11:22 - 03/09/2017

Ένας κεραυνός στην Βραζιλία εμφανίζει ένα ΑΤΙΑ

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο δεν είναι κυνηγός ΑΤΙΑ και μάλιστα δηλώνει ότι ούτε καν τα πιστεύει .Ξεκίνησε να τραβάει το βίντεο γιατί ήθελε να πιάσει μερικούς κεραυνούς μέσα στην βροχή !

Τελικά κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει κάτι που ακόμα και με την κάμερα χωρίς κεραυνό δεν θα μπορούσε να είναι εμφανές!! Κινηματογραφησε ένα ΑΤΙΑ που θα ήταν αόρατο αν εκείνη την στιγμή δεν έπεφτε ο κεραυνός!

Σαν όντα έχουμε όρια στο τι αντιλαμβανόμαστε , ποιες διαστάσεις , τι χρόνους κοκ…

Το βίντεο δείχνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για εμάς τους ερευνητές…μήπως τελικά τα άγνωστα αντικείμενα είναι συνέχεια εδώ και λόγω ταχύτητας αδυνατούμε να τα καταγράψουμε; …Αυτό θα ήταν μια τεράστια ανακάλυψη…για το ποια είναι η «πραγματικότητα» μας ..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ; ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*