Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από τους βάρβαρους

Ενα απο τα πιο σημαντικά σημεία τα οποία πρέπει να κοιτάξουμε με απόλυτη σοβαρότητα και αποφασης να πολεμήσουμε ενάντια του είναι και η παρακάτω πληροφορία που σας δίνεται στο βίντεο.

Stranger,….

Loading...

4 thoughts on “Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από τους βάρβαρους

  1. ΝΙΚΟΣ 56 says:

    ΝΙΚΟ Καλημέρα. Έλεγες προχθές ότι κάτι δεν κολάει καλά στο τραγικό θέμα της Μάνδρας, όπου δεν έπαθε κάτι κανένας Πακιστανός. Και είχες δίκιο. Σήμερα λέει ο οδηγός της γραμμής Α16 ότι εδώ και μέρες οι στάσεις δεν γεμίζουν από ξένους εργάτες – όπως γινόταν πρίν, και όλο αυτό προκαλεί ερωτήματα… Ποιός θα τα απαντήσει ;;;

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ Κ[Υ]ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΣΑ. ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ [ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ]…. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΕΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ» Η «ΦΟΒΙΚΟΣ» Η «ΦΑΣΙΣΤΑΣ». ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ.

  3. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *