Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:10 - 21/11/2022

Έκτακτον: αποκαλύφθηκε από το θηρίον τι είναι το χάραγμα. Πανηγυρική Νίκη Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Αγίου Κοσμά Αιτωλού!… [άνθρακας ο χρυσός χρυστός;].

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκτακτον: αποκαλύφθηκε από το θηρίον τι είναι το χάραγμα. Πανηγυρική Νίκη Αγίου Ιωάννου Θεολόγου και Αγίου Κοσμά Αιτωλού!… [άνθρακας ο χρυσός χρυστός;].

Συνζητήσαμε αρκετά πράγματα και καινοτομίες ότι πιθανόν είναι το χάραγμα 666 και πολλοί πιστεύουν σε κάτι συγκεκριμένον, άλλοι σε μερικά ή όλα αυτά και άλλοι σε κανένα. Η πληροφορία όμως υπάρχει και γραμμένη από το 96 μ.Χ., υπερσφραγισμένη και με απήχηση ιογενή [βίραλ] σε όλες τις εποχές έκτοτες και νυν σε όλον τον κόσμον….

Άγιος άνθρωπος εχθές: προσπαθούν να φέρουν την ειδωλατρεία πίσω. Μέχρι να έρθει Ο Χριστός ο καταχρεωμένος και έχων χρέος ήταν σκλάβος και όλη η οικογένεια του δούλευε σε κάτεργα. Να ευχαριστείτε Τον Θεόν καθημερινώς. Να μεγαλώνετε τα παδιά όπως τα μεγαλώνετε…. Μία γυναίκα έχει ένα σπίτι και ακόμη ένα, πήγε και είπε να πληρώνει 3,000 ευρώ τον μήνα για το δεύτερον σπίτι, όχι της είπε η εταιρεία που αγόρασε το δάνειο, θα βάλουμε τον άνδρα σου φυλακή….

Ο Άγιος άνθρωπος εμπέδωσε την αύρα ότι αρχίζουν τα μεγάλα δεινά και οι διωγμοί, Μακάριοι όσοι αντέξουν χωρίς να αρνηθούν Τον Χριστόν, όλοι οι άλλοι καμμία Μακαριότητα δεν θα έχουν…

Τις προάλλες και παλαιότερα [διπλωμματικότερα αλλά όχι πάντοτε] σας έλεγα ότι από τούδε και εις το εξής δεν δύνασαι να είσαι του φαίου/γκρίζου, ή του διαβόλου ή Του Χριστού, οι εξετάσεις από τούδε και εις το εξής θα είναι μόνον δι’ Αγίους, δεν χωράνε άλλοι, ούτε φαίοι ούτε νεροκόχλαστοι, πάρτε το χαπάρι όσοι ενδιαφέρεστε να υπερτρέξετε εις τον Άγιον Μαραθώνιον [τρέξε Γεώργιε ινά φθάσεις εις τον Παράδεισον, έλεγε ο Άγιος Γεώργιος όταν του τοποθέτησαν υποδήματα με ήλους και τον εξανάγκαζαν/τραβούσαν να τρέξει]….

Ο Άγιος άνθρωπος γνωρίζει τι θα συμβεί, τον είδα διά χαρούμενον, όσους ευλογεί γνωρίζει ότι είναι Ευλογία ενδυνάμωσης Τερματισμού εις τον Υπερμαραθώνιον της Αγιότητος [μην το αγνοήσετε, είναι αλήθεια και θα το ιδείτε να συμβαίνει και να αυξάνεται με τραντακτή απήχηση = η λέξη κλειδί διά Χριστόν ή διάβολον σε πορεία]….

Ο Άγιος άνθρωπος εσχάτως ευλογεί όλους με Τίμιον Σταυρόν [τα Μυστικά του Τιμίου Ξύλου τα γνωρίζουν ελάχιστοι και δεν κάνει να τα αποκαλύψω δημοσίως, αλλά όσοι τα αντιληφθείτε από στόμα σε στόμα διαδώστε ότι πρέπει να προσκυνήσουν Τίμιον Τριξύλον Χριστού, μην αποκαλύψετε το Μεγαλύτερον του Μυστικόν διότι δεν πειάνει σε όσους το γνωρίζουν από μόνοι τους και ει δυνατόν να σκανδαλίσει]….

Διατί ο Άγιος άνθρωπος ευλογεί τώρα και όχι εκ πάντοτε με Άγιον Τίμιον Τριξύλον; Διότι αφού έφτασες ως εδώ και τον επισκέπτεσαι, σημαίνει κοπίασες, κοπιάζεις και Θέλεις !….

Ο Άγιος άνθρωπος μεταφέρθηκε αλλού, όχι μακρυά, υπάρχει ο λόγος ασθένειας, αλλά και ο άλλος λόγος, ετοιμασίας διά τους διωγμούς κατά το ένστικτον μου [προσωπική μου άποψη]….

Σ’ έναν βίδεο κατωτέρω βλέπουμε ότι μας λένε ότι θα αγοράζουμε άνθρακα, χρέωση άνθρακα, σπατάλη άνθρακα και μην λησμονείτε, είμαστε άνθρακας. Διά να ταξειδεύουμε θα πληρώνουμε φόρον άνθρακα και θα έχουμε διαβατήριον υγείας κορωνοϊού και άλλων πανδημιών, ενώ μας λένε ότι έρχεται καινούργια πανδημία, πως την βλέπουν αφού δεν υπάρχει; Είναι μάγοι και ψευδοπροφύτες, μάγοι της ποίησης πανδημιών κατά της υγείας των ανθρώπων και των ψυχών των ανθρώπων. Συνάμα μας λένε ότι θα κάνουν αναδιάρθρωση και ο κόσμος θα αλλάξει και ότι τούτον θα πάρει ολίγον χρόνον, συνεπώς, μας λένε ότι είναι όλα εκ του πονηρού τεχνικά. Διατί το δηλώνουν; Διότι τους διατάσσει ο διάβολος! Και διατί τους διατάσσει ο διάβολος να δείχνουν τα χαρτιά τους σε έναν παίγνιον τράμπουλας/τράμπας/απάτης;

Όταν παίζεις χαρτιά και ο αντίπαλος αντί να μπλοφάρει σου δείξει ότι έχει ισχυρότερα χαρτιά βεβαίως θα πάεις πάσον, έτσι δεν είναι; Εκτός εάν είσαι τύφλα στο μεθύσι [ποίον μεθύσι όμως στην περίπτωση μας, για δές]….

Όταν όμως ο αντίπαλος σου δείξει τα ισχυρότερα χαρτιά του και εσύ συνεχίζεις να παίζεις με τα ανισχυρότερα χαρτιά σου, ποία δικαιολογία έχεις διά την ήττα σου και την απώλεια των χρημάτων σου; Ποία δικαιολογία ότι εξαπατήθηκες μωρέ μώρε;;;;;… Καμμίαν!!!!

Δεν αντιλήφθηκες ακόμη; Διά να μπορεί να σε κερδίσει ο διάβολος και αύριον εις τα 23 τελώνεια να μην μπορούν οι συνήγοροι Ευαγγέλοι να σε υποστηρίξουν αθωοτικώς όταν οι δαίμονες αντιήγοροι σου θα σε κατηγορούν πρέπει να φέρουν αποδεικτικά στοιχεία ότι σου το είπαν, ναι σου το είπαν ότι το παιχνίδι απώλειας της ψυχής σου είναι στημένον και συ συνέχιζες να παίζεις και να κάνεις ό,τι λέγει το στημένον παιχνίδι απώλειας της ψυχής σου και ενώ συνάμα η αντίπερα όχθη σου έλεγε και σου φώναζε: πρόσεχε είναι στημένον, το γράφει εδώ τότες το 96 μ.Χ., το γράφει εκεί, το λένε και οι ίδιοι που τώρα είναι ο καιρός τους να το στήσουν, αλλά εσύ επάνω εις το τρελλόν νηφάλιον μεθύσι [δεν υπάρχει χειρότερον μεθύσι από το νηφάλιον και δεν βαστάει μερικές ώρες ταξειδιού αλλά σε όλην την καθημερινότητα έως και τέλους επίγειας ζωής] σου δεν αντιλαμβανώσουν την αλήθεια, έλεγες ότι ψεύδη λένε όσοι στήνουν τα παίγνια ή μας χωραττεύουν ή τι να κάνουμε και έλεγες σαλευμένοι οι ψυχωτικοί Θρήσκοι και υπερβολικοί, ή είναι σωστοί αλλά τι να κάνουμε, άλλαξαν οι καιροί! Ώστε άλλαξαν οι καιροί και πρέπει επειδή άλλαξαν να απωλαίσεις την ψυχήν και την αξιοπρέπεια σου; [χαχαχα «ωραία» κοσμοθεωρία έχεις]…..

Όλα αυτά εις το κατώφλι του 20.23 μ.Χ. οι G20 ανακοινώνουν το μεγαλύτερον Ομόλογον πώλησης ψυχής σου το οποίον είναι τεκμήριον εις τα 23 τελώνεια, ήτοι 2023 μ.Χ. και ο μεγαλοευφυϊονοών νοείτω !

Αποκαλύπτουν και τι είναι το χάραγμα, ο άνθρακας και η εποχή και το κόμμα αυτόν το καινοπαγκόσμιον η πράσινη ειρήνη, η παραϊσλαμική και ισλαμική σατανική πράσινη ειρήνη της χολέρας της ψυχής….

Ο Ιωάννης λέγει ότι το θηρίον θα έρθει μέσα από την θάλασσα, που βεβαίως είναι κυανή, και βεβαίως είναι οι λαοί, τα έθνη, οι φυλές και οι γλώσσες και το λέγει ούτως ή άλλως, αλλά τι άλλον είναι η θάλασσα; Μα το είπαμε κυανή! Και ποίος οργανισμός είναι κυανός; Τα Ηνωμένα Καταργημένα Έθνη, τα χρώματα του είναι το κυανόν και το λευκόν εξού και τους Οηέδες στρατιώτες τους λέμε κυανόκρανους ή και κυανόλευκους, όπως λέγαμε και τον Απόλλων Πειραιά εάν θυμάμαι καλά;

Ιδού:

Αποκάλυψη 13-1 Καὶ ἐστάθην ἐπὶ τὴν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καὶ κεφαλὰς ἑπτά, καὶ ἐπὶ τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καὶ ἐπὶ τὰς κεφαλὰς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας.

Άμμον της θαλάσσης εννοεί μεταξύ άλλων τους λαούς, έθνη, φυλές, γλώσσες.

Προσέξετε την σειρά: δέκα κέρατα και επάνω σε αυτά επτά κεφαλές [;] και επί των επτά κεφαλών δέκα διαδήματα και συνάμα επί τας κεφαλάς ονόματα βλασφημίας, με όποια σειρά και εάν είναι, τα ονόματα βλασφημίας περίοπτες πινακίδες διαφήμισης Νόμου, Οικονομίας, Ιατρικής, Διακίνησης, Πληρωμής με Άνθρακα = 666 καθότι ο αδάμαντος/άνθραξ έχει 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 6 ουδετερόνια [έχεις ακόμη αμφιβολίες και δεν είσαι μπουμπούνας ή γιναξιής;]. Ονόματα βλασφημίας όπως η χαραρική κατάργηση Θεού [χαχαχα, ω της βλασφημίας] και κατάργηση ανθρώπου, δεν το λέγει αλλά άμα καταργήσουν Θεόν με εικονική ψευδοπραγματικότητα τεχνητής ψευδονοημοσύνης εσένα θα αφήσουν [χαχαχα]; Εσένα σου λένε σε μετανθρωπίζουμε ήτοι σε μεταλλάσσουμε ήτοι σε ανακυκλώνουμε ήτοι σε εκτελούμε και σου το λέμε με το μαλακόν να το αυτοϋπνωτισθεί το υποσυνείδητον και υποσυναίσθητον να το αποδεκτεί [αποδεκτείς]!…. Και άλλες βλασφημίες όπως παιδοβιασμός, πουστισμός, εγκληματισμός και όλα τα άλλα και αυξάνονται συνεχώς εις αριθμόν….

Ιδού το θηρίον και η πράσινη ειρήνη του:

13-2 καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην· 13-3 καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ὡς ἐσφαγμένην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου, 13-4 καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

Το θηρίον αυτόν δεν είναι συγκεκριμένη μονάδα δαίμονος ή άνθρώπου αλλά σύμπραξη πλουτοκρατών και μαζζωνικής πολυυπερεσίας του, βασιλείς τους καλεί αλλού και η πράσινη ειρήνη φαίνεται από το γεγονός ότι το θηρίον τούτον αποτελείται από ζώα της φύσης, και η πράσινη ειρήνη απαιτεί προστασία της φύσης και δη των ζώων περισσότερον παρά άλλων όντων και ύστερον των φυτών και κατόπιν των περιβάλλοντων της γης….

Τι ακολουθεί; Θέλεις και άλλα; Νάτα με την σειράν:

13-5 καὶ ἐδόθη αὐτῷ στόμα λαλοῦν μεγάλα καὶ βλασφημίαν· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία πόλεμον ποιῆσαι μῆνας τεσσαράκοντα δύο. 13-6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας. 13-7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος. 13-8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου. 13-9 Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω. 13-10 εἴ τις εἰς αἰχμαλωσίαν ἀπάγει, εἰς αἰχμαλωσίαν ὑπάγει· εἴ τις ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτέννει, δεῖ αὐτὸν ἐν μαχαίρᾳ ἀποκτανθῆναι. ὧδέ ἐστιν ἡ ὑπομονὴ καὶ ἡ πίστις τῶν ἁγίων.

13-11 Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων. 13-12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.

Προσέξετε το σημείον και τέρας τραυματισμού της κεφαλής και λαιμού του θηρίου του πρώτου ήτοι ενός εκ των πλουτοκρατών και σατανιστών του πρώτου θηρίου, είναι ενδεικτικόν του τι ακολουθεί, μην γίνει και δεν το πολυκατανοήσουμε !

Το δεύτερον θηρίον εκ της γης, δεν είναι των πλουτοκρατών βασιλέων μάλλον και είναι ένας επαναστάτης χωρίς όρια και αθωοφανής και σεμνότυφος, ο οποίος μαγεύει τις μάζες, ο ψευδοπροφύτης ο οποίος εξηγεί ότι το σχέδιον του πρώτου θηρίου είναι εμπνευσμένον και αγαθότατον [δήθεν] ! Ώδε θυμίζω τις κατανοητές και ακατανόητες διά τους πλείστους προεκτάσεις του ναυτικού και αστικού/κοινού δικαίου και τις υποχθόνιες μυστικές απάτες του. Ο φίλος ο Μάρκος ο ψυχοθεραπευτής, κάτοικος δεκαετίες εις το Λονδίνον, επιτυχημένος εν δράσει νευροψυχολόγος, μου είπε ότι είδε σε όραμα το μαρτύριον του, θα τον σφάξουν και θα τον ρίψουν σε λάκκον, ενώ πριν αρχίσει ο πόλεμος Ουκρανίας Ρωσσίας είδε έναν τεράστιον κόκκινον [κόκκινου σκούρου χώματος] τοίχον ως τον ουρανόν γεμάτον Αγίους και κατέβηκε ένας με γενειάδα και μαγγούρα [ο Άγιος αυτός ήταν εις το κέντρον του κατώτερου σημείου του τοίχου του εφαπτώμενου με την γην] ! [αναμένουμε, ήδη έχει σχέση με τα πολεμικά δεινά]…. Τώρα αντιλανβάνομαι διατί η ζωή του πήρε ανάποδες στροφές, ώστε να έρθει εις τον τόπον του Μαρτυρίου του….

Ιδού και το επίμαχον σημείον επαλήθευσης των δηλώσεων των σατανιστών διά τον άνθρακα, αγορά άνθρακα και σημείον επί σώματι με άνθρακα [παλαιότερα μας έδειξαν μία ταινεία όπου όλοι έτρεχαν να αγοράσουν χρόνον, θυμάστε;]:

13-18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.

Δηλαδή συν τοις άλλοις, το χάραγμα [13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χραγμα ἐπὶ τῆς χειρς ατν τς δεξις ἢ ἐπὶ τῶν μετπων ατν, 13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.] είναι έναν υλικόν το οποίον είναι αριθμός ανθρώπου [δηλαδή έχει σχέση με τον άνθρωπον και αυτόν το υλικόν είναι ο άνθραξ, είμαστε ύδωρ τε και άνθραξ] και ο άνθραξ εις τον περιοδικόν πίνακα στοιχείων είναι ο έχων χξς αριθμόν ήτοι 666, διότι έχει 6 πρωτόνια, 6 ουδετερόνια και 6 ηλεκτρόνια, αλλά και πειό συγκεκριμένα ο άνθραξ ούτος είναι ο αδάμαντος/διαμάντι και το όνομα του πρωτόπλαστου εν Παραδείσω είναι Αδάμ+αντός και παλαιότερα σας είπα ότι η λέξη Αδάμαντος αριθμολογικώς ισούται με 667 και η λέξη Δάμαντος [αυτός όπου δαμάζει ή δαμάζεται] 666…. Και συνάμα ο άνθρωπος είναι αδάμαντος και θα γένει εάν βάλει το ανθρακικόν σημείον χαράγματος δάμαντος = δαμασμένον εκ του θηρίου, εξού και ο όχλος των δαμασμένων θα λέγει με έπαρση και φοβία [αλά κορωνοϊού όπου έγινε το πρώτον τέστ/δοκομασία και είδον και έβλεψεν Ο Θεός]:

13-4 καὶ προσεκύνησαν τῷ δράκοντι τῷ δεδωκότι τὴν ἐξουσίαν τῷ θηρίῳ, καὶ προσεκύνησαν τῷ θηρίῳ λέγοντες· τίς ὅμοιος τῷ θηρίῳ; τίς δύναται πολεμῆσαι μετ᾿ αὐτοῦ;

Τα εγκοιμισμένα μαζομαζζονοπλήθη θα μεθύσουν νηφάλια ακόμη περισσότερον όταν αντικρύσουν τα «θαύματα» της κβαντικομηχανικής μηχανής διαδικτύου και εικονικής ψευδοπραγματικότητος ήτις δημιουργεί μία παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων εκτός ανθρώπων και με τον κάθε άνθρωπον να είναι μικροκύκλωμα εμπεριέχον όλα τα στοιχεία πληροφορίας πολυυπερδιαδικτύου, ήτοι έκαστος και τράπεζα/Τράπεζα δεδομένων και προσωπικών δεδομένων μαμωνά και του ο,τιδήποτε άλλου θέματος και πράγματος….

Και ιδού τι ποιεί το θηρίον όπου είναι οι πλουτοκράτες ελέγχοντες το παγκόσμιον υπερσύνστημα κβαντομηχανικής διαδικτυακής εφαρμογής QFS [QQFFSS]:

13-15 κα δθη ατ πνεμα δοναι τ εκνι το θηρου, να κα λαλσ εκν το θηρου κα ποισῃ [ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, εντός και εκτός διαδυκτίου αλλά ηνωμένη με το υπερδιαδίκτυον σαγήνης των ανθρώπινων ψυχών εκ των αποστόλων του σατανά] , ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι [την εικόνα της πανειδωλολατρείας του κτιστού σατανά] τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

Αυτόν το πνεύμα θα δοθή εκ του QFS [QQFFSS], από τι άλλον νομίζετε; Από την Ηλεκτρονικοτεχνοκρατοτεχνολογία και τα τσιράκια της συνειρμούς ήτοι χυμεία, βιολογία, ιατρική και υποστηρικτές νομοθεσία και οικονομία [δύο πυλώνες εντός μαζζωνικής στοάκας ήτοι αυτά τα δύο και συνάμα ναυτικού και αστικού ψευδοδικαίου ανομίας]….

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε:

Θα σας πάρουν και την στάκτη από το τζάκι [ τον άνθρακα με φόρον, δεν θα μπορείτε να ανάβετε ξύλα να ζεσταθείτε διότι θα υπάρχει φόρος άνθρακα, όπως το ανακοινώνουν εις το βίδεο παρακάτω]

Θαρθῆ μιά φορά ἕνας ψευτοπροφήτης• μή τόν πιστέψετε καί μή τόν χαρῆτε. Πάλι θά φύγη καί δέν θά μεταγυρίση. [ο ψευδοπροφύτης, ωσάν πώς το Ρωμαίικο θα έρθη μετά τον πόλεμον των θηρίων, αυτή η πιθανότητα υπάρχει διότι φαίνεται ότι υποστηρίζεται από τα κεφάλαια της Αποκάλυψης, ήτοι πρώτον το χάραγμα, ύστερα ο πόλεμος κατά των Αγίων και ύστερα ο Αρμαγεδδών από το 11 έως το 18 κεφάλαιον κατά σειράν]

Νάχετε τό σταυρό στό μέτωπο, γιά νά σᾶς γνωρίσουν ὅτι εἶσθε χριστιανοί. [τούτον δεν έγινε και εάν γίνει το χάραγμα τούτον σημαίνει ότι αυτόν θα ακολουθήσει δι’ όσους δεν σφραγίσθηκαν με το χάραγμα ανθρακα 666].

Ο διάβολος προσπαθεί να αλλάξει την σειράν των γεγονότων ώστε να διαψεύσει τις προφυτείες, αλλά εις την προσπάθεια του, να θυμάστε θα τις επιβεβαιώσει, αυτόν όπου λέγω έχει μυστικόν κωδικόν δι’ όσους ευπρέπει και μόνον να το εννοήσουν….. [όσοι είναι Χριστιανοί και δεν το εννοήσουν δεν σημαίνει υπάρχει πρόβλημα, απλώς υπάρχουν εκείνοι όπου εάν το εννοήσουν θα κινηθούν αναλόγως….]….

Συνδυάστε το κεφάλαιον 13 της Αποκάλυψης Ιωάννη και το κεφάλαιον 24 του Ματθαίου, αυτά τα δύο ενώνονται και έχουν τραντακτές αποδείξεις, συνάμα σήμερα αναφερθήκαμε σε άλλα άρθρα διά τον αριθμόν 37 ήτοι 13+24=37!…. Συνάμα τα 13 και 24 = 1,2,3,4 και εις την Τετραπιθανότητα όπου αναφερθήκαμε αυτές τις ημέρες διά τους 24 συνδυασμούς τους [ως μηχανές σε κάθε επιστήμη και τα αθροίσματα από κάθε στήλη συνδυασμών των 4 αυτών αριθμών] και της Τετραπιθανότητος σε όλα Εισαγωγή, Συμπίεση, Εκτόνωση Ανάφλεξης και Εκτόνωση Εξαγωγής Καυσαερίων ή γενικώς Εξαγωγής, ήτοι δύο Εισαγωγές/Βίες και δύο Εκτονώσεις…. :

Ματθ. 24,3καθημένου δὲ αὐτοῦ ἐπὶ τοῦ ὄρους τῶν ἐλαιῶν [Ελ Αιών = Θεού Αιών] προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ κατ᾿ ἰδίαν λέγοντες· εἰπὲ ἡμῖν πότε ταῦτα ἔσται, καὶ τί τὸ σημεῖον τῆς σῆς παρουσίας καὶ τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος;

Ματθ. 24,4καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. [Σε πολλούς θα γίνουν δελεαστικές προτάσεις συμφέροντος ή δήθεν συμφέροντος ινά εξαγοράσωσι τους κόπους διά την ψυχήν σας και να σας ρίψουν εκ της κλίμακος εις τα ίσως και δυσθεώρητα ύψη όπου φθάσατε, ζαλισμένοι εκ της νηφάλιας μέθης του μαμωνά, ανάγκης, κολακείας και κενοματαιοδοξίας]

Ματθ. 24,5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται [αυτόν συν τοις άλλοις εννοεί και το πρώτον θηρίον το οποίον θα είναι πολλοί και συν αυτών ο Αντίχριστος ψευδοπροφύτης ο οποίος είναι και νέος προφύτης του Ισλάμ ή επαναφορά δήθεν του Μωάμεθ] ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι.

Ματθ. 24,6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ᾿ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος. [Σε σύγκριση με το 13 Αποκάλυψης το θηρίον θα κάνει πόλεμον μόλις αναλάβει εξουσίαν και βάλει χαράγματα, πόλεμον μετά των Χριστιανών, το κείμενον το αναρτήσαμε ανωτέρω, ενώ συνάμα αυτός ο στίχος ακολουθεί το θηρίον ως πολλοί!]….

Ματθ. 24,7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· [μεταξύ άλλων παγκόσμιος πόλεμος και πολλές επιδημίες, αυτονόητη η πενία, στέρηση και εξάντληση, ήδη ήρχισε!]….

Ματθ. 24,8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων. [Σημείωση ότι η καμπάλλα έχει 32 ατραπούς και 24+8=32, ενώ δύο φορές το 16 σε σχέση με τα πέταλλα των αιθερικών κέντρων και την ηλικία τοκετού Της Παναγίας μας, τροφή διά όσους βλέπουν…!]….

Ματθ. 24,9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου. [Ενώ εις το 24,7 αναφέρεται γερθήσεται γρ θνος π θνος κα βασιλεία π βασιλείαν, κα σονται λιμο κα λοιμο κα σεισμο κατ τόπους·, ενώ οι λιμοί και λοιμοί παγκοσμίως όχι κατατόπως όπως οι σεισμοί, μάλλον, μετά μας λέγει παραδώσουσιν μς ες θλψιν κα ποκτενοσιν μς, κα σεσθε μισούμενοι π πάντων τν θνν δι τ νομά μου. Δηλοί κατόπιν πολέμου θα πολεμηθούν οι Χριστιανοί και θα είναι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διατί; Τι μας είπε ο Άγιος όπου συνάντησα; Ότι προσπαθούν να φέρουν πίσω την ειδωλολατρεία, οι μόνοι όπου δεν θα αποδεχθούν τα δεσμά της σκλαβιάς με μασκαραλίκια άνθρακα, διαβατήρια, μικροψήγμα μικροκυκλωμάτων, χαράγματα, σφραγίσματα μαμωνά σατανά χξς είναι οι Χριστιανοί, όπως δεν αποδέχθηκαν τότες και αμφισβήτησαν Ιουδαίαν και βεβαίως την Ρώμην! Πρωτίστως όμως θα αφεθούν όσοι προσφύγουν μόνοι τους εις το χάραγμα όπως εις το εμβόλιον και βεβαίως και εις τα καινοεμβόλια διά καινοψευφυσικοπανδημίες και διά την εισαγωγή μηχανών και υγρών από σατανικές θυσίες]:

13-8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν ο γγραπται τ νομα ν τ βιβλίῳ τς ζως το ρνου τοῦ σφαγμνου π καταβολς κσμου. [Είναι εσφαγμένον από καταβολής κόσμου και προπάντων των αιώνων Το Αρνίον Ιησούς Χριστός εν σαρκί ΤριαδικοΘεός] και ως επίσημη μετάφραση: 13-8 Και θα τόν προσκυνήσουν όλοι όσοι κατοικούν πάνω στη γη, των οποίων δεν έχει γραφτεί το όνομά των στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου του σφαγμένου (σύμφωνα με τη θεία βούληση) από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου.

Ο διάβολος μιμείται Τον Θεόν, ιδού:

13-2 καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην· 13-3 καὶ μίαν ἐκ τῶν κεφαλῶν αὐτοῦ ς σφαγμνην εἰς θάνατον. καὶ ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ ἐθεραπεύθη, καὶ ἐθαύμασεν ὅλη ἡ γῆ ὀπίσω τοῦ θηρίου, [τεχνητή φακκίρικη εξαπάτηση, η οποία θα πλανήση όλην την γην πλην των Χριστιανών. Λέγει: κα μαν κ τν κεφαλν ατο ς σφαγμνην ες θνατον… ήτοι ωσάν εσφαγμένη, δεν είναι βέβαιον ότι είναι εσφαγμένη]. Μιμείται Τον Θεόν σφραγίζοντας με το Βάπτισμα έκτοτε και με άλλους τρόπους και θαύματα και εις την Αποκάλυψη αναφέρεται ότι οι Χριστιανοί ήδη θα εσφραγιστούν πριν αρχίσουν τα γεγονότα διά να μην τους πειάνουν τα νηφάλια πλάνα μάγια των μάγων του Αντίχριστου όταν θα γίνοντε πολλά και σκανδαλώδη! Ο Άγιος μας είπε διά καλούς και κακούς μάγους και ανάφερε ότι οι Τρείς Μάγοι με τα δώρα εις Τον Χριστόν οίτινες ήσαν αστρολόγοι όπου μελετούσαν το στερέωμα και έλεγαν όπως και εγώ λέγει, ποίος κρέμμασε αυτά τα άστρα εκεί επάνω, ήταν καλοί μάγοι…. Εξού και αντί να ειδοποιήσουν τον Ηρώδην έφυγαν άρον άρον. Κατά την παράδοση Θεολόγων οι Μάγοι όπου προσκύνησαν Τον Χριστόν ήσαν Χαλδαίοι και κατά την παράδοση το σχήμα Δένδρον της Ζωής  διά το οποίον έγραψαν προσφάτως και εχθές άρθρα, είναι από τους Χαλδαίους και το πήραν οι Ιουδαίοι και άλλαξαν τις σημασίες διά του σατανά. Το ίδιον το 666 είναι σύμβολον ιερόν και ο σατανάς το σύνδεσε με την σκλαβιά του μαμωνά εξού και οι Ιουδαίοι έδιδαν εις τους σκάβους τους 666 λεπτά του χρήματος τους, προσβάλλωντας Το Ισογώνιον Ισόπλευρον Τρίγωνον όπου συμβολίζει Την Ομοούσιον = όπως Ομόπλευρη και Ομογωνιακή Αγία Τριάδα!].

Και ξανά εις το κεφ. 24 Ματ+Θέου/ΜατΘαίου = Μαθ’ Θέου = Μαθητής και Μάθημα Θεού και Τρελλός διά χάριν Θεού = Διά Χριστόν Σαλός:

Ματθ. 24,9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.

Ματθ. 24,9 Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου.

Ματθ. 24,10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους.

Ματθ. 24,10 Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των. [Ήδη γίνεται εις την Κίνα και πολλά άρθρα και μαγνητοσκοπίσεις το επιβεβαιώνουν, παραδώνουν έκαστος έκαστον εις τις αρχές διά να λάβουν βαθμούς αξίας και χαρισμάτων και διακίνησης, ενώ οι παραδομένοι στερούνται δικαιωμάτων και έχουν απαγορεύσει ήδη συνεύρεση Χριστιανών Κινέζων σε ναούς και σε οικίες ήτοι διώκοντε ήδη!]

Ματθ. 24,11 καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς [και διάφορους και διαφοροποιήσουσι αυτούς], [24+11=33, ήτοι ψευδοπροφύτες της κακομαγικής στοάς και απόστολοι του ψεύδους, ώστε να αρνηθείς ή προσβάλεις Χριστόν ή και αρνηθείς Την Θεότητα Του, με οιονδήποτε τρόπον, αίρεση, πλάνη, νηφάλια μέθη, εξαγορά, δοκιμασία, γοητεία κ.α. 33 έτη Του Χριστού, αλλά και της στοάς της συναγωγής του σατανά 33 οι βαθμοί και 33 βαθμοί ή είδη αίρεσης, τροφή διά σκέψη]….

Ματθ. 24,12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν.

Ματθ. 24,12 Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).

Ματθ. 24,13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται.

Θα ψυγεί η αγάπη των πολλών/πλείστων και όστις αντέξει έως τέλους θα σωθεί η ψυχή του….

Ματθ. 24,14 καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος. [Αφού και μόνον γίνουν όλα όσα προαναφέρονται τότε θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιον εις όλην την Οικουμένη! Εις τα όσα προαναφέρονται μάλλον και το χάραγμα 666 του Αντίχριστου και εάν ισχύει, τότε μετέπειτα η Νίκη Του Χριστού όπως αναφέρεται εις το κεφ. 14 της Λύτρωσης εις την Αποκάλυψη και ύστερα. Συνεπώς, η αναφορά εις Εξαδάκτυλον εάν ισχύουν με την σειρά αυτή είναι μετά το χάραγμα και όχι πριν. Ο δε διάβολος μάχεται να βάλει την ιδική του σειρά ώστε να ακυρώνει τάχατες τις προφυτείες, αλλά ό,τι και να κάνει ο πλάνος θα αυτοπλανηθεί και θα το καταλάβει μετά των γεγονότων….]…. Βλέπουμε εδώ και τον κύβον της Κρίσεως ήτοι 23 τελώνεια συν 1 Του Χριστού = 24 και τον αριθμόν της Λυτρώσεως = 14 = 38=11 και 38+83=121… =4.

Ματθ. 24,15  Ὅταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ῥηθὲν διὰ Διανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ -ὁ ἀναγινώσκων νοείτω- [Με τον στίχον αυτόν όμως ως να δηλώνεται ότι το Ευαγγέλιον εις όλην την Οικουμένη θα διδαχθεί πριν τ βδέλυγμα τς ρημώσεως τ ηθν δι Διανιλ το προφήτου στς ν τόπ γί, ήτοι τον Αντίχριστον, ενώ συνάμα το κεφ. 24 ΜατΘαίου αναφέρεται τόσον εις τους Πρωτοχριστιανούς όσον και εις τους μέλλοντες Εσχατοχριστιανούς Μάρτυρες και δεν αποκλείεται να διωχθούν οι Χριστιανοί πριν έρθη ο Εξαδάκτυλος και πριν έρθη ο Αντίχριστος!]….

Μετά αναφέρεται εις την Ιουδαία και μετά εις τα έσχατα, παράξενα, αλλά πάντοτε ούτως είναι, πώς τα περίμενες, να είναι ολοκάθαρα προς τους φαύλους, άλλωστε ειπώθηκε ότι το Ευαγγέλιον είναι γραμμένον διά να το αντιλαμβάνοντε διαβαθμόν συγκεκριμένοι άνθρωποι:

Ματθ. 24,16       τότε οἱ ἐν τῇ ουδαίᾳ [Ιουδαία εννοεί κάλλιστα τους Χριστιανούς όλου του κόσμου με κωδικόν ότι αυτοί είναι οι Αληθινοί Ευραίοι] φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὄρη [όρη όλου του κόσμου όπου ευρίσκεται έκαστος],

Ματθ. 24,17 ὁ ἐπὶ τοῦ δώματος μὴ καταβαινέτω ἆραι τὰ ἐκ τῆς οἰκίας αὐτοῦ,

Ματθ. 24,18 καὶ ὁ ἐν τῷ ἀγρῷ μὴ ἐπιστρεψάτω ὀπίσω ἆραι τὰ ἱμάτια αὐτοῦ. [Ότι οι Λόγοι αυτοί είναι όλων των εποχών, θυμίζω ότι πολλά εκ των όσων αναφέρει διά την Ιουδαία έγιναν σε εμάς εις την Μικρασιατική Καταστροφή και άλλες εποχές, όταν ο στρατός μας επέστρεφε οι Ανατολικοθρακίτες άφησαν οίκους και εργασίες τους εις τα χωράφια και ακολούθησαν τους στρατιώτες διά να μην διακινδυνεύσουν να σφαγούν, αρπακτούν, βασανιστούν και αλλαξοπιστήσουν έπειτα από τους Αντίχριστους και ψευδοπροφύτες Τούρκους]….

Ματθ. 24,19 οὐαὶ δὲ ταῖς ἐν γαστρὶ ἐχούσαις καὶ ταῖς θηλαζούσαις ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις. [Λουκ. 23,27 κολούθει δ ατ πολ πλθος το λαο κα γυναικν α κα κόπτοντο κα θρήνουν ατόν.

Λουκ. 23,27 Τον ακολουθούσε δε πολύ πλήθος λαού και γυναικών, αι οποίαι εκτυπούσαν το στήθος και την κεφαλήν των και εθρηνούσαν δι’ αυτόν.

Λουκ. 23,28 στραφες δ πρς ατς ησος επε· θυγατέρες ερουσαλήμ, μ κλαίετε π᾿ μέ, πλν φ᾿ αυτς κλαίετε κα π τ τέκνα μν.

Λουκ. 23,28 Ο δε Ιησούς αφού εγύρισε προς αυτάς είπε· “θυγατέρες Ιερουσαλήμ, μη κλαίετε δι’ εμέ, αλλά κλαίετε δια τον ευατόν σας και τα τέκνα σας.

Λουκ. 23,29 τι δο ρχονται μέραι ν ας ροσι· μακάριαι α στεραι κα κοιλίαι α οκ γέννησαν, κα μαστο ο οκ θήλασαν.

Λουκ. 23,29 Διότι ιδού έρχονται ημέραι, κατά τας οποίας θα είπουν· καλότυχες είναι οι στείρες γυναίκες και αι κοιλίαι που δεν εγέννησαν και οι μαστοί που δεν εθήλασαν βρέφη. Διότι αυταί που έχουν παιδιά θα αισθανθούν δριμύτερον τον πόνον δια τα δεινά που θα έλθουν εις αυτάς και εις τα παιδιά των.

Λουκ. 23,30 τότε ρξονται λέγειν τος ρεσι, πέσετε φ᾿ μς, κα τος βουνος, καλύψατε μς·

Λουκ. 23,30 Τοτε θ’αρχίσουν να λέγουν εις τα όρη· πέσατε επάνω μας· και εις τα βουνά· σκεπάσατέ μας με το βάρος σας, δια να αποθάνωμεν μίαν ώραν ενωρίτερα και μη βασανιζώμεθα από τα ανυπόφορα πλέον δεινά.

Λουκ. 23,31 τι ε ν τ γρ ξύλ τατα ποιοσιν, ν τ ξηρ τί γένηται;

Λουκ. 23,31 Διότι εάν στο χλωρόν δένδρον κάνουν αυτά οι Ρωμαίοι, στο ξηρόν τι θα συμβή; (Εάν εις εμέ τον αθώον, που έχω θείαν και ακατάλυτον ζωήν, γίνωνται αυτά, τι μέλλει να γίνη εις σας, που είσθε τόσον βαρειά ένοχοι δια τα πολλά και μεγάλα αμαρτήματά σας;)”….. Συνάμα χλωρόν εννοεί και Θεόν και ξηρόν τον καμωμένον/κτισμένον]

 

Ματθ. 24,20 προσεύχεσθε δὲ ἵνα μὴ γένηται ἡ φυγὴ ὑμῶν χειμῶνος μηδὲ σαββάτῳ.

Ματθ. 24,21 ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ᾿ οὐ μὴ γένηται.

Ματθ. 24,22 καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι.

Ματθ. 24,23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·

Ματθ. 24,24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. [24+24=48, 24+42=66, 42+42=84 ===198=18=9]….

Ματθ. 24,29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται.

Ματθ. 24,30 καὶ τότε φανήσεται τὸ σημεῖον τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ τότε κόψονται πᾶσαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς καὶ ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐπὶ τῶν νεφελῶν τοῦ οὐρανοῦ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς.

Ματθ. 24,31καὶ ἀποστελεῖ τοὺς ἀγγέλους αὐτοῦ μετὰ σάλπιγγος φωνῆς μεγάλης, καὶ ἐπισυνάξουσι τοὺς ἐκλεκτοὺς αὐτοῦ ἐκ τῶν τεσσάρων ἀνέμων ἀπ᾿ ἄκρων οὐρανῶν ἕως ἄκρων αὐτῶν.

Αυτά γίνοντε μετά το χάραγμα και τον Αντίχριστον:

Ματθ. 24,40 τότε δύο ἔσονται ἐν τῷ ἀγρῷ, ὁ εἷς παραλαμβάνεται καὶ ὁ εἷς ἀφίεται·

Ματθ. 24,41 δύο ἀλήθουσαι ἐν τῷ μυλῶνι, μία παραλαμβάνεται καὶ μία ἀφίεται.

Ματθ. 24,42 γρηγορεῖτε οὖν, ὅτι οὐκ οἴδατε ποίᾳ ὥρᾳ ὁ Κύριος ὑμῶν ἔρχεται.

Πώς το γνωρίζουμε; Διότι εν καιρώ Αντίχριστου δεν θα ζουν μαζύν χαραγμένοι και μη χαραγμένοι και δη όσοι αρνηθούν τον Αντίχριστον δεν θα είναι εις δημόσιους χώρους εμφανείς, δεν θα υπάρχει ειρήνη. Τότε αυτοί όπου υφαρπάσσονται εις νεφέλες, είναι οι αρνούμενοι τον Αντίχριστον ή εξ’ όσων αρνήθηκαν τον Αντίχριστον επειδή ήθελαν ελευθερίαν δεν σημαίνει θα σωθούν εάν δεν είναι Αγαθοί, μία δεύτερη ερμηνεία…. Και εξ’ άλλου γνωρίζουμε ότι το κράτος Αντίχριστου θα αντέξει μόνον 3,5 έτη με χάραγμα… μετά θα καταργηθεί λόγω πολέμων και άλλων λόγων, όπως αποτυχία των ηλεκτρονικών και χαραγματικών μηχανισμών των….

Οι G20 υπέγραψαν κοινή δήλωση για τη δημιουργία ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας του Π.Ο.Υ

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (34)

 1. Είπε κάποιος: το μεγαλύτερο χάραγμα είναι η πιο βαθιά πεποίθηση που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του, δηλαδή στην ψυχή του.
  ///
  . 13-6 καὶ ἤνοιξε τὸ στόμα αὐτοῦ εἰς βλασφημίαν πρὸς τὸν Θεόν, βλασφημῆσαι τὸ ὄνομα αὐτοῦ καὶ τὴν σκηνὴν αὐτοῦ, τοὺς ἐν τῷ οὐρανῷ σκηνοῦντας.
  Αυτό σημαίνει
  https://images.app.goo.gl/dsierzXxwJqHox1g8
  Παρατήρησε προσεκτικά την εικόνα, και θά δεις την Αλήθεια

  • Πυρηνικό μανιτάρι εστίν=1815
   ΠΥΡΙΝΟΣ ΔΑΙΜΩΝ=1815
   Ο θΕΟΣ ΑΠΟΛΛΥΩΝ=1815
   Υ
   Η Αγάπη συνέχει τά πάντα όρια=2285
   Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ θΕΟΥ=2285
   Το Πρώτο όριο τού Πυρήνα=3379
   Από τόν Πυρήνα έως το ηλεκτρόνιο εστίν=3813

 2. Παναγιώτη, το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνα στην πρώτη οικουμενική σύνοδο το 325 μ.χ μας που ξεσκέπασε την έχιδνα τον Αριον με το κεραμίδι.Σ, αυτή την σύνοδο κατέληξαν για το ομοούσιον τω πατρί (ίδια ουσία με τον Πατέρα)και ο Άγιος πήρε τον κεραμίδι και είπε ” Του πατρός και του υιού και του Αγίου πνεύματος και αυτό κομμάτιασε και έτρεξε νερό και χώμα.. Επίσης βλέπουμε τον άνθρακα και την Τετρακτύς νερό.χωμα,φωτιά,και αέρας.Πιστεύω χωρίς να έχω την δυνατότητα να το αναλύσω εγώ

 3. Πιστεύω χωρίς να έχω την δυνατότητα να το αναλύσω ,να το εκφράσω αλλά μας δείχνει ξεκάθαρα ότι είμαστε ίδιοι με τον Πατέρα αλλά έχουμε εγκλωβιστεί στο πεδίο της Γης γιατί αυτά τα στοιχεία βρίσκονται μόνο στην Γη.λ, έξω από αυτήν βρίσκεται και το αιθερικό πεδίο,ο Αιθέρας αυτό το στοιχείο μας λείπει ίσως για την πνευματική μας εξέλιξη.. ερεύνησε το αν θες..

 4. ΠάνοςΓέριμου 11/21/2022 @ 10:41 ΜΜ

  AGELA, σε χαιρετώ, η τετρακτύς είναι μία Τετραπιθανότητα. Όταν Ο Άγιος Σπυρίδων έκανε το θαύμα μαζύν με το πυρ έφυγε και το αήρ εντός κέραμου [εάν υπήρχε που πρέπει να υπήρχε], άλλωστε το πύρ διά του άερος εκτείνεται, όχι εις το κενόν. Παρότι δεν φαίνετο ο αήρ, είναι το τρίτον στοιχείον και το Πύρ συμβολίζει ότι το χώμα, ο αήρ και το ύδωρ είναι πύρ, αυτά τα είπαν οι Αναξαγόρας, Αναξίμανδρος και Εμπεδοκλής 8ον και 7ον αιώνα π.Χ, το Θαύμα έγινε και τα πάντα Θερμότητα = Πύρ, θα μπορούσαμε να

 5. ΠάνοςΓέριμου 11/21/2022 @ 10:42 ΜΜ

  ειπούμε ότι Η Προαδιαίρετη Τριαδική Θεότητα αντίστοιχα Πατήρ, Υιός, Άγιω Πνεύματι = Αδιαίρετη Θεότητα, και ύδωρ, αήρ, χούς = αδιαίρετον πυρ… αντίστοιχα….

  • Η Σιωπή διαιρείται?
   Συμβαίνει κάτι περίεργο πριν την έκρηξη*
   Σάν μια απόλυτη Σιωπή
   Σι888

 6. ΠάνοςΓέριμου 11/21/2022 @ 10:45 ΜΜ

  (/) πολύ εύστοχα το είπες, το χάραγμα εις το υποσυνείδητον και ασυνείδητον, υποσυναίσθητον και ασυναίσθητον = προαίρεση, πρόθεση, και προκακία, προαγαθότητα, προουδετερότητα, προανάμειξη αυτών των τριών και διά του αγώνα ξεκαρφώνεις και καρφώνεις αυτά όπου θέλεις, όπως εύστοχα έγραψε με αναλυτικά λόγια μία Αμερικανίδα ψυχολόγισσα…

 7. IOANNIS KATSIREAS 11/21/2022 @ 11:04 ΜΜ

  Όποιος υποστηρίζει ένα αντίχριστο σύστημα συντασσόμενος μαζί του αυτο-προσδιοριζόμενος πλέον Μέσα από αυτό θεωρείται σφραγισμένος ασχέτως αν δεν έχει λάβει το τελικό σφράγισμα.
  Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης

 8. IOANNIS KATSIREAS 11/21/2022 @ 11:13 ΜΜ

  Εξάλλου εάν δεν έχεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δεν μπορείς να κάνεις καμία συναλλαγή δεν μπορείς να πουλήσεις δεν μπορείς να αγοράσεις τώρα μέσα το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ υπάρχουν κρυφά το νούμερο 666.
  13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, ἢ τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

 9. IOANNIS KATSIREAS 11/21/2022 @ 11:29 ΜΜ

  Ο ΟΡΘΌΔΟΞΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ
  https://rumble.com/v1kbxcp-94614937.html
  ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ
  https://rumble.com/v1i1tm9-90784305.html

 10. ΠάνοςΓέριμου 11/21/2022 @ 11:56 ΜΜ

  Εν Χριστώ αδελφέ Ιωάννη, δεν έχω ιδεί ακόμη τα άρθρα που αναρτάεις, αλλά επειδή έγινε θέμα ότι ο Εξαδάκτυλος, Ιωάννης κατά κάποιους χωρίς να ειπωθεί από προφύτη, δεν είναι ιδική μας πεποίθηση, πρώτος το ανάφερε ο Άγιος Μεθόδιος τον 4ον αιώνα μ.Χ.! και ακολούθησαν και άλλοι. Το εάν θα έρθη ή όχι ίδωμεν, ότι υπονοείται κάτι τέτοιον εις τον Ματθαίον 24 και Αποκάλυψη είναι πιθανόν, αλλά πάλαι δεν γνωρίζουμε τις Βουλές και τα Μυστήρια Του Τρισκυρίου. Από την άλλη η πεποίθηση ότι αυτός ο Ορθόδοξος

 11. ΠάνοςΓέριμου 11/21/2022 @ 11:59 ΜΜ

  βασιλέας είναι ο Αντίχριστος το οποίον υποψιάστηκα χωρίς να ασπαστώ προ δεκαετιών, δεν είμαστε βέβαιοι ότι ισχύει, η μονοσυγκεκριμένη πεποίθηση είναι σφάλμα, πρέπει πάντοτε να έχουμε τον νουν μας. Βεβαίως εάν έρθη κάποιος και θέλει χάραγμα δεν θα είναι Ορθόδοξος βασιλέας, εάν δεν θέλει τότε βλέπουμε, υπάρχουν πολλά σημάδια, αλλά το κυριότερον αυτός δεν θα διδάσκει το Ευαγγέλιον εις όλον τον κόσμον όπως αναφέρεται εις τον Ματθαίον αλλά θα εβραιοσατανοψευδοσιωνεί και θα προωθεί παντός είδους

 12. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 12:01 ΠΜ

  ασέλγεια και χάραγμα. Συνεπώς δεν θα πιστεύσουμε ό,τι μας ειπεί αλλά από τα σημάδια εξ’ αρχής θα ιδούμε ποίος είναι ποίος, θέλει χάραγμα τότε δεν είναι ιδικός μας… έστω και εάν κάνει τον καλόν. Ο Αντίχριστος δεν μπορεί να κάνει τον καλόν Χριστιανόν ούτε κατά προσποίηση διότι θα έρθη σε επαφή με την Αγιότητα και θα τον κάψει, σκέψου το, δεν θα πιεί ασπούμε Θεία Κοινωνία ή να παρευρεθεί σε Αγιασμόν 7 λεπτών που κάνουν όλοι οι ιερείς ακόμη και οι φαύλοι επειδή έχουν το χρίσμα και την υπόσχεση

 13. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 12:02 ΠΜ

  Αμπέλου εκ Χριστού εις τον Μυστικόν Δείπνον, προσέχουμε μήγαρις και γίνουμε ζηλωτές με χίλια σωστά και έναν λάθος που να είναι μοιραίον! Ο Θεός μαζύν σου εν Χριστώ αδελφέ μου!

 14. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 12:05 ΠΜ

  Agela, το καθ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση της Γένεσις αυτόν εννοεί, Όμοιοι με Την Αγίαν Τριάδαν και όταν ο Αδάμαντος και η Εύα έφαγαν τον καρπόν του καλού και του πονηρού Ο Θεός είπε να τον διώξουμε διότι έγινε ως εις εξ’ ημών [έχω άρθρον έτοιμον] και εάν φάγει από το ξύλον = δένδρον της ζωής θα ζήσει αιωνίως [ως κακόν και ανταγωνιστικός; δεν νομίζω, απλά δεν ήθελε να τον κάνει δαίμων και βεβαίως το ξύλον αυτόν δεν είναι αυτόφυτον αλλά εκ Θεού]]. Ο Θεός μαζύν σου εν Χριστώ αδελφή μού!….

 15. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 12:06 ΠΜ

  (/) Με αυτήν την σελίδα με τις πυρηνικές εκρήξεις που έβαλες, με ενέπνευσες έναν άρθρον, Ο Θεός μαζύν σου εν Χριστώ αδελφέ!

 16. ΓΕΏΡΓΙΟΣ Ν. 11/22/2022 @ 12:37 ΠΜ

  Χαίρε Πάνο.
  Χάραγμα=746=εξουσία
  Μέγα ιερατείο κο-ρεα=746

  Ωστόσο για τον (/).. 1815=Άγκυρα Χρόνου
  Εξουσία εστί πυρά=1815
  Ώρα μηδέν, αντιύλη=1815
  Η θεϊκή ενεργειακή έκρηξη, Έρως=1815

  Πάντα οι αριθμοί, οι λέξεις, οι ήχοι, το συνονθύλευμα των πάντων.. για το ήδη υπάρχει ως συμβάν ή συμβάντα
  από μόνα τους λειτουργούν όπως πραγματικά θέλουν.

  ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΕΞ ΊΔΙΩΝ ΕΑΥΤΟΎ.!

  Όποιος θέλει να υπάρχει, υπάρχει
  Και όποιος θέλει να χαθεί, χάθηκε.
  Από οποίο πλευρό ή παράταξη είναι ο καθένας μας!

  • Μέσω καλής θέλησης
   ΥΠ άρχει
   Χ αθει/θεία
   Αρχει θεία λειτουργία,,,
   ΥΧΥΧΥΧΥΧΥΧΥΧ

   • Πιστεύω ότι έχω την άδεια του,,,
    ///
    Λέει*
    Ανυποθετος Αρχή Η Αλήθεια
    Είμαι ο Αριθμός
    Είμαι Απόρροια τής Ανυποθέτου Αρχής ως ρήση του Ασημου,,,,
    ,,,,,,
    Δομή+Σώμα,,,,

 17. Σκέφτομαι εξωπλανητικα 11/22/2022 @ 11:27 ΠΜ

  Έχω την εντύπωση ότι το χάραγμα ήδη συντελείται με την προστασία της υγείας. Όλοι περιμένουμε κάτι άλλο αλλά είναι η αλλαγή της έλικας του dna. Αυτό χαράζεται. Όσο για το 666 είναι το πεσμένο 999 του Δημιουργού. Εδώ κάτω, στην βαριά ύλη, όλα είναι ανεστραμμένα.

  • Σκέφτομαι εξωπλανητικα 11/22/2022 @ 11:34 ΠΜ

   Επειδή οι μαύροι ακολουθούν το όπως πάνω και κάτω, δημιουργούν ανάποδα τα πάντα. Δεν έχουν και πολλές δυνατότητες. Εμείς τους τις δίνουμε. Ο κυριότερος λόγος που τους συντηρούμε είναι που δεν ξέρουμε να τους ξεχωρίζουμε και κοιτάζουμε από εκεί που μας δείχνουν και κάνουμε παιδιά. . Χωρίς υποτακτικούς δεν υπάρχουν βασιλιάδες και θεοί….

  • Για να ενωθούν τά δύο άκρα χρειάζεται αυτή η θέση
   9
   6
   =15=ΙΕ
   999
   666
   30 15
   Λ ΙΕ
   +73

   • 999
    +
    666
    = Ιώτα στίγμα 16
    Η Επιστροφή της Μονάδας από το 6,
    1000
    665
    Η Ενοποίηση των εννέα
    999
    27
    Η Ενοποίηση των έξι και πέντε
    665
    17
    ///
    1727
    44
    8

 18. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 10:06 ΜΜ

  Γεώργιε, το 73 είναι το σημαντικότερον…

 19. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 10:08 ΜΜ

  Γεώργιε, σωστά, αλλά υπάρχει έναν πρόβλημα με την Λογοτεχνία των όρων, ασπούμε εάν γράψουμε αγαπώ βγαίνει ένας αριθμός εάν γράψουμε αγαπάω βγαίνει, εάν γράψουμε αγάπησα άλλος και εάν γράψουμε ηγάπησα άλλος, σημαίνει κάθε λέξη ανεξάρτητα νοήματος άλλον τι μυστικόν ή είναι αυθαίρετον ή αμφότερα;….

 20. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 10:11 ΜΜ

  Σκέπτομαι Εξωπλανητικά, αυτό που λες είναι αλήθεια, και συμβαίνει έκτοτε, γι’ αυτό πίνω αρχέγονα βότανα, για να επιστρέψω όσον περισσότερον εις την πρωτόγονη αλήθεια, το ένα! Δεύτερον, αυτό που θα γίνει με το θηρίον θα είναι πρώτα προσκύνημα της εικόνας του κατά την Αποκάλυψη και ούτως ή άλλως συνειδητόν χάραγμα που μάλλον εκτός από αυτό που αναφέρεις, μικροψήγμα που ήδη φαίνεται κάτι ασήμαντον στους πολλούς, εσωτερικόν κύκλωμα ελέγχου θέλησης και ένωσης με παγκόσμιο λογισμικό υπερταχύτητος

 21. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 10:13 ΜΜ

  κβάντα, και ηλεκτρονικό χάραγμα σε όλα τα κύτταρα, θα είναι και έναν μαϊμουδίστικον χειρονακτικόν χάραγμα σε δεξί χέρι ή μέτωπον όπως η δερμοστιξία/τατουάζ ή και εκσκαφή με ουλή για να είναι φανερόν και συνειδητόν χωρίς απάτες ούτως ώστε να ενοχοποιείται ο πρώην άνθρωπος για ηθελημένη παραχώρηση της ψυχής και της προσωπικότητος του, δηλ. άν ισχύει τούτον έν τέλει το χειρότερον χάραγμα θα είναι το κυριολεκτικόν χάραγμα/χαρακιά με έναν ξύστρον ασπούμε παρά σφραγίδα…. ίδωμεν!

 22. ΠάνοςΓέριμου 11/22/2022 @ 10:15 ΜΜ

  βεβαίως συνάμα καθένα από τα προαναφερόμενα αυτά από μόνον του είναι χάραγμα = χάραξη = ψευδοπροφύτη χαράρι = χαρακίρι = αυτοκτονία κόλλασης…. = Χάρου χαρά…. χαιρεκακία….

  • Σκέφτομαι εξωπλανητικα 11/23/2022 @ 11:11 ΠΜ

   Την εικόνα του θηρίου, την έχουμε ήδη προσκυνήσει άπαντες. Κυριολεκτικά. Και εγώ η ίδια που το λέω, όταν δεν είχα κάνει τον συνειρμό που τα ξεκλειδώνει όλα. Δυστυχώς. Μετά από αυτή την συνειδητοποίηση στροφή και σιωπή. Λωτοφάγοι είμαστε. Λυπάμαι….

 23. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. 11/22/2022 @ 10:35 ΜΜ

  Πάνο, έχει δίκιο για τους λεξαριθμους.
  Το λαμβάνουμε ως ένδειξη και ως απόδειξη!

  Σίγουρα Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ούτως ώστε να
  Αποτυπώνει πλησιέστερα την δόνηση των γεγονότων, καταστάσεων και ού τώ κάθε εξής.

  Συνήθως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο δημοτική ή καθαρεύουσα ή ότι άλλο υπάρχει!

  Σε Ανάμειξη πάντως βγαίνει .. τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!🙂

 24. ΓΕΏΡΓΙΟΣ Ν. 11/22/2022 @ 10:41 ΜΜ

  Διόρθωση!

  Το λαμβάνουμε ως ένδειξη και όχι ως απόδειξη.

 25. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 8:10 ΠΜ

  Γεώργιε, σωστά το αντιλήφθηκες πάντοτε ως ένδειξη ήτοι παρατηρούμε και συγκρίνουμε και τότε μπορεί να εντοπίσουμε το περίεργον και το αρπάσσουμε προς μελέτην….

 26. ΠάνοςΓέριμου 11/23/2022 @ 7:12 ΜΜ

  Σκέπτομαι, το πρώτον που έχω να ειπώ ακόμη ένας Έλληνας εύγε σοι! Δεύτερον, κάθε αμαρτία είναι βαθμοί χαράγματος και προσκυνήματος περισσότερον όπως αναφέρεται εις την Αποκάλυψη, αλλά στο προσκύνημα μπορείς να μετανοήσεις, το χάραγμα μετά από το προσκύνημα θα είναι ανεξίτυλον και αδιαίρετον με όποιον το βάλει, να η πονηριά του, το εξήγησα σε σχόλια και αλλού προολίγου και θα το κάνω άρθρον. Ο Θεός μαζύν σού! Είμαστε όλοι μαραζωμένοι δι’ αυτές μας τις αμαρτίες….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*