Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:35 - 08/05/2022

Χειραγωγηση συνειδησης και Αμοκ;;

Χειραγωγηση συνειδησης και Αμοκ;;

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Σε όλα αυτά τα «εγκλήματα» εμφανίζονται ψυχολόγοι του πουθενά και αναλύουν προφίλ.
  Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αναλύει πως εντοπίζει ίχνη.
  Κάμερες παρακολούθησης.
  Ιατροδικαστές και γιατροί αναλύουν… και όταν έρθει η ώρα της ερώτησης «ποια η δική σας ευθύνη;» …. Απάντηση ένα αόριστο ΘΑ…. Μην αλλάζεις θέμα…

 2. Πέραν της φύσεως των συγκεκριμένων ειδήσεων που είναι ο αντιπερισπασμός από κύρια γεγονότα. Πέραν από τα όσα επισήμανε ο Stranger. Πέραν από τη δημιουργία κατάστασης φόβου που σκοπό έχει τον οικειοθελή εγκλεισμό στις οικίες μας.

 3. Δεν σας φαίνετε πως στην ουσία «πλάθουν» το δικό μας προφίλ; Σου δείχνουν, τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα σε χειριστούν, στην περίπτωση που κάνεις το λάθος να αμφισβητήσεις το σύστημα; Ο θρίαμβος δηλ. της εξιχνίασης εγκλημάτων, είναι και η καταδίκη των γνήσια λογικών ανθρώπων; Στο δείχνουν. Το δέχεσαι ανακουφισμένος.

 4. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/13/2022 @ 4:36 ΠΜ

  Από το 2017 προανάγγειλαν το GREAT RESET… αλλά εμείς……….χαμπάρι δεν πήραμε.
  Βλέπαμε ……….. ταινία 🤔

  The Circle / Ο κύκλος (2017) online Greek subtitles

  https://tenies-online.best/load/2-1-0-24830

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*