Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:25 - 13/03/2023

Τι είπε ο Απόστολος Παύλος διά: Πράσινη Ειρήνη, Χορτοφάγους/βέγγαν/vegan-vegetarians, Χαράρι, Βήλ Πύλας/Γκέητς, Μάσκ, Σβάαμπ, ψευδοκρέας, ψευδότυρους κ.α…..

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Τι είπε ο Απόστολος Παύλος διά: Πράσινη Ειρήνη, Χορτοφάγους/βέγγαν/vegan-vegetarians, Χαράρι, Βήλ Πύλας/Γκέητς, Μάσκ, Σβάαμπ, ψευδοκρέας, ψευδότυρους κ.α…..

Είπε 5 κουβέντες γεμάτες Νόημα:

Α Τιμ. 4,1  Τὸ δὲ Πνεῦμα ῥητῶς λέγει ὅτι ἐν ὑστέροις καιροῖς ἀποστήσονταί τινες τῆς πίστεως, προσέχοντες πνεύμασι πλάνοις καὶ διδασκαλίαις δαιμονίων,,

Α Τιμ. 4,1 Το δε Αγιον Πνεύμα ρητώς λέγει και προλέγει, ότι κατά τους κατόπιν χρόνους σκληρυμένοι μερικοί, εξ αιτίας της αμαρτωλότητός των, θα αποστατήσουν από την ορθήν πίστιν και θα προσέχουν εις πνεύματα πλάνης και εις δαιμονικάς διδασκαλίας.

Α Τιμ. 4,2 ἐν ὑποκρίσει ψευδολόγων, κεκαυτηριασμένων τὴν ἰδίαν συνείδησιν,

Α Τιμ. 4,2 Θα δίδουν προσοχήν και πίστιν εις διδασκάλους του ψεύδους και της πλάνης, οι οποίοι θα έχουν αναίσθητον και ανάλγητον, σαν καυτηριασμένην, την συνείδησίν των.

Α Τιμ. 4,3 κωλυόντων γαμεῖν, ἀπέχεσθαι βρωμάτων, ἃ ὁ Θεὸς ἔκτισεν εἰς μετάληψιν μετὰ εὐχαριστίας τοῖς πιστοῖς καὶ ἐπεγνωκόσι τὴν ἀλήθειαν.

Ώδε ο μέλανας ζωμός Αληθείας! Εις τας ημέρας μας οι προφυτείες ποιούν παρέλασιν και τινοί μηδεμίαν είδωσιν!

Χιλιάδες σειρές, κινηματογραφίες ταινείες, ιδεολογίες, βιβλία, μόδες-συρμοί παραγγέλνουν εις τους ανθρώπους να μην νυμφεύονται ήτοι να παραμένουν αστεφάνωτοι και ελεύθεροι εν πορνεία και κατ’ επέκτασιν να μην τεκνοποιούσιν, πάρε σκύλλον ή γάτα σου λένε εάν έχεις χώρον πάρε πύθωνα, ψιττάκον, κόρακαν έως και τίγρην και λέων. Το νέον τέκνον είναι το ζώον, η ζωοφιλία με τρόπον τινά να αντικαστεί την οικογένεια και τα τέκνα….

Αποχή εκ των βρωμάτων ήτοι τινών φαγόσιμων όχι επειδή νηστεύουν, άλλωστε η νηστεία είναι συγκεκριμένες ημέρες, όχι διά πνευματική εξάσκηση, αλλά διά ματαιόδοξη εξάσκηση και φιλονικία υπέρ των ζώων ενώ συνάμα δεν σέβονται τους πτωχούς ανθρώπους ή κατατρεγμένους παντός είδους. Ο Θεός δηλώνει δύνησαι τα πάντα φάγεις και είναι ευλογημένα εφόσον είναι με ευχαριστεία προς Τον Ποιητήν παντός είδους ήτοι Τον Θεόν. Αλλά το κυριότερον όπου λέγει ώδε είναι το εξής:

ἀπέχεσθαι βρωμάτων, ἃ ὁ Θεὸς ἔκτισεν εἰς μετάληψιν μετὰ εὐχαριστίας τοῖς πιστοῖς καὶ ἐπεγνωκόσι τὴν ἀλήθειαν.

Πρόκειται περί φανερής προειδοποίησης και μυστικής συνάμα, με τόσον λακωνικά λόγια!

Αναφέρεται προφανώς εις τα γνήσια φαγητά, γνήσια ζώα ή και κρέατα και γνήσια φυτά ή βρώσιμα φυτά, τα οποία οι ψευδολόγοι μετάλλαξαν και μεταλλάσσουν, όπως τεχνητόν κρέας, χόρτα με γεύση κρέατος, τεχνητά τυροκωμικά. Κατά προέκτασιν ώδε αναφέρεται εις την μετάλλαξη της ελευθέρας βουλήσεως μας και της ελευθέρας φυσικής βουλήσεως όπου οι σατανιστές αλλάζουν. Όλα αυτά τα ονομάζουν Πράσινη Ειρήνη διά να προσελκύουν αφελείς και να εξαπατούν τις ευαισθησίες τους. Σας ανάφερα αρκετές φορές ότι εάν δοκιμάσετε να τρώτε παραδοσιακά βρώματα εκ της φύσεως όπως ζώα, πτηνά, οψάρια και άγρια φυτά μαγειρευμένα με ξύλα και παραδοσιακούς αρχέγονους τρόπους και σπάνια οψάρια, πτηνά και ζώα, θα αντιληφθείτε ότι η συνείδηση σας αλλάζει και αντιλαμβάνεστε την αλήθεια και την πραγματικότητα κυριολεκτικά και ότι οι πρωτόγονοι ήσαν οι ευφυέστεροι ανθρώποι, ώστε να καταφέρουν με τα αρχέγονα μέσα να επιβιώσουν και εξαπλωθούν σε όλην την γην με τρόπους που ακόμη αγνοούμε χρησιμοποιώντας μία σπάνια σύνεση, σωφροσύνη, ακεραιότητα, πειθαρχία και ταπεινοφροσύνη. Τουναντίον οι καινούργιες τροφές, οι συνσκευασμένες και ιδιαίτερα οι μεταλλαγμένες και τελετουργημένες με σατανικές τελετές, με χυμικές/χημικές προσθέσεις που δεν γνωρίζουμε τι είναι και τι μεταλλάσσει εις την σκέψη, αντίληψη, σώμα, ψυχή, είναι η κοινωνικότερη ανθρώπινη μάστιγα. Ο Απόστολος Παύλος μας ειδοποιεί ότι ακόμη και αυτές άμα τις παίρνουμε με ευχαριστεία Πίστεως δεν θα μας πειράξουν και τούτον σημαίνει να ευλογούμε τις τροφές. Ο Χριστός μας λέγει ότι άμα σας δηλητηριάσουν και πιστεύετε ότι δεν θα πάθετε τίποτε δεν θα σας εγγίξει το δηλητήριον.

Ο Βηλ Πύλας/Bill Gates μας λέγει να τρώμε τεχνητόν κρέας και τεχνητά φύτα, όταν εις το «Ισραήλ» την δεκαετία του 1970 μ.Χ. και εντεύθεν μετάλλασσαν τα φυτά και τους καρπούς οι βλάκες οι Συνέλληνες μας τους θαύμαζαν! Ο Χαράρι/Harari, άλλον φερέφωνον, τα ίδια δηλώνει, ο Σβάαμπ τα ίδια δηλώνει, ο Μάσκας/Musk…. Ιδού οι ψευδολόγοι…. Εάν τους πιστεύετε το κρίμαν εις τον λαιμόν σας.

Α Τιμ. 4,3 Οι ασυνείδητοι αυτοί ψευδολόγοι θα εμποδίζουν τους ανθρώπους να έρχωνται εις γάμον, θα διδάσκουν ότι πρέπει να απέχουν οι άνθρωποι από φαγητά, τα οποία εν τούτοις ο ίδιος ο Θεός τα έδωσε, δια να τα τρώγουν και τα απολαμβάνουν με ευγνωμοσύνην προς τον Θεόν οι πιστοί και οι προχωρημένοι εις την πλήρη γνώσιν της αληθείας.

Α Τιμ. 4,4 ὅτι πᾶν κτίσμα Θεοῦ καλόν, καὶ οὐδὲν ἀπόβλητον μετὰ εὐχαριστίας λαμβανόμενον·

Α Τιμ. 4,4 Διότι κάθε τι, που έκτισεν ο Θεός και το έδωσε προς τροφήν στους ανθρώπους, είναι καλόν και κανένα από αυτά δεν είναι μολυσμένον και άξιον περιφρονήσεως, αρκεί μόνον να λαμβάνεται με ευγνωμοσύνην και ευχαριστίαν προς τον Θεόν.

Α Τιμ. 4,5 ἁγιάζεται γὰρ διὰ λόγου Θεοῦ καὶ ἐντεύξεως..

Αγιάζει ό,τι είναι φυσικόν όχι ό,τι είναι τεχνητόν ήτοι τεχνητής μεταλλάξεως που οι ίδιοι το ονόμασαν υβρίδια/hybrid γνωρίζοντας οι αρχιτέκτονες της ύβρεως αυτής ότι είναι ύβρις αλλά πώς να το αντιληφθούν οι ξενόγλωσσοι, ημείς όμως οι Έλληνες δεν δικαιολογούμαστε να εννοούμε τας λέξεις τυπικώς και να μην εμβαθύνωμεν υποψιαζώμενοι, φέρειπειν: μα διατί το λένε υβριδικόν;Διά να παραπλανήσουν και να επεκτάνουν ότι κάθε ανάμειξη είναι υβριδική και σημαίνει τάχατες μόνον ανάμειξη και τίποτε κακόν περί τούτου, καλούν και τα γνωστά αυτοκίνητα υβριδικά! Οι αμφοτεροφυλόγαμοι εισίν επίσης υβριδικοί έκτοτες και η αρσενοκοιτία και λεσβιότητα υβριδικές εισίν έκτοτε. Η ανωμαλία και παρά φύσιν εισίν έκτοτε υβριδικές = ύβρις ιδική του πράττων αυτήν….

Α Τιμ. 4,5 Διότι κάθε τι προς τροφήν γίνεται καθαρόν και άγιον με τον λόγον και την προσευχήν μας προς τον Θεόν.

Όλα αυτά εις τον Τιμόθεον ήτοι Τιμή Θεού….

Όπως βλέπετε, ο Απόστολος Παύλος προφυτεύει όλα αυτά με λακωνικότατα λόγια, που τότε δεν ήσαν εννοητά όπως την σήμερον….

Οι άνθρωποι παρανηστεύουν και όχι διά χάριν Θεού και κάθαρσης ψυχής αλλά διά ματαιοδοξία και κενοδοξία και ασπούμε και αγάπην προς τα ζώα, αλλά ενώ σέβονται τα ζώα και διά χάριν τους παρανηστεύουν μη τρώγωντας αυτά δεν θυσιάζουν ούτε μία λεπτομέρεια ηδονής, προτίμησης, πάθους, αμαρτίας εξ’ εκείνων όπου έχουν, ούτε τις αναγνωρίζουν, διά χάριν Θεού!

Πειθαρχούν σε ψευδολόγους αλλά όχι εις Τον Θεόν και αυτοί οι ψευδολόγοι τους παρασύρουν μέσω αυτών των φαινομενικών καλών και φαινομενικώς ότι πιστεύουν εις τα καλά ή «καλά» όπου λέγουν εις άλλες περιπέτειες αποστασίας, υπερηφάνειας, ιδεολογίες και διχάζονται με τους αδελφούς τους και το κυριότερον διχάζονται εκ Θεού….

Ο σατανάς εκμεταλλεύεται ό,τιδήποτε ή και οποιονδήποτε φαινομενικόν και μόνον κενόν, την άγνοια, την ευαισθησία, την ιδιαιτερότητα, την παθογονία αμαρτίας και προτίμησης διά να σε παρασύρει σε αίρεση και μεταίρεση και ούτω καθ’ εξής. Δεκάδες φορές σας τόνισα ότι ο απατεώνας και η απάτη χρειάζονται τρία δεδομένα διά εις το επιτυγχάνειν: α] μέρος αληθείας β] μέρος ψεύδους γ] μέρος παραπλάνησης. Εάν κάτι δεν φέρει κανέναν ψήγμαν αληθείας, ευκόλως και γρηγόρως γίνεται αντιληπτός. Ο απατεώνας έκτοτε φοράει έναν μανδύα αγαθού διά να πράττει την εξαπάτηση από μέσα, χρησιμοποεί την αλήθεια διά να συμπλασάρει ψεύδη, και με τα ψεύδη μέσα εις την αλήθεια και την αλήθεια μέσα εις τα ψεύδη επιτυγχάνεται η εξαγόραση του θύματος διά της παραπλάνησης.

Σού λέγει ασπούμε ο Τραπεζήτης ότι είναι αναγκαίον να υπογράψεις κάποια έγγραφα τυπικά ή σκληρά διά την δανειδότηση διά να είναι εξασφαλισμένος, αλλά δεν σου λέγει ότι ψεύδεται, διότι δι’ αυτών των εγγράφων σε μεταποιεί εις υποτελή του, σκλάβον  του, υπόδουλον του, κατασπαραγμένον με ληστεία, εξαπάτηση, κλοπή, αρπαγή, διότι δεν σου ομολογεί εξ’ αρχής ότι υπάρχει συεννόηση μετά από μεγάλον όγκον δανείον και κάποιους μήνες ή έτη παρεφησύχασης σου να αυξήσει τα επιτόκια, πάντοτε αδικαιολόγητα. Διότι αφού πληρώνεις τις δόσεις διατί αυξάνει τα επιτόκια; Και άμα υφίσταται ύφεση της Αγοράς και αύξηση τιμών σε προϊόντα, υπηρεσίες, καύσιμα, μεταφορές, τότε διατί σε σφάζει την ώρα αυτήν που είσαι αδυνατότερος από ποτέ;

Διότι αυτή είναι η Τράπεζα, αφού σε δέσει με έγγραφα μετά να σε εξοντώσει το συντομότερον δυνατόν και δη βάσει των ύπουλων πονηρών εκ των προτέρων και κατά το ρουν του χρόνου λογαριασμόν της. Δημιουργεί Κρίσεις διά να σε πτωχεύσει και συνάμα ύψωση επιτοκίων διά να σε πτωχεύσει, ήτοι προεπιτακτιώς εφαρμόζει το αντίστροφον της Ευσπλαγχνίας ήτοι την Ασπλαγχνία δηλοί την αμαρτία που εξετάζει το 23ον Τελώνειον του Αέρα των ψυχών….

Είναι ωσάν να παίρνεις και την έσχατη ρανίδα ύδατος και ψήγμα κρέατος μάζας μυγίας από τον πτωχόν την ώρα που λιμοκτονεί και λοιμοκτονεί αντί να τον ελεήσεις. Είναι το αντίστροφον της εντολής Του Χριστού ότι ο Χριστιανός πρέπει να αγαπάει, σέβεται και βοηθάει περισσότερον τον ελάχιστον αδελφόν του και άνθρωπον Του Θεού και όχι μόνον ή περισσότερον εκείνους που θαυμάζει, έχει ανάγκη κερδοφορίας και που έχει ισχύν, εξουσία και χρήμα. Τι έκαναν επί Σταυρού εις Τον Χριστόν όταν ζήτησε ύδωρ; Του έδωσαν όξον ! Αυτή είναι η Τράπεζα, οι Τραπεζίτες, η εξουσία, εξού και οι δεσμώτες του Προμηθέα εισίν ο Κράτος και ο Βίας!

Το Κράτος είναι ωμή βία και η ωμή βία είναι το Κράτος και έκτοτε ποιούσε το Κράτος!

Ο Χριστός αντιστάθηκε εις τα Κράτη, την Βία τους και τον Ζήλον τους, ο Ζήλος εις την αρχαιότητα είναι άσπλαγχνος φιλόδοξος και φίλαρχος που θέλει διακαώς με συνπλέγματα κατωτερότητας να υπερέχει εξουσιαστικά, άλλως δεν νοιώθει ότι αξίζει, επειδή δεν αξίζει ποτέ και πούποτε….

Τι είναι το Κράτος; Μία ωμή βία με ζήλον, δι’ αυτού κάποιος Αρχαίος Έλληνας έσυρε την έννοια του Κράτους, του Βία, του Ζήλου και της Νίκης ως τεσσάρων δαιμονοθεοτήτων και ο Αισχύλος ή είναι αυτός όπου τα επινόησε ή τα άκουσε από άλλους περί των δαιμόνων όπου μαστίζουν τις ψυχές τους ανάφερε εις τον Προμηθέα Δεσμώτη και εκεί προφυτεύει διά την Παρθένα Ιώ η οποία θα γεννήσει Τον Υιόν Του Θεού…. Παρθενογέννηση δεν γίνεται εξ’ όσων γνωρίζω πούποτε αλλού παρεκτώς εις τα ίδια τα γεγονότα διά Την Παναγία και Τον Χριστόν. Και ποίον είναι το όνομα Ιώ; Η Παρθένος Νύμφη [Μυριάμ = Μύρον εμού] του Ιωχά ή Ιαχά [Ιαχή] ήτοι Του Πατέρα Παντοκράτορα….

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ωραιο αρθρο, εδω και κατι μηνες υποφερω απο διαβητη γιατι σα βλακας πρην λιγο καιρο εφαγα μια μεγαλη κονσερβα αυτες απο το μαρκτ καλαμποκι ( ολοι ξερουμε οτι ειναι γενετικα τροποποιημενο ) καλα να παθω

  και θα παρει μερικους μηνες ακομα να κλεισουν οι πληγες

  προς γνωση και συμορφοση λοιπον , μακρια απο ολα τα ψευτικα ακομα και αν μοιαζουν αγνα και ωραια.

  το κρατος ( κερας -> κερατο -> κρατος ) ειναι για τα μπαζα και δυστυχως και εμεις μαζι

 2. μαριλένα…

  τι σημαινει η λέξη σημασία;;
  Σημαίνω=φανερώνω.. αρα οταν ο άλλος φανερώνει δεν ειναι πάντα αναγκαίο να γραφουμε κάτι.. εξάλλου το σήμα το έλαβε/λάβαμε..
  +
  επι γης και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση.. νασαι καλά..

 3. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:24 ΜΜ

  Μαρι Λένα την μεγαλύτερη σημασία μου την δίνεις εσύ

 4. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:26 ΜΜ

  Περσέα Λίγδη, δεν ξέρω εάν καταλάβει ο καθένας γιατί επέλεξες αυτόν το τραγούδι, και να το επέλεξες τυχαία που δεν νομίζω μου έχεις αποκαλύψει έστω ασυναίσθητα μία μεγάλη θέα στην μαγκιά, την γνώση και την εμπειρία σου, εμείς οι δυό ξηγόμαστε!

 5. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:27 ΜΜ

  ΦΑΣΟΛΙ, συγκινητική η αποκάλυψη σου και θαραλλαία και εν τέλει συνοδεύεται με καλοκαρδία!

 6. ΠάνοςΓέριμου 03/19/2023 @ 10:29 ΜΜ

  Α.Α.Α.Α. βάθος σκέψη και ευαισθησία άλλων καιρών με ακεραιότητα χαρακτήρα ευγένειας και σεβασμού και ακόμη δεν γνωρίζω ποίος είσαι, χαχαχα, δηλαδή γνωρίζω, αλλά πιο πέρα όχι….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*