15:07 - 05/01/2018

Αυτό συμβαίνει στον πολιτισμό της χεστρας με τους εκατομμύρια άστεγους..

Kοιτάζουμε Τα φαινόμενα μόνο όπως μας συμφέρει με βάση τις πεποιθήσεις μας για να τοποθετηθούμε πάνω σε μία άποψη μας η να ενισχύσουμε  αποδεικτικά μία θεωρία μας..και αυτό είναι ακόμα μία παγίδα που μας δημιουργεί ο εγωισμός μας έτσι ώστε να κοιτάζουμε το δέντρο και να μη βλέπουμε το δάσος…

Στην Αμερική ο παγετός έχει κάνει την εμφάνισή του…. ταυτόχρονα πολλοί συνάνθρωποί μας βλέποντας αυτές τις εικόνες υποστηρίζουν τη θέση τους στο ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μία απάτη…

Αν και θέλει πολύ μεγάλη συζήτηση.. για το ποια είναι τα φαινόμενα του θερμοκηπίου… και πως ξεκινάνε τα τελευταία στάδια οπου η γη θα μπει σε αυτή τη φάση… αν και εμείς οι ίδιοι θεωρούμε ότι το κόλπο του θερμοκηπίου είναι μία ακόμα απάτη ώστε να εγκλωβίσει τις χώρες σε νέους φόρους και νέες παγίδες… Αν και θα έπρεπε όλοι μας πριν μιλήσουμε για αυτά τα φαινόμενα να γνωρίζουμε τους μυστικούς κύκλους της γης και να συγκρίνουμε ίσως την ιστορία στο τι είχε γίνει στην Ευρώπη λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση…. και πώς αυτοί οι κρυφοί μυστικοί κύκλοι του σύμπαντος επαναλαμβάνονται και έχουν πάντα σχέση με μεγάλες αλλαγές στη συνείδησή μας….

θα τα αφήσουμε όλα αυτά για να κοιτάξουμε λίγο πιο βαθιά πέραν από ταμπέλες, απόψεις, ιδεολογίες και δόγματα… το πραγματικό φαινόμενο που είναι ανατριχιαστικό…. το φαινόμενο όπου σε έναν πολιτισμό που θεωρεί ότι είναι εξελιγμένος αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι όπου σαν ζώα είναι πεταμένοι στους δρόμους και αυτή τη στιγμή οι ψυχές τους ταξιδεύουν με μεγάλα πούλμαν προς την έξοδο από το Μάτριξ από το πολύ κρύο….!

.. και άντε και να πούμε ότι είμαστε οι κλασικοι άνθρωποι που μπορούμε να αναφέρουμε ότι τι μας νοιάζει εμάς; δεν γίνεται αυτό σε μας γίνεται στο εξωτερικό..!! Ας πούμε ότι είμαστε τόσο χοντροπετσοι λοιπον… και ας σκεφτούμε άμεσα κάτι…. τα κρύα Σύντομα θα έρθουν και εδώ…. στην Αθήνα στο λίκνο του πολιτισμού… Υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι…. ταυτόχρονα το σύστημα παροχής εξυπηρέτησης και βοήθειας αυτών των ανθρώπων είναι ανύπαρκτο γιατί δεν είχαμε μάθει να έχουμε τόσους πολλούς δεν εχουμε καν μεσα στην συνειδηση μας οτι υπαρχει αυτο το προβλημα…. οι ξένοι τουλάχιστον έχουν και εκατοντάδες εστίες όπου αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σώσουν την ψυχούλα τους σε δύσκολη στιγμή… Εμείς όχι μόνο δεν έχουμε αλλά δεν έχουμε κάν τη γνώση,  το ενδιαφέρον, την προνοητικότητα ώστε να σώσουme αυτές τις ψυχές!

Για άλλη μία φορά λοιπόν στο πόσες ψυχές θα χαθούν από το κρύο έχει να κάνει με την ευαισθησία των μερών αυτής της κοινωνίας… και όχι με την ίδια την κοινωνία η οποία είναι ανεπαρκής ακόμα και στο να κατανοήσει το πρόβλημα…. Για άλλη μία φορά Λοιπόν ο ένας με τον άλλον θα πρέπει να βοηθήσει…. και Αν κρίνω από τη διαδικασία βοήθειας…. που αφήσαμε τους παππούδες μας να τρώνε από τα σκουπίδια… που αφήσαμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να αυτοκτονήσουν από την πίεση και τα χρέη…. νομίζω ότι και φέτος για άλλη μία φορά θα αποδείξουμε πόσο πολύ μέσα στα σ**** είναι αυτός ο πολιτισμός της χεστρας!

Στην Αθήνα είναι χιλιάδες οι άστεγοι, Εμείς είμαστε εκατομμύρια…. το να μην μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις ψυχές φανερώνει το ποσό χαμηλού επιπέδου και εύθραυστη είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε να παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας και να την ονομάζουμε πολιτισμό!

Άρα Μιας και πέρασαν και οι γιορτουλες… και θα έχεις χάσει καθε ενθύμιση  αλληλοβοήθειας… Σκέψου ότι ένα μπουφάν που θα πετάξεις Γιατί σου είναι άχρηστο γιατί πέρασε τη μόδα ότι μπορεί σε ένα συνάνθρωπό μας να του σώσει τη ζωή…. Το ιδιο για τα παπούτσια… το ίδιο για το φαγητό… ακόμα και μία σκηνή από το κάμπινγκ που θεωρείς ότι ειναι πια αχρειαστη μπορεί να κάνει τη διαφορά…Ακόμα και οι κούτες από το μαγαζί σου… το χαρτόνι που πετάς τα σκουπίδια… ακόμα και αυτό με έξυπνη σκέψη…. μπορεί να γίνει ένα καταφύγιο για έναν άνθρωπο που κοιμάται πάνω στο πεζοδρόμιο!

Στα κρύα που θα έρθουν και εσύ θα χουχουλιαζεις  αγκαλίτσα με το αίσθημα την ίδια στιγμή ιδιες ψυχές σαν εσενα  θα απελευθερώνονται στο άπειρο επειδή κανείς Δεν θέλησε να προνοήσει να ευαισθητοποιηθεί και να πράξει απλά πράγματα….  όλα αυτά είναι μία ασθένεια… είναι μία ύπουλη ασθένεια του πολιτισμού η οποία μας σκοτώνει όλους μαζί απλά δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα που ο γιατρός Θα μας πει άσχημα μαντάτα…..  τα σημάδια σε μία ασθένεια πρέπει να τα βλέπεις από νωρίς….

Για αυτό λοιπόν πέραν  της απάτης του θερμοκηπίου που μας τι φόρεσαν οι επικυρίαρχοι με έξυπνο τρόπο ας σκεφτούμε και την απάτη του πολιτισμού στην οποία συμμετέχουμε 100%..

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 01/05/2018 @ 4:02 ΜΜ

    ΒΑΡΑ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ ΝΙΚΟ…..ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ….(ΚΙ ΕΓΩ)…

  2. Έχεις δίκιο.. είμαστε άθλιοι..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh