19:44 - 14/09/2020

1000 Γιατροι λενε τα αντιθετα …! Κανενα ρισκο με την Υγεια των παιδιων μας για πολιτικους σκοπους !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το δικιαωμα στην δευτερη γνωμη που εχουμε ολοι στην “Δημοκρατια” εχει χαθει !

Στο καθεστως της Χουντας που ζουμε μας λενε …μην δεχθεις δευτερη ιατρικη γνωμη !!.. Αν εσεις το δεχεστε γονεις , αν εισεις δεχεστε να περνερε την Υγεια του παιδιου στην πλακα ειναι δικαιωμα σας …!

Εγω δεν το ρισκαρο και θελω να ζω με το δικαιωμα και την ελευθερια να αμφιβαλω και να μπορω να παρω και δευτερη γνωμη !…

Την Χουντα σας δεν θα την υπηρετησω ουτε εγω ουτε το παιδι μου !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. κοψτε τις…. ο Γροντας ειπε εξαμηνο λοκ νταουν και πεθαμενοι στο δρομο.. θα πεφτουν σαν τα κοτοπουλα… βιντεακια απο κινα τουρκια…. πεινα.. κτλ….οχι ψευτες βοσκοι λυκο μια… δύο.. που ο λυκος… κι ειρθε ο λυκος… ντο λυκος.. μας εφαγε ο κωρονο.. λυκος.. προστατευθειτε με καθε δυνατο μεσο και με μασκα μερικοι μιλουν και φττνουν.. νομιζεις ψιχαλιζει.. σοβαρευτειτε…???

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 09/15/2020 @ 7:44 ΠΜ

    καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*