Ας οπτικοποιήσουμε  τη δημοκρατία τους !

Όταν η δημοκράτια τους σου μιλάει  για θεσμούς  εσύ να σκέφτεσαι Αυτή την εικόνα…

Οταν η δημοκρατία τους σου μιλάει για φασίστες  εσύ να σκέφτεσαι αυτή την εικόνα…

Όταν η δημοκρατία τους σου μιλάει για  εξέλιξη  εσύ να σκέφτεσαι αυτή την εικόνα..

Όταν η δημοκρατία τους μιλάει για νόμους εσύ να σκέφτεσαι αυτή την εικόνα…

Όταν η δημοκρατία τους σου Σου μιλάει  για ευημερία  εσύ να σκέφτεσαι Αυτή την εικόνα..

Οταν η δημοκρατία τους σου μιλάει για ισότητα εσύ να σκέφτεσαι Αυτή την εικόνα..

Όταν η δημοκρατία τους σου μιλάει για  την ασφάλειά σου εσύ να σκέφτεσαι Αυτή την εικόνα…

Όταν η δημοκρατία τους σου μιλάει για Ειρήνη  εσύ να σκέφτεσαι αυτή την εικόνα…

Oταν η δημοκρατία τους σου μιλάει  για τα προνόμια σου  εσύ να σκέφτεσαι Αυτή την εικόνα..

Aυτός ο πολιτισμός της χεστρας,  αυτό  το έγκλημα που με τη σιωπή σου το στηρίζεις  πρέπει κάπου εδώ να σταματήσει…..!

Mπορείς να συνεχίσεις να είσαι ένας ανθρωπάκος που δέχθηκε τα πάντα γιατί βαθιά μέσα του ανακάλυψε ότι είναι αδύναμος να αντισταθεί…  αλλά για να συνεχίσεις να το κάνεις θέλω να σηκωθείς όρθιος να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου και να πεις ναι είμαι ανίκανος να κάνω οτιδήποτε για αυτό το έχω αποδεχτεί και σιωπώ!

Aπό την άλλη μπορείς να σταματήσεις να το στηρίζεις με πρώτο όπλο την ανυπακοή σου…. την πλήρη ανυπακοή σου στα πάντα…. το δικαίωμά σου στο να πεις όχι εγώ δεν θέλω άλλο πια να συμμετέχω σε αυτό το έγκλημα!

Stranger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

16 thoughts on “Ας οπτικοποιήσουμε  τη δημοκρατία τους !

 1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΝΙΚΟΛΑ, ΟΙ 10 ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ.
  Η ΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
  ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

 2. Apostolos says:

  Πολύ ωραίο άρθρο.Οι εικόνες μιλάνε από μόνες. Η υποκρισία της δημοκρατίας ,των θεσμών,των νόμων για τους εκλεκτούς….
  Όπως γράφει τόσα χρόνια ο Stranger η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή.

  Θα πουν μερικοί ,ότι είμαστε γραφικοί,υπερβολικοί . Αφού μπορούμε να ψηφίζουμε,να κυκλοφορούμε ελεύθεροι,να τρώμε και να πίνουμε….για ποιά κατοχή μας μιλάς ρε φίλε.

  Μπορεί να τα κάνεις όλα αυτά αν συμμετάσχεις σε ένα σύστημα που το έχουν φτιάξει με τέτοιο τρόπο ώστε να σε ελέγχουν και να σε στριμώχνουν με χίλιους τρόπους όταν διαφέρεις από τους υπόλοιπους ,οταν λες κάτι διαφορετικό από κοινή γραμμή του καθωςπρεπισμού, του κάτσε φρόνιμα,δούλευε-ξύπνα-αγόρασε-φάε-κοιμήσου και η ζωή συνεχίζεται.

  Εμεις οι εκλεκτοί θα ελέγχουμε τα πάντα ,θα φτιάχνουμε τους νόμους για τους εκλεκτούς,τους οικονομικά ισχυρούς και αν κάποιος και από αυτούς πει ή κάνει κάτι πέρα από την κοινή γραμμή ,τότε θα στραφούμε εναντίον του και θα τον εξαφανίσουμε. Θα ρίξουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου ,θα θολώσουμε τα νερά.

  Γράφει ο Stranger…..THN ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  Δεν μπορείς να λέει ο καθένας από μας,καλά τα λες ρε φίλε stranger αλλά εγώ θα σε επικροτώ στα λόγια….θα συμφωνώ μαζί σου.
  Αλλά θα έχω την θεσούλα μου στο διεφθαρμένο βρωμοσύστημα του δημοσίου, θα δέρνω όσους διαμαρτύρονται με το γκλομπ, θα τους βγάζω έξω από τα σπίτια τους για τους τραπεζίτες, θα εκτελώ τις αποφάσεις την ανεξάρτητης Δικαοσύνης (εδώ γελάμε) ,δες την πρόσφατη παραίτηση του Ανώτατου Δικαστικού…..γενικά θα συμφωνώ αλλά μέχρι εκεί.

  Όσοι έχετε καταλάβει ότι ζούμε το παραμύθι της κατ’επίφαση δημοκρατίας , ΑΛΛΑΞΤΕ……ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΊΤΕ…ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

  ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΙΧΝΙΔΟ ΤΟΥΣ.

  • Τάσος says:

   Kαλά τα λες φίλε,αλλά η κατοχή είναι για όλο το ανθρώπινο είδος και τα σχέδια των επικυρίαρχων είναι πάρα πολλά χρόνια σε λειτουργία για να μας φτάσουν σε αυτό το σημείο.Μακάρι να γίνει κάτι αλλά δυστυχώς δεν βλέπω λύση,ειδικά από την στιγμή που το είδος μας έχει αποχαυνωθεί εντελώς και το μόνο που τον νοιάζει είναι ‘‘Στον κώλο μου μην μπει και ας μπει όπου θέλει‘‘…Δεν καταλαβαίνει όμως δύο πράγματα 1ον Η ισχύς εν τι ενώσει και 2ον Κάποια στιγμή θα μπει και στον δικό μας κώλο…

 3. Αργυρώ says:

  Έχεις απόλυτο δίκιο Stranger. Η κατ’ επίφαση δημοκρατίας τους βρωμάει… και βρωμάει θάνατο και δυστυχία. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για αυτό το μαύρο χάλι του πλανήτη που πάει από το κακό στο τρισκακο, αντί να είμαστε αδελφωμένοι και συσπειρωμένοι εναντίον της ελίτ που έχει επιβάλλει στο όνομα του χρήματος την εξαθλίωση και την αποκτήνωση, εμείς βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου. Αντί να τους γυρίσουμε την πλάτη τους παρακαλάμε να βολέψουν τα παιδιά μας και να τα κάνουν σκλαβάκια ενός απάνθρωπου συστήματος. Αντί να πετάξουμε τις τηλεοράσεις τους στα σκουπίδια και να βγούμε έξω στη ζωή να αγκαλιάσουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν εμείς καθόμαστε και βλέπουμε τα σκουπίδια τους. Και τέλος αντί να λάβουμε σοβαρά τις προειδοποιήσεις τους (μέσα από τις ταινίες του συστήματος, τα τραγούδια, τις εκπομπές και τις ξεδιάντροπες δηλώσεις τους) ότι θα μας εξοντώσουν εμείς καθόμαστε και χαζογελάμε. Δεν έχουμε τα κότσια να ξεσηκωθούμε και προτιμούμε αυτόν τον αργό και βασανιστικό θάνατο από το δικαίωμα σε μια έντιμη και αξιοπρεπή ζωή. Και αυτοί γνωρίζοντας τον φόβο μας, ιδίως τον φόβο ότι αν ξεκινήσουμε μια ηρωϊκή πράξη θα βρεθούμε μάλλον ολομόναχοι, μας περιγελούν και μας παίζουν σαν μαριονέτες. Όμως οι πολλοί δεν μπορούν καν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω τους για να αντιδράσουν και αν κάποιος πάει να τους ανοίξει τα μάτια το σύστημα χυμάει πάνω του και τους στρέφει εναντίον του. Ζούμε σε μια απόλυτη βαρβαρότητα και όποιος έχει τη δύναμη να αντισταθεί θα κερδίσει την αιώνια ζωή, οι υπόλοιποι στο βάραθρο…

 4. κατερινα βορεαδου says:

  ΚΛΑΙΩ….ΕΙΜΑΙ 75 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ..
  ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ….
  ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ…
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ….

 5. the one says:

  πως σκεφτεσαι να σταματησεις να συμμετέχεις σε αυτο το εγκλημα ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 6. ανωνυμος says:

  ανά δέκα , μόνο αυτό βλέπω. Να δούμε πόσο θα κρατήσει ….αυτήν η αναλογία.
  λεπτά γράμματα..με δεκαράκια δεκαράκια να υπάρχουν.
  Δυσνόητη εικόνα σε ένα παζλ που ξεχνούν να φτιάξουν. Δεν θέλουν , χαρά στους ανθρώπους μόνο πόνο και δυστυχία. Και μια μνήμη μακροπρόθεσμη για να τα ξεχνούν . Μέσα στις συμφορές οι μεν μέσα στις ανέσεις οι δε. Και αυτοί που είναι στις συμφορές δεν μπορούν να σηκωθούν , συνεχίζουν να ζουν έτσι , οι μεν και οι δε να το διασκεδάζουν περισσότερο. Τι άνισος κόσμος ….
  Μου θυμίζει το τραγούδι των metallica , το one..
  Που ξεκινάει να λέει το παιδί , Πατέρα θέλω βοήθεια , τι είναι δημοκρατία ; Παιδί μου , δημοκρατία είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που σκοτώνονται μεταξύ τους..
  Παρακάτω δεν ξέρω να μεταφράσω λόγω άρνησης να μάθω αγγλικά….
  ΗΡΩ
  ΗΡΩ

  • the one says:

   ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΧΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ .ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ….ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ

   • ανωνυμος says:

    Κι όμως σε ορισμένους χρόνους την έχω δει ότι υπάρχει… για λίγο μπορεί , αλλά υπήρχε..
    Στο χθες αυτό που είμασταν ήταν όμορφο , αλλά ανώριμο . Στο τώρα δεν είμασταν αυτό το όμορφο αλλά είμαστε ποιο ώριμοι. Στο μέλλον θα δείξει τι θα είμαστε.
    Έτσι και αλλιώς αυτό που είμαστε και που θα μπορούσαμε να είμαστε
    μπορεί να έχει ήδη γραφτεί …άσχετα , αν δεν το έχουμε δει ακόμα.
    Ίσως..

    ΗΡΩ

   • ανωνυμος says:

    Τουλάχιστον εμείς είμαστε ακόμα εδώ.Δεν φύγαμε ποτέ. Μας μαύρισες για λίγο αλλά ηλιαχτίδα ξανάρθε . ΄Έτσι απλά…Χωρίς κάλεσμα……
    Πρώτα δίνεις οδηγίες στον εαυτό σου και μετά στον άλλον αφού ήδη έχεις εκπληρώσεις τον εαυτό σου σαν ολότητα.
    Για να μπορείς αυτό που θα υποδείξεις στον άλλον να είναι τέλειον και όχι ατελές..Στις ποιο απίστευτες προδιαγραφές αυτό μπορεί να γίνει και αιώνιο.
    Ρώτα τους “νέους επιστήμονες” γι ΄ αυτό.

    Η δεύτερη σκέψη είναι καλύτερη της πρώτης.
    ΗΡΩ

 7. vasoula2908 says:

  Κατά τα άλλα, καταδικάζουν απερίφραστα και αυστηροτατα
  τη βία… “απ’όπου κι αν προέρχεται”
  (εκτός βεβαια αν προέρχεται από αυτούς)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *