….

 11. Ποιος θυμάται το βίντεο όπου παρουσιάζεται ο Σώρρας με το διπλό πέλεκυ (λάβρυς);
  https://katohika.gr/stranger-voice/akousete-mporei-kai-na-sothoun-anthropines-zoes/
  Είναι σύμβολο της θεάς ή μεγάλης θεάς ή μεγάλης μητέρας, μητέρας θεάς ή μητέρα Γης και τον κρατούσαν αποκλειστικά γυναίκες.
  Δεν μιλάμε για ιερατείο γενικά, αλλά για κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο.
  Το κίνημα της θεάς και τη Μητριαρχία. Άλλωστε, σύμφωνα με τους αποκρυφιστές, η νέα εποχή του Αντίχριστου είναι θηλυκή.
  Πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο, μη συγκεντρωτικό κίνημα και ως εκ τούτου δεν διαθέτει κεντρικό θρησκευτικό δόγμα. Πρόκειται για ένα σύστημα θεολογικής πολυμορφίας που κυμαίνεται από μονοθεϊστικό, έως πολυθεϊστικό και πανθεϊστικό, περιλαμβάνοντας πληθώρα δοξασιών, μύθων και τελετουργικών πρακτικών και συνδέεται άμεσα με το νεοπαγανιστικό κίνημα ή αλλιώς κίνημα των Γουίκαν (Wiccan), το οποίο με τη σειρά του αποτελεί αναβίωση της αρχαιότερης θρησκείας, που είναι ο παγανισμός .
  Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την κοινή πλουραλιστική πεποίθηση, ένας αυτο-προσδιοριζόμενος λάτρης της θεάς, δύναται να λατρεύει οποιοδήποτε αριθμό διαφορετικών θεοτήτων που απαντώνται σε διαφορετικές κουλτούρες ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τις δοξασίες των οπαδών του κινήματος της θεάς, εάν υπάρχει ένας αρσενικός θεός, η πηγή των δυνάμεών του θεωρείται η πρωταρχική θηλυκή θεότητα.
  Το κίνημα της Θεάς και το νεοπαγανιστικό κίνημα συνδέονται με το φεμινιστικό κίνημα.
  Η λατρεία της θεάς φαίνεται να επικρατεί σήμερα και το βλέπουμε παντού. Μία λατρεία που αγκαλιάζεται από τη μαγεία τον ριζοσπαστικό φεμινισμό, τον αποκρυφισμό και τη φιλελεύθερη εκκλησία.
  Προσπαθούν σε παγκόσμια κλίμακα να αποδημήσουν τα πάντα, και να εξαλείψουν τον Ιησού Χριστό.
  Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, χρειάζεται μεγάλη ανάλυση και δεν νομίζω – τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα – πως έχουν γίνει οι απαραίτητες «συνδέσεις».
  Εάν μελετηθούν αυτά τα φαινόμενα, τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ εδώ και τουλάχιστον μισό χρόνο, θα εξηγηθούν τα πάντα όσα εξελίσσονται στο τώρα.
  Ένα παράδειγμα
  https://youtu.be/WR4M4XCq6mA

  • Σεμιραμις(γυναικα Νεμρωδ)-Μεγαλη θεα Μητερα-αρχαια Βαβυλωνα?πισω απο την Μαριολατρεια των καθολικων κρυβεται η λατρεια της Μεγαλης Μητερας(φυσικα εν αγνοια του απλου πιστου)?

 12. Η πλακα ειναι οτι οι βλακες περιμενουν και απαντησεις στις απιστευτες ηλιθιοτητες και την αρρωστα που σπερνουν και θα πρεπει και καλα να παρει καποιος στα σοβαρα τις ουφομακακιες του Ψωρρα και της σπειρας του που απευθυνονται στο χαμηλοτερο επιπεδο ηλιθιοτητας. Η ολη κατασταση ειναι κωμικοτραγικη και δυστηχως η ευθυνη του νεομακακα ειναι τεραστια ανεξαρτητα με οτιδηποτε αλλο.

 13. Ας μην ειμαστε τοσο αρνητικοι με την σπειρα του Ψωρρα. Αλλωστε οι “ανθρωποι” απλα την δουλεια τους κανουν και παρεχουν αυτο που ζηταει η αγορα που ειχε προετοιμαστει αλλωστε για αυτην την “τεραστια επενδυση” στην αγορα του κωλου και του σκατου απο τους Καλογερακηδες και τους Κεραμιδαδες και ολα αυτα τα “Ελληνοκεντρικα” κοπρανα.

  Απλα βασικα πουλανε κωλοχαρτα στους χεσμενους για να βγαλουν και αυτοι τα προς το ζην οι “καημενοι”. Αλλωστε δεν φταινε αυτοι που γεννηθηκαν μακακες. Η μακακια ειναι μια παναρχαια ασθενεια η οποια προφανως μεταδιδετε μεσα απο το “ανωτερο” DNA του νεοναζι μακακα που εχει υποστει λοβοτομη απο τα “μαγικα” γονιδια Εψιλον που με βαση και τα δεδομενα μπορει καποιος με ασφαλεια να υποθεσει οτι ειναι τα γονιδια του εξωγηινου μακακα που ειναι σε “αποστολη” να σωσει τους Ελληνες.

  Μην γελατε το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο. Εδω περα μιλαμε για γεννετικο πολεμο και για την εισβολη του εξωγηινου μακακα στην ανθρωπινη συνειδηση.

 14. εσενα τωρα και ολων των οπαδων του ψωρρα οτι και αποδειξεις να σας φερουν που να αποδεικνυουν την απατη δεν αλλαζετε, γιατι τοσες σηζητησεις στα καφενεια υπερτου τοσα χρονια δεν μπορεις να βγεις μια μερα και να πεις εφαγα το δουλεμα της αρκουδας γι΄αυτο θα το συνεχισετε μεχρι το γκρεμο αλλα να ξερεις κατι οτι το γινατι βγαζει ματι.και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο σας την εχετε παρει χαμπαρι αλλα σας εχει γ@μησει ο εγωισμος.ρε σεις τα γεροντια τρωγαν δουλεμα 40 χρονια και τοσο εγωιστικα δεν το πηραν.παρατηστετα ρε να πα να γ@μηθει εμεις θα σας περιμενουμε να γινουμε ολοι ενα μεγαλο ποσοστο αφυπνισμενων ανθρωπων για να παρουμε την πατριδα μας πισω

 15. ΣΥΜΦΩΝΩ 200% με το άρθρο. Το θέμα είναι, ότι εσεις εκεί στα κατοχικά, τα ίδια και χειρότερα κάνετε με τα΄άρθρα ουφολογίες, συνωμοσιολογίες, chemtrails, αντιεμβολιασμός, αρνηση αλλαγής κλίματος, και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ, ότι προερχόμαστε και καλά από ανδρομέδειους, σελήνη διαστημόπλοιο κλπ κλπ. Με άρθρα αντιεπιστημονικά του κάθε Σπύρου-diadrastika-Μακρή, vasoulas κλπ κλπ.

  Καλύτεροι είστε εσείς?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυτοί Έγραψαν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

Λονδίνο: Φωτιά σε συγκρότημα κατοικιών στο Mayfair – 58 πυροσβέστες επιχειρούν