Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:49 - 26/03/2018

Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

Μαύρισαν την αθώα ψυχή με την αμαρτία, αντί να την ντύσουν με το ολόλευκο νυφικό της αγαθότητας του Χριστού.  Ευαγγελίζουν τον άνθρωπο με το φόρεμα του γάμου της κατάρας και του σκότους· να ο διάβολος που διαβάλλει το κακό και σταυρώνει επάνω στο ψέμα και τον φόβο το Ανθρώπινο και Αγαθό.

Μια φόρα και έναν καιρό τα γράμματα της λέξης δεν έκαναν διακρίσεις· υπήρχε μόνο το σημαινόμενο της παρουσίας της λέξης που τα πάντα στο εγώ της είναι το φως της ο λόγος. Ουσία και γράμματα είναι ένα με την τριαδική ψυχή σου, μιας ψυχής που μέσα από την λήθη γεννιέται το μηδέν του παντός της· η μητέρα μας ελληνίδα γνώση.
Έκλεψαν από την θάλασσα του παντός το όλον, που φως της είναι να βλέπω το όλον και να είμαι υιός του Πατέρα μου και Θεού.

Στον ουρανό μας δεν υπάρχουν ντουβάρια και άβατα, στον ουρανό μας βραδινό αστέρι, έχουμε την Παναγία και στα σπλάχνα της ο ήλιος μας ο ελληνικός, ο Λόγος.

Το εγώ του Χριστού του κάθε εαυτού είναι των πάντων το ουράνιο πνεύμα ψυχή και η σημασία του σημαινομένου τον Εν.

Η μόνη ουρανογέννητη γνώση του Θεού των θεών της γης, οι θεοί της γης αντί τον Χριστό μας, να οδηγούν με την σοφία τους στα τάρταρα του αιώνα το τώρα …στην μία αιώνια στιγμή το δικό μας τώρα… να είμαστε ο αντίχριστος, και του ισραήλ του μωάμεθ του θεού να είναι οι βασιλείς…

Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες”. Ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί, αφού είμαστε Ένα με τον Θεό. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθό και αληθινό, την αγάπη, τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

 

 

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Η ΠΥΛΗ ΑΠΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ.

 

 

SOCRATESNIOS

Σχόλια Αναγνωστών (62)

 1. καπτεν ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολοι ας διαδιδουμε κειμενα και βιντεο αφιπνισης !!! ειναι πολυ σιμαντικο !! αυτα που αναρτα ο αρθογραφος αυτος ειναι γεματα αληθεια οσο κι αν ειναι λυπιτερα οσα λεγει !! αν δε αλαξουμε συμπεριφορα και μυαλα αυτα μας πρεπουν !!! η βλακια μας μας εφερε εδω δε μας φτεει οτι ο θεος ουτε κανειςαλος !! η βλακια στο μυαλο μας !! μονον αυτο μας κατεστρεψε !!

 2. Η βλακεια του Socrates Sion εχει βαρεσει κοκκινο… Α και λιγδιαρη, σταματα να σβηνεις τα σχολια μου, αυτο ειναι φιμωση λογου… Αλλα εισαι τοσο ηλιθιος που ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ετσι επιτελεις εργο, αγραμματε πιθηκε.

  • Μίλησε ο Τσιμεντόλιθος δωδεκαθειστής…
   Άν δεν σου αρέσουν τα άρθρα ΜΗΝ τα διαβάζεις.
   Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν.
   Φίμωση λόγου είναι αυτό που κάνεις εσύ τσιμεντόλιθε.
   Υποδεικνύεις στους άλλους τι να λένε και τί να αναρτούνε.
   Ποιός νομίζεις οτι είσαι; Αίντε σε άλλη παραλία…μπούλη.

 3. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 6:55 ΜΜ

  Ο Ιησούς είναι δημιούργημα του ιδρυτή της Ρωμαικής αυτοκρατορίας Αυγούστου(Γεννήθηκε την εποχή της βασιλείας του) ο οποίος έψαχνε μία καθολική θρησκεία για να συνδέσει πνευματικά την αχανή αυτοκρατόρια του.Η ζωή του Χριστού έχει τρομακτικές ομοιότητες με τη ζωή του Ιουλίου Καίσαρα -θετού πατέρα του Αυγούστου.Καίσαρ και Ιησούς: Βίοι Παράλληλοι-[Τόσο ο Ιούλιος Καίσαρ όσο και ο Ιησούς Χριστός ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους σε περιοχές που βρίσκονταν βορειότερα εκείνων στις οποίες θα επιτελούσαν τα σημαντικότερα έργα τους: ο Καίσαρ στη Γαλατία, ο Ιησούς στη Γαλιλαία.Αμφότεροι διασχίζουν έναν ποταμό-ορόσημο για τη μετέπειτα πορεία τους: ο Καίσαρ τον Ρουβίκωνα και ο Ιησούς τον Ιορδάνη.Στη συνέχεια, ο Καίσαρ και ο Ιησούς θα εισέλθουν σε δύο πόλεις: ο μεν πρώτος στο Κορφίνιο ο δε δεύτερος στην Καπερναούμ [Capharnaum ή Kefar Nahum].Όπως αναφέρει και ο Φραντσέσκο Καρόττα, «οι θαυμαστές νίκες του Καίσαρα μετατράπηκαν σε νικηφόρα θαύματα του Ιησού. Έτσι, οι συγκρούσεις του Καίσαρα με τις οικογένειες των Καικιλίων, των Κλαυδίων και των Μετέλλων μεταλλάχθηκαν στις θεραπείες των τυφλών (λατ. caecilius=τυφλός), των χωλών (λατ. claudius=χωλός) και των κυλλών (κουλών, το λατ. mutilus=κουλός, αντί του metellus].Κατά του Καίσαρα συνωμοτούν η Σύγκλητος και η ανώτατη αριστοκρατία της Ρώμης, ενώ οι πληβείοι διάκεινται ευνοϊκά απέναντί του. Την υποστήριξη του λαού έχει και ο Ιησούς, ενώ εναντίον του συνωμοτούν οι αρχιερείς, οι γραμματείς και οι πρεσβύτεροι. Ο Καίσαρ περιφρονούσε βαθύτατα τη Σύγκλητο[10], όσο ίσως περιφρονούσε και ο Ιησούς τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους.
  Ο Καίσαρ θα πεθάνει στις Ειδούς του Μαρτίου, δηλαδή την 15η του μηνός. Ο Ιησούς στις 15 του Νισάν (Μάρτιος-Απρίλιος).ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ”.

  • Νικόλαος 03/26/2018 @ 7:48 ΜΜ

   Ἄρες, μάρες, κοκουνάρες !!

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 8:23 ΜΜ

    «(Απόδοτε ουν) τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.» είδες που ο γλυκός Χριστούλης φροντίζει η ΡΩΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ; τι τον νοιάζει η κρατική εξουσία να μείνει αλώβητη και πλούσια ; Μα δεν μιλάει αυτός μιλάει ο Άυγουστος και οι διάδοχοι του Καίσαρες που το πρώτο που τους νοιάζει -όπως και κάθε αυτοκράτορα- το ΤΑΜΕΙΟ να είναι ΓΕΜΑΤΟ.
    Αλλά και ο απόστολος Παύλος τι μας λέει; « οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία, εἰ μή ἀπό Θεοῦ » και αυτός πιστός στη Ρώμη.

    • Doctor τα ληγμένα είπαμε…μην το ξεχνάς.
     Λίγο περιορισέ τα…κάθε σου γραμμή και ένα ψέμα.
     Σκέτη προπαγάνδα είσαι…

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 10:16 ΜΜ

      Όλοι οι άνθρωποι ζητάμε τη παραμύθα για να επιβιώσουμε ,αλλίως η ζωή μπορεί να γίνει αφόρητη, ο καθένας διαλέγει ποια θα πάρει και πορεύεται ανάλογα.

  • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 03/26/2018 @ 8:23 ΜΜ

   Φίλε, να είσαι καλά.Μας εξαφάνισες την πυτιρίδα!!!Ο Αύγουστος (Gaius Iulius Caesar Octavianus Augustus, 23 Σεπτεμβρίου 63 π.Χ. – 19 Αυγούστου 14 μ.Χ.) ήταν ο ιδρυτής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ο πρώτος της αυτοκράτορας, κυβερνώντας από το 27 π.Χ. έως το θάνατό του το 14 μ.Χ.Προφανώς έγινε ζόμπι και δημιούργησε
   τον Χριστιανισμό για να καταστρέψει την ρωμαική αυτοκρατορία και να την
   χωρίσει στα 2 , 300 χρόνια!!! μετά για να επικρατήσει αργότερα η ανατολική !
   Να γελάσουμε η να κλάψουμε?Ως γνωστόν οι χριστιανοί ήταν απείθαρχοι,δεν θυσίαζαν στον αυτοκράτορα και ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας κατάρευσης Της πανίσχυρης Ρώμης για Τον Μακαρίτη μη χριστιανό Καθηγητή Λιαντίνη.Οι εβραίοι τι γίνεται?Δεν έχουν σουξέ ?

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 9:10 ΜΜ

    Έκανε την αρχή συνέχισαν το σχέδιο οι διάδοχοι της Ιουλιοκλαυδιανής δυναστείας.Ποιά αυτοκρατορία διαλύθηκε; Ανατολικό Ρωμαικό κράτος ή Ρωμανία λεγόταν η Βυζαντινή αυτοκρατορία η οποία κράτησε χίλια + χρόνια.Εκανε την αρχή ,το κόλπο έπιασε και μέτα πήγαινε μόνο του.Δεν σου φαίνεται παράξενο ότι οι μήνες ΙΟΥΛΙΟΣ και ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ που πήραν την ονομασία τους απο τον Καίσαρα και τον Αυγουστο εδραιώθηκαν με την ανοχή των χριστιανών ; Επίσης ο Ιδρυτής του Χριστιανισμού γεννιέται την περίοδο που βασίλευε ο Ιδρυτης της αυτοκρατορίας,δεν είναι περίεργη η σύμπτωση αυτή;.Μα επειδή ακριβώς ήταν απείθαρχοι και φοβεροί στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θέματα με ακλόνητη πίστη-πολύ έμπιστοι σαν ταμίες και “τραπεζίτες” ο Αυγουστος επέλεξε αυτούς για να πλάσει το μύθο του Ιησού.Κολλητός του Αυγουστου ήταν ο Ηρώδης ο μέγας.Ο Ιησούς συνδιάζει πολλούς αρχαίους θεούς Διόνυσο,Μίθρα,Ώρος -ο αγαπημένος υιός του πατέρα κτλ.Ο Αυγουστος ήταν ο αγαπημένος του πατέρα του Καίσαρα ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ αλλα υιοθετημένος έτσι και ο Χριστός γεννίεται απο παρθένα αλλά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ έχει πατέρα το Θεό/Καίσαρα.
    .

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 9:26 ΜΜ

    Ο Καίσαρας και ο Αύγουστος θεοποιήθηκαν μετα θάνατο και οι δύο.
    Ο Αύγουστος ονόμαζε επίσης τον εαυτό του Imperator Caesar divi filius, δηλαδή “Διοικητής Καίσαρ, γιος εκείνου που θεοποίηθηκε”. Η λατρεία του Θείου Αυγούστου συνεχίστηκε μέχρι την αναγνώριση του χριστιανισμού ως επίσημη θρησκεία του κράτους το 391 από τον Θεοδόσιο Α’ το Μέγα.Άρα στη πρώτη και τη δεύτερη οικουμενικη σύνοδο ο Αύγουστος ήταν ακόμα ο Θεός της Αυτοκρατορίας.

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 9:32 ΜΜ

    Ο Ιωσήφ και η Παναγία πήγαν στη Βηθλεέμ όπου και γεννήθηκε ο Ιησούς για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ πρόσεξε τώρα αυτό και βάλε και τους Εβραίους στο σκηνικό:Οι μεταρρυθμίσεις του Αυγούστου με στόχο την αύξηση των δημόσιων εσόδων είχαν τεράστια συμβολή στην μετέπειτα ακμή της αυτοκρατορίας. Ο Αύγουστος οργάνωσε τη συστηματική άμεση φορολόγηση για ένα κατά πολύ μεγαλύτερο τμήμα των κατακτημένων εδαφών, σε αντιδιαστολή με τους προκατόχους του, οι οποίοι αντλούσαν μεταβλητά, σποραδικά και κατά κάποιο τρόπο αυθαίρετα χρηματικά ποσά από κάθε ντόπια κοινότητα.ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΑΜΙΕΣ;

  • Όχι απλά άρες μάρες…αλλά αρλούμπες…ο Ιησούς δημιούργημα της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας…άχαχαχα…πόσα ναρκωτικά παίρνεις πές μου…
   Τόσο ενδιαφέρον πάντως για έναν Θεό στον οποίο δεν πιστεύεις, μόνο πρακτορικό και Νεοπαγανιστικό θα το χαρακτήριζα.

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 10:02 ΜΜ

    Άσε τα ψόφια και παραδέξου ότι ο Χριστιανισμός μπάζει άγρια.Ξέχνα τις ταμπέλες έστω για λίγο και σκέψου: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ; όχι ρομαντικά συννεφάκια ,αγγελουδάκια, μικρά μου πόνι κτλ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    • εσυ κι ομιοι σου τον διοξατε !!!

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/27/2018 @ 10:51 ΠΜ

      Γιατί το κρατάει μανιάτικο; δε μας μιλάει;

    • Τα μυαλά σου μπάζουν, αλλά δεν το έκανα και θέμα στα κατοχικά.
     Ο Χριστός ότι ήταν να κάνει για εμάς το έκανε.
     Τώρα εσύ αποφασίζεις…ρομαντικό συννεφάκι:)
     Πουθενά δεν σου είπε οτι εδώ είναι Παράδεισος και θα ζείς στην χλιδή.
     Αυτό είναι το προβλημά σου…η Βασιλεία του δεν είναι εδώ κάτω, αλλά εκεί που κανείς δεν μπορεί να τον κοροιδεύει και να λέει Αρλούμπες.

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/27/2018 @ 10:50 ΠΜ

      Η απλά στον κόσμο του παραμυθιού

  • Πώς γίνεται διαρκώς αυτά που λές να τα βρίσκω στους Νεοπαγανιστικούς Δωδεκαθειστικούς ιστοχώρους, πές μου; Τυχαίο;

   https://www.google.gr/search?client=opera&q=ιησους+δημιουργημα+της+ρωμαικης+αυτοκρατοριας&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

   Ορίστε και το search…άχαχαχα…είσαι τελείως τελικά.
   Τα ίδια λέγατε για την Π.Δ και τους κώδικες , οτι δεν υπάρχουν, είναι ψέματα, παραμύθια κτλ και το βουλώσατε αργότερα.
   Τα ίδια λέτε και για την Κ.Δ…δεν βαρεθήκατε με τόσα ψέματα να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας; Ή μήπως προσπαθείτε να απομακρύνετε τον κόσμο απο την Αλήθεια πρακτοράκια; Λέω…
   http://www.christianity-science.gr/files/StJohnFragment.pdf
   http://eugenia-nikos.blogspot.gr/2012/02/o.html
   https://norfid.wordpress.com/2011/12/18/παλαιά-διαθήκη-το-πλήρες-κείμενο/
   http://www.mixanitouxronou.gr/ta-chirografa-tis-nekras-thalassas-i-tichea-anakalipsi-apo-ena-vosko-ta-poulise-se-exeftelistiki-timi-logo-agnias-eno-i-mesolavites-ploutisan-ke-i-epistimones-archisan-tis-anaskafes/

   Βίντεο: Διαβάστηκε πρώτη φορά ψηφιακά χειρόγραφο της Παλαιάς Διαθήκης

   Και πολλά άλλα…

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 10:05 ΜΜ

    Δεκάρα δεν δίνω για τους χαζοπαγανιστές και νεοεποχίτες κοκκοβίους το ίδιο γκάου είναι και αυτοί που πιστευουν σε πλειμομπιλ τερατακια και γαρδούμπες.
    Ο ΘΕΟΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ.

    • Το βλέπω…ότι παραθέτεις απο εκεί τα παίρνεις.
     Δεν είναι λίγο ειρωνικό…?
     Σήκωσε το βλέμα στον Νυχτερινό ουρανό και θα δείς οτι το χρήμα είναι ΣΚΑΤΟΥΛΙΑ. Είσαι μία κουτσουλιά μπροστά στο ίδιο το σύμπαν, το οποίο σου δίνει αξία λόγω του Δημιουργού του. Και θέλεις να μας κάνεις και μαθήματα “ρεαλισμού”…ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας. Άν δεν πιστεύεις σε Θεό, μην σπαταλάς το χρόνο σου εδώ μέσα.
     Χαζός δεν είναι κανείς. Απλά ο καθένας κάνει την επιλογή του.
     Γκάου είσαι εσύ που νομίζεις οτι το σύμπαν γεννηθηκε στην ολοτέλεια του απο τύχη, όπω και εσύ…και σαν να μην φτάει αυτό, θα καταλήξεις στην “τύχη”.
     ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/27/2018 @ 10:53 ΠΜ

      Επίσης καλή τυχη που πιστεύεις ότι ο άνθρωπος θεός μπορεί να είναι και θεός άλλων φυλών του σύμπαντος.Και οι δεινόσαυροι;

     • Κλινική περίπτωση τελικά…η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

  • ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ 03/26/2018 @ 9:32 ΜΜ

   SωSTOTATOS

  • ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ 03/26/2018 @ 9:33 ΜΜ

   ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

 4. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 7:05 ΜΜ

  Επίσης και πρίν το σχίσμα αλλά και τώρα ο επίσκοπος Ρώμης ,ο Πάπας έχει τα πρεσβεία της τιμής(και για τους Ορθοδόξους!) και είναι πρώτος μεταξύ όλων των Χριστιανών επισκόπων δεύτερος είναι ο Πατριάρχης Νέας Ρώμης-Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος.ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.Ο Ιούλιος Καίσαρας είχε το τίτλο του Ρωμαίου Ποντίφικα τον ίδιο τίτλο έχει και ο Πάπας ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΊΑΣ.

  • μας πριξατε ρε αθεοι τι λυσα παθατε ??? αν κατι δεσαςαρεσει ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ !!!!!!!αυτος ο παροξισμος και η κα!@@#@ σας να αποδειξετε οτι χριστος δε ιπαρχει κι οτι οποιος πιστευει σεαυτον ειναι τρελος στα μουτρασας γυρνα !! κοφτε το πια !!! αφου δε γουσταρετε μην ασχολιστε απλα !!! στον ουρανο ρε βλιματα οτι πετρα και να πεταξετε πανω σας θα πεσει !!

   • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 8:13 ΜΜ

    Μα δεν είμαστε άθεοι απλά δεν γουστάρουμε να πάμε να πεθάνουμε για κάποιους παλαβούς που μιλάνε με το Θεό και τους λέει να πάρουνε τη πόλη και άλλα κουλά, ενώ γνωρίζει ότι θα ψωφήσουν σαν έντομα και μέτα θα τους κλάψουν για κανα μήνα και ύστερα θα πάνε να τσακίσουν τα μπιφτέκια στην υγεία τον κορόιδων ενώ οι γυναίκες τους θα ψήνουν το ψάρι με μελαμψούς επισκέπτες και οι παπάδες θα τρελαθούν σε μνημόσυνα ,παγκάρια και δίσκους.Έχουμε πρόβλημα όταν άνθρωποι όπως μοναχοί, θεούσοι/ες γέροι/γριές και κυρίως γυναικούλες που δεν θα πάνε στη σφαγή μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με φαντασιώσεις.Για το σπίτι ,τα παιδία μου ,τη πατρίδα και τα χωράφια μου ΝΑΙ να πεθάνω για τον Χριστούλη ΟΧΙ μάγκα μου -τράβα εσύ γαι μένα αφου πιστεύεις ΣΙΓΟΥΡΑ ότι θα πας σε καλύτερο τόπο.Γιατί δε βουτάς το G3 να τραβήξεις για τα σύνορα να μπουκάρεις στη Τουρκία; αμα πεθάνεις σε περιμένουν τα αγγελάκια στον ουρανό ,μπορεί να γίνεις και άγιος ποιος ξέρει;

    • ρε μεγαλε ποιος σου ειπε να παιθανεις ??? ειπε ο χριστος τραβα παιθανε γιαχ αρη μου ??? ειπε αγαπατε αλιλους !! αυτο !!

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 8:48 ΜΜ

      Μα δεν διαφωνώ με αυτό που λές.Διαφωνώ με όλους αυτούς που τον χρησιμοποιούν για πολιτικά παιχνίδια(υπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να επέμβει και να τους κάνει μαυρους στο ξύλο -αλλά που;)Είπε αγαπάτε αλλήλους αλλά είπε και αυτά:«όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου, σκορπίζει». (Ματθαίος 12, 30 ) και:«Φέρτε μου όλους τους εχθρούς, που δεν αναγνωρίζουν τη βασιλεία μου, και σφάξτε τους μπροστά στα πόδια μου» (Λουκάς 12 ,58,59)

     • φιλε αυτα που λες ειναι πλανες!! που τα διαβασες ??? μηπος στο κορανι ??? ποτε ειπε ο χριστος σφαξτε οποιον δε με πιστευει ??? κατεβικε στην γη και σταυροθηκε για να πει μετα αυτο ??? ε οχι !!!

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 11:12 ΜΜ

      Σε παρακαλώ άνοιξε όποια Καινή Διαθήκη θες εσύ, πήγαινε στο κατά Λουκάν κεφάλαιο 19 εδάφιο 27 και διάβασε.
      ” πλὴν τοὺς ἐχθρούς μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς με βασιλεῦσαι ἐπ’ αὐτοὺς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν μου”.
      «Φέρτε μου όλους τους εχθρούς, που δεν αναγνωρίζουν τη βασιλεία μου, και σφάξτε τους μπροστά στα πόδια μου»
      http://www.orthodoxfathers.com/Luke-19

     • @ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ
      Βλάκας είσαι; Πού τα είδες αυτά που λές; Μπροστά μου έχω την Καινή Διαθήκη με μετάφραση και λές αρλούμπες!
      Τί ληγμένα παίρνεις θα μας πείς;
      Ασχολήσου ρε τύπε με την μαγειρική καλύτερα…ίσως και να το έχεις…πού ξέρεις;

    • Δεν είσαι Άθεος σωστά…είσαι Δωδεκαθειστής…άχαχαχα…
     Εσύ που είσαι απόγονος του Δία γιατι δεν παίρνεις το G3 και να βουτήξεις; Ο Δίας σε περιμένει στον ουρανό…

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 10:11 ΜΜ

      Χεστηκα για τον Δία τον τρία και κάθε φανταστικό κνώδαλο αυτοι είναι χαρακτήρες του παιχνιδιου ΕΣΥ μπορει να είσαι Δίας εγώ Ερμής η παρακάτω γκόμενα Αφροδιτη ο σπασίκλας Ηφαιστος ο gay ξανθός Απόλλων κτλ

     • Χέστηκες για τον Ιησού, χέστηκες για τον Δία…αλλά έρχεσαι εδώ μέσα και ασχολείσαι με αυτά.
      Χαζός είσαι ή βλάκας;

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/27/2018 @ 10:57 ΠΜ

      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ:ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ
      ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19 ΕΔΑΦΙΟ 27
      http://www.i-m-paronaxias.gr/paronaxia/index.php?option=com_content&view=article&id=39:kata-loukan&catid=10&Itemid=475

     • ΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΡΕ ΑΣΤΕΙΕ ΚΑΛΑ? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ…
      ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ.

    • giorgos1962real. 03/26/2018 @ 9:22 ΜΜ

     Eσυ που τα ειδες ολα ,πολυ διαβασμενο σε βρισκω,γιατρε μου..Αφου ισχυριζεσε οτι δεν εισαι αθεος, να υποθεσω οτι ολα δεν τα ερμηνευεις ,κατω απο το το πρισμα ,μιας ψυχρης λογικης ,αλλα δεχεσε και την εξ αποκαλυψεως γνωση ως δεδωμενη ..Αληθεια πες μας ποιος ειναι ο δικος σου θεος??Ελα πες μας!!

     • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 10:08 ΜΜ

      Δεν έχω συγκεκριμένο Θεό μπορεί να είναι απλα ένα πρόγραμμα που τρέχει σε κάποιο κοσμικό υπολογιστ΄, ενα παιδι που μας παιζει στο playstation του ΔΕΝ ΞΕΡΩ κάτι υπάρχει αλλα δεν ξέρω!

     • giorgos1962real. 03/26/2018 @ 10:33 ΜΜ

      Η Πιστη σε κατι υπερβατικο ειναι εξ ορισμου σεναριο εκτος λογικης ..ειναι γνωση αποκαλυπτικη,μη επιδεχομενη επιστημονικης αναλυσης..Μια επισκεψη στον ταφο του πατρος Παισιου,θα σε βοηθησει ,οπως βοηθησε και μενα..

 5. giorgos1962real. 03/26/2018 @ 8:07 ΜΜ

  Συγνωμη αλλα αν καταλαβα καλα ο επονομαζομενος ως Ιωαννης εν Χριστο βασιλευ των πενητων αναιρει την υπαρξη των δαιμονων και του εωςφορου ως αποτελεσμα μιας νοσηρης φαντασιωσης !Αν ειναι ετσι τοτε που απευθυνοταν ο Ιησους Χριστος στην ερημο οταν ειπε υπαγε οπισω μου Σατανα..Στον εαυτο του??Οταν εκδιωξε δαιμονια απο δαιμονισμενο και τα οδηγησε,κατοπιν δικιας τους προτροπης σε ενα κοπαδι χοιρων ,ηταν αποτελεσμα φαντασιωσης??Ο Αγιος κυπριανος πρωιν Μαγος της εποχης του,για ποιους εγραψε εξορκισμους,??Για ψυχασθενεις με φαντασιωσεις δαιμονοπληξιας??Κατι δεν μας λεει καλα ο γεροντας Ιωαννης!!Αν δεν υπαρχει Σατανας και δαιμονια ,τοτε γιατι οι τοσες αναφορες ,στην Αγια Γραφη περι του αντιθετου??Αν πιστευψουμε κατι τετοιο αλλοιμονο μας!!Αυτο ακριβως θελει ο εωσφορος!Την ανυπαρξια του !Ετσι θα μας σερβιρει και ο υιος της απωλειας την κοσμοθεωρια της πανθρησκειας ,διανθισμενης με σωτηρες απο αλλα πλανητικα συστηματα ,εξωγηινους ,δαιμονικες οντοτητες ,που κατα τον γεροντα ιωαννη δεν υπαρχουν!!Μηπως ο γεροντας ειναι πλανεμενος??Αδελφικα το λεω ως τελευταιος των τελευταιων..

  • ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ 03/26/2018 @ 8:40 ΜΜ

   Αξιότιμε παρατηρητή δεν υπάρχει γέροντας Ιωάννης πιθανότερο είναι είτε να πρόκειται για καλογερίστικα σενάρια με σκοπό τη προώθηση συγκεκριμένου άτομου σε θέση εξουσίας είτε αυτά να τα γράφει γυναίκα (ή και γυναικωτός) που δεν έχει ιδέα για πόλεμο και μεγέθη(εκτός απο αυτά που αφορούν τους μελαμψούς επισκέπτες).

  • Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΝΑΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΜΑ…. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ, ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ… ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ;

  • Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΤΈ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

   • Socratesnie συγνώμη αλλά έμπλεξες με αιρετικούς. Άν διαβάσεις για τον Άγιο Κυπριανό απο τους βιογράφους του ήταν Μάγος.

    saint.gr/2578/saint.aspx

    Και στο ερώτημα πού τα βρίσκω και τα λέω, απαντώ με την ίδια ερώτηση.
    Πού είδες κάτι άλλο και το επικαλείσαι;
    Το παπαδαριό κάνει το λειτουργημά του και εσύ θα έπρεπε το δικό σου.
    Διαφορετικά κάτι δεν κατανόησες σωστά.
    Επειδή έζησα δύσκολες στιγμές απο άτομο που χρησιμοποίησε μαγεία για να μου προκαλέσει κακό, σε πληροφορώ οτι οι ευχές του Αγίου διαβαζοντάς τες νύχτα μέτα, με απάλλαξαν μία και καλή απο αυτό το άτομο.
    Η Σολομωνική δεν είναι τυχαία. Διάβασε για τον Σολομώντα και τι έκανε την ημέρα και τί την νύχτα και θα καταλάβεις…
    Τα Δαιμόνια που έβγαζε ο Χριστός τί ήταν;
    Νεράιδες; Λίγο προσοχή…

  • Ανωνυμος 03/26/2018 @ 11:42 ΜΜ

   Ο Ιησους οταν αποκαλυψε στους μαθητες του οτι …θα τον πιασουν για να τον Σταυρωσουν….ο Πετρος του ειπε να φυγουν να κρυφτουν ….και ο Ιησους του ειπε πηγαινε πισω μου Σατανα….Ηταν ο Πετρος …ο μαθητης του που τον διαλεξε ο ιδιος Σατανας;;;;; Οχι βεβαια …!!! Το μυαλο εννοουσε….ασχετα το πως καποιοι διαστρεβλωσαν …..τη λεξη…..διαβαστε την Καινη διαθηκη…..

 6. ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩ: Στον σατανά πιστεύουν οι άνθρωποι και τον φοβούνται, ενώ Αυτόν που τον σατανά νίκησε περιφρονούν και θεουργούν τυφλοί ως Γιους θεοί ό,τι φοβούνται! Το γιατί πολεμούν και τρέμουν οι πράκτορές Μωάμεθανοι ορθόδοξοι αντι-οικουμενιστές ντυμένοι ζηλωτές Παλαιο-ημερολογίτες…και μάγοι του αντιχρίστου απόστολοι…. Ο έχων ώτα ακουέτω και τι είναι πνεύμα και ανθρωπιά ας δει.

 7. giorgos1962real. 03/26/2018 @ 10:21 ΜΜ

  Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου σωκρατεσνιε μιας και πιστευω οτι οι προθεσεις σου ειναι αγαθες ..Ισως εγω να κανω λαθος..Ο χρονος θα δειξει!θελει παντως διακριση και προσοχη!

 8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗΣ!!!
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  Ο ΕΧΩΝ ΩΤΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ,ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟ.
  ΑΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
  ΑΓΑΠΗ.

 9. Socratesnie έχεις καλές διαθέσεις, αλλά λίγο προσοχή στο τί επικαλείσαι…πολύ προσοχή.

 10. ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΦΥΛΑΞ 03/27/2018 @ 8:23 ΠΜ

  ΔΙΑ βοηθησε με , τι ειναι τουτοι ? Πνευματικοι κολομπαραδες των ”’Ανατολων ”? Πολλοι μαστουρες εμαθαν ελληνικα , βλεπουν οπτασιες , αγγελουδια , ουρανια , και ουφο ασιατες ιπταμενους , τι γινεται ρε ?

 11. Βουλιαζετε μεσα στην παρανοια του παπαδαριού και εγω θα σας ελεγα να ζητήσετε ελεος από την Θεα για να σωσει υον Νου σας. Ο περαιτερω σχολιασμος είναι ανωφελος καθως οσο περισσοτερο σκεφτεσται προς αυτή την κατευθυνση τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η τρυπα μεσα στην οποια βουλιαζετε.

  • ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΡΦΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

 12. Ποιος σου μίλησε για σατανά Έλληνα; Ποιος σου είπε πως σου έκαναν μάγια; Αυτός είναι και ο διαβάλλων διάβολος, που με τον λόγο του σε πλάνεψε! Και πες μου τώρα… όταν είσαι Ορθόδοξος χριστιανός μα σου είπαν ότι ο Χριστός είναι κάτι άλλο από εσένα της Χριστότητας της φύσης της Ανθρωπιάς σου, τότε ποιος είναι ο κατήγορος των ανθρώπων; Κι ενώ είναι ο άνθρωπος τον Χριστό βαπτισμένος, στην ουσία είναι και αιρετικός χωρίς να το βλέπει ενώπιον του Λόγου του Χριστού και Θεού μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*