13:53 - 23/08/2019

Προειδοποίηση 24 ωρών ! Ο σεισμός που πρόκειται να συμβεί Δυτικά των ΗΠΑ – Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι χιλιάδες θα πεθάνουν από σεισμό Αναμένεται οπουδήποτε στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι ερευνητές λένε ότι ένας τεράστιος σεισμός και τσουνάμι θα μπορούσαν σύντομα να χτυπήσουν τις βορειοδυτικές ακτές των ΗΠΑ, σκοτώνοντας περισσότερους από 10.000 ανθρώπους, πλημμυρίζοντας ολόκληρες πόλεις και προκαλώντας οικονομικές ζημίες συνολικού ύψους 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Μια ανησυχητική έκθεση που δημοσιεύεται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πολιτική της Σεισμολογικής Ασφάλειας του Όρεγκον προειδοποιεί για τις άσχημες επιπτώσεις του σεισμού και ισχυρίζεται ότι είναι επικείμενος και μπορεί να χτυπήσει οποιαδήποτε στιγμή. Η έκθεση, η οποία συντάχθηκε από ομάδα περισσότερων από 150 εμπειρογνωμόνων εθελοντών, ζητήθηκε από τον νομοθέτη του Όρεγκον.


Ο τελευταίος σεισμός μεγάλης έκτασης στην περιοχή συνέβη το 1700 στη Ζώνη  της Cascadia. Ο σεισμός είχε μέγεθος μεταξύ 8,7 και 9,2 και οι γεωλόγοι το 2010 προέβλεπαν ότι υπάρχει 37% πιθανότητα ενός άλλου τέτοιου σεισμού που συμβαίνει μέσα σε 50 χρόνια.


Η νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι υπάρχει 100% πιθανότητα ενός σεισμού τέρας που συμβαίνει στην περιοχή.


“Θα εξαπλωθεί από τον Καναδά στην Καλιφόρνια πάνω από 800 μίλια”, δήλωσε ο Παλαιοεσαινολόγος του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, Chris Goldfinger, στο CBN News. 


Μια μέρα θα συμβεί. Με μικρή ή και καθόλου προειδοποίηση, η Ζώνη Cascadia θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό και συνοδευτικό τσουνάμι που θα καταστρέψει ουσιαστικά τα πάντα στα δυτικά του Interstate 5 στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό.

Σύμφωνα με τη σημαία δεδομένων, το ύψος (βάθος) της στήλης ύδατος έπεσε απότομα μέσα σε λίγα λεπτά από την ακτή του Όρεγκον, σηματοδοτώντας ότι η γη κάτω από τον ωκεανό ξαφνικά «βυθίστηκε». Εδώ είναι τα γραφήματα που δείχνουν τι καταγράφηκε από τον ωκεανό:

Από 0231: 30, το αρχικό ύψος στήλης νερού είναι 2738,80 μέτρα βάθος (8985,56 πόδια). Δύο λεπτά και τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, το ίδιο ύψος στήλης νερού είχε πέσει στα 2738,66 μέτρα βάθος (8985,10 πόδια). 

Από πού εξαφανίστηκαν τα τέσσερα εκατοστά του νερού;   Η γη βυθίστηκε. και συνέχισε να βυθίζεται τις επόμενες ώρες.Όπως μπορείτε να δείτε από το δεύτερο διάγραμμα παραπάνω, από 0230 GMT έως 0600 GMT, ο ωκεανός συνέχισε να βυθίζεται σε 2737,7 μέτρα βάθος (8981,95 πόδια). Ο σημαντήρας είναι πολύ μακριά από την ακτή για να επηρεαστεί από την υψηλή / χαμηλή παλίρροια, έτσι  πού εξαφανίστηκαν τα τέσσερα πόδια του νερού των ωκεανών;Αυτό σημαίνει ότι μια τεκτονική πλάκα στον ωκεανό που ονομάζεται “Πλάκα Juan de Fuca” έκανε μια ξαφνική κίνηση προς τα ανατολικά και γλίστρησε κάτω από μια άλλη τεκτονική πλάκα που ονομάστηκε “Βορειοαμερικανική πλάκα”.  

Αυτός ο τύπος γεγονότος ακολουθείται συνήθως από μια μαζική ανοδική κίνηση η Βορειοαμερικανική πλάκα προκαλώντας έναν πολύ σοβαρό σεισμό.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*