Super Mario Bros, ερπετοειδή και η 9/11 ! Μηνύματα των Illuminati στις ταινίες.

Η ταινία Super Mario bros είναι μια αποτυχία, αλλά είναι γεμάτη με ορισμένα πολύ σημαντικά -Illuminati- μηνύματα που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει. Αυτή η ταινία είναι γεμάτη με αναφορές στα ερπετοειδή που κυριαρχούν τον κόσμο, και στον ανθρώπινο (υβριδικό) ερπετοειδή εγκέφαλο.

Ο κόσμος των ερπετών είναι προσβάσιμος από τους υπονόμους ή υπογείως (ίσως από την κοίλη γη Ή το πιο πιθανό από άλλη παράλληλη διάσταση). Αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει και τον υπόκοσμο… 

Ο ερπετοειδής εγκέφαλος είναι ο υπόκοσμος της ανθρώπινης συνείδησης. Ο ερπετοειδής και ο ανθρώπινος κόσμος φαίνονται παρόμοιοι αλλά υπάρχουν βασικές διαφορές. Ο ερπετικός κόσμος είναι άγονος και η πόλη είναι βρώμικη και γεμάτη με έγκλημα (και κακή ενέργεια εννοείται) .

 Ο κακός στην ταινία, που ονομάζεται βασιλιάς Koopa, ο οποίος θέλει να αναλάβει τον

ανθρώπινο κόσμο και τους πόρους του (NWO), σχεδιάζει να το κάνει αυτό στρέφοντας τους ανθρώπους σε »ζώα»…

Η ελίτ ήθελε να βάλει το λαό στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή της όσο το δυνατόν περισσότερο, με τη συνεχή προώθηση τoυ φόβου, την πόλωση, τον υλισμό, κλπ. (σαν κάτι να μου θυμίζει) 
 Η ελίτ προσπαθεί να τους μετατρέψει όλους σε ζώα, σε ψυχικό επίπεδο και αυτό είναι που αυτή η ταινία απεικονίζει.

 Ο Mario και ο Luigi πρέπει να σταματήσουν τα ερπετά από την συγχώνευσή τους με τον ανθρώπινο κόσμο και να τα καταστείλουν.  

(Να κάνω μια μικρή ιστορική αναδρομή εδώ, που σύμφωνα με τις αναφορές των Σουμέριων: Οι Αννουνάκι τροποποίησαν γενετικά τον άνθρωπο όχι μόνο σωματικά , αλλά και εγκεφαλικά, αλλάζοντας το software του εγκεφάλου, βάζοντας το ερπετοειδές λογισμικό τους στον  υβριδικό για την εποχή Homo sapiens)

Αυτή η ταινία σου λέει πως πρέπει να ελέγξεις τον ερπετοειδή εγκέφαλό σου (τα ένστικτα) και να σταματήσεις το βασικό επίπεδο της αναδυόμενης φύσης του, που γίνεται ένα (αφομοιώνεται) με την κανονική συνείδηση.

(Επίσης ύπουλα και μυστικά αναφέρει την βασική ατζέντα των ερπετοειδών για το τελετουργικό της 9/11 και το άνοιγμα πύλης, για την είσοδό τους στον κόσμο/διάστασή μας)

Να και τα ερπετικά μάτιαααα!!! Τυχαίο δε νομίζω!!!

Ο   βασιλιάς Koopa δημιουργεί στρατιώτες, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε δίποδα ερπετά (υβρίδια), που ονομάζονται goombas και είναι μεγάλα σωματικά, αλλά με μικρούς εγκεφάλους, από μικρούς εγκεφάλους (ερπετοειδής εγκέφαλοι) .

Ο Koopa τονίζει κάποια πράγματα για τον εγκέφαλο όταν μιλά για τους ανθρώπους που μετατρέπονται σε ερπετά. Η εικόνα που ο βασιλιάς Koopa δείχνει, είναι το πολύ βασικό επίπεδο του εγκεφάλου, το οποίο ασχολείται με τα κατώτερα ένστικτα που έχουν οι άνθρωποι.

 Οι άνθρωποι που βλέπουν αυτά τα υβρίδια / ερπετοειδή με τα μεγάλα σώματα και τους μικρούς εγκεφάλους, δεν συνειδητοποιούν ότι αυτός είναι ο στόχος της ελίτ, που θέλει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε »ζώα» και νομίζει πως είναι δικοί του. Έχετε δει τελευταία κανέναν αστυνομικό με μεγάλους μύες και με κακούς τρόπους να χτυπάει κόσμο, στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό;

Να τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα  goombas (και όχι μόνο).
  

Εκτός από το θέμα του ερπετοειδούς εγκεφάλου, αυτή η ταινία φαίνεται να έχει προβλέψει την επίθεση στους διδύμους πύργους την 9/11 !!!

 Ο κόσμος των ερπετοειδών έχει τους δίδυμους πύργους όπου όλως τυχαίος είναι το κέντρο υπηρεσιών του βασιλιά Koopa! …και αυτοί έχουν υποστεί καταστροφές!   
Ο πύργος με τη ραδιοφωνική κεραία έχει ένα σημάδι πάνω του (αννουνάκι τροποποιημένο) και σε αυτό το σήμα έπεσε το πρώτο »αεροπλάνο» που χτύπησε την  9/11 !!!
 

Όταν οι ερπετοειδείς ήρθαν στον ανθρώπινο κόσμο, οι Πύργοι του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (στον ανθρώπινο κόσμο), αρχίζουν να καταστρέφονται, όπως ήταν και στον κόσμο των ερπετών.
 
Ο Luigi φοράει ένα μπλουζάκι που έχει το σύμβολο Γιν και Γιανγκ και ούτε αυτό είναι τυχαίο. Αυτό δείχνει την ανθρώπινη ισορροπία όπου δεν υπάρχει στον υπόκοσμο των ερπετοειδών . Οι άνθρωποι που είναι ισορροπημένοι δεν λειτουργούν τόσο με τον ερπετοειδή τους εγκεφάλο, αλλά λειτουργούν σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης.
 
Μετά εμένα λές συνομοσιολόγο;;;;

Ελεύθερη Μετάφραση και σχολιασμός Αφύπνιση συνείδησης / πηγή

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *