19:45 - 25/08/2019

Βίντεο από τη NASA δείχνει UFO με ισχυρισμούς ότι είναι αυθεντικό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα βίντεο με ένα υποτιθέμενο UFO εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο. Υποστηρίζεται ότι καταγράφηκε στο κοντινό προς τον πλανήτη μας διάστημα, από τους αστροναύτες του Εθνικού Οργανισμού Αεροδιαστημικής των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ειδικοί ανεξάρτητοι ερευνητές λένε ότι το βίντεο καταγράφει ένα εξωγήινο σκάφος.

Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο, το οποίο δείχνει τον πλανήτη μας από το διάστημα. Σε κάποιο σημείο εμφανίζεται κάτι παράξενο στον φακό της κάμερας που είναι τοποθετημένος στο διαστημικό σκάφος της NASA και φαίνεται να είναι ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο – και όχι ένα ελάττωμα της εικόνας.

Κάποιοι ουφολόγοι πρότειναν ότι η NASA γνώριζε εκ των προτέρων ότι τα UFOs θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε αυτό το χώρο του διαστήματος, έτσι έστειλαν κάμερες για να καταγράψουν ό,τι συμβαίνει εκεί.

«Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου υποδηλώνουν ότι πρόκειται για μία ανωμαλία από σύννεφο στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας της Γης, αλλά το μέγεθος και η ταχύτητά του υποδηλώνουν ότι είναι ακόμα ένα UFO.»

Ο τρόπος με τον οποίο το υποτιθέμενο μυστικό βίντεο της NASA βγήκε στο δημόσιο τομέα είναι άγνωστος, οπότε εύκολα ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί. Εσείς το νομίζετε ότι μπορεί να συμβαίνει;

NASA Positions Space Shuttle’s Camera At Specific Place On Earth To Catch UFO

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΗΤΑΝ…………

  2. για να εισαι ουφολογος τι σπουδαζεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*