Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:47 - 27/02/2016

Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο…

Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, και είναι πιο ανησυχητικό από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Αρχής γενομένης από το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και σε γρήγορη εξέλιξη μέσα στο 2012, υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές από εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο όπου ακούστηκαν παράξενοι και ισχυροί ήχοι και μυστηριώδεις θόρυβοι προερχόμενοι από άγνωστες πηγές. Ήχοι που ενώ θυμίζουν από «νυχτερινά μουγκρητά» και βαριές αλυσίδες έως βιομηχανικά βουητά, φαίνεται να διαπερνούν τα τείχη των πόλεων. Αυτοί οι ήχοι έχουν αναφερθεί και τεκμηριωθεί από χιλιάδες ανθρώπους . Ίσως ο ανατριχιαστικότερος από αυτούς τους ήχους, να είναι αυτός που μοιάζει με ήχος απόκοσμης τρομπέτας που συνθέτει μια εξ ’ίσου απόκοσμη μουσική.

Ακούγεται κουφό. Έτσι δεν είναι; Είναι όμως ένα από τα πλέον τεκμηριωμένα μυστήρια της σύγχρονης εποχής που έχει αποτελέσει εμπειρία για πολλούς ανθρώπους. Αν ακούτε γι ’αυτό πρώτη φορά, τότε, προσδεθείτε γιατί η βόλτα μας θα είναι ιδιαίτερα άγρια…

Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΝ ΗΧΩΝ

Αυτό που είναι πιο απίστευτο είναι, η ευρέως διαδεδομένη φύση των ήχων – ακούγονται ταυτόχρονα από χιλιάδες ανθρώπους , σε εντελώς διαφορετικά μέρη του κόσμου, σε διαφορετικές ζώνες ώρας, π.χ έχουν ακουστεί σε 5 νομούς ταυτόχρονα. Το 2013 εκρηκτικά χτυπήματα ακούστηκαν ταυτόχρονα, στο Μπάφαλο , τη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο, πόλεις που απέχουν μεταξύ τους 3000 μίλια , με χιλιάδες ανθρώπους να ειδοποιούν τις αρχές για το φαινόμενο. Οι αρχές δήλωσαν όσον αφορά και στις δύο περιοχές (σημ. μτφρ: προφανώς αναφέρεται στις δύο αμερικανικές πόλεις), πως δεν υπήρξε καμία πτήση αεριωθούμενου ( jet), ούτε σεισμική δραστηριότητα, ούτε κάποιο ρήγμα. Καμία εξήγηση δεν μπόρεσε να δοθεί σχετικά.

Στις 16 Μαρτίου, 2015, από τη Βόρεια Καρολίνα στο New Jersey, σε απόσταση 345 μιλίων, θορυβώδεις εκρηκτικοί ήχοι διάρκειας 2 δευτερολέπτων, ακούστηκαν με διαφορά 2 ωρών , σε διαδοχικά μοτίβα.

Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν μπείτε στο YouTube και πληκτρολογήσετε «μυστηριώδεις ήχοι», μπορείτε κυριολεκτικά να καταναλώσετε ώρες παρακολουθώντας διαφορετικές περιπτώσεις σχετικών μαρτυριών . Το βίντεο που ακολουθεί θεωρείται από τα πλέον ανησυχητικά -συνεχίστε την ανάγνωσή σας και μετά το τελευταίο βίντεο, διότι θα διατυπώσουμε την πιθανότερη εξήγηση πάνω σε αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο.

Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ «ΒΟΓΓΗΤΟ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Αν αυτό δε σας ανατριχιάζει από την κορφή έως τα νύχια, τότε είστε εξωγήινος. Είναι άραγε αυτό κάποιου είδους κυβερνητικής επιχείρησης, ένα ηχητικό τσεκάρισμα του Blue Beam , με ήχους τρομπέτας που θα μας προετοιμάζει για μία ψευδή αγαλλίαση από την παρουσία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ από την Αποκάλυψη;

ΒΟΥΗΤΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΞΥΣΙΜΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Σοβαρά, τι στο διάολο είναι αυτό; Ακούγεται σαν η Γη να είναι μια βιομηχανική μηχανή με κάποια ξεχαρβαλωμένα γρανάζια. Είναι ένα πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις και τα σύμπαντα που ανυψώνεται; Ίσως αυτό μας ξεπερνά, ίσως τελικά να είναι το HAARP που σχετίζεται με κάποια σκοτεινά σχέδια. Σε πολλές πόλεις υπάρχουν αναφορές πως τα σκυλιά αντιδρούσαν λίγο πριν ξεκινήσουν οι ήχοι.- θα μπορούσε να είναι σημαντική αυτή η μυστηριώδης λεπτομέρεια;

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΒΟΥΗΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Αυτό το βίντεο έχει επιβεβαιωθεί από εκατοντάδες μάρτυρες. Το ανατριχιαστικό γεγονός εδώ είναι ότι αυτοί οι θόρυβοι προηγήθηκαν σιεσμού που έγινε την ίδια μέρα και όμως οι γεωλόγοι διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρξε καμία σεισμική δραστηριότητα όταν ακούστηκαν αυτά τα βουητά. Μήπως θα έπρεπε να θεωρήσουμε ως πιθανή εξήγηση κάποια κυβερνητικά σχέδια γεωμηχανικής ;

ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΗΧΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να μαζέψετε το πικ-νικ σας και να φύγετε μακριά από αυτό το πράγμα.

Ίσως τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε και την πιθανότητα της τεχνολογίας τροποποίησης του καιρού.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ SANDY

Υπήρξαν πολλές αναφορές για ήχους στη Ν. Υόρκη καθώς ο τυφώνας Sandy πλησίαζε. Αιτιάσεις περί αλλοίωσης του καιρού και γεωμηχανικών συνομωσιών, κατά μέρος. Ίσως να πρόκειται για σταδιακή κλιματική αλλαγή που μας παίζει παιχνίδια του νου μαζί με τα μέτωπα καταιγίδων της Γης.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ

Υπάρχει λοιπόν μια λογική εξήγηση για όλους αυτούς τους μυστηριώδεις ήχους που ακούγονται σε όλο τον κόσμο;

Αποδεικνύεται πως μπορεί να υπάρχει, αλλά οι συνέπειές της μπορεί να είναι πιο τρομακτικές από οποιαδήποτε συνωμοσιολογική ή παραφυσική απάντηση. Σύμφωνα με κάποιον γεωλόγο που εργάστηκε για την κυβέρνηση, «κάτι συμβαίνει με τον πυρήνα της Γης». Έχει να κάνει με την μετατόπιση των μαγνητικών πόλων και περιλαμβάνει την ανακύκλωση ανόργανων συστατικών στον μανδύα της Γης. Οι ήχοι, παράγονται στον μανδύα σαν μεγάλες ηλεκτροστατικές ενεργειακές εκκενώσεις που έχουν ωθηθεί προς τα πάνω μέσω του φλοιού της Γης και εκπέμπονται σαν ηχητικά κύματα μέσω της ιονόσφαιρας και στη συνέχεια αναπηδούν πίσω σε μια χαμηλότερη συχνότητα που δεν μπορούμε να ακούσουμε και τα αντιλαμβανόμαστε σαν δονήσεις.

Ο πληροφοριοδότης είπε, πως υπήρξε μία αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα η οποία επηρεάζει τη μαγνητική αγωγιμότητα. Οι κυβερνητικοί επιστήμονες προφανώς δεν γνωρίζουν αν αυτό λειτουργεί μακροπρόθεσμα ή όχι, αλλά θα μπορούσε να συνεπάγεται μία αποδυνάμωση και ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου, παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων. Δεδομένου ότι μια μετατόπιση των πόλων συνέβη στη Γη 500 εκατομμύρια χρόνια πριν, αυτή η εξήγηση καθίσταται περισσότερο ανησυχητική απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αυτό που προκύπτει από τη μελέτη ιζημάτων που χρονολογούνται 786.000 χρόνια πριν είναι, πως όταν το μαγνητικό πεδίο που μας προστατεύει διασπάται, περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία κατακλύζει την επιφάνεια της Γης με αποτέλεσμα τη διατάραξη του οικοσυστήματος για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να προκληθεί μεγάλος αφανισμός των ειδών συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου.

Τι απέγινε ο πληροφοριοδότης; Εξαφανίστηκε αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του.

ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

Ενώ οι σάλπιγγες και τα βουητά πιθανώς δεν είναι βιβλικής προέλευσης με οποιαδήποτε θρησκευτική έννοια – σε αντίθεση με δημοφιλή περί αποκάλυψης αναγνώσματα- θα μπορούσαν αυτοί οι ήχοι να εκληφθούν ως μία προειδοποίηση, σήματα από το ίδιο το σύμπαν και ενδεχομένως από ευφυείς οντότητες που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν και να μας ετοιμάσουν για μία ενδεχόμενη μετατόπιση των πόλων; Ίσως ο 21ος αιώνας να συμπεριλαμβάνει την εμπειρία της Αποκάλυψης, αλλά σε πολλά επίπεδα, μία γεωφυσική αλλαγή θέτει σε κίνηση ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου που θα συνεχιστούν για χιλιάδες χρόνια. Ίσως άλλες ευφυείς οντότητες γνωρίζουν πώς να χειριστούν μια περίπτωση αλλαγής του μαγνητικού πεδίου και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια που θα προκύψει από αυτή την πόλωση. Ή ίσως θέλουν να μας βοηθήσουν. Ή ίσως αυτή η εξήγηση είναι άστοχη και η πραγματική να βρίσκεται στις σκοτεινές κυβερνητικές δραστηριότητες. Ό, τι και αν πιστεύετε, γνωρίζουμε πως κάτι πολύ μυστήριο λαμβάνει χώρα που δεν κοινοποιείται από τα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εσείς τι πιστεύετε; Ακούστε ακόμη μερικούς από αυτούς τους απίστευτους μυστηριώδεις ήχους και πείτε μας: είναι δονήσεις από πιθανή μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, η ηχητική απόδειξη σκοτεινών κυβερνητικών δραστηριοτήτων ή κάτι πιο δυσοίωνο; …

πηγή: theghostdiaries.com

μετάφραση: Μάρη Λιώκη

greek1Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 02/27/2016 @ 1:01 ΜΜ

    ειμαι απο Κυπρο. πριν απο μια εβδομαδα (Σαββατο)ο ουρανος απο την αυλη του σπιτιου μου, φαινοταν οπως την φωτογραφια του αρθρου σας, χωρις βεβαια αυτο το μικρο ανεμοστροβιλο. δηλαδη ο ουρανος ηταν καλυμενος με αυτο τα χαρπ συννεφα- παζλ και σε ενα σημειο σε σχημα 2 ενωμενων κυκλων ή σαν ενα 8αρι ηταν καθαρο. ο αντρας μου το φωτογραφισε. 10 λεπτα αργοτερα γεμισε αυτο το κενο αλλά άλλα 2 παρουσιαστηκαν, λιγο πιο πισω . αυτη τη φορα ηταν 2 διαφορετικα σημεια . δεν θα τα ελεγα ακριβως κυκλικα, αλλα ηταν λες και ηταν 2 τρυπες . την κυριακη υπηρχε πολλη κακοκαιρια στη περιοχη.
    μηπως ξερει καποιος που οφειλονται?

  2. Ανώνυμος 02/28/2016 @ 6:14 ΜΜ

    Μα καλά ξεχάσατε την ταινία. War of the worlds ????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*