Θυσιάζει παιδιά σε μόνιμη βάση η Ελίτ;

Οι συνεχιζόμενες πρακτικές παιδικών βασανιστηρίων και δολοφονίας από τις παγκόσμιες ελίτ ενημερώθηκαν αυτή την εβδομάδα από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Τα άρθρα αποκάλυψαν φρικιαστικές ιεροτελεστίες από τον ιερό θρόνο του Ένατου Κύκλου, που έχουν αποκαλυφθεί εδώ και τρία χρόνια και συμπεριλαμβάνουν εγκλήματα και δολοφονίες τουλάχιστον 60 ετών ιστορίας ,ταυτόχρονα πέραν των αποδείξεων και σημείων (μαζικά νεκροταφεία, οστά παιδιών κοκ) υπάρχουν καταθέσεις αυτοπτων μαρτύρων που έδωσαν όλη την μαρτυρία τους ενώπιον έξι δικαστών του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης του Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Διερεύνηση και αποδεικτικά στοιχεία για τους έξι διεθνείς δικαστές ICLCJ παρασχέθηκαν εν μέρει από το Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα της εκκλησίας και του κράτους http://itccs.org/.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες σε παιδικες δολοφονίες και θυσιες εχουν καταθέσει εναντίον γνωστών παγκόσμιων μορφών όπως οι Πάπες Φράνσις και Ράτζιγκερ, η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Φίλιπ, ο George Sorros, Στελέχη της Sinclair Oil και ο γίγαντας Cargill Corporation, ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος Canterbury Justin Welby, Ο Καναδός πρωθυπουργός Στέθην Χάρπερ, ο ανώτερος γενικός εισαγγελέας Cathoic Jesuit Adolfo Pachon, ο δικαστής Fulford του Βρετανικού Δικαστηρίου, γνωστοί πολιτικοί στον Καναδά και τις ΗΠΑ, καθώς και άλλα σημαντικά μέλη του 9ου κύκλου του Βατικανού.

Το διεθνές δικαστήριο αποκάλυψε τις συνδέσεις της Cabal με 32 παιδικούς μαζικους τάφους, στην Ιρλανδία την Ισπανία και κυρίως στον Καναδά από το 2008. Οι μαζικοί τάφοι θεωρούνταν ότι μπορουν να κρυβουν πάνω από 350.800 αγνοούμενα παιδιά, αλλά δεν δωθηκε ποτε αδεια ανασκαφης από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους την Καθολική Εκκλησία και απο τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Ένας ερευνητής εξαφανίστηκε οταν παρεδωσε στοιχεια στο διεθνές δικαστήριο τα οποια δείχνουν ότι σε τακτική βάση, ο Πάπας Francis Bergoglio, ο συνταξιούχος Πάπας Joseph Ratzinger και άλλοι καθολικοί αξιωματούχοι πραγματοποίησαν θυσίες παιδιών στις ιεροτελεστίες του Ένατου Κύκλου.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η βασίλισσα Ελίζαμπεθ και ο πρίγκιπας Φίλιππ καταδικάστηκαν για την εξαφάνιση δέκα ιθαγενών παιδιών στην σχολή Kamloops στην Βρετανική Κολομβία, τον Απρίλιο του 1964.

Μέχρι το 2008 υπήρχαν 32 ομαδικοι ταφοι παιδιών που βρέθηκαν σε μερικά από τα 80 κατά κύριο λόγο καθολικά ιδιόκτητα σχολεία σε ολόκληρο τον Καναδά – για τα οποία εχει απορριφθεί η αδεια να γιενι ανασκαφή από την καναδική κυβέρνηση και την Καθολική Εκκλησία.

Ένας παιδικός μαζικος τάφος στην Ισπανία πιστεύεται ότι συνδέεται με τον Πάπα Φράνσις, οταν στις συναντήσεις του με τον στρατηγο Juanta κατά τον βρώμικο πόλεμο της Αργεντινής εξαφανσιτηκαν χιλιάδες παιδια και πολιτικοι κρατουμένοι από τα καθολικά ορφανοτροφεία.

Έγγραφα από τα αρχεία του Βατικανού δόθηκαν στο δικαστήριο ICLCJ που επεδείκνυαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Canterbury του Ηνωμένου Βασιλείου Justin Welby ενήργησε κάτω από την καθοδήγηση της Βασίλισσας Ελισάβετ για να καταστρέψει τα εγκληματολογικά αποδεικτικά στοιχεία μιας παιδικής ανθρωποκτονίας του ένατου κύκλου (Satanic Cult ) στον Καναδά.

Δύο αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι ήταν παρόντες στη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού σε μια κατακόμβη κάτω από υπόγειο στη δυτική πτέρυγα της ινδικής κατοικίας Mohawk στο Branton Ontario.

Το παιδί ήταν χαραγμένο, προσδεμένο σε βωμό και βιάστηκε επανειλημμένα, σκοτώθηκε, ξετυλίχθηκε και το εκοψαν σε κοματια . Το αίμα της καταναλώθηκε από ομαδα με εννέα κόκκινες φιγούρες και λέγεται ότι ένα μέλος της ανηκει στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο Πάπας Ratzinger παραιτήθηκε μετά από την ετυμηγορία του από το ICLCJ Court το 2013, ενώ ο Καθολικός Ιησουίτης Ανώτερος Adolfo Pachon ανακοίνωσε την παραίτησή του τον Μάιο του 2014. Και οι δύο εξακολουθούν να κατοικούν στο Βατικανό.

Τον Ιούλιο του 2014, τα αποκεφαλισμένα και αποσυναρμολογημένα λείψανα 796 παιδιών και μωρών αποκαλύφθηκαν σε σηπτική δεξαμενή στην Καθολική εκκλησια Αγίας Μαρίας κοντά στο Tuam Ireland.

Στις 16 Αυγούστου 2014, μια θυσία δύο παιδιών σε ένα βρωμερό με αίμα βωμό διακόπτεται από την αστυνομία και μια ομάδα ITCCS σε μια πολυτελή γειτονιά στο Outremont του Μόντρεαλ του Κεμπέκ. Η σατανική τελετή θεωρήθηκε οργανωμένη από τον George Sorro και στελέχη της Sinclair Oil και της Cargill Corporation. Τα παιδιά πιστεύεται ότι κρατήθηκαν στο Πανεπιστήμιο McGill, πρωην τοποθεσία των πειραμάτων MKULTRA στα παιδιά της δεκαετίας του 1940 και της δεκαετίας του ’60.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, σώθηκαν 30 παιδιά απο την ρουμανια , κατασχέθηκαν περισσότεροι από δύο τόνοι ναρκωτικών και εγιναν 1027 συλλήψεις από την αστυνομία της INTERPOL. Η αστυνομία εργάστηκε σε αποδεικτικά στοιχεία που παρείχαν η ITCCS και το δικαστήριο ICLCJ για ένα διεθνές δικτυο παιδικής εκμετάλλευσης του ένατου κύκλου που διοικείται από ένα γραφείο στο Βατικανό.

Επίσης, το 2014 ενας αστυνομικός που και αυτος εξαφανιστηκε μυστηριωδως εφερε στο δικαστήριο συνολικά 14 μάρτυρες οι οποίοι, πριν από την κατάθεσή τους ενώπιον του δικαστηρίου ICLCJ, σκοτώθηκαν η έχασαν τη ζωή τους από μυστηριώδη αίτια ή φυλακίστηκαν σε φυλακή ή νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς να κατηγορηθούν για εγκλήματα.

Το ITCCS ισχυρίστηκε ότι οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι παιδικές θυσίες πραγματοποιήθηκαν σε κατακόμβες κάτω από καθολικούς καθεδρικούς ναούς στη Ρώμη, στην Ουάσιγκτον στην Ολλανδία στο Λονδίνο στο Παρίσι στη Φρανκφούρτη στη Βρυξέλλες και την Γενεύη

Με τα παραπάνω λοιπόν δεδομένα μπορούμε να δούμε αν τελικά η Ελίτ και η λατρεία τους στον σατανισμό τους οδηγεί σε μόνιμη ανθρωποθυσία και ιδιαίτερα σε θυσία παιδιών ανα τον κόσμο;

Ναι σίγουρα ναι και όταν κάποιες στιγμές σε κάποια ατυχήματα το κατοχικά νέα αναφέρεται σε θυσία δεν το κάνει απλά για να γράψει κάτι ….!

Η δική τους λατρεία έχει ιδιαίτερες ημερομηνίες λατρείας όπως πχ εμείς έχουμε τα Χριστούγεννα , η δικής του λατρεία έχει μέσα σαν τυπικό την θυσία ..όπως είχαν οι λαοί πριν χιλιάδες χρόνια!

Τώρα αν ακούσεις στο μέλλον για ένα λεωφορείο πχ όπου μέσα υπήρχαν 22 νεαρές κοπέλες και ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες …πως μπορείς να γνωρίζεις αν το λεωφορείο όντως έπεσε σε ατύχημα η αν πριν το ατύχημα το λεωφορείο είχε παρκάρει για κάποιο διάστημα σε κάποια κατακόμβη;

Η κρίση από άγνοια λοιπόν δεν οδηγεί κανένα στην αλήθεια ούτε εσένα που μέσω πεποιθήσεων και αγνοίας την κάνεις αλλά και ούτε και τους συνανθρώπους σου που θέλουν να ερευνήσουν , να κατεβάσουν τις ταμπέλες και τις πεποιθήσεις και να δουν τον κόσμο πως είναι και όχι όπως εσείς όλοι οι κριτές και οι φοβισμένοι νομίζετε ότι είναι !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

19 thoughts on “Θυσιάζει παιδιά σε μόνιμη βάση η Ελίτ;

 1. ΟΥΣΤ ΡΕ says:

  Άντε και τα γνωρίζουμε, άντε και τα μάθαμε, τι νομίζεις ότι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Εδώ δεν πλησιάζει το Βατικανό κουνούπι. Δεν είναι ένας έχει ένα πρόβλημα με κάποιους άντε να μαζευτούμε να το τελειώνουμε, εδώ μιλάμε για τα καθίκια που πηδάνε την ανθρωπότητα στο πέρασμα των αιώνων.

  • Ανώνυμος says:

   Σύμφωνοι, αλλά τώρα ξέρεις ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτα και εσύ θα «εξαφανισθείς». Τουλάχιστον πάρε μερικά από τα καθίκια μαζί σου προτού φύγεις. Έτσι θα μένουν όλο και λιγότεροι και θα δικαιολογείς να αποκαλείς τον ευατό σου Έλληνα. Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έιχαν γραμμένο στα αρχίδια τους τον θάνατο όταν πρόκειται για ιερά και όσια και γα πατρίδα και οικογένεια!!!!!!

   • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

    Ο δικός μου πόλεμος είναι ο πόλεμος της γειτονιάς, ο δικός μας πόλεμος είναι ο πόλεμος της πατρίδας, ο πόλεμος της φυλής, έχει να κάνει με όλη τη φυλή μας εναντίον των σκουπιδιών και ο πόλεμος εναντίον του Βατικανού και των σιωνιστών είναι πόλεμος όλων μας. Όλα αυτά απαιτούν οργάνωση, πειθαρχία και πίστη στο σκοπό. Παρακαλώ αγαπητέ βρες τα μου τη σήμερον ημέρα, γιατί και μόνος μου να κινηθώ χρειάζεται κεφάλαιο από πίσω, όπως προ είπα δεν έχεις να κάνεις με κάποιον τυχαίο, διάβασες τα ονόματα;;;

  • Westminster Abbey says:

   Διέδωσέ το. Όσο περισσότεροι γνωρίζουν τη βρωμιά των «ελίτ» τόσο εκείνοι θα αναγκαστούν να υποχωρήσουν, στο τέλος ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους διώξει. Εκτός αν γίνουν και επίσημα δικτάτορες και χρησιμοποιήσουν βία.

   • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

    Μεγάλες κουβέντες, όσο και να το σφυράς αυτό στους Εγγλέζους, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκ να αλλάξουν απόψεις για τη βασιλεία. Κοίτα ονόματα και πες μου ποιος θα αλλάξει άποψη γι αυτούς; Προφέρουν λεφτά, ταίζουν κόσμο, ο κόσμος βγάζει τον σκασμό και τέλος. Εδώ πηδάνε τα παιδάκια στα σχολεία πλέον με τους τραβεστί και τους πούστηδες και ο κόσμος λέει ναι εντάξει άνθρωποι είναι κι αυτοί, μολύνουν καθημερινά τις κοινωνίες με ανωμαλίες, λαθρομετανάστες και αρρώστιες και αυτοί δεν ξεχνούν να πάνε να κάνουν εμβόλιο για τη γρίπη, μόνη λύση ο κιμ, ακόμα και ο Πούτιν κοίταξε την χώρα του και καλά έκανε εδώ που τα λέμε και δεν τα ισοπέδωσε όλα, και μας εξουσιάζουν οι άρρωστοι.

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΜΕ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΣΗ

  ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΒΑΜΠΙΡΙΣΜΟΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ .
  ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,
  http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=592540

  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ

  ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΕΟΣ

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ

  ΨΥΧΗ ΤΟΥ!

  • Ανώνυμος says:

   Από ιατρικής άποψης αυτό ΔΕΝ στέκει. Υπάρχουν τόσοι συνάνθρωποί μας που έχουν πρόβλημα με το ΑΙΜΑ τους λόγο συγκεκριμένων ασθενειών, χαλάει το αίμα τους και πηγαίνουν κάθε τόσο στο νοσοκομείο για να τους βάλουν αίμα. Κανένας από αυτούς δεν αποκτάει νεανικότητα και οι περισσότεροι πεθαίνουν σύντομα. Εντελώς άκυρη λοιπόν η σκέψη σου.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

    ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΕΣΥ?

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ .

    ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ

    ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ!

    ependitislive.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%81-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD/

 3. Νικητας says:

  εβαιως και οι τελετουργικες ανθρωποθυσιες ειναι διαβολοχτυπηματα ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!. Αλλα ρε αδερφια , ανθρωποθυσιες δεν ειναι και τα τοσα οργανωμενα εγκληματα που γινονται σε ολο τον κοσμο καθημερινα , μετατρεποντας τα , ΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ‘Η ΑΠΛΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ;—————- ΘΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΑ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ !!!!……….πως ειπες; ειμαι θρησκοληπτος;…….ρε αντε απο ‘κει με τα χαλια της προοδευτικοτητας σου , και της ασυδοσιας σου!!!!!!!!!!…. που κοιτας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ την κταστροφη του ανθρωπινου γενους !!…ζομπι ..ε, ζομπι !!!!!!——–Ναι .., σε σενα το γραφω που που καταφερεσαι εναντιον της Ορθοδοξιας !!!!

 4. ΩΣ ΕΔΩ says:

  ΓΙΑΧΟΒΙΤΕΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΜΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ SATANIC RITUAL ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

 5. ΜΟΥΡΤΖΟΥΦΛΟΣ says:

  Τι γινεται ρε πουστη μου ακομη στον μεσαιωνα στην κεντρικη ευρωπη και στην κωνσταντινουπολι βρισκομαστε ?

 6. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Βεβαίως έχουν είχαν γίνει στο παρελθόν και μέσα σε σατανικές στοές και λέσχες εξακολουθούν να γίνονται. Οι Αρχαίοι λαοί προέβαιναν σε συστηματικές ανθρωποθυσίες, για να εξευμενίσουν τους Θεούς. Σήμερα το κάνουν συνειδητά για να υπηρετήσουν το διάβολο, ώστε να έλθει. Οι πάπες είναι όργανα του αντίχριστου και τον υπηρετούν και ο κάθε πάπας είναι πρόδρομος αυτού, το θηρίο με τα δυο κέρατα το εκ γης προερχόμενο, της αποκάλυψης. Εμείς όμως οι ορθόδοξοι δεν έχουμε καμία δουλειά με τον πάπα και δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε ένωση με τις σατανικές συναθροίσεις που ηγούνται αυτοί

 7. Ανώνυμος says:

  Πιθανόν γι αυτό το λόγο προτιμήσανε τότε να παραδώσουν την Κωσταντινούπολη στους Μωαμεθανούς κι όχι στον πάπα…

 8. Westminster Abbey says:

  Μασονία παντού. Δείτε τα μασονικά ασπρόμαυρα τετράγωνα στο δάπεδο του Westminster Abbey από την εκδήλωση για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβεθ
  στο 41:17

 9. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

  Διόρθωση ορθογραφικών λαθών:
  Ποτέ δεν πίστεψα τις γιαγιάδες μας που μας φόβιζαν, για να είμαστε ήσυχα παιδιά, με ον «οβριό» που θα έλθει να μας πάρει για να μας πιει το αίμα … με τις «φρικιαστικές» λεπτομέρειες των βαρελιών με τα καρφιά. Τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο προβληματίζομαι έντονα. Αλλά πάλιν σκέπτομαι μήπως έχετε κάποιο σκοπό … για να κυκλοφορείτε αυτά τα φοβερά και τρομακτικά ….

 10. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «ΚΟΣΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *