18:34 - 21/12/2016

Τυχαία η επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο; Μήπως τα έχουν ξαναδείξει;

Αναρωτηθήκατε γιατί δεν μπορούν να βρουν τον δολοφόνο απο την επίθεση με το φορτηγό στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Γερμανία; Πως να τον βρουν εφόσον είναι οι ίδιοι που αστυνομευουν τους λαούς;;;
Κάθε επίθεση που γίνεται εναντίον των πολιτών είναι μια Φαλς Φλαγκ επίθεση όπως σας έχουμε δείξει άπειρες φορές. Έτσι και αυτή εδώ την φορά η επίθεση με το φορτηγό είναι μέρος του Ψυχολογικού Πολέμου της μάζας και της παγκόσμιας συνείδησης. Δεν είναι μόνο η θυσία ανθρωπινων ζωών αλλά και ο ψυχικός τραυματισμός τους.
Ας δούμε μερικά στοιχεία για τις επίθεσεις στο παρελθόν που είναι όλα μέρος ενός μαζικού Ψυχολογικού Τραυματισμού και της λειτουργίας του στο υποσυνείδητο.
Το περιστατικό με την επίθεση του φορτηγού συνέβη 11.106 ημέρες μετά την παρουσίαση της ταινίας του Stephen King, Maximum Overdrive με τα φορτηγα δολοφόνους. Στην ταινία αυτή τρελά φορτηγά δολοφονούσαν ανθρώπους, δείτε το τρειλερ εδώ πιο κατω για να θυμηθείτε την ταινία με τα φορτηγά δολοφόνους. Η επίθεση στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Βερολίνο είναι μια άσχημη επανάληψη απο αυτά που μας έχουν ξανα δείξει το 1986.

 
Εικόνα απο την ταινία… όλα προγραμματισμένα εδώ και πολλά χρόνια…



Psychological Operation in Jewish Gematria Equals: 1116

Merry X Mas in Jewish Gematria Equals: 1016
Maximum Overdrive in English Gematria Equals: 1272


…η επίθεση στο Βερολίνο έγινε 27 εβδομάδες και 2 ημέρες μετά την επίθεση στο Pulse, αν θυμάστε αυτή εδώ την θυσία σε ένα γκει-μπαρ στις ΗΠΑ…απο τον Ομαρ που είχε πάρει 911 λεπτά τηλεφωνο, πριν αρχισουν οι τουφεκιές το 911 για να τους ειδοποιήσει τι θα γινοταν στο γκέι μπαρ του Ορλάντο…

Φυσικά δεν τελείωσε εδώ η απάτη γιατί ο φορτηγατζής της Νέας Τάξης έπεσε στους ανθρώπους μετά από 272 ημέρες απο την επίθεση στις Βρυξέλλες…

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Την θυμάμαι την ταινία,αν δεν κάνω λάθος το στόρι ήταν ότι περνούσε ένας κομήτης πάνω από την Γη και όλες οι μηχανές είχαν τρελαθεί και κάνανε πράγματα από μόνες τους και το σάουντρακ ήταν AC/DC

  2. Ο συσχετισμός της ταινίας με την επίθεση είναι λίγο τραβηγμένος, νομίζω. Το «τρελό φορτηγό» είναι από τα αγαπημένα θέματα της σοουμπίζ, γενικότερα. Με μια γρήγορη σκέψη, ανάλογες σκηνές έχουμε δει και στο Enter Sandman των Metallica, τον Εξολοθρευτή 2, χώρια οι ταινίες που έχουν αποκλειστικά αυτό το θέμα, μία εκ των οποίων μια πολύ παλια του Spielberg. Ισως η αντίστροφη σχέση είναι πιο λογική, ότι δηλαδή κάποιοι έχουν πάρει ιδέες βλεποντας τις ταινίες αυτές.

  3. Κάτι τέτοιες βλακώδεις θεωρίες απλώς εξυπηρετούν το σύστημα. Αυτό που κάνεις δεν είναι πληροφοριση είναι παραπληροφοριση.Να έχετε και λίγη λογική. Διότι το πολύ conspiración απλώς είναι mental constipation.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*