18:41 - 21/12/2016

Μια εικόνα που λεει.. πολλά!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι… 

Η Εικόνα που βλέπετε είναι από την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο όπου Τυνήσιος “πρόσφυγας” έριξε την κλεμμένη νταλίκα πάνω στον κόσμο σε χριστουγεννιάτικη αγορά. Κι ενώ όλοι γύρω από τον τύπο στον κόκκινο κύκλο είναι σοκαρισμένοι όπως και ο δημοσιογράφος, αυτός δείχνει να είναι πανευτυχής για το σκηνικό που προηγήθηκε και μάλιστα να επικοινωνεί με κάποιον με το ακριβό smartphone του για να του πει τα χαρμόσυνα νέα. Αυτοί είναι πάρτε το χαμπάρι… και θα χαίρονται κάθε φορά με το θάνατο δυτικών και χριστιανών.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Μετα,οταν λεω πνιξιμο στη θαλασσα με λετε φασιστα!εγω φταιω?δικιο εχεις μαν.κοψτε σκατοφατσα.κλασικος ισλαμοπιθηκος

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 12/22/2016 @ Δεκέμβριος 22, 2016 1:04 πμ

  η ειρωνεια ειναι οτι αυτοι που σκοτωθηκαν μπορει να τον ειχαν βοηθησει αυτον που γελαει

 3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ!
  Η λύση είναι μία. Μαζεύεις όλα, μα όλα τα χαμπίμπια, τα βάζεις σε ένα πλοίο από αυτά τα μπετονένια που κατασκεύασν οι Γερμανοί στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο για τους “ανεπιθύμητους” και τους φουντάρεις στα ανοιχτά χωρίς καμμία προκατάληψη. Καλό είναι να έχει και καρχαρίες…
  Άχρηστοι άνθρωποι, για τίποτα καλό δεν ζούν και επιβουλεύονται το δικό μας τρόπο ζωής όπου αυτοί ήθελαν να έρθουν και αντί να το σέβονται πάνε να το γκρεμίσουν και να επιβάλλουν πράμματα από τα οποία εννοείται ότι ήθελαν να ξεφύγουν… Έτσι είναι τα μουσλίμια.
  Στοναγύριστο λοιπόν χωρίς τύψεις.
  Είμαι κακός και ρατσιστής – αυτοί με έκαναν – αλλά τους έχω ζήσει και στις χώρες τους. ΑΧΡΗΣΤΟΙ – ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ – ο Ραν Ταν Πλαν ήταν ιδιοφυία μπροστά τους. Δεν παίζονται και δεν αντέχονται με τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*