Το Sandy Hook ήταν κάτι περισσότερο από μια False flag …

Στο κατοχικά νέα ήμασταν απο τους πρωτους (αν οχι οι πρωτοι μιας και με το που εγινε θεσαμε θεμα αν ειναι αληθεια η οχι) στον κόσμο οι οποίοι όταν είδαμε την υπόθεση με το Σάντι Χουκ και την δολοφονία των παιδιών που τολμήσαμε και γράψαμε ότι οσα βλέπουμε και όσο και αν μας πονάει αυτό το γεγονός δεν είναι αληθινό και ότι ήταν άλλη μία ακόμα επιχείρηση Flas Flag !

Μερικά σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του κόσμου μας και ιδιως τα γεγονότα τα οποία έχουν αφήσει μέσα στην ψυχή μας χαραγμενο το ψυχικο φορτιο που ηθελε να περασει το γεγονος .. θα πρέπει να φροντίσουμε να τα κατανοούμε σε απόλυτο βάθος και βέβαια να προσπαθούμε να ενημερώσουμε και τους συνανθρώπους μας για το πόσο βρώμικος ειναι ο κοσμος που ζουμε …!

Όλοι μεσα στην κοινοτητα του Κατοχικα Νεα πρεπει να παρακολουθήσουν αυτό το βιντεο. Το Sandy Hook ήταν κάτι περισσότερο από μια False flag επιχειρηση που χρησιμοποιήθηκε ως ζωντανό γεγονός για να επηρεασει τους νόμους για τα όπλα των αμερικανων και να συγκεντρώσει χρήματα – ήταν μια ψυχολογική επιχειρηση πλήρους κλίμακας . Η αντιδρασης σε αυτό το γεγονος ειναι ενα πειραμα παρατηρησεις για να μελετηθεί για χρόνια απο τους επικυριαρχους , συμπεριλαμβανομένων και τις κοινότητες όπως η δική μας οπου καθημερινα διαβαζομαστε απο ματια που παρατηρουν και καταγραφουν…., . Η πραγματικότητά μας είναι άρρωστη, αυτος ο κοσμος ειναι αρρωστος !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *