Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:00 - 16/06/2020

Οποια Πέτρα Απανθρωπισμού(μετανθρωπισμού) κι αν σηκώσεις ,Σιωνιστής θα ‘’Φιλοσοφεί’’

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Transhumanism: Εβραίος καθηγητής Noah Harari – ”Δεν χρειαζόμαστε πια τον Θεό, μόνο την τεχνολογία”

Μέσα στα επόμενα 200 χρόνια, οι άνθρωποι θα γίνουν Θεοί-όπως τα cyborgs, συγχωνεύοντας άνθρωπο και μηχανή για να ζήσουν για πάντα, είπε ο καθηγητής.

Ο Yuval Noah Harari, από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ότι η ανθρώπινη δυσαρέσκεια θα οδηγήσει την ανθρωπότητα να “αναβαθμίσει τον εαυτό της” – και ότι η τεχνολογία cyborg θα της επιτρέψει να το κάνει αυτό.

Σύμφωνα με την Telegraph, είπε: «Νομίζω ότι είναι πιθανό μέσα στα επόμενα 200 χρόνια περίπου ο Homo sapiens θα αναβαθμίσει τον εαυτό του σε κάποια ιδέα μιας θεϊκής οντότητας, είτε μέσω της βιολογικής χειραγώγησης ή της γενετικής μηχανικής με τη δημιουργία cyborgs, εν μέρει οργανικός εν μέρει μη οργανικός.

“Θα είναι η μεγαλύτερη εξέλιξη στη βιολογία από την εμφάνιση της ζωής. Τίποτα δεν έχει πραγματικά αλλάξει σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια βιολογικά μιλώντας. Αλλά θα είμαστε τόσο διαφορετικοί από τους σημερινούς ανθρώπους όπως οι χιμπαντζήδες είναι τώρα από εμάς.”

Ο Harari υποστήριξε ότι οι άνθρωποι έχουν γίνει τα κυρίαρχα είδη, λόγω της ικανότητάς μας να ανακαλύπτουμε μυθοπλασίες – όπως η θρησκεία και το χρήμα – που βοηθούν να δεσμεύουν την κοινωνία μαζί. Ωστόσο, είπε ότι η αποχώρηση από την πίστη στη θρησκεία θα παρακινήσει την αλλαγή στην ανθρώπινη φυλή.

“Ο Θεός είναι εξαιρετικά σημαντικός, διότι χωρίς θρησκευτικό μύθο δεν μπορείτε να δημιουργήσετε την κοινωνία. Η θρησκεία είναι η πιο σημαντική εφεύρεση του ανθρώπου. Όσο οι άνθρωποι πίστευαν στηρίζονταν όλο και περισσότερο σε αυτούς τους θεούς και ήταν ελεγχόμενοι.

“Με τη θρησκεία είναι εύκολο να καταλάβεις. Δεν μπορείς να πείσεις ένα χιμπατζή να σου δώσει μια μπανάνα, με την υπόσχεση ότι θα πάρει 20 περισσότερες μπανάνες στον χιμπατζή ουρανό. Δεν θα το κάνει. Αλλά οι άνθρωποι θα το κάνουν.

“Αλλά αυτό που βλέπουμε τους τελευταίους αιώνες είναι οι άνθρωποι να γίνονται όλο και πιο ισχυροί και δεν χρειάζονται πλέον τα δεκανίκια των Θεών. Τώρα λέμε ότι δεν χρειαζόμαστε τον Θεό, μόνο την τεχνολογία.”

Είπε ακόμα ότι η Silicon Valley είναι τώρα το πιο ενδιαφέρον μέρος του κόσμου από θρησκευτική άποψη, διότι πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με την τεχνολογία.

Πράγματι, πολλές εταιρείες τεχνολογίας έχουν ανακοινώσει σχέδια να συγχωνεύσουν μηχανές και ανθρώπους. Ο Zoltan Istvan, υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ για το Μετανθρωπιστικό Κόμμα (μετανθρωπισμός=transhumanism), πιστεύει ότι τα αμερικανικά δολάρια για τους φόρους θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη της αναπηρίας επενδύοντας σε αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως οι στολές εξωσκελετού.

Ωστόσο, ο Harari προβλέπει ότι η κύρια ουσία αυτής της επένδυσης στην τεχνολογία , μόνο οι πλούσιοι θα μπορούν να την αντέξουν οικονομικά. Ο Harari είπε ότι το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών θα διευρυνθεί, με τους πλούσιους ενδεχομένως να ζουν για πάντα,(Θεοποίηση του πλούτου) ενώ οι φτωχοί θα πεθαίνουν μαζικά(Εωσφορική δυστοπία)

“Είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε δυσαρεστημένοι”, πρόσθεσε. “Ακόμα και όταν οι άνθρωποι παίρνουν ευχαρίστηση και τα επιτεύγματα δεν είναι αρκετά. Θέλουν όλο και περισσότερα.”

Ο Harari λίγο πολύ είπε ανοιχτά ότι για να ”αλλάξει” η ανθρώπινη φυλή θα πρέπει να εξαφανιστεί η θρησκεία. Αυτό που δεν είπε, είναι ότι αυτό τεχνηέντως επιχειρείται να επιβληθεί στην ανθρωπότητα.

. Εκείνο που περιγράφει ταιριάζει αφάνταστα με το ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ μοντέλο θέασης: Ο άνθρωπος χειραγωγεί και αλλάζει μόνος του τη φύση, γι’ αυτό και είναι ανώτερος απ’ τον Θεό….

Η σύγκριση με τον Homo Sapiens θυμίζει πάρα πολύ την ομιλία του καθηγητή Charles Xavier στην προπαγανδιστική ταινία X-MEN η οποία προωθεί ταυτόχρονα τον μετανθρωπισμό (transhumanism) και την ομοφυλοφιλική ατζέντα.

Άλλες πρόσφατες πανάκριβες παραγωγές του Χόλυγουντ στην καμπάνια προώθησης για να γίνει αποδεκτό το κόνσεπτ του ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ είναι το Chappie, το Lucy, το Ex Machina, το Transcendence, καθώς και οι γνωστές σειρές ταινιών Iron Man, Avengers, και Transformers.

Πηγές

telegraph.co.uk

ibtimes.co.uk

Ένα τελευταίο σχόλιο.

Οι μεγαλοσχήμονες σιωνιστές ,είναι καταδικασμένοι ,

Καταραμένοι, Να πιστεύουν ότι πολεμάνε τον Θεό με αποτέλεσμα να την πληρώνει

Ο άνθρωπος.

Η κατάντια μας σήμερα, είναι ότι το λένε ανοιχτά ,στα μούτρα

Της οικουμένης ,ως κάτι φυσιολογικό και όχι αρρωστημένο.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 06/16/2020 @ 8:51 ΜΜ

  Aθανάσιε που χάθηκες?

  Xαίρομαι που είσαι καλα.

 2. Μενιδι σιτυ 06/16/2020 @ 11:12 ΜΜ

  Γαμω τους εβραιους

 3. Ελληνας 06/17/2020 @ 7:45 ΠΜ

  Μια χαρά τα λεει.. Αυτη ειναι η πραγματικότητα μας αρέσει δε μας αρέσει!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*