Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:26 - 02/03/2023

Τραγωδίες με τραίνα σε Τέμπη Ελλάδα και Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α. και πάσης υφηλίου….118 =[19=10=1]…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τραγωδίες με τραίνα σε Τέμπη Ελλάδα και Ανατολική Παλαιστίνη Η.Π.Α. και πάσης υφηλίου…. 118 =[19=10=1]…

Εις την εικόνα εξωφύλλου βλέπουμε 2 L το έναν αντίστροφον του άλλου, δύο βέλη, δύο σχεδόν ορθές γωνίες, σταυρόν…. μαζύν τα δύο L δημιουργούν έναν ορθογώνιον που ανάγει σε έναν περίεργον ναόν που προσδοκείται να ανεγερθεί… LL = 1212 επειδή είναι το 12ον γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου = 24 = κύβος = 2160ο [συγκρίνετε με 216 άρθρου stranger και όσα άλλα σας έγραψα παλαιότερα ήτοι 6Χ6Χ6=216. Εις την αριθμολογία το L είναι 3, LL=6….. 1212/2=606=66, 1212/4=303=33 βαθμοί, 1212/4=404=44, 1212/6=202=22+33+44+66=165=11….  Τα LL = αντεστραμμένον 11 = συνάμα 66 διότι εις την εβραϊκή γραμματοσειρά το 1 ή Ι = 6 και 99 ως αντεγραμμένα ήτοι 11+66=77+99=176=77…. = 14 = 5…. Ημερομηνία 28 συν αναγραφή του ήτοι 82 = 110=11…. + 2ου μήνα = 13 + 2023=7 ήτοι 13+7 = 137 [αναφερόμαστε κατωτέρω]…..

Οι κολώνες Βοάζ και Ιαχίν που είναι ΙΙ ή 11 σε τεκτονικές στοές ή 66 [=12=3] είναι το αστικόν «δίκαιον» και ναυτικόν «δίκαιον» ήτοι σταθερότητα εδάφους και δύναμη ύδατος…. = κίνησης….

Φωτογραφία. Το κλειδί 118 = 10 = 1 της αμαξοστοιχίας που δεν άλλαξε είναι 28/02/2023= 19 [11+8=118]= 10 = 1 και 1+1 = 2 και 11…. και η ώρα εικόνας 17:20=37 = 10 = 1 !

Ένας τραγουδούσε: έχω έναν ηλεκτρονικόν παιχνίδι που δείχνει τις πορείες όπως γίνονται και όπως δεν γίνονται όταν θέλω….

Μπορεί ο σταθμάρχης να κοιμήθηκε.

Μπορεί ο σταθμάρχης να κοιμήθηκε ένεκα ζημίας από τα εμβόλια.

Μπορεί ο σταθμάρχης να κοιμήθηκε κατ’ εντολήν σε μικροψήγμα που πήρε από τα εμβόλια.

Μπορεί ο σταθμάρχης να ξέχασε να αλλάξει την τροχιά, αλλά η επιλογή αυτή να μην είναι δική του, ή να μην άλλαξε την τροχιά κατ’ εντολήν από τους μυστικούς ανωτέρους του εις τον λοβόν του!

Μπορεί τα ηλεκτρονικά να έδειχναν ότι δεν είναι σε πορεία σύγκρουσης οι αμαξοστοιχίες αλλά τώρα μας λένε ότι δεν λειτουργούν καν τα ηλεκτρονικά συνστήματα διά να μην υποψιαστούμε ότι λειτουργούν και μέσω ηλεκτρονικού πολέμου έστειλαν σε εμάς και εξουσιαστές φίλαρχους μήνυμα κάποιοι ότι ελέγχουν τα ηλεκτρονικά μας συνστήματα.

Μπορεί να ήταν εκτός των άλλων τροχιοδρομημένη θυσία είτε ο σταθμάρχης το γνώριζε είτε όχι είτε είχε έλεγχον της ελευθέρας βούλησης του είτε όχι.

Το θέμα είναι έναν, ότι και να συμβαίνει η εμπιστοσύνη χάθηκε ανεπιστρεπτί και γνωρίζουμε ότι έχουμε δίκαιον. Το ότι συνέβη αυτόν το δυστύχημα μετά την Ανατολική Παλαιστίνη που εμπεριέχει το μισητόν όνομα Παλαιστίνη εις τους σκοτεινούς διεθνιστές και μετά συνέβη εις τα Τέμπη Ελλάδος που επίσης είναι μισητή από τους ίδιους, είναι αρκετόν και αρκετόν ότι πιθανόν να μας λένε ότι μετά την Παλαιστίνη πέφτει η Ελλάδα ολοκληρωτικά…..

Τι σημαίνει Τέμπη;…. Ασπούμε Temple …..

Ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει την τηλεδιοίκηση αμαξοστοιχιών μία ημέρα μετά το δυστύχημα. Τυχαίον;….

Ποία μηνύματα στάληκαν;

Ότι τα ηλεκτρονικά όπλα και οχήματα αέρος, θαλάσσης, εδάφους, είναι άχρηστα ! Λειτουργούν όποτε και όπως θέλουν αυτοί όπου τα κατασκευάζουν και αυτοί όπου διαθέτουν υπερόπλα ηλεκτρονικής παρέμβασης και διοικητικής αλλαγής σε αυτά….

Ότι το ίδιον θα καταλήξουν οι ανθρώποι, ήδη το έγραψα εκατοντάδες φορές και σε κάποια σας ανάφερα πρώτος τον όρον υπερδιαδίκτυον με ταχύτητα συχνοτήτων έναν εκατομμύριον φορές μεγαλύτερης ταχύτητας από την υφιστάμενη που θα κάνει τους ανθρώπους με την σφοδρότητα τους άβουλα ζόμπυς = ζωόβια παραλοβοτημένα ανόητα ανήθικα αυτοασυνείδητα και αυτοασυναίσθητα όντα ήτοι η κυριολεκτική έννοια ζόμπυ, ρομπότι, μηχάνημα, μεταλλαγμένος, νεκρός και νεκροζωντανός !

Τα ηλεκτρονικά μέσα δεν διαθέτουν ελεύθερη βούληση ή διαθέτουν όσον, όπως και όταν τους παραχωρείται και ο ισχυρότερος τα εκβιάζει και βιάζει με αλλαγή προστάγματος εν πράξει προς όφελος του !

Δεν ελέγχουμε τα σήματα μπορούμε να επιτρέψουμε να μας ελέγχουν τα σήματα με συνένωση μαζύν τους !

Η ηλεκτρονική μαγεία είναι αήττητη και μόνον Ο Θεός και η Φύση με αντίδραση της δυνατόν να την καταστρέψουν !

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιδράσουν πια διότι έχουν διαφορετικά προσωπικά συμφέροντα, είναι εξαντλημένοι και τρέχουν να επιβιώσουν ελπίζοντας διά έναν καλύτερον αύριον. Αυτόν σημαίνει ότι θα τρέχουν τα προσωπικά τους μέχρι να κυριευθούν ηλεκτρονικώς πλήρως. Η πραγματικότητα αυτή είναι μη αντιστρέψιμη, διότι οι ανθρώποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν, έχει αποδεικτεί ότι περισσότεροι ανθρώποι μικρότερη αλληλοσυνεννόηση και Μονοαλληλοσυνεννόηση !

Η ηλεκτρονική μαγεία μάγευσε πλήρως τους ανθρώπους και πολλοί γεννήθηκαν σε αυτήν και άλλοι ζουν δι’ αυτήν και από αυτήν….

Οι μάγοι ονομάστηκαν μηχανικοί και πάντοτε η μαγεία ήταν σήματα !

Το δυστύχημα έγινε 28/02/2023 [δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα αλλά θα έχει σημασία επίσης, επίσης έχουμε τέσσερα δυάρια και το 2 θεωρείται υπερατυχής αριθμός, έχουμε έναν 8 και έναν 3 = 19 = 10=1 και 19+91=110=11=2] = 37 [10=1], θυμηθείτε τι σας έγραψα διά το 37 σε σχέση με την Πεντάλφα ήτοι 37 κουκκίδες μέσα της αρχίζοντας από μία από κάθε άκρη τριγώνου και αντίστροφα ο αριθμός αυτός ήτοι 73 εις την Εξάλφα ήτοι 37+73=110=11 και συνάμα έναν περισσότερον του 36 και έναν περισσότερον του 72, δύο σημαντικών αριθμών και έχω αναλύσει την σημασία του και σε κάθε περίπτωση την σημασία των αριθμών έναν πλην και έναν συν σε σημαντικούς αριθμούς…

Ο πιο μυστηριώδης αριθμός των Μαθηματικών ανθρώπων θεωρείται ο 137 = 11 και 137+173=310 = 4 αλλά και 31 = τρία = έναν και έναν = τρία….

2 γερανοί ερυθρού αίματος = 11 ! Το 11 είχαμε και εν καιρώ κορωνοϊού, μήπως αρχίζει νέος κύλος γενοκτονίας;…..

Η θυσία έγινε μία ημέρα μετά τις Απόκρηες ήτοι την ημέρα ιορτής του σατανισμού και της μαγείας…. Δεύτερη ημέρα της Σαρακοστής. Κανονικά έγινε μία ημέρα μετά την Καθαρά Δευτέρα που πρέπει να είναι ημέρα θλίψης και περισυλλογής διά την απώλεια του Παραδείσου ήτοι Ημέρα Έξωσης Αδάμαντου και Εύας. Η επόμενη ημέρα είναι η πρώτη ημέρα χωρίς την εύνοια Του Θεού…. Είναι Τρίτη η πρώτη ημέρα της εκτός Παραδείσου Πραγματικότητος τουλάχιστον αυτών των δύο….

Ο φόβος ή και φοβία = αφή βίας συνεχίζεται και είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος πειθαρχίας των μαζών που ούτως ή άλλως δεν εκτιμούν την ελεύθερη βούληση τους και εάν την εκτιμούν συμβαίνει εις τα πλαίσια των πειθαρχημένων τάξεων του Κοπαδισμού….

Με βεβαιότητα έπεται συνέχεια….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. η “ουρά” της αιμοδοσίας που έδειξαν οτι έγινε στη λάρισα, με βάζει σε σκέψεις.. εξάλλου η τοπωνυμια λαρισα στα λατινικά la risa=το γέλιο/χαχανιτο.. παντοτε με άφηνε με μια αποκρουση.

  2. Ερημιτης 03/02/2023 @ 10:36 ΠΜ

    Σε αυτό το άρθρο θα συμφωνήσω εντελώς μαζί σου!!!
    Το θεωρώ βέβαιον ότι ήταν στημένο τελετουργικό Μαύρης Μαγείας με αντίκτυπο σε όλην την Ελλάδα και διεθνή απήχηση….
    Ο σταθμάρχης ήταν σίγουρα εμβολιασμένος και καταλήφθηκε πανευκολα….θα τον κάνουν αποδιοπομπαίο τράγο….
    Επισης το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας είναι ύποπτο … Τί κουβαλούσε και προκάλεσε εξαΰλωση;;;;
    Οι Έλληνες δεν πάνε καθόλου καλά, και η θυσία των νέων συμβολίζει ότι δεν υπάρχει μέλλον σε αυτήν την χώρα….

  3. Bro όλοι οι υπολογισμοί σου είναι λάθος. Δε ξέρω πως δε το χει παρατηρήσει κανεις αυτό. Κόβεις ράβεις τα αποτελέσματα των υπολογισμών όπως θες εσυ

  4. ΠάνοςΓέριμου 03/02/2023 @ 7:44 ΜΜ

    ΑΑΑΑ, εκτός από το λα ρισα δεν ήθελα να σημειώσω ότι συνάμα η Λάρισα είναι τέρας όπως αυτόν του Λονγκ Νες = Μακρυλαίμη της σκοτιάς ! Το κάγχανον είναι τόσον αναίσθητον που μόνον ένας κτήνος θηρίον ηδονίζεται !

  5. ΠάνοςΓέριμου 03/02/2023 @ 7:47 ΜΜ

    ΕΡΗΜΙΤΗΣ, πως τον λένε αυτόν τον κακομοίρη που του έριξαν την ευθύνη για την δολοφονία του Κκένετυ, ασχέτως, αυτόν μου ήρθε στον νου όταν το άκουσα και αυτόν που σκότωσε τον Φερνάνδον Φρειδερικό για αρχή Α΄ΠΠ που υποτίθεται πήδηξε ενώ τον πήδηξαν από τον δεύτερον όροφον. Και τον μίστερ Black εναν υπέρβαρον που υποτίθεται πήδηξε από το τραπέζι συμβουλίου που ήταν τρια μέτρα μακρυά στον υαλί ουρανοξύστη όταν διέρρευσε ότι τα πραξικοπήματα στην νότια αμερική τα διοργανώνει η εταιρεία του που ήταν μαριονέττα ο ίδιος ήτοι η American Fruit Company που βάσει φωτογραφίας εάν είναι αληθινή έκανε περιήγηση ο Τσέ, και τόσα πολλά άλλα….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*