15:15 - 24/09/2017

Θέλει κανείς ακόμα ένα χρονικό παράδοξο με τον Τραμπ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μάλιστα…. μία προεδρία του Τραμπ ,οι πολίτες ενός διαιρεμενου πλεον έθνους προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό και πού θα πάμε από δω και πέρα.

Και οι δύο πλευρές αναρωτιούνται πώς συνέβη αυτό ακόμα και αυτοί που τον υποστήριξαν!

Είχε όμως πραγματικά κάνεις πρόβλεψει το ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα κατάφερνε να γίνει Ο ηγέτης της Αμερικής;

Μπορεί να έχετε ακούσει ότι τα κινούμενα σχέδια The Simpsons είχαν σε κάποιο επεισόδιο τους πρόβλεψη ότι ο Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος αλλά γνωρίζετε είναι το χέβι μέταλ περιοδικό το προέβλεψε το 1990.

Στο τεύχος του Ιουλίου 1990 που διατίθεται σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα χέβι μέταλ τυπώθηκε μία ιστορία με τίτλο το “τείχος” αυτή η ιστορία γράφτηκε από τον Peter Cooper σχετικά με μία συνωμοσία μεταξύ του Donald Trump και του Harry Helmsley.

Ο Τραμπ δεν είναι πρόεδρος στην ιστορία του περιοδικού αλλά ορισμένα στοιχεία υπαινίσσονται ότι θα γίνει και είναι αδιαμφισβήτητα.

Η πλήρης ιστορία είναι 12 σελίδες αλλά εμείς Θα σας δώσουμε μία γεύση

Το “τείχος” ξεκινάει με την αποκήρυξη μερικών γραμμων απο το γνωστο ποίημα του “νέου κολοσσού” που συνδέεται με το άγαλμα της ελευθερίας σε αυτή την ιστορία ζούμε σε μία διαιρεμένη πόλη όπου οι άνθρωποι δεν μπορούν να συσχετιστούν σε τίποτα μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα το πολιτισμικό και το οικονομικό χάσμα έχει γίνει πραγματικό με τη δημιουργία ενός τείχους για να κρατήσει έτσι τους ανθρωπος σε ελεγχο !

Η επιβολή του νόμου είχε γίνει πάρα πολύ δύσκολη και έτσι οι μπάτσοι έτρεχαν για να σώσουν τη ζωή τους, μόνο ένα τείχος ..το πνευματικό τέκνο του Τραμπ και του Harry Helmsley θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό !

Ομως αυτοί οι δυο εγωπαθείς δεν θα μπορούσε να να κρατήσουν για καιρό μία κοινή συνεργασία και έτσι σε μία στιγμή οργής ο Harry Helmsley εκτελεί μία εκκαθάριση που την ονομάζει “η νύχτα των μεγάλων παγοπέδιλων”.

Όλοι οι συνεργάτες του Τραμπ έχουν δολοφονηθεί και ο Τραμπ ο ίδιος διαφεύγει στο αποχετευτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης όμως ο Τραμπ σχεδιάζει την εκδίκησή του.

Και η εκδίκηση Αυτή είναι τα καπέλα, φυσικά μοιάζουν περισσότερο με μπερέδες που υποδηλώνουν τους Guardian Angels ,μία ερασιτεχνική οργάνωση κατά του εγκλήματος που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1979.

Ποιος ξέρει ισως οι σημερινοί ψηφοφόροι του Τραμπ να νομίζουν τους εαυτούς τους σαν εκείνους τους εκδικητές!

Κατά κάποιο τρόπο στην ιστορία που είχε γραφεί το 1990 τα καπέλα συναντιούνται και οργανώνονται και με επικεφαλή ένα μεσαιωνικό άρμα ο Τραμπ πείθει τους οπαδούς του ο Helmsley ειναι ο λόγος της ανεργίας και της φτώχειας που αντιμετωπίζουν!

Ο οχλος τελικα οδηγει τον Τραμπ σε μία εξευτελιστική νικη επι του Helmsley και αυτό το κατόρθωμα του Τραμπ υπόσχεται να το θυμουνται με ένα μνημείο.

Εντάξει ο Τραμπ δεν είναι ο πρόεδρος σε αυτή την ιστορία αλλά ο άνθρωπος που απεικονίζεται σε αυτή την ιστορία είναι πλήρως αναγνωρίσιμος ως ο σημερινός εκλεγμένος πρόεδρος! Οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για να παρακινήσουν τους οπαδούς, η πίστη στη δύναμη, το τείχος, τα καπέλα όλα αυτά τα σημάδια από το τώρα ήταν τότε και εκει μεσα στην ιστορια !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

  2. Οι πρώτες προσπάθειες του Τραμπ ξεκίνησαν με την προσπάθεια του να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1988, ενώ συνέχισε την προσπάθεια στα έτη 2004 και 2012.

  3. Εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια υπάρχει ειδική υπηρεσία στις Η.Π.Α. όπου χειραγωγεί μέσω της ηλεκτρονικής πληροφόρησης διαδίκτυο – εκπομπές – ντοκιμαντέρ, τα χρονικά παράδοξα… αλλάζουν τους τρεις βασικούς πυλώνες της ιστορίας, χρονολογία- πρόσωπα – γεγονός. Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*