Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

10:02 - 23/11/2022

Όποιος συναλλάσσεται αποδέχθηκε το χάραγμα; [απάντηση Με Αγάπη σε δύο πολύ σοβαρά σχόλια του φίλου Ιωάννη]….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Όποιος συναλλάσσεται αποδέχθηκε το χάραγμα; [απάντηση Με Αγάπη σε δύο πολύ σοβαρά σχόλια του φίλου Ιωάννη]….

Τα σχόλια:

IOANNIS KATSIREAS 11/21/2022 @ 11:04 ΜΜ

Όποιος υποστηρίζει ένα αντίχριστο σύστημα συντασσόμενος μαζί του αυτο-προσδιοριζόμενος πλέον Μέσα από αυτό θεωρείται σφραγισμένος ασχέτως αν δεν έχει λάβει το τελικό σφράγισμα.
Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης

IOANNIS KATSIREAS 11/21/2022 @ 11:13 ΜΜ

Εξάλλου εάν δεν έχεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δεν μπορείς να κάνεις καμία συναλλαγή δεν μπορείς να πουλήσεις δεν μπορείς να αγοράσεις τώρα μέσα το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ υπάρχουν κρυφά το νούμερο 666.
13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἢ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Έκτακτον: αποκαλύφθηκε από το θηρίον τι είναι το χάραγμα. Πανηγυρική Νίκη Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Αγίου Κοσμά Αιτωλού!… [άνθρακας ο χρυσός χρυστός;].

Ο ανάξιος ταπεινός προβληματισμός εάν ισχύει:

1] ακόμη δύνησαι να συναλλάσσεσαι σε πολλά με απτά/μετρητά χρήματα

2] και πότε οι εκκοπείς χρήματος δεν ήσαν Αντίχριστοι; Τουλάχιστον πάρα πολλοί

3] τα μετρητά χρήματα ποίου είναι; Μήπως ημών ή των σατανοσιωνιστών; Συνεπώς η συναλλαγή με μετρητά χρήματα έκτοτε ήταν ή είναι αποδοχή Αντίχριστου συνστήματος; Και πότε δεν υπήρχε Αντίχριστον χρήμα; Αφού το χρήμα είναι πάντοτε του θεού μαμωνά! Τα τω καίσαρι του ανέκαθεν Καίσαρος και τα Του Θεού Τω Θεώ. Ο Χριστός έπεμψε τους μαθητάς και πήραν δίλεπτον από ιχθύν εις την θάλασσα διά να το δώσει εις τον τελώνη να περάσουν τα σύνορα. Ακόμη και Άγιοι χρησιμοποίησαν έστω ολίγον τα χρήματα, έστω εις τις ταπεινότερες ανάγκες, ακόμη και διά να έχεις ηλεκτρονική σύνδεση διαδικτύου, να αγοράσεις εικονοληπτική μηχανή να πολεμάεις το σύνστημα και ό,τιδήποτε άλλον εκ χρημάτων ή κλοπής αποκτάται….

4] πολλές αγοραπωλησίες και υπηρεσίες πλέον γίνοντε μόνον ηλεκτρονικώς όπως εις το Κτηματολόγιον και σε πληρωμές διά συναλλαγών με το κράτος μέσω ιδιωτικών σατανικών εταιρειών με το όνομα εταιρείες πιστωτικών καρτών

5] η ταυτότητα όπου ισχύει δεκαετίες τι είναι; Του Χριστού; Μήπως το διαβατήριον; Τα άλλα έγγραφα; Δηλαδή αυτά είναι του κράτους και δηλώνεις υπήκοος και έστω και εάν δεν το δέχεσαι ο καθένας το έκανε διά να δυνηθεί να κινηθεί εις το εμπόριον, το κράτος, να ταξειδεύσει, να εργαστεί, άρα τε αποδέχθηκε τον Αντίχριστον και το σύνστημα του; Και όστις το αποδέχθηκε δεν δύνηται να μετανοήσει; Δύνηται, όπως όταν μοιχεύσεις, σκοτώνεις και όπως εάν μοιχεύσεις εις την καρδία σου, αλλά το να αποδεχθείς έναν Αντίχριστον σύνστημα με χάραγμα εις το μέτωπον σου και το χέρι σου είναι διαφορετικόν από το να καταλήξεις να το βάλεις, διότι πριν, έστω και εάν το αποδέχθηκες δεν το έκανες, είναι κάπως πειρασμός και δήνησαι να μετανοήσεις, ενώ άμα το βάλεις τέλος, ενώ συνάμα εις την Αποκάλυψη μας λέγει ότι παρ’ όλα τα σημεία δεν μετανόησαν να δοξάσουν Τον Θεόν, που μάλλον αναφέρεται εις τους χαραγμένους αφού αυτά γίνοντε και αναφέροντε μετά το χάραγμα, άρα τε και μετά το χάραγμα [υπερδύσκολον] ει δυνατόν να μετανοήσεις, αλλά πριν το βάλουν όσοι το βάλουν θα προσκυνήσουν κυριολεκτικώς την εικόνα του θηρίου όπως τώρα κάποιος προσκυνάει Την Εικόνα Του Ιησού Χριστού!

6] το ν’ αποδεχθείς έναν Αντίχριστον σύνστημα είναι όπως να πορνεύσεις εις την καρδία σου, αλλά το να πορνεύσεις εν πράξει είναι χειρότερον όπως και το να χαραχθείς. Άλλωστε, εάν ισχύει ότι όστις αποδέχθηκε ή υπόμεινε Αντίχριστον σύνστημα τότε οι πλείστοι έκτοτε δεν σώζοντε διότι σε όλους τους αιώνες υπήρχαν Αντίχριστα συνστήματα και Αντίχριστα χρήματα και απογραφές, τις οποίες Ο Θεός δεν εγκρίνει και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ/Μαχιήλ σκότωσε τους απογραφούντες εκ Δαυΐδ αλλά προστάτευσε τον ίδιον και του είπε να τον τιμωρρήσει ή να τιμωρρήσει αυτούς όπου το δέχθηκαν [αν θυμάμαι σωστά], μάλλον επειδή δεν αντέδρασαν [ή κάτι άλλον, πρέπει να έχουμε παρόν το εδάφιον να το κρίνουμε με ακρίβειαν]

7] όταν ο Άγιος Προφύτης Κοσμάς ο Αιτωλός λέγει ότι ο Τούρκος είναι καλύτερος από τον Εβραίο διότι με έναν χρηματικόν δώρον κάνεις την εργασία σου και σε αφήνει ήσυχον, μας ωμιλεί διά χρήση Αντίχριστου χρήματος [βάσει γενικής λογικής και του φίλου Ιωάννη] και με αυτόν εξαγοράζεται η λύσσα του Αντίχριστου Οθωμανού και γίνεται καλόν

8] χιλιάδες οι ευεργεσίες διά ναούς, επαναστάσεις, αρωγές, φιλοπτωχείες και άλλα. Ο δε Άγιος Μέγας Βασίλειος έπαιξε παίγνιον εις τα χαρτιά [άρα ήξευρε] διά να πάρει οπίσω τα τιμαλφή και πολύτιμα των ανθρώπων όπου πήρε ο ηγεμόνας

9] ένας πωλητής οικιακών συνσκευών προσφάτως μου είπε τι να κάνω άμα έρθει το μικροψήγμα θα το βάλω πως θα κινούμαι, βεβαίως μικρός σε ηλικία και πλήρως άσχετος και κομμουνιστής, δεν αντιλήφθηκε καν τι σημαίνει τούτον. Του εξήγησα και τον παρακίνησα, ενθάρρυνα και προσέτρεξα να επισκεφθεί τον Άγιον πάτερ Αντώνιον να εξομολογηθεί και αντιληφθεί και ότι πρέπει να αντέξει, διότι λησμόνησε ότι έχει ψυχή ήτοι η ψυχή δι’ αυτόν είναι μία αφηρημένη μεταφορική έννοια θωλής μυθοκατάστασης και πραγματικοκατάστασης, πολλοί όπως αυτόν, ειδικώς οι προσηλωμένοι εις την καθημερινή βιωτή και τα κοσμικά δουλικά και εργατικά, είναι χαρακτηριστικόν γνώρισμα, ένεκα αμορφωσιάς και ανενημέρωσης συνάμα

10] το χάραγμα λοιπόν όπου θα είναι αυτοπιστοποίηση ηθελημένου σκλάβου του Αντίχριστου είναι το χάραγμα συγκεκριμένως: 13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ή δε μη, τότε όστις ασχολήθηκε με χρήμα [αφού είναι του μαμωνά = Χρηματοσατανοθεού] τότε είναι ήδη χαραγμένος ήτοι σχεδόν κανείς δεν σώθηκε εκτός εάν ήταν ή έγινε μετά Ασκητής [παρατραβηγμένον νομίζω έστω και εάν ισχύει κάπως αναλόγως πρόθεσης υλοφροσύνης και υλοϋποδούλωσης όπως σε κάθε αμαρτία, πάθος και αυτοϋποδούλωση σε κτίσμα άλλον]. Ή δε αλλέως, το να χρησιμοποιείς το διαδίκτυον έστω και διά καλόν είναι υποταγή εις τον Αντίχριστον [παρατραβηγμένον αλλά όχι αμελητέον, αφού από το ηλεκτρονικόν αυτόν εις τον ηλεκτρονικόν έλεγχον βήμα τω βήματι ο εθισμός και η προεσωαποποινικοποίηση του εκ της δυνάμεως της συνήθειας]

11] ώσπου χρησιμοποιείς έναν εργαλείον, μία συνσκευασία, έναν πράγμα που έγινε έστω από κακόν άνθρωπον, διά το καλόν ή και χωρίς κακόν είναι καλόν, όταν όμως διά να χρησιμοποιήσεις έναν εργαλείον ή αγαθόν ή πράγμα πρέπει να υποκύψεις και προσκυνήσεις την εικόνα του διαβόλου και να θέσεις επί του μετώπου σου ή της δεξιάς χειρός σου το οίον σύμβολον του αποφασίσει αυτός έστω και εάν αυτόν το σύμβολον είναι ασπούμε π.χ. η λέξη «χόρτον» τότε πώλησες την ψυχή σου εις τον διάβολον, αλλά η ψυχή είναι Του Θεού και δεν πωλείται, απλά θα την χάσεις, θα την πάρει Ο Θεός και θα μείνεις γυμνός και ορφανός από πνεύμα Θεού και θα είσαι μία αύρα βασανισμένη ήτοι το αυρόσωμα σου. Διότι το εργαλείον ή αγαθόν ή πράγμα δεν είναι του διαβόλου αλλά κτίσμα Θεού και εκ Θεού έστω και εάν το ψευδοϊδιοκτητοποιεί ο διάβολος, η βλασφημία και ύβρις επέρχεται όταν προσκυνήσεις το κτίσμα διάβολον ως θεόν και ως κτίστη/ψευδοκτίστη των εργαλείων, αγαθών και πραγμάτων και το ταυτοποιήσεις με αποδοχή του σημείου του ήτοι συμβόλου και ονόματος του όπως αναφέρουμε ανωτέρω και πριν τούτου η προσκύνησις του κτιστού θηρίου:  13-15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

12] Ματθ. 24,22 καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι. Λέγει σαρξ; Διατί; Διότι η ψυχή θα επιστρέψει εις Τον Θεόν; Πάντως εδώ το λέγει ότι εκείνες οι συγκεκριμένες ημέρες θα κολοβηθούν αρά τε δεν είναι όλοι οι αιώνες Αντίχριστου χρήματος, βασιλείων και συνστημάτων διαβόλου ως κράτη ναυτικού και αστικού ψευδοδικαίου νεκροποίησης των ανθρώπων = πτωχοποίηση των ανθρώπων = από το πτωξ = πτώμα = πτωχός, πριν οργανωθούν οι κοινωνίες δεν υπήρχαν πτωχοί, το αντιληφθήκατε; Ασπούμε εις τις ζούγκλες δεν υπάρχουν πτωχοι! Πτωχοί υπάρχουν σε κράτη και οργανωμένες με χαρτονόμους και φύλακες νόμους μεγάλων κοινωνιών όπου τους έμαθαν να είναι εξαρτούμενοι από το σύνστημα, την αλυσίδα τροφοδοσίας επιβίωσης από το κράτος και όχι με πρωτόγονη παιδεία, το προσέξατε; Αφού σε κάνει συνστημικόν σε κάνει άχρηστον και δεν δύνησαι εκτός αυτού. Παρατήρησα ασπούμε τους Μαύρους εις την Νότια Αφρική, αφού αφίχθηκαν εις την γην τους οι Ευρωπαίοι, τους εξέμαθαν την παιδεία της πρωτόγονης επιβίωσης και τότε τους έκαναν άχηρστους, διότι δεν είναι εις την Γονιοδομή τους και την Προδιάθεση τους η συμπεριφορά και τρόπος ζωής των Λευκών, αν και πριν τους Λευκούς υπήρχαν οργανωμένα κράτη με βάναυσους ηγεμόνες. Ένας απ’ εκεί κατάκτησε σχεδόν όλη την Αφρική και είναι ο Μαύρος Μεγαλέξανδρος, αυτόν βεβαίως έγινε μετά Χριστού αλλά βλέπουμε ότι όσον οργανώνεται έναν κράτος τόσον περισσότερον ένας άνθρωπος είναι ικανός διά την αυτοεπιβίωση όταν μάθει να είναι πειθαρχημένος επαγγελματίας βάσει των προτροπών του συνστήματος….

Αυτά διά περισυλλογή, Ο Θεός να φωτείζει εις πάσαν λεπτομέρεια όλους μας και να μας σώσει έστω και εάν δεν το πιστεύουμε επειδή τω όντι είμαστε ανάξιοι και δεν το αντιλαμβανόμαστε….

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Ελληνας 11/23/2022 @ 10:38 ΠΜ

  Από τη στιγμή που οι νέες ταυτότητες απαιτούν βιομετρικά δεδομενα(στη Κύπρο ήδη ισχύει, αλλά δεν είναι ψηφιακές), από τη στιγμή που δέχεσαι να λαμβάνεις τους λογαριασμούς ψηφιακα(τρώγοντας τις δικαιολογίες οτι σπαταλαται χαρτί), από τη στιγμή που δεχτείς ψηφιακό ιατρικό μητρώο ενώ έχεις δει πόσο φασιστικα φέρανε τον πρόδρομο του(βλέπε safe pass) τότε ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΕΝΕΡΓΆ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ. Εξ άλλου σε προηγούμενο σου άρθρο ο ίδιος το είπες. Ολα γίνονται ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΆ ΠΛΈΟΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ

 2. Ελληνας 11/23/2022 @ 10:46 ΠΜ

  “Ολα γίνονται ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΆ ΠΛΈΟΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΌΝΙΩΝ ΜΕΤΆ ΘΑΝΑΤΟ!!!!
  ΟΣΟ για τους πειθηνιους οικογενειαρχες και καλούς επαγγελματίες θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη. Εχεις ο ίδιος ανάλυσει εξ άλλου σε παλαιότερα σου άρθρα τη διαφορά δουλειάς από τη δουλεία που σου ορίζουν σε ένα γραφείο να κάνεις για να σε πληρώσουν. Η δουλειά έχει ΚΌΠΟ (Διανοητικό, Ψυχικό, Σωματικό). Η δουλεία έχει ΥΠΟΤΑΓΉ. Όποιος νόμιζε ότι επειδή πειθαρχουσε σε ένα

 3. Ελληνας 11/23/2022 @ 10:54 ΠΜ

  Όποιος νόμιζε ότι επειδή πειθαρχουσε σε ένα σύστημα ΣΑΤΑΝΙΚΌ και πληρωνοταν ΑΔΡΑ (τουλάχιστο οι περισσότεροι δημοσιουπαλληλισκοι ή στελέχη μεγάλο εταιριών) απλά για να κλείνει τα μάτια και να κάνει ότι του υπαγορεύουν ας γνωρίζει ότι ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ. Εξάλλου ΣΥ ΕΙΠΑΣ: Αυτή είναι η εποχή που θα χρήσει η Ήρα από το Σιτάρι. Και αυτό μόνο με κοσκινισμα γινεται. Μετα το γενετικό έρχεται το ΨΗΦΙΑΚΌ κοσκινισμα…Πολλοί οι καλεσμένοι, Λίγοι οι Εκλεκτοί.

 4. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 11/23/2022 @ 11:21 ΠΜ

  το χαραγμα προσπαθουσαν να το φερουν οι αντίχριστοι εδω και πολλους αιωνες, το θεμα ειναι εαν ο Θεός τα δέχεται ολα αυτα σαν χαραγματα και παίρνει την χαρη του απο τους ανθρωπους που περνουν ολα αυτα τα πραγματα, για εμενα δεν υπαρχει κατι ποιο κοντα στο χαραγμα απο αυτο το εμβολιο γιατι δεν έκλεισαν τον κοσμο ολο ουτε για να παρει ο κοσμος ηλ καρτες ουτε αφμ ουτε αμκα κτλ

 5. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 11/23/2022 @ 11:22 ΠΜ

  δεν ειναι τοσο απλο πηγαίνει μια γιαγια στο σουπερμαρκετ της λενε υπεγραψε εδω για να εχεις έκπτωση, της δίνουν μια καρτα που δεν ξερει καν τι ειναι και παει στην αιωνια κολαση γιατι εχει η καρτα το 666, μπορει η καρτα να το εχει το 666 αλλα ξερω με σιγουριά πως ο Θεος δεν παράτησε αυτην την γιαγια, μπορει να ειναι αμαρτια και να την πληρώσει η γιαγια με καποιο τροπο, αλλα δεν μιλαμε για το χαραγμα που λεει η αποκάλυψη, γιατι εκει το λεει ξεκαθαρα οποιος το παρει θα πιει απο το ποτήρι την οργης

 6. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 11/23/2022 @ 11:32 ΠΜ

  του Θεου και δεν θα εχει ανάπαυση ποτε ουτε σε αυτην την ζωη αλλα ουτε και στην επομενη, αρα δεν ισχύει κατι τετοιο ακομα γιατι συμβαίνουν καθημερινά θαύματα Άγιων στα νοσοκομεία και παντου οπου σχεδον ολοι εχουν παρει αμκα αφμ καρτες και ολα αυτα. λετε ο Θεος να λιπατε και στελνει τους αγιους του για να γιατρεψουν τους χαραγμενους και σφραγισμενους ανθρωπους, αλλα μεταθανατων να τους ριξει ολους με μια κλοτσια στην κολαση, δεν βγαζει νοημα κατι τετοιο

 7. Ποιος Αλλος ηπιε απ το ποτηρι της οργης του Θεου;; Οσοι παρουν το χαραγμα θα βασανιστουν ακριβως οπως και οι 144.000 αγιοι,αλλα χωρις συνειδηση του τι ακριβως συμβαινει. Δηλαδη θα μπουν στο ασυνειδητο τους χωρις ομως γυρισμο και ανασταση εκ νεκρων..

 8. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 6:56 ΜΜ

  Φίλε Έλληνα το πρώτον που έχουν να σου ειπώ ότι είναι ο Έλληνας! Τι να προσθέσω; Μαραζώνω μην αντέξω και προδώσω Τον Θεόν, ό,τι χειρότερον άπειρον! Ο Θεός να με βοηθήσει διότι όσοι αντέξουν θαρρώ με σαφή υποστήριξη έστω και ασυνείδητη έστω και εκνρευστική Του Θεού θα αντέξει και ας νομίζει ότι όλα του πηγαίνουν χάλια, αυτόν εύχομαι δι’ όλους!

 9. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 7:01 ΜΜ

  Χειραγώγηση, το πρώτον που έχω να ειπώ: ακόμη ένας Έλληνας! Δεύτερον, έχεις δίκαιον το έχω αναφέρει πολλάκις και με έμπνευσε θαρρώ, [θα το ελέγξω εάν δεν το επανασήμανα] να το γράψω με καινούργιον τρόπον και εννόηση. Το λέγει καθαρά πρώτα θα προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου και ύστερα το χάραγμα, δηλ. το χάραγμα δεν είναι αυτόν καθεαυτόν το 666, αυτός είναι ένας αριθμός που επιλέχθηκε από το θηρίον και όχι τυχαία, κατά την γνώμη μου το έχω αναφέρει πολλάκις επειδή το ισογώνιον ισοπλευρον

 10. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 7:04 ΜΜ

  τρίγωνον εκφράζει το αδιαίρετον και ομοούσιον Της Αγίας Τριάδος = τρις ίσες γωνίες τρις ίσες πλευρές = 60ο 60ο 60ο… = 666, συνάμα το δηλώνω δεν ανήκει κανένας αριθμός σε κανένα διότι οι αριθμοί είναι κύτταρα Θεού προ πάντων των αιώνων = προ πάντων όλων των μετέπειτα κτισμάτων με αριθμούς και πνεύμα Θεού και δεν μπορεί κτίσμα να έχει εις την κατοχήν του Άκτιστον τι = Θείον, κατά συνέπεια, τίποτε δεν ανήκει σε κανένα κτίσμα και κανένα κτίσμα δεν ανήκει σε κτίσμα, πόσον δε μάλλον Άκτιστον σε

 11. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 7:08 ΜΜ

  κτίσμα, είναι αμαρτία ακόμη και να το πιστεύουμε εν αγνοία μας, ο διάβολος σφετερίζεται Ιδιότητες Του Θεού ως ιδικές = ψευδοσφετερίζεται, ψεύδεται, διότι δεν μπορεί, εντούτοις, λέγει είναι θεός, λέγει ότι τον εκφράζει το 666, που εις την Αποκάλυψη η τριάδα του είναι ο αρχαίος δράκος, το θηρίον και ο ψευδοπροφύτης, δηλ. ο διάβολος, το ηλεκτρονικόν σύνστημα και βασιλείς και ο προφύτης = τρις βατράχοι! Το χάραγμα και προηγουμένως το προσκύνημα της εικόνος θηρίου θα γίνοντε συνειδητά! Και ενώ στο

  • Παναγιωτη, το ολο σατανικο στοιχειο ειναι η σπασμενη θηλυκη πλευρα (αλας)του θεου.Ο αρχαιος δρακος ειναι το ασυνειδητο(μητρα,Γη) και το θηριο ειναι ο σατανας(νερο) αλλα επισης ειναι και η μιση πλευρα του αγιου πνευματος(αναποδο τριγωνο).. το αλλο μισο κομματι του αγιου πνευματος ειναι το συνειδητο(Χριστος,αερας) που μαζι με το νερο κανουν τον υδραργυρο(αγιο πνευμα) και τελος ο πατηρ ειναι η φωτια(κανονικο τριγωνο).Ολα αυτα πρεπει να ενωθουν..

   • Γιατι οπως ειπε κι ο Πλατωνας οτι ο Θεος ειχε φτιαξει τρια ειδη και τα χωρισε…και εννοουσε ενα αρσενικο με αρσενικο(“θειο”,φωτια και αερας), ενα θηλυκο με θηλυκο (“αλας”,γη και νερο) και ενα αρσενοθηλυκο (“υδραργυρος”,αερας και νερο,αιθηρ)…

 12. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 7:08 ΜΜ

  προσκύνημα θα μπορεί να μετανοήσει στο χάραγμα όχι ούτε Σταυρόν να κάνει θα μπορεί, διότι θα είναι το χάραγμα ή στο δεξί ή στο μέτωπον, βρε τον πονηρόν! Το κάνω άρθρον.

 13. Βασιζεται σε ενα σημειο στην ΚΔ που λεει οτι αν δεν ποιεις τα του Θεου εισαι ηση αντιχριστος. Αλλα ο καθενας που βγαινει και λεει αμα παρεις αμκα, αμα παρεις αφμ να κανει μοκο. Ο Χριστος φωναξε πανω τον Ιωαννη και του εδειξε ακριβως τι θα γινει. Λετε ο καθενας που βγαινει και ορυεται, να τα ξερει καλυτερα απο τον Χριστο ? Αμα ειναι να τον διορθωσετε μην δινει λαθος συμβουλες.

 14. Εχοντας πει αυτο, υπαρχουν ανθρωποι που κυριολεκτικα συντασσονται με το συστημα. Ξερουν τι κανουν και το κανουν εν γνωση τους. Πχ. τωρα παιζει το Bank 4.0 που ειναι καταργηση των μετρητων με ηλιθιες δικαιολογιες. Εκει οταν το προωθεις ξερεις οτι λες μπαρουφες. Η οταν προωθεις το κρυπ/σμα της ΕΕ που θα τιμωρει την αποταμιευση ξερεις τι παιζει. Εκει ναι συντασεσαι. Για τον υπολοιπο κοσμο Ο ιωαννης ειναι σαφης. Χερι, κουτελο, και χωρις αυτο δεν αγοραζεις δεν πουλας, και ειναι υποχρεωτικο.

 15. κατα καιρους βγαινουν εδω βιντεο απο εναν ορυομενο ντυμενο με στολη ιερεα, που λεει διαφορα. Κανς 1 ο ανθρωπος που ειναι σε επαφη με τον Θεο δεν ορυεται. Καν 2. Ο ανθρωπος που εχει υφακη και λογο κριτη, και θεωρει οτι ειναι το 5ο επιτημο μελος του 4μελους συμβουλιου της κρισης ειναι μπαζο. Βλεπε καν 1. Υπαρχουν παραδειγματα ανθρωπων που επεσαν επιδη ειχαν αυτο το υφακι.

 16. και εχει εξοπλισμο βιντεο, αλυσοπριονο, λαδακι για την αλυσιδα κλπ, ολα με barcode τυπου 3. Αυτο που εχει τα τρια 6αρια. Δεν τον ενοχλει οτι το σπιτι του ειναι γενατο σταμπες με τα 6αρια, το αμκα τον μαρανε. Ο ιωαννης ειπε τρια εξαρια, η ονομα με σουμα 3 6αρια στο δεξι χερακι η στο κουτελο. Παρενθετικα η εκκλησια ειπε ηλ/ες ταυτοτητες οχι. Μακαρονια με bcode τρωει ο μαρτυρας που ορυεται ? Ντοματοχυμο απο το σουπερμαρκετ ? Ζουμε απο ανεκαθεν σε α/στο συστημα. Κοσμοκρατορας του αιωνος τουτου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*