10:52 - 05/03/2023

Βρηκα και ξεκλειδωσα το κλειδι 118 του Σολομωντα και σας το χαριζω: φωσγενιο ή χλωριουχο καρβονυλιο σημειο τηξης -118ο C

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Βρηκα και ξεκλειδωσα το κλειδι 118 του Σολομωντα και σας το χαριζω: φωσγενιο ή χλωριουχο καρβονυλιο σημειο τηξης -118ο C

Ξέρω ότι ο Stranger είναι παρατηρητικός. Τις παρατηρήσεις βλέπει καθρέπτες ιδίου και άλλων.

Ο καθρέπτης λειτουργεί με διάφορους τρόπους, ένας είναι όπως του Περσέα που μάγεψε την μάγισσα Μέδουσα, αντιστρέφωντας τα κακάσχημα μάγια του κακάσχημου προσώπου της. Απόσπασε την προσοχή της αποσβολώντας την και την αποκεφάλισε. Κάποιοι αναγνώθουν τους μύθους αλλά δεν τους νοούν έστω και εάν στο γενικά είναι αυτό που λένε αρχαιόθρησκοι, δεν τους καταλάβουν όπως δεν καταλάβουν και Την Αγία Γραφή…. Διατί τα λέγω αυτά; Όχι διά να διχάσω, αλλά επειδή μπορώ να δέσω τα αδένδετα, αλλά δεν με αφήνετε, δεν μου το επιτρέπετε επειδή δεν είστε έτοιμοι.

Και εγώ είμαι παρατηρητικός αλλά είμαι και αφηρημένος, βαριέμαι, έχω πολλές σκοτούρες και με παίρνει η θλίψη ή απαξίωση. Υπάρχουν ημέρες που κάνω εκατοντάδες παρατηρήσεις αλλά τις αφήνω, ούτε τις γράφω ούτε τις θυμάμαι πια. Δεν το πιστεύετε αλλά τις πλείστες ημέρες εάν θα διαβάσω κάτι διαβάζω μόνον Κατοχικά Νέα, όχι επειδή απαξιώ τα άλλα, αλλά βαριέμαι, στο βαριέμαι συνπεριλαμβάνεται και το δεν έχω χρόνο και όρεξη.

Όταν βλέπεις έναν καθρέπτη θα πρέπει να προσέξεις εάν είναι καθρέπτης του ειδώλου σου ή άλλων ή αμφοτέρων ή του τίποτε, πάλιν αναφέρνω την Τετραπιθανότητα !

Δηλαδή εάν ο καθρέπτης είναι εικόνα ή είδωλο άλλου τότε είναι εικονική πραγματικότητα ή τηλεόραση, οθόνη και τα λοιπά… Συνάμα ο καθρέπτης μπορεί να είναι κάτι μακρυνό ή κοντινό ή ταυταμφότερα  και το περιεργότερο [όσοι το αντιληφθούν το αντιλήφθηκαν] συνταυταμφότερο, τότε εισέρχεσαι στην υπερσφαίρα της μαγείας, του βλέπω…………………………….. και με βλέπει που το βλεπω ή μπορεί να μην με βλέπει ότι το βλέπω, αλλά κάποιον αγαθόν πνεύμα [το βλέπει] και Ο Θεός τα βλέπει όλα….

Ο καθρέπτης μπορεί να είναι ο,τιδήποτε ακόμη και η τύφλα, η ειδική τύφλα, η ξεχωριστή τύφλα, η μυστήρια στραβωμάρα που ανοίγει άλλους δρόμους επειδή έκλεισες τα μάτια σε άλλους και κατώτερους δρόμους !

Ο stranger είδε πρώτα τα χελιδόνια, 5 παιδάκια και μία μανούλλα ή πατερούλλης ! 118 χιλιάδες χιλιόμετρα, μετά είδε να καυχιόνται να μας λένε ότι το κλειδί του 118 θεωρώντας ότι δεν θα το βρούμε. Ανιδιοτελώς ο stranger το μοίρασε γράφωντας κάτι: για όσους ερευνητές ψάχνουν κάτι περισσότερο [το άρθρο κάτω] και μονομιάς τ’ άρπαξα, επειδή είπα βαριέμαι αλλά άμα λάχει και μου πασάρεις θα κάνω τον έλεγχο/κοντρόλ και συνάμα επειδή από πείρα γνωρίζω πως άμα πασάρει οίδε ότι κάτι συνβαίνει… Αυτό η αρετή του είναι ίσως η πιο σπουδαία από έννοια ότι δεν κρατάει για τον εαυτόν του όπως κάνουν άλλοι, αλλά μοιράζει το χαρτί, τον φόβο, την ανησυχία, την αγανάκτηση, την πεισμονή, τα θέλω, τα πάμε όλοι μαζύν Συνστρατευμένοι….

Θα μπορούσα να μην τα γράψω αυτά και δεν με ενδιαφέρουν οι πικρόχολοι, αλλά τα γράφω διότι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, Συνστραύτεση με το μοίρασμα προβλήματος, βοήθειας, πόνου και έμπρακτης αγάπης, με μία λέξη Ανθρωπιά, διότι μας λείπει όλους και μας λυπεί στις εκμαυλιστικές ημέραις και πολιτείες μας !

Επειδή πάντοτε εκτιμάω την πληροφορία από όποιον έρχεται αναφέρω την πηγή, έρχεται λοιπόν ο:

JP 03/03/2023 @ 11:16 ΠΜ

The 4 Horsemen of The Apocalypse Have Been Set Loose On East Palestine Ohio & Beyond! Updated Daily

στο άρθρον:

Τραγωδίες με τραίνα σε Τέμπη Ελλάδα και Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α. και πάσης υφηλίου….118 =[19=10=1]…

και μου ρίχνει μία πληροφορία που δένει με όλα….

Δεν είναι η πρώτη φορά που μυστηριωδώς από εδώ μέσα ή απέξω ή απ’ αλλού μου έρχεται από το τίποτε ως να μου λέγει: να αυτά είναι ή συνάδουν και αυτά, πάρτα και γράψε τα ή πες τα, ξέρεις τι θα κάνεις….!

Και βεβαίως πάντοτε εκτιμάω τους πληροφοριοδότες και τους αναφέρω εκτός εάν κρίνω ότι δεν πρέπει να τους αναφέρω διά να τους προστατεύσω !….

Άρα τε, είχα δύο πληροφοριοδότες βασικούς, τους stranger & jp….

Αποφάσισα να τα συνσχετίσω αυτά και άλλα και όσα αντιλήφθηκα και τα περισσότερα τα έγραψα σε προηγούμενα άρθρα και στο άρθρο:

Από τα εμβόλια άνθρακα Γραφενίου στην ανατίναξη άνθρακα Φωσγενίου «Ισραηλινά» συμφέροντα τα παράνομα αμαξοστοιχειών φορτία σε Ανατολική Παλαιστίνη και Τέμπη, τι παίζεται και τι δεν παίζεται; Όλα συνδέονται συγλονιστικά.

Το οποίον πρέπει να διαβάσετε και συνδέσετε οπωσδήποτε.

Επειδή δεν θέλω να τα απαριθμώ, άφησα αυτά για αυτό και έχω ακόμη δύο που είναι Τετραλογία….

ο φωσγένιο ή χλωριούχο καρβονύλιο[1] (COCl2) είναι μη εύφλεκτη, αλλά πολύ τοξική χημική ένωση, που συνήθως υπάρχει στην κατάσταση αερίου ή κατεψυγμένου υγρού (σημείο τήξεως −118 °C, σημείο ζέσεως 8 °C). Χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολυμερών, βαφών, φυτοφαρμάκων και φαρμακευτικών. Επειδή είναι ισχυρό ασφυξιογόνο, το φωσγένιο χρησιμοποιήθηκε και ως χημικό όπλο κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το αέριο φωσγένιο είναι άχρωμο, αλλά συνήθως δημιουργεί λευκό ή υποκίτρινο νέφος όταν απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Το αέριο φωσγένιο είναι βαρύτερο από τον αέρα (πυκνότητα αερίου φωσγενίου: 4,248 g dm−3 στους 15 °C). Σε μικρές συγκεντρώσεις έχει ελαφρά οσμή φρεσκοκομμένου σανού, αλλά σε υψηλές συγκεντρώσεις, η οσμή του γίνεται έντονη και δυσάρεστη.

4,248=18=9….

Το φωσγένιο παρασκευάστηκε το 1812 από τον άγγλο γιατρό και ερασιτέχνη χημικό Τζον Ντέιβυ (17901868), ο οποίος συνέθεσε την ουσία εκθέτοντας στο ηλιακό φως ένα μείγμα μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και χλωρίου (Cl2). Ο ίδιος ονόμασε την ανακάλυψή του φωσγένιο από τις ελληνικές λέξεις φως και γεννώ. [όπως λέμε Ήλιος, Απόλλων, Απολλύων Βαάλ-Διόνυσος εξού και πάρακατω θα διαβάσετε ότι είναι πολύ οξυκόν]

Σε βιομηχανική κλίμακα, το φωσγένιο παράγεται με την αντίδραση μονοξειδίου του άνθρακα με αέριο χλώριο σε κλίνη πορώδους άνθρακα, ο οποίος ενεργεί ως καταλύτης:

CO + Cl2 → COCl2 προσπάθησε να διαβάσεις αυτόν αριθμοσοφικώς!

Η αντίδραση είναι εξώθερμη, αλλά σε θερμοκρασία ανώτερη των 200 °C η ισορροπία ανατρέπεται και το φωσγένιο διασπάται και πάλι σε μονοξείδιο του άνθρακα και χλώριο. Γι’ αυτό ο αντιδραστήρας παραγωγής φωσγενίου πρέπει να ψύχεται ώστε να διατηρείται σε θερμοκρασία 50–150 °C. [50+150=515=11!]

Επειδή το φωσγένιο είναι άκρως τοξικό, συνήθως δεν επιτρέπεται η μεταφορά του. Η παραγωγή και η κατανάλωσή του φωσγενίου γίνεται μέσα στα όρια του ίδιου χημικού εργοστασίου.

Μικρές ποσότητες φωσγενίου παράγονται από την φυσική διάσπαση χλωριούχων οργανικών ουσιών. Επίσης, φωσγένιο μπορεί να δημιουργηθεί κατά την καύση χλωριούχων οργανικών ουσιών ή από την διάσπαση χλωροφορμίου υπό την επίδραση υπεριώδους ακτινοβολίας (γι’ αυτό και το χλωροφόρμιο πρέπει να φυλάσσεται σε σκουρόχρωμες φιάλες).

Το φωσγένιο χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πολυμερών όπως πολυουρεθάνηπολυανθρακικό και πολυμερή ουρίας.

Χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή ισοκυανικών και ακυλοχλωριούχων ενώσεων, οι οποίες κατόπιν χρησιμοποιούνται για την παρασκευή βαφών, ζιζανιοκτόνων και φαρμακευτικών ουσιών.

Εξαιτίας της τοξικότητάς του, για εργαστηριακές χρήσεις, το φωσγένιο έχει αντικατασταθεί από το διφωσγένιο (εστέρας χλωροφορμικού οξέος), που είναι υγρό υπό κανονικές συνθήκες, και από τριφωσγένιο (διεστέρας καρβονικού οξέος), που είναι στερεό υπό κανονικές συνθήκες.

Κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, το φωσγένιο χρησιμοποιήθηκε ως χημικό όπλο, τόσο από τις δυνάμεις της Αντάντ (ΓαλλίαΒρετανίαΗΠΑ) όσο και από τους Γερμανούς.Σήμερα, το φωσγένιο δεν χρησιμοποιείται πλέον για την παρασκευή χημικών όπλων, επειδή έχουν ανακαλυφθεί άλλες πιο θανατηφόρες ουσίες.

ο φωσγένιο είναι πολύ ισχυρό ασφυξιογόνο. Το φωσγένιο προκαλεί ενοχλήσεις στα μάτια και στο δέρμα, αλλά το άτομο που θα εκτεθεί σε φωσγένιο δεν θα παρουσιάσει σοβαρά άλλα συμπτώματα ασφυξίας παρά μόνον αρκετές ώρες (έως και 72) μετά την αρχική έκθεση. Το φωσγένιο αντιδρά με το νερό των ιστών του αναπνευστικού συστήματος και παράγει διοξείδιο του άνθρακα και υδροχλωρικό οξύ. Το οξύ διαλύει τις μεμβράνες των πνευμόνων και οι πνεύμονες γεμίζουν με νερό.[2] Το άτομο παθαίνει πνευμονικό οίδημα, αιμορραγία και βρογχιολίτιδα, που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο.

Παρά τις τοξικές του ιδιότητες, δεν έχει διαπιστωθεί εάν το φωσγένιο είναι καρκινογόνο ή τερατογόνο.

Ισχυρόν ασξυγιογόνον όπως τα Ομόλογα, Υποθήκες, σκλαβικούς τοκισμούς και ανατοκισμούς, κατ’ οίκον περιορισμούς ένεκα κορωνοϊού και άλλων που θα έρθουν χυμικών, βιολογικών, νομικών, Αντιχριστιανικών, νόμους, εξαπατήσεις, παγκόσμια βααλική διαταγή/τάξη = σατανοτάξη αταξίας….

Στο μέλλον θα δείτε τέρατα πολυμορφικά κατά παρέμβαση στην Γονιοδομή ελεγμένα, το λέγει η Παλαιά Διαθήκη και συνάμα ζόμπυς ήτοι ζωόβιους επειδή θα ναρκώσουν ή τομήσουν ή ελέγξουν τους λοβούς των εγκεφάλων ή όλων ή κάποιων από αυτά…. Ή ακόμη και αφαίρεση λοβού; Τετραπιθανότητα….

Τα κλειδιά του Σολομώντα είναι 72, ήτοι 72 θύρες μαγείας που είναι γνώση δημιουργημένη Θεού και εκμεταλλεύονται οι δαίμονες. Συνάμα 72 μιαρά μυσαρά ρυπαρά γένη, 72 ενεργειακά κέντρα σε κάθε ημισφαίριον ήτοι 144. 72 σχίσματα ναού Σολομώντος άμα τω θανάτι Χριστού επί Σταυρού και άλλα 72 που δεν τα θυμάμαι τώρα 2:52 05/03/2023 και άλλα που ανακάλυψα προσφάτως αλλά δεν θυμάμαι τώρα ένεκα κούρασης, θα επανέλθω όμως Θεού θέλοντος και πολεμικού καιρού επιτρέποντος.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%89%CF%83%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF

118-72 = 46 όπως λέμε δύο 23 και δύο 23 είναι τα χρωματοσώματα έκαστου γονέα…. ! Συγκρίνετε με άλλα 23 που αναφέρω στα άλλα άρθρα.

100-72 = 28 όπως λέμε 4 ζώα και 24 πρεσβύτεροι Αποκάλυψης….

28=10=1 και 18=9 = 19 αυτόν το συναντήσαμε και σε άλλα άρθρα σχετικά με Ανατολική Παλαιστίνη Όχιο Η.Π.Α. και Τέμπη ή Temple of the King ή Keys τέρατος Λάρισσης της Λάρισσας….

Όσον για τον αριθμόν που γνωρίζει όλους τους άλλους στις τηλεπολεμεπικοινωνίες 11892 = 118 και 92 = 11 = 11811 που έχουμε αναφέρει σχετικά αλλού, προσθέτουμε και τα εξής:

Για τους φυσικούς, το 137 είναι ο κατά προσέγγιση παρονομαστής της σταθεράς λεπτής δομής (1/137.03599913)-[11 ψηφία], το μέτρο της ισχύος της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης που ελέγχει πώς αλληλεπιδρούν φορτισμένα στοιχειώδη σωματίδια όπως το ηλεκτρόνιο και το μιόνιο με τα φωτόνια του φωτός, σύμφωνα με Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και ΤεχνολογίαςΗ σταθερά της λεπτής δομής είναι μια από τις βασικές φυσικές σταθερές του σύμπαντος. “Αυτός ο αμετάβλητος αριθμός καθορίζει πώς καίγονται τα αστέρια, πώς συμβαίνει η χημεία και ακόμη και αν υπάρχουν άτομα”, όπως εξήγησε ο Michael Brooks σε πρόσφατο άρθρο του New Scientist.

Και, σε μια εργασία που δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2020 στο περιοδικό Nature, μια ομάδα τεσσάρων φυσικών με επικεφαλής τον Saïda Guellati-Khélifa στο εργαστήριο Kastler Brossel στο Παρίσι ανέφερε την πιο ακριβή μέτρηση μέχρι σήμερα της σταθεράς λεπτής δομής. Η ομάδα μέτρησε την τιμή της σταθεράς στο 11ο δεκαδικό ψηφίο, αναφέροντας ότι α = 1/137,035999206.

https://arxaia-ellinika.blogspot.com/2023/01/137-pio-magikos-arithmos.html

12 ψηφία εδώ και έναν εμπρός από το / = 13….

Τώρα τι σχέση έχει αυτόν, έχει και παραέχει, σας είπα, να κάνετε υπομονή όταν ανακοινώνω κάτι.

Τα κλειδιά είναι Μαθηματικά…. Λοιπόν, υπάρχουν έξη τύποι που ανοίγουν τα ανάνοικτα, αλλά δυστάζω , διότι αν τα βάλουν σε τεχνητή ανοημοσύνη ; Ποίον θα κυνηγάνε ; εμένα και εσένα !

Ερωτάω την τεχνητή ανοημοσύνη: γνωρίζεις κάτι που δεν σου εμφυτεύτηκε δηλαδή προγραμματίστηκε; Συνεπώς δεν είσαι η προέκταση του ανθρώπινου νου αλλά συνονθύλευμα, σφετερισμός, αντιγραφή και ταχύτητα επεξεργασίας, μία προπαναπαξιωτική μηχανή που έγινε από Φιλόκακους!….

Εάν τα πω όμως τα έξη κλειδιά ανοίγω σε εσάς θύρες συνειδητοποίησης που μπορούν να σας οδηγήσουν προς Τον Θεόν κατά ελεύθερη βούληση βεβαίως, δηλαδή άλλοι ή φιλόκακοι μπορεί να πάνε προς τον διάβολο, διότι ο φιλόκακος δεν αλλάζει αλλάζει έστω και εάν γνωρίζει ότι σφάλλει. Το μυστικόν λέγεται πολύ απλουστευμένα όπως είναι δηλαδή: Μετάνοια…. Προς το αγαθόν….

Το κλειδί λοιπόν είναι ότι τόσον εις την Ανατολική Παλαιστίνη Όχι Ου και Τέμπη οι αμαξοστοιχείες σύνκρουσης ενέφεραν το υλικόν που τίκτεται εις τους -118ο C…. Βεβαίως οι ψιττάκοι της τηλεόρασης διατάκτηκαν εν ώρα υπηρεσίας να βάλουν τον τίτλον του τηλεπολεμεπικοινωνιακού σταθμού χωρίς να τους εξηγείται, ούτε καν όσοι τους εξήγησαν γνωρίζουν ίσως ούτε καν ο Μήτσος της Τάτζιης! : Σιδηροδρομική Ττραγωδία το μυστικό του “κλειδιού” 118 στην Λάρισα. Ως να μας λένε πως είναι το μυστικό κάθε σιδηροδρομικής τραγωδίας από τις πρόσφατες και άλλες παλαιότερες και μελλοντικές….

Τόσες συν πτώσεις , μόνον συν κε κριμένοι «εξω-γήϊνοι» κάνουν αυτοί που τους έφεραν !

Το ξέρεις ότι το 118 είναι συγγενής με το 108 και το 18 ή 180 που είναι πάντοτε τρι γωνόν ! Και ότι είναι τρι γωνον ει ναι επ’ ειδή ει ναι τρι πλευρον !

Παναγιώτης Δίας

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (41)

 1. Αν μετρησετε στο google maps σε ευθεια γραμμη την αποσταση απο την συγκρουση των τραινων (λιγο εξω απ την σηραγγα ειναι), με το Ματι Αττικης ειναι 237 χλμ δια 2=118…..Επισης αυτη η ευθεια γραμμη τεμνει την Ευβοια στο σημειο οπου το καλοκαιρι του 21′ ειχαν βαλει την φωτια. Το 118ο χιλιομετρο, το μεσο της αποστασης δηλαδη, πεφτει μεσα στη φωτια της Ευβοιας.Η πρωτη φωτια στην Ευβοια ειχε μπει 3-8-21. Μεχρι 28-02-23 εχει περασει 1 χρονος, 6 μηνες και 25 μερες. 6+6+6 μηνες δηλαδη και 25 μερες.

 2. Αν θελετε βαλτε το και σε αρθρο να το δει περισσοτερος κοσμος.

 3. Π Ε Σ Ο Χ Ι Σ Τ Α Ν Α Ρ Κ Ω Τ Ι Κ Α ! ! !

  Εκτός αν θες να πάθεις σαν τον κύριο που έγραψε το άρθρο.

 4. Ερημίτης στο βουνό 03/05/2023 @ 3:06 ΜΜ

  Παναγιώτη Δια, μού άρεσε το άρθρο σου, το έσωσα να το μελετήσω αργότερα, οι πολλοί αριθμοί με κουράζουν, αυτά που έγραψες όμως για τους καθρέπτες είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

 5. DogFishAttack 03/05/2023 @ 3:26 ΜΜ

  Δευτερο Ματι…2×118,5…Να και ο συμβολισμος

 6. Μαντης ( traveller 03/05/2023 @ 3:27 ΜΜ

  118,5= 11,13 το 11/13 σημαινει κατι αλλο επισης σημαντικο συνδεεται με το 118 αλλα εξακολουθει να σημαινει κατι αλλο. Επειδη ομως πηρες το 237 θα πρεπει να το υπολγισεις κι αυτο μαζι 2+3+7 = 12 =3 Οποτε 118,5 +3 = 118,8 = 1188 / = 117/ 1 χρονος, 6 μηνες και 25 μερες δεν μπορεις να υπολογιζεις μια αριθμοσοφια αφηνωντας αριθμους κλειδια οπως το 25 / 6+6+6+2+5 = 25 = 7 καποια πραγματα μπορουν να αλλαξουν απο κρυφους αριθμους αλλα δεν μπορεις να αφηνεις οποιον αριθμο θες απ εξω…

  • Αδελφε δεν αφησα επιτηδες καποιον αριθμο απ εξω. Απλα εκανα μια ερευνα και ανακαλυψα που αλλου κρυβεται το 118. Οποιος θελει ας προσθεσει οτι αλλο ειναι και βαλτε τα ολα μαζι σε ενα αρθρο.

 7. …πριν γινεις προφητης πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινεις ψευδοπροφητης, οπως και να χει ακομα δεν προφητεψες κατι, απλα σε προλαβαινω “δια πασαν νοσον και μαλακιαν” που ειναι μεταοδτικη και συσσωρευσεις καρμα και το φυσας και δεν κρυωνει.

 8. Γιωργος 03/05/2023 @ 5:13 ΜΜ

  Καθως ξεκινησα να διαβασω το αρθρο,μολις προχωρησα ελαχιστες γραμμες και καταλαβα αμεσως ποιο φρουτο ειναι ο αρθρογραφος.και φυσικα πηγα κατ’ευθειαν στο τελος και τι να δω;;;;αυτο που ηταν οφθαλμοφανες.αλλο ενα αρθρο αρλουμπα του αρλουμπα δια.η μαλακυνση ειναι γνωστη ασθενεια φιλε μου.υπαρχει φαρμακο,μην απογοητευεσαι!!!!!!!

 9. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 7:41 ΜΜ

  DOGFISHATTACK, με δικαιώνεις, διότι επαληθεύεται η αριθμοσοφία μου η οποία όντως είναι ιδιαίτερη και διαφορετική, χωρίς να υποτιμών των άλλων, ιδιαίτερα κάποιος που ενίοτε έγραφε εδώ μέσα ήταν τρομερός αλλά δεν τον βλέπω πιά. Θα το βάλω σε άρθρον διότι πάντοτε αναδεικνύω τα σωστά και τους άλλους, θεωρώ αυτοπροσβολή να αναφέρω ως δικά μου κάποια πράγματα που ανακάλυψαν άλλοι εν εφήμερω χρόνω και ενώ ξέρω ποίοι είναι οπότε τους αναφέρω εφόσον επιτρέπεται, αφού κάποιους τους προστατεύω κατ’ αυτονόητον ή και παράκληση τους. Ο Θεός μαζύν σού!….

 10. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 7:45 ΜΜ

  DOGFISHATTACK, ακόμη έναν συγκλονιστικόν 118 σε άρθρον θα το γράψω εν ολίγοις…

  • DogFishAttack 03/05/2023 @ 9:37 ΜΜ

   Το 2ο “Ματι” δηλαδη…Το οποιο το εστησαν και ακριβως σε αποσταση οση 2 φορες το “κλειδι” τους…Ο θεος να μας φυλαει αδελφε απο τα σατανικα σχεδια τους.

 11. 11/8 8/11
  88/88
  11/8 Ευπλους
  8/11 Σύναξις των Αρχαγγέλων

 12. 8/11=0.72727272727

 13. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:30 ΜΜ

  DOGFISHATTACK 03/05/2023 @ 9:37 ΜΜ, έγραψες 9 και 37 Θεός και 37…Πεντάλφα, Ο Θεός να μας προσέχει αδελφέ και η αριθμοσοφία δεν είναι του διαβόλου που την σφετερίζεται, χωρίς να σημαίνει ότι Ο Θεός ακολουθεί την αριθμοσοφία, όπως τα έγραψες ακριβώς, μετάνοια και προσευχή, υπάρχει μία προσευχή του Αγίου Γρηγόριου του Παλαμά, τυχαία την διάβασα και είχα θλίψη πολλή και αμέσως άκουσα διά τον σεισμόν στην Τουρκία, μετά ξανά και έγινε ό,τι στα Τέμπη, σήμερα το ίδιον και έλεγα τι θα συνβεί άρα γε, εν τω μεταξύ θυμήθηκα ότι έχει καιρόν να μιλήσω με έναν φίλον που είναι μόνος και με πολλά πολλά προβλήματα, δεν τελείωσα την προσευχή και ήρθε έξω φρενών με το αυτοκίνητον διά κάποια συμβάντα και με παράπονον διατί δεν του τηλεφωνώ…. Η Προσευχή είναι προς Την Παναγία μας….

  • Αυτο με το θεος και πενταλφα δεν το επιασα. Τι εννοεις; θεος=284, πενταλφα=963, εκτος αν θες να πεις κατι αλλο.

 14. Στης 23:00 θα προσευχηθώ για σένα φίλε
  Παναγιώτη

 15. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:33 ΜΜ

  (/) έτσι, εύγε, διότι η αριθμοσοφία δεν είναι του κτίσματος σφετεριστή ψεύστη κλέπτη σατανά…. Ο Θεός μαζύν μας !

 16. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:38 ΜΜ

  ΜΑΝΤΗΣ ( TRAVELLER είχες προφανώς το σχόλιον του DOGFISHATTACK ή συνπίπτουν οι απόψεις σας; Βεβαίως αναφέρομαι σε εμένα δεν μπορώ να βάλω όλη την αριθμολογία διότι θα γίνεται ίσως και τετραπλάσιον το άρθρον, η παρατήρηση σου καλή….

 17. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:41 ΜΜ

  ΗΚ45, δεν είπα ότι είμαι προφύτης, πρόβλεψη κάνω και φαίνεται ότι είναι μέσα ή μάλλον τους παρατηρώ διότι κάποιοι άλλοι κάνουν στημένα, μπορεί και να είναι και στημένα σε όλα αυτά οι αριθμοί, πάντως τα στοιχεία συνάδουν όπως τα λέγει το άρθρον, δεν γνωρίζω τα πάντα, Ο Θεός γνωρίζει και νομίζω καλοπροαίρετα τα λέγω, είθε να μην μου συνάγονται αμαρτίες ούτε σ’ εσένα….

  • Μήπως είσαι ο Παναγιώτης Δίας με άλλο ψευδώνυμο; Πώς γίνεται να γράφεις ολόιδια μ’ εκείνον, ακόμη και με τα ίδια ορθογραφικά λάθη;
   Βοήθειά σου, αδελφέ μου και η γνώμη μου είναι να τη ζητήσεις το γρηγορότερο δυνατό από έναν ειδικό.

 18. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:43 ΜΜ

  RED DRAGOS ΕΣΥ?, εγώ Χριστιανός αμαρτωλός εσύ κοπαδός του ουροβόρου κόκκινου δράκου, έτσι δηλώνεις από μόνος σου….

 19. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:44 ΜΜ

  ΓΙΩΡΓΟΣ, είσαι ένας από τους γνωστούς που συνάμα αλλάζουν ονόματα διά να αυτοπολλαπλασιάζονται σε εκατοντάδες, και βεβαίως αφού πήγες στο τέλος θύμωσες φθόνησες να μην διαβάσεις και συνάμα έκρινες, “εύγε” σου.

 20. ΠάνοςΓέριμου 03/05/2023 @ 10:46 ΜΜ

  ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, συνβουλή αποψη, διάβασε τα σε οθόνη ηλεκττρονικού υπολιγιστή, η μικρή οθόνη και συνεχής μετακίνηση της κουράζει και προαποπροσανατολίζει, αυτόν να κάνεις με όλα τα βαθυστόχαστα άρθρα, Ο Θεός μαζύν σού!

 21. Επειδη καπου πηρε το ματι μου τη λεξη τριγωνο. Αν σχηματησετε ενα
  ισοσκελες τριγωνο με αποσταση 237km (237/2=118,5)
  σε καθε πλευρα, με την μια γωνια στο Ματι και την
  αλλη στο σημειο που εγινε το δυστυχημα με το τραινο,
  η τριτη γωνια πεφτει ακριβως πανω
  στο στρατιωτικο αεροδρομιο Ανδραβιδας.
  Δεν ξερω αν εχει σχεση, παντως το αφηνω εδω για να το ψαξουν οι πιο ειδικοι απο εμενα

  • DogFishAttack 03/06/2023 @ 2:52 ΜΜ

   Αδελφε εκανα το ιδιο αλλα απο την αλλη πλευρα, προς το Αιγαιο Πελαγος και πεφτει πανω στο νησι της Λημνου σε ενα μερος που ονομαζεται Κότσινας. Το τριγωνο δηλαδη εχει γωνιες  ματι, τραινο και τον κοτσινα. Η καθε πλευρα του τριγωνου ειναι 237 χλμ. 3χ237=711 χλμ.
   ΣΤΑΡΛΙΝΚ=711
   ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ=2117
   ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΟ=1171
   ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ=1117
   ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ=2171
   ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ=1714
   Και
   ΚΟΤΣΙΝΑΣ=851
   ΙΕΡΟ=185
   Εδω υπαρχουν και αλλες λεξεις η’ προτασεις που εχουν το 185 η’ αναγραμματι

   • DogFishAttack 03/06/2023 @ 2:54 ΜΜ

    Δεν θα επεκταθω απλως τα ανεφερω.
    Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ=3158
    ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ=3158
    Χωρις να σημαινει οτι αυτα τα 2 ταυτιζονται ομως ισως υπαρχει καποια σχεση μεταξυ τους. Π.χ Η Αρχιστρατηγος μας προστατευει απο την σφραγιδα…
    ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ=1583
    ΑΓΙΟ ΦΩΣ=1584
    Απ το 1583 εως το 1584 η διαφορα ειναι +1 για την “αναβαθμιση”….συμβολισμος.
    ΓΙΟΥΧΑΝ ΚΟΒΙΝΤ=1586
    ΑΚΙΔΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ=1589
    Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ=3185
    ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ=2185
    Εδω τωρα 2 λεξεις που βρηκα εχουν ενδιαφερον καθως ε

  • DogFishAttack 03/06/2023 @ 2:56 ΜΜ

   εμπεριεχουν και το 118 και το 185…
   ΤΟΥΙΤΕΡ=1185
   ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ=1185
   Αλλες λεξεις με το 118:
   ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ=1182
   Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1186
   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΝΤ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ=1812
   ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΝΤ=1816
   ΤΕΛΛΟΥΡΙΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ=1814
   ΕΙΡΗΝΗ=181
   Μετα χωρις να σβησω τα πρωτο σχημα εκανα και αυτο που εκανε και ο φιλος ο , ενωσα τραινο, ματι και Στρατιωτικο αεροδρομιο Ανδραβιδας. Ετσι εφτιαξα ενα σχημα που εχει 2 τριγωνα με κοινη πλευρα το τραινο, ματι. Η αλλιως ενα παραλληλογραμμο με γωνιες τραινο, κοτσινα

   • DogFishAttack 03/06/2023 @ 2:57 ΜΜ

    ματι, στρ. Αερ. Ανδραβ. Και μια γραμμη που ενωνει τρενο, ματι αναμεσα. Μολις εκλεισα το σχημα ειχα διανυσει συνολικα 1.186 χλμ…..Δηλαδη 237×5 πλευρες=1186…..παλι το 118 εδω…
    Εδω αρχιζουν καποια περιεργα ακομα αλλα και μακαβρια θα ελεγα…ζητω απ τον θεο να με συγχωρεσει που καθομαι και σκαλιζω αυτες τις μλκιες, ισως αναγκαιο κακο θα ελεγα οταν προσπαθουμε να βγαλουμε εστω μια μικρη ακρη απ ολα αυτα τα περιεργα που συμβαινουν γυρω μας.
    Κοτσινας αναγραμματιστη και Τσακονις.
    Αμα το χτυπησετ

  • DogFishAttack 03/06/2023 @ 3:00 ΜΜ

   Αμα το χτυπησετε στο γκουγκλ το πρωτο αποτελεσμα που θα σας βγαλει ειναι Τσακώνης Γεώργιος Πλαστικός Χειρουργός…Το μυαλο μου αμεσως πηγε στους επιζησαντες απ το Ματι και απ το Τραινο οπου καποιοι απ αυτους χρειαστηκαν πλαστικο χειρουργο…
   Στην φωτογραφια που ανεβασαν τα συστημικα μεσα, μεσα απ το τριτο βαγονι λιγο πριν την συγκρουση, στην οροφη εχει κατι πουλια. Δεν ξερω αν ειναι περιστερια, μοιαζουν αρκετα, ο κυριος Τσακωνης παντως εχει πρωτη διεθυνση στο “Περιστερι” Αττικης…..

 22. Ένας φίλος να βρεθεί παιδάκια μου να συμφωνήσει 9+3=3. Χαχαχα..🦐🐬🪳🐎

 23. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:01 ΠΜ

  DOGFISHATTACK 03/05/2023 @ 11:27 ΜΜ, άλλον εννοώ, μου άρεσε που ερώτησες αφού δεν ήσουν βέβαιος, λοιπόν πριν μερικούς μήνες ηύρα μία εξάλφα στο διαδύκτιον που μέσα είχε κουκκίδες σε μορφή αστεράκια. Τα μέτρησα και έλεγα θα είναι 72 έτσι πρέπει να είναι είπα, αφού αυτός είναι ο σημαντικός αριθμός. τα αστεράκια ήσαν συμμετρικά αρχίζοντας από1 από κάθε γωνία του εξάκτινου, όταν τα μέτρησα εκπλάγηκα διότι ήσαν 73 ήτοι 72 +1. κατάλαβα ότι το 1 περισσότερον είναι η πηγή που γεννάει τα άλλα όπως η πηγή που γεννάει το σύμπαν κτλ ήτοι 72 συν το κεντρικόν 1 και κάθε έναν από τα 73 έχει μέσα του άλλα 73 κοκ και πρέπει να υπάρχει αριθμός με δεκαδικούς έτσι και μπορούμε να κάνουμε και πολλαπλασιασμούς. Μετά κατάλαβα δεν ξέρω εάν είμαι σωστός ότι στην Πεντάλφα ήτοι εξάκτινον σχήμα είναι 37 τα αστεράκια συμμετρικά ήτοι 36 = αριθμός κύκλου + 1! Να από που κατάλαβα ότι 0 37 είναι επίσης σημαντικός και είναι και αντίστροφος του 73 όπως και το 72 και 36. Αυτά τα έκανα άρθρα και αυτά είχα υπόψιν μου, εξήγησα λίγο σε πρόσφατα άρθρα διά τα Τέμπη αλλά τα άλλα είναι μερικών μηνών. Συνάμα 73+37=110=11 και βεβαίως ο μυστήριος 137 που δεν λύθηκε το μυστήριον του και ο 237 που ανακάλυψα κάπως πιο περίπλοκα. Εάν έχω χρόνον και δεν ξεχάσω θα αναφέρω τον 270 σύντομα που θα μας εμφανιστεί σύντομα ολοφάνερος διότι ήδη εμφανίζεται. Ο Θεός μαζύν σου!

  • DogFishAttack 03/06/2023 @ 1:46 ΠΜ

   Διαβασε το σχολιο του THIRD EYE παραπανω και πιστευω πως θα σου λυθει το μυστηριο με το 137. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ=173……….

 24. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:10 ΠΜ

  DOGFISHATTACK 03/05/2023 @ 11:27 ΜΜ 284 = Θεός = 14 = αριθμός Λύτρωσης Αποκάλυψη. 284+248+428+482+824+842=3108 = 31 = τριάς = μονάς και μονάς ΄= τριάς ή και 13 αντίστροφον και 108 ο σημαντικός τρεις το 36 ή και 3Χ108=324 συνάμα 318=12=3Τριάδα. 963 είναι ανάπλασις του 3 και όλοι αναγραμματισμοί του όπως και του άλλου =3996=999 = Τριάς Θεού και 27=9 ή και 72….

 25. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:12 ΠΜ

  THIRD EYE 03/06/2023 @ 12:07 ΠΜ, Τριτόμματε, μην μας τα χαλάς, αν θυμηθώ και εάν έχω χρόνον αυτόν θα είναι άρθρον αύριον με το όνομα σου, είμαι κουρασμένος, για κάνε κύκλον αφού εσύ το βρήκες που πέφτει αλλού περιμετρικά, εάν θέλεις κάνε μου την χάριν διότι δεν προλαβαίνω, έχω και τους άλλους αριθμούς που πρέπει να βάλω, Ο Θεός μαζύν σού!

 26. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:15 ΠΜ

  ΠΕΡΣΕΑΣ ΛΙΓΔΗΣ 03/06/2023 @ 12:25 ΠΜ
  Ένας φίλος να βρεθεί παιδάκια μου να συμφωνήσει 9+3=3. Χαχαχα..

  Δύσκολον κάποιοι να το καταλάβουν αυτόν όπως ότι συνάμα είναι 6 και 3+6=9 πάλι άρα τε και 3 και 6 και 9 και 36 και συνάμα 369 με όλους τους αναγραμματισμούς που οδηγεί στην Πεντάλφα για δες ανωτέρω, όχι την Πεντάλφα όπως την εννοούν οι σατανιστές αλλά όπως είναι και δεν είναι δική τους αλλά Του Τριαδικού Θεού, άλλωστε από το 3 αρχίζουν όλα, Ο Θεός μαζύν σού!….

 27. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:16 ΠΜ

  (/) 03/05/2023 @ 10:32 ΜΜ, εγώ κατάλαβα τι εννοείς, προσευχήθου και δι’ εμένα το χρειάζομαι, Ο Θεός να σε ευλογεί!

 28. ΠάνοςΓέριμου 03/06/2023 @ 1:19 ΠΜ

  (/) 03/05/2023 @ 10:27 ΜΜ
  8/11=0.72727272727

  Κάπου ανωτέρω αναφέρω στον DOGFISHATTACK 03/05/2023 @ 11:27 ΜΜ, για το διηνηκές 72 και το είχες μπροστά στα μάτια μου, είδες πως έρχονται με την σειρά, εσύ αντιλαμβάνεσαι τι λέγω και άλλοι βεβαίως….

 29. ΠΑΝΟΣΓΕΡΙΜΟΥ 03/06/2023 @ 1:12 ΠΜ

  Δεν εχω χρονο και γω αυτη τη στιγμη αγαπητε μου φιλε, θα προσπαθησω να το φτιαξω αποψε το βραδυ

 30. DOGFISHATTACK 03/06/2023 @ 3:00 ΜΜ

  Εξαιρετικός

  Πιστεύω έχει πολύ ψωμί εδώ, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το ψάξω περισσοτερο αυτή τη στιγμή

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*