13:37 - 17/07/2018

Παρακολουθούν ένα UFO ώσπου ανατινάχτηκε μπροστά τους. Διαστημικές μάχες μέσα στην ατμόσφαιρα;

Παρακολουθούν Ένα UFO ώσπου Ανατινάχτηκε Μπροστά τους. Διαστημικές Μάχες Μέσα Στην Ατμόσφαιρα;

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, δύο φίλοι έχουν σταμπάρει ένα ΑΤΙΑ και το Βιντεοσκοπούν. Αυτό κρατάει αρκετή ώρα μέχρι που κάτι συμβαίνει και τους έκανε να πισωπατήσουν.

Το μυστηριώδες αντικείμενα φαίνεται πως για κάποιο λόγο που δεν είναι εμφανής, ανατινάχτηκε.

Οι άντρες έμειναν έκπληκτοι.

Τι μπορεί να συνέβη; Κάποια μηχανική βλάβη ή κάποιο μεταφέρθηκαν οι διαστημικές μάχες μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, οπότε κάποιο εχθρικό για το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ, το εξουδετέρωσε;

Παρακολουθείστε το βίντεο και αφήστε μας την γνώμη σας:

UFO explodes in front of astonished witness

diadrastika.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ελεος με χτυπησε ενα παξιμαδι βιδας και πηγα ιατρειο,,φτανει οχι αλλο

  2. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 07/17/2018 @ 11:22 ΜΜ

    είπαμε μπεβατρον πανω σε 747 πρωτα ριχνει και μετα ρωτάει.

  3. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 07/20/2018 @ 8:34 ΠΜ

    Καλέ, ποια έκρηξη? Αυτό είναι STAR WARS, χα χα χα!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh