20:09 - 17/02/2017

Θα τρομάξετε! Δείτε τί αναφέρουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για τον έλεγχο του πλανήτη και για τους Χριστιανούς

Πρωτόκολλο Εικοστό – Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία. Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα.

Τα δάνεια αυτά…επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.

Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

Το απόσπασμα που διαβάσατε είναι από τα κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε – μέχρι της σήμερα – ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!

Πρωτόκολλο Πρώτο

Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας – οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων – οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες “γυναίκες του κόσμου” που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.

Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία

Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα”, λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ’ αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.

Πρωτόκολλο Δεύτερο

Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.

Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες. Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό.

Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου. Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.

Πρωτόκολλο Τρίτο

Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.

Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.

Όλα αυτά τα δήθεν “δίκαια του λαού” δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.

Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.

Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.

Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.

Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”. Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.

Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη “ελευθερία” βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.

Πρωτόκολλο Τέταρτο

Κάθε δημοκρατία περνά από διάφορα στάδια.

Το πρώτο μοιάζει με τις πρώτες μέρες της μανίας ενός τυφλού που ρίχνεται εδώ κι εκεί. Το δεύτερο είναι αυτό της δημαγωγίας, απ’ την οποία γεννιέται η αναρχία. Έπειτα έρχεται αναπόφευκτα ο δεσποτισμός. Όχι δεσποτισμός νόμιμος και δηλωμένος και επομένως υπεύθυνος, αλλά δεσποτισμός αόρατος και άγνωστος, όμως αισθητός.

Δεσποτισμός που ασκείται από μυστική οργάνωση, η οποία ενεργεί με πολύ μικρότερη ευσυνειδησία όσο χρόνο ενεργεί κάτω απ’ την κάλυψη διαφόρων πρακτόρων, των οποίων η αλλαγή όχι μόνο δεν τη βλάπτει, αλλά την ενισχύει κιόλας, απαλλάσσοντάς την απ’ το να ξοδεύει τους πόρους της στο να ανταμείβει μακροχρόνιες εκδουλεύσεις.

Ποιος θα μπορούσε να ανατρέψει μια αόρατη δύναμη; Διότι τέτοια είναι η δική μας. Η εξωτερική επιφάνεια του Μασονισμού δε χρησιμεύει παρά στο να καλύπτει τους σκοπούς μας.

Το σχέδιο της ενέργειας της αόρατης αυτής δύναμης και επιπλέον ο τόπος της διαμονής της θα μένουν πάντοτε άγνωστα στο λαό.

Να γιατί είναι αναγκαίο να καταστρέψουμε την πίστη, να αποσπάσουμε από το νου των Χριστιανών αυτή την ίδια την αρχή της Θεότητας και του Αγίου Πνεύματος, για να υποκαταστήσουμε στη θέση τους τους υλικούς υπολογισμούς και τις υλικές ανάγκες.

Και για να μη έχουν τα πνεύματα των Χριστιανών τον καιρό να σκέπτονται και να εξετάζουν τα σχετικά με τους εαυτούς τους, πρέπει να τα αποσπάμε με τις βιομηχανίες και το εμπόριο.

Οι κοινωνίες αυτές θα έχουν μία απόλυτη απέχθεια προς την ανώτερη πολιτική και προς τη Θρησκεία.

Πρωτόκολλο Πέμπτο

Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων, που είναι ψευτολωποδυσίες, στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες; Ποια μορφή Κυβερνήσεως να δώσει κανείς σ’ αυτές τις κοινωνίες εκτός από την αυταρχική μορφή, την οποία θα περιγράψω παρακάτω; Θα κανονίσουμε μηχανικά τις πράξεις του πολιτικού βίου των υπηκόων μας με νέους νόμους.

Οι νόμοι αυτοί θα καταργήσουν μία προς μία όλες τις πάρα πολύ μεγάλες ελευθερίες, οι οποίες χορηγήθηκαν από τους Χριστιανούς, και η βασιλεία μας θα εκδηλωθεί με έναν αυταρχισμό τόσο επιβλητικό, ώστε να είναι σε θέση σε κάθε χρόνο και τόπο να φιμώσει τους Χριστιανούς, οι οποίοι θα θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευση και θα είναι δυσαρεστημένοι.

Όταν ο λαός θεωρούσε τα βασιλικά πρόσωπα ως μια καθαρή απόρροια της Θείας Θελήσεως, υποτασσόταν χωρίς ψίθυρο στην απολυταρχία των βασιλιάδων. Αλλά από την ημέρα που έχουμε υποβάλλει στους ανθρώπους την ιδέα των ατομικών τους δικαιωμάτων, θεώρησαν τα βασιλικά πρόσωπα ως απλούς θνητούς. Το “ελέω Θεού” έπεσε από το κεφάλι των βασιλιάδων, αφού τους αφαιρέσαμε την πίστη τους προς το Θεό. Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ’ έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.

Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ’ αυτή.

Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.

Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί συνεχώς ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, να μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης σε ρητορικές αψιμαχίες.

Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.

Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Αυτά είναι ζητήματα που η κοινωνία δεν πρέπει να γνωρίζει. Δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζει εκτός από εκείνον, ο οποίος τη διευθύνει. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό.

Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ’ αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.

Πρωτόκολλο Έκτο

Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ’ αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής… Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού!

Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.

Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.

Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν’ απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.

Πρωτόκολλο Έβδομο

Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.

Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.

Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.

Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η “μεγάλη δύναμη”, δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας.

Πρωτόκολλο Όγδοο

Έχουμε χρέος να οικειοποιηθούμε όλα τα όργανα που οι αντίπαλοί μας θα μπορούσαν να μεταχειρισθούν εναντίον μας. Θα χρειασθεί να βρούμε στις λεπτότητες της δικαστικής γλώσσας μία δικαιολογία για τις περιπτώσεις που θα υπάρξει ανάγκη να ανακοινώσουμε αποφάσεις, οι οποίες πιθανό να φανούν πάρα πολύ θρασείς και άδικες, γιατί ενδιαφέρει να εκφράζουμε τις αποφάσεις αυτές με λέξεις που να φαίνονται ότι είναι ηθικά γνωμικά πολύ υψηλά, έχοντας συγχρόνως νομικό χαρακτήρα.

Θα περιστοιχίσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Να γιατί οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων.

Πρωτόκολλο Ένατο

Θα κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, διότι έχουμε να κάνουμε με συντρίμμια ενός κόσμου άλλοτε ισχυρού, σήμερα όμως υποταγμένου σε μας. Κρατούμε στα χέρια μας υπέρμετρες φιλοδοξίες, ένθερμες απληστίες, ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες.

Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.

Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.

Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας.

Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες, έτοιμες να ανατινάξουν οποιοδήποτε κρατικό συγκρότημα εναντίον μας.

Πρωτόκολλο Δέκατο

Επαναλαμβάνω σήμερα ότι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες “όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;”

Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.

Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.

Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.

Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων.

Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;… Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον “Παναμά”. Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.

Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.

Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: “Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας”.

Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

Πρωτόκολλο Ενδέκατο

Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους.

Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους.

Πρωτόκολλο Δωδέκατο

Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο. Ποιο ρόλο παίζει τώρα ο Τύπος; Χρησιμεύει για να αναφλέγει τα πάθη ή να συντηρεί τους εγωισμούς των κομμάτων. Είναι μάταιος, άδικος, ψεύτης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καθόλου σε τι χρησιμεύει. Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια, θα κάνουμε το ίδιο και για τα άλλα έντυπα, γιατί σε τι θα μας χρησίμευε να απαλλαγούμε από τον τύπο, αν επρόκειτο να χρησιμεύσουμε για στόχος των φυλλαδίων και των βιβλίων;

Θα απαιτούμε εγγύηση για την ίδρυση εφημερίδων ή τυπογραφείων. Έτσι θα προφυλάσσεται η Κυβέρνησή μας από κάθε επίθεση εκ μέρους του τύπου.

Είναι αλήθεια ότι οι εφημερίδες των κομμάτων θα μπορούσαν να αντέξουν στις χρηματικές απώλειες. Θα τις απαγορεύσουμε αμέσως μετά τη δεύτερη επίθεση εναντίον μας. Κανείς δε θα θίξει χωρίς τιμωρία την αίγλη του κυβερνητικού μας αλάθητου.

Σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι ανάμεσα σ’ εκείνους που θα μας επιτίθενται θα υπάρχουν και όργανα δημιουργημένα από μας, αλλά αυτά θα προσβάλλουν αποκλειστικά ορισμένα σημεία, των οποίων εμείς θέλουμε τη μεταβολή.

Τίποτα δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχό μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, τα οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλο παρά αυτό που θα τα διατάζουμε.

Αν από τώρα μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους, αν από τώρα σε κανένα Κράτος δεν υπάρχουν συρτάρια που να μας κρύβουν τα ανόητα λεγόμενα από τους Χριστιανούς μυστικά του Κράτους, τι θα γίνει, όταν εμείς θα είμαστε οι αναγνωρισμένοι Κυρίαρχοι του σύμπαντος στο πρόσωπο του παγκόσμιου Βασιλιά μας;

Όλοι εκείνοι που ονομάζουμε φιλελεύθερους είναι αναρχικοί, αν όχι έμπρακτα, τουλάχιστον ως προς τη σκέψη. Ο καθένας τους επιδιώκει τις φαντασιοπληξίες της ελευθερίας και καταλήγει στην αναρχία, διαμαρτύρεται απλά γιατί του αρέσει να διαμαρτύρεται.

Αν βρεθούν πρόσωπα που θα θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δε θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους. Πριν δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης ή ο τυπογράφος, θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές, για να πετύχει την έγκριση γι’ αυτό. Μ’ αυτό τον τρόπο θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις παγίδες που μας στήνουν και θα τις καταστρέφουμε, δίνοντας εκ των προτέρων εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση.

Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευσή μας. Ένα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας. Οι αντίπαλοί μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλό μας αυτόν για σύμμαχό τους και θα μας αποκαλύψουν το παιχνίδι τους.

Από τώρα πλέον, τουλάχιστον στο γαλλικό Τύπο, υπάρχει μία μασονική αλληλεγγύη. Όλα τα όργανα του Τύπου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με το επαγγελματικό μυστικό. Όπως με τους αρχαίους μάντεις, κανένα μέλος δεν προδίδει το μυστικό των πληροφοριών του, αν δεν πάρει διαταγή γι’ αυτό.

Πρέπει να γίνει πιστευτό ότι το νέο καθεστώς έχει τόσο καλά ικανοποιήσει όλο τον κόσμο, ώστε και τα εγκλήματα ακόμη εξαφανίσθηκαν. Οι περιπτώσεις εκδήλωσης της εγκληματικότητας πρέπει να είναι γνωστές μόνο στα θύματά της και τους τυχόν μάρτυρές τους.

Πρωτόκολλο Δέκατο Τρίτο

Ο Τύπος άλλωστε θα τραβάει αμέσως την προσοχή πάνω σε νέα ζητήματα (έχουμε, όπως γνωρίζετε, συνηθίσει τους ανθρώπους να ζητούν πάντοτε το νέο). Κάποιοι ηλίθιοι, που θα φαντάζονται τους εαυτούς τους όργανα του πεπρωμένου, θα ασχοληθούν με τα νέα αυτά ζητήματα, χωρίς να αντιληφθούν ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε από εκείνα που θέλουν να συζητήσουν.

Και για να μην κατορθώνουν τίποτε με τη σκέψη, θα τους αποτρέπουμε απ’ αυτή με διασκεδάσεις, με παιχνίδια, τέρψεις, πάθη, οίκους ανοχής…

Λίγο μετά θα προτείνουμε μέσω του Τύπου διαγωνισμούς τέχνης, αθλητισμού κλπ. Το ενδιαφέρον γι’ αυτά θ’ απομακρύνει οριστικά το πνεύμα τους από ζητήματα, για τα οποία θα αναγκαζόμασταν να παλέψουμε εναντίον τους.

Χάνοντας λίγο-λίγο τη συνήθεια να σκέπτονται με δική τους πρωτοβουλία, θα καταλήξουν να μιλάνε για συνταύτιση των ιδεών μας, διότι θα είμαστε οι μόνοι που θα προτείνουμε νέες κατευθύνσεις της σκέψης μέσω τέτοιων προσώπων, που να μη θεωρούνται συνεργάτες μας.

Ο ρόλος των Φιλελεύθερων ουτοπιστών θα λήξει οριστικά όταν το πολίτευμά μας θα αναγνωριστεί. Μέχρι τότε θα μας προσφέρουν καλές υπηρεσίες, γιατί υποτάξαμε αυτούς τους βλακοχριστιανούς με πλήρη επιτυχία με τη λέξη “πρόοδος” και δεν υπάρχει ούτε ένας μεταξύ τους, ο οποίος να βλέπει ότι κάτω απ’ αυτή τη λέξη κρύβεται πλάνη σε όλες τις περιπτώσεις που δεν πρόκειται για υλικές εφευρέσεις, αφού η αλήθεια είναι μία και μόνη και δε μπορεί να έχει πρόοδο.

Πρωτόκολλο Δέκατο Τέταρτο

Όταν θα έρθει η βασιλεία μας δε θ’ αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός απ’ αυτή του ενός θεού μας, με τον οποίο είναι συνδεδεμένη η μοίρα μας, γιατί είμαστε ο εκλεκτός λαός και μέσω του οποίου η ίδια μοίρα είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη.

Θα διεγείρουμε τόσο μεγάλη απέχθεια απέναντι σ’ αυτά, ώστε οι λαοί θα προτιμούν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας, η οποία τόσο τους βασάνισε, η οποία τους αφαίρεσε τα μέσα της επιβίωσης, η οποία τους παρέδωσε για εκμετάλλευση σε συμμορία τυχοδιωκτών που δε γνώριζαν τι έκαναν…

Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο

Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, ύστερα από την οριστική ομολογία της μηδαμινότητας όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα περάσει πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιώνας ολόκληρος, μέχρι τη στιγμή εκείνη), θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας.

Κάθε νέα δημιουργία οποιασδήποτε μυστικής οργάνωσης θα τιμωρείται επίσης με θάνατο.

Με τον ίδιο τρόπο θα μεταχειρισθούμε και τους Χριστιανούς Μασόνους που γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

Στις Χριστιανικές κοινωνίες που έχουμε σπείρει τόσο βαθιές ρίζες διαφωνιών και διαμαρτυριών, δεν είναι δυνατό ν’ αποκατασταθεί η τάξη παρά μόνο με αμείλικτα μέτρα, που να μαρτυρούν άκαμπτη εξουσία. Είναι ανώφελο να δίνεται προσοχή στα θύματα που πέφτουν για χάρη του μελλοντικού καλού.

Αλλά για όσο καιρό θα περιμένουμε την ανακήρυξή μας, θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις μασονικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ’ αυτές όλους εκείνους που είναι ή μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θ’ αποτελούν το σπουδαιότερο γραφείο πληροφοριών μας και το όργανό μας που θα έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.

Όσοι συμμετέχουν στις μυστικές οργανώσεις είναι συνήθως φιλόδοξοι τυχοδιώκτες και γενικά άνθρωποι ως επί το πλείστον κενοί, με τους οποίους δε θα δυσκολευτούμε να συνεννοηθούμε για την εκπλήρωση των σκοπών μας.

Είναι φυσικό να είμαστε εμείς, και όχι κάποιος άλλος, εκείνοι που θα καθοδηγούν τις υποθέσεις του μασονισμού, διότι γνωρίζουμε που βαδίζουμε, γνωρίζουμε τον τελικό σκοπό κάθε ενέργειας, ενώ οι Χριστιανοί δε γνωρίζουν τίποτα, ούτε καν το άμεσο αποτέλεσμα.

Θέλουν την συγκίνηση της επιτυχίας και των χειροκροτημάτων, τα οποία πάντοτε χορηγούμε άφθονα.

Δε μπορείτε να φανταστείτε πως γίνεται να φτάσουν και οι πιο συνετοί Χριστιανοί σε ασυνείδητη απλοϊκότητα, με τον όρο να είναι ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους, και συγχρόνως πόσο εύκολα απογοητεύονται από την παραμικρή αποτυχία, έστω και μόνο με την παρεμπόδιση των χειροκροτημάτων, καταλήγοντας κατόπιν σε δουλική υπακοή με το σκοπό νέων επιτυχιών…

Πόσο οξυδερκείς ήταν οι παλιοί σοφοί μας που έλεγαν ότι, για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό, δεν πρέπει να διστάζει μπροστά στα μέσα ούτε και να υπολογίζει τον αριθμό των θυμάτων που θυσιάστηκαν. Ποτέ δεν υπολογίσαμε τα θύματα των κτηνών Χριστιανών και, μολονότι έχουμε θυσιάσει πολλούς δικούς μας, έχουμε δώσει στο λαό μας τέτοια δύναμη πάνω στη γη, που δε θα τολμούσε καν να ονειρευτεί άλλοτε.

Ο θάνατος είναι το αναπόφευκτο τέλος καθενός. Είναι προτιμότερο να επισπεύδουμε το τέλος εκείνων, οι οποίοι βάζουν εμπόδια στο έργο μας, παρά το τέλος το δικό μας, που δημιουργήσαμε αυτό το έργο.

Τα μέτρα αυτά εξολόθρευσαν από τον κόλπο του μασονισμού κάθε σπέρμα διαμαρτυρίας. Ενώ συγκρατούμε το λαό και τους πράκτορές μας σε πλήρη υπακοή.

Οι καταχρήσεις εξουσίας των κατώτερων υπαλλήλων θα τιμωρούνται τόσο αυστηρά, ώστε κανείς δε θα τολμήσει να μετρήσει τη δύναμή του.

Κάθε περίπτωση παρανομίας ή καταχρήσεως θα τιμωρείται παραδειγματικά. Η δωροδοκία και η αλληλέγγυα συνενοχή μεταξύ των υπαλλήλων της Διοικήσεως θα εξαφανιστούν μετά τα πρώτα παραδείγματα αυστηρότατης τιμωρίας. Η αίγλη της εξουσίας μας απαιτεί αποτελεσματικές τιμωρίες, δηλαδή σκληρές, για την ελάχιστη παράβαση των νόμων, γιατί κάθε παράβαση θίγει το γόητρο της ανώτερης αρχής.

Θα απομακρύνουμε το φιλελευθερισμό απ’ όλες τις σπουδαίες θέσεις της διοίκησής μας, από τις οποίες θα εξαρτάται η μόρφωση των υποτελών μας σύμφωνα με τον τρόπο που επιβάλλει η κοινωνική μας τάξη.

Θα καταργήσουμε το δικαίωμα της αναίρεσης, την οποία θα διατηρήσουμε μόνο εμείς οι κυβερνήτες, γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε να σχηματίσει ο λαός την εντύπωση ότι είναι δυνατό να βγήκε κάποια άδικη απόφαση από τους δικαστές που διορίστηκαν από μας.

Αν ο Βασιλιάς του Ισραήλ βάλει πάνω στο ιερό κεφάλι του το στέμμα που θα του προσφέρει η Ευρώπη, θα γίνει ο Πατριάρχης του Κόσμου. Τα αναγκαία θύματα, τα οποία λόγω της χρησιμότητάς τους θα τα θυσιάσει, δε θα φτάσουν ποτέ στον αριθμό των θυμάτων που προσφέρθηκαν για πολλούς αιώνες στη μανία των μεγαλείων από την αντιζηλία των Χριστιανικών κυβερνήσεων.

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο

Για το σκοπό να καταστρέψουμε κάθε ξένη για μας συγκεντρωτική δύναμη, θα καταργήσουμε τα Πανεπιστήμια, τα οποία αποτελούν τον πρώτο σταθμό του συγκεντρωτισμού, και θα ιδρύσουμε καινούργια με νέα μορφή.

Η κακή γνώση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν για τα πολιτικά ζητήματα δημιουργεί ουτοπιστές και κακούς πολίτες. Μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε σε ποια κατάσταση έφερε τους Χριστιανούς η γενική μόρφωσή τους. Αναγκασθήκαμε να εισαγάγουμε στη μόρφωσή τους όλες τις αρχές που τόσο καλά εξασθένησαν την κοινωνική τους τάξη.

Όταν θα βρισκόμαστε όμως στην εξουσία, θ’ αποκλείσουμε από την εκπαίδευση οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αναταραχές και από τη νεολαία θα δημιουργήσουμε παιδιά που θα υπακούουν στους Νόμους και θ’ αγαπούν τον κυβερνήτη τους σαν ένα στήριγμα και ελπίδα ειρήνης και ευτυχίας.

Θα διαγράψουμε από τη μνήμη των ανθρώπων όλα τα δυσάρεστα σε μας γεγονότα των περασμένων αιώνων, διατηρώντας απ’ αυτά μόνο εκείνα που ζωγραφίζουν τα σφάλματα των Χριστιανικών Κυβερνήσεων.

Θα καταργήσουμε κάθε ελεύθερη μόρφωση.

Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε “διδασκαλία με εικόνες” και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ’ αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ’ αντιληφθούν…

Πρωτόκολλο Δέκατο Έβδομο

Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί παντού. Επομένως ελάχιστα χρόνια απομένουν ακόμη μέχρι την πλήρη κατάρρευση της Χριστιανικής Θρησκείας.

Ο βασιλιάς των Ιουδαίων θα είναι ο αληθινός Πάπας της Οικουμένης, ο Πατριάρχης της διεθνούς Εκκλησίας.

Το πολίτευμά μας θα είναι ενσάρκωση της Βασιλείας του Βισνού, ο οποίος θα είναι το σύμβολό μας. Με καθένα από τα εκατό χέρια μας θα κρατάμε και ένα ελατήριο της κοινωνικής μηχανής. Θα αντιλαμβανόμαστε τα πάντα χωρίς τη βοήθεια της επίσημης Αστυνομίας, η οποία, όπως την έχουμε διοργανώσει για τους Χριστιανούς, εμποδίζει σήμερα τις Κυβερνήσεις να βλέπουν.

Στο πρόγραμμα μας το ένα τρίτο των υπηκόων μας θα επιβλέπει τους άλλους από καθήκον, για να υπηρετήσουν το Κράτος με τη θέλησή τους. Δε θα θεωρείται τότε ατιμία να είναι κάποιος κατάσκοπος και καταδότης. Απεναντίας αυτό θα είναι αξιέπαινο, οι αβάσιμες όμως καταγγελίες θα τιμωρούνται σκληρά, για να μη γίνεται κατάχρηση αυτού του δικαιώματος.

Όποιος δεν αναφέρει ό,τι είδε και άκουσε γύρω από τα πολιτικά ζητήματά τους, θα θεωρείται εξίσου ένοχος συμμετοχής και απόκρυψης, σαν να αποδεικνυόταν ότι διέπραξε αυτά τα δύο εγκλήματα.

Όπως σήμερα οι αδελφοί μας είναι υποχρεωμένοι με δική τους ευθύνη να καταγγέλλουν στην κοινότητά τους τούς αποστάτες ή τα πρόσωπα που σχεδιάζουν κάτι εναντίον της κοινότητάς τους, έτσι και στο παγκόσμιο Κράτος μας οι υπήκοοί μας θα είναι υποχρεωμένοι πάντοτε να εξυπηρετούν το Κράτος σε κάθε περίπτωση.

Μια τέτοια οργάνωση θα εξαφανίσει τις καταχρήσεις της εξουσίας, τη διαφθορά και οτιδήποτε τα συμβούλιά μας και οι θεωρίες μας για πανανθρώπινα δικαιώματα εισήγαγαν στις συνήθειες των Χριστιανών… Πως αλλιώς όμως θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον πολλαπλασιασμό των ανωμαλιών στη διοίκησή τους; Με ποια άλλα μέσα;… Μεταξύ των σπουδαιότερων απ’ αυτά είναι και τα όργανα στα οποία έχει ανατεθεί η διατήρηση και η αποκατάσταση της τάξης.

Πρωτόκολλο Δέκατο Όγδοο

Θα εξαναγκάσουμε τις Κυβερνήσεις ν’ αναγνωρίσουν την αδυναμία τους με τα φανερά μέτρα ασφαλείας που θα παίρνουν, και με τον τρόπο αυτό θα καταστρέφουμε το γόητρο της εξουσίας.

Η κυβέρνησή μας θα φρουρείται από σχεδόν αόρατη φρουρά γιατί δεν παραδεχόμαστε ούτε καν τη σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει εναντίον της κάποια δύναμη, εναντίον της οποίας να μην είναι σε θέση να παλέψει, ώστε να είναι υποχρεωμένη να κρύβεται.

Πρωτόκολλο Δέκατο Ένατο

Οι επαναστάσεις δεν είναι δυνατό να χαρακτηριστούν αλλιώς εκτός από γάβγισμα μικρού σκυλιού εναντίον ενός ελέφαντα. Για μια καλά διοργανωμένη Κυβέρνηση, όχι από άποψη αστυνομικής, αλλά κοινωνικής οργάνωσης, το μικρό σκυλί γαβγίζει εναντίον του ελέφαντα, γιατί αγνοεί την ξεχωριστή του θέση και αξία. Αρκεί κάποιος να αποδείξει μ’ ένα καλό παράδειγμα την αξία της μιας ή της άλλης, για να πάψουν τα σκυλάκια να γαβγίζουν και να συνηθίσουν να κουνάνε την ουρά τους μόλις εμφανίζεται ο ελέφαντας.

Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.

Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση. Είμαστε διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι το έχουμε κατορθώσει) να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να καταπολεμήσουν τις επαναστάσεις μ’ αυτό τον τρόπο.

Γι’ αυτό το σκοπό, μέσω του τύπου, των λόγων μας που δημοσιεύονται και των ωραίων εγχειριδίων της ιστορίας έχουμε διαφημίσει το μαρτύριο που προτίμησαν δήθεν οι επαναστάτες για το κοινό καλό. Αυτή η διαφήμιση αύξησε τις τάξεις των φιλελευθέρων και έριξε χιλιάδες Χριστιανούς στις τάξεις του κοπαδιού μας.

Πρωτόκολλο Εικοστό

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.

Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.

Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.

Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;

Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο

Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος.

Θα καταργήσουμε επίσης όλα τα χρηματιστήρια, γιατί δεν επιτρέπουμε να κλονιστεί το γόητρο της δυνάμεώς μας με την αυξομείωση των τιμών των αξιών μας.

Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο

Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό.

Μήπως δεν αποδείξαμε με τον τόσο μεγάλο πλούτο ότι το κακό που αναγκαστήκαμε να διαπράξουμε για τόσους αιώνες χρησίμευσε επιτέλους στο αληθινό καλό, να τακτοποιήσουμε δηλαδή τα πάντα;

Ορίστε η σύγχυση του ορισμού του καλού και του κακού. Η τάξη θ’ αποκατασταθεί κάπως με τη βία, αλλά επιτέλους θ’ αποκατασταθεί.

Θα εξηγήσουμε συγχρόνως ότι η ελευθερία δεν έγκειται στην ακολασία και το δικαίωμα της ισχύος.

Το κράτος μας θα είναι ένδοξο, γιατί θα είναι ισχυρό, θα διοικεί και θα διευθύνει και δε θα ρυμουλκείται από αρχηγούς κομμάτων και ρήτορες, που απαγγέλλουν ανόητες λέξεις, τις οποίες ονομάζουν μεγάλες αρχές αλλά στην πραγματικότητα είναι ουτοπίες.

Πρωτόκολλο Εικοστό Τρίτο

Για να συνηθίσουν οι Λαοί την υπακοή, πρέπει να τους εξασκήσουμε στη μετριοφροσύνη και, επομένως, να ελαττώσουμε την παραγωγή των ειδών πολυτελείας. Μ’ αυτό το μέτρο θα βελτιώσουμε τα διεφθαρμένα ήθη ανταγωνιζόμενοι την πολυτέλεια. Θα επανιδρύσουμε τη μικρή βιομηχανία, η οποία θα μειώσει τα ιδιωτικά κεφάλαια των εργοστασιαρχών.

Η απεργία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα για την κυβέρνηση. Για μας ο ρόλος της θα τελειώσει, αμέσως μόλις η εξουσία έρθει στα χέρια μας. Το μεθύσι θ’ απαγορευτεί επίσης με νόμους και θα τιμωρείται σαν έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, αφού οι άνθρωποι που κατακυριεύονται απ’ αυτό κάτω από την επίδραση του οινοπνεύματος μεταμορφώνονται σε κτήνη.

Ο άρχοντας αυτός θα πάρει τη θέση των κυβερνήσεων που υπάρχουν σήμερα, οι οποίες σέρνουν την ύπαρξη τους ανάμεσα στις απογοητευμένες εξαιτίας μας κοινωνίες, που απαρνήθηκαν ακόμη και αυτή τη δύναμη του Θεού και στους κόλπους τους υψώνεται από παντού η φωτιά της αναρχίας, ενώ αυτός πρέπει πριν από οτιδήποτε άλλο να κατασβέσεις αυτή την αχόρταγη φλόγα. Αυτή είναι η αιτία, για την οποία θα υποχρεωθεί να καταδικάσει σε θάνατο αυτές τις κοινωνίες, ακόμη και αν πρέπει να τις πνίξει στο αίμα τους, για ν’ αναστήσει με τη μορφή στρατιάς που οργανώθηκε σωστά και αγωνίζεται ευσυνείδητα εναντίον κάθε μολύνσεως ικανής να μολύνει το κρατικό σώμα.

Οι δυνάμεις αυτές ήδη θριαμβεύουν, λεηλατούν και προβαίνουν σε κάθε είδους βιαιοπραγίες με το πρόσχημα της ελευθερίας και του δικαίου. Αυτές κατέστρεψαν κάθε τάξη στην κοινωνία, για να υψώσουν πάνω στα ερείπιά τους το θρόνο του Βασιλιά του Ισραήλ. Τότε θα χρειαστεί να τους απομακρύνουμε από το δρόμο του, στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το ελάχιστο εμπόδιο.

Πρωτόκολλο Εικοστό Τέταρτο

Και για να γνωρίζει και να αγαπά ο λαός το Βασιλιά του, είναι αναγκαίο αυτός να συνεννοείται με τους υπηκόους του στις δημόσιες πλατείες. Αυτό επιφέρει την αναγκαία ένωση των δύο δυνάμεων, τις οποίες έχουμε χωρίσει σήμερα με τον τρόμο.

Αυτή η τρομοκρατία μας ήταν κάθε φορά απαραίτητη, για να πέσουν οι δύο αυτές δυνάμεις χωρισμένες κάτω από την επιρροή μας.
…………………………………………………………..

Από όσα προαναφέρθηκαν προκύπτει ότι οι εβραίοι δεν επιθυμούσαν για κανέναν λόγο την απελευθέρωση των Ελλήνων. Αντίθετα εργάζονταν προς όφελος των Τούρκων, διότι η τουρκοκρατία εξυπηρετούσε τα σχέδιά τους για εκμεταλλευτική αισχροκέρδεια σε βάρος του υπόδουλου Ελληνισμού.

Οι εβραίοι ωστόσο, πανούργοι από τη φύση τους, κατάφεραν να επωφεληθούν οικονομικά και από εκείνο ακόμη το γεγονός που απεύχονταν και το οποίο δεν ήταν άλλο από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η οικονομική δυσπραγία του Ελληνισμού και οι αυξημένες ανάγκες του σε όπλα, πολεμοφόδια και τρόφιμα, έγιναν αντικείμενο της πιο σκληρής εκμεταλλεύσεως από τους εβραίους, οι οποίοι επωφελήθηκαν των περιστάσεων με σκοπό να γίνουν και πάλι κύριοι της καταστάσεως, υποδουλώνοντας οικονομικά το επαναστατημένο γένος.

Κατά τη διάρκεια του δαπανηρού αλλά κυρίως αιματηρού αγώνα, ο Ελληνισμός είχε ως μόνη διέξοδό του, για να επιβιώσει και να συνεχίσει την εξέγερση, τον εσωτερικό δανεισμό. Οι μόνοι πρόθυμοι να δανείσουν τους ‘Ελληνες ήταν οι τοκογλύφοι εβραίοι, θέτοντας φυσικά ως προϋπόθεση για τη σύναψη δανείων, όρους εξοντωτικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγγλοεβραίοι τραπεζίτες Ρικάρντο (Ιωσήφ και Σαμψών), εμφανίσθηκαν πρόθυμοι να δανειοδοτήσουν τους ‘Ελληνες, υπό την προϋπόθεση όμως, ότι θα λάμβαναν ως υποθήκη ολόκληρη την Κορινθία και θα εισέπρατταν ως εξόφληση, τα διπλάσια χρήματα απ’ όσα είχαν συγκεντρώσει ως φιλέλληνες από ολόκληρη την Ευρώπη. Ιδιαίτερα επαχθείς ήταν και οι όροι του εβραίου τραπεζίτη Ρότσιλντ. Το αποτέλεσμα ήταν, το Έθνος δανειοδοτούμενο κάτω από ληστρικές συνθήκες, να περιέλθει σε μία πιο ασφυκτική μορφή εξάρτησης, την οικονομική, από τους εβραίους…

Στο σημείο ακριβώς αυτό, γίνονται κατανοητοί οι υπερχρονικοί στίχοι του κατά πολύ μεταγενέστερου ποιητή Κ. Καρυωτάκη «Λευτεριά, Λευτεριά, θα σε αγοράσουν έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι…».

Τελικά το πρώτο δάνειο του Αγώνα συνάφθηκε στην Αγγλία, το 1824. Οι Έλληνες απεσταλμένοι Ι. Ορλάνδος και Α. Λουριώτης, συνομολόγησαν με τον οίκο Λόφνουν στις 21 Φεβρουαρίου 1824, δάνειο ύψους 800.000 λιρών στερλινών, σε τιμή έκδοσης 59% και τόκο ετήσιο 5% επί της ονομαστικής αξίας. Για την απόσβεση του δανείου, καθοριζόταν διάστημα 36 ετών. Ως εγγύηση δε -παρακαταθήκη- για την αποπληρωμή του δανείου, είχε συμφωνηθεί να τελούν όλα τα «Εθνικά κτήματα». Από το ονομαστικό κεφάλαιο που αποτελούσε το ποσό του δανείου (800.000 λίρες), μόνο οι 298.700 δόθηκαν στους Έλληνες.

Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού εξανεμίστηκε σε προμήθειες και… έξοδα από τους εβραίους. Το τελικό ποσό αποφασίσθηκε να κατεβεί στις τράπεζες του φιλοεβραίου Καίσαρα Λογοθέτη και του εβραίου Σαμουήλ Βαρφ, στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, ακόμη και το εναπομείναν από τη λεηλασία ποσό, καθυστέρησε αρκετά να φθάσει στην Ελλάδα, στελνόταν δε με αγγλικά πλοία, υπό τη μορφή δόσεων, δυσχεραίνοντας σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Το δεύτερο αγγλικό δάνειο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι εβραίοι αδελφοί Ρικάρντο, οι ληστρικές αξιώσεις των οποίων αναφέρθηκαν παραπάνω. Η συμφωνία για τη σύναψη του δανείου, τελικά υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1825. Το ονομαστικό κεφάλαιο ανερχόταν στα 2.000.000 λίρες στερλίνες για έξοδα δε του… τραπεζικού οίκου, προμήθεια πληρωμής τόκου, προμήθεια για τα μεσιτικά έξοδα συνομολογήσεως καθώς και για όλες τις εβραϊκές «εκδουλεύσεις», το ύψος του ποσού το οποίο θα παρελάμβαναν οι Έλληνες κατήλθε στις 816.000 λίρες, ενώ η χρέωση λόγω του δανείου ίσχυσε για ολόκληρο το ποσό (2.000.000 λίρες).

Όμως ούτε και αυτό το ποσό τελικά ήταν στη διάθεση των Ελλήνων. Τέθηκε στη διάθεση της αγγλοεβραϊκής διαχειρίσεως με εκβιαστικούς όρους και αντί να σταλούν όπλα και χρήματα στην Ελλάδα, όπως είχε εκ των προτέρων συμφωνηθεί, παραγγέλθηκαν πλοία στην Αγγλία, φρεγάτες στις ΗΠΑ, μισθώθηκαν πανάκριβα αμειβόμενοι ξένοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήλθαν στην Ελλάδα όχι βέβαια για να συμβάλλουν στην διεξαγωγή του Αγώνα, αλλά για να θησαυρίσουν, εκμεταλλευόμενοι καιροσκοπικά, τις δυσμενείς για τον Ελληνισμό συγκυρίες, το δε εναπομείναν ποσό κατασπαταλήθηκε στο… χρηματιστήριο.

Ποτέ άλλοτε Έθνος δεν καταληστεύτηκε κατ’ αυτό τον επαίσχυντο τρόπο, όπως συνέβη με το Ελληνικό στην προκειμένη περίπτωση.

Το υλικό, ότι δηλαδή απέμεινε από αυτό, παραδόθηκε τελικά στις Ελληνικές δυνάμεις προς το τέλος σχεδόν του αγώνα, μόλις το 1826 και αυτό υπήρξε ελλιπέστατο.

Αυτές, σε συντομία, ήταν οι ληστρικές – τοκογλυφικές επιδόσεις των εβραιοάγγλων και των εβραιοαμερικανών «φιλελλήνων», για να επιβεβαιωθεί τελικά το εικοστό άρθρο από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο αναφέρει επιγραμματικά τα ακόλουθα: «Κάθε δάνειο υποδεικνύει την αδυναμία του Κράτους και την μη κατανόηση των δικαιωμάτων αυτού. Τα δάνεια επικρέμωνται όπως το σπαθί του Δαμοκλέους στο κεφάλι κυβερνώντων. Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες.

Όταν όμως εξαγοράσουμε τα πρόσωπα τα οποία χρειάζονται, για να μεταφέρουν τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των κρατών διοχετεύονται στα ταμεία μας και όλοι οι χριστιανοί αρχίζουν να καταβάλλουν σε εμάς φόρο υποτέλειας…». Νιώθοντας απέχθεια αλλά και αγανάκτηση από την κατάσταση που επικρατούσε, μία κατάσταση η οποία με ελαφρές παραλλαγές εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, ο φιλέλληνας Λόρδος Βύρων σε ποίημά του, μεταξύ των άλλων, αναφέρει και τους ακόλουθους στίχους.

«Πόσο πλούσια είναι η Βρετανία

Όχι φυσικά σε ορυχεία, ή ειρήνη

ή αφθονία, καλαμπόκι ή λάδι ή κρασιά.
Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο
πλούσια σε εβραίους;
Όλες οι καταστάσεις.
Όλα τα πράγματα.
Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν.
Κάνουν ένα δάνειο «απ’ την Ινδία ως τον Πόλο»
με μεγάλη ταχύτητα.
Αυτοί τραπεζίτης – κτηματομεσίτης – Βαρώνος.
Βοηθούν την χρεωκοπία μας
τύραννοι για το συμφέρον τους…

Ο διεθνής σιωνισμός άλωσε καίρια την πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό πλαίσιο, το οποίο είναι γνωστό από που έλκει την καταγωγή του.

Συνακόλουθα δημιούργησε κόμματα – μαριονέτες, τα οποία ήταν φαινομενικά αυτόνομα, αλλά στην ουσία εξαρτώνταν οικονομικά και εργάζονταν για σκοπούς του ιουδαϊσμού.

xorisorianews.gr

pronews

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 5
  2
  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…..ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ
 2. 17
  2
  Ας γράψουμε την γνώμη μας…. έχω στην κατοχή μου περί τις 3 με 4 εκδόσεις των Πρωτόκολλον… και ότι αναφέρετε άνωθεν είναι κάπως έτσι, αλλά με κάποιες διαφορές… για παράδειγμα ότι αυτό που ζούμε είναι ποιο σκληρό από αυτό που αναγράφετε στο 20ο Πρωτόκολλο, μιας και η φορολογία είναι ποιο βαριά στα φτωχά κοινωνικά στρώματα από ότι αναγράφετε… ενώ είναι άξιο προσοχής ότι η ιδιωτική περιουσία δημεύεται ως αντίτιμο για την “ειρήνη”… που είναι βασικός κανόνας στην Ν.Τ.Π. για την ισορροπία του συστήματος για την κυβέρνηση του “Βασιλιά” τους! Βεβαίως θα επαναλάβω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζεται τη είναι ο Σιωνισμός, με αποτέλεσμα να τον μπερδεύεται με τον Ισραηλινό εθνικισμό, και ιδεολογικά με τον Φασισμό, τον Ναζισμό, η ακόμα με τον Κομουνισμό…. και αυτό είναι παράδοξο, μιας και αυτοί που εφαρμόζουν το παγκόσμιο σιωνιστικό πρόγραμμα δια μέσου των Πρωτοκόλλων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε Φασίστες, ούτε Ναζιστές, αλλά ούτε Κομουνιστές!.. και προφανώς δεν έχουν σχέση με το κράτος του Ισραήλ. Για παράδειγμα η εφαρμογή μέρους των Πρωτοκόλλων από τον Γ. Παπανδρέου τον κάνει φασίστα; Μήπως η εφαρμογή μέρους των Πρωτοκόλλων από τον Α. Σαμαρά τον κάνει ιδεολογικά Κομουνιστή; Η μήπως μέρος της εφαρμογής των Πρωτοκόλλων εκ μέρους του Τσίπρα, τον κάνει ναζιστή;… ο σιωνισμός ουσιαστικά είναι πάνω από το κράτος του Ισραήλ, πάνω από τα έθνη, πάνω από τον εθνικισμό και τον διεθνισμό, και οπωσδήποτε πάνω από τις πολιτικές ιδεολογίες, που αποτελούν απλά και μόνο εργαλεία. Αυτή την στιγμή τα καλύτερα πολιτικά εργαλεία για την Ν.Τ.Π. είναι οι διεθνιστές φυλετικά αλλά φιλελεύθεροι οικονομικά, όπως εκφράζονται από την διεθνιστική αριστερά της δύσης, όπου μέσα σε αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου της νεότερη Ελλάδας, όπου εδώ και 40 χρόνια έχει χάσει ουσιαστικά τον ιδεολογικό του προσανατολισμό, λόγο του χρήματος των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών, έτσι ο πολιτικός κόσμος (και όχι μόνο) της Ελλάδας, παραχώρησε μάλλον εύκολα την ψυχή και την ιδεολογία του, προς χάριν της πολιτικής ύπαρξης του. Έχω επαναλάβει ότι μέσα στην Αγγλική αποικιοκρατία μετά τους Ναπολεόντιους πολέμους, εισήλθαν πολύ εύκολα οι Χάζαροι τραπεζίτες… αμέσως μετά πήγαν και στις Η.Π.Α. κάπως έτσι στήθηκε ο κατ΄ουσίαν καπιταλοδιεθνιστικός αποικιοκρατικός “δυτικός πολιτισμός”, πολιτικά από τους αποικιοκράτες αγγλοσάξονες, οικονομικά από τους διεθνιστές ιουδαιοχάζαρους, αυτός ο συνδυασμός είναι καταστροφέας πολιτισμών. Επί των ημερών μας, αυτή η μακροχρόνια συμμαχία μεταξύ αγγλοσαξόνων και Χάζαρων υποθάλπεται από τους ίδιους τους Χάζαρους, για χάρη της Κίνας. Το μεγαλύτερο προϊόν που παράγει η Κίνα είναι… άνθρωποι!Φθηνά εργατικά χέρια… κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το εμπόριο και την οικονομία. Όταν γίνεται γενικά αναφορά στους Χριστιανούς, κατ’ ουσίαν γίνεται αναφορά στο μεγαλύτερο μέρος της λευκής φυλής… θα μπορούσε κάποιος να γράψει ότι όποιος, η όποιοι συνέταξαν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, δεν ήθελαν το καλό της λευκής φυλής… το υπάρχων σιωνιστικό σύστημα τραντάζεται εκ των έσω… νέες συμμαχίες έχουν υπογραφεί, και νέες γεωπολιτικές ισορροπίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως δήλωσε μόλις πρόσφατα ο Ν. Φάρατζ “Νομίζω ότι παρακολουθώ μια συνεδρίαση μιας θρησκευτικής κάστας σήμερα το πρωί… Και η πραγματικότητα είναι ότι η Ε.Ε. δεν έχει κανένα μέλλον στη μορφή που είναι τώρα. Και υποψιάζομαι πως θα υποστείτε ένα τεράστιο σοκ το 2017 όπως πάθατε και το 2016” https://www.youtube.com/watch?v=Ah_gpjrrIKA Αυτά. Υγ, Μην ψάχνεται κάποιοι “καλούς” και “κακούς”…. ως ψυχές ΔΕΝ είσαστε άγιοι, ΔΕΝ ήρθατε στον πλανήτη των αγίων!
  • 5
   1
   Πολύ σωστά. Οι περισσότεροι εστιάζουν μόνο στους Χαζάρους Σιωνιστές χωρίς να αντιλαμβάνονται τους έτερους μη-ιουδαϊκούς παράγοντες που συνεισφέρουν καθοριστικά στην επιβολή της νεοταξίτικης ατζέντας. ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ, ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Οι Χαζάροι Σιωνιστές εδώ και περίπου 300 χρόνια έχουν σχηματίσει μια αμφίδρομα επωφελέστατη συμμαχία με τους ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ για να οικοδομήσουν την κοσμοκρατορία τους. Επικεφαλής αυτού του σχήματος είναι ο σαξωνικός Οίκος του Αννοβέρου (ήτοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΓΕΝΕΙΣ βασιλείς της Αγγλίας, που το 1917 μετονομάσθηκαν για ξεκάρφωμα σε Οίκος του Ουΐνδσωρ) μαζί με το αγγλοσαξωνικό-χαζαρο-σιωνιστικό τραπεζιτικό/χρηματιστηριακό/μονοπωλιακό κατεστημένο. Αυτοί οι δύο παράγοντες ελέγχουν αυτό που ονομάζουμε σήμερα δυτικός κόσμος.
   • ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΝ ΤΗΣ ΛΥΩΝ 19 Φεβρουαρίου 2017 @ 13:17
    1
    3
    Αποτελεί ΤΕΧΝΑΣΜΑ όλων των κατακτητικών εκστρατειών (στρατιωτικών ή πνευματικών), το να ξεκινούν ολιγοπληθείς και στην πορεία να εντάσουν με την βία, την πειθώ ή την δωροδοκία, πληθυσμούς αυτών που κατακτούν και έτσι να δημιουργούν ένα πολυπληθές και συνήθως ανίκητο στράτευμα. Πρώτοι διδάξαντες οι Πέρσες (Ασιάτες) και ακολούθησαν οι Μακεδόνες υπό τον Μέγα Αλέξανδρο (βαρβαρικά φύλλα), οι Ρωμαίοι (όλους τους προηγούμενους συν τους Ελληνες), οι Οθωμανοί (ότι βρήκαν έτοιμο από τους Ρωμαίους), οι Λατίνοι (με τις φυλλές της Νότιας Αμερικής), οι Βρετανοί (αποικίες), οι Ρώσοι (Σοβιετική Ένωση – Σύμφωνο της Βαρσοβίας), οι ΗΠΑ (με όλους και τα πάντα – ΝΑΤΟ, μισθοφόρους). Ακριβώς το ίδιο έκαναν και οι ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ Ιουδαίοι Αβραμιστές – Σαρακηνοί = Γιαχβεδαριό, οι οποίοι επειδή δεν το έχουν με τις μάχες το πραγματοποίησαν σε πνευματικό επίπεδο! Πήραν λοιπόν τον Γιαχβεδισμό τους και τον εξήγαγαν και ανάλογα με τους λαούς που ήθελαν να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ τον έντυσαν και με ανάλογη συσκευασία δώρου! Στους ανατολίτες τον βάφτισαν Ισλαμισμό καταγόμενο από τον Ισμαήλ με μάνα την Άγαρ αλλά ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ πάντα τον Ιουδαίο Αβραάμ = ΓΙΑΧΒΕ και στους πιο “εξελιγμένους” δυτικούς της λευκής φυλής τον βάπτισαν Χριστιανισμό με καταγωγή από τον Ισαάκ με μάνα τη Σάρα, αλλά ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ πάντα τον Ιουδαίο Αβραάμ = ΓΙΑΧΒΕ και με γραμμή αίματος από την φανατίλα Ιουδαίο Δαυίδ, όπου εκεί αποφάσισε να… “γεννηθεί” ο Θεός (χαχαχαχα!!!) και να κόψει και το πετσάκι της θείκής τσουτσούς κάνοντας ΠΕΡΙΤΟΜΗ, με εμάς να γιορτάζουμε όλη αυτή την ΑΗΔΙΑ τη 1 Ιανουαρίου, γιορτή συνδυαζόμενη με ίσως την πιο ευχάριστη για τα παιδιά κατά την οποία παίρνουν δώρα, παίρνοντας έτσι και τις ψυχές των τέκνων των κατακτημένων λαών! Για όσους ανά τον κόσμο δεν πείσθηκαν από τις παραπάνω ΠΑΡΑΜΥΘΕΣ, γούσταραν όμως την αρχιπαραμύθα του Γιαχβέ την οποία και κατάπιαν αμάσητη, αλλά δεν ήταν ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, δημιούργησαν τους Ιαχωβάδες. Κατάφεραν λοιπόν και ενσωμάτωσαν πνευματικά μεγάλο μέρος των ψυχών και του ανθρώπινου πνεύματος και δημιούργησαν έναν μεγάλο Γιαχβεδοστρατό με τον οποίο καταδυναστεύουν, ελέγχουν και διοικούν τον κόσμο εδώ και αιώνες! Όποιος θέλει να μάθει την κατάληξη και αυτής της αυτοκρατορίας ας διαβάσει ιστορία να διαπιστώσει τι απέγιναν και οι υπόλοιπες και αν θέλει να προβλέψει το πότε ας αναζητήσει τον αλγόριθμο που το ορίζει αυτό, παρατηρώντας τον χρόνο ημιζωής, τη συνολική διάρκεια ζωής και την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων! ΚΑΡΜΠΟΝ – ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ, ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Μέχρι τότε ΠΟΛΕΜΟΙ για το ποια μορφή και ποια συσκευασία του Γιαχβέ είναι καλύτερη, κλάψες του τύπου… “μας προσβάλουν τον Χριστούλη μας, κλαψ-κλαψ”… “Αλαχού ακμπάρ και ο Μωάμεθ τρώει σε snack bar” και… “ΞΥΠΝΑ στη ΣΚΟΠΙΑ, γιατί ο Γιαχβεδάκος σε περιμένει στον παράδεισο, με πουλάκια να κελαηδούν μέσα στα λουλουδάκια”. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΤΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! Ξημερώνουν αργά αλλά σταθερά ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, αρκεί το ΝΕΟ που θα αντικαταστήσει το ΠΑΛΙΟ να είναι καλύτερο για τους λαούς από ότι τα προηγούμενα και αυτό εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την ΑΦΥΠΝΗΣΗ των μαζών και από το να δημιουργηθεί γρήγορα η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ που δεν θα μπορεί να χειραγωγηθεί με ΒΛΑΚΕΙΕΣ! Το σίγουρο όμως είναι ότι η σημερινή ΑΗΔΙΑ φτάνει στο τέλος της!!!
 3. 9
  1
  αυτό το σύστημα καταρρέει πια …βρίσκονται σε ταραχή, πολλοί λιγουρεύονται την πίτα και θα φαγωθούν στο τέλος σαν τα σκυλιά μεταξύ τους όσο για τα τσιράκια τους απ αυτούς θα την βρουν
 4. 12
  5
  Πάρτε τ αρχιδια των πραγματικά Χριστιανών κύριοι, γιατί το χρήμα σας τους αφήνει αδιάφορους. Αδύνατο να το πιστέψετε έτσι?Η πνευματική τους ανέλιξη τους απασχολεί Καμιά εξουσία κάνεις χειραγωγος κανένα πρωτόκολλο των “σοφών”
 5. ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ 18 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:14
  5
  3
  ΤΟ ΚΑΡΆΒΙ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ.ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΕΤΆΝΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ
 6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 18 Φεβρουαρίου 2017 @ 09:42
  2
  5
  Ιδού ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κείμενο. Τι είναι αυτό που το καθιστά τόσο ενδιαφέρον; Μα το ίδιο το περιεχόμενό του! Επί έναν αιώνα τώρα αποτελεί το απόλυτο συνωμοσιολογικό best-seller. Είναι το πρώτο βιβλίο του είδους, στη σύγχρονη εποχή, που επιχειρεί –και σε μεγάλο βαθμό το κατορθώνει– να διατυπώσει μία Γενική Θεωρία της Συνωμοσίας, αλλά και κάτι παραπάνω: επιτυγχάνει με σπάνια ευστοχία να περιγράψει τον κόσμο και την κοινωνία, όχι μόνον όπως ήταν στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά και όπως διαμορφώθηκαν στο πέρασμα αυτού του πολυτάραχου αιώνα. Σπάνιο προσόν για ένα μελλοντολογικό κείμενο. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται και για ένα πλαστό κείμενο. Πόσο πλαστό, όμως, μπορεί να είναι ένα κείμενο, που κατορθώνει και περιγράφει τον κόσμο όπως αυτός θα ήταν έναν αιώνα αργότερα; Ποιο μελλοντολογικό –ή άλλο– κείμενο έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο, όχι για μια περίοδο εκατό ετών, αλλά –έστω– για μια δεκαετία; Αν σήμερα, για παράδειγμα, διαβάζαμε τις προ δεκαπενταετίας περισπούδαστες αναλύσεις των καλύτερων αμερικανικών –επιστημονικών και πολιτικών– think-tanks για τη μορφή που θα είχε ο κόσμος μας στις αρχές του 21ου αιώνα θα μας έπιαναν τα γέλια, αν βέβαια δεν μελαγχολούσαμε για τις πτωχές επιδόσεις των καλύτερων μυαλών του πλανήτη. Κατορθώνουν, από την άλλη πλευρά, τα «Πρωτόκολλα» να περιγράψουν την πολιτική και γεωστρατηγική κατάσταση του πλανήτη στις αρχές της τρίτης χιλιετίας; Όχι βέβαια! Τότε; Η «μοναδικότητα» των Πρωτοκόλλων έγκειται, κατά την ταπεινή μου γνώμη, στο εξής απλό χαρακτηριστικό τους: ο συγγραφέας τους εστιάζοντας την προσοχή του στην καθημερινή ζωή του μέσου ανθρώπου της εποχής του και στην αθλιότητα που την χαρακτήριζε κατορθώνει να περιγράψει –με σπάνιο, είναι αλήθεια, κυνισμό– τους λόγους για τους οποίους αυτή η καθημερινότητα θα συνεχίσει να είναι άθλια. Οι ιδεολογίες; Για πέταμα! Δημιουργήματα όλες τους [φιλελευθερισμός, κομμουνισμός, σοσιαλισμός, αναρχισμός] των «Σοφών μας», λέει ο συγγραφέας των Πρωτοκόλλων. Τα κόμματα, οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί, οι εκπαιδευτικοί; Μαριονέτες στα χέρια των «Σοφών μας». Οι πόλεμοι; Ενορχηστρωμένοι κι αυτοί από τους «Σοφούς μας». Το χρήμα, η οικονομία, ο χρυσός; Όλα υπό τον έλεγχο των «Σοφών μας». Τι απομένει για τον μέσο άνθρωπο, τον μέσο αναγνώστη των Πρωτοκόλλων; Μία αθλιοτάτη καθημερινότητα. Ο άνθρωπος ήταν πριν από εκατό χρόνια και παραμένει και σήμερα «αλυσοδεμένος, λόγω της πενίας του, εις την επίμοχθον εργασίαν», «κεκυρτωμένος επί της επιμόχθου εργασίας του, συντετριμμένος υπό της τύχης του», στο έλεος των πάντων: του κράτους, των πολιτικών, των τραπεζών, των κανονιών… [οπότε ο «προφητικός» και «μελλοντολογικός» χαρακτήρας των Πρωτοκόλλων αποκτά μία νέα διάσταση… Στον κόσμο «όλα αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν».] Τις έπταιεν, πριν από εκατό χρόνια, και τις πταίει, σήμερα, για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο απλός άνθρωπος; «Οι πρεσβύτεροι σοφοί της Σιών», έλεγε ο συγγραφέας των Πρωτοκόλλων, και πολλοί φαίνεται πως πιστεύουν και σήμερα το ίδιο. Τις πταίει; Μπορεί να «φταίει το ζαβό το ριζικό μας», «μπορεί ο Θεός που μας μισεί», μπορεί να φταίνε οι σοφοί της Σιών, η «Επιτροπή των 300», η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΝΑΤΟ, η Τριμερής Επιτροπή, ίσως –τέλος– «να φταίει το κρασί». Ή μάλλον οι μικρές, ανεπαίσθητες δόσεις «οπίου» με τις οποίες μας «ποτίζουν» καθημερινά, κάποιοι, από κάπου, «εκεί έξω»… Και έτσι, κλείνοντας τον κύκλο του «συμβολικού όφεως», επιστρέφουμε ξανά στο ερώτημα της αυθεντικότητας ή μη των Πρωτοκόλλων. Ή, μάλλον, στο ερώτημα: ποιοι είναι «αυτοί, εκεί έξω», που ευθύνονται για την αθλιότητα σ’ αυτόν τον πλανήτη; Την ίδια, περίπου, περίοδο που γράφονταν και εκδίδονταν για πρώτη φορά τα Πρωτόκολλα, ένας αυστριακός, ο Αδόλφος Χίτλερ, ζούσε μία άθλια ζωή σε μία άθλια πανσιόν της Βιέννης, ενώ ένας ρώσος, ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, ζούσε μία εξίσου άθλια ζωή, σε μία εξίσου άθλια σοφίτα της Ζυρίχης. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ανδρών; Ονειρεύονταν να κατακτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη. Τα όνειρά τους αποτέλεσαν τους χειρότερους εφιάλτες αυτού του κόσμου… Την ίδια ακριβώς περίοδο, στις πολυτελείς βίλες του Βερολίνου και του Λονδίνου και στα εξίσου πολυτελή ρετιρέ των Παρισίων και της Νέας Υόρκης, ζούσαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι – τραπεζίτες, βιομήχανοι, χρηματιστές, έμποροι, παπάδες, πολιτικοί, βασιλείς και απόγονοι βασιλέων– που δεν γνώριζαν –σύμφωνα με την «επίσημη» ιστορία– παρά μόνον ένα δρομολόγιο: σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Και δεν είχαν παρά μόνον ένα όνειρο: πώς να εξασφαλίσουν «ένα καλύτερο αύριο» για τα παιδιά τους σ’ αυτόν τον άθλιο κόσμο. Ναι! Κάπως έτσι «γράφεται» –ή, μάλλον, δεν γράφεται– η ιστορία του πλανήτη. Τα υπόλοιπα είναι «συνωμοσιολογία», τροφή για «αρρωστημένους εγκεφάλους». Οι οποίοι αναζητούν «εκείνους που φταίνε» και στις συναγωγές και στους καθεδρικούς ναούς και στα τζαμιά και στους βουδιστικούς ναούς και στις σατανιστικές τελετές και στις αναβιώσεις των αρχαίων μυστηρίων και στα ανάκτορα και στις προαστιακές βίλες και στις τράπεζες και στις βιομηχανίες και στα κοινοβούλια και στα πρωθυπουργικά γραφεία και στα κτήρια των υπερεθνικών οργανισμών και… και… και… και στις δέλτους της ιστορίας και… και… και… Και μερικές φορές –ως «αρρωστημένοι εγκέφαλοι», που είναι– αναζητούν «αυτόν που φταίει», ρίχνοντας σύντομες, ή και όχι τόσο σύντομες, ματιές στον καθρέφτη…(Χ).. Η μπόχα του αντισημιτισμού Ως σχεδιαστής με απασχόληση στο εργοστάσιο Chamorin στην πόλη Αnnemasse, ο Πιέρ Πλαντάρ – ένας μυθομανής με ζωηρό ενδιαφέρον για τον αποκρυφισμό – διασκέδαζε με το να ξαναγράφει την ιστορία του Χριστιανισμού και να εφευρίσκει γενεαλογία που θα υπονοούσε θεϊκή καταγωγή. Προκειμένου να δώσει λίγη αξιοπιστία στην ιστορία του, ισχυρίσθηκε πως ο θησαυρός που βρέθηκε από τον Αββά Saunière στην πόλη Rennes-le-Chateau ήταν ένα απόκρυφο ντοκουμέντο, το οποίο ακριβώς πιστοποιούσε το γενεαλογικό δένδρο των Μερβίγγιων που ξεκινούσε μετά τον θάνατο του Χριστού. Μόνο που το ντοκουμέντο που προσκόμισε για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ήταν στην πραγματικότητα μια πλαστογραφία. Ο συγγραφέας Jean-Luc Chaumeil ήταν ο πρώτος που ξεσκέπασε την απάτη, στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ανακάλυψε, πως ο Πλαντάρ ήταν αιχμάλωτος του παρελθόντος του. Ο Μέγας Μάγιστρος του Πρωτάτου της Σιών ήταν επίσης και ο ιδρυτής μιας ακόμα πιο ανατρεπτικής οργάνωσης, γνωστή ως Alpha Galathe [sic]. Το καταστατικό της όριζε πως δεν επιτρεπόταν σε Εβραίους να γίνουν μέλη της. Ο Πλαντάρ δεν ήταν απλώς ένας μυθομανής. Κατά την διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής, δημοσίευσε – με το ψευδώνυμο ‘Pierre de France’ ένα αντισημιτικό περιοδικό με όνομα ‘Vaincre’. Κάποιοι Άγγλοι ερευνητές, γοητευμένοι με τον μύθο του Πρωτάτου της Σιών, ανακάλυψαν κατά τις έρευνές τους πως στις 17 Δεκεμβρίου 1953 ο Πλαντάρ είχε καταδικασθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο στην πόλη Saint-Julien-en-Genevois σε έξι μήνες φυλάκιση για αθέτηση εμπιστοσύνης. Πριν από την επιτυχία της νουβέλας, ο σταθμός CBS είχε ήδη προβάλλει ένα σχετικό ντοκουμανταίρ. Απ’ ότι φαίνεται, το θέμα είναι ανεξάντλητο, και σίγουρα υπόσχεται λογοτεχνική και κινηματογραφική επιτυχία και σε άλλους ανθρώπους επίσης. Από το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, όλες οι έρευνες για το Πρωτάτο της Σιών έχουν εστιάσει στην Ελβετία, όπου βρίσκονται τα περισσότερα τάγματα των Νέο-Ναϊτών.(Χ).. Το φυλλάδιο τους δίνει τις απαντήσεις για όλα τα προβλήματα του σήμερα. Ο καρκίνος, Η χρόνια κόπωση, το Αλτζχάιμερ, οι φλεγμονές των ματιών, οι επιδημίες γρίπης, η κατάθλιψη, οι νέες αρρώστιες, τα νέα εμβόλια, η καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας σύμφωνα με αυτούς έχουν ένα και μόνο υπεύθυνο: Τους αεροψεκασμούς. Δηλαδή γενετιστή κάνε ένα «μπρέικ» βρε αδερφέ άσε τώρα τα γονίδια που συνδέονται με τον καρκίνο και κοίτα ψηλά στον ουρανό. Εκεί είναι η απάντηση. Όσο για τους ψυχολόγους να το κλείνουμε το γραφειάκι σιγά-σιγά σκίσε τα μεταπτυχιακά, κατάλαβε επιτέλους ότι ο Φρόιντ ήταν ένας αργόσχολος. Μια είναι η αλήθεια για την κατάθλιψη των ασθενών σου και βρίσκεται εκεί πάνω. Και εσύ που έχεις συγγενή με Αλτζχάιμερ τώρα ξέρεις ποιος είναι υπεύθυνος. Επίσης μην βάζετε μπροστά το χέρι στο στόμα όταν βήχετε, έτσι και αλλιώς είναι όλα μάταια, ο ιός της γρίπης θα έρθει από ψηλά. Άνθρωποι του 2012: Τόσο κοντά και τόσο μακριά από τον πρωτόγονο άνθρωπο. Όλα τα προβλήματα έρχονται από τον ουρανό. Μα τον Δία! (σ. σ περιμένω την στιγμή που όλο αυτό θα συνδεθεί με το δωδεκάθεο αν δεν έχει ήδη γίνει). Δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με το φυλλάδιο τους είναι υπεύθυνα τα χημικά των «αεροψεκασμών» για όλα τα κακά της μοίρας μας. Καμία αναφορά στους ψεκασμούς που γίνονται στη γη. Εκεί βλέπεις την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνο ο άνθρωπος που ψεκάζει με χημικά τις ντομάτες-τούρμπο. Ο μέσος άνθρωπος. Εκεί ψηλά κάποιοι αποφασίζουν για τις τύχες μας. Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν και μας κατευθύνουν. Αεροψεκασμοί Αυτή η καινούρια μορφή πρέζας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται παντού. Άνθρωποι που μπορεί να μην τρυπιούνται με ηρωίνη όπως οι ναρκομανείς, έχουν τρυπήσει τον εγκέφαλο τους με δεκάδες μπούρδες. Είναι τα πρεζάκια του 2012 και η ηρωίνη τους η κάθε νέα μορφή βλακείας που θα κυκλοφορήσει. Την παίρνεις κάθε μέρα σε όσες δόσεις θες. Είναι ένα σπουδαίο ναρκωτικό γιατί δεν επηρεάζει καθόλου την σωματική σου υγεία. Το πνεύμα σου βέβαια γίνεται μια κρεατομηχανή που αλέθει ότι καινούρια ανοησία του λένε «αυτοί που ξέρουν». Αν κάποιος τους έπαιρνε την θεωρία, θα είχαν χειρότερα στερητικά από αυτά των ηρωινομανών. Πάνω τους έχουν στηρίξει την ίδια τους την ύπαρξη. Δεν είναι αστικός μύθος για να κάνεις πλακίτσα. Είναι η φιλοσοφία ζωής που συνοψίζεται στην φράση «Υπεύθυνοι είναι οι άλλοι. Οι από πάνω. Εγώ είμαι ένα ταπεινό ανθρωπάκι που το σύστημα με έχει κάνει πιόνι του». Λοιπόν για να τελειώνουμε. Υπεύθυνη είναι η Κριστίν Λαγκάρντ και μόνο. Αυτή βρίσκεται στον Πύργο Ελέγχου, αυτή δίνει τις εντολές στον πιλότο που είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και εκτρέφει ένα μαύρο λιοντάρι. Του λέει «Ρίξε μπόλικο χημικό σήμερα πάνω από την Ερμού. Έχουν βγει τα πουλάκια μου για Σαββατιάτικη βολτίτσα». Μετά γδέρνει με τα νύχια της την καινούρια της τσάντα από τα νεύρα της. Για αυτό την βλέπετε όλο με καινούριες τσάντες. Υπεύθυνο είσαι εσύ καλό μου ψεκασμένο ανθρωπάκι!(Χ)..Ο κόσμος μας είναι πολύ πιο περίπλοκος από ό,τι θέλουν να πιστεύουν οι αθεϊστές. Υπάρχουν πράγματα που η συνηθισμένη καθημερινή εμπειρία τα θεωρεί “απίστευτα”. Με αυτά τα θέματα θα ασχοληθούμε σε αυτή την ενότητα άρθρων. Αλλά δεν παρουσιάζουμε απλώς τα γεγονότα ως κάτι ανεξήγητο, όπως κάνουν όσοι κερδίζουν από το “ανεξήγητο” και το “παράξενο”, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο σε αναπάντητη σύγχυση, αλλά δίνουμε απαντήσεις, και μάλιστα τις Χριστιανικές απαντήσεις, σταχυολογημένες από την πλούσια εμπειρία τών Αγίων. Στην ενότητα αυτή θα λύσετε πολλές από τις απορίες σας για την Ορθόδοξη οπτική τέτοιων θεμάτων. Ο ίδιος, ο π. Παΐσιος, ήταν το γεροντάκι, απλά δεν ήθελε να μου το πει φανερά… αλλά μου το είπε αργότερα, άλλη φορά. Ευχαριστώ το Θεό που μου χάρισε αυτό το βίωμα, γιατί μη πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι κάποιος κακός, εξέθετα τον εαυτό μου σε θανάσιμους κινδύνους. Βέβαια ο Θεός γνωρίζει, αλλά μέσα μου υπάρχει η πεποίθηση ότι οι ευχές του γέροντα ενήργησαν και μου χαρίστηκε αυτό το πνευματικό δώρο, που έδωσε απάντηση, περίσσεια απάντηση, στις ερωτήσεις που είχα υποβάλει στο γέροντα σχετικά με τους γκουρού (γιατί να είναι κακοί; Δεν έχουν κανένα λόγο… κλπ.). • «εν αυτώ ζωή ην, και η ζωή ην το φως των ανθρώπων και το φως εν τη σκοτία φαίνει, και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν». • «εγώ φως εις τον κόσμον ελήλυθα, ίνα πας ο πιστεύων εις εμέ εν τη σκοτία μη μείνη» (Ιωαν. 12,46). • «ότι ο Θεός φως εστί και σκοτία εν αυτώ ουκ εστίν ουδεμία» (Α’ Ιωαν. 1, 5). • «πας γαρ ο φαύλα πράσσων μισεί το φως και ουκ έρχεται προς το φως, ίνα μη ελεγχθή τα έργα αυτού» (Ιωάννη 3,20).
 7. 5
  3
  Όχι ρε τι λέτε.. Οι Χριστιανοί είναι εβραίοι.. Όποιος ειναι Χριστιανός ακολουθεί το εβραϊκό ιερατείο.. Αυτά μαζί πάνε.. Δεν είναι ότι οι Χριστιανοί έχουν κοινά με την εβραϊκή πίστη και με την ελευση του Χριστου έγιναν κάτι τελείως διαφορετικό Όχι.. Στάχτη στα μάτια.. Να, τόσο σας κόβει κάποιους, τέτοια είναι τα σχόλια σας..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί