17:11 - 26/03/2018

Παράξενες δομές στα σύννεφα 10.000 πόδια ψηλά! Ποιοί κατοικούν εκεί πάνω;

Αυτή η ιστορία θυμίζει λίγο το γνωστό παραμύθι με τον Τζάκ και την Φασολιά, με την διαφορά ότι δεν υπάρχει, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Όμως η υπόθεση εξελίσσετε στα σύννεφα ενώ σε συνδυασμό με παλαιότερα περιστατικά, υπάρχει μία συγγένεια.

Επιβάτης αεροπλάνου δήλωσε:

Στις 18 Φεβρουαρίου 2018 ήμουν σε μια πτήση που κατευθυνόταν προς Lauderdale κοντά στην Λουιζιάνα. Όταν φτάσαμε να πετάμε πάνω από τον Κόλπο είδα κάτι ενδιαφέρον, μετά από μισή ώρα πτήσης και σε υψόμετρο περίπου 39.000 πόδια (περίπου 12 χλμ).

Ο πιλότος μου είπε ότι τα σύννεφα από κάτω μας ήταν περίπου στα 6 με 10 χιλιάδες πόδια ψηλά (περίπου 2 με 3,5 χλμ).

Εδώ, λοιπόν, είναι το περίεργο: Είδα κάποιες μεγάλες κατασκευές με γιγαντιαία κεραία ή καπνοδόχους, κάτι αρκετά μεγάλο που έκανε τα σύννεφα να σχηματίζουν ένα V, όπως όταν μία βάρκα διασχίζει με ταχύτητα την θάλασσα.

Αρχικά σκέφτηκα ότι οι δομές θα μπορούσαν να είναι πετρελαϊκές πλατφόρμες, αλλά αυτές είναι μόνο 200 με 400 πόδια (60 με 120 μέτρα) πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Αλλά, στην συνέχεια του ταξιδιού μου, μπόρεσα να διακρίνω πλατφόρμες πετρελαίου και ήταν ιδιαίτερα μικροσκοπικές, σε σύγκριση (με τις δομές). Έτσι, αυτή η εξήγηση απορρίπτεται.

Αν γνωρίζουμε ότι η πιο ψηλή τεχνητή δομή είναι ο πύργος Burj Khalifia στο Ντουμπάι, που φτάνει τα 2,717 πόδια (περίπου 828 μ.) τότε αναρωτιέμαι ποιες είναι αυτές οι εξαιρετικά ψηλές δομές πάνω από τον Κόλπο, τόσο αρκετά τεράστιες και συμπαγείς για να κάνουν μεγάλες διακυμάνσεις στα σύννεφα (όπως κινούνται ανάμεσά τους);

Η περίπτωση αυτή καταγράφηκε στην Mufon με αριθμό 90956.

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Μήπως ο πιλότος έκανε λάθος στον υπολογισμό του ύψους των νεφών κάτω από το αεροπλάνο; Κι αν πράγματι έπεσε έξω, υπάρχει στην περιοχή κάποιος ουρανοξύστης ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να φτάνει ως τα σύννεφα και να είναι αυτό που είδε ο επιβάτης;

Και… τι γίνεται στην περίπτωση που ο πιλότος δεν έκανε λάθος; Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δομές επάνω στα σύννεφα και κάποιοι πραγματικά να ζουν εκεί πάνω;

Μπορεί να φαντάζει πολύ περίεργο, αλλά μάλλον θα πρέπει να θυμηθούμε και δύο άλλες περιπτώσεις, πολύ παλαιότερα, όπου είχαν καταγραφεί ανθρωπόμορφες φιγούρες να περπατούν στα σύννεφα.

Άραγε, μπορεί όλα αυτά να είναι απλές συμπτώσεις, ή μπορεί… στην πιο απίθανη και φανταστική περίπτωση, να υπάρχουν στ’ αλήθεια πραγματικά όντα που ζουν εκεί πάνω στα σύννεφα και έχουν κατασκευάσει τα σπίτια τους ή κάτι άλλο;

Δείτε και το σχετικό video που ακολουθεί και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε σχόλια με την γνώμη σας και την άποψή σας!

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Airplane passenger photographs Huge Structure on the clouds at 10,000 feet High

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. οι νεοελληνες

  2. Αριστομένης Προβελεγκιος 03/26/2018 @ 8:19 ΜΜ

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΩ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ,2000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΦΟΒΑΣΕΙΣ..ΤΡΟΜΕΡΗ ΘΕΑ…!! ΕΧΩ ΠΑΕΙ…! ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΨΗΛΑ ΑΓΝΑΝΤΕΒΕΙΣ….! ΟΕΑ ΘΑ ΛΕΤΕ Κ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΒΑΜΕΝΑ ΛΑΚΟΣΤ……..!!!!!!!!

  3. ΑΡΙΣΤΟΦ 03/26/2018 @ 11:55 ΜΜ

    ΟΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΟΚΟΚΚΥΓΙΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*