Αφιερωμένο στις σκιές που με έχουν στο κατόπι..!

Όταν θα πλησιάσεις την σημαία ο Ποσειδώνας μου έχει πει να συνεργαστώ με τον Αιολο !

Δεν θα φτάσεις πίσω στην ξηρά…Ακόμα και αν ο Διας απαγόρευσε το άνοιγμα του ασκού!

Ο πρώτος θα συναντήσει την Αμφιτρίτη..

ο δεύτερος θα δει Τελχίνες να του πλέκουν τον υγρό του τάφο!

ΟΙ κυνες θα είναι στην ξηρά πίσω σου …είναι ο δικος μου στρατός … αόρατοι και πάντα πιστοί…

ακόμα και να φτάσεις με ανάσα … εκεί θα σου πάρουν το ζωικό σου πυρ….

Θα συνεχίζεις μια Ζωή μετά σαν ένα κουφάρι …

και αυτό θα το δουν όλοι … όσο καιρό το κουφάρι σου θα συνεχίζει σαν ζόμπι να κυκλοφορεί!

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

15 thoughts on “Αφιερωμένο στις σκιές που με έχουν στο κατόπι..!

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Θα γίνει ότι θέλει ο Θεός. Είμαστε στη πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, αλλά θα επιβιώσουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι με το Θεό

 2. Kiki says:

  ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΔΙΑΣ (ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑΤΟ).Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

 3. filarianna says:

  Δίδυμοι γηγενείς γίγαντες Αλωάδες Ώτος και Εφιάλτης …. Συνελθὼν δε αυτῇ Ποσειδὼν δύο ἐγέννησε παίδας, Ὦτον καὶ Ἐφιάλτην, τοὺς Ἀλωάδας λεγομένους. Οὗτοι κατ’ ἐνιαυτὸν ηὔξανον πλᾶτος μὲν πηχιαῖον, μῆκος δὲ ὀργυιαῖον, ἐννέα δὲ ἐτῶν γενόμενοι καὶ τὸ μὲν πλᾶτος πηχῶν ἔχοντες ἐννέα τὸ δὲ μέγεθος ὀργυιῶν ἐννέα… Σε ηλικία 9 ετών είχαν πλάτος 9 πήχεις και ύψος 9 οργιές. τότε ο ένας ενιαυτός(έτος),ισοδυναμούσε με οκτώ σημερινά
  Οι Δίδυμοι γίγαντες Κήρυξαν τον πόλεμο κατά του Ολύμπου και άρχισαν την πολιορκία του. Προς εκτέλεση του σχεδίου να φθάσουν στον ουρανό, οι Αλωάδες επεχείρησαν να βάλουν το βουνό Όσσα πάνω στον `Όλυμπο και πάνω σε αυτά το Πήλιο, ενώ παράλληλα άρχισαν να ρίχνουν άλλα βουνά στη θάλασσα για να την κάνουν ξηρά. Το θράσος τους αυτό δεν έμεινε ατιμώρητο από τους Θεούς. Πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή. Μία εκδοχή μας λέει ότι ο Απόλλων πρόφθασε και τους σκότωσε με τα βέλη του. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή τους κεραύνωσε ο Δίας. Σύμφωνα με την τελευταία εκδοχή, με τη συμβουλή του Απόλλωνα και τη συμβολή της Άρτεμις, οι Αλωάδες αλληλοεξοντώθηκαν στην Νάξο, σκοπεύοντας ταυτόχρονα ένα λευκό ελάφι που έστειλε η Άρτεμις ανάμεσά τους.
  http://katohika.gr/stranger-voice/exoun-diplosei-ola/ (η φωτογραφία του άρθρου ανεκτίμητη)… η Θεά εξαφάνισε το ελάφι από τη μέση, οπότε το βέλος του ενός γίγαντα κτύπησε τον άλλο. Μετά το θάνατό τους, οι ψυχές τους καταδικάστηκαν να βασανίζονται αιώνια στον Κάτω Κόσμο. Τους έδεσαν πλάτη με πλάτη σ’ έναν στύλο και φίδια τυλίγονταν στα μέλη τους και τους δάγκωναν, ενώ ένας νυχτοκόρακας (= ώτος) έκραζε στα αυτιά τους με μια εκνευριστική και διαπεραστική φωνή! Η νύμφη Στύξ κουρνιάζει ζοφερή στην κορυφή του στύλου, υπόμνηση των ανεκπλήρωτων όρκων τους.
  Ο Πλίνιος γράφει (Naturalis Historia, VI 16.1) ότι κατά την παράδοση βρέθηκε το πτώμα του `Ωτου και ήταν 64 πήχεις! 16.12.2016→16+12+20+16=64. Ως προϊόν του 8 x 8, είναι η έκφραση μιας συνειδητοποιημένης και τέλειας ολότητας. Είναι η οριστική απελευθέρωση που επιτρέπει στην υπόσταση να συνειδητοποιήσει την πλήρη ιδιαιτερότητά της μετά τον κύκλο της 4, στους δεσμούς του κοσμικού Κάρμα, 60. Αντιπροσωπεύει τις φυσικές δυνάμεις που επενεργούν ενωμένες με τους θεόσταλτους προσδιορισμούς του Κόσμου. Όντας ο κύβος του 4, ο αριθμός 64 αντιπροσωπεύει τον φυσικό κόσμο των τεσσάρων στοιχείων εις την 3ην-πλήρης διεύρυνση. Ως συμπλήρωμα του οκταγωνικού κύκλου όπου ο ισχυρός αριθμός, αφού έχει καλύψει όλα τα βάθη της περιοχής και της ύπαρξης των όντων, επαναφέρει τη μονάδα στον απλό αριθμό της – εκεί όπου χωρίστηκε, και στη δράση, όπου βασίλευε η ανυπαρξία και ο θάνατος «.
  http://www.numberempire.com/64
  φυσικοί διαιρέτες του είναι 1, 2, 4, 8, 16, 32 και 64. Ο 64ος πρώτος αριθμός είναι ο 311 [USA] ο οποίος έχει δίδυμο πρώτο τον 313 [ένωση των δύο emirp ~ prime ειδώλων του αριθμού 31] Κατά το Ισλαμικό Σιιτικό μυστικισμό, ο 313 είναι ο αριθμός των στρατιωτών του στρατού του 12ου «κρυμμένου ιμάμη» ( Μαχντί ), όταν αυτός θα επιστρέψει για να πολεμήσει τους Εβραίους και να εγκαταστήσει την βασιλεία του.
  να υπενθυμίσω βροχή μετεώρων οι Διδυμίδες. Το μέγιστο της βροχής θα παρατηρηθεί στις 13 με14 Δεκεμβρίου. Οι πρώτοι διάττοντες παρατηρούνται τις 6 Δεκεμβρίου και οι τελευταίοι τις 18 Δεκεμβρίου. Καθώς και την εν εξελίξει σεισμική έξαρση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *