11:17 - 27/09/2017

Το Sandy Hook ήταν κάτι περισσότερο από μια False flag …

Στο κατοχικά νέα ήμασταν απο τους πρωτους (αν οχι οι πρωτοι μιας και με το που εγινε θεσαμε θεμα αν ειναι αληθεια η οχι) στον κόσμο οι οποίοι όταν είδαμε την υπόθεση με το Σάντι Χουκ και την δολοφονία των παιδιών που τολμήσαμε και γράψαμε ότι οσα βλέπουμε και όσο και αν μας πονάει αυτό το γεγονός δεν είναι αληθινό και ότι ήταν άλλη μία ακόμα επιχείρηση Flas Flag !

Μερικά σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του κόσμου μας και ιδιως τα γεγονότα τα οποία έχουν αφήσει μέσα στην ψυχή μας χαραγμενο το ψυχικο φορτιο που ηθελε να περασει το γεγονος .. θα πρέπει να φροντίσουμε να τα κατανοούμε σε απόλυτο βάθος και βέβαια να προσπαθούμε να ενημερώσουμε και τους συνανθρώπους μας για το πόσο βρώμικος ειναι ο κοσμος που ζουμε …!

Όλοι μεσα στην κοινοτητα του Κατοχικα Νεα πρεπει να παρακολουθήσουν αυτό το βιντεο. Το Sandy Hook ήταν κάτι περισσότερο από μια False flag επιχειρηση που χρησιμοποιήθηκε ως ζωντανό γεγονός για να επηρεασει τους νόμους για τα όπλα των αμερικανων και να συγκεντρώσει χρήματα – ήταν μια ψυχολογική επιχειρηση πλήρους κλίμακας . Η αντιδρασης σε αυτό το γεγονος ειναι ενα πειραμα παρατηρησεις για να μελετηθεί για χρόνια απο τους επικυριαρχους , συμπεριλαμβανομένων και τις κοινότητες όπως η δική μας οπου καθημερινα διαβαζομαστε απο ματια που παρατηρουν και καταγραφουν…., . Η πραγματικότητά μας είναι άρρωστη, αυτος ο κοσμος ειναι αρρωστος !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί