Αν με ακούσετε μπορεί και να σωθουν ανθρώπινες ζωές

Στο θέμα της οργάνωσης Σώρρα αποδεδειγμένα η πολιτεία καθυστέρησε χαρακτηριστικά και κάνοντας μεγάλα λάθη μέσω της δικαιοσύνης έδωσε – προσέφερε και “όπλα” ώστε να βοηθήσει στην εξάπλωση αυτής οργάνωσης .

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε από λάθος από την άλλη όταν τα συνεχόμενα λάθη συνήθως ωφελούν μόνο μια συγκεκριμένη πηγή τότε μπορεί ο καθένας να σκεφτεί ότι τα λάθη αυτά γίνεται κατόπιν εντολής .

Δεν θέλω να αναλύσω παραπάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά όποιος πραγματικά θέλει να ψάξει μπορεί να το κάνει μέσα στο κατοχικά νέα και τις δικές μας έρευνες για το τι κρύβεται πίσω απ’ την οργανωση Σώρρα .

Θα πάω λοιπόν κατευθείαν στο ζουμί με το δικό μας σκεπτικό .

Έχουμε ένα μανιφέστο από ένα φυγόδικο οποίος παρουσιάζεται σ’ ένα καναπέ που εντέχνως γύρω-γύρω και πίσω στον τοίχο δεν υπάρχει τίποτε ώστε να προσδιορίζει τον τόπο αλλά ταυτόχρονα πάνω στον καναπέ στο χερούλι εμφανίζεται ο διπλός πέλεκυς .


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταυτόχρονα ο κύριος αυτός όποιος με τρόπους αποκλειστικά της CIA έχει κάνει χιλιάδες ανθρώπους να πιστεύουν σε δράκους και σε θεούς που εμφανίστηκαν στη γη κάνει και μια απόλυτη δήλωση με την φράση ..”ο πολεμιστής πρέπει κάποιά στιγμή να σκοτώσει “…

Ίσως να είμαι από άλλο πλανήτη ,ίσως η ανθρωπότητα να ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι πριν μερικά χρόνια την εποχή των “τρομοκρατων” ανα το κοσμο σε κάθε βίντεο τους ολόκληρες ομάδες ειδικών ανθρώπων καθόντουσαν και τα κοιτούσαν δευτερόλεπτο δεύτερολεπτό, κίνηση κίνηση, λέξη λέξη, για να δουν αν πίσω από αυτό που έδειξε η εικόνα υπάρχουν κρυφά μηνύματα .

Ο διπλός πέλεκυς σηματοδοτει τον πόλεμο σαν μηνυμα και η πρόταση …ο πολεμιστής πρεπει να σκοτώσει …νομίζω δε χρειάζεται καμία εξήγηση .

Το μπαλάκι λοιπόν τώρα πάει σε σας που ερευνάται αν έχουμε δίκιο και όλη αυτη η οργανωση δεν ειναι απλά το έργο ενός απατεώνα αλλά κάτι με πολύ πιο μεγάλες και βαθιές ρίζες,αν εχουμε δικιο τότε θα ξαναβρεθούμε σύντομά στην λυπηρή κατάσταση να έχουμε περιστατικό όπως είχαμε με τι ψυχίατρο ,ενα περιστατικό που έγινε μέσα από την ομάδα αυτη και μάλιστα με καταγγελίες ανθρώπων ότι δύο μέρες πριν συμβεί το περιστατικό κάποιοι από κει μέσα έλεγαν ότι σε δύο μέρες θα μας γνωρίζει ολη Ελλάδα .

Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος , ελπίζουμε τα λάθη που έγιναν μέχρι σήμερα να ήτανε απλά τυχαία λάθη , ελπίζουμε αυτή που ‘χουνε μπλεχτεί εμφανώς σε αυτά τα λάθη να ήταν ειλικρινής , ελπίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε μόνο με έναν απατεώνα ψεύτη που κορόιδεψε τον κόσμο, γιατί αν είναι αλλιώς και έχουμε δίκιο εμείς οι περίεργοι συνωμοσιολόγοι τότε ξανα εχεται καθυστέρηση , τότε ξανακάνετε λάθος τότε ξανά αφήνετε ναι μεν χωρίς το κεφάλι αυτή την συμμορία αλλά μετά δεξιά χέρια πλέον να την κινούν και να δίνουν εντολές σε αόρατους στρατούς .

Σταματήστε τους πριν ξαναδούμε στις τηλεοράσεις σε λίγο χρόνο από τώρα να λένε ..ποιος το περίμενε ..ποιος περίμενε ότι υπήρχε τόσο πολύ μεγάλο βάθος αυτή την υπόθεση…, εμείς το περιμένουμε το θέμα είναι η δικες σας έρευνες να ανοίξουν το πεδίο τους και να δειτε όλα τα στοιχεία όχι μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι τα απλά …αυτά που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα ψεύτικα ομόλογα, αλλά και ποιοι μπορεί να είναι πίσω από αυτά και ποιοι μπορεί να έχουν πετύχει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοια μεγάλη επιρροή σε χιλιάδες ανθρώπους και με ποιον τρόπο επιτυγχάνεται μια τόσο μεγάλη επιρροή σε χιλιάδες ανθρώπους …..

Πράξτε το δίκαιο πριν βρεθούμε ξανά μπροστά από μια κατάσταση στην οποία θα τη δικαιολογήσει μόνο η σχιζοφρένεια όπως με τον Μπααλαντίνα .

Stranger

Loading...

16 thoughts on “Αν με ακούσετε μπορεί και να σωθουν ανθρώπινες ζωές

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Εμείς πιστεύουμε στον έναν και αληθινό Θεό των Χριστιανών ορθόδοξων και σε κείνους τους πολέμαρχους προγόνους μας, βλέπε: Φίλιππος-Μ. Αλεξανδρος – Κολοκοτρώνης .. και πλήθος άλλων Ηρώων που χύσανε, και θα ξαναχύσουμε Ελληνικό αίμα αν χρειαστεί !!
  Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου μολονότι οι ανόητοι φανατικοί ακόλουθοι σας, για χρήμα και εξουσία στο τέλος -τέλος δεν θα σας ακούσουν !! δεν θα σας ακολουθήσουν !!! θα σας πάρουν χαμπάρι !

  Η ειδωλολατρία σας δεν έχει όρια είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο !
  Βαδίζετε τον τόπο και τον Έθνος στο χρέος και στην καταστροφή του ! στον 12θεισμό !! βρίζεται αισχρά τους Έλληνες που δεν σας ακλουθούν ! Δεν ακλουθούν τον μύθο σας!

  Το θράσος η αναξιοπιστία και η φαυλότητά σας δεν έχει όρια! Δεν έχει, ούτε αρχή, ούτε τέλος !
  Απειλείτε δημοσίως στα διαδικτυακά κανάλια τους πολίτες ! Ποιοι είστε τέλος πάντων ; γιατί δεν σας συλλαμβάνουν; γιατί κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι με απόλυτο θράσος δινετε και συνεντεύξεις στα κανάλια ; Που είναι η δικαιοσύνη;

  Διχάζετε τον Λαό !! Μοιραίοι κι άβουλοι… Μωραίνει Κύριος !!
  Εμείς έλληνες πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας χάρη στην φιλοτιμία ,όσων ακόμα τηρούν ακμαίο τον Ελληνισμό στην ψυχή τους..
  Ένα να ξέρετε ότι οι απειλές σας δεν μας φοβίζουν !
  Δεν μας τρομοκρατούν !

  Ευτυχώς ο Κοσκωτάς δραπέτευσε !! τον περίμεναν ως φαίνεται οι Μαορί που τους έδωσε 50 δις !
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !

  Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα» ₪₪₪₪₪₪₪

  http://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b5-%ce%b1-%cf%83%cf%8e%cf%81%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%ac/

  • φαινόμενο says:

   φαίνεται από μακριά ΧΡΗΣΤΟΣ(Χ) πως είσαι Σωραίος…. Έλα τώρα ούτε καν το κρύβεις. Το μισογυρίσατε;

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

    φαινόμενο…..χα.χα.χα.χα.χα.-Ψάξε να βρεις τον αληθινό Θεό, παιδί μου. Να Τον δεχτείς όπως είναι. Μην Τον θέλεις όπως εσύ τον φαντάζεσαι……. ΧΡΗΣΤΟΣ(Χ) πως είσαι Σωραίος…Εχω;; Οκ..Οκ..

 2. Χ.Κ. says:

  ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΙΕΡΕΑ,ΤΟΥ ΒΑΑΛ. (ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ) ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΡΩΤΟ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΟΡΚΗΣΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ… ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΙ… ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΑΛΤΕ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ…!

  • Ανώνυμος says:

   Το 1/4 στη Θεσσαλία έχουν επίθετο Mπαλαντίνας. Τον διάλεξε ως πρωτοπαλήκαρο για τον λόγο που είδατε στα βίντεο με τους αγρότες. Ηταν καλός κράκτης και συντονιστής για το επίπεδο που κινείτε αυτή η οργάνωση.
   Δεν είναι ούτε αρχαιολάτρες ούτε τίποτα, οι οπαδοί είναι μόνο ανεστρεμμένοι μεσιανιστές και διαχειρίσιμοι χωρίς βούληση και κακόγουστοι ακτιβιστές που ντύνονται με χαρτόνια. Όλοι οι οπαδοί του είναι χριστιανοί ορθόδοξοι βαπτισμένοι οι οποίοι δεν έγιναν ξαφνικά αντίχριστοι. Θα μπορούσαν να είχαν υποστεί πλύση για να είναι και φανατικοί στυλ λουκά στα παλιά “καλά” της, ή και σντιρατσιστές.

   Η πλέμπα αλλά και οι ιδιοσυγκρασίες ομάδων συγκεκριμένου επιπέδου μόρφωσης θέλουν κάποια ερεθίσματα και υποσχέσεις για να πιαστούν από κάπου όπου μια “νεα” ιδεολογία πάντα έχει επιτυχία. Ακόμα και ένα ψεύτικο γεγονός με τα δις ανακατωμένα με Θεούς.

 3. Ανώνυμος says:

  Η δαιμονικη αρρωστια της αρχαιοπληκτοβλακομαλακιας βρισκεται στο τελικο σταδιο και τωρα οι εναπομείναντες ζωντανοι θα πρεπει να αμυνθουν εναντια στα ζομπι.

 4. Jordan says:

  Τετοια ψυχοσική συμπεριφορα – να μη γνωριζει κι ο ιδιος που ειναι ψεμα και που αληθεια- μονο μετά απο βαρια κρανιοεγκεφαλικη κάκωση εμφανίζεται.
  Μάλλον κανένα κουτι πλακάκια θα τον βάρεσε τον καημένο….

 5. Ανώνυμος says:

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ …Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΙ….ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΤΩΠΙΝΗΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΔΟΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ …Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ….Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 6. Ανώνυμος says:

  Stranger,νομιζω οτι τον σηκωνεις πολυ σαν νοημοσυνη και μεθοδους δρασης.Δεν φταιει η ΣΙΑ αν εμεις θεοποιουμε το καθε Σωρρα η Τσιπρα μονο και μονο γιατι χτυπανε στις εαυιασθητες χορδες της χαμενης μας τιμης και περηφανειας και επικαλουνται το νεφελωδες βλαχομπαροκ στυλ περι ενδοξου παρελθοντος με μεγαλη δοση απο το κλασσικο οτι οι εβραιοι ειναι πισω απο ολα και οτι ολοι θελουν να μαμησουν την Ελλαδα.
  Μια συρραφη με τσιτατα απο ολο τον χωρο που εκτεινεται απο τους αρχαιολατρες,περνα απο τους ορθοδοξους και καταληγει στους αντι ΝΤΠ οποιουδηποτε χρωματος.
  Προσοχη,δε λεω οτι καποια πραγματα δεν ισχυουν,επισημαινω οτι ολα αυτα διαστρεβλωμενα και μεσα σε ενα τετοιο μειγμα αποτελουν το τελειο φυτιλι.
  Οσο για τον διπλο πελεκυ,αναθεμα αν ξερει ο μπομπος τι σημαινει,δικοσμητικο ειναι και τπτ αλλο.
  Το οντως επικινδυνο ειναι για αυτους που πιστεψαν φανατικα,πολυ λιγοι σε σχεση με το συνολο των εγγεγραμμενων που πηγαν με την κλασσικη κοτοπονηρια του αν σου κατσει.Εκεινοι λοιπον,μεσα στον ωκεανο της απελπισιας τους ειναι ικανοι για δραματα,προσωπικα πιο πολυ παρα ο,τιδηποτε αλλο,γιατι απλα αυτο που ενοιωθαν εδω και καιρο,τωρα ξεσκεπαστηκε.
  Ευχησου τους περαστικα,συνεχισε την αναρτηση ειδησεων και περιμενε ποτε θα πιασουν τον μπουλουκο με το πιτογυρο στο χερι,γιατι ειμαι σιγουρος οτι επαθε συνδρομο στερησης και σιγουρα θα παρηγγειλε κατι με ντελιβερι.

 7. ΞΠΕ says:

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΣΩΡΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΟΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝ. ΑΡΑ; ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

 8. φαινόμενο says:

  Χριστιανικό προφίλ δεν μπορούσε να έχει ο φαντομάς διότι δεν θα είχε την κάλυψη της αρχιεπισκοπής ή τοπικών μητροπόλεων για τέτοιου είδους απάτη.

  Τα κόμματα και η κοινοβουλευτική εξασφάλιση ως ιδέα αρχίζουν να φθίνουν παρότι ήταν και η υποψηφιότητα αρχηγού πολιτικού κόμματος στο σχεδιασμό.

  Αριστερός και αντίθρησκος ανάλογων ανταρσύα ή οικολόγων δεν θα μπορούσε να είναι διότι δεν χρειάζεται, στο κάτω κάτω, υπάρχει ήδη ο Σόρος και οι αριστεροί βρίσκονται ήδη σε άλλου τύπου μαντρί.

  Το μόνο που μένει ήταν το στήσουν γύρω από διαστημόπλοια και ελλαδεμπορισμό με ελεγχόμενη γραφικότητα.
  Δεν υπάρχει επίσημη κεντρική εκπροσώπηση αρχαίας παράδοσης

  Δεν ενδιαφέρει τα μεγάλα συστήματα – χριστιανικό αριστερό και καπιταλιστικό εαν οι κινήσεις αυτές τις οργάνωσης έχουν προφίλ που δεν τους αγγίζει άμεσα.

  Η οργάνωση όμως έπρεπε να κινηθεί βάσει της “αλήθειας” που επιδιώκουν οργανωτικά για το κράτος αυτοί που τοποθέτησαν τον αρχηγό της.

  Όσο για το τελευταίο σας παραπέμπω σε ό,τι είχε πεί η δημοσιογράφος Δαβίτη γι΄αυτη την οργάνωση.

 9. Ανώνυμος says:

  Δεν θα γράψω για τον Σώρρα έχει τον ρόλο του στο θέατρο του παραλόγου… αλλά λίγα λόγια για την εικόνα που είναι άνωθεν του άρθρου. Ο Διπλός πέλεκυς, η Λάβρυς ιδιαίτερο σύμβολο της Μινωικής Κρήτης, ουδέποτε ήταν πολεμικό εργαλείο, αλλά περισσότερο ένα θρησκευτικό σύμβολο άρτια συνδεδεμένο με την Μινωική Κρήτη. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά κατά μια εκδοχή του μύθου – λόγου, στην “γέννηση” της Αθηνάς, όταν ο Ήφαιστος κραδαίνει τον διπλό πέλεκυ κατά τον Κάρλ Κερένυι, που ουσιαστικά συμβολίζει το εξωτερικό κέλυφος της έλικας του d.n.a. “ιερογαμίας”, η του κηρύκειου του ψυχοπομπού Ερμή. Υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ περιοδικών κύκλων Ηλίου, Σελήνης και Γης, αλλά δεν θα επεκταθώ. Όταν ο διπλός πέλεκυς παρουσιάζεται επί κεφαλής ταύρου – Μινώταυρου, κατά βάση δείχνει την Νίκη της ψυχής (Ταυροκαθάψια) και κατά επέκταση την μετάλλαξη του d.n.a. επί του 1ου αρχέτυπου θηρίου του ταύρου – Μινώταυρου (αριθμός ανθρώπου). Αυτή η εσωτερική Νίκη είναι που ανοίγει την οδό για την Έφεσο, την ένωση και των έλεγχο των δύο δυνάμεων της Φύσης, της παραγωγικής και της γονιμοποιού. Από αυτά τα μυστήρια πέρασαν ο Ηρακλής, ο Ιάσων κ.λ.π. Αυτά.

 10. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙ ΑΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑΝΑΤΩΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΕΝΑ ΚΑΙ ΘΗΛΕΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΕΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΙΟ

  ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΔΑΙΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΜΗΝΩΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΘΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ-ΠΥΘΙΑ-ΕΩΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΡΙΠΛΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΚΛΠ ΟΝΟΜΑΤΑ

 11. Taleapad says:

  Χωρὶς νὰ ἔχῳ πρόθεση νὰ ἀπαξιώσῳ τὰ γραφόμενά σου, ἔχω τὴν αἰσθηση ὁτι ἐμπίπτουν στὴν ὑπερβολὴ ἂν καὶ ἐν μέρει δικαιολογημένη. Ἡ ὑπόθεση τοῦ Σῶῤῥα δὲν εἶναι τόσο πολύπλοκη ἀλλὰ καὶ δὲν εἶναι ἐντελῶς ἀγαθή, δὲν εἶναι ἐπικίνδυνη ἀλλὰ μπορεῖ νὰ ἔχῃ κάποιο κόστος. Ὁ ἄνθρωπος ποὺ σκότωσε τὴν γυναῖκα στὴν Λάρισσα δὲν ἦταν τίποτα περισσότερο ἀπὸ ἕναν κοινὸ ἄνθρωπο ποὺ εἶχε ἰδιότητες τραμπούκου ἐκ τῆς φύσεώς του. Δὲν θὰ μοῦ ἔκανε καθόλου ἐντύπωση ἐὰν μάθαινα ὁτι ἦταν μπροστάρης σὲ πορεῖες τῶν κομμουνιστῶν ἢ τῶν ἀναρχικῶν στὴν Ἀθῆνα. Ὁ τρόπος ποὺ σκότωσε τὴν κυρία ἔδειξε πέραν πάσης ἀμφιβολίας ὁτι δὲν ἐπρόκειτο γιὰ ἐπαγγελματικὴ δουλειά, ἀλλὰ ἀπεναντίας γιὰ ἕνα φόνο ἀνοησίας ἀνακατωμένο μὲ ἐρωτικὸ πάθος, ἀπογοήτευση καὶ ἀδιέξοδο.

  Οἱ ἄνθρωποι ἔχουμε τὴν τάση νὰ μιμούμαστε τὴν γλυωδέστερη ἔκφανση τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους ποὺ ζεῖ ἀνάμεσά μας καὶ λέγεται δημοσιογράφοι. Αὐτὰ τὰ χαμαιρπῆ ὑποκείμενα ζοῦν ῥουφῶντας ζωτικότητα καὶ χρήματα ἀπὸ χαμηλῆς ποιότητας ἐνέργεια μὲ μόνη πλησιέστερη ἀναλογία τὶς μῦγες μὲ τὰ κόπρανα.

  Ἡ Ἑλλάδα στὴν παράλογη κατάσταση ποὺ βρέθηκε μὲ τὴν ἀγραμματοσὺνη, τὴν βλακεία καὶ τὸν ἐγωϊσμὸ τῶν ἀνθρώπων της, χρειαζόταν νὰ στραφῇ σὲ κάτι παράλογο, περίεργο, ἐκτὸς τῶν κατεστημένων καὶ αὐτὸ τὸ κενὸ γέμισε ὁ ἐν λόγῳ ἄνθρωπος. Ἦλθε λέγοντας κάποιες ἱστορίες καὶ κάποιοι μυρίστηκαν λεφτά, κάποιοι ἄλλοι δόξα, κάποιοι ἄλλοι ἀντὶ νὰ πᾶνε σὲ καμμία συγκέντρωση ἠλιθίων ποὺ μιλοῦν μὲ ἀγγέλους δαιμόνια καὶ ἀνατολικὲς φιλοσοφίες, προτίμησαν νὰ δείξουν καὶ λίγο πατριῶτες.

  Τὸ γεγονὸς ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ ἀρνηθῇ κανεὶς – καὶ εἶναι πολὺ σημαντικό- εἶναι ὁτι αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι «ἔμαθαν» πράγματα ποὺ δὲν ἤξεραν πρίν, ἔκατσαν καὶ «διάβασαν», ποὺ δὲν τὸ ἔκαναν πρίν, «ἐνημερώθηκαν» γιὰ τὶς ἀπάτες τοῦ κράτους καὶ τῶν πολιτικῶν καὶ ἔτσι ἀπομυθοποιήθηκαν πολλοὶ ἀπὸ αὐτούς.

  Δὲν μοῦ εἶναι δυνατὸν νὰ γνωρίζῳ πῶς εἶναι πλεγμένα τὰ πράγματα στὸ παρασκήνιο, ἀλλὰ τὸ λάθος ἀνήκει ἀποκλειστικὰ στὸ ἀνάλγητο καὶ ἄχρηστο κράτος τῆς διαφθορᾶς. Ὑπάρχει πιθανότης νὰ μὴν ἔλεγαν τίποτα μέχρι τώρα διότι τοὺς συνέφερε ἡ διαίρεση τῶν ἀνθρώπων καὶ αὐτὸ ἦταν βούτυρο στὸ ψωμί τους, ὅταν ὅμως εἶδαν ὁτι αὐτοὶ οἱ ἄνθρωποι – ἀφελεῖς ἂν θέλεις – ἄρχισαν καὶ γινόντουσαν πολλοί, ἄρχισαν νὰ ὀργανώνονται, νὰ ἀνοίγουν γραφεῖα καὶ νὰ πλησιάζουν σὲ ἀριθμὸ «δυνάμει ψηφοφόρων» διπλασίου τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς, θορυβήθηκαν, φοβήθηκαν ὁτι ἕνας «παρανοϊκὸς» ποὺ δὲν φοβᾶται τίποτα θὰ ἔμπαινε αὔριο στὴν βουλὴ καὶ κίνησαν τὶς διαδικασίες γιὰ νὰ τὸν βγάλουν ἐκτὸς κυκλοφορίας.
  Ἀπορίας ἄξιον εἶναι ὁτι δὲν ἀσχολήθηκαν καθόλου μὲ αὐτὰ γιὰ τὰ ὁποῖα ὑποτίθεται ὅλοι τὸν ἀποκαλοῦν ἀπατεῶνα, παρὰ τὸν ἔπιασαν γιὰ παλαιὰ χρέη.

  Καὶ τὸ ἀκόμη πιὸ ἐξευτελιστικό: ὅλοι καταλαβαίνουμε ὁτι ἡ ποινὴ ποὺ τοῦ καταλογίσανε εἶναι ἐξωπραγματικὴ καὶ ἀκόμη περισσότερο ἐκεῖ ποὺ ξεβρακώθηκε τὸ σύμπαν εἶναι ἡ στέρηση τῶν πολιτικῶν δικαιωμάτων γιὰ 5 χρόνια. Οὐσιαστικὰ αὐτὸ ἦταν τὸ ζητούμενο καὶ ὄχιτὸ οἰκονομικὸ κακούργημα.
  Ὑπ᾽ αὐτὴν τὴν ἔννοια ὁ Σῶῤῥας ἀκόμη καὶ στὰ χάλια ποὺ εἶναι «ξεσκεπάζει» ὅλη τὴ σαπίλα καὶ ξεμπροστιάζει τὸ σύστημα συλλήβδην. Εἶναι κρῖμα βέβαια ὁτι οἱ ὁπαδοί του πιθανῶς νὰ νομίζουν διαφορετικὰ πράγματα καὶ νὰ ἐπιδιώκουν αἴολες καταστάσεις ἀλλὰ νὰ σοῦ πῷ τὴν ἀλήθεια, δὲν μὲ πολυνοιάζει διότι τοὐλάχιστον βρῆκαν κάποιο τρόπο νὰ συνεννοηθοῦν καὶ νὰ εἶναι μονιασμένοι ἔχοντας ἕναν κοινὸ σκοπό. Οἱ θρησκεῖες ἄλλωστε κάνουν τὸ ἴδιο, ἔχουν ἕνα δόγμα, μερικὰ σύμβολα καὶ κατορθώνουν νὰ ἔχουν τὸν κόσμο ἑνωμένο. Τώρα βλέπεις ποὺ κατέστρεψαν τὴν χριστιανικὴ θρησκεία στὴν οὐσία πῆραν τὴν δυναμη ἀπὸ τὸν κόσμο, ἀλλὰ ἐμεῖς οἱ ἔξυπνοι ποὺ δὲν εἴχαμε πέσει θύματά της εἴμαστε μόνοι μας καὶ χαροπαλεύουμε νὰ πείσουμε τὸν κόσμο νὰ σκέφτεται λογικά. Αὐτὸς λοιπὸν ἔβγαλε ἕνα λάβαρο ποὺ τὸ ὀνόμασε 600 δὶς καὶ πέτυχε τὸ ἴδιο σὲ μικρότερη κλίμακα ποὺ ἔκαναν οἱ προφῆτες ἢ ὁ Μάρξ. Ἂν κάτσεις καὶ τὸ σκεφτεῖς θὰ δῇς ὁτι δὲν ἔχει σημασία τὸ τί πιστεύεις, ἀλλὰ πόσο δύναμη ἔχεις μὲ τὴν ἔνωση τῶν ἀνθρώπων σου, τὴν ὁμόνοιά τους καὶ τὴν ἀποφασιστικότητά τους. Αὐτὸ φοβήθηκε τὸ ἐλεεινὸ πολιτικὸ σύστημα καὶ γι᾽ αὐτὸ τὸν ἔβγαλαν ἀπὸ τὴν μέση.

 12. filarianna says:

  …. «ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκοτώσει ακόμη και αυτά που αγαπάει για τον σκοπό της αποστολής και του αγώνα» …. Τον διπλό πέλεκυ (λάβρυς) όπως συχνά απεικονίζεται τον κρατούσαν αποκλειστικά γυναίκες ανήκει στη μητέρα θεά. Άνδρες τον κρατούν πολύ μετά την πτώση του Μινωικού πολιτισμού. ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ. Μαύρος καναπές, μαύρα ρούχα, καθισμένος ΟΧΙ όρθιος ΔΕΝ είναι Ο πολεμιστής. MKULTRA […] ΜΑΥΡΟ: Εμείς είμαστε αυτοί που εκτελούν πολλές από τις τελετουργίες. Γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες. Κάνουμε ό, τι θέλουν να κάνουμε, διότι αν δεν το κάνουμε τότε θα αναγκαστούμε να υποστούμε τον πόνο αντί να τον αποδώσουμε σε άλλους. Δεν αισθανόμαστε εκτός και αν πρόκειται για τιμωρία. Λαμβάνουμε εντολές από το μοβ […]
  https://youtu.be/c0P-jy7Tt8o
  __ lyricstranslate.com/en/jesahel-yesahel.html __

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *