Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
21:02 - 01/12/2021

Συνωμοσία ολκής made in Greece

Φάγαμε συσκευασμένο και σήμερα από ΑΠΕ ΜΠΕ / Reuters / AFP. Wow!

https://katohika.gr/diethni/koronaios-diethni-symfonia-gia-prolipsi-neon-pandimion-proothei-o-pou/

Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που το 2024 θα έχουμε διεθνή συμφωνία για την πρόληψη και διαχείριση πανδημιών; Αποδεδειγμένα, σε αυτήν εδώ τη χώρα -δεν με ενδιαφέρει για τις άλλες- ουδείς νομικός, ουδείς πολιτικός, ουδείς δικαστικός, ουδείς ερευνητής, ουδείς πολίτης έχει ελέγξει αν υπήρχε και υπάρχει ΗΔΗ Διεθνές νομικό πλαίσιο (Διεθνής Συνθήκη και μάλιστα δεσμευτική) για την πρόληψη και διαχείριση πανδημιών. Χωμένες κάπου στη μέση του παραπάνω δημοσιεύματος, η κεφαλή του ΠΟΥ συμπεριλαμβάνει τις δύο αράδες της αλήθειας, η οποία (αλήθεια), αν υπήρχαν νομικοί, …καθηγητάδες, …συνταγματολόγοι, δικαστικοί και πολιτικοί, θα τον είχαν στείλει (τον Τέντρος Γκεμπρεγιέσους – μαζί με Τσίπρα και Μητσοτάκη και Σαμαροβενιζέλους) στα βαθύτερα μπουντρούμια της διεθνούς φυλακής, σαράντα πατώματα κάτω από τον πολιτικό-ψυχίατρο Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Λέει λοιπόν ο Τέντρος:

“Στο μεταξύ, οι χώρες θα πρέπει τηρήσουν τους Διεθνείς Υγειονομικούς Κανονισμούς του 2005 του ΠΟΥ”.

Τι είναι αυτό που κύρωσε η Βουλή των Ελλήνων με το νόμο 3991 το 2011; Δεν είναι Διεθνής Συνθήκη για την πρόληψη και διαχείριση πανδημιών; Δεν είναι Διεθνής Συνθήκη με την οποία τα Κράτη, τα Συμβαλλόμενα Μέρη, δεσμεύονται να προετοιμάσουν τα Εθνικά Συστήματα Υγείας προκειμένου να ανταποκριθούν σε μια επικείμενη ή ενδεχόμενη πανδημία; Δεν είναι Διεθνής Συνθήκη με την οποία το κάθε “ΚΕΕΛΠΝΟ” και το κάθε Υπουργείο Υγείας όφειλαν να στήσουν μηχανισμό παρατήρησης λοιμωδών νοσημάτων και πρόληψης πανδημιών-επιδημιών; Η Ελλάδα που εισήγαγε στο Δίκαιό της αυτή την Συνθήκη το 2011, υποχρεωνόταν, εντός πέντε ετών, να έχει τα παραπάνω πλήρως υλοποιημένα. Αντιθέτως η Ελλάδα έθαψε τη Συνθήκη με τη συνέργεια των Ηνωμένων Εθνών και “των φίλων μας των Ευρωπαίων” γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να παιχτεί η “παρέλαση” στην Επικράτειά της των εκατομμυρίων μεταναστών-προσφύγων.

Πόσα πατώματα είπαμε κάτω από το έδαφος; 40; Όχι 40 αλλά 1140. Εκεί έπρεπε να βρίσκεται σήμερα ο Τέντρος Αντανόμ Γκρεμπρεγέσους και η διεθνής συμμορία “φίλων και συμμάχων της Ελλάδας”, οι ντόπιοι υποτακτικοί, οι κυβερνώντες και παρακρατικοί του προτεκτοράτου Ελλάδα.

Ακούμε, κάθε μέρα, από επίσημα κυβερνητικά χείλη, ότι ο ακολουθούμενος τρόπος διαχείρισης της πανδημίας (lockdown, διώξεις πολιτών, εκδιώξεις ιατρών, πρόστιμα, κατάργηση ατομικών ελευθεριών, και όσα έπονται) επελέγη διότι δεν αντέχει, η δεν θα αντέξει το Σύστημα Υγείας. Αυτή είναι η δικαιολογία, αυτή είναι η απάτη. Ο Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός του 2005 (νόμος 3991/2011 στα καθ’ ημάς) δέσμευε τις ελληνικές κυβερνήσεις να έχουν φτιάξει μέχρι το 2016 Σύστημα Υγείας ικανό να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη πανδημία. Συνεπώς, η παραπάνω δικαιολογία είναι ομολογία εγκλήματος.

Προκαλούμε οποιονδήποτε, δεν χρειάζεται να είναι ερευνητής, να πάρει και να διαβάσει καλά την ιδρυτική πράξη του ΕΟΔΥ (ν. 4633/2019). Στα …ανύπαρκτα “Έχοντας υπόψη” δεν υπάρχει καμία αναφορά στον ν. 3991/2011, το νόμο των υγειονομικών νόμων. Γιατί άραγε απεκρύβη αυτή η τόσο σοβαρή Διεθνής Υγειονομική Συνθήκη -και νόμος υπερνομοθετικής ισχύος- η οποία θα έπρεπε να είναι το νομικό θεμέλιο ίδρυσης του ΕΟΔΥ;

Θεωρία Συνωμοσίας; Ελάτε τώρα! Ξεστραβωθείτε. Το ομολογεί ο ίδιος ο Τέντρος ότι από το 2005 υπάρχει διεθνές πλαίσιο! Γιατί εσείς, καλοί μου Έλληνες, δεν το σηκώσατε ποτέ; Σε όποιον έχει Μαύρα Μεσάνυχτα και του αρέσει να βγαίνει μόνο τα Μεσάνυχτα, είναι μάταιο να θέλεις να βγει στο Φως. Τα είπε και ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Εδώ, στα Κατοχικά Νέα, αναδημοσιεύτηκε το δεύτερο μέρος της έρευνας:

https://katohika.gr/diethni/eksichniasi-tou-egklimatos-me-ton-kodiko-39a/

https://lavyrinthos.wordpress.com/2021/11/21/exichniasi-tou-egklimatos-me-ton-kwdiko-39a/

Κι εδώ, δημοσιεύτηκε το πρώτο μέρος της έρευνας:

https://ribandsea.com/waves/4655-tora-anakalypses-to-pistopoiitiko-emvoliasmoy-kyriako-e.html

Και κάτι φαινομενικά ξεκάρφωτο. Οι απογραφείς της Απογραφής του 2021, που θα πάνε σε κάθε σπίτι της Επικράτειας, δεν απαιτείται να είναι εμβολιασμένοι. Πολύ απλά, γιατί βγήκαν από τις λίστες της κάθε κλαδικής του κόμματος της Κυβέρνησης, και είναι “τα δικά μας παιδιά”.

Νίπτουμε τα χείρας μας. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω πλέον. Αφού οι Εθνικοί, πάνδημοι, επέλεξαν να καρφώσουν το ρολόι στα Μεσάνυχτα, ασχολούμενοι με το γκροτέσκο πρότζεκτ της ανάστασης του μελλοντικού συνεταίρου της νέας Νέας Δημοκρατίας, όπως και με το πόσο κακός, α-συνάδελφος και αν-αλληλέγγυος είναι ο Άρης Σερβετάλης, είναι εγγυημένο το Μαύρο και Μακρύ Σκότος της …επερχόμενης Τέταρτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κι έτσι περνάει ο Κόσμος 2.500 ετών στην Ανυπαρξία.

Για πάντα,
Τέντζερης

 

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Γειά στα χέρια σου μιας και το γράφεις.

 2. Το 2019 -2020 στους νόμους που ψήφισαν για την “πανδημία” καταργούν αρκετές διατάξεις και καταλύουν άρθρα από το συγκεκριμένο νόμο. Όπως και στην αναθεώρηση του Συντάγματος ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ήξεραν και έκαναν τις επιθυμητές αλλαγές για να μην κινδυνεύουν νομικά….. Δεν έχουν αφήσει κανένα νομικό περιθώριο. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ – ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!

 3. ΜΑΡΙΑ και όσοι διαβάζουν.

  Γνωρίζει καποιος να μας πει, η σκυτάλη της ορκωμοσίας περνάει στον επόμενο..και επομενο ή τελειώνει με την θητεία του καθώς βάζει το ευρωπαικό πανω απο όλα;
  youtube.com/watch?v=1QbK3T_cT0U

 4. Τέντζερης 12/02/2021 @ 1:46 ΜΜ

  Να δούμε τι λέει και πώς τα λέει η κ. Πρόεδρος κατά την παραλαβή…;

  …και τι άλλο μας είπε η κ. Πρόεδρος μετάάάά την παραλαβή, όπως και το σχόλιο του επιστημονικού παρατηρητή;

  Ο Διπλός Δεσμός τής 21ης Απριλίου 2020

  Είτε ανασκάπτουμε για να βρούμε το άρμα του Βασιλιά είτε το κάρμα του Δεινόσαυρου, ανα-σκάπτουμε πάντα με το σκαλιστήρι. Σωστά;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*