ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το Πεντάγωνο δοκιμάζει μια πολύ νέα και πολύ σοβαρή συσκευή.

· Κατοχικά Νέα

Πριν από μερικές εβδομάδες, ολόκληρο το Διαδίκτυο αναστατώθηκε από ένα

φαινόμενο γνωστό στον έναν ή τον άλλο βαθμό με στήλες φωτός να χτυπούν τον ουρανό από το έδαφος. Χώρες και λαοί έχουν παρατηρήσει τέτοια πράγματα στο παρελθόν, αλλά τον Απρίλιο κατά κάποιον τρόπο έγιναν πιο συχνά – στήλες εμφανίστηκαν στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Κροατία, στα σύνορα του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένας από αυτούς τους πυλώνες φωτός παρατηρήθηκε επίσης στο Τενεσί:

Όλα αυτά τα φαινόμενα φωτός είναι, φυσικά, ένα τρομερά ενδιαφέρον και τρομερά ακατανόητο φαινόμενο, αλλά, όπως προκύπτει από τις λεζάντες της φωτογραφίας, το φως φάνηκε πάνω από την αεροπορική βάση Arnold. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ο στρατός των ΗΠΑ εκεί. Ίσως απλώς ένας προβολέας, που οι στρατιωτικοί αποφάσισαν να αναδείξουν τα σύννεφα για τη ντίσκο στο κλαμπ των συναδέλφων αξιωματικών.

Ωστόσο, τώρα από τη διάσημη περιοχή AREA 51 ήρθε το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο:

Σύμφωνα με το tweeter, αυτό καταγράφηκε από ένα αεροπλάνο που πετούσε κοντά.

Με την πρώτη ματιά, όλα μοιάζουν πολύ με λάμψη. Για παράδειγμα, έτσι μπορεί να ανακλάται το φως από τα ηλιακά πάνελ που εκτίθενται σε αυτό το μέρος. Ωστόσο, με την προσεκτική παρακολούθηση του βίντεο, είναι σαφές ότι το αναβοσβήσιμο είναι συμμετρικό τόσο ως προς το χρόνο όσο και ως προς το χώρο. Δηλαδή, κάποιο είδος ανθρωπογενούς συστήματος αναβοσβήνει ξεκάθαρα εκεί.

Και τότε όλοι θυμήθηκαν αμέσως την Αεροπορική Βάση Arnold, που είναι, σαν να λέγαμε, κλάδος της AREA 51, αφού το Comprade Arnold Engineering Development Complex (AEDC), το πιο προηγμένο και μεγαλύτερο συγκρότημα κέντρων δοκιμών προσομοίωσης πτήσης στον κόσμο, βρίσκεται στη βάση:

…Το κέντρο διαθέτει 58 αεροσήραγγα, πάγκους δοκιμών για κινητήρες πυραύλων και αεριοστροβίλων, διαστημικούς κλιματικούς θαλάμους, θερμαντήρες τόξου, βαλλιστικές περιοχές και άλλες εξειδικευμένες μονάδες….

Επιπλέον, όλοι θυμήθηκαν τους μάλλον περίεργους κεραυνούς που έβγαζαν άνθηση τον τελευταίο καιρό:

Θυμηθήκαμε πολύ, πολύ περίεργους μετεωρίτες, που είναι επίσης πολλοί τώρα:

Θυμήθηκαν τα τρίγωνα που πετούσαν τη νύχτα πάνω από τη Γουατεμάλα:

Υπό το φως όλων αυτών των αναμνήσεων, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ δοκιμάζει κάτι νέο και, όπως πιστεύουν οι αισιόδοξοι, ένα από τα γρήγορα καταστροφείς που ήρθε να τρομάξει τον Κάρολο Γ΄ στη στέψη θα πετάξει σύντομα στο Κρεμλίνο:

Μια πιο απαισιόδοξη άποψη υποδηλώνει ότι το Πεντάγωνο δεν θεωρεί καν τους Skreptsy ως πιθανούς αντιπάλους, θεωρώντας τους τίποτα περισσότερο από κουκλάκια που μιλούν που τρέχουν με μπαλαλάικα στο γήπεδο εκπαίδευσης Moksha.

Στην πραγματικότητα, οι πραγματικοί στόχοι του Πενταγώνου είναι κάποιοι άλλοι – κάποιου είδους ανταγωνιστική εταιρεία από το διάστημα, που μπορεί να πετάξει ολόκληρα αεροπλανοφόρα, ακόμη και μονάδες αεροπλανοφόρου για 20.000 χιλιόμετρα. Και για να καταπολεμηθεί αυτή η δύναμη, κάτι δοκιμάζεται και εξετάζεται αυτή τη στιγμή, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Έρευνα και στοιχεία για θεωρίες συνωμοσίας και ανθρώπινη συμπεριφοράΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Γιατί κάποιος πιστεύει μια συνωμοσία αλλά ένας άλλος δρα; Μελέτη 6.082 ανθρώπων βρήκε τους τρεις διακόπτες

Κάμερες παρακολούθησης - δίκτυα δεδομένων και αλγοριθμική επιτήρησηΔΙΕΘΝΗ

Palantir και «αλγοκρατία»: Όταν το κράτος δεν βλέπει απλώς δεδομένα αλλά ζητά από τον αλγόριθμο να τα ενώσει

Σειρές διακομιστών σε data center - ψηφιακή υποδομή και τεχνητή νοημοσύνηTech

Το νευρικό σύστημα του νέου κόσμου: Data centers, AI και η υποδομή που κανείς δεν μπορεί πια να αγνοήσει

5 απαντήσεις στο “Το Πεντάγωνο δοκιμάζει μια πολύ νέα και πολύ σοβαρή συσκευή.”

  1. Στο βιντεακι της κυριας Mr Sea υπάρχει μια λάμψη που σχεδόν παρόμοια την είχα δει αρκετές φορές πρίν 3-4 χρόνια στην μεγάλη πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης.Το περίεργο είναι ότι έγινε αναφορά και από άλλοις αλλά έλεγαν ότι είναι πυλώνες Δεη όμως εγώ τις έβλεπα με φορά από πάνω πρός στα κάτω διότι ήμουν πολύ πιο μακριά και παραδόξως ενώ είχα στήσει το τηλ να τραβάει βίντεο αυτά που έβλεπα δεν καταγράφηκαν εγω βρισκόμουν 300 μέτρα πριν το στέκι του κυνηγού στην Πεντέλη με φάτσα κάρτα την φωτιά.

  2. Ως γνωστό, σε αρκετούς πλέον, οι δορυφόροι είναι συσκευές αναμετάδοσης δεμένες σε μπαλόνια με ήλιο. Τα λέιζερ που στοχεύουν τον ουρανό έχουν ως στόχο το σπάσιμο αυτών των μπαλονιών και την εξουδετέρωση των <>. Αυτό έκανε και οι Ρωσία στους δορυφόρους του Μασκ. Απορίας άξιο είναι πως μεταξύ τους συντηρούν το παραμύθι από την μια και από την άλλη βρίσκονται σε πόλεμο ως αντίπαλοι στην Ουκρανία. Μπαλόνια με ήλιο που κατευθύνονται με έλικες είναι τα δορυφορικά συστήματα.

    • Σωστός!!!! Να και κάποιος αφυπνισμενος επιτέλους!!!
      Η ΝΑΣΑ έχει αγοράσει όλο το Ήλιον που υπάρχει στην υφήλιο….

  3. Εφαρμογή του προγράμματος: τα φαινόμενα απατούν και σκοτώνουν, ψυχές και σώματα, δαίμονες, εξωγήινοι και συναγωγή σατανά το ίδιον συνδικάτον, όλοι δαίμονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά