19:26 - 02/09/2019

Ουφολόγος ανακάλυψε εξωγήινο διαστημόπλοιο στην περιοχή 51

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο ερευνητής του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ είναι πεπεισμένος ότι η Google τον κατατρέχει. Έχει ανακαλύψει ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημόπλοιο στην περιοχή 51 στις ΗΠΑ και τώρα σου δείχνει πως να το δεις κι εσύ χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Η ημερομηνία της επιδρομής τον ουφολόγων στην περιοχή 51 πλησιάζει και οι αφοσιωμένοι κυνηγοί εξωγήινης νοημοσύνης αναμένεται ν’ αρχίσουν τις αποκαλύψεις.

Έτσι και ο λάτρης της συνωμοσίας, Σκοτ Γουόρινγκ, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μην αφήσει κανένα «μυστικό» κρυφό ισχυρίζεται ότι εντόπισε ένα εξωγήινο σκάφος μήκους 33 μέτρων στην θρυλική Area 51, για την οποία η παραφιλολογία βρίθει.

Ο ουφολόγος Σκοτ Γουόρινγκ ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στη μυστική στρατιωτική εγκατάσταση «Area 51»
Συγκεκριμένα, ο κ. Γουόρινγκ πιστεύει ότι το διαστημόπλοιο βρίσκεται εκεί κι έχει μάλιστα και φωτογραφία από το Google Earth για να το αποδείξει, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Στο παρακάτω βίντεο μοιράζεται τις ανακαλύψεις του και καθοδηγεί για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι το εξωγήινο διαστημικό όχημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ειδικό στα ανεξήγητα, η Google εχει πειράξει έτσι τον αλγόριθμό της ώστε οι αποκαλύψεις του να χαρακτηρίζονται ως fake news.

Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ, πρώτη φορά είχε εντοπίσει το διαστημόπλοιο πίσω στα 2010 και τώρα ξαναποστάρει το συγκεκριμένο βίντεο για να τεστάρει την αντίδραση της Google για να κρύψει την αλήθεια από τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*