Aσκήσεις πανικού και ομίχλης για να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα

Στην παρούσα άσκηση θα πάρουμε  μία υπόθεση ως σενάριο για να μπορέσουμε να κάνουμε τις σωστές εγκεφαλικές διεργασίες ως προς τη λύση του..

Aς πούμε λοιπόν ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει ένα τεράστιο κρυφό μυστικό… αυτό το παγκόσμιο μυστικό έχει να κάνει με μία εξωγήινη φυλή η οποία ζει ανάμεσά μας και έχει κάνει ήδη συνεργασία με τις μεγάλες δυνάμεις!

Αυτή η φυλή έχει σαν σκοπό την αλλαγή του DNA της ανθρωπότητας ώστε να γίνει συμβατό με το δικό της DNA και με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει τη διαιώνιση της μέσα στο χρόνο…

Συνεργάζεται με κρυφές σεκτες και ομάδες με τεράστια πολιτική εξουσία και Σαν αντάλλαγμα για την επίτευξη των σχεδίων τηςέ χει δώσει την ανώτερη τεχνολογία της ….

Αυτά τα όντα έχουν ιδιαίτερα υψηλή συχνότητα δόνησης  στο ενεργειακό του σώμα  και μπορούν να βρίσκονται δίπλα μας αλλά να μην Είμαστε ικανοί να τα βλέπουμε,,,, η μπορούν να αλλάζοντας αυτή τη δόνηση να μεταμορφώνονται σε ανθρώπινο είδος..

Για την επίτευξη των στόχων τους χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες μία ήπια προσέγγιση αλλαγής του ανθρώπινου DNA μέσα από τη διαδικασία  χημικών ουσιών μέσα στις τροφές μας,  αεροψεκασμών,είδη απο ιους δημιουργημένους μέσα σε εργαστήρια…

Ταυτόχρονα χρησιμοποιούν μία γεωστρατηγική εξέλιξη στις ενοιολογικες τοποθεσίες του ανθρώπινου είδους έτσι ώστε η αλλαγή στο DNA να συνάδει και στον τρόπο σκέψης και εξέλιξης ενός πολιτισμού που οι ίδιοι έχουν συνηθίσει να ζουν και να αναπτύσσονται..

Αυτή η εξωγήινη φυλή προέρχεται από παράλληλο σύμπαν και εισχωρώντας στο δικό μας σύμπαν και κάνοντας τους ανθρώπους να συνεργαστούν μαζί τους έχουν παραβεί συμπαντικους κανόνες και εκεχειρίες εκατομμυρίων ετών..

Η ύπαρξή τους είναι γνωστή σε άλλες  εξωγήινες φυλές του δικού μας  συστήματος όπου από τη μεριά τους  προσπάθησαν να ενημερώσουν άλλες ομάδες ώστε να δημιουργηθεί Η αντίδραση και η αντίσταση σε αυτό το παγκόσμιο σχέδιο..

Αν Λοιπόν  ενας άνθρωπος γνωριζε αυτό το σενάριο  του παγκοσμίου μυστικου  με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ενημερώσει ή να αντιδράσει;

Θα μπορούσε να βγει να το πει ξεκάθαρα και έτσι να δώσει την ευκαιρία στις ίδιες αυτές κρυφές ομάδες να χρησιμοποιήσουν το μηχανισμό προπαγάνδας τους ώστε να τον κάνουν να φαίνεται γελοίος;

Αν έλεγε ξεκάθαρα όλα αυτά που γνώριζε θα δημιουργούσε την εικόνα του γραφικού;

Ή θα έπρεπε να δημιουργήσει μία νέα βάση και μία νέα θεωρία η οποία θα ήταν ικανή και να αφυπνίσει τους ανθρώπους ως ένα συγκεκριμένο σημείο ώστε να μπορούν να ξαναγίνουν άνθρωποι με αφυπνισμένοι την κρίση τους και να έχουν πάντα ως κανόνα την αμφισβήτηση σε όσα το σύστημα τους δίνει  για να ακολουθούν;

Ή θα έπρεπε να δημιουργήσει έναν εικονικό εχθρό και μία νέα τέτοια  ιδεολογία που θα έκανε τους ανθρώπους να θέλουν να αντισταθούν αλλά χωρίς να ξέρουν τις πραγματικές  αιτίες και στόχους;

Ή θα έπρεπε να δημιουργήσει μία ομάδα που σήμερα θα τη λέγαμε τρομοκρατική πάλι με την ίδια μέθοδο ενός εικονικού εχθρού αλλά με σωστή διαχείριση οι επιθέσεις της ομάδας να γινόντουσαν προς τον πραγματικό εχθρό;

Αυτή η εγκεφαλική άσκηση γράφεται αυτή τη στιγμή ώστε να σας κάνει όλους να καταλάβετε ότι όλα όσα μαθαίνουμε από το σύστημα ελέγχου και προπαγάνδας είναι κατά το 99% ψέματα!

Και σίγουρα πίσω από τα γεγονότα, της κινησεις και όλα όσα τυχαία θέλουν να μας πείσουν ότι συμβαίνουν Υπάρχουν πολλοί μεγαλύτεροι σχεδιασμοί και στόχοι που τρέμουν μήπως και τους μάθουμε!

Ακόμα και τη μεγαλύτερη αλήθεια με τις μεγαλύτερες αποδείξεις που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος ή μία ομάδα ανθρώπων για τις πραγματικές καταστασεις της ανθρωπότητας… ποτέ δεν θα μπορούσε σε αυτόν τον πόλεμο να της φέρει στην επιφάνεια ξεκάθαρα…!

Δεν υπάρχει καμια πλατφόρμα σωστης και ασφαλής επικοινωνίας κατά επιλογή και απόλυτη Σιγουριά που θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις και να συνεργαστείς με ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης!

Η πληροφορία ελέγχεται 100%,  η ανθρωπότητα  στην μάχη για την πληροφορία μέχρι στιγμής χάνει με μεγάλο  σκορ!

Σας ελέγχουν οι κρυφές δυνάμεις μέσα από τη διαδικασία του τι βάζουν μέσα σας να πιστεύετε!

Η αλλαγή θα μπορούσε να έρθει μόνο αν ο άνθρωπος εκπαιδευτεί ξανά Από μικρός να έχει αφυπνισμένη και ισχυρή κρίση και βαθυ ερευνητικό πνεύμα τελειώνοντας μία για πάντα μέσα του το μικρόβιο του να επιλέγει πάντα την εύκολη λύση  την ξεκούραστη πληροφορία  την μασημένη τροφή!

Εάν δεν δημιουργήσουμε νέους ανθρώπους όπου θα θεωρούν αμαρτία το εύκολο,  χωρίς κόπο,  και χωρίς πάθος  έργο τότε θα παραμείνουμε σαν είδος μόνιμα εγκλωβισμένοι και σκλάβοι αόρατων υπέρ πολιτισμών!

Η σημερινή μας κατάντια είναι  αποκλειστικά δική μας ευθύνη γιατί συνεχώς και κάθε μέρα που περνάει επιλέγουμε τη μάσκα του βλάκα!

Stranger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 thoughts on “Aσκήσεις πανικού και ομίχλης για να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα

 1. ανωνυμος says:

  O undead σου κρύβει το γράμμα Β. Αλλάζει την σημασία της λέξης . Δεν διαβάζουν obey αλλά ΟΕΥ.
  ΗΡΩ

 2. ΧΧΧ says:

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ “ΕΝΑ ΕΜΦΑΝΕΣ ΨΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ”…
  ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΤΗΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
  ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ “ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ”.
  ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ.
  ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΜΕ ΥΠΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΥΣΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 3. Αριστόδημος says:

  Η συνειδητότητα ενυπάρχει. Η συνειδητότητα αφυπνίζεται. Η επίγνωση και ο έλεγχος του “εγώ” επιτρέπει στην συνειδητότητα να εκδηλωθεί. Με την συνειδητότητα εκδηλωμένη και κυρίαρχη, η ΕνδελεχήςΓνώση αποκαθίσταται, το “εγώ” παύει να Υπ-άρχει πλέον και ο Νους Άρχει. Τότε Πρυτανεύουν η Α-λήθεια και η Ελευθερία, ο Δρόμος της Καρδιάς. Η Λήθη χάνεται οριστικά …. Ο Δυϊσμός μεταμορφώνεται στο Εν … Από την στιγμή αυτή, ο Δρόμος προς το Μηδέ – Έν = Εν το Παν = Συμ (ν) – Παν είναι πλέον ορατός. Οι Επιλογές είναι πλέον δική Σου Ευθύνη.

 4. Αργυρώ says:

  Πάντα όμως σε αυτό το αέναο παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι ή κάποιος που στην τελική τους χαλάει τα σχέδια; έτσι και τώρα θα γίνει απλά πρέπει όσο γίνεται περισσότεροι να αρχίσουμε να ανασύρουμε από τα βάθη της ύπαρξής μας τις μνήμες μας και να θυμηθούμε ποιοι ή τι είμασταν πριν τη μορφή αυτή, που μας έχει επί του παρόντος εγκλωβίσει στο παιχνιδάκι τους. Προς το παρόν είναι δυνατοί και τείνουν να πραγματοποιήσουν στο σκοπό τους αλλά δεν θα τα καταφέρουν, δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, μια ασύλληπτη τραγωδία έχει αρχίσει και μετατοπίζει την οπτική γωνία κάποιων, Ξυπνήσαμε, χάρη στο μεγάλο ταρακούνημα που έγινε στην πατρίδα μας, από τη νάρκη και αρχίσαμε να θυμόμαστε, αυτό παρά τους αεροψεκασμούς και τις μεταλλάξεις στις τροφές δεν ανατρέπεται, το ξέρουν απλά προσπαθούν με τον χρόνο. Δική μου πεποιθηση είναι και όχι επειδή έτσι θα ήθελα ότι δεν θα προλάβουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *