in

Χίλιους να ξυπνήσω, χίλιους να θεραπεύσω, τότε θα αλλάξουν όλα….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αγναντεύοντας τη θάλασσα θα σου πω ένα μυστικό που αν το διαχειριστείς σωστά θα αλλάξει τη ζωή σου.

Έφυγα από το χώρο εργασίας μου γιατί μπούκωσα, τα μηνίγγια μου βαράνε σαν τρελά αυτή τη στιγμή, σαν οντότητα δεν πρέπει να θυμώνω…. Και έχει μεγάλη σημασία αυτό που σου λέω!

Θα σου μιλήσω για ένα πείραμα που συνέβη αν θυμάμαι καλά το 1988 και θα με συγχωρέσεις που δεν θα στο σηκώσω με φωτογραφίες γιατί χρησιμοποιώ το κινητό για να μιλήσω αυτή τη στιγμή μαζί σου.

Τότε ας πούμε δύο Ρώσοι αν θυμάμαι πάλι καλά κανανε ενα πείραμα .επιστημονικό πείραμα, πήραν ένα υλικό γυάλινο ας το πούμε σαν θόλος και από μέσα ρούφηξαν όλο το οξυγόνο όλο τον αέρα δημιουργώντας ένα τέλειο κενό.

Σκέφτηκαν λοιπόν τότε να δούνε πώς συμπεριφέρονται τα φωτόνια όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο μέσα στο χώρο τους

Παρατηρώντας τα λοιπόν ανακάλυψαν ότι ποσος τα νοιάζει τα φωτόνια αν υπάρχει κάτι μέσα στο χώρο ή όχι αυτά επέλεγαν να αράζουν δεξιά και αριστερά σε πλήρη τυχαιότητα.

Η επόμενη σκέψη ήταν πιο έξω από το κουτί που λέμε, σπάνιο αυτό για επιστήμονες, σκέφτηκαν λοιπόν μέσα σε αυτό τον κενό χώρο όπου τα φωτόνια αμόλαγαν αετό μέσα στην τυχαιότητα να τοποθετήσουν ανθρώπινο DNA, μόρια από ανθρώπινο DNA.

Το έκαναν και το αποτέλεσμα που τους δόθηκε ήταν σοκαριστικό για την αντίληψη της επιστήμης, σου έχω ξαναγράψει ότι πάμε με λάθος μοντέλο εδώ και εκατοντάδες χρόνια σε σχέση με την αντίληψη του ποιοι είμαστε, πόσο ενωμένοι είμαστε με το σύνολο, με το σύμπαν και ουτω καθεξής.

Μόλις μπήκε το ανθρώπινο DNA μέσα στο θολό τα φωτόνια ξεκίνησαν να συστοιχίζονται ακριβώς με την ίδια γεωμετρική μορφή που είχε και το DNA.

Για κάποιο ασύλληπτο λόγο λοιπόν εκείνη τη στιγμή οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το ανθρώπινο DNA δηλαδή ο άνθρωπος επηρεάζει την ύλη, τα φωτόνια είναι η ύλη και είναι παντού.

Μετά από 10 χρόνια ήρθαν κάποια άλλα γατόνια και είπαν ας το προχωρήσουμε λίγο ακόμα, λίγο παραπέρα.

Αυτή τη φορά πήρανε δύο θόλους έναν μικρότερο και έναν μεγαλύτερο και τους βάλανε τον ένα μέσα στον άλλον σαν μία μικρή μπάμπουσκα.

Ρούφηξαν παλι τα πάντα από μέσα και έμειναν κενά και τα δύο.. στον ένα θολό απλά άφησαν τα φωτόνια να αράζουν στον επόμενο μεγαλύτερο θόλο έβαλαν πάλι ανθρώπινο DNA αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν DNA από έμβρυο γιατί ήθελαν να δουν ποια θα είναι η επιρροή σε πολύ πρώιμο DNA.

Και φώναξαν και δυο-τρία παλικαράκια ειδικά εκπαιδευμένα στο να εκπέμπουν θετικά συναισθήματα, αγάπη ,σεβασμό ,ευγνωμοσύνη και ούτω καθεξής.

Οταν ξεκίνησε λοιπόν το πείραμα και οι εκπαιδευμένοι αυτοί άνθρωποι άρχισαν να εκπέμπουν θετικά συναισθήματα παρατήρησαν οι επιστήμονες ότι το DNA άρχισε να απλώνει . . Πώς απλώνει μία γυναικάρα την κορμάρα της στην παραλία όταν είναι ευχαριστημένη; Έτσι και καλύτερα.

Οι επιστήμονες που παρατηρούν το DNA εδώ και πολλά χρόνια και πριν από αυτό το πείραμα είχαν παρατηρήσει ότι όταν το DNA βρίσκεται κάτω από κατάσταση θυμού ή αρνητικών συναισθημάτων αυτό έχει τη συνήθεια να γίνεται ενα κουβαράκη….. Αν μπορούσες να το φανταστείς σαν εικόνα θα το σκεφτόσουν σαν ένα παιδί που κουλουριάζεται για να αποφύγει μία απειλή.

Στα θετικά λοιπόν συναισθήματα παρατήρησαν οι επιστήμονες ότι έφτανε σε τόσο μεγάλη χαλαρότητα μέχρι σχεδόν το σημείο της δικής του ίδιας αναπαραγωγής δηλαδή να αρχίσει να ξανά δημιουργείται από την αρχή το ίδιο ….. Αν σου ήρθε η λέξη αυτό ίαση καλώς σου ήρθε.

Ποιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν από τα δύο αυτά ξεχωριστά πειράματα αν τα βάλουμε κάτω και τα κάνουμε με μαθηματική πράξη.

Το α μας εδώ είναι ότι το ανθρώπινο DNA επηρεάζει την ύλη.

Το β της εξίσωσης μας είναι ότι το ανθρώπινο DNA επηρεάζεται από τα θετικά συναισθήματα

Άρα το αποτέλεσμα της εξίσωσης μπορεί να πει…, Ότι τα θετικά συναισθήματα μας επηρεάζουν και το σώμα μας αλλά πάνω από όλα κάνουν την ίδια την πραγματικότητα να θέλει να γίνει σαν και εμάς…… Θυμήσου ότι στο πρώτο πείραμα τα φωτόνια πήραν το σχήμα του DNA μας.

Με τα θετικά συναισθήματα λοιπόν μπορούμε να κάνουμε το περιβάλλον μας να μοιάσει χαλαρό σαν τη γυναικάρα που μόλις ξάπλωσε για να χαρεί τον ήλιο .

Αυτό βέβαια δεν σταματάει εδώ και θέλει λίγο φαντασία να καταλάβεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει, πρέπει να μπορείς να έχεις την άμεση αυτοκριτική να κατανοήσεις ότι εσύ καθημερινά παράγεις σκέψεις και συναισθήματατα τα οποία δονουν το περιβάλλον σου και τους γύρω σου, όταν το περιβάλλον και οι γύρω σου μπουν σε μία συγκεκριμένη δόνηση τότε μπορούν να παράγουν μόνο συγκεκριμένη συγχρονικότητα γεγονότων .

Δεν θέλω να σου δώσω εγώ τα δικά μου παραδείγματα αλλά όπως σου είπα παραπάνω σαν οντότητα προσωπικά εγώ γνωρίζω ότι δεν πρέπει να θυμώνω, γνωρίζω ακόμα τους λόγους που προσπαθούν πάρα πολύ, εκατοντάδες από αυτούς, να με κάνουν να χάσω τη μνήμη μου την ενθύμηση μου για το ποιος είμαι.

Κατανοώ ακόμα ότι είναι δύσκολο να διαχειριστείς το πώς μία πληροφορία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή,η να διαχειριστεις το πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζω να μπορεί να επεμβαίνει για το καλύτερο ή το χειρότερο για μένα, ή ακόμα να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά που σου λέω περί πολέμου περί προβλημάτων που αντιμετωπίζω να σου φαίνονται λίγο συνωμοσιολογικά η υπερβολικά η να είναι μόνο μέσα στη φαντασία μου.

Σου βάζω ότι στοίχημα θέλεις ότι αν από αύριο υιοθετήσεις αυτά που μόλις σου είπα και δεν επιτρέπεις ποτέ ξανά στον οργανισμό σου και στη σκέψη σου να επηρεαστεί από κανέναν εξωτερικό παράγοντα και αρχίσεις να γίνεσαι ένα μηχάνημα παραγωγής θετικού αποτελέσματος τότε θα έχεις κάνει ένα τεράστιο πλήγμα σε όλους αυτούς που από τις σκιές χρειάζονται τον άλλο σου εαυτό, τον εύκολα διαχειρίσιμο, τον εύκολα ασθενή και τον εύκολα αδύναμο.

Εγώ γνωρίζω τι λέω ,δεν μπορώ όμως με το ζόρι να σε βάλω σε ένα μονοπάτι αλλά αν κατάφερνα χίλιους από σας να τους μετατρέψω σε ανθρώπους που ταυτίστηκαν με την πραγματική φύση της ζωής μας και από κει βγάζανε αυτές τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει η πραγματική μας φύση…. Τότε πίστεψέ με ειλικρινά θα ήμουνα ο μεγαλύτερος συμπαντικός τρομοκράτης στην ιστορία των γαλαξιών μας!

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Νικο ευχαριστω πολυ για ολα αυτα που εχεις κανει και θα κανεις στο μελλον νασαι παντα καλα!!!

 2. Γειας στο στόμα σου!! Όποιος πραγματικά καταφέρει να συνειδητοποιήσει τα γραφόμενα σου και να τα κάνει πράξη, θα είναι σε θέση να μετακινεί βουνά. αυτό απαιτεί πολύ ενέργεια, αυτοσυγκέντρωση στα θετικά συναισθήματα και γενικότερα στο τρόπο που σκεφτόμαστε και πρατουμε. γνώθι σ εαυτόν,λοιπόν. πράγμα αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.είναι το μόνο πράγμα που δν κοστίζει,αλλά βοηθάει Όχι μόνο εμάς αλλά και τους γύρω μας.ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα να γίνουμε πιο θετικοι

 3. Τοσα χρονια ρε αδελφε λεμε Αγαπη. Εκει ειναι η λυση κ απαντηση σ ολα! Αν εισαι Αγαπη, δεν σ ‘αγγιζει” τιποτα -αρνητικο ας πουμε- κ δεν “χαλας” τιποτα. Αν εισαι εσυ, αν ειμαι εγω, αν ειναι ο διπλανος κ ο παραδιπλανος Αγαπη ..τοτε αλλαζουμε τον κοσμο. Πρωτα τον εαυτο μας κ μετα ολα τ αλλα. Δεν ειναι ευκολο πραγμα αυτο αλλα το παλευουμε. ..γιαννουλης

 4. Ο θεος ειναι Αγαπη,και το Συμπαν υμνει Δοξαν Θεου..Αν ολοι οι ανθρωποι επι γης ,ειχαμε εμπεδωσει και αφουκραστη ,μεχρι το τελευταιο μας κυτταρο Το Ευαγγελιο Της Αγαπης ,Του Κυριου Υμων Ιησου Χριστου Μας,ο κοσμος μας θα ηταν ενας επιγειος παραδεισος,χωρις να εχουμε αναγκη την συγχρονη εωσφορικη τεχνολογια..Ενα πραγματικο skynet του θεου ,με ασυλληπτες δυνατοτητες,ενας κοσμος προς την Θεωση..

 5. Φίλε Νίκο μπορεί να μήν σε γνωρίζω..αλλά σ΄αγαπάω ρε φίλε…να είσαι πάντα καλά!

 6. ΑΔΕΛΦΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ . ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ …

 7. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ: ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
  Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ, Ο ΤΡΙΓΚΙ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ;

  ΑΠΟ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ.

  ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΔΙΑ.

  ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ.

 8. αποταύτιση με τα συμβαινοντα γιατι αποτελούν ρολους για να μαθουμε και να αρχισουμε να καταλαβαινουμε τι παιζει..
  θετικότητα γιατί μας “ανεβαζει” όπως το θερμότερο υλικό ανέρχεται του ψυχρότερου …
  ότι πιο δυσκολο είναι αλλά αξίζει η συνεχής προσπάθεια..

 9. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΕ ΟΥΣΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ, Η ΜΑΘΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ.

 10. Ένας τρόπος για γρήγορη επούλωση και επέκταση συνείδησης είναι και η παρακάτω δήλωση:
  Απελευθερώνω όλες τις εκτιμήσεις
  Απελευθερώνω όλες τις πεποιθήσεις
  Απελευθερώνω όλες προβλεπόμενες εκβάσεις
  Απελευθερώνω όλες τις παρανοήσεις
  Απελευθερώνω όλες τις αντιλήψεις
  Απελευθερώνω τον πόνο
  Απελευθερώνω κάθε θυμό και θλίψη
  Απελευθερώνω όλες τις προσδοκίες Απελευθερώνω όλες τις συνδέσεις με το παρελθόν μου

 11. Απελευθερώνω τους άλλους να με ευχαριστούν
  Απελευθερώνω άλλους από την παροχή ευτυχίας μου
  Απελευθερώνω τους άλλους να μην είναι η δύναμή μου
  Απελευθερώνω τους άλλους να με βοηθήσουν να καταλάβω
  Απελευθερώνω όλους τους ανθρώπους από το να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μου
  Απελευθερώνω όλους τους ανθρώπους από το να ζουν όπως πιστεύω ότι πρέπει Απελευθερώνω όλους τους θρησκευτικούς προγραμματισμούς
  Απελευθερώνω όλο το πολιτικό προγραμματισμό
  Απελευθερώνω όλο το κοινωνικό προγραμματισμό

 12. Απελευθερώνω τον οικογενειακό μου προγραμματισμό
  Απελευθερώνω όλες τις διαγνώσεις που έχω λάβει από ιατρούς που σχετίζονται με τη σωματική και ψυχική υγεία μου
  Απελευθερώνω όλες τις ετικέτες που μου δόθηκαν
  Απελευθερώνω όλο το γαλαξιακό προγραμματισμό
  Απελευθερώνω όλα τα προγράμματα, τα εμφυτεύματα και τους μηχανισμούς ελέγχου Απελευθερώνω όλες τις μορφές υποδούλωσης

 13. Απελευθερώνω κάθε φόβο
  Απελευθερώνω κάθε ντροπή
  Απελευθερώνω όλους τους περιορισμούς
  Απελευθερώνω όλες τις μορφές δυαδικότητας
  Απελευθερώνω όλα τα δεινά που έχω πάρει ενώ εργάζομαι στην 3η Πυκνότητα στον πλανήτη Γη
  Απελευθερώνω όλες τις μνήμες του τραύματος
  Απελευθερώνω όλες τις συχνότητες κάτω από το αρχικό μου Σχέδιο Πηγής
  Είμαι ελεύθερος τώρα να είμαι ένα καθαρό ον που είναι η Πηγή Ενέργειας

 14. Ο χειροτερος εχθρος μας ειναιο εαυτος μας.και δεν φταιει μονο η εκπαιδευση αλλα και ολα οσα περασες περνας βιωσες και βιωνεις καθημερινα.μεγαλη μαχη νικολα.μεγαλη μαχη.

 15. Απελευθέρωση καταστάσεων για Θεραπεία & Επέκταση Συνείδησης
  Η έκφραση αυτών των δηλώσεων απελευθέρωσης καθημερινά μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας εκκαθάρισης ενέργειας του ETR (Reset Transfer Energy) και να βοηθήσει στην επούλωση. Οι Αρκτουριανοί συνεχίζουν να δίνουν έμφαση ότι πρέπει να “απελευθερώσουμε” για να θεραπευτούμε.

 16. Αγναντεύοντας τη θάλασσα θα σου πω ένα μυστικό που αν το διαχειριστείς σωστά θα αλλάξει τη ζωή σου.

  Έφυγα από το χώρο εργασίας μου γιατί μπούκωσα, τα μηνίγγια μου βαράνε σαν τρελά αυτή τη στιγμή, σαν οντότητα δεν πρέπει να θυμώνω…. Και έχει μεγάλη σημασία αυτό που σου λέω!
  ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ, ΑΓΝΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

 17. Πάρα πολύ δύσκολο να αφήσεις τον κόπο μιας ζωής με στέρηση ,και να σε φτύνει μπρως τα μάτια ένα χτεσινό κολοπαιδο επειδή του έδωσαν μία στολή.με αέρα κοπανειστο καί αραληκι δεν βγαίνει το χρωματιστό χαρτί!

 18. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ, ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
  ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΗΛΙΑΣ.

 19. Γεια σου Νικόλα,ένα ακόμα άρθρο σου μπουσουλας για την ζωή μας,σε ευχαριστούμε….ελευθερία σημαίνει ετυμολογικά,ελευθειν όπου το ερας,δηλαδή να πηγαίνεις όπου αγαπάς,όταν αγαπάς λοιπόν είσαι ελεύθερος….ας το προσπαθήσουμε…μαζί…

 20. ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ΄.
  ΑΓΝΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΡΕΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.
  ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΛΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ.

 21. ΝΙΚΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΣΦΟΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΑΞΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ.
  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΥΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

 22. ενα πολυ ενδιαφέρον θέμα με μοναδικό στυλ όπως πάντα.
  Νομίζω ότι αυτός ο κόσμος δεν ήταν ποτέ ειρηνικός εδώ και χιλιετίες και φοβούμαι ότι ούτε δημιουργήθηκε για να είναι ένα ιερό ειρήνης. Νομίζω ότι ο ανθρωπινος  πόνος και η αγωνία δημιουργούν πολύ ισχυρότερα συναισθήματα για τον άνθρωπο.Απο αυτα που δημιουργούνται  σε μια κατάσταση αρμονίας.Οι
  επειδή οι δονήσεις που προέρχονται  οταν ειμαστε σε μια κατασταση θετικοτητας και ευφοριας δεν είναι τόσο ισχυρές.

 23. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ .ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΦΥΤΑ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ…
  Πιστευω οτι δεν  είμαστε τίποτα άλλο, όπως αυτές οι αρκούδες συνεχώς υποφέρουν …

   Η βιομηχανία χολής αρκούδας

  Οι αρκούδες στην Ασία συλλαμβάνονται από τη χολή τους, η οποία εξάγεται με σκληρές, οδυνηρές διαδικασίες

 24. και πωλούνται ως παραδοσιακή ιατρική. Αυτές οι αρπακτικές αρκούδες υποφέρουν σε συνθήκες υγιεινής και υπερπλήρωσης, συχνά σε κλωβούς όχι μεγαλύτερους από τους τηλεφωνικούς θαλάμους. Αλλά η βιομηχανία χολής αρκούδας είναι τελείως περιττή – άφθονα και φθηνά συνθετικά και φυτικά εναλλακτικές λύσεις είναι άμεσα διαθέσιμες …

  Μηπως  είμαστε όπως
    το χάμστερ με τον τροχό του ….
  Μήπως τρέχουμε συνεχως  σε έναν τροχό απο κάποια ανάγκη ;
  Ίσως για να μπορούμε να επιβιώσουμε ;

 25. Τα χάμστερ χρειάζονται 3 πράγματα για να έχουν μια ικανοποιητική ζωή: νερό, φαγητό και τροχό για να τρέξει.ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝΝΤΑ ΧΑΜΣΤΕΡ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΣΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ? Στην Πραγματικότητα ζούμε για να πετύχουμε κάτι που δεν υπάρχει .. το αφήνω για να το σκεφτείς.

 26. Σωστοσ Νίκο έτσι ακριβώς και με λίγη βοήθεια αλλάζουν τα πάντα Μολλοσος στην Ταϊλανδή για Ντόλτσε βιτα πήγες και μελέτες στα ladyboy . ???

 27. Δυσκολο για ολους τους τομεις..αλλα στην καθημερινοτητα μας (δουλεια,σπιτι,φιλοι κ.λ.π) μπορει να λειτουργησει..αρκει να θυμωμαστε να σκουνταμε τον εαυτο μας, διοτι και μας εχουν εκπαιδευσει λαθος και μιμουμαστε συμπεριφορες της κοινωνιας.Οποιος παρατηρησει την συμπεριφορα του θα το δει.. οχι μονο στην ψυχη αλλα και στο σωμα που “μιλαει”. Νομιζω τα παιδια αντιλαμβανονται πιο ευκολα αυτες αλλαγες και “απλωνοντα騔 και αυτα σαν την γυναικαρα που ειπες… Να σαι καλα !!

 28. Πω πω απίστευτα δυνατό άρθρο
  χωρίς να σε αγγαλιάσουμε
  σαγαπάμε..
  πως τα κατάφερες καταφερτζή??? <3

 29. Και πώς μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό; Όταν ακόμα και οι δικοί μας άνθρωποι μας εκμεταλλεύονται,μας προκαλούν θυμό, άγχος,πως;

 30. Το προσπαθώ μεν.. Αλλά πως γίνεται να νιώθεις αγάπη με όλα όσα γίνονται καθημερινά; και βλέποντας αυτά που έρχονται; οφου..

 31. Η αγάπη δημιουργεί όμορφα θαύματα.Ειμαται δημιουργεί εκ δημιουργού αγάπης.Μας χάλασαν το λογισμικό όμως και πιάνουμε πολλά κακόβουλα σήματα. Τι θα γίνει με αυτό.? Μονο η ελπίδα έχει μήνη να μας τραγουδά στην άκρη του δάσους.Κουραστικα πολλές φορές μα δεν το βάζω κάτω. Ας παλέψουμε για να μάθουμε να είμαστε δημιουργεί όμορφης πραγματικότητας αληθινής αγάπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Για να δουμε που παταμε , με σκληρη κριτικη ομως και οχι χαιδεμα…!

Εισαγγελία: Οκτώ φορές μεγαλύτερη του κανονικού η ισχύς του «χαλιού» που σκότωσε την 14χρονη