15:23 - 16/04/2021

Ποιοί είναι τελικά οι ψεκασμένοι;

Το Ισραήλ ως γνωστόν έχει  προχωρήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον μαζικό εμβολιασμό και στα διαβατήρια εμβολιασμού.Στο Ισραήλ ως γνωστόν έχει επικρατήσει η ”βρετανική μετάλλαξη” .

Πώς η «βρετανική μετάλλαξη» του COVID-19 κατάφερε και έφτασε στο Ισραήλ;;; Οταν τα διεθνή ταξίδια σχεδόν σταμάτησαν;;;. Στατιστικές αναλύσεις καταδεικνόυν ότι αυξάνεται η εμφάνιση της «βρετανικής παραλλαγής» στις χώρες όπου έχουν πραγματοποιηθεί μαζικοί εμβολιασμοί. Αυτό φανερώνει ξεκάθαρα ότι η εξάπλωση της «βρετανικής μετάλλαξης» σχετίζεται με τους εμβολιασμούς και όχι με την εξάπλωση ενός ιού.

Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από πολιτικά κόματα για την εξαπάτηση;

Ο χαρακτηρισμός ψεκασμένοι ,σε όσους διατηρούν ακόμα τη στοιχειώδη λογική ,χωρίς απαντήσεις επι της ουσίας στον παραλογισμό είναι ανώφελος και τους τον επιστρέφουμε .

Ποιοί είναι τελικά οι ψεκασμένοι  ;Λύσσαξαν για παραγωγή μεταλλαγμένων και με την βούλα..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/16/2021 @ 5:47 ΜΜ

  Και για του λόγου του άρθρου το αληθές ,
  Τα ίδια έχουμε και στην Ελλάδα με την κυριαρχία της”βρετανικής μετάλλαξης” όταν αυξήθηκαν οι μαζικοί εμβολιασμοί …
  https://www.skai.gr/news/ygeia/metallakseis-koronoiou-sto-623-i-vretaniki-metallaksi-se-poies-perioxes-entopizetai

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/16/2021 @ 9:13 ΜΜ

  Για όσους δεν πληροφορήθηκαν,
  Η βρετανική μετάλλαξη είναι από 30% έως 100% πιο θανατηφόρα!Η μετάλαξη B.1.1.7 εντοπίσθηκε στην Βρετανία τον Σεπτέμβριο 2020 και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 100 χώρες. Παρουσιάζει 23 μεταλλάξεις του γενετικού του κώδικα – σχετικά μεγάλος αριθμός μεταλλάξεων – και ορισμένες από αυτές παρουσίασαν πολύ μεγαλύτερη μεταδοτικότητα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh