20:14 - 17/09/2017

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗΣ 17 Σεπτεμβρίου 2017 @ 21:47
  9
  1
  ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΣΜΟΣ. ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ . ΓΥΦΤΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΣΙΟΙ . ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΣ.
 2. 3
  0
  Ο Ουροβόρος όφις τρώει την ουρά του, δημιουργώντας μια Αέναη Επανάληψη. Ο αέναος κύκλος των εποχών και των γεγονότων απαιτεί μια Επανάληψη. Ο Μέγας Αρχιτέκτονας, ο Άρχοντας αυτού του Κόσμου, Αγαπάει την Επανάληψη, Επανάληψη, Επανάληψη…!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί