10:30 - 27/04/2020

«Lucy» μια ταινία για Μυημένους

«Lucy» είναι ένα αγγλικό και Γαλλικό θηλυκό όνομα που προέρχεται από το λατινικό αρσενικό που ονομάστηκε Lucius με την έννοια του Φωτός (που γεννήθηκε την Αυγή, η Φωτισμένη από το ολόλαμπρο φως του Ηλίου, λαμπερή, ολόλευκη με ελαφρώς φωτεινή επιδερμίδα). Οι εναλλακτικές ορθογραφίες είναι οι Luci, Luce, Lucie. Το αγγλικό Lucy επώνυμο προέρχεται από την Νορμανδική γλώσσα που βασίζεται στην Λατινική γλώσσα και προέρχεται από τα ονόματα των τόπων στην Νορμανδία με βάση το λατινικό αρσενικό προσωπικό όνομα Lucius. Μεταδόθηκε στην Αγγλία μετά την Νορμανδική κατάκτηση τον 11ο αιώνα από τους De Lucy. Στα νεοελληνικά Lucy είναι η Λουκία.

Η ταινία «Lucy» σε σκηνοθεσία του Luc Besson (2014) αφορά μια γυναίκα που ξεκλείδωσε το 100% του εγκεφάλου της, αντί του 10% που λέγεται ότι χρησιμοποιεί η ανθρωπόμαζα. Ενώ εύκολα βρίσκεται σε σύγχυση ο αδαής με το περίεργο ανακάτεμα επιστημονισμού και σκηνών δράσης, ο πυρήνας της ταινίας βρίσκεται σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Πρόκειται για την Αποκρυφιστική φιλοσοφία των Μυστικών Εταιριών, των Μαύρων Προγραμμάτων και του ανθρωποειδούς Cyborg ή Μετάνθρωπου.

Το Σάιμποργκ, λατινικά «Cyborg, cyberneticus organismus» είναι ένας αυτοματοποιημένος τεχνητός οργανισμός ο οποίος ενισχύει ή διευρύνει τις δυνατότητές του χρησιμοποιώντας τεχνολογικά μέσα. Τα σάιμποργκ διαθέτουν συνδυασμό οργανικών -ζωτικών και μηχανικών- συνθετικών μερών σώματος, όπως τα σάιμποργκ από ταινίες όπως Α.Ι. (Τεχνητή Νοημοσύνη) και ειδικότερα στις ταινίες Elysium και Alita: Battle Angel). Τα cyborg θέλει η Ελίτ να αντικαταστήσουν το κοπάδι των αγελαίων ανθρωπόζωων. Μάλιστα σε αυτές τις ταινίες το δείχνουν πιο ξεκάθαρα από οποιαδήποτε άλλη ταινία. Είναι υποχρεωμένοι να δείξουν τις προθέσεις και τις πολιτικές τους, (εκροή) το απαιτούν τα τελετουργικά τους.

Η ταινία «Lucy» είναι επιστημονικής φαντασίας που συνδυάζει βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα και σκηνές δράσης με Ασιάτες γκάνγκστερ κι αστυνομικούς. Ενώ αυτή η διχοτόμηση δεν έτυχε ευνοϊκής υποδοχής από τους κριτικούς, υπάρχει ένα τελετουργικό εσωτερικό μήνυμα πίσω απ’ όλα αυτά, που ακόμη και στραβός να είσαι το ψυχανεμίζεσαι. Η ταινία «Lucy» είναι πράγματι κάτι περισσότερο από μια ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την ολόλαμπρη Scarlett Johanson. Είναι ένα αλληγορικό παραμύθι γεμάτο συμβολισμούς για τον Lucifer. Ναι, αλλά ποιόν Lucifer;

Το γεγονός ότι ο κεντρικός χαρακτήρας ονομάζεται Lucy, είναι η πρώτη ένδειξη προς το τελετουργικό υπόβαθρο της ταινίας. Τα ονόματα Lucy και Lucifer, προέρχονται από την λατινική λέξη «lux» που σημαίνει «φως». Εωσφόρος σημαίνει «ο φέρων το φως» και θεωρείται από τους εωσφορικούς (Luciferians) να έχει φέρει την Γνώση (φως) στον άνθρωπο, αφού εκδιώχθηκε ή έφυγε από το παραδεισένιο μαντρί του Γιαχβέ. Ο Εωσφόρος κι όχι ο Χρηστός (με η είναι το σωστό, με ι είναι λάθος) είναι ο Σωτήρας που έδωσε στους ανθρώπους τις απαραίτητες Γνώσεις (Φως) για να αναπτύξουν Νόηση (Ψυχή). Ο Γιαχβέ θέλει δούλους «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» κι ο επαναστάτης Εωσφόρος θέλει Νοήμονα αυτόβουλα κι ανεξάρτητα πλάσματα.

Στην ταινία, η Lucy είναι η ανθρώπινη εκδοχή του Εωσφόρου, όπου η χρησιμοποίηση του 100% της ικανότητας του εγκεφάλου της, με την βοήθεια ναρκωτικών κοκτέιλ, της επιτρέπει να αποκτήσει τις Γνώσεις, την Ικανότητα και την Δύναμη που χρειάζεται για να γίνει Θεός.

Πηγαίνοντας πέρα από τις κατάμαυρες παραμυθίες της Βίβλου των μιαρών εβδομήκοντα δύο, η ταινία φέρει επίσης την ετικέτα «Cyborg» (ανθρώπινη μηχανή) ένας χαρακτηρισμός ο οποίος είναι ένα σύγχρονο, φουτουριστικό υποπροϊόν της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Μαύρων Προγραμμάτων της. Η τσιπαρισμένη ανθρώπινη μηχανή αφορά την ανθρωπότητα, η οποία φθάνει ένα άλλο επίπεδο υπονομιακής μετεξέλιξης, μέσω της τεχνολογίας και της ρομποτικής. Για να κατανοήσεις πλήρως την ταινία Lucy, πρέπει να ερευνήσεις περαιτέρω αυτές τις δύο έννοιες.

Διάβολος και Γιαχβέ: Δύο Όψεις του Ιδίου Νομίσματος.

Οπως διατείνεται η χριστιανική πανούκλα που μόλυνε κάθε τι Ιερό και Ελληνικό, οι Άγγελοι είναι δήθεν υπάρξεις ανώτερης τάξης από τους ανθρώπους δημιουργήθηκαν για να απολαμβάνουν την στενή επικοινωνία με το Θεό Γιαχβέ. (Αποκ. α’ 1, γ’ 5, ε’ 11). Υπάρξεις μιας ανώτερης δύναμης, και υπάκουοι στον Γιαχβέ (Ψαλμ. ργ’ 20), λειτουργούσαν ως δούλοι ή «λειτουργικά πνεύματα». Αν και γενικώς αόρατοι, κατά διαστήματα παρουσιάσθηκαν με ανθρώπινο σχήμα. (Γέν. ιη’ ιθ’ Εβρ. ιγ’2). Διαμέσου ενός αυτών των αγγελικών υπάρξεων, η αμαρτία εισχώρησε στο σύμπαν. Τι Θεός είναι ετούτος που χρειάζεται δούλους; (Ρητορική η ερώτηση, είναι γνωστό τι σκατά είναι) κι Όχι, αγαπητέ, το σύμπαν ο Γιαχβέ-Χρηστός-Διάβολος-Θεός-Εωσφόρος-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα δεν το έφτιαξε αταξικό κι ας χτυπιούνται οι διεθνιστές, τα κομμούνια και οι χριστιανοί.

Ο «Εωσφόρος, ο υιός της αυγής», «το χερούβ το κεχρισμένον διά να επισκιάζει» διέμενε στην παρουσία του Γιαχβέ, (Ησ. ιδ’ 12, Ιεζ. κη’ 14). 1 «Συ επεσφράγισας τα πάντα, είσαι πλήρης σοφίας και τέλειος εις κάλλος. Ήσο τέλειος εν ταις οδοίς σου αφ’ης ημέρας εκτίσθης, εωσού ευρέθη αδικία εν σοι.» (Ιεζ. κη’ 12,15) λέει η Βίβλος που την έγραψαν οι 72 Εβραίοι για τον Εωσφόρο … δηλαδή «πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο»

Η επανάσταση του Εωσφόρου Αυγερινού, εναντίον του Γιαχβέ, το τουρλουμπούκι των θρησκειών και οι παλιμπαιδίζοντες επαναστάτες !

Πόσο γέλιο να αντέξει ο άνθρωπος που «θέλει ν’ αγιάσει και τα πλοκάμια του Εωσφόρου δεν τον αφήνουν;

Εωσφόρος, ο Φέρων το Φως.

«Lucifer» είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται σπανίως διότι η λέξη έχει συνδεθεί, κακώς και λανθασμένα με τον Σατανά-Διάβολο στην Ιουδαίο-Χριστιανική μυθολογία. Είναι ωστόσο, η κοινή παραμυθία που επικρατεί συντριπτικά στις Μυστικές Εταιρίες, Στοές και Λαγούμια που έρπουν οι αποκρυφιστές της εκκλησίας-θρησκείας του Γιαχβέ-Χρηστού, σε κάθε παρακλάδι της. Και όχι, αυτά τα παρτάλια δεν αποτελούν την αποκαλούμενη ως «απόκρυφη ελίτ» αλλά την φανερή ελίτ (με μικρό γράμμα το ε).

Η Αληθινή Ελίτ, είναι άλλου επιπέδου, όπου εκεί δεν χρησιμοποιείται καμία λέξη από αυτές που χρησιμοποιεί η αγέλη των ανθρωπόζωων, (και στην αγέλη ενυπάρχουν και οι κυβερνήτες της, Σόρος, Γκέιτς, Ρόθτσαιλντ, Ροκφέλερ, Πρόεδροι κρατών, τραπεζών, θρησκευτικοί ηγέτες κλπ) οι λέξεις εκεί είναι επιπέδου Λάβκραφτ. (αναζήτησε το άρθρο: Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων). Για να το γράψω πιο απλά, όλοι οι δισεκατομμυριούχοι που φιγουράρουν στα ιλουστρασιόν περιοδικά τους δεν είναι τίποτε περισσότερο από λακέδες, αχυράνθρωποι της Αληθινής Ελίτ. Έτσι λοιπόν θα τους αποκαλώ συλλήβδην λακέδες του Κυρίου τους, Γιαχβέ – Χρηστού, για να ξεχωρίζουν από την Αληθινή Ελίτ που τους χρησιμοποιεί για να παραμένει η ίδια στην σκιά και να υπηρετεί τους Μεγάλους Παλαιούς, όπως άλλωστε και οι περισσότερες από τις αλλότριου DNA φυλές που σουλατσάρουν αναμεταξύ μας.

Μια από τις ρητές διαταγές που έχουν οι λακέδες της Αληθινής Ελίτ, είναι να δημιουργούν τελετουργική σύγχυση στις ανθρωπόμαζες (που γι’ αυτήν είναι απλώς πόροι, προϊόντα για συγκεκριμένη χρήση) κι αυτό γίνεται πανεύκολα με τους ορισμούς και την ετυμολογία των λέξεων, την αλλοίωση της γλώσσας και του λόγου. Με τις λέξεις τρέφεται ο ανθρώπινος Νους (όταν υπάρχει), με αυτές δουλεύει η ΦΑΝΤΑΣΙΑ, άρα, αν αλλοιωθούν οι ετυμολογικές λέξεις τότε είναι πανεύκολα χειρίσιμος. Άλλωστε «αρχή παιδεύσεως η των ονομάτων επίσκεψις» όπως ορθά αναφέρει ο Αντισθένης.

Έτσι ο Εωσφόρος, Αυτός που φέρνει το Φως στον γαλαξία μας ο υιός της Αυγής (θεά του Λυκόφωτος που βγαίνει στον ορίζοντα πριν τον Εωσφόρο) κατέληξε από τους λακέδες του υπονόμου να θεωρείται ως κάτι κακό. Οι ανθρωπόμαζες μέσα στην σύγχυση της καθολικής άγνοιας και της ευπιστίας που τις δέρνει· είναι ανίκανες ν’ αντιληφθούν το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους. Μα πως θα μπορούσαν άλλωστε, ουδέποτε τα πιόνια δεν γνωρίζουν πως είναι απλά πιόνια στο παιχνίδι.

Έτσι οι λακέδες ενέπλεξαν το Ευγενές Όνομα του Εωσφόρου με κάτι γλοιωδέστατες μορφές και σέχτες όπως κάθε μορφής εκκλησία και θρησκεία, χριστιανισμός, ανθρωπισμός, χριστιανικός γνωστικισμός, (οι προχριστιανικοί Γνωστικοί είναι εντελώς άλλο θέμα) καμπάλα, θεοσοφία, ανθρωποσοφία, ροδόσταυροι, ελευθεροτέκτονες, γκουρτζιεφικοί, φιγουρατζήδες και πολλοί άλλοι του συρμού που εμπλέκονται με αυτές τις χοάνες παραπληροφόρησης κι ελέγχου των αγελαίων ανθρωπομαζών.

Η λέξη Εως – φόρος (ο φέρων την Ηώ = αυγή) είναι σύνθετη, εκ του Εως = Αυγή και του Φέρω, σημαίνει δε «Ο φέρων την αυγή», δηλαδή ο προάγγελος της Αυγής. Στην λέξη Εωσφόρος, το πρώτο συνθετικό –Εως σημαίνει λυκόφως δηλαδή έσπερο φως (αμυδρό) κατά λέξη, αυτός που φέρει ή φέρνει το Φως. Το παράγωγο άλλωστε επίθετο «εωθινός» σηµαίνει «πρωινός», «αυγινός».

Όταν η Θεά Αφροδίτη πήδηξε από έναν βράχο για ν’ αυτοκτονήσει για τον άδικο χαμό του Άδωνη, ενώ ήταν στο στερέωμα το βραδινό άστρο του Έσπερου, βουτώντας πίσω από το άρμα του Ήλιου που είχε δύσει, αναβίωνε την άλλη μέρα το πρωί σαν Εωσφόρος, για να συναντήσει τον Άδωνη. Είναι σαν τις κινήσεις του πλανήτη Αφροδίτη στον ουράνιο θόλο.

Ο Εωσφόρος-Έσπερος αναπαρίσταται πάντοτε ως νέος απαράμιλλης ομορφιάς σε όσα αγάλματα και αγγεία έχουν διασωθεί με την μορφή του. Άλλοτε συνοδεύοντας την Αφροδίτη, άλλοτε την Σελήνη, άλλοτε προπορευόμενος του άρματος του Ηλίου για να φέρει το αχνό φέγγος του χαράματος που περίμεναν οι αγρότες για να ξυπνήσουν, προαναγγέλλοντας έτσι την Αυγή που αποτελεί την έναρξη για τις αγροτικές εργασίες, άλλοτε ως βρέφος στην αγκαλιά της Ηούς κλπ.

Ο Αυγερινός είναι το δημώδες όνομα του πλανήτη Αφροδίτη, όταν αυτή εμφανίζεται στον ουρανό κατά την Αυγή. Γι’ αυτό καλείται από πολλούς και «άστρο της ημέρας». Καλείται επίσης κι Αποσπερίτης όταν εμφανίζεται μετά την δύση του ηλίου και είναι το λαμπρότερο αντικείμενο στον ουρανό αμέσως μετά την Σελήνη. Αστρονομικά, ο Εωσφόρος είναι ο πιο λαμπρός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο πλανήτης Αφροδίτη, με τις δύο διαφορετικές εκφάνσεις του, ως Εωσφόρος κατά το χάραμα της ημέρας (προαναγγέλλοντας την Αυγή) και ως Έσπερος κατά το σούρουπο. Σε ό,τι αφορά την πρωινή έκφανση του πλανήτη Αφροδίτη, απαντάται σε όλα τα διεθνή και εν Ελλάδι επιστημονικά αστρονομικά εγχειρίδια με την ίδια ακριβώς ονομασία: ως Εωσφόρος.

Η λατρεία του Εσπέρου μνημονεύεται στην περιοχή της Οίτης. Στον Παρνασσό, ο Έσπερος λατρεύεται ως πατέρας της Στίλβης ή της Τηλαύγης και παππούς του Αυτολύκου, ενώ σε άλλα μέρη τον θεωρούν πατέρα του Εωσφόρου. Η Θεά Εκάτη ονοµάζεται επίσης «Φωσφόρος» και «∆αδούχος» και απεικονίζεται συνήθως στα αγάλµατά της να κρατά σε κάθε χέρι της μια δάδα.

Ο «φέρων την αυγή», ο «φωτοδότης» ο Εωσφόρος, ο Υιός της Πρωίας, ο όμορφος αυτός νέος, γιος της Ηούς και του Αστραίου, που προηγούνταν του άρματος του Ηλίου, έγινε συνώνυμος με το σκοτάδι και την βδελυρή πανούκλα του χριστιανισμού και των σάπιων πιστών που τον απαρτίζουν. Τι να πουν στον μεγαλειώδη Ελληνικό, Βαβυλωνιακό, Σουμεριακό, Περσικό πολιτισμό οι κατσικόγυφτοι εβραίοι που, όπως λένε οι ίδιοι στα βιβλία τους, η αγαπημένη τους ενασχόληση ήταν να κλέβουν κατσίκες, αιμομιξίες, πορνεία και κοπρολαγνείες, αυτοί που έκαναν σαράντα χρόνια να βγουν από μια έρημο όση η Πελοπόννησος και μάλιστα σε εποχές που τα ράφια των Ελληνικών Φιλοσοφικών Σχολών και Πανεπιστημίων έσφυζαν από συγγράμματα υψηλής διανόησης, που μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεπεραστεί.

Φιλολογικά (εν σχέση με την αρχαία ελληνική γραμματεία), το όνομα Εωσφόρος απαντάται αποκλειστικά και μόνον ως προάγγελος της Αυγής και του Ηλιακού Φωτός – σε πλείστα συγγράμματα των αρχαίων προγόνων μας αλλά και της κατοπινής ρωμαϊκής γραμματείας. Επιγραμματικά αναφέρω τον Ησίοδο (Θεογονία 378 κ.α.), τον Όμηρο (Ιλιάδα 23.226, 22.317 κ.α.), τον Απολλόδωρο (1.52 κ.α.), τον Καλλίμαχο (Ύμνος 4 στη Δήλο, 303), τον Πίνδαρο (Ίσθμια Ωδή 4.43), τον Νόννο (Διονυσιακά 6.44, 38.136 κ.α.), τον ποιητή Ίβυκο (Fragment 331), τον Ίωνα τον Χίο (Fragment 745), αλλά και τον Οβίδιο (Μεταμορφώσεις11. 270 ff, 11. 560 ff κ.α.), τον Σενέκα (Hercules Furens 125 ff , Oedipus 504 ff κ.α.), τον Βιργίλιο (Roman bucolic Georgics 1. 288 ff, 3. 324 ff κ.α.), τον Κικέρωνα (De Natura Deorum 2. 20 κ.α.), τον Γάιο Ιούλιο Υγίνο (Astronomica 2. 42, Fabulae 65 κ.α.), τον Κουίντο Σμυρνέα (Fall of Troy 2. 182 ff), τον Βαλέριο Φλάκκο (Argonautica 6. 527 ff) και πλείστους άλλους αρχαίους συγγραφείς. Καμία σχέση λοιπόν, με τα ιουδαιοχριστιανικά μιάσματα.

Ο Lucifer λοιπόν, αντιστοιχεί στην Ελληνική ονομασία Εωσφόρος, είναι ένα λατινικό όνομα για τις πρωινές εμφανίσεις του πλανήτη Αφροδίτη. Στον Ανώτερο Ελληνικό πολιτισμό είναι πολύ σωστά προσωποποιημένος και θεωρείται Θεός και γιος της Αυγής (Aurora). Ένα παρόμοιο όνομα χρησιμοποίησε ο Ρωμαίος ποιητής Catullus για τον πλανήτη Αφροδίτη το βράδυ το «Noctifer» (Night-Bringer). Μάλιστα και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον Εωσφόρο όπως και οι Ελληνες, όταν τους υποδούλωσαν.

Καμία απολύτως σχέση δεν έχει ο Ελληνικός Θεός Εωσφόρος, ο Εσπερος και η Αυγή με τον υπόκοσμο των λακέδων, του χριστιανικού ιερατείου και των σιχαμένων κορμιών που το απαρτίζουν.

Ούτε φυσικά και ο Τιτάνας Θεός Κρόνος.

Οτιδήποτε εμπεριέχεται στην μιαρή Βίβλο του εκτρωματικού Γιαχβέ – Χρηστού είναι παραποιημένη και διαστρεβλωμένη Ελληνική Ιστορία.

Οι Γιαχβεδιστές του Χρηστού (Χρηστός είναι το πραγματικό του όνομα κι όχι Χριστός που έγινε έτσι πολύ αργότερα από τις μαύρες ρόμπες για να ξεχωρίζει από το άχρηστος ή χρήσιμος ηλίθιος) ερμηνεύουν τις ιστορίες της Βίβλου από την μιαρή τους οπτική που είναι εναντίον της Ζωής και του Ελληνικού Φωτός δηλ. της Γνώσης. Οι Ελληνες φιλοσοφούν και μάχονται για την Γνώση δηλ. το Φως την στιγμή που ο εκτρωματικός, ζηλόφθονος και παρασιτικός Γιαχβέ-Χρηστός έδιωξε από την παραδεισένια φυλακή τους ανθρώπους γιατί άγγιξαν το δέντρο της Γνώσης!!! Χάος μας χωρίζει εμάς του Ελληνες από τον βδελυρό Γιαχβέ – Χρηστό και μάλιστα, ένα από τα καθήκοντα ενός Ημίθεου Πολεμιστή είναι να τον δολοφονήσει και να καταστρέψει το ανοσιούργημα – δημιουργία του.

Οι Ελληνες εκτός από τον Εωσφόρο λάτρευαν ως Θεό της Γνώσης και τον Θεό Απόλλωνα, όπως και τον Τιτάνα Θεό Προμηθέα.

Ο Προμηθέας ήταν γιος του Τιτάνα Ιαπετού και της Ωκεανίδας Ασίας ή Κλυμένης. Αδέλφια του ήταν οι Ιαπετίδες Επιμηθέας, Άτλας και Μενοίτιος. Το όνομά του σημαίνει «συνετός», «προνοητικός». Παράγεται από την πρόθεση «προ» και το ουσιαστικό «μῆτις» (=σκέψη). Είναι αυτός που έδωσε την Φλόγα της Σκέψης στους ανθρώπους. Κόντρα στους Θεούς.

Κατά τον Λουκιανό, ο Προμηθέας, με την αρωγή της Σοφίας, Θεάς Αθηνάς, δημιουργεί τον πρώτο άνθρωπο (Χρυσό Γένος) από το Νερό του ήρωα Πανοπέα της Φωκίδας και με μορφή όμοια με αυτή των Θεών (κι όχι από χώμα όπως ο Γιαχβέ). Αυτό έγινε μετά την Τιτανομαχία. Αυτό το Νερό ήταν το αίμα των Τιτάνων. Υπάρχουν στον πλανήτη Γη άνθρωποι που φέρουν το αίμα των Τιτάνων και πρόβατα για σφαγή που φέρουν την σφραγίδα του Γιαχβέ. Εύκολα ξεχωρίζουν με απλή Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διάκριση.

Στην Θεογονία του Ησίοδου / Έργα και ήμέραι 109-193

[…] Οι αθάνατοι Θεοί, που ζουν στον Όλυμπο, δημιούργησαν πρώτα μια Χρυσή φυλή θνητών ανθρώπων. Αυτό έγινε τον καιρό του Κρόνου, όταν ήταν Βασιλιάς στον Ουρανό. Ζούσαν σαν Θεοί, δίχως καμιά λύπη στις καρδιές τους, δίχως έγνοιες και βάσανα και δίχως να υφίστανται τα αξιοθρήνητα γηρατειά- πάντα με νεανικά μέλη απολάμβαναν χαρούμενες μέρες, μακριά από κάθε κακό. Όταν πέθαιναν, ήταν σαν να τους είχε καταβάλει ο ύπνος. Όλα τα καλά πράγματα τους ανήκαν.

Η γόνιμη γη παρήγαγε μόνη της όλων των ειδών τους καρπούς. Με ειρήνη και ηρεμία ζούσαν χαρούμενοι στη χώρα τους, έχοντας όλα τα αγαθά. Όταν η γη έκρυψε αυτή τη φυλή των ανθρώπων μέσα στο σκοτάδι, έγιναν αγαθοί δαίμονες πάνω στη γη· απομάκρυναν το κακό, ήταν φύλακες των θνητών ανθρώπων πρόσεχαν για την δικαιοσύνη και τα εγκλήματα τυλιγμένοι από τον αέρα, διατρέχοντας όλη την γη, δίνοντας πλούτο. Αυτό ήταν ένα από τα βασιλικά προνόμιά τους.

Ύστερα οι Ολύμπιοι Θεοί δημιούργησαν μια πολύ κατώτερη φυλή, την Αργυρή, εντελώς διαφορετική από την Χρυσή στο σώμα και στο πνεύμα. Για εκατό χρόνια ένα παιδί μεγάλωνε πλάι στην αγαπημένη του μάνα και έπαιζε εντελώς παιδιάστικα στο σπίτι του. Όταν όμως αυτοί οι άνθρωποι μεγάλωναν επιτέλους και έφταναν στην ωριμότητα, ζούσαν πολύ λίγο καιρό και ήταν δυστυχείς λόγω της μωρίας τους. Δεν μπορούσαν να μην βλάπτουν ο ένας τον άλλον άσχημα, ούτε ήθελαν να τιμούν τους αθάνατους Θεούς και να προσφέρουν στους μακάριους θυσίες πάνω στους ιερούς βωμούς, όπως σωστά συνηθίζουν να κάνουν οι άνθρωποι. Οργισμένος ο Ζευς τους έβγαλε από την μέση, επειδή δεν πρόσφεραν τιμές στους Θεούς, που ορίζουν τον Όλυμπο. Όταν κι αυτή η φυλή των ανθρώπων σκεπάστηκε από την γη, οι άνθρωποι της ονομάστηκαν υποχθόνιοι μακάριοι θνητοί, δεύτερης σειράς, αλλά κι αυτοί, ασφαλώς, απολαμβάνουν κάποιας τιμής.

Ύστερα ο Ζευς, ο πατέρας, έφτιαξε μια τρίτη φυλή ανθρώπων, την Χάλκινη φυλή, τελείως διαφορετική από την Αργυρή. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν φτιαγμένοι από μελιά και ήταν φοβεροί και βίαιοι και συνεχώς μπλεγμένοι σε πολέμους και εγκλήματα. Δεν έτρωγαν ποτέ ψωμί και οι πεισματάρικες ψυχές τους ήταν σκληρές σαν το ατσάλι, ήταν απρόσιτοι, φοβεροί και πολύ δυνατά χέρια ξεφύτρωναν από τους στιβαρούς ώμους τους.

Τα άρματά τους ήταν χάλκινα, τα σπίτια τους χάλκινα και δούλευαν με χάλκινα εργαλεία. Δεν είχαν μαύρο σίδερο. Σκότωναν ο ένας τον άλλον με τα χέρια και πήγαιναν κάτω, ανώνυμοι, στο υγρό και σκοτεινό σπίτι του ψυχρού Άδη. Αν και ήταν τρομεροί, τους πήρε ο μαύρος θάνατος και άφησαν το λαμπρό Φως του Ηλιου.

Όταν κι αυτήν την φυλή την κάλυψε η γη, ο Ζευς, ο γιος του Κρόνου, έφτιαξε άλλη μια, την τέταρτη, πάνω στην καρποφόρα γη. Ήταν πιο δίκαιη και καλή, μια ισόθεη φυλή ηρώων, που ονομάστηκαν Ημίθεοι, η φυλή ακριβώς πριν από μας στην απέραντη γη. Φοβεροί πόλεμοι και άγριες μάχες τους κατέστρεψαν κάποιους μπροστά στην Θήβα, την πόλη του Κάδμου με τις επτά πύλες, να πολεμούν για τα κοπάδια των απογόνων του Οιδίποδα, άλλους μπροστά στην Τροία, όπου τους είχαν πάει πλοία πάνω από το μεγάλο βυθό της θάλασσας, για το χατίρι της Ελένης με τα όμορφα μαλλιά.

Για κάποιους απ’ αυτούς αυτό ήταν το τέλος της ζωής τους, και τους σκέπασε ο θάνατος- σε άλλους έδωσε ο Ζευς, ο γιος του Κρόνου, μιαν ύπαρξη, έναν τρόπο ζωής μακριά από τους ανθρώπους, στην άκρη του κόσμου, μακριά από τους αθάνατους θεούς· και ο Κρόνος είναι βασιλιάς τους. Εκεί ζουν, με τις καρδιές τους απαλλαγμένες από τη θλίψη, στα νησιά των Μακάρων, κοντά στον Ωκεανό με τις βαθιές δίνες, ευτυχισμένοι Ήρωες για τους οποίους η καρποφόρα γη προσφέρει γλυκούς σαν το μέλι καρπούς τρεις φορές το χρόνο.

Θα ήθελα να μην ζούσα ανάμεσα στους ανθρώπους της Πέμπτης φυλής, καλύτερα να πέθαινα πριν ή να γεννιόμουν αργότερα. Γιατί αυτή είναι αληθινά Σιδερένια φυλή. Ούτε νύχτα ούτε μέρα ξεκουράζονται από τον κάματο και την ταλαιπωρία. Οι Θεοί θα τους στέλνουν πάντα οδυνηρές δοκιμασίες. Ο Ζευς θα καταστρέψει κι αυτήν τη φυλή θνητών ανθρώπων, όταν τα παιδιά τους θα γεννιούνται με γκρίζους κροτάφους. Ο πατέρας δεν θα μοιάζει με τα παιδιά του, ούτε τα παιδιά με τον πατέρα τους. Ο οικοδεσπότης δεν θα καλοδέχεται το φιλοξενούμενο του, ο φίλος το φίλο, ο αδελφός τον αδελφό, όπως γίνεται μέχρι τώρα. Σύντομα δεν θα τιμούν τους ηλικιωμένους γονείς τους, αλλά θα τους κατηγορούν και θα τους πληγώνουν με φαρμακερά λόγια, ελεεινοί άνθρωποι που δεν θα σέβονται τους Θεούς.

Αχ! Μακάρι να μην γεννιόμουνα τώρα εγώ, αναφωνεί γεμάτος θλίψη ο Ησίοδος. Ας γεννιόμουν πρωτύτερα ή αργότερα. Αλλά όχι τώρα. Διότι το γένος αυτό ζει μέσα στον μόχθο και στα βάσανα. Νύχτα-μέρα οι άνθρωποι βασανίζονται και αφανίζονται καθώς τούς έδωσαν οι Θεοί έγνοιες πολλές και βαρείες. Δεν έχει επικρατήσει το κακό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα. Όμως τα καλά είναι ανακατεμένα με τα κακά. Και ποιος θα τα ξεχωρίσει; Ποιος θα βγει μπροστά; Ποιος θα σηκώσει το βάρος; Οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. Η συγκρότησις της κοινωνίας έχει διασπασθεί. Τα ήθη έχουν αλλάξει. Ή απαισιοδοξία του ποιητή είναι, βαθειά και διάχυτη. Βλέπει γύρω του την αδικία, την ατιμία, την οκνηρία, την αρπαγή. Τίποτα δεν είναι όπως πρώτα. Και μέσα απ’ τον βαθύ του συλλογισμό και την αγωνιά του για το μέλλον, κάνει μια πρόβλεψη, μία προφητεία.

Και αυτό το γένος, που έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, όπως μαύρος και σκληρός είναι ο σίδηρος, το κύριο συστατικό του, θα το καταστρέψει ο Ζευς, λέει με πόνο. Πότε; Τότε, όταν αρχίσουν να γεννιούνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από την γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δεν θα έχουν την ίδια γνώμη και τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δεν θα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν η φιλοξενία, η φιλία και οι δεσμοί αίματος δεν θα έχουν πια καμιά αξία. Όταν οι γεροί γονείς θα αφήνονται, ανήμποροι, στην τύχη τους. Όταν ή δικαιοσύνη θα βρίσκεται στα χέρια των ισχυρών και θα την επιβάλλουν χειροδικώντας.

Όταν ο όρκος δεν θα υπολογίζεται πια και θα τιμωρούνται οι υβριστές, οι επίορκοι και οι κακοποιοί. Τότε είναι πού ή Αιδώς και ή Νέμεσις, με πρόσωπο καλυμμένο απ’ την ντροπή, και για να μην βλέπουν τα όσα συμβαίνουν, θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους του γένους αυτού και θα ανέβουν για πάντα, απ’ την πλατιά Γη ψηλά στον Όλυμπο, στα ανώτατα και καθαρότατα τα αιθερικά στρώματα, εκεί όπου το κακό δεν υπάρχει, σμίγοντας με τούς άλλους αθανάτους Θεούς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Θεές είναι τυλιγμένες με λευκά πέπλα, πράγμα που δείχνει ότι παραμένουν ανέγγιχτες από της ύβρεις των θνητών. Οι μαύρες ψυχές και τα μαύρα έργα τού γένους αυτού δεν μπορούν να τις αγγίξουν. Κι όταν αυτό συμβεί, τότε, μόνο το κακό θα υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και θα ‘ναι πια αργά γιατί δεν θα ωφελεί καμία γιατρειά.[…]

Είναι λοιπόν, απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Σιδερένια φυλή ανθρώπων έχει ξεφύγει κατά πολύ από τις αρχέγονες έννοιες του τι σημαίνει να είναι κάποιος Άνθρωπος ή Θεός, Πολεμιστής ή Ήρωας. Είναι έννοιες άγνωστες για αυτούς που έρπουν στα πόδια του Γιαχβέ-Χριστού και ονομάζουν σαν κάτι κακό Αυτόν που φέρνει το Φως δηλαδή την Ζωή. Λογικό είναι, αφού σαν τα ποντίκια στους υπονόμους που σέρνονται δεν αντέχουν το Φως του Εωσφόρου.

Ακόμη και την βδελυγματική Βίβλο να πάρουμε σαν αναφορά, ο Όφις που έδωσε το Μήλο της Γνώσης στους φυλακισμένους ανθρώπους είναι ο Ήρωας που τους απελευθέρωσε από την μοχθηρή τυραννία του Γιαχβέ. Ακόμη και το αφήγημα του Πύργου της Βαβέλ, μιας ανθρώπινης κατασκευής που έφερε ως μέσο τον στόχο να φτάσουν οι άνθρωποι την κατοικία των Θεών τον Ουρανό, συμβολίζει τον αγώνα της ανθρωπότητας να φτάσει την Γνώση. Το χτίσιμο του πύργου όμως το σταμάτησε ο ζηλόφθονος Γιαχβέ, ο εκτρωματικός δημιουργός που παγίδευσε τους ανθρώπους.

Έτσι το να αντιλαμβάνεσαι και να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ τι είναι τι και ποιος παίζει παιχνίδια και ποια παιχνίδια, εξαρτάται από το σε ποια φυλή ανήκεις. Σε ποια μάζα δηλώνεις συμφωνία και υποταγή. Αν είσαι δούλος και πρόβατο στο μαντρί του Γιαχβέ-Χρηστού τότε οι εμφυτεύσεις και η ύπνωση που έχεις υποστεί σου απαγορεύουν ν’ αντιληφθείς ότι ο Εωσφόρος είναι αυτός που φέρνει το Φως και χωρίς Φως, Γνώση, η Ζωή δεν υπάρχει για τα ζωντανά πλάσματα. Τα σκοτεινά όντα από την άλλη έρπουν στις κατακόμβες σαν ερπετά για να προσκυνήσουν το μεγάλο αφεντικό τους τον Γιαχβέ.

Αυτό που κάνουν λοιπόν τα σαπρόφυτα του Γιαχβέ είναι να επιβάλλουν την διαστροφή και την παράνοια τους.

Cyborg ή Μετάνθρωπος.

Τον προηγούμενο αιώνα μια νέα τάση εμφανίστηκε μαζί με τα τεχνολογικά και μηχανικά επιτεύγματα. Μια κίνηση που επιδιώκει την χρήση των ναρκωτικών και της ρομποτικής για να ωθηθεί η ανθρωπόμαζα σε ένα άλλο επίπεδο αντιεξέλιξης, όσο γίνεται πιο μακριά από την Ηρωική – Προμηθεϊκή καταβολή του. Αφού σήμερα οι εκκλησίες έχουν χάσει παλαιότερη δυναμική τους στον έλεγχο των μαζάνθρωπων και την θέση τους παίρνει η θρησκεία της Τεχνητής νοημοσύνης, της φαρμακοβιομηχανίας και της ρομποτικής, είναι πολύ πιο εύκολο να πάνε το ανθρώπινο ζώο πιο κάτω στα υπόγεια από ‘κει που το έχουν βάλει, διαστρεβλώνοντας και προπαγανδίζοντας έννοιες και ετυμολογίες κατά πως τους βολεύει. Στόχος τους είναι η ολική συγχώνευση ανθρώπων με ρομπότ. Ενώ οι περισσότεροι που συμφωνούν και ασχολούνται με τα Cyborg κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν επαφή με Μυστικές Εταιρίες και σκοτεινές Στοές εν τούτοις όλα παίζονται σε ένα παιχνίδι με σκοτεινούς παίκτες.

Ο Βρετανός φιλόσοφος Max More, για πρώτη φορά έθεσε τις αρχές του Μετανθρωπισμού ως φουτουριστική φιλοσοφία το 1990 και ξεκίνησε μια παγκόσμια προσπάθεια προώθησης του. Ένα από τα δοκίμιά του, με τίτλο «In Praise of the Devil» (Ύμνος του Διαβόλου) πηγαίνει σε θρησκευτικό έδαφος για να συνδέσει ντε και καλά, τα Cyborgs με τον Διάβολο. Τώρα, δες πως τα μπλέκουν όλα, μια σούπα στο ίδιο καζάνι και τον Εωσφόρο των Αρχαίων Ελλήνων με τον Διάβολο του Γιαχβέ-Χρηστού. Αλλά, είπα ήδη, η σιδερένια γενιά είναι διεστραμμένη ως προς την Ζωντανή Ζωή.

[…] Ο Διάβολος είναι μια δύναμη του καλού, όπου μπορώ να προσδιορίσω «καλό» απλά και μόνο αυτό που εγώ εκτιμώ, μη θέλοντας να ορίσω την καθολική ισχύ ή ανάγκη για τον προσανατολισμό του. «Εωσφόρος» σημαίνει «ο φέρων το φως» και αυτό θα πρέπει να μας δίνει μια ιδέα για την συμβολική σημασία του. Η ιστορία είναι ότι ο Γιαχβέ έδιωξε τον Διάβολο από τον Ουρανό, διότι ο Εωσφόρος είχε αρχίσει να τον αμφισβητεί και η διαφωνία εξαπλωνόταν μεταξύ των αγγέλων. Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτή η ιστορία λέγεται από την οπτική των Διαβολιστών (θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο για να μας διακρίνω από τους Σατανιστές, με τους οποίους έχουμε θεμελιώδεις διαφορές). Η αλήθεια μπορεί κάλλιστα να είναι ότι ο Διάβολος παραιτήθηκε από τον Ουρανό. Ο Διάβολος πιθανότατα εξόρισε τον εαυτό του από ύβρη προς τον καταπιεστή Δημιουργό Ιεχωβά.

Ο Γιαχβέ, που χωρίς αμφιβολία είναι τεκμηριωμένα σαδιστής, ήθελε να κρατήσει τον Εωσφόρο κοντά, έτσι ώστε να τον τιμωρήσει και να προσπαθήσει να τον πάρει πίσω υπό την εξουσία του. Μάλλον αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι ο Εωσφόρος έφτασε να μισεί την τυραννία του Γιαχβέ, τον σαδισμό του, το αίτημά του για δουλική συμμόρφωση και υπακοή, την ψυχωτική οργή του σε οποιαδήποτε εμφάνιση ανεξάρτητης σκέψης και συμπεριφοράς. Ο Εωσφόρος συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε ποτέ να σκεφτεί ανεξάρτητα και δεν μπορούσε ασφαλώς να ενεργεί κατά τον ίδιο τρόπο, εφ’ όσον ο ίδιος ήταν υπό τον έλεγχο του σαδιστή Ιεχωβά. Ως εκ τούτου, άφησε τον παράδεισο, αυτή την τρομερά άσχημη πνευματική κατάσταση του σαδιστή Ιεχωβά, όπου και ακολούθησαν όσοι από τους αγγέλους είχαν αρκετό θάρρος να αμφισβητήσουν την εξουσία του Γιαχβέ. […]

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το φιλμ Lucy;

Τα πάντα όλα. Πρόκειται για τις ανθρωπόμαζες που δεν μπορούν να φθάσουν στην Θεοποίηση μέσω της Γνώσης και χρησιμοποιούν τα σκληρά ναρκωτικά, επιστήμες και τεχνολογίες για να σπάσουν βίαια και παρά φύση τους βιολογικούς φραγμούς. Παρά το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται όμορφα στον βλάκα που δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί την βρωμερή πλευρά. Μόνο λίγοι εκλεκτοί οι ΗΡΩΕΣ φωτίζονται από το φως του Εωσφόρου. Το υπόλοιπο της ανθρωπότητας γίνεται αντιληπτό ως μια κατώτερη σιδερένια φυλή, με ζωές δίχως αξία. Για το λόγο αυτό, η Lucy σκοτώνει ανελέητα τις ανθρωπόμαζες. Αυτή είναι η επιτομή και η ουσία της σκέψης των Αποκρυφιστών της Νέας Τάξης. Οι ανθρωπόμαζες δεν έχουν -ουδέποτε είχαν- καμία αξία.

Η Lucy ως μέρος του όχλου, μαζάνθρωπος.

Στην αρχή της ταινίας, η Λούσι είναι μια νεαρή γυναίκα που προφανώς δεν είναι ιδιοφυΐα, μάλιστα χειραγωγείται πλήρως από την παρέα της και πείθεται να μεταφέρει μια βαλίτσα σε κάποιον άγνωστο σε ένα ξενοδοχείο. Βρίσκεται πανικοβλημένη και μπερδεμένη να συμμετέχει σε συναλλαγή με την Ασιατική Μαφία. Οι πρώτες σκηνές της ταινίας εναλλάσσονται με πλάνα από ένα τσιτάχ που κυνηγά ένα θήραμα. Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος τρόπος να δείξει η ταινία ότι τα ανθρωπόζωα, οι μη Ήρωες, οι μη Άνθρωποι της Γνώσης, οι μη φωτισμένοι ενεργούν όπως τα ζώα στην ζούγκλα. Όπως την στριμώχνουν οι συμμορίτες, η Λούσι φοράει ένα animal-print γιλέκο που συμβολίζει την απλή, ζωώδη μη φωτισμένη φύση της, που δεν έχει επιτύχει ακόμη το υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης.

Οι μαφιόζοι μετατρέπουν την Lucy σε “drug mule” (μεταφορέα ναρκωτικών κρυμμένων στο σώμα της). Εισάγουν στο σώμα της ένα πακέτο CPH4, ένα συνθετικό ναρκωτικό με το οποίο πρόκειται να κατακλύσουν την ευρωπαϊκή αγορά. Αφού δέχεται μια κλωτσιά στο στομάχι, το πακέτο που βρίσκεται μέσα της σπάει και το σώμα της απορροφά όλο το περιεχόμενο. Αυτό έχει ως παρενέργεια την αύξηση χρήσης του εγκεφάλου της περισσότερο από το λεγόμενο 10% των ανθρωπομαζών.

Σε ένα σημείο, ένας γιατρός λέει στην Lucy: «Το CPH4 το παράγουν οι έγκυες γυναίκες την έκτη εβδομάδα της κύησης σε πολύ μικρές ποσότητες. Για ένα μωρό, αυτό περιέχει την δύναμη μιας ατομικής βόμβας. Είναι αυτό που δίνει στο έμβρυο την απαραίτητη ενέργεια για να σχηματιστούν τα οστά στο σώμα του. Άκουσα ότι προσπάθησαν να κάνουν μια συνθετική εκδοχή του.» Στο φιλοσοφικό πλαίσιο της ταινίας, το γεγονός ότι το φάρμακο είναι συνθετικό (πράγμα που σημαίνει ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο), είναι σημαντικό, δεδομένου ότι συνάδει με την φιλοσοφία του Μετανθρωπισμού, δηλαδή της ανθρώπινης μετεξέλιξης μέσω της επιστήμης (γενετική, ευγονία, ναρκωτικά) και της τεχνολογίας (τεχνητή νοημοσύνη).

Υπάρχει άραγε κάποια επιστημονική αλήθεια πίσω από αυτή την υπόθεση/σεναρίου του Luc Besson; Ο ίδιος σε συνέντευξη του αναφέρει «Η ουσία CPH4, ακόμη και αν αυτό δεν είναι το πραγματικό της όνομα -γιατί θέλω να κρύψω το πραγματικό της όνομα- αυτό το μόριο λοιπόν υπάρχει και παράγεται από την γυναίκα στην έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης και πράγματι είναι ατομική βόμβα για το έμβρυο.»

Τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από την ταινία αλλά και η συμβολική σημασία τους είναι ξεκάθαρα. Ενώ η Lucy βρίσκεται στην διαδικασία μεταμόρφωσης σε έναν υπερήρωα Μετάνθρωπο, ο καθηγητής Norman (Μόργκαν Φρίμαν) δίνει μια παρουσίαση σχετικά με την αναξιοποίητη δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η ομιλία του μετατρέπεται αυτόματα σε μια διαφημιστική προπαγάνδα για τον Μετανθρωπισμό.

Ο Δρ Norman εξηγεί ότι «ο μόνος στόχος των απλών κυττάρων είναι να διατηρηθεί η Γνώση που έχουν αποκτήσει μέσα στον Χρόνο. Οι μόνοι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό είναι είτε να γίνουν αθάνατα ή να αναπαραχθούν …η Lucy δεν αναπαράχθηκε» Ο καθηγητής Νόρμαν λέει στην συνέχεια, κάτι που έρχεται κατ ‘ευθείαν από ένα φυλλάδιο για τον Μετανθρωπισμό: «Είναι στο χέρι μας να ωθήσουμε τους κανόνες και τους νόμους και να πορευθούμε από την εξέλιξη στην επανάσταση».

Με άλλα λόγια, οι ανθρωπόμαζες πρέπει να φθάσουν ένα άλλο στάδιο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της επιστήμης, όχι μέσω της φυσικής εξέλιξης, όχι μέσω της Γνώσης, όχι μέσω της δράσης και της άσκησης. Αυτό είναι ακριβώς ό,τι συμβαίνει στην Lucy. Μαζί με την απόκτηση ενός μεγάλου μέρους Γνώσης, η Lucy αναπτύσσει επιπλέον αισθητηριακή αντίληψη (ESP) και είναι σε θέση να ελέγξει την ύλη και τις άλλες ζωές. Και ξαφνικά γεννιέται ένας Θεός. Μόλις η Lucy γίνεται εξυπνότερη, αρχίζει να πυροβολεί και να σκοτώνει τους εγκληματίες γύρω της που την είχαν φυλακισμένη. Από την στιγμή που η Lucy δραπετεύει από το κελί της, σκοτώνει τους πάντες στην περιοχή.

Η εκτέλεση ανθρωπομαζών και μάλιστα εγκληματιών είναι αυτό που δείχνει ολοφάνερα την αξία της ανθρωπόμαζας. Ενώ το να σκοτώσει όλους όσους την αιχμαλώτισαν είναι κατανοητό κι επιθυμητό, όταν πηγαίνει έξω, πυροβολεί έναν οδηγό ταξί στο πόδι γιατί δεν συμμορφώθηκε αμέσως με το αίτημά της. Αργότερα στην ταινία, η Lucy οδηγεί και προκαλεί μια καραμπόλα αυτοκινήτων. Αυτό δείχνει ολοκάθαρα πως ως ανθρωπόμαζα δεν νοούνται μονάχα οι εγκληματίες αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν, οι δούλοι κάθε είδους κι άξιοι για κάθε πόνο, φόβο και φρίκη. Ο πόνος που η Λούσι προκαλεί είναι επίσης ψυχολογικός. Όταν ένας γιατρός ζητά από την Lucy να αποδείξει τις δυνάμεις της, μπαίνει στο μυαλό του και του θυμίζει τον θάνατο της κόρης του με συγκεκριμένες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η μεταμόρφωση της Lucy παίρνει μια πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και το να είναι «καλός άνθρωπος» δεν είναι μέρος της, όπως ακριβώς δεν είναι «καλός» κανένας που μπλέκει με παρά φύση τερτίπια. Η μεταμόρφωση, της στέρησε εντελώς την συμπόνια και την μέριμνα για το περιβάλλον της, την ανέβασε πάνω από το ανθρώπινο επίπεδο των ανθρωπομαζών, την έκανε έναν Γιαχβέ.

Ο προφήτης Ησαΐας είπε κάτι που σκανδαλίζει τα πιστά πρόβατα: «Εγώ είμαι ο Κύριος και δεν υπάρχει άλλος· Θεός εκτός από μένα· εγώ σε περίζωσα, αν και δεν με γνώρισες, για να γνωρίσουν από ανατολών του ηλίου μέχρι δυσμών ότι εκτός από μένα δεν υπάρχει κανένας· εγώ είμαι ο Κύριος, και δεν υπάρχει άλλος· αυτός που κατασκεύασε το φως και έφτιαξε το σκοτάδι· αυτός που κάνει ειρήνη και κτίζει το κακό· εγώ ο Κύριος τα κάνω όλα αυτά.» (Ησαΐας 45, 5-7)

Το ότι ο Γιαχβέ έφτιαξε το σκοτάδι, άντε, το δέχονται τα πρόβατα και κανένα δεν διανοείται ότι ο Γιαχβέ έφτιαξε την ημέρα και ο Διάβολος την νύχτα. Όμως το να δεχτεί ότι ο Γιαχβέ έχτισε και το το κακό «εγώ ο κατασκευάσας φως και ποιήσας σκότος, ο ποιών ειρήνην και κτίζων κακά» είναι εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο για τους προβατοποιημένους πιστούς.

Η Lucy λέει στην ταινία: «Δεν αισθάνομαι πόνο, φόβο ή επιθυμία. Είναι σαν όλα τα πράγματα που μας κάνουν ανθρώπους να έχουν ξεθωριάσει. Είναι σαν όσο το λιγότερο αισθάνομαι άνθρωπος, όλη αυτή η Γνώση για τα πάντα, την κβαντική φυσική, τα εφαρμοσμένα μαθηματικά και η άπειρη χωρητικότητα του πυρήνα ενός κυττάρου. Όλα εκρήγνυνται μέσα στον εγκέφαλό μου, όλη αυτή η Γνώση.»

Δείχνοντας την εξέλιξη της Lucy, αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι μετατρέπεται σε αυτό ακριβώς που αντιπροσωπεύει ο Γιαχβέ. Χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να ελέγχει τα ανθρωπόζωα και να προωθήσει τους στόχους της παρά τον πόνο, φόβο, τρόμο που προκαλεί. Μεταμορφώθηκε σε κάτι μη ανθρώπινο και ξαφνικά, φέρεται στις ανθρωπόμαζες σαν αυτό ακριβώς που είναι, κατώτερα, ηλίθια, πλήρως χειραγωγήσιμα και αναλώσιμα όντα, άνευ αξίας.

Καθ’ όλη την μεταμόρφωση της Lucy, βλέπουμε κοντινά πλάνα τα μάτια της που αλλάζουν συνεχώς μορφή, μερικές φορές εμφανίζονται και ερπετοειδή, το οποίο φυσικά τονίζει το γεγονός ότι δεν είναι άνθρωπος. Δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το σεξ, μια από τις ζωώδης αδυναμίες των ανθρωπόζωων, για να πάρει αυτό που θέλει.

Επίσης, όπως και οι λακέδες, ξοδεύει χρόνο με τον έλεγχο και την παρακολούθηση των ηλεκτρονικών συσκευών των ανθρώπων. Οπως και η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ), ένα δημιούργημα της ελίτ για τον έλεγχο της ροής των πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, η Lucy μπορεί να πάρει εύκολα τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορεί κυριολεκτικά να αντιλαμβάνεται, να οπτικοποιεί και να συμβουλεύεται τα δεδομένα που εκπέμπονται από τα κινητά τηλέφωνα, όπως ακριβώς και η NSA.

Φυσικά, όπως και οι λακέδες, η Lucy μπορεί να ελέγξει και να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι η τηλεόραση στο δωμάτιο ξενοδοχείου του Δρ Νόρμαν είναι Samsung. Μια πρόσφατη είδηση αποκάλυψε ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις Samsung μπορούν να επιτρέψουν την υποκλοπή και παρακολούθηση των συνομιλιών σας (ακόμα και όταν είναι σβηστές) και να συλλέγουν τις πληροφορίες προς κάποιον εξυπηρετητή (όπως η NSA). Όπως και η απόκρυφη Ελίτ, η Lucy δεν αποτελεί μια καθαρή, ευγενική αποστολή προς την Γνώση. Υπάρχει μια ολοφάνερα σκοτεινή πλευρά στις δράσεις της, ακριβώς όπως του Γιαχβέ και δεδομένου ότι είναι η ηρωίδα της ταινίας, είναι όλα καλά και δεν ενοχλεί τον θεατή που έτσι κι αλλιώς κοιμάται όρθιος και δεν ξέρει που παν’ τα τέσσερα.

Η Lucy εξελίσσεται και γίνεται ένας Ιεχωβάς.

Προς το τέλος της ταινίας, η Lucy δεν είναι πλέον άνθρωπος, παρά ένα Θεϊκό ον που θυσιάζει την επίγεια ζωή της για να γίνει ανώτερη από τον Θεό. Η συνάντηση της με τον Δρ Νόρμαν στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης μετατρέπεται σε μια παράξενη, φουτουριστική, απόκρυφη τελετουργία στην οποία ξεπερνά τον χωροχρόνο και επιτυγχάνει την Θεοποίηση. Καθ’ όλη την διάρκεια της τελετουργίας, οι ηλίθιοι μαζάνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλον παραδίπλα.

Ο απώτερος στόχος της υπερβατικότητας της Lucy είναι να περάσει την Γνώση (το Φως) που απέκτησε, με τον ίδιο τρόπο που δύο απλά κύτταρα μεταδίδουν τις Γνώσεις τους μέσα στο Χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δρ Norman, αυτή η γνώση μπορεί να είναι υπερβολικά ισχυρή για την ανθρωπότητα. «Αλλά όλη αυτή η Γνώση, Lucy. Δεν είμαι καν σίγουρος ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη γι’ αυτήν. Καθοδηγούμαστε από την εξουσία και το κέρδος. Δεδομένης της φύσης του ανθρώπου, θα μπορούσε να μας φέρει μόνο αστάθεια και χάος. Ελπίζω μόνο ότι θα είμαστε άξιοι της θυσίας σου». Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από τις Μυστικές Εταιρίες που «κρύβουν» την απόκρυφη Γνώση τους από τους αμύητους πίσω από πολλά στρώματα συμβολισμού. Η ανθρωπόμαζα θεωρείται ανάξια και πρωτόγονη για να ασχοληθεί, πόσο μάλλον να διαχειριστεί ισχυρή κρυφή Γνώση. Γι’ αυτό μετέτρεψαν την Ιερή πεντάλφα, την σβάστικα, τους δαίμονες, τον Εωσφόρο σε κάτι κακό, ενώ είναι το απολύτως αντίθετο. Η απόκτηση από το ανθρωπόζωο της Γνώσης, (Φως) σημαίνει αυτόματη κατάργηση των θρησκειών και των ιερατείων κάθε είδους. Πως να σηκώσεις στα δύο του πόδια, το πιστό γίδι που σέρνεται στις εκκλησίες του Γιαχβέ;

Καθώς η Lucy μεταμορφώνεται, εκπέμπει μια μεγάλη έκρηξη Φωτός. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, Εωσφόρος σημαίνει «ο φέρων το φως».

Η Lucy μετατρέπεται σταδιακά σε μια μεγάλη, μαύρη ΧΛΑΠΑΤΣΑ και δημιουργεί έναν υπέρ-μέγα-υπολογιστή για να αποθηκεύσει τις Γνώσεις της. Η Lucy βρίσκεται στην μέση μιας τελετουργικής πενταγράμμου με σκοπό να δώσει οπτικά στην διαδικασία ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό τόνο.

Πριν ολοκληρώσει την μεταμόρφωσή της, χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να ταξιδέψει μέσα στον Χρόνο προκειμένου να επισκεφθεί διάφορα αξιοθέατα σ’ όλο τον κόσμο. Καταλήγει πρόσωπο με πρόσωπο με την άλλη Lucy, δήθεν το «πρώτο ον της Γης» που οι δημιουργιστές λανθασμένα το αποκαλούν ως άνθρωπο, ενώ είναι απλώς μια μαϊμού. Φυσικά και ο Άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα συμπαθή θηλαστικά, αλλά, έτσι πρέπει να κοιμάται η οχλόμαζα μέσα στα σκατά που τις παρουσιάζουν ως γνώση.

Λένε ότι ανακαλύφθηκε η μαϊμού το 1974 στην Αιθιοπία και Lucy είναι το όνομα που δίνεται στα εναπομείναντα του «πρώτου ανθρώπου στην Γη» – ένα είδος Αυστραλοπιθήκου που δεν είχαμε ξαναδεί. Θεωρείται από τους επιστήμονες ως ένας «χαμένος κρίκος» μεταξύ ζώων και ανθρώπων. Σε μια συμβολική κίνηση, η πρωταγωνίστρια Lucy προτάσσει το δάχτυλό της προς την άλλη Lucy. Η σκηνή αποτελεί, αναφορά στην τοιχογραφία του Μιχαήλ Αγγέλου, όπου ο Γιαχβέ δημιουργεί τον Αδάμ. Η τοιχογραφία εμφανίζεται επίσης στιγμιαία νωρίτερα στην ταινία, όταν ο Δρ Νόρμαν μιλά για τα καταπληκτικά επιτεύγματα της ανθρωπότητας που έγιναν εφικτά μόνο με το 10% της δύναμης του εγκεφάλου των ανθρώπων. Αλλά τα σημερινά ανθρωπόζωα εξακολουθούν να λειτουργούν σαν ηλίθια.

Ενώ η Lucy υπερβαίνει Χώρο και Χρόνο, ένα σωρό ανθρωπόζωα σκοτώνονται παραδίπλα.

Αυτή δεν είναι απλά μια «φοβερή σκηνή δράσης». Φανερώνει τις πεποιθήσεις των Μυστικών Εταιριών, όπου οι μαζάνθρωποι είναι ηλίθιοι και τους αξίζει να πεθάνουν και οι εγκληματίες και οι δούλοι -αστυνομικοί εν προκειμένω. Κατά την διάρκεια των ατελείωτων πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και μαφιόζων, ένα άγαλμα του Robert de Sorbon -ιδρυτή του Πανεπιστημίου – καταστρέφεται, συμβολικά αντιπροσωπεύοντας εγκληματίες ανθρωπόζωα που καταστρέφουν την Γνώση.

Μετά το τελετουργικό μετατροπής της Lucy σε Γιαχβέ, εκείνη δίνει στον Δρ Norman ένα usb stick που περιέχει όλες τις Γνώσεις της, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά μικρό και βολικό. Όταν ένας αστυνομικός μπουκάρει στο δωμάτιο και ρωτά που βρίσκεται η Lucy, λαμβάνει ένα μήνυμα κειμένου που συνοψίζει όλη την ταινία. Η Lucy έχει γίνει ο Γιαχβέ, παντογνώστης που βρίσκεται παντού ανά πάσα στιγμή. Απέκτησε τις ιδιότητες του Γιαχβέ με την μορφή μιας μαύρης χλαπάτσας (*BLACK GOO). Πέτυχε το καθεστώς του Γιαχβέ μέσω των ναρκωτικών. Ο αστυνομικός κοιτάζει προς τον ουρανό με απόγνωση και φόβο, με τον ίδιο τρόπο που τα ανθρωπόζωα συνήθως κοιτούν προς τον ουρανό, όταν σκέφτονται τον Γιαχβέ.

Η ταινία τελειώνει με άλλη μια συμβολική σκηνή: Το άψυχο σώμα ενός μαφιόζου όπως φαίνεται από πάνω, σαν να είναι η Lucy που επιβλέπει την θυσία αίματος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί το αποκρυφιστικό τελετουργικό. Η ταινία τελειώνει με τον βίαιο θάνατο, την τύχη των ανθρωπομαζών. Από πάνω του αιωρείται η αθάνατη πλέον Lucy ως Θεός.

Συμπερασματικά

Η ταινία Lucy χτυπήθηκε από τους κριτικούς για το παράλογο σενάριο της, αλλά η λογική δεν ήταν ποτέ το θέμα αυτής της ταινίας. Πρόκειται για μια πραγματεία της πολιτικής των Μυστικών Εταιριών, και των αποκρυφιστικών σεκτών κάθε είδους και μπορεί να εκτιμηθεί πλήρως από εκείνους που κατανοούν αυτή την πολιτική. Για όσους δεν μπορούν, υπάρχει μια πληθώρα ταινιών δράσης για να τους διασκεδάσει. Εν τω μεταξύ, οι αδαείς απορροφούν την απόκρυφη έννοια της ταινίας χωρίς καν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει. Η αντίθεση των σκηνών δράσης από την μια και της προσωπικής αναζήτησης της Lucy για όλο και περισσότερο Γνώση από την άλλη, τονίστηκε ιδιαιτέρως, για να σκιαγραφηθεί το χάσμα όπως το αντιλαμβάνονται οι Επικυρίαρχοι ανάμεσα σε αυτούς και στον αμύητο και ηλίθιο όχλο, τον βροτό δούλο.

Ενώ η Lucy είναι απασχολημένη με την επίτευξη της αθανασίας και την μεταμόρφωση της σε Θεό, ένας όχλος ανίδεων, ηλίθιων, εγκληματιών κι αστυνομικών σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για κανέναν λόγο. Και κανείς δεν νοιάζεται. Επειδή οι ζωές τους θεωρούνται άνευ αξίας, δεν είναι όντα, είναι πόροι.

Ως εκ τούτου, πέρα από την παράλογη υπόθεση της ταινίας, υπάρχει ένα πολύ λογικό μήνυμα, που είναι τόσο ισχυρό όσο και ανησυχητικό, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων και ο Μετανθρωπισμός θα διευρύνει το χάσμα μεταξύ τους, ακριβώς όπως και στις ταινίες που αναφέρονται στην αρχή του άρθρου. Είναι όψιμος ο λόγος του αχυράνθρωπου κι επενδυτή Μπιλ Γκέιτς.

«Αξιολογώ την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου κατά την διάρκεια της ζωής μου να είναι αρκετά χαμηλή, αξιολογώ την πιθανότητα μιας εκτεταμένης επιδημίας, πολύ χειρότερη από την Ebola, κατά την διάρκεια της ζωής μου, ακόμη και πάνω από 50%. Η ερώτηση στο ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοικτές και ποιες όχι είναι δύσκολη. Σίγουρα αυτές που πρέπει να μείνουν ανοικτές είναι των τροφίμων, και της υγείας. Σίγουρα χρειαζόμαστε νερό πόσιμο, παροχή ενέργειας και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η αλυσίδα παραγωγής για κρίσιμα υλικά πρέπει να διατηρηθεί. Πολλές είναι οι χώρες που ακόμη εξετάζουν τι πρέπει να μείνει ανοικτό και τι όχι. Στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά για να τα έχουν όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο». Τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» είναι ανθρώπινο-εμφυτεύσιμο «QUANTUM-DOT TATTOOS», που οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζονται για να κρατήσουν τα αρχεία εμβολιασμού.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 όταν επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων αφού ο Γκέιτς τους απευθύνθηκε για την επίλυση του προβλήματος της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση την ζάχαρη που περιέχουν εμβόλιο και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση τον χαλκό, που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας.

Αφού τα μικροσφαιρίδια διαλύονται κάτω από το δέρμα, αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές στιγμές των οποίων τα πρότυπα μπορούν να διαβαστούν για να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε. Τα τατουάζ θα συμπληρωθούν με την άλλη επιχείρηση του Μπιλ Γκέιτς που ονομάζεται ID2020, ένα έργο της Microsoft για την επίλυση του προβλήματος που έχει άνω του ενός δισ. ανθρώπων, που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα και δεν τους γνωρίζει η αρχή. Το ID2020 το επιλύει αυτό μέσω της ψηφιακής ταυτότητας.

Επί του παρόντος, ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής ταυτότητας είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων smartphones είτε RFID μικροτσίπ. Το τελευταίο είναι η προσέγγιση του Γκέιτς, όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ. Αυτό το έργο, στο οποίο πρωτοστάτησε το MIT, είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους. Αυτό είναι ο Μετανθρωπισμός. Ενα ον ταυτοποιημένο ψηφιακά κι απόλυτα ελεγχόμενο από τους Επικυρίαρχους και τους λακέδες τους.

Ταυτοποιημένο το άβουλο μαϊμουδάκι, για ένα τσιπαρισμένο είναι ήδη. Όποιοι χρησιμοποιούν tablet, smartphone κι έξυπνες τηλεοράσεις είναι ήδη τσιπαρισμένοι. Μην κοιτάς που προμοτάρουν τα εμβόλια, δεκάρα δεν δίνουν για το πόπολο, για να βλέπεις τον καπνό το κάνουν, αλλά όχι την φωτιά. Αφού όπως σου λένε οι λακέδες «ο πόλεμος γίνεται με έναν αόρατο εχθρό».

Ετοιμάσου να βρεις από την καραντίνα στην Νέα Κανονικότητα που σου ετοίμασαν και τα χειρότερα έρχονται … μέτρα 150 μέρες, όσες χρειάστηκαν να υποχωρήσουν τα νερά από τον κατακλυσμό του Δία και να προσαράξει η Κιβωτός στην κορυφή των Γεράνειων την εποχή που ήταν Βασιλέας στην Βοιωτία ο Ωγύγος. Ο πρώτος από τους τρεις κατακλυσμούς της Ελληνικής ιστορίας ονομάστηκε Ωγύγιος κατακλυσμός. Συνέβη όταν βασίλευε ο Ωγύγης στην Βοιωτία. το 9.500 π.κ.ε. Ο Ωγύγης επέζησε του κατακλυσμού, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι όχι. Μετά τον θάνατο του ίδιου και λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν, η Αττική έμεινε χωρίς Βασιλείς για 189 έτη μέχρι την εποχή του Κέκροπα (ή Κέκροψ ο διφυής). Από το όνομα του Ωγύγη προέρχεται και το τοπωνύμιο Ωγυγία, ένα υπέροχο νησί που αναφέρει ο Όμηρος στην Οδύσσεια.

Φρόντισε να μάθεις την Ελληνική Ιστορία σου και πέτα τα μιάσματα του ιουδαϊκού παπαδαριού στον απόπατο όπου ανήκουν.

Μέτρα λοιπόν 150 ημέρες και τα ξαναλέμε. Τόσες έχεις για να προετοιμαστείς.

Πως να ξεφύγεις από την φυλακή του Δημιουργού Γιαχβέ.

Κοντολογίς: Είναι κοινός νους κι απλή λογική, αν βάλεις αυτό το ταλαίπωρο κι ατροφικό μυαλό σου να δουλέψει, ίσως κάποτε καταφέρεις να κάνεις και τα μάτια σου να δουν. Αν και όποτε πιθανόν το κατορθώσεις, τότε θ’ αρχίσεις να ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ότι δηλ. όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις γελοιότητες περί του «φωτός» είτε με τον Εωσφόρο, τον «υιό της αυγής» και το φωτεινό παγωνοκοκορόφτερο του είτε με τον «Γιαχβέ – Χρηστό του Φωτός» και τους λαμπερούς αρχαγγέλους του, είτε με τον αρχι-επικυρίαρχο Drunvalo Melchizedek με το εκτρωματικό «Λουλούδι της Ζωής» αλλά και όλα τα παρακλάδια τους που είναι εκατοντάδες, για κάθε λογής πικραμένο ανεγκέφαλο, είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο ανοησίας και παραμένουν μέσα στην ίδια ΦΥΛΑΚΗ ν’ ανακυκλώνονται μέχρι να πεθάνουν.

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι άποψη αυτό, ούτε θεωρία, αλλά προκύπτει από τα αξιώματα της Κβαντικής Μηχανικής και του Χάους. Προκύπτει από τα αξιώματα που διέπουν τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ σαν ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Κάθε αξίωμα, κάθε νόμος, κάθε τι μηχανικό, είναι κι ένα κάγκελο, όλα τα κάγκελα μαζί φτιάχνουν ένα υπέροχο κελί για να σε φυλακίσουν, όπως ακριβώς τα φτιάχνεις κι εσύ για να φυλακίσεις τα κοτοπουλάκια.

Αυτό που λένε «ότι κάνεις, σου κάνουν» είναι μια μεγάλη αλήθεια που φυσικά την έχεις παρερμηνεύσει για να ταιριάζει στα γούστα σου και αν θέλεις να δεις τι σου κάνουν, δες τι κάνεις ΕΣΥ στον εαυτό σου, στους γύρω σου, στα ζώα, στα φυτά, στα μικρόβια, στην γη. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί φοβάσαι το σκοτάδι και τρέχεις όλο χαρούλες, χοροπηδώντας -σαν το αρνάκι πριν το μεγάλο δείπνο- προς το φως; Γιατί ή μάλλον ΠΟΙΟΙ σε έκαναν να φοβάσαι το «κακό» σκοτάδι και να αγαπάς το «καλό» φως, Το ποιο φως είναι καλό και ποιο είναι κακό, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

Όταν κάποτε – ΑΝ – καταφέρεις, έστω και κατ’ ελάχιστο, ν’ αντιληφθείς τις παραπάνω λέξεις, θ’ αρχίσεις επιτέλους να ΒΛΕΠΕΙΣ, σταματώντας απλώς να κοιτάς σαν αποχαυνωμένος, σαν υπνωτισμένος ό,τι σου έχουν πει να κοιτάς, όπως οι φυλακισμένοι στην σπηλιά του Matrix, κοιτούν μόνο τις σκιές τους στον τοίχο. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ ΠΟΙΟΙ κουνούν τα ανδρείκελα και δημιουργούν τις σκιές; ΠΟΙΟΙ είναι οι δεσμώτες που σε κρατούν φυλακισμένο; Και αυτούς ΠΟΙΟΙ τους κρατούν εκεί φυλακισμένους να κουνούν ανδρείκελα; Γνωρίζεις πως για να δημιουργηθούν οι σκιές χρειάζεται Φως; Στο Σκοτεινό Σύμπαν δεν υπάρχουν σκιές, γιατί δεν υπάρχει Φως.

Πέρα από την δική σου ΣΥΜΦΩΝΙΑ, του να παραμείνεις φυλακισμένος, ΠΟΙΟΙ σε κρατούν εσένα φυλακισμένο και ΠΟΙΟΙ κρατούν τους δεσμώτες φυλακισμένους και προπάντων ΓΙΑΤΙ;

Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις να κάνεις στον εαυτό σου και άσχετα από το τι θ’ απαντήσεις, γνώριζε πως η απάντηση, σου δείχνει και την Ενέργεια σου, όπως και η ικανότητα του να Βλέπεις και να Διακρίνεις. Από την φυλακή θα βγεις, όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά που σε βγάζουν απ αυτήν και όχι με αυτά που σε κρατούν φυλακισμένο, εκτός κι αν κάνεις ΜΗ Πράξεις. Χοντρικά αναφέρω, πως για έναν Πνευματικό Αριστοκράτη-Πολεμιστή, έχουν τόση δύναμη οι Δημιουργοί-Θεοί και το «φως» που σου προπαγανδίζουν, όση η κατσαρίδα όταν την λιώνεις κάτω από την παντόφλα σου.

Ο κάθε δυνατός, είναι δυνατός, γιατί δεν φρόντισες να γίνεις ΕΣΥ Δυνατός. Το λιοντάρι είναι ο «βασιλιάς του δάσους» όχι γιατί είναι το δυνατότερο ζώο όλων, αλλά γιατί όλα τα υπόλοιπα ζώα (ενώ κάποια είναι πιο δυνατά, πιο ικανά και πιο έξυπνα) ταυτόχρονα είναι υποτακτικά, ταπεινά, δούλοι, πιστοί, οπαδοί κλπ. κλπ και ταυτόχρονα, το λιοντάρι, ο «βασιλιάς των ζώων» φροντίζει να μένει μακριά από την τίγρη ! Άρα ξέρεις τι να κάνεις και τι να μην κάνεις ! μην επαναλαμβανόμαστε !

Ολοι μας στην ίδια φυλακή βρισκόμαστε, στην ίδια θάλασσα κολυμπάμε, το μόνο που χρειάζεται για να φύγουμε από την φυλακή των Δημιουργών, αυτών που άφρονα αποκαλείς Θεούς, είναι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α για να πετύχουμε ένα ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και να βγούμε έξω από την φυλακή των Θεών. Τι είναι αυτό που κατασπαταλιέται καθημερινά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανοησίες και ειδικά στον ύπνο, όταν υποτίθεται πως αναπαύεσαι; ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Γιατί νομίζεις πως χρησιμοποιούμε τους οργονίτες του orgonodrome καθημερινά;

Κάνε τις συσχετίσεις και βγάλε μερικά δικά σου συμπεράσματα. Θα επανέλθω σχετικά με το ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και επισημαίνω πως στο terrapapers υπάρχουν μερικές καλές απαντήσεις, για να γίνει πιο κατανοητό το άρθρο και να ξεφύγεις από την φυλακή του Γιαχβέ-Χριστού ακόμα και να τον δολοφονήσεις, αφού, ειδικά οι Έλληνες είμαστε Θεοκτόνοι.

Τα περισσότερα από τα έργα που αφορούν τον Μετανθρωπισμό έχουν περιγραφεί από τους παρατηρητές ως «το παίζει Θεός». Αυτό όμως δεν είναι απλά μια έκφραση, αλλά, είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούν οι Επικυρίαρχοι του γαλαξία μας για τον εαυτό τους, αλλά -Κθούλου φυλάξει- όχι για ‘σένα χαζούλη.

Είπα Κθούλου και θυμήθηκα τον Μεγάλο Ιερέα των Παλαιών Θεών.

Πιστεύεις πως το να γίνει Θεός κάποιος είναι απαραίτητα κάτι καλό γιατί σου έμαθαν ότι ο Θεός ισούται με το καλό και ο Διάβολος με το κακό… και πράσινα άλογα με ροζ βούλες. Υπάρχουν οι Θεοί των ανθρωπόμαζων και οι Θεοί των Ανθρώπων, οι Θεοί των Ελίτ και οι Θεοί των Επικυρίαρχων, υπάρχουν οι Θεοί των αλλότριων φυλών του Γαλαξία μας και υπάρχουν και οι Θεοί άλλων γαλαξιών και Θεοί έξω από σύμπαντα και γαλαξίες.

Το μοναδικό κοινό γνώρισμα όλων αυτών των Θεών είναι η Ι Σ Χ Υ Σ.

Ισχύς, όμως, σε σχέση με τι και με ποιόν;

Θυμήσου το Ελληνικό DNA βγάζει Θεοκτόνους.

@Ηω Αναγνώστου /

Διαβάστε το άρθρο: Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

*BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ.

NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

terrapapers.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (119)

 1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:22 ΠΜ

  ”ΧΡΙΣΤΟΣ”ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕ ”Ι”…Ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ
  ΕΝΩ Η ΛΕΞΗ ”ΧΡΗΣΤΟΣ”ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ Ο ”ΗΘΙΚΟΣ”

  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B7%CF%83%CE%BF%CF%8D%CF%82_%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82

 2. ΓΝΩΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ 04/27/2020 @ 11:24 ΠΜ

  Αυτό είναι που λέμε: Έχω μπερδέψε τη βούρτσα με την… 5 σελίδες ιστορία ανάκατη. Ό,τι γουστάρουμε κρατάμε ό,τι δε μας κάνει το πετάμε… Όπως και να χει, λίγος σεβασμός στην ελευθερία του Πιστεύω του άλλου καλός θα ήταν. Τόσο μίσος από κάποιον σαν εσένα που ανακάλυψες την αλήθεια σου διάχυτη στο διαδίκτυο και με τα δάχτυλα καρφωμένα στο ctrl+c. ctrl+v σύνταξες αυτό το εκπάγλου καλλονής κείμενο, λέει πολλά για το ποιόν σου. Συνέχισε να ψάχνεις την αλήθεια…

 3. Καταρχήν φίλε μου θέλω να μου όνομα της πρωτοπλαστους αν ξέρεις ποιοι ήταν και να σου πω επίσης ότι όλα από κει ξεκινάνε δεν λέω για τη μυθολογία που λες συμφωνώ και εγώ για την ελληνική μυθολογία αλλά στο κείμενό σου βλέπω ένα μίσος μία κακιά κάτι που δεν συναντώ σε κείμενα Αγίων που εσύ αποκαλείς δούλους…όσον αφορά τον εωσφόρο που φαίνεται ότι θαυμάζεις να σου πω κάτι Η πλάνη είναι η αγαπημένη του λέξη και επίσης πιστεύω ότι αν της άνθρωπο μάζας το μυαλο λειτουργεί 10%…

 4. το δικό σου μυαλό δεν λειτουργεί ούτε πέντε και κάτι τελευταίο για τις ανθρωποθυσίες που κάνανε παλιά στους αρχαίους ελληνικούς ή οτιδήποτε θεούς ,όταν θα κάνεις παιδιά ή άμα έχεις παιδιά φτιάξε μία πεντάλφα ελληνική, σφαχτα,πιες το αίμα τους και μετά βρασε και τα όργανά τους και φάτα!

 5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/27/2020 @ 12:26 ΜΜ

  Εάν οι ταινίες φαντασίας ,είχαν την πάσα κεκρυμμένη αλήθεια δεν

  θα τις βλέπαμε ποτέ..

  Όχι μόνο μπερδεύουν την νόηση, απογειώνοντας την φαντασία,

  Αλλά προετοιμάζουν, να αποδεχθούμε μελλοντικά ως φυσιολογικό ,

  ότι πιο νοσηρό και φαύλο.

  ‘’Τον Θεό ποτέ κανείς δεν τον είδε.
  Κανείς ποτέ δεν γνώρισε το Θεό ‘’
  Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός

  Ο Υιός του ανθρώπου γεννήθηκε όχι για να γνωρίσει ο άνθρωπος τι

  είναι ο Θεός(φύσην αδύνατον) Αλλά να βιώσει τι είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

 6. ΠΑΡΑΜΥΘΟΜΑΓΟΣ 04/27/2020 @ 12:31 ΜΜ

  Άντε ρε κοπ@νε! να μιλάνε για θεούς οι φιλόσοφοι το καταλαβαίνω.Να μιλάνε όμως όσοι είναι μαύροι μάγοι και χρηματοδουλοι προσκυνημένοι, πάει πολύ. Απο την μια ο ιωνας δηθεν ενδιαφερεται για τον κοσμακη και απο την αλλη τον κοροιδευει πουλωντας του οργονιτες κατασκευασμεςνους απο μαυρα ενεργειακα χερια. Πλανη!

 7. Οποιος το διαβασε,περιμενω αναλυσεις και απαντησεις.
  Ο Γιατρος που ειναι εξαφανισμενος?
  Γιατρε δωσε τα φωτα σου.

 8. Γιωργος 1962 04/27/2020 @ 12:54 ΜΜ

  Ολα αυτα ενδιαφεροντα ειναι που μας λετε..Ο δικος σας θεος ,η μη Θεο ς ποιος ειναι γιατι καπου χανετε μεσα στην αναγνωση..

 9. ηρθε η ωρα 04/27/2020 @ 2:05 ΜΜ

  σατανοπληκτοι και εσυ κυρα Ηω και ο μπαρμπα Γιαννης (Ιων) …..που ψαχνεται ηλιθιους να πουλησετε παραμυθι…..ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ……..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ….

 10. ηρθε η ωρα 04/27/2020 @ 2:49 ΜΜ

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ

 11. Εγώ πάλι βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα-όχι τα πίστεψα η πιστεύω- αυτά που διάβασα με γνώμονα ότι μετά από 50 χρόνια ζωής σε αυτόν τον πλανήτη ανακάλυψα πως υπάρχουν πολλές Μακεδονίες και κυρίως τα τελευταία χρόνια αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα βιβλία θρησκευτικών Γυμνασίου Λυκείου μάλλον θα φρίξει αφού θα μάθει πως υπάρχει και μια θρησκεία που λέγεται Χριστιανισμός έτσι αόριστα και όμορφα χωρίς πολλά πολλά.

 12. Προφανώς οι δάσκαλοι και στην συνέχεια οι καθηγητές μου, μου έλεγαν ψέματα αν αποδεχτό ότι η σημερινή κατάντια λέει αλήθεια. Εκτός και αν ξαναγράφουμε την ιστορία από την αρχή για πολλούς και διάφορους λόγους.

 13. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΩ ΤΌΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΔΗΔΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΌΤΕΡΟ ΑΓΑΘΌ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΤΩΡΑ ΕΣΎ ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΜΑΎΡΟ ΜΊΣΟΣ; Ε; ΓΙΑ ΠΕΣ; ΤΊ ΣΟΎ ΈΚΑΝΕ;

 14. (Φρόντισε να μάθεις την Ελληνική Ιστορία σου και πέτα τα μιάσματα του ιουδαϊκού παπαδαριού στον απόπατο όπου ανήκουν.)Τη λες βρε βλαμμένε, ξέρεις εσύ Ελληνική ιστορία? Μήπως είσαι απόγονος του Δία που ο (Θεός) αυτός δεν άφηνε θηλυκό για θηλυκό, κάλεσέ τον στο σπίτι σου και θα την βρείτε όμορφα.

 15. Lucy fer, οποιος κατάλαβε κατάλαβε ( κρυβετε πισω απτην χαζο επιστημονική τεχνολογία , cern, google και πολά αλλα ανωμαλα συετήματα του διαβόλου)

 16. Η Lucy είναι μια νέα κοπέλα που άθελα της μπλέκεται σε μία σκοτεινή συναλλαγή, μετά από μία νύχτα με πολύ διασκέδαση και ποτό ξυπνάει το επόμενο πρωί και διαπιστώνει ότι της έχουν βάλει κάτι μέσα στο στομάχι της προκειμένου να το μεταφέρει,αυτή μην έχοντας άλλη επιλογή δέχεται όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά αφού πιάνεται αιχμάλωτη από κάποιους οι οποίοι την κακοποιούν,κάνουν όμως το τραγικό λάθος να την χτυπήσουν στο στομάχι με αποτέλεσμα να διαρρεύσει η ουσία που της βάλανε.

 17. Και συνεχίζω… Την έχω δει πολύ καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας!!! Ο εγκέφαλος λειτουργεί στο 100% και όχι ψευδές ωστο 10%. Αυτό το έκαναν για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε κάτι το περισσότερο!!! Ο άνθρωπος ανήκει και αυτός στο ζωικό βασίλειο με τη διαφορά ότι είναι νοήμων ον! (“Νοήμων” καλύτερα γιατί εάν δεν δουλεύει σωστά η npu τότε η οποία μπορεί να “ρυθμιστεί” από κάποιους εκεί έξω…. ) Βασικά ο κόσμος μας είναι ένας καθαρά τεχνολογικός και ρομποτικός και όχι κάτι το θεϊκό.

 18. Και επίσης πολύ πιθανό ο κάθε ένας μας να στελνει σήματα σε κάποιον “κεντρικό σέρβερ”. Η να ισχύουν τα περί μοίρας των αρχαίων Ελλήνων. Υποθετικά το λέω αυτό έτσι να υπάρχει… Τα ζώα λοιπόν έχουν ένα αρχηγό ανά αγέλη π.χ. Έτσι και εμείς τα νοήμων ζώα έτσι είμαστε ρυθμισμένοι… Από τον/τους προγραμματιστές… Για αυτό έχω πει ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ κανείς. Θα είσαι πάντα αυτό που θέλει το “αρχηγός”. Είναι καλός και θέλει καλό θα τι έχεις. Αν όχι τότε μασόνοι!!!

 19. Γη- Απάτη της δήθεν ζωής! Μάλλον Γη του ελέγχου (τροφικής αλυσίδας) και του θανάτου! Και των τρελών που κυβερνούν σε αυτή… Μμμμμμμ. .. (έγραψα πάλι! Χιχιχιχιχι)

 20. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 04/27/2020 @ 5:01 ΜΜ

  Ο ΙΩΝ ΜΑΓΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗΣ,ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΩΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ” ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΑΡΙΟΥ.ΤΖΑΝΗ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΕ.

 21. Οταν αναδημοσιεύεις έναν γελοίο αχταρμά κοπτοραπτικής σαν αυτόν, που καθυβρίζει αισχρά και προσβάλλει, δεν το κάνεις προς αναζήτηση και έρευνα εναλλακτικής γνώσης, το κάνεις γιατί προφανώς το υιοθετείς και το πασάρεις με τον μανδύα του εναλλακτικού και του στυλ “εγω δεν ξέρω τπτ, αλλοι τα γράφουν”.

 22. απλα λογια,κυρα-αυγουλα,για να καταλαβαινουμε και εμεις οι αγραμματοι!ποση βλασφημια,ποση κοπροφιλοσοφια και προσβολες πρεπει να ανεχτουμε για να παραμορφωθουμε απο τα εξαισια κειμενα σας.εκτος απο τον μετανθρωπισμο που διδασκετε στα λαγουμια σας,υπαρχει και ο μισανθρωπισμος,πιο απλη εννοια,και εσεις τον εκφραζετε στα τερματα,στα ορια του,σε ολη τη “μεγαλοσυνη” του,ποσα χρονια σπουδαζατε το “φως” για να καταληξετε σ’αυτα τα σκοταδια του πνευματος?ε??κυρα εωσφορουλα!οποιος εχει ΧΡΙΣΤΟ μεσα του,,,

 23. ..ανθιζει μεσα στην ψυχη του,Τον κανει πραξη στη ζωη του και απολαμβανει και τα ωφεληματα.Εωσφορικη ψευδοκατηχηση κανετε.απο ανθρωπους που δηλωνουν ταχαμ δηθεν αθεοι(βλ.scientology).αλλα τετοια λυσσα εχετε,που ουτε το ονομα Του δεν ανεχεστε και προσπαθειτε να φιμωσετε οποιον πιστευει και Τον επικαλειται.ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι εννοια,κυρα διαβολιτσα,δεν ειναι χαρακτηρας κομικ απο το βορβορο της βιβλιοθηκης σας.ειναι το ΦΩΣ που διαλυει ολα τα σκοταδια,και ονομαζεται και ΑΓΑΠΗ,αν θελετε να του αλλαξετε

 24. Πλούτωνας 04/27/2020 @ 5:44 ΜΜ

  Ηρθε η ωρα να πεθανει το αρρωστο εγω του Αντιθετου που εχει αρρωστησει τον κοσμο με τις απιστευτες ηλιθιοτες που γραφει μεζι με τα γιδια του που θα κλσουν ολοι μαζι μια μια αντρα αρχιδια στην Αφροδιτη και στον Εωσφορο οι δαιμονισμενοι και καταραμενοι αρχαιοκαπηλοβλακες βλακοσποροι που εχουν και το θρασος να μιλανε για την μνημη των Αιωνων και των Σοφων. Η δαιμονικη αρρωτια που σπειρατε θα σας επιστραφει Χ 1000 φορες αχρηστα υποκειμενα.

 25. ..ονομα,αλλα που να ξερατε εσεις.τετοια λυσσα εχετε να πουλησετε τα αγαθοεργα μαραφετια σας,για να πλουτισετε,που δεν υπολογιζετε ουτε ανθρωπους,ουτε ιερα ουτε οσια.ανθρωπομαζα μας ειπατε 100φορες γιατι φαινεταιεσεις εισαστε εξωγηινοι,απο τον πλανητη κθουλου,ηρθατε με το σεληνοδιαστημοπλοιο κατευθειαν απο τη marvel comics.μακαρι,σου ευχομαι κυρα σατανια να συναντησεις ΧΡΙΣΤΟ στη ζωη σου,να φωτιστεις,να ηρεμησεις.καψτα ολα τα βιβλια ηταν αχρηστα και αχριστα(για να μαθαινεις!).ιησους ΧΡΙΣΤΟΣ νικα

 26. …και ολα τα κακα σκορπαει.κυριε ιησου ΧΡΙΣΤΕ ελεησων με!
  (σπυρακια θα βγαλεις αλλα μην ανυσυχεις,δαιμονισμος ειναι,δεν ειναι αλλεργια)θα’ρθει κι ο ψευτομεσσιας σας και θα δεις οτι θα φαει πρωτους εσας που του στρωνετε το δρομο με ροδοπεταλα.μισος εδωσες και μισος θα εισπραξεις,θυμα…

 27. Πλούτωνας 04/27/2020 @ 6:01 ΜΜ

  Πιο αχηστα αρρωστημενα και ηλιθια υποκειμενα απο τα λοβοτημεμενα μανιακα αρχαιοβλακομπασταρδοσκουπιδια που βγηκανε μεσα απο τον κωλο του αρχαιου αλαζονα παιδοφιλου πουσταρα δεν εχουν υπαρξει ποτε στην ιστορια του συμπαντος. Παρτε φορα να χωσετε τον καταραμενο σκουοπιδι τον Ελεηνισμο στο κωλο σας αλαζωνοεγωμανικα σκουπιδια της υυπαρξις αρωτημενα σαπια ανθρωπομορφα σκατα που παριστσνετε και τους ανθρωπους και θα τα βαλετε την μνημη των Αιωνων πανηλιθια παρασιτα πόυ δεν ξερετε τι σας γινεται.

 28. Πιο λίγα λόγια….βαριέμαι τόσο μεγάλο άρθρο…

 29. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/27/2020 @ 6:36 ΜΜ

  Οσο για τον ανθρωπομορφισμό στον Ησαία ,καθιστά σαφές, ότι Θεός είναι μόνο ένας ,διαλύοντας κάθε ΓΝΩΣΤΙΚΗ αίρεση,δοξασία.
  Ο Θεός δεν εποίησε ούτε κατασκεύσασε το κακό,
  κτίζει=παραχωρεί κακά=θλίψεις για να παιδαγωγήσει τον άνθρωπο,
  για να θεραπεύσει την κακία του,να λειανθεί η καρδιά του,
  όπως το ορμητικό ποτάμι λαξεύει τις πέτρες..

 30. Καλησπέρα…. Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια…. Ο τύπος έχει μπλέξει την βούρτσα με την….. Βούρτσα!!!!χαχαχαχα

  Το σχέση έχει ρε ο λουσι με το φως? Αφού είναι το αχνό φως, το λυκόφως των λυκανθρωπων η luna. η σελήνη των Λατίνων…τι να πω… Έχεις κατεβάσει ένα ολόκληρο σεντόνι για να για να γράψεις παπαριες… Σε λίγο θα μας γράψεις πως ο λύκιος Απόλλωνας κατά το λουσι-λούνα είναι ο θεός του φωτός!!Ο Χριστός με ή χαχαχα…. Αφού ειμαστε όλοι Χριστοι ρε….

 31. Ακόμη και εσύ που βαφτίστηκε είσαι χριστός!!!! Έστω και αν έγινες στην πορεία αντίχριστος το σφράγισμα σου, εμεινε!!!! Δεν πάνα κοπανιεσαι?έχεις αιθέριο σφράγισμα, είσαι κρίκος στην αλυσσο…. χαχαχαχα, καλώς κακώς έτσι έχουν τα πράματα, Ξύπνα…Είμαστε όλοι παναθες. Να πω και τα παναθηναϊκα μου, χαxa, ξέρουμε ότι η ομάδα μας είναι μπουρδελο, δεν θα ύμνουμμε τον ολυμπιακό όπως κάνεις εσύ με τον δια. Θα προσπαθήσουμε να πορευτουμε με αυτά που εχουμε . Όχι όπως εσύ να δπξαζουμε τους αντιχριστους

 32. ΕΩΣΦΟΡΟΣ 04/27/2020 @ 7:50 ΜΜ

  Να πειτε το Μαλακου οτι το κβαντικα αλμα που εγω κανω και που αυτος φανταζετε δεν εχει καμια σχεση με την βλακεια του καθως ο στοχος ειναι να ερθουν τα πανω κατω και τα αριστερα δεξια και να γινει η διασταυρωση της υλης και εκει θα συνατισει τον γιο της Αφροδιτης τον Εωσφορο που θα τον παρει με τις κλοτσιες μεχρι τα Ταρταρα για την υλιστικη πολωση και την δαιμονικη παρανοια που εχει σπειρει ταιζοντας το ματριξ των μαυρων μαγων καθως εχω προσπαθοσα να αντιστρεψω της πολικτοτητα του ειδους του.

 33. ..ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΣΑΥΡΕΣ, ΓΙΑ ΑΜΥΗΤΟΥΣ.. ΣΥΝ

 34. ΑΠΟΛΛΥΩΝ 04/27/2020 @ 9:20 ΜΜ

  Αλλος ενας δωδεκαθεϊστης Σατανολατρης που θελει με ψευδη στοιχεια κομενα και ραμμενα στα μετρα του πατερα του Σατανα για να βγαλει ολο το μισος και το κομπλεξ του εναντια στον Τριαδικο Θεο.χριστός < αρχαία ελληνική χριστός < χρίω / χριστός που έχει χρισθεί
  ≈ συνώνυμα: χρισμένος, κεχρισμένος…
  ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ…ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ !!!!

 35. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:27 ΜΜ

  Καλησπέρα σε όλους!

  Δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά επειδή κάποιοι με προκαλούν θα τα ακούσουν.

  Λέτε ότι δεν πιστεύετε στα παραμύθια. 🤣
  Ωραίο ανέκδοτο αυτό! Όχι μόνο πιστεύετε στα παραμύθια, αλλά η πίστη σας στα εβραιοχριστιανικά παραμύθια, παράγει εβραιοαλκοολικές φαντασιώσεις.

  Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  Είστε απόγονοι των Εβραίων!
  Εβραιόσπερμα που λέμε!

  Lol

 36. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:27 ΜΜ

  Το όνομα Ιησούς είναι ένα εξελληνισμένο όνομα! Σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει!

  Ο Ιησούς δεν είναι άλλος από τον Γιαχβέ των Εβραϊκών Ιερών κειμένων, που για σας τους «Έλληνες», αυτά τα κείμενα είναι ο λόγος του Θεού.

  Ναι, τα Ιερά θρησκευτικά κείμενα των Εβραίων είναι και δικά σας (Lol) και ασφαλώς όλοι εσείς οι χριστιανοί έχετε μεγάλο πόθο για τον Θεό των Εβραίων Γιαχβέ.

  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός)

  Αλληλούια!
  Δοξάστε τον Γιαχβέ εβραιο-έλληνες!

 37. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:28 ΜΜ

  Ο Έλληνας έγινε απόγονος του Αδάμ και της Εύας και κληρονόμησε το προπατορικό τους αμάρτημα. Κουβαλάει την αμαρτία τους ως ελαττωματικό σκεύος και η μόνη σωτηρία του είναι ο έσχατος Αδάμ ο Εβραίος Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ είναι σωτηρία.

  Εκεί καταλήξατε «Έλληνες». Να λέτε ότι σας τιμώρησε ο Γιαχβέ! Μετανοείτε Έλληνες ή μήπως εβραιοέλληνες;

 38. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:28 ΜΜ

  Οι φίλοι μου που με προκαλούν είναι αποδέκτες μιας σπουδαίας Εβραϊκής κληρονομιάς. Με το που ήρθαν στον κόσμο, κληρονόμησαν την αμαρτία του πρώτου μπετόβλακα της Εβραϊκής «ιστορίας» και της χαζοχαρούμενης γκόμενας του.

  Τώρα περιμένουν να έρθει ο Εβραίος σωτήρας Γιαχβέ Ιησούς, για να τους γλιτώσει από το βάρος αυτής της κληρονομιάς.

  Τσάμπα περιμένετε! Τον Εβραίο σωτήρα τον σταύρωσαν κάτι Εβραίοι και ξέχασε να αναστηθεί.

  Ακόμα και οι στίχοι της Νεκρανάστασης είναι προϊόν Πλαστογραφίας.

 39. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:29 ΜΜ

  Κατάπιατε αμάσητα τα Εβραιοχριστιανικά παραμύθια! Τον Αδάμ, την Εύα την αμαρτωλή, τους προπάτορες σας Αβραάμ Ισαάκ Ιακώβ, τον Γιαχβέ που έγινε Χριστός για να σας σώσει από το προπατορικό αμάρτημα των προγόνων σας, τους Μύθους των Ανώνυμων Αγυρτών συγγραφέων των ευαγγελίων με τους οποίους έντυσαν την Θεότητα του Χριστού, τις Πλαστογραφίες και την τεχνητή επαλήθευση των προφητειών της ΠΔ στο πρόσωπο του Χριστού.

  Ο Γιαχβέ μαζί σας!

 40. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/27/2020 @ 11:29 ΜΜ

  Αυτό που σας ορίζει μέσα στην ιστορία είναι η αγάπη που έχετε για τον Θεό των Εβραίων Γιαχβέ – Ιησού και για τους προγόνους σας Αβραάμ Ισαάκ την μάρα την Σάρα και το κακό συναπάντημα.

  Όσον αφορά τους αρχαίους Έλληνες, αυτοί ήταν ηλίθιοι και ματαίως φιλοσόφησαν. «Όλα αυτά τα λόγια της ελληνικής μωρίας, είναι παραληρήματα που προκαλούν το γέλιο. Όταν οι Έλληνες μας αντιμιλούν, είναι καλό να γελάς εις βάρος τους και να κλαις για λογαριασμό τους.» (Ιωάννης Χρυσόστομος.)

  Lol

 41. ΗΩ ΒΑΙΝΕΙ 04/27/2020 @ 11:46 ΜΜ

  ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΜΟ.Ο ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΝ

 42. Ένας Αχρηστος 04/28/2020 @ 12:01 ΠΜ

  Ο ΙΧΘΥΣ Έγινε ΙΣΧΥΣ
  ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΌΣ ΥΙΌΣ
  Ορμώμενος από Την Αρχή

 43. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/28/2020 @ 1:31 ΠΜ

  Δέν διάβασα όλον τό άρθρον δι’ ευνόητους λόγους καί γιά νά μήν χρειαστούν άλλες τόσες σελίδες ν’ απαντήσω, απλά τό λούξ προέρχεται από τό ελληνικόν ήλ = φώς καί νομίζω τό Λουκάς, Λουκιανός υπήρχε πρίν τό χρησιμοποιήσουν οί Λατίνοι αναγραμματισμός τού Ιταλοί = Ιταλίνοι.

 44. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΑΣ 04/28/2020 @ 1:33 ΠΜ

  ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕΝΕΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕ ΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ – ΑΡΓΥΡΗ.

 45. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 04/28/2020 @ 1:34 ΠΜ

  Η λέξη Ιαχωαύς ελληνικόταταη από τό Ιαχή = φωνή επειδή παρουσιάζετο διά φωνής είς τούς προφύτες. Εξού καί είς τήν Βάπτιση Τού Χριστού παρουσιάστηκε Ό Πατήρ ώς φωνή, αύδη, ιαχή!Η αίρεση καί πολυαίρεση τής φαντασίας καλπάζει χωρίς νά γνωρίζει Ιστορία, Θρησκεία, Γλωσσολογία, Ηθική.

 46. Πλούτωνας 04/28/2020 @ 6:09 ΠΜ

  Ο Ελεηνισμος των καταραμενων και δαιμονισμενων αλαζονοεγωμανιακων αρχαιοκαπηλοσουργελων ειναι η πλεον αχρηστη σαπιοκουραδα στην παγκοσμια ισταρια που εχει παραγει τα πλεον ηλιθια και κομπλεξικα σουργελα που δεν αξιζουν ουτε μια Τουρκικη κουραδα και το μονο που κανουν εδω και 40 χρονια οι Τουρκαλβανοι που την ειδαν Ελεηναρες ειναι να προσπαθουν να αρρωστησουν και να βρωμισουν ολους τους υπολοιπους με το αθλιο βρωμοσκατο τον Σαπιοελεηνισμο τους που εινι ενα παρασιτο που πρεπει και θακαει ολοσχερως

 47. Πλούτωνας 04/28/2020 @ 6:16 ΠΜ

  Προσπαθουν να παγιδευσουν την συνειδηση σε ενα αδιεξοδο και σε μια ασκοπη διαμαχη και καθως ο κοσμος καιγεται τα αρχαιοκαπηλομουνια χτενιζονται και παριστανον τοους Ελεηναρες με μοναδικο στοχο να αρρωστησουν τους υπολοιπους με τον ασυγκριτο κομπλεξισμο και την αλαζονωεγωμανια του απογονου του αλαζονα ελιτιστη παιδφιλου. Δεν προκειται ποτε να βγει ακρη με αυτς τις ανθωμπομορφες κουραδες που παριστανουν και τους διανοουμενους και εχουν φτασει την “Εωσφορικη αλαζονεια” πανω απο το συμπαν.

 48. Πλούτωνας 04/28/2020 @ 6:21 ΠΜ

  Οσοι δεν εχου καταλαβει ακομα οτι αυτο το πραγμα που λενε Ελληνισμο ΤΟΥΣ οι Τουρκλαβανοι αρχαιοκπαηλοι ειναι απλα ενα κακοβουλο δαιμοικο σκατο μεσα στο καμμενο και αχρηστο κεφαλι τους, που εχει μεσα μονο σαπιοκατα να υπογραψουν μαζι τους συμβολαιο να τελειωνουμε με τα παρασιτα καθως δεν προχωραει παραπερα αυτη η δαιμονικη αρρωστια. Αυτοι ειναι και ο μοναδικος λογος για να υποστηριζει καποιος τους παπαδες καθως ειναι προφανες οτι μιλαμε για δαιμονισμενα ζομπι.

 49. Πλούτωνας 04/28/2020 @ 6:38 ΠΜ

  Μολις ειδα στον φουρνο τον αριθμο 504. Αυτος ειναι ο αριθμος αυτης της ομαδας Σατανιστων που σπερνουν αυτη την δαιμονικη πανυκλα με προσχημα τον Ελεηνισμο τους και προσπαθουν να αρρωστησουν τους αλλυς με συνεχομενες ηλιθιες προκλησεις οπως και το δαιμονισμενο παρασιτο που κυκλοφορει εδω μεσα και προσπαθει να τους αρρωστησει ολους. Αυτο ειναι στην ολοτητητα τους ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ που υπηρετει αυτο που ειναι και καλα ο εχθρος τους για να συνεχισουν να ταιζουν την αλαζονοεγωμανια του παρανοικου μαλακα.

 50. ηρθε η ωρα 04/28/2020 @ 8:14 ΠΜ

  καλως τα @ρχιδι@ μας…γιατρε τι εγινε..πηρε φωτια η τρυπα σου ??????

 51. ηρθε η ωρα 04/28/2020 @ 8:16 ΠΜ

  διαβασε ρε βλακα για την καταντια των Αρχαιων και μετα μιλα βοιδι..που αν δεν ηταν ο Χριστος θα ησουν εκει που ειναι και οι Χετταιοι..πουθενα

 52. Γιατρε καλημερα.
  Μια ερωτηση θα σου κανω μονο.
  Συμφωνα με μελετες που εχουν γινει για την καταγωγη του Χριστου,κατεληξαν οτι δεν ηταν Εβραιος.Ακομα και οι ιδιοι οι Εβραιοι το παραδεχονται.Μηπως τελικα πισω απ ολα αυτα υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να ειναι ο Θεος που κατεβηκε στη γη;;Τα χειρογραφα της Ρωμαικης εποχης καταγραφουν τα γεγονοτα που εγιναν,
  οπως σεισμοι και αλλα φαινομενα κατα στην Σταυρωση Του.

 53. ΕΙΔΙΚΟΣ 04/28/2020 @ 9:04 ΠΜ

  Μπορει να ειναι ανωμαλοι πουστηδες παιδοφιλοι κλπ οπως οι αρχαιοι αλαζονομαλακες που τους ξερασε ο Χρονος στα Ταρταρα ομως δεν ειναι 12θειστες και για παραδειγμα ο Αναστασακης μπορει να ειναι μασονος και βλακας οπως ολοι του ειδους αλλα δεν ειναι Σατανιστης και μαυρος μαγος. Αυτοι ειναι υπνοτισμενοι και δαιμονισενοι Ιουδαιοπληκτοι Σατανιστες που δεν ξερουν τι λενε και γιατι το λενε μονο για να σπερνουν μισος και βλακεια που στοχευει στον εγκλωβισμο της συνειδησης στο ματριξ των μαυρων.

 54. ΕΙΔΙΚΟΣ - ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 04/28/2020 @ 9:13 ΠΜ

  Μεταφραζουν την μνημη των Αιωνων μεσα σε ενα Ιουδαιοπηκτικο πλαισιο εκει οπου ειναι ξεκαθαρο οτι η Π.Δ ειναι μια μιξη του ενεργειακου αποτυπωματος των θεων αλλων παραδοσεων και της μνημης των Αιωνων και τελικα αυτο που μας λενε ειναι οτι ο Εωσφορος ειναι ο Σατανας του ιερατειου εκει οπου συμφωνα με την Ελληνικη μνημη που ειναι επισης μια συνεθεση της συλλογικης μνημης του πλανητη μας λεει επι της ουσιας οτι ειναι το αμολυντο-Αγιο Πνευμα της Παρθενου Μητρας του Αιωνατων Γνωστικων που εγινεΠαναγια

 55. ΕΙΔΙΚΟΣ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 04/28/2020 @ 9:18 ΠΜ

  Αυτο που επικαλουνται ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο απο αυτο που ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να ειναι και για αυτο οσοι γνωριζουν και ανοιξουν τα ματια μπορουν να δουν οτι αυτα που λενε ειναι ενας καθρεφτης αυτων που λεω εγω περι κβανιτκου αλματος περι Εωσφορου Ερωτα που ειναι ο Χριστος και ο Πρωτoγονος του Αιωνα που ξεπροβαλε απο το κοσμικο αυγο THE EGG OF ISHTAR = 888 που ειναι ο Μιθρας-Φανης που ειναι ο Χριστος που ειναι ο Πρωινος Αστερας. Αυτοι εκφραζουν ακριβως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ το πνευμα του Λουσυφευγα 504.

 56. ΕΙΔΙΚΟΣ - THE FINAL COUNTDOWN 04/28/2020 @ 9:31 ΠΜ

  Μπερδευουν το αστρικο φως που σκοτιζει το αχρηστο διανοητικο των “διανοουμενων” και το ΕΞΩ με το ακαθαρτο-αγνο-παρθενο-αγιο Πνευμα του Αιωνα των Γνωστικων που ειναι ο Μιθρας-Φανης και δηλαδη το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ της Ψυχης το οποιο θεωρουν σκοταδι οπως μπορει καποιος να διαβασει απο τις δαιμονικες ασυναρτησιες που κατεβαζει ο κατεστραμμενος τους εγκεφαλος. Ολα αυτα τα εχω εξηγησει εδω και χρονια και ειναι θεμα χρονου να διαλυθει η παραισθηση τους καθως η πραγματικοτητα μας ειναι κλειδωμενη.

 57. Ειναι προφανες οτι μιλαμε για αυτο που οι αλλοι μεσα απο την δικη τους γλωσσα προσδιοριζουν ως “Εωσφορικη αλαζονεια” και το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν υπαρχει δικαιολογια καθως οποιοι ΒΛΕΠΟΥΝ πισω απο τις λεξεις μπορουν να καταλαβουν την ουσια και την στοχευση αυτων των δαιμονικων συχνοτητων που σπερνουν οι ακαζονοβλακες και αρα υπαρχει η επιλογη της ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ οχι του Φανη αλλα της δικης τους καθως δεν υπαρχουν καν και ειναι οχι μονο ειδωλολατρες αλλα ειναι Ολοφανερα δαιμονολατρες.

 58. Οταν υπαρχουν αυτοι και ολα αυτα τα αρρωστημενα ιουδαοπληκτα παρασιτα οπως ο “γιατρος” που παιζουν το ρολο του φυλακα του ματριξ των μαυρων πως ειναι δυνατον να βρει καποιος την διεοδο απο το πλαστο ματριξ 966 που καταρρεει και θα πεσει πανω στα αδεια κεφαλια τους να τα λιωσει? Πως ειναι δυνατον να ακουστει η φωνη του Πετερου για παραδειγμα που ειπε να περιμενετε στο σκοταδι μεχρι να ανατειλει στην καρδια ΜΕΣΑ ΜΑΣ το φως του Φωσφορου που μεταφραζετε και ως Πρωινος Αστερας = Εωσφορος?

 59. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/28/2020 @ 11:20 ΠΜ

  Καλημέρα,

  Είναι εντυπωσιακό.

  Η γλώσσα της Μετάφρασης των Εβδομήκοντα ήταν η ελληνιστική κοινή.

  Στην Καινή Διαθήκη οι περισσότερες από τις 320 κατά λέξη

  παραθέσεις από το σύνολο των περίπου 890 παραθέσεων

  στην Π,Δ βασίζονται στη Μετάφραση των Εβδομήκοντα.

  Η χρησιμοποίηση του ελληνιστικού Ιησούς αντί π.χ του

  αραμαικού Γεσούα καταδικνύει ότι η επίκληση στον Κύριο ,

  δεν ΕΊΝΑΙ υποχρεωτική ΜΕ τη χρήση εβραϊκού ονόματος και

  δεν συνδέεται με την σωτηρία η μη του πιστού.>

 60. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 04/28/2020 @ 11:27 ΠΜ

  Χριστιανοί αντίχριστοι σατανιστές αρχαιολάτρες και οι υπόλοιποι ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΕΣ.
  Κοιτάξτε το δικό σας μαντρί και αφήστε τα ξένα να αποφασίσουν αλλοι τσοπαναραιοι για την τύχη τους. Ρίχνετε καμία μάτια προς τα πάνω και έρρωσθε και ευδαιμονείτε Όλα τα αλλά είναι βλάχικες ψωλές με φουστανέλα.-

 61. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 04/28/2020 @ 11:39 ΠΜ

  Γιατρέ σε χαίρομαι ρε μπαγάσα.
  Δεν κούραζεσαι ποτέ !!!!!!!!

 62. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:23 ΜΜ

  (Ήρθε η ώρα)

  Ματθαίος 5:21-22
  Οι ύβρεις είναι ακάθαρτες αμαρτωλές πρακτικές που ο Χριστός απεχθάνεται.

  Μετανόησε τέκνον μου Βρούτε διότι σε περιμένει η κόλαση!

 63. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:24 ΜΜ

  (Ήρθε η ώρα)

  Γιατί δεν διαβάζεις εσύ για την κατάντια των Εβραίων προγόνων σου; Όταν οι Έλληνες είχαν υπονόμους, οι πρόγονοι σου οι Ισραηλίτες τα αμολούσαν χύμα μέσα στο στρατόπεδο, σε σημείο ώστε να προκαλέσουν την οργή του Γιαχβέ – Ιησού (του Θεού σου δηλαδή) ο οποίος και τους έκανε εντατικά μαθήματα υγιεινής (να θάβουν τα σκατά τους δηλαδή).

  Αλλά να! Δεν είσαι Έλληνας για αυτό και απαξιώνεις τους αρχαίους Έλληνες.

  Αυτό που βλέπω είναι η δική σου κατάντια!
  Αλληλούια τέκνον μου!

 64. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:25 ΜΜ

  (Ήρθε η ώρα)

  Ας είναι καλά η εβραιοεκκλησιά Α.Ε που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια εβραιοέλληνα!

  Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε! Η Αγία σου Γραφή το λέει όχι εγώ.

 65. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:25 ΜΜ

  (—@@@—)

  Καλησπέρα φίλε. Ποιες μελέτες και ποια χειρόγραφα;
  Αν θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε.

 66. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:25 ΜΜ

  (ΦΑΝΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ, Πλούτωνας)

  Δάσκαλε δεν σε αναγνωρίζω!
  Που είναι ο δάσκαλος εκείνος που με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις ανακατεμένες με την Wikipedia και την esophoria 666 προκαλούσε αηδία στους αναγνώστες;

  Που είναι ο Δάσκαλος που σε κάθε σχόλιο του έβγαζε κι από μια γκόμενα;

  Δυστυχώς από τότε που σε δάγκασε ο Μεγαλόσαυρος σε πήρε η κάτω βόλτα.

  Έλα από το Ιατρείο μου για χημικό εξορκισμό.

 67. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:41 ΜΜ

  Πνευματικά ανάπηρος Έλληνας είναι ο Έλληνας που δεν γνωρίζει ότι ο Εβραίος Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει «ο Γιαχβέ σώζει», επιβλήθηκε στους προγόνους του με την βία. Του επιβλήθηκε με την βία να πιστεύει στα Εβραϊκά παραμύθια!

  Να πιστεύει ότι κληρονόμησε το προπατορικό αμάρτημα του πρώτου βλάκα της Εβραϊκής «ιστορίας» και της πρώτης χαζοβλαμμένης γκόμενας που την ξεγέλασε ένα φίδι.

 68. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:42 ΜΜ

  Να πιστεύει ότι ο Ιησούς είναι ο αληθινός Θεός την στιγμή μάλιστα που τα ευαγγέλια (αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων) δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτός είχε υποσχεθεί την δευτέρα έλευση στην γενιά των μαθητών του και όχι μετά από χιλιάδες χρόνια. (Ματθαίος 24:34)

  Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι πνευματικά ανάπηροι είναι το μικρό κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού. Ναι, ο Έλληνας και ιδιαίτερα η νέα γενιά, βαρέθηκε τα Εβραϊκά παραμύθια και τον Εβραίο μεσσία με τις ψευτο-υποσχέσεις του.

 69. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:42 ΜΜ

  Όσον αφορά την ατόφια αλήθεια που και καλά προμήθευσε ο Χριστός για την σωτηρία των ανθρώπων, δεν είναι τίποτα άλλο από ατόφια μέθεξη στην πιο βαθιά ουσία των αλκοολικών φαντασιώσεων των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων και λοιπών παραμυθολόγων αγυρτών με τα μυαλά στα κάγκελα του Γιαχβέ.

 70. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:48 ΜΜ

  Η θέση σας μετά θάνατον είναι στον ουρανό (λέμε τώρα) γονατιστοί ημέρα και νύχτα μπροστά στον Γιαχβέ να φωνάζετε με δυνατή φωνή ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ (Αινείτε τον Γιαχβέ) «Και μετά ταύτα ήκουσα ως φωνήν μεγάλην όχλου πολλού εν τω ουρανώ, λέγοντος· Αλληλούϊα» (Αποκ 19.1.)

  Μετανοήστε my brothers και γονατίστε ενώπιον του Γιαχβέ Ιησού που πρώτα έδωσε την ΜΕΤΑΝΟΙΑ στον Ισραήλ (τον αγαπημένο του λαό) και μετά στους Έλληνες. (πάλι καλά να λες) «ότι και στους εθνικούς έδωκε ο Θεός ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ…» (Πράξεις 11.18.)

 71. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 1:49 ΜΜ

  Μετανοήστε Έλληνες (τέλος πάντων) και γονατίστε ενώπιον του Γιαχβέ Ιησού γιατί αν δεν το κάνετε την βάψατε. «Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου ο Κύριος θα φέρει πάνω σου θανατικό… θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι… θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς.» (Δευτ 28.15-34.)

  Αυτά τα είχε πει για τον αγαπημένο του Λαό τον Ισραήλ. Φανταστείτε τι έχετε να πάθετε εσείς οι Έλληνες με τα μυαλά στα κάγκελα.

  Υπακοή και Μετάνοια λοιπόν!

 72. Το YHVH που κακως μεταφραζετε ειναι ενας κωδικος των μυστηρων του Θωθ και δηλαδη του YAH = MOON GOD στα οποια ειναι προφανες οτι ηταν μυημενος ο Μωυσης απο τον οποιο τα βιβλια σας λενe οτι προηλθε αυτος ο κωδικας που συμμβολιζει την αλχημικη ενωση των αντιθετων της Σεληνης και του Ηλιου και για αυτο YHVH – ΙΑΩ – ΜΙΘΡΑΣ – ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ = ΦΑΝΗΣ ειναι ο Ιησους και δηλδη ο Ων/Eon των αρχαιων καθως επισης μονο μεσα απο αυτη την ενωση μπορει να ξεκλειδωσει η κορωνα του YHVH – ΙΑΩ

 73. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΛΕΗΝΟΔΗΜΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΗΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ. LOL

 74. Γιατρέ. Επειδή γράφω από κινητό και δεν μπορώ να κάνω κόπιες..Στα γράφω όπως μου έρθουν
  ..Είναι η δεν είναι ο Απόλλωνας Ανατολίτης θεός?προσεξε τι θα απαντήσεις…. Είναι η δεν είναι ο Διόνυσος Ανατολίτης θεός? Η αρτεμις τι ήταν?….. Και μετά κοπτεσαι αν ο Χριστός ήταν πβραιος η όχι… Χαχαχαχα…. Ο Ιάσων ο οποίος έχει ελληνικότατο όνομα εσείς οι δωδεκαθειστες τον βγαζεται πβραιο!!!!!να μην βάλω ηφαιστο έρμη κλπ.. Εκεί γαργάρα..
  Δες ποιοι θεοί ήταν υπερ των Ελλήνων στα τρωικα και μετα μιλα

 75. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 7:01 ΜΜ

  Καλησπέρα Pandaros

  Με ρωτάς αν ο Απόλλωνας είναι ανατολίτης Θεός και θα πρέπει να απαντήσω προσεκτικά με ένα Ναι ή Όχι.

  Μάλιστα!

  «Δεν έχουμε σαφείς ενδείξεις για την προέλευσή του.» (wikipedia)

  Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ουδέποτε μίλησαν για κάποιον ξυλουργό-μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα, ούτε για ιουδαίους μεσσίες.

  Οι νεοέλληνες με τα μυαλά στα κάγκελα απλά πιστεύουν ότι είναι απόγονοι των Εβραίων και δημιούργημα του Γιαχβέ – Ιησού από χώμα του εβραιοπαραδείσου.

  Lol

 76. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 7:02 ΜΜ

  Pandaros

  Τι να πούμε για τον μεγάλο πόθο των Ελλήνων με τα μυαλά στα κάγκελα;

  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός)

  Είχαν τον ίδιο πόθο και οι αρχαίοι Έλληνες;
  Πίστευαν στον υπερβατικό Θεό Γιαχβέ (της παραδοσιακής εβραϊκής πίστης) ο οποίος δημιούργησε το σύμπαν και συνεχίζει να το κυβερνά;

  Και κάτι άλλο. Δεν είμαι 12 θεϊστής!

 77. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 7:11 ΜΜ

  504

  Όπως γνωρίζεις δάσκαλε μπορώ με μεγάλη ευκολία να αποδομήσω την θεολογία σου σε αντίθεση με σένα που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να με διασκεδάζεις.

  Το κεφάλι σου παράγει αλκοολικές φαντασιώσεις προερχόμενες από το κρασί της θεοβλακίας σου. Και ξεκόλλα, δεν είμαι αρχαιολάτρης!

  Μην μου κολλάς λοιπόν γιατί ξέρεις τι θα γίνει. Άμα σε πάρω στο κυνήγι θα καταλήξεις πάλι στα απομονωμένα εκκλησάκια της Κύπρου να κλαις την μοίρα σου.

 78. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 7:27 ΜΜ

  Είθε ο Γιαχβέ – Ιησούς να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με Εβραϊκές αλκοολικές φαντασιώσεις την Πίστη σας. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβετε το βραβείο της Θέωσης και γίνετε όμοιοι με τον πρωτόπλαστο Νεάντερταλ Αδάμ.

  Η προσφορά σας στην ψυχαγωγία είναι ανεκτίμητη. Οι νέες γενιές πλέον γελάνε με τα χάλια σας!

 79. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 7:31 ΜΜ

  Αν ο Θεός Γιαχβέ Ιησούς σας ήθελε όλους καλά, τότε εμείς οι Γιατροί θα ήμασταν άνεργοι.

  Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να δοκιμάζει την Πίστη σας αφήνοντας τον Εβραιοδιάολο να σας αρρωσταίνει κάνοντας μας πλούσιους.

  Δεν θυμάστε τον καημένο τον Ιώβ; Πάντως εγώ αν ήμουν κοντά του δεν θα του έλεγα να βλαστημήσει τον Θεό όπως οι φίλοι του, αλλά θα του έλεγα να προσεύχεται ακόμα πιο πολύ και θα του πούλαγα κούτες τα μπεταντίν και τα οξυζενέ.

 80. Ασφαλως ειναι ξεκαθαρο και απο τις μεταφρασεις των Εβδομηκοντα α και τον κωδικα τωμ Μθραικων μυστηριων οτι δεν υπηρχε στο αρχικο πλανο ο Ιουδαιοκεντρισμος αν και εκ των πραγματων δεν θα μπορουε να απορριφθει η Π.Δ καθοτι τα κειμενα τους η καλυτερα τα εμβολιμα μεσα στα κειμενα τους απο τις ουρανιες δυναμεις που λειτουργουν σε ενα υποσεινηδητο επιπεδο ηταν επιβεβαιωση οτι ειναι αυτος που περιμεναν ασχετως αν ηταν προβλεπομενο οτι θα τον σταυρωσουν καθως ειχε προβλεφθει και η θυσια του Κυριου.

 81. Το Quantum Leap οπως ανακοινωθηκε συμπτωματικα θα γινει η ωρα 8:16 αμα τελικα θελτε να το κανετε τα πραγματα οσο πανε γινονται πολυ απλα και ο γιατρος που εχει να κανει ειναι να αναγνωρισει οτι ο Ιησους Χριστος ειναι ο Αληθινος Θεος η αλλιως να παει και να κατσει μονιμα με τους “προγονους” του εκει που ειναι (στα Ταρταρα) καθως η επιλογη του θα γινει σεβαστη και δεν υπαρχει κανενα προβλημα αμα σταματησει δηλαδη να προσπαθει να με σκοτωσει τον Εσωτερικο Χριστο για να ταιζει την αρρωστια του.

 82. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 8:49 ΜΜ

  CORONAVIRUS

  Τι έχεις να πεις για την τεχνητή επαλήθευση των προφητειών της Π.Δ στο πρόσωπο του Χριστού;

 83. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 9:06 ΜΜ

  Η κατάντια του Έλληνα που σκίζεται:

  1️⃣ Να αποδείξει ότι η Εβραϊκή κοσμογονία δεν είναι μύθοι αλλά Ιστορία

  2️⃣ Να αποδείξει ότι είναι απόγονος του Αδάμ και της Εύας

  3️⃣ Να αποδείξει ότι η Εβραϊκή κοσμογονία γράφτηκε από τον Μωυσή

  4️⃣ Να αποδείξει ότι οι άλλοι λαοί απλά έκλεψαν κομμάτια από την κοσμογονία των Εβραίων και τα ενσωμάτωσαν στη δική τους.

  Ως εκ τούτου ο Έλληνας κρύβει μέσα του έναν Εβραίο.

 84. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 9:10 ΜΜ

  Ο Γιαχβέ τιμωρώντας τους πρωτόπλαστους τιμώρησε ταυτόχρονα και όλη την ανθρωπότητα.

  Εκεί καταλήξατε «Έλληνες». Να λέτε ότι σας τιμώρησε ο Γιαχβέ – Ιησούς. Να λέτε ότι κουβαλάτε την αμαρτία του Αδάμ και της Εύας ως ένα ελαττωματικό σκεύος που είστε.

  Και βέβαια είστε ελαττωματικό σκεύος. Γεγονός! Ψέματα σας λένε οι παπάδες. Δεν κληρονομήσατε την αμαρτία τους, αλλά κάτι άλλο το οποίο το ανέδειξε σε φιλοσοφία το Ιερατείο της συμφοράς.

 85. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 9:15 ΜΜ

  Παραθέτω από την Διακήρυξη για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. «… εμείς δώσαμε στον κόσμο το αιώνιο βιβλίο των βιβλίων.» Την παλαιά διαθήκη δηλαδή.

  Σου έδωσαν «Έλληνα» την εβραϊκή κοσμογονική τους παράδοση και την ανακήρυξες Αγία Γραφή. Για εσένα είναι η αλήθεια του Θεού! Πρόγονοι σου είναι ο Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, η μάρα η Σάρα και το κακό συναπάντημα. Και όλοι μαζί είστε παιδιά του πρώτου βλάκα της Εβραϊκής μπαρουφολογίας, του Αδάμ, που έχασε τον Παράδεισο για να φάει ένα φρούτο.

  Lol

 86. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/28/2020 @ 9:20 ΜΜ

  Έτσι για να κάνετε κεφάλι!

  «Η δάφνη κατεμαράνθη. Είμαστε οι ορτοντόξ … η ταφόπετρα τής Ελληνικής Ιδέας. Το αρνί και ο λύκος…Από το Ελληνικό ερχόμαστε στό Εβραίικο.» (από την ΓΚΕΜΜΑ του Δ. Λιαντίνη)

 87. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/28/2020 @ 9:29 ΜΜ

  Καλησπέρα,

  Πάνδαρε αδελφέ που χάθηκες?

  Εχασες επεισόδια.

  Ο φίλος μας Ο Γιατρός δεν έχει καμία σχέση

  με τον δωδεκαθεισμό.

  Είναι κατά δική του ομολογία ,πρώην Μάρτυρας

  Του Ιεχωβά.

  Εξού και η παθολογική του εξάρτηση με το όνομα Γιαχβέ.

  Αφού σταμάτησε το σκληρό ναρκωτικό ,την προσκόληση στον Ιεχωβά,

  του μείνε η μεθαδόνη,να γράφει συνέχεια την λέξη Γιαχβέ,

  πιστεύει δεν πιστεύει.

  Καλό βράδυ!

 88. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:15 ΠΜ

  Καλημέρα φίλε Άσχετε Αδαή.

  Παραθέτω ορθόδοξο κείμενο.
  «Το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα. Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»

 89. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:16 ΠΜ

  Άσχετε Αδαή

  Παραθέτω από το βήμα της ορθοδοξίας:
  « Ο Ιησούς Χριστός όμως ήταν όνομα και πράγμα Ιησούς, Σωτήρ, ο ίδιος ο Γιαχβέ που ήρθε για να σώσει τους ανθρώπους.»

  Ἀλληλούϊα (Αποκάλυψη 19.1-6) προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να «αινέσουν τον Γιαχβέ / Ιεχωβά».

 90. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:16 ΠΜ

  Άσχετε Αδαή

  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)

  Εσύ έχεις πόθο προς τον Θεό των Εβραίων;

  Η θέση σου μετά θάνατον είναι στον ουρανό (λέμε τώρα) γονατιστός ημέρα και νύχτα μπροστά στον Γιαχβέ Ιησού να φωνάζεις με δυνατή φωνή ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ (Αινείτε τον Γιαχβέ)

  «Και μετά ταύτα ήκουσα ως φωνήν μεγάλην όχλου πολλού εν τω ουρανώ, λέγοντος· Αλληλούϊα» Αποκ 19.1.

  Αλληλούια φίλε μου Άσχετε!

 91. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:17 ΠΜ

  8:16

  Η Θεότητα του Χριστού είναι εφεύρεση και οι Μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης εκπληρώθηκαν τεχνηέντως στο πρόσωπο του από τους ανώνυμους συγγραφείς των ευαγγελίων. Οι προφητείες του για την δευτέρα έλευση ΔΕΝ εκπληρώθηκαν και οι απατεώνες πλαστογράφοι εις το όνομα των Αποστόλων έδωσαν παράταση στον Μύθο βυθίζοντας τα πρόβατα ακόμα περισσότερο στο σκοτάδι.

  Περαστικά σου Έλληνα (λέμε τώρα).

 92. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:17 ΠΜ

  8:16

  Στις 12 Αυγούστου 2019 at 16:46 επικαλέστηκες τους δράκους, τα πνεύματα των αρχαίων Θεών, την δράκαινα Αθηνά Νειθ την έγχρωμη σοφία κτλ για να με αντιμετωπίσεις.

  Ερώτηση: Γιατί δεν επικαλέστηκες τον αληθινό Θεό Ιησού Χριστό να με κάνει ντα παρά ένα σωρό ψευτοθεούς; Γιατί τους κάλεσες να μου απαντήσουν στις 11.11 η ώρα;

 93. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:18 ΠΜ

  8:16

  Να σου θυμίσω την απάντηση μου έτσι για να κάνουμε κεφάλι.

  👨🏽‍⚕️ «Αν στις 11:11 δεν μου απαντήσουν (όπως λες) οι Δράκοι, τα πνεύματα των αρχαίων Θεών και η Δράκαινα Αθηνά, θα στείλω τον Γκοτζίλα στην Κύπρο να σε καταπιεί αμάσητο.»

  Να `σαι καλά ρε φιλαράκι που με διασκεδάζεις με τις σατανικές αλκοολικές σου φαντασιώσεις.

 94. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:18 ΠΜ

  Οι «ευχές», τις οποίες απευθύνει ο ορθόδοξος παπάς προς τους Έλληνες και Ελληνίδες όταν παντρεύονται.

  «Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Αβραάμ και την Σάρραν Ευλόγησον αυτούς Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ισαάκ και την Ρεβέκκαν. Ευλόγησον αυτούς, Κύριε ο Θεός Ημών, ως ευλόγησας τον Ιακώβ και πάντας τους πατριάρχας. Διαφύλαξον αυτούς Κύριε ο Θεός ημών, ως διεφύλαξας τον Νώε εν τη κιβωτώ.»

  Ως γνωστόν ο Θεός που ευλόγησε όλους αυτούς ήταν ο Γιαχβέ.

  Ο Γιαχβέ μαζί σας!

 95. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:29 ΠΜ

  Άσχετε Αδαή θέλεις να μάθεις τι είμαι τώρα;

  Είμαι ένας ΑΡΧΙμασόνος 93ου βαθμού και απέχω ένα εκατοστό από την κορυφή της mason πυραμίδας. Από κάτω μου το chaos. Ο αείμνηστος Παππούς μου ήταν Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής. Ήταν μια εξέχουσα μορφή που άσκησε μεγάλη επιρροή από τις έδρες των Πανεπιστημίων και προβλημάτισε ιδιαίτερα τον νεαρό τότε Δημήτρη Λιαντίνη (για αυτό αυτοκτόνησε).

 96. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:30 ΠΜ

  Συνήθισε να λέει ότι αν ο Χριστός συναντούσε τον Σωκράτη θα γονάτιζε ενώπιόν του, λέγοντας: «ουδεις σοφότερος από σένα» επιβεβαιώνοντας τον Χρησμό της Πυθίας ΑΘΗΝΑΣ του Μαντείου ΟΕΑ σε απευθείας channeling με τον Απόλλωνα όπου σύμφωνα με τον Θεόφιλο παπαστρούμφ (8:16) apollo = christ 888 της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου και τα μυαλά στα κάγκελα του Εωσφόρου 666 με τα κέρατα.

 97. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:37 ΠΜ

  Αυτό που διαταράσσει τον πνευματικό σας ύπνο είναι η αλήθεια. Όποιος κι αν την πει, είναι αρχαιολάτρης ή Μασόνος για σας. Βέβαια όλοι εσείς μπορεί να μην έχετε επιχειρήματα, αλλά έχετε μεγάλο στόμα. Δύο πράγματα διαθέτετε: Μεγάλο στόμα και μπόλικη πίστη στις αλκοολικές φαντασιώσεις που παράγει η αρχετυπική μήτρα του εβραιοχριστιανισμού.

 98. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:40 ΠΜ

  Τώρα θυμήθηκα την Θαυματουργή εικόνα που χτυπιόταν μόνη της σε πανηγύρι στην Καβάλα. Όργιο είχα λιώσει στα γέλια!

  Τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν έκαναν ούτε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι του 12θεου.

  Θαυματουργά βραστά κάστανα, ιερές παντόφλες, θαυματουργές πέτρες…

  χα χα χα 🤣

 99. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:42 ΠΜ

  Δεν σας ενδιαφέρει η Αλήθεια, αλλά το ιερό βόλεμα που τροφοδοτεί την ψυχή σας με Placebo ελπίδες και ότι αντηχεί ωραία στα αυτιά σας για να πνίξετε τον φόβο σας και την μιζέρια σας. Από μικρά παιδιά σας έμαθαν να είστε εξαρτημένοι και φοβισμένοι δούλοι του Γιαχβέ Ιησού.

 100. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:45 ΠΜ

  Είστε οπαδοί του χριστιανικού Δόγματος. Η δήθεν «αλήθεια» σας δεν είναι «σας». Αυτοί που έστησαν αυτό το Δόγμα ήταν εχθροί των προγόνων σας. Ήταν οι δήμιοι του Ελληνικού Πνεύματος! Με τα ίδια τους τα χέρια γκρέμισαν τα Ιερά των προγόνων σας κτλ.

 101. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:49 ΠΜ

  Σχετικά με την θρησκευτική πίστη.

  Αν είχατε γεννηθεί στην Αρχαία Ελλάδα θα πιστεύατε στο 12θεο. Αν γεννιόσασταν στην Τουρκία κατά 99% θα πιστεύατε στον Αλλάχ. Αν γεννιόσασταν στην Κίνα θα ήσασταν Κινέζοι και εγώ Μπρους Λι.

 102. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:56 ΠΜ

  Αριθμοί 31 12-18

  Φονιάς γυναικών και παιδιών ο προφήτης του Θεού σας Μωυσής! Η μνήμη του τιμάται από τη χριστιανική εκκλησία στις 4 Σεπτεμβρίου. Έτσι μπράβο! Τιμήστε τον κιόλας τον Εβραίο φονιά!

  Ερώτηση: Για ποιο λόγο κράτησαν ζωντανά τα παρθένα κοριτσάκια οι πρόγονοι σας;

 103. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:57 ΠΜ

  Αν δεν μετανοήσετε τότε ο αιματοβαμμένος Χριστός θα σας σφάξει με το σπαθί που θα βγει από το στόμα του και αφού σας πατήσει σαν σταφύλια, το αίμα σας θα γεμίσει ολόκληρα στάδια μέχρι το ύψος των αλόγων (Αποκάλυψη 19. 11-21).

  Τον νου σας λοιπόν! Με τον Γιαχβέ Ιησού ΔΕΝ παίζετε! Πρώτα θα σας σφάξει και μετά θα σας τσαλαπατήσει!

 104. Γιατρε πρεπει καπια στιγμη να παρεις την πρωτοβουλία και να γραψεις ενα αρθρο εδω μεσα στα κατοχικα νεα
  σε θεματα πιστης και αληθειας απο σενα. Να γραψεις αληθειες για το τι πρεπει να πιστευουμε συγκεκριμενα και χωρις να κρυβεσαι για το τι πιστευεις.Αυτα τα γραφω με σεβασμο σε σενα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν.Πιστευω πως εδω στα κατοχικα ειναι μια ευκαιρια να γραψεις ενα αρθρο που θα κανει παταγο..Ο καθενας με ψυχραιμια θα διαβασει και θα κρινει..

 105. Το να προσβαλουμε ο ενας τον αλλον απ οτι βλεπω εδω μεσα δεν οφελει.Καποια πραγματα που λες με βρισκουν συμφωνο.καποια αλλα οχι.Λοιπον ειναι η ευκαιρια
  να γραψεις την αποψη σου σε ενα αρθρο ολοκληρωμενο
  απο σενα και αν εισαι γνησιος Ελληνας στην ψυχη
  και τιμας την στολη του Ιπποκρατη να τα γραψεις χυμα και τσουβαλατα.
  Ευχομαι καλο μεσημερι σε σενα και περιμενουμε..

 106. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 6:09 ΜΜ

  —@@@—

  Δεν επιδιώκω να γίνω αρθρογράφος στο Κατοχικά.

  ▪️ Είναι εφικτό η πίστη σε μια θρησκευτική «αλήθεια» να οδηγήσει τον πιστό στην σωτηρία για μια μετά θάνατον ζωή;

  Καλύτερα να μην το αναλύσω! Θα πικραθούν πολλοί και την νύφη θα την πληρώσει ο stranger.

  Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια αλλά για το ιερό βόλεμα που τροφοδοτεί την ψυχή τους με Placebo ελπίδες ώστε να πνίξουν τον φόβο και την μιζέρια τους.

 107. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 6:09 ΜΜ

  —@@@—

  Αυτό που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος είναι να χειραγωγήσει τον φόβο του και μετά να ψάξει για την αλήθεια.

  Κάποιοι μελετητές ενώ βλέπουν το στραβό και το ανάποδο, προσπαθούν να το δικαιολογήσουν για να μην γκρεμιστεί το θεμέλιο της πίστης τους.

  Το αποτέλεσμα είναι η λογική τους να φθίνει!

  Όσον αφορά εμένα απλά αντιδρώ στο παράλογο σχολιάζοντας που και που ιδίως όταν με προκαλούν.

 108. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 04/29/2020 @ 7:44 ΜΜ

  Φίλε Γιατρέ Καλησπέρα,

  επειδή έχασες την πίστη σου στον Ιεχωβά,

  είναι ανώφελο να προσπαθείς να εξασθενήσεις την πίστη

  των άλλων.

  Ηγγικεν η ώρα…

  Εχεις δηλώσει ότι ακόμα και σήμερα δεν είσαι άθεος.

  Εάν θέλεις αφιέρωσε λίγο χρόνο να μας αναλύσεις ποιά είναι

  η αλήθεια για εσένα.Σε ποιόν Θεό πιστεύεις?

 109. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:05 ΜΜ

  Άσχετε Αδαή

  Δεν θέλω να χάσεις την πίστη σου στον Γιαχβέ Ιησού ούτε ο πόθος σου προς αυτόν να σβήσει. Θέλω να ποθείς τον Θεό των Εβραίων ώστε η πίστη σου να παράγει Εβραϊκές αλκοολικές φαντασιώσεις με τις οποίες διασκεδάζω.

  Θυμάσαι τον Ιώβ; Τα ίδια με αυτόν θα πάθεις! Θα εξαπολύσει ο Γιαχβέ τον Εβραιοδιάολο του και θα σε αρρωστήσει μέχρι θανάτου.

  Πλούσιο θα με κάνει!

 110. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:05 ΜΜ

  Και τέλος Άσχετε Αδαή, είθε ο Εβραίος Θεός να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της πίστης σου ώστε να λάβεις το βραβείο και γίνεις όμοιος με τον πρωτόπλαστο Νεάντερταλ Αδάμ.

  Αμήν!

 111. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:14 ΜΜ

  Εσείς φίλοι μου που με προκαλείτε

  Σας πηγαίνω χαλαρά διατηρώντας σας ζωντανούς στο πεδίο, ώστε όσοι διαβάζουν να βλέπουν σε τι κατάντια οδηγεί τον άνθρωπο η πίστη που καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα.

 112. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:17 ΜΜ

  Λέει ο Άσχετος Άδαής ότι ο Θεός δεν μεταβάλλεται. Ναι, έχει ένα δίκιο σε αυτό!

  Ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ της Παλαιάς διαθήκης και ασφαλώς δεν είναι καλούλης όπως μερικοί αφελείς νομίζουν επειδή έχουν διαβάσει μερικά εδαφιάκια όπως το «αγάπα τον πλησίον σου…» που είναι κακή αντιγραφή της φράσης που διατύπωσε ο Θαλής ο Μιλήσιος.

  Ότι κι αν πεις φίλε μου το ποτάμι της αλήθειας θα σε παρασύρει με τα ορμητικά νερά του και θα σκυλοπνιγείς.

 113. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:19 ΜΜ

  Φίλε μου Άσχετε Αδαή έχεις να φας πολλά καρβέλια ακόμα. Εγώ θα σε ταΐσω και θα σε κάνω τούμπανο! Θα φτάσεις τα 200 κιλά πνευματικού βάρους και θα πεθάνεις από υψηλή πνευματική χοληστερίνη.

 114. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:23 ΜΜ

  Φίλε Άσχετε είσαι μοναδικός σε αυτό που κάνεις. Μπορείς με πολλά λόγια να πεις ένα τίποτα! Η θέση σου είναι πάρα πολύ δύσκολη καθότι αντεπιχειρήματα δεν υπάρχουν για τα όσα έγραψα παραπάνω.

  Το παλεύεις αλλά δεν παλεύεται!

 115. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:29 ΜΜ

  Και κάτι έτσι για να γουστάρεις!

  «Μακροπρόθεσμα, τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στη λογική και στην εμπειρία, γι’ αυτό η αντίθεση της θρησκείας και στις δύο είναι κατανοητή.» (Ζίγκμουντ Φρόυντ)

 116. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:33 ΜΜ

  Επί της ουσίας

  Μέσω της Χριστιανικής θεολογικής ερμηνείας, οι Εβραϊκές αρλούμπες αποκτούν Θεϊκή υπόσταση και η αρλουμπολογία μετασχηματίζεται σε Θεολογία.

  Δηλαδή η Θεολογία της Εβραϊκής Αρλούμπας. 😜

 117. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:37 ΜΜ

  «Ας τους δώσουμε ελπίδα, ας τους δώσουμε πίστη, ας κάνουμε τη ζωή λίγο πιο άνετη. Βλέπεις τη φύση της πίστης και το γιατί η πίστη γίνεται τόσο εξαιρετικά σημαντική: επειδή φοβόμαστε – αυτή είναι βασικά η αιτία.» (Κρισναμούρτι)

 118. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 04/29/2020 @ 9:40 ΜΜ

  Δάσκαλε τι έγινε; Σε εγκατέλειψαν οι Θεοί; Τι θα κάνεις τώρα χωρίς αυτούς; Πως θα τα βγάλεις πέρα μαζί μου;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*