17:18 - 26/07/2017

Ανυπακοή μέχρι να παγώσει η κόλαση….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έχεις κατακτηθεί , η χώρα σου βρίσκεται κάτω από κατοχικό καθεστώς , είναι καθήκον σου να αμυνθείς ιδίως όταν η εξουσία και η ηγεσία του τόπου σου έχει προσκυνήσει και συνάψει άμεσες σχέσεις συμφέροντος με τους κατακτητές !

Η πάρα φύση συνουσία που έχει δεχτεί το σύνταγμα σου είναι μέσα στην απόλυτη ευθύνη σου !

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , ούτε ότι δεν γνωρίζεις , ούτε ότι δεν μπορείς ..!

Είναι δική σου ευθύνη για το αν το έθνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην σκλαβιά των επικυρίαρχων !

Σε έναν πόλεμο που ξεκίνησε με οικονομικά όπλα και νομοτελειακά θα οδηγήσει το Έθνος σε έναν πόλεμο με κανονικά όπλα αλλά με σακατεμένο το πατριωτικό συναίσθημα , διαιρεμένο το ανθρώπινο δυναμικό και εξαντλημένη την χώρα από όποιο πλουτοπαραγωγικό μέσο έχεις την ευθύνη να αντισταθείς …

Ιδίως όταν σε έναν “πόλεμο” που ήδη έχει διαρκέσει 7 χρόνια και έχει πάνω από 50.000 θύματα και πάνω από 500.000 Έλληνες μετανάστες … Έλληνες νέους … την δύναμη του έθνους για το μέλλον!!!……και η εξουσία σου δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα αντίμετρο η μια αντεπίθεση – αντίποινα …τότε ο μόνος που μπορεί και πρεπει να κάνει κάτι είναι ο πολίτης …είσαι εσύ μοναδικά και ξεχωριστά ο καθένας !

Βρίσκεσαι σε κατοχή και είναι ντροπή να μην αντιδράς , προδοσία να κωφεύεις , ατιμία να συμμετέχεις στην όποια πράξη εξυπηρετεί τον εχθρό !

Μέσα στην πυραμίδα που παρακαλάς να σου πετάξει ένα ξεροκόμματο για να ζήσεις εθελοτυφλωντας οτι κατακτήθηκες ξεχνάς πάνω από όλα ότι ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ !

Κανένα σύστημα , κανένας μηχανισμός από την αρχή του έως το τέλος του δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν έχουν συμμετοχή όλα τα γρανάζια που υποστηρίζουν την λειτουργία του !

Λες λες λες… εγώ μόνος μου τι να κάνω ; Μα εγώ θα τα αλλάξω ; Ναι εσύ και μην ζητάς κανέναν άλλο …Μόνο εσύ μπορείς να τα αλλάξεις και άσε την νομοτέλεια μετά να φέρει τα αποτελέσματα !

Πραξε την ανυπακοή κάθε μέρα , σταγόνα -σταγόνα , τρόπο τρόπο , υποστήριξε τον Έλληνα και όχι το σύστημα του Έλληνα , κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα αν δεν “μπορείς ” αν θέλεις αλλά τελικά δεν τα “καταφερες¨” να πράξεις όλα όσα σου ζήτησαν οι κατακτητές σου !

Μάθε τους νόμους σου , κανένας δημόσιος αλλα και ιδιωτικος υπάλληλος δεν μπορεί να πάθει κάτι αν αρνηθεί να πράξει παράνομη πράξη !..Τον καλύπτει ο νόμος τους απόλυτα φτάνει να γνωρίζει την αλήθεια και το πόσο παράνομο είναι όλο αυτό το κόλπο γκροσσο!

Από το κεφάλι μέχρι την βάση κατεβαίνει η κάθε εντολή , ένα μόνο γρανάζι σπασμένο ενδιάμεσα και το μηχάνημα αρχίζει να έχει δυσλειτουργία , αρχίζει να έχει ταχυπαλμία …σκέψου!!!!!

Πολλά γρανάζια στην κάθοδο της εντολής τι μπορούν να κάνουν αν θελήσουν να είναι απλά “ανίκανα ” να πράξουν την εντολή;

Πήγα να τον βρω αλλά δεν τον βρήκα !..Πήγα να παραδώσω αλλά δεν μπόρεσα να παραδώσω γιατί δεν ήταν εκεί ! εκδόθηκε μεν το χαρτί αλλά δεν έφτασε στον παραλήπτη , …..ΣΚΕΨΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Σε ένα πολιτικός ορθό του κόλου στέκομαι εδώ και σε καλω ξεκάθαρα … ζήσε με ανυπακοή σε όλα τα επίπεδα για να υποστηρίξεις την ΖΩΗ και το έθνος !

Όσο για εσάς τους λιμοκοντόρους του νόμου σας λέω ξεκάθαρα ότι το κάλεσμα μου είναι προς τους Έλληνες και την ΕΛΛΑΔΑ και οχι το μόρφωμα και τους μαυρογονατους που εσείς έχετε για υπηκόους !

Κυρ εισαγγελέα δεν καλω το πλήθος προς αναβρασμο , δεν κάλω κάποιους που γνωρίζετε η έχετε την ιδέα του σήμερα του τι είναι ο πολίτης …!

Δεν αναγνωρίζω το πολιτικός ορθό του κόλου που μετάδωσε παγκόσμια ο πολιτισμός της χεστρας σας , δεν αναγνωρίζω τις εννοιολογικές τοποθεσίες που κατακτήσατε στο νου τον ζόμπι πολιτών σας !

Δεν αναγνωρίζω το σημερινό κράτος σας ως έθνος της Ελλάδας αλλά το βλέπω σαν μια εταιρία γεμάτη από ψωμολυσες , μια εταιρία απάτης όπου με δήθεν δημοκρατικούς τρόπους και ένα τσούρμο από στημένους υπαλληλισκους των τραπεζών ξεπούλησατε όλα όσα σαν κληρονομια άφησαν οι πρόγονοι μας !Βλέπω το “κράτος” σας , το σύστημα μας , τους “νόμους” σας σαν την μεγαλύτερη απάτη που υπήρξε ποτέ !

Καλώ λοιπόν το ΕΘΝΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι την ΕΤΑΙΡΙΑ της Ελλάδας να αντισταθεί , καλώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ να αντισταθούν και ΟΧΙ τους υπαλληλους η τα “εμπορεύματα” με αφμ “προϊόντος” της εταιρίας σας !

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ….

Stranger…..

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (43)

 1. ΣΩΣΤΑ STRANGER !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
  ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ (ΣΥΣΤΗΜΑ -ΚΡΑΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗ !!!
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΣΚΩΤΙΣΜΕΝΟΙ!

 2. Το εθνος βρισκεται υπο κατοχη; Δεν νομιζω νικο. Ενα τμημα του πληθυσμου κερδοσκοπεικαι πλουτιζει εις βαρος των υπολοιπων. Ατυπος εμφυλιος ειναι. Πλουσιοι εναντιον φτωχων ειναι αυτος ο πολεμος.

 3. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4,ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ(ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ)ΟΤΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ Ο Π Ο Ι Ο Δ Η Π Ο Τ Ε ΜΕΣΟ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΦΕΣ-ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ,ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ,ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ,ΠΟΛΕΜΟ-ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ-ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΘΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

 4. Στέλιος Κομοτηνή 07/26/2017 @ Ιούλιος 26, 2017 6:41 μμ

  Αμήν

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/26/2017 @ Ιούλιος 26, 2017 6:54 μμ

  ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΛΕΞΗ “ΔΟΥΛΟΙ” ΤΟΥ ΠΛΑΚΑΤ. ΚΑΙ ΛΕΩ…. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΔΟΥΛΟΙ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΔΕΑΙΣΤΕΡΟ; ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΑΝ ΖΕΙΣ Η ΠΕΘΑΝΕΣ….

 6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑ 07/26/2017 @ Ιούλιος 26, 2017 7:21 μμ

  Συμφωνώ σε όλα όσα περιγράφεις.Να προσθέσω ότι περιμένω να δω στη φυλακή όσους πολιτικούς ήξεραν και όσους έφαγαν και οι περιουσίες τους να δημευτούν.Για να έχουν ανάπαυση οι τόσοι νεκροί.

 7. ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

 8. OΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ,,,ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,,,,,,Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ,,ωσ ο νομοσ οριζει ….ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥς ,,,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ως Ο ΝΟΜΟς ΓΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟς ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΉΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ,,,,,ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ 41 ,,,,ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΤΙΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ τα μεγαλα ψαρια αλλαξαν προβια ηη την γλυτωδαν με αλλους τροπους,,,,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ,,,,ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟς ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥ?????ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ …ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ,,,,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ..ΕΝΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,,,,Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΞΗ ΟΡΘΗ ΣΕ ΕΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ,,, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΡΙΖΑ ,,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥς ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ,,Η ΥΠΑΚΟΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ Υποτέλειας ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΡΑ ΑΠΛΑ ΑΡΝΗΤΉΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ,,,ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ,,,,

 9. “δεν αναγνωρίζω τις εννοιολογικές τοποθεσίες που κατακτήσατε στο νου τον ζόμπι πολιτών σας!” — ETΣΙ.

 10. και με τι να αντισταθουμε ρε Stranger με τον κωλο μας;
  τι εννοεις ανυπακοη;

 11. …………………………………………….ΑΔΕΛΦΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ, ΚΟΠΙΑΡΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ monde-diplomatique.gr…………………………………………….Λ

  Rechercher
  ΜΕ Μια μεταδοτική ανυπακοή
  lundi 18 mai 2009, par Claire Auzias
  Είναι σπάνιο οι αναρχικοί να μη συμμετέχουν, μαζί με άλλους, στους κοινωνικούς αγώνες. Αλλά, από τα πρώτα εργατικά σωματεία και τον επαναστατικό συνδικαλισμό μέχρι την ανυποταξία και τον ελεύθερο έρωτα, οι αναρχικοί πρωτοστατούν και σε νέες μορφές ανατροπής της κατεστημένης τάξης……………………………………………………

  Δεν πρόκειται για το μικρότερο παράδοξο του αναρχισμού ότι αποτελεί ένα μικρό κοινωνικό ρεύμα και, ταυτόχρονα, μια σπάνια δεξαμενή του φαντασιακού. Όλοι, στη Γαλλία τουλάχιστον, γνωρίζουν το τραγούδι του Λεό Φερέ που λέει για τους αναρχικούς : « Δεν είναι ούτε ένας στους εκατό και, όμως, υπάρχουν ».

  Υπάρχουν, πρώτα απ’ όλα στους δρόμους, καθώς δεν αφήνουν συχνά να τους ξεφύγει ευκαιρία για κοινωνικούς αγώνες. Και ακόμη, πιο έμμεσα, μέσω αυτού που ο κοινωνιολόγος Αλέν Πεσέν χαρακτηρίζει « φαντασιακή δύναμη του αναρχισμού » [1], η οποία ενισχύει την κοινωνική επιρροή του.

  Ο αναρχισμός είναι μια κριτική ανάλυση, που διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον Βρετανό στοχαστή Ουίλιαμ Γκόντουϊν, στη μελέτη του για την πολιτική δικαιοσύνη, [2] θεωρία που εμπλουτίστηκε αδιάλειπτα σε όλη τη διάρκεια του 19ου αιώνα από διάφορους στοχαστές, όπως ο Σαρλ Φουριέ, ο Πιέρ-Ζοζέφ Προυντόν ή ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν.

  Το παράδειγμα του Γκόντουϊν αποκαλύπτει αρκετά για τον τρόπο με τον οποίο η ελευθεριακή σκέψη εξαπλώνεται στην κοινωνία της τότε εποχής. Ο Γκόντουϊν, παντρεμένος με τη Μέρι Ουόλστονκραφτ –με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Μέρι Ουόλστονκραφτ Γκόντουϊν, πιο γνωστή με το όνομα Μέρι Σέλεϊ (συγγραφέας του Φρανκενστάιν)-, έχοντας στενές σχέσεις με τον λόρδο Μπάιρον και τους φίλους του, όπως τον ρομαντικό ποιητή Πέρσι Μπάις Σέλεϊ, επινόησε και μοιράστηκε μαζί τους μια ανατρεπτική πολιτική, κοινωνική και προσωπική περιπέτεια. [3] Αυτή η συλλογική εμπειρία σημάδεψε την αγγλική κοινωνική σκέψη της εποχής και προσέδωσε στον αναρχικό στοχασμό αξιοσημείωτη ακτινοβολία……………………………………………………………

  Γενικά, όμως, η εμφάνιση του αναρχισμού ως οργανωμένου πολιτικού κινήματος χρονολογείται από τις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 1872, όταν πραγματοποιήθηκε στο Σεντ-Ιμιέ της Ελβετίας το Διεθνές Αντιαυταρχικό Συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν ιταλικές, γαλλικές, ισπανικές, αμερικανικές, ελβετικές ενώσεις και ομοσπονδίες που διαφωνούσαν με τους προσανατολισμούς του γενικού συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Εργατών, στο Λονδίνο. Το συνέδριο του Σεντ-Ιμιέ διακηρύσσει, μεταξύ άλλων : « Η καταστροφή κάθε πολιτικής εξουσίας αποτελεί το πρώτο καθήκον του προλεταριάτου »……………………………………………………………

  Στη Γαλλία, πάνω στο έδαφος αυτό ξεδιπλώθηκε η επιρροή του Προυντόν, ο οποίος εμφανίζεται ως ένας από τους εμπνευστές της αλληλοβοήθειας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Το 1848, το συγκεκριμένο κίνημα αριθμούσε μέχρι και δύο χιλιάδες ταμεία αλληλοβοήθειας και γνώρισε συνεχή άνθηση μέχρι τη θεσμική ενσωμάτωσή του με τη δημιουργία της κοινωνικής ασφάλισης. [4]…………………………………………………….

  Οι αναρχικοί κατέχουν εξίσου σημαντική θέση στο πεδίο του συνδικαλισμού, με τη δημιουργία των εργατικών ομοσπονδιών (Bourses du Travail) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών (CGT), το 1895. Τα Bourses du Travail, με εμπνευστή τον Φερνάν Πελουτιέ (1867-1901), παρέχουν υποστήριξη στους άρρωστους ή άνεργους εργάτες, σε όσους αγωνίζονται (κυρίως μέσω της οργάνωσης απεργιακών ταμείων), ενώ συμμετέχουν στην εκπαίδευση των εργατών, με μαθήματα γενικής μόρφωσης ή επαγγελματικής κατάρτισης και τη δημιουργία βιβλιοθηκών. [5] Όσο για το ρόλο των αναρχικών στη CGT, αποτυπώνεται κυρίως στην υιοθέτηση, το 1906, της Χάρτας της Αμιένης, με την οποία διακηρύσσεται ότι « ο συνδικαλισμός είναι αυτάρκης » και καθορίζονται αρχές λειτουργίας, όπως η εναλλαγή καθηκόντων και η απόρριψη των μόνιμων συνδικαλιστικών εκπροσώπων. Το ζήτημα της ανεξαρτησίας απέναντι στους πολιτικούς σχηματισμούς αποτέλεσε μία από τις κύριες διαχωριστικές γραμμές μεταξύ κομμουνιστών και αναρχικών σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα……………………………………………………….

  Ο αναρχισμός, όμως, διαπερνά και κοινωνικές κινητοποιήσεις, όπως η εξέγερση των εργατών μεταξιού στη Λιόν, το 1831. Για πολύ καιρό, αναζητείτο ο εμπνευστής της εξέγερσης, ο χαρισματικός ηγέτης, πριν γίνει αντιληπτό ότι η εξέγερση στηριζόταν στην πράξη στις δομές αμοιβαιότητας που είχαν δημιουργήσει οι πρωτομάστορες των εργαστηρίων και οι εργάτες ύφανσης. [6] Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την Παρισινή Κομμούνα, το 1871, στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί επίγονοι του Προυντόν, μεταξύ των οποίων ο Εουζέν Βαρλέν και η Ελιζέ Ρεκλί………………………………………………….

  Στο πεδίο αυτό, τα παραδείγματα είναι άφθονα : οι αναρχικοί σπάνια αποτελούν τους μόνους πρωτεργάτες ενός κοινωνικού κινήματος, συμβάλλουν, όμως στη ριζοσπαστικοποίηση των αγώνων και των συνθημάτων. Έτσι, στις διάφορες μορφές άγριων απεργιών, ανεξέλεγκτων ανατροπών σε πολλούς εργατικούς κλάδους, βλέπει κανείς τη σκιά ενός αναρχισμού που δίνει την πρωτοκαθεδρία στον παραγωγό, χωρίς διαμεσολαβήσεις, ακόμη και στο πεδίο του αγώνα του και των κατευθύνσεών του. Στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, και ειδικά κατά τη δεκαετία του 1970, είναι πλέον αμέτρητες οι κινητοποιήσεις που δεν ελέγχονται από τα επίσημα συνδικάτα, όπως η απεργία των λιμενεργατών του Λίβερπουλ, την οποία μετέφερε στον κινηματογράφο ο Κεν Λόουτς. [7] Πρέπει, όμως, να σημειωθεί ότι πολλοί διαδηλωτές δεν θέλουν να ακούν καθόλου για αναρχισμό, όπως και για κανένα άλλο συγκροτημένο ιδεολογικό ρεύμα, καθώς τους θυμίζει, λιγότερο ή περισσότερο, κάποιον ακατανόητο καταναγκασμό…………………………………………………..

  « Διοικούμε υπακούοντας ! ». Το σύνθημα αυτό του υποδιοικητή Μάρκος, ηγέτη των εξεγερμένων από το 1994 Ινδιάνων Ζαπατίστας στην επαρχία Τσιάπας του Μεξικού, αντηχεί στην καρδιά των κινημάτων αλληλεγγύης, στα οποία οι ελευθεριακοί συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη και στο Μεξικό, οι αναρχικοί, κρατώντας ορισμένες αποστάσεις από τον Μάρκος, τον οποίο οι ίδιοι θεωρούν υπερβολικά προσηλωμένο σε μια γκεβαρική και λενινιστική προοπτική, συνέβαλαν αθόρυβα εδώ και δεκαετίες στις εξεγέρσεις του Γκερέρο και της Οαχάκα. Μέχρι την ημέρα που υψώθηκαν τα οδοφράγματα σε μια πόλη σε κατάσταση ευφορίας, κατά τη διάρκεια της « Κομμούνας » της Οαχάκα, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2006 ! Η Λαϊκή Συνέλευση των Λαών της Οαχάκα, στην οποία συμμετείχαν τριακόσιες με τετρακόσιες οργανώσεις και η οποία κατακτά καθημερινά τη ριζοσπαστική δημοκρατία, ξεσηκώθηκε εναντίον του κυβερνήτη Ουλίσες Ρουίς, έφτιαξε οδοφράγματα, διακηρύσσοντας ότι αποτελεί τη μόνη νόμιμη εξουσία, καλύπτοντας, όμως, και τους τοίχους με το φοβερό σύνθημα : « Θέλουν να μας υποχρεώσουν να κυβερνήσουμε, δεν θα παρασυρθούμε από την προβοκάτσια »…

  Ωστόσο, η επιρροή των αναρχικών είναι εμφανέστερη στο πεδίο των ηθών, όπου υπήρξαν πρωτοπόροι. Ο αναρχικός ατομισμός, [8] περισσότερο και από τον ελευθεριακό κομμουνισμό, προτάσσει την ακεραιότητα του ατόμου στις κοινωνικές σχέσεις, τις προσωπικές επιλογές και τις πολιτικές αποφάσεις του. Το άτομο είναι ακατάλυτη μονάδα………………………………………………………………

  Με αφετηρία αυτές τις αντιλήψεις θα αναδυθούν οι κυριότερες μάχες για την ανατροπή των κοινωνικών σχέσεων : η εκπαίδευση σε ελευθεριακά σχολεία, η αντρική και γυναικεία αντισύλληψη, οι αμβλώσεις, ο ελεύθερος έρωτας και η ερωτική συντροφικότητα, η κριτική του γάμου, της οικογένειας, η φυτοφαγία, η φυσική ζωή, οι κοινότητες, η μη βία, η οικολογία με τον Χένρι Ντέιβιντ Θόροου και το κλασικό έργο του « Walden » : πρόκειται για κινήσεις με σκοπό την άμεση αλλαγή του τρόπου ζωής, που δεν περιμένουν τη « μεγάλη νύχτα της επανάστασης », και οι οποίες γνώρισαν σημαντική απήχηση στις δυτικές κοινωνίες του 20ου αιώνα……………………………………………………..

  Έτσι, ο αναρχικός ατομισμός αντιστάθηκε καλύτερα από άλλα ιδεολογικά ρεύματα στη φθορά του χρόνου και στις αποτυχίες της Ιστορίας. Καθώς δεν τοποθέτησε τον οικονομισμό στο επίκεντρο κάθε ανάλυσης, δεν γνώρισε την ίδια αμφισβήτηση των αρχών του όπως τα κομμουνιστικά ρεύματα……………………………………………………..

  Ο αναρχικός δηλώνει ότι δεν είναι πνευματικά στρατευμένος και ο Αλμπέρ Καμί, προσπερνώντας με σαρκασμό τους « συνοδοιπόρους » του στο Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα που « είχε πάντα δίκιο », θεωρούσε τον εαυτό του « κριτικό συνοδοιπόρο » [9] των αναρχικών. Ο σεβασμός τους για το άτομο και την ελευθερία μοιάζει να συμβαδίζει δύσκολα με την υποταγή, ιδιαίτερα όταν η τάξη που επιβάλλεται είναι απαράδεκτη. Στο πεδίο αυτό, πρέπει να αναφερθεί το καθεστώς του αντιρρησία συνείδησης. Το δικαίωμα στην άρνηση στράτευσης (υποχρεωτική μέχρι το 2001) κατακτήθηκε το Δεκέμβριο του 1963 από τον Λουί Λεκουέν, όταν ο τότε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Σαρλ ντε Γκολ αναγκάστηκε να υποχωρήσει, μετά από αγώνα που ο Λεκουέν είχε ξεκινήσει το 1958 και απεργία πείνας που πραγματοποίησε σε ηλικία 74 ετών. Με την ευκαιρία, ο Λεκουέν υπογράμμισε ότι οι περισσότεροι αντιρρησίες συνείδησης που υπερασπιζόταν τότε δεν ήταν ελευθεριακοί, αλλά μάρτυρες του Ιεχωβά……………………………………………………….

  Ο αναρχισμός, ένα αγωνιστικό κίνημα, είναι σήμερα, όπως πάντα, άλλωστε, παρών σε διάφορα μέτωπα, από την αντιπαγκοσμιοποίηση και τις αντι-συνόδους κορυφής μέχρι τους αγώνες για τα δικαιώματα των μεταναστών, τα οικολογικά και τα αντιπυρηνικά κινήματα, χωρίς, φυσικά, να ξεχνά κανείς και τους συνδικαλιστικούς αγώνες……………………………………………………..

  Notes
  [1] Alain Pessin, « L’Imaginaire utopique aujourd’hui », Presses universitaires de France, Παρίσι, 2001.

  [2] William Godwin, « Enquête sur la justice politique. Et son influence sur la morale et le bonheur d’aujourd’hui », μεταφρ. Denise Berthaud και Alain Thévenet, Atelier de création libertaire, Λιόν, 2005.

  [3] Percy Bysshe Shelley, « Lyrics and Shorter Poems », J.M. Dent- E.P. Dutton, Λονδίνο-Νέα Υόρκη, 1935…………………………………………………..

  [4] Οι αναρχικές καταβολές των θεσμών αυτών δεν είναι ευρύτερα γνωστές. Αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο γεγονός ότι, μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ο μαρξισμός επισκίασε το σύστημα οικονομικής ανάλυσης του Προυντόν.

  [5] Fernand Pelloutier, « Histoire des Bourses du travai »l, Phénix, Villiers-sur-Marne, 2001.

  [6] Fernand Rude, « Les Révoltes des canuts (1831-1834 »), La Découverte, Παρίσι, 2007.

  [7] Ken Loach, « Les Dockers de Liverpool », AMIP, Parallax Pictures, BBC, La Sept-Arte, 1996………………………………………………………..

  [8] Ο αναρχικός ατομισμός δεν πρέπει να συγχέεται με τον αριστερό ή δεξιό αντικομφορμισμό ή με το κίνημα του ακραίου φιλελευθερισμού (“libertarianism”), που πρόσκειται στην άκρα δεξιά και κηρύσσει, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την κατάργηση του κράτους. Όπως επισήμαινε ο Ερίκο Μαλατέστα : « Όλοι οι αναρχικοί, σε όποια τάση κι αν ανήκουν, είναι, κατά κάποιον τρόπο, ατομιστές. Το αντίστροφο, όμως, απέχει πολύ από την πραγματικότητα : όλοι οι ατομιστές δεν είναι, όπως θα ταίριαζε, αναρχικοί » (δήλωση στο αναρχικό συνέδριο του Άμστερνταμ, Αύγουστος 1907)……………………………………………………….

  [9] « Albert Camus et les libertaires (1948-1960) », γραπτά που συγκέντρωσε και παρουσίασε ο Lou Marin, Egrégores, Μασσαλία, 2008.

  • εξακολουθεις να γραφεις χαζομαρες συντροφε ….ξεκολα απο την κουμμουνιστικη σου μαλακια…

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/26/2017 @ Ιούλιος 26, 2017 11:25 μμ

   ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΠΑΝΔΑΡΕ ΚΑΝΩ COPY ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΡΧΚΩΝ ΤΟΥ 1896. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ. ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ….ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ, ΣΗΜΑΣΙΑ, ΣΚΟΠΟ. ΕΡΩΤΗΜΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ… ΑΝ ΕΣΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ; ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ, Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
   https://ngnm.vrahokipos.net/index.php/κατηγορίες-άρθρων/ελλαδική-αναρχική-ιστορία/1063-2014-08-25-12-30-21

   • to διαβασα φιλε μου και παρολο που ειναι 100 χρονων κειμενο ειναι επικαιρο …..οι ιδεες των αναρχικων εκεινης της εποχης τους ειναι παντα φρεσκες………..ΣΗΜΕΡΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΙΝΑΙ……Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ…….ΚΑΤΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ….ΚΡΙΜΑ……………..

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/26/2017 @ Ιούλιος 26, 2017 11:51 μμ

   Η ΜΑΛΛΟΝ… ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ “LIBERTE-EGALITE-FRATERNITE” [ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ] ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΑΛΛΑ Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΑΛΛΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΩ ΑΛΛΩΣΤΕ.

 12. Σωστά τα λές.Ο λαός αύτος όμως δύσκολα θα ξυπνήσει….(ένας παππούς είπε”μας πήρε 400 χρόνια να ξυπνήσουμε εναντίον των Οθωμανών και ‘συ θές σε 7 χρόνια οικονομικής κατοχής να αντιδράσουμε…”Υπομονή-επιμονή.

  • Να πεις στον παππού ότι κάνει λάθος,στα 400 χρόνια έγιναν πολλές προσπάθειες για επανάσταση,επίσης αρκετοί Έλληνες ζούσανε ελεύθεροι(π.χ Σουλιώτες,Μανιάτες).Στον πόλεμο του ’40 οι παππούδες μας δεν περίμεναν να μπούνε οι Ιταλοί στην Ελλάδα αλλά πήγαν και τους πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας.
   Την σήμερον ημέρα δεν κάνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με τους προγόνους αλλά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο δεν έγινε από την μία μέρα στην άλλη,όλα γίνανε βάση οργανωμένου σχεδίου…Αν δεν κάνουμε κάτι όπως λέει ο stranger τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  • ενα γαζι καλο και ολα θα στρωσουν…

 13. Αν θές, κάνε την ζωή σου όπως θες πραγματικά εσύ, όχι όπως θέλουν οι άλλοι. Ηλίας Α. Λυμπέρης

 14. ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΠΑΠΑΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!
  Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
  Ένα βήμα πιο κοντά στην υιοθέτηση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων
  κατά τα πρότυπα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών, φέρνει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών.

  Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, απαιτείται οι ταυτότητες να γίνουν ψηφιακές με βάση τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, σημειώνοντας ότι «έχουν ειπωθεί πολλά κατά καιρούς. Με βάση την οδηγία του 14 της ΕΕ θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί, αφού οι υφιστάμενες ταυτότητες δεν είναι Όχι καλής ποιότητας και δεν παρέχουν τα απαραίτητα δεδομένα ασφάλειας». Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε ακόμα ότι στο αερoδρόμιο, χρειάζεται ταυτότητα τύπου «ψηφιακής κάρτας, ψηφιακής αναγνώρισης», προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες». «θα πρέπει παράλληλα να προσέξουμε τα θέματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Μπορούμε να διατηρήσουμε και τα δεδομένα και την ασφάλεια. Θα προηγηθεί η γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», δήλωσε χαρακτηριστικά.
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΟΛΑ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ.
  ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΕΡΑΤΑ.
  ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ,ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.

 15. χαχαχαχα!!! ευτυχισμενο το 2060 07/27/2017 @ Ιούλιος 27, 2017 12:16 πμ

  τωρα αμα πω οτι το -ανυπακοη- μου θυμιζει λιγο αριστεριλα και κουμουνοσαλμονελα θα λετε οτι κανω αντινοηση η δεν ξερω και γω τι …ανυπακοη λοιπον,δε λεω,σωστο μου ακουγετε αλλα αν το μεταφρασουμε, το πληρωνεις το ρευμα που ηρθε ή τους γραφεις στ @ρχιδι@ σου?? το πληρωνεις ενα μικρο χρεος που εχεις στην εφορια ή δε πα να γ@μιθουνε??…θελει κακαλα η επανασταση αλα και ορεξη για επανασταση που δε βλεπω και τιποτα…λοιπον τωρα που το σκεφτομαι σαν να εχουν δικιο οι πολιτικοι μας γιατι ειναι και μεγαλες πουτ@νες εδω που τα λεμε…ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060 μας το ειπανε ρε παιδια…τοσο θελει για να ξυπνησουμε….

  • Την εκανες την δουλιτσα σου ομως…

   • χαχαχαχα!!! ευτυχισμενο το 2060 07/27/2017 @ Ιούλιος 27, 2017 12:45 πμ

    ξερεις κατι..ειμαι πολυ εκνευρισμενος,οχι με σενα αλα με τους ελληνες γενικα..δυστηχος δεν γινετε τιποτα αγαπητε φιλε Stranger και ζουμε την καταρευση, τη βλεπουμε μπροστα στα ματια μας και δεν αντιδραει κανεις…τελος..μονο σε φυσικες καταστροφες να ελπιζουμε ή και σε κανεναν πολεμο..οσο για το ανυπακοη που λες σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σε πικαρω..καταλαβα τι λες..αλλα εχουμε καταντισει ζομπι..αυτα φιλε μου..

 16. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/27/2017 @ Ιούλιος 27, 2017 12:42 πμ

  ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ, Ο ΦΟΒΟΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ. ΣΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΦΕΡΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΘΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. Η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΦΘΗΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

 17. ΝΙΚΟ … Τι να πω τώρα… είναι ένα από τα ωραιότερα άρθρα σου. Εύχομαι να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες πλήν τών εισαγγελέων… ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ. ΝΙΚΟΣ 56

 18. Συμφωνώ κ επαυξάνω αλλα εγω αλλα βλεπω γυρω μου. Ανησυχία για το που θα κανει ο καθενας διακοπες. Κ δεν μιλαμε για πλούσιους μιλαμε για ανθρωπους μεσαίας τάξης που καποτε πήγαιναν κ τωρα δεν μπορουν. Ετσι εγινε εννοια να ψαχνουν να βρουν ποιος φιλος συγγενής σε καποιο μερος μπορει να τους φιλοξενήσει. Μετα θυμαμαι κ καποια ατομα το ’11 το ’12 που τα ακουγα να λενε τετοια εποχη: κατσε να ρθει ο Σεπτέμβρης να μαζευτούν ολοι πισω κ θα δεις τι εχει να γινει. Οχι κυριοι ακομη πάτο δεν Πιάσαμε. Αν ο αλλος μπαινει στην διαδικασια να σκέφτεται διακοπες έστω κι ετσι σημαινει πως του περισσεύουν για βενζίνη κ εξοδα που θα κανει εκει. Επισης σημαινει πως κ αυτός που τον φιλοξενεί εχει απόθεμα. Η ελληνικη κοινωνια δεν εχει βιώσει την απολυτη οικονομικη ανέχεια. Και καλο θα ηταν να μην την βιώσει ποτε ωστοσο φαινεται πως μερικα πραγματα αλλάζουν μονο υπο μεγαλη πίεση πχ πολεμο που ειπε καποιος πιο πανω η πραγματικη ομως ανέχεια. Οποτε φιλε νικο-stranger καλα τα λες εσύ εδω κ χρονια τωρα αλλα για να γινει μια μαζική αντιδραση θελουμε κ μια μαζική μεγαλη πείνα. Παιδια κανεις δεν κανει τιποτα γιατι επθ χρονια ειχαμε μάθει να λειτουργούμε ατομικά κ μια ζήλεια ως έλληνες για τον διπλανό την εχουμε οποτε ακουμε τωρα το γνωστο: τι? Εγω θα βγαλω το φίδι απ την τρύπα? Τουτεστειν θα βγω εγω μπροστα για να τα βρει ετοιμα ο διπλα? Η ένωσης ερχεται στον Ελληνα μονο οταν νιώσει εντονα οτι η εκάστοτε απειλη ειναι στα πρόθυρα να τιν αφανίσει ως ράτσα απο προσώπου γης. Στα ςσχατα λοιπον. Ε αυτο ακομη δεν το εχει νιώσει. Αυτα….

 19. Δε θα παγωσει η κολαση…. Θα ερθει επι της γης.. Της Ελληνοκης….Θα μας πνιξουν στο αιμα μας προτωκολα της Μασωνοσιων.. Γιατι και εμεις νεα Σιων λεγομαστε.. Η Μασωνοσιων εινα η Γκλομποφασιστες οικουμενιστες νεοταξιτες με τα εδω εξαπτερυγα μαριονετες… Και σα μαριονετες τα σκοινια δε κοβονται… Οταν ερθει ο καιρος και χαλαρωσουν η σταματησουν να ασχολουνται γιατι θα παρει φωτια ο @ολος τους η εδρα τους κουλτουριαρικα τοτε το σκοινι αυτο το ιδιο θα μμετατραπεί σε θηλεια αφανισμου τους… Μη ξεχνας στην αναμπομπουλα χαιρετε ο Λυκος… Και το τελικο σταδιο των οικονομικα δολοφονων ειναι η τελικη λεξη της μπενακη για συνορα…. Υπο νορμαλ συνθηκες.. Θα δυσκολευτουν να περασουν τα ανομα σχεδια τους… Οι καλύτερες προθεσεις μας πανε κολαση … Στην ιστορια που σε αρεσει τοσο ππλυ δε βαρεθηκες και ειδικα στη νεοτερη τις προβοκατσιες που αλλα ελεγαν αλλα ενουσαν αλλα εκαναν.. Και τελικα εκει που ηθελαν οι μαριονοπαιχτες που κρατουσαν τα σχοινια το πηγαν.. Τι δε καταλαβαις… Θεωρεια των ακρων…. Προσπαθησαν… Να επαναλαβουν .. Σεναρια… Που ανετα ποδογετουνται κοιτα τη Συρια την ουκρανια.. Σφαζονται μεταξυ τους γι του αφεντη το φαι.. Το γεωπολιτικοοικονομικο… Νομιζεις οτι βρεθηκαν σε καλύτερη μοιρα.. Απο οτι αρχικα ηταν… Μετασχηματισμος κοινωνιας η αλιως Μετανοηση μεσα απο γεγονοτα που πρ τα θα ελευθερωθει θα ανορθωθει το πνευμα.. Ωστε να εχουμε το νους υγειης εν σωματι υλη υγιή…. Οταν ριναι σκλαβωμενο το πνευμα.. Αδυνατον.. Ματαωπονια να ζητας.. Καλυτερη πορεια της φυσοκης καταστασης.. Του κρατους οταν εχει υπηκοους καφρους.. Μερικοι μπροστα ωστε να ακολουθησουν… Ποιοι προς τα που αγελη χοιρων με δαιμονικο πνευμα στο γρεμο… Ζητηστε πρωτα τη βασιλεια του Χριστου.. Ωστε απελευθεροι και πνευματικα υγιης.. Να αναμορφωσει την Ελλάδα σε Βυζάντιο… Οταν ενουμε Βυζάντιο ενουμε ορθοδοξια πρωτα για την πιστη.. Οποιος δε πιστευει στο θεο ολα επιτρεπονται.. Οπως το να εισαι μασωνος γκλομποφασιστας εσυ να περνας καλα.. Με τη δικαιολογια οτι πρατεις για ανωτερους σκοπυς.. Με το κατωτερο ένστικτο φιλοτομαρισμου που σεδιακατεχει τον οποιο τυφλοποντικα σε οποια τρυποστοα.. Υπομονη πραοτητα ταπεινοτητα… Ο θεος θα κανονισει τις υποθεσεις του εθνους που εχει υιοθετήσει… Κανεις δε θα μπορεσει να πει οτι εφερε αυτος την αναλαμπη…. Κι οταν απεναντι εχεις τον Σαβαψθ λεγεσαι θεομαψος.. Εν ονοματι ποιου θα επαναστατησεις και εναντιων ποιου.. Πρωτα για την πιστη… Οι ελληνες ολοι ειμαστε για τον καιαδα… Με κουσουρια.. Οταν ο λαος ειναι αρωστος ζητα γιατρεια.. Στην αδυναμια μας θα φανει η δυναμη του θεου που οποιον θελει σωζει κι όποιον.. Οχι τον αφηνει στην φυσικη του εξελιξη και καταληξη.. Να μη πλατιαζω.. Πολλα μπορουν να ειπωθουν.. Ανυπακοη με μετρο και με πίστη.. Οταν θιγουν την πιστη απολυτη ανυπακοη.. Δε παιρνουμε το σφραγισμα… Η ελιτ εινα εκει ανωθεν για κάποιον λογο…. Οτι φαίνεται αρνητικο δεν ειναι κατ αναγκην… Ο θεος θα μας στηλει ηγέτη…εαν και μονο μεσα απο γργονοτα έχουμε μετασχηματιστει ως λαος.. Ωστε να μεγαλωσουμε να προσθεσουμε αφομοιωσουμε κρυπτοχριστιανους.. Οχι να λιγιστεωουμε δε περισευει κάνεις.. Πιστη αδερφε πιστη και υπομονη.. Κι αυτοβελτιωση… Κοιτα την Τουρκια.. Εχρι ηγετη.. Οικονομια στρατο.. Προς στιγμη μεγαλη.. Εις ματην ομως κοποιαζει… Δεν εχει ευλογια…. Εκτος κια πιστευεις οτι θα τα καταφερει… Κοιτα την Ευρωπη… Αν επισης πιστευεις οτι θα τα κατάφερει… Πρωτα πρεπει να φταζεις στο επιπεδο των τουρκων.. Γιατι αυτοι εψουν φιλοπατρια λιγους προδοτες και δυναμη να αφομοιωνου ελληνα λααζοποντιο γενιτσαρο ωστε να γινει ισως ο καλύτερος ηγετης τους.. Με μοναδικο μειονεκτημα την υπερηφάνεια.. Για το ισλαμ… Δηλαδη βασιζετα σε κατι ανυπαρκτο.. Στην ισχυ.. Του σπαθιου γιαταγανι…. Που του βαλανε αλλοι στο χερι.. Να μπει στη συρια.. Και θα βγει κουρεμενος… Γρηγορα δολοφονημενος και η πατριδα που δεν ειναι πατριδα του ανυπαρκτη οπως η πιστη και η ταυτοτητα του…. Πρωτα την ταυτοτητα ε ει σημασια η ταυτοτητα ελεγε ο χριστοδουλος.. Η ορθοδοξια η πισυη το Βυζαντιο εκει ειναι ο προγονος.. Απο εκε θα συνέχισει και θα εχει μελον ο απογονος το νεο Βυζάντιο.. Εκει ειναι το μελλον.. Τερμα τα κοματα οι ιδεολογιες κατω απο τον δικεφαλο αετο χωραει πολους.. Η πίστη .. Πρωτα κι οποις επιασεν επιασεν. Το αυριο της Ελλάδας περναει μεσα απο το Βυζάντιο.. Αν θελει να εχει αυριο… Ευτυχώς θα εχει ετσι γραφτηκε κι ετσι θα γινει.. Παισιος. Ypomoni…

  • Σ ΟΛΑ ΑΠ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ.
   ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΗ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ.
   ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ.
   Μ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,Ο ΕΚ ΠΕΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ,Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ,ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
   ΙΧΝ

 20. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ?ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!
  ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ,ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ,ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ,ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΕΙ???
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ?
  ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
  ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ,ΜΑΡΤΥΡΩΝ,ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ.
  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Σ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ,ΑΝΩΝΥΜΟΙ(ΜΙΣΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ),ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ,Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
  ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ,ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ!!!
  ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ,ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

 21. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΑΠΟΧΗ-
  Η ΜΑΥΡΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑ.
  Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΜΑ.
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.
  ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

  • Οι δημοσιοι υπαλληλοι ετοιμαζονται ηδη το πλειστον απο τσιπρα να ψηφισουν στις επομενες κουλη… Αυτοι πανε και ψηφιζουν σχεδον ολοι… Ταξε τους λεφτα και παρτους την ψυχη… Αρα μονο αυτοι να πανε και οι αμυαλοι γεροι αντε γεια…

 22. Δειτε τον πιτσιρικα…

 23. Τι λες ρε μεγαλε σοφιστη σοβαρα εεε … εσυ βεβαια το εχεις ανακαλυψει χρονια τωρα εε… και ειμαι σιγουρος οτι εχεις ενα τομο πραξεις να το αλλαξεις εε… οσο για το αγανακτηση τυφλη οργη μαλλον κατι αλλο θα διαβαζες και μπερδευτηκες ..κακα λουκυ λουκ κανα σεραφινο …

  • Ειναι το πρωτο σοβαρο σου σχολιο μετα απο πολλα ..οχι τοσο καλα σχολια σε διαφορα σημεια..εδω δεν βγαζεις ειρωνια αλλα μιλας σαν ανθρωπος ..ελπιζω να διαρκεσει αυτο ..

 24. Ολα ξεκινουν απο το σπιτι τους γονεις… Οταν κανεις παιδια για να λες οτι εκανες παιδια με σκοπο το αυξανεστε και πληθυνεστε, για την γνωμη της κοινωνιας η για τα γεραματα χαθηκε το παιχνιδι… Αν κοιτας την καλοπεραση σου στο τωρα και χεζεσαι για το μελλον τον επομενων γενεων οπου θα ειναι τα παιδια σου τα εγγονια σου χαθηκε το παιχνιδι… Αν δεν εισαι αξιος να μαθεις δυο τρια πραγματα καλα και να κανεις δυο τρια πραγματα καλα πρωτα ατα παιδια αου τοτε χαθηκε το παιχνιδι… Μεινε μονος σου απλα… Ειναι και αυτος ο κοσμος σκατα πολλα σκατα… Το μπουρδελο η Γη… Δεν βγαζεις ακρη με τπτ… Οποιος με επιασε με επιασε…

  • Επειδή έγραψα από το κινητό στο τσακ μπαμ δεν το εξήγησα σωστά… Το παραπάνω που έγραψα αφορά στο 30% περίπου του συνόλου… Το υπόλοιπο είναι η εκπαίδευση που θα πάρεις από τη στιγμή που θα γεννηθείς σε αυτο τον πολιτισμό της χέστρας όπως λέει και ο Stranger… Οι θρησκείες που θα σου φυτέψουν, η χώρα που θα γεννηθείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ζήσεις… πολλά… Θα πρέπει και ο καθένας μόνος του να ενδιαφερθεί για το τι γίνεται γύρω του και για το τι υπάρχει ή όχι… Πολλά πράγματα… Συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει με δύο αράδες και από το πληκτρολόγιο… Χαμένα τα λόγια πάνε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*