11:52 - 08/08/2017

Ο πλανήτης Νιμπίρου, η έκλειψη ηλίου, ο αριθμός 33 και η Αποκάλυψη του Ιωάννη – Ο τελευταίος Αύγουστος στην Γη;

Ο πλανήτης Νιμπίρου, η έκλειψη ηλίου, ο αριθμός 33 και η Αποκάλυψη του Ιωάννη – Ο τελευταίος Αύγουστος στην Γη; (βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι υπέρμαχοι μιας αρκετά παλιάς θεωρίας συνωμοσίας που θέλει τα πάντα να τελειώνουν σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε δεν θα είναι ίδιος τον Σεπτέμβριο.

Η θεωρία συνδυάζει την ύπαρξη ενός μυθικού πλανήτη, ονόματι Νιμπίρου ή Πλανήτη X με… αποσπάσματα της Βίβλου, δημιουργώντας ένα κοκτέιλ καταστροφολογίας που έχει πείσει αρκετούς εύπιστους (κυρίως Αμερικανούς) ότι το τέλος πλησιάζει.

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι υπέρμαχοι της θεωρίας προβλέπουν ότι η σύγκρουση του συγκεκριμένου πλανήτη με τη Γη θα οδηγήσει στο τέλος του κόσμου. Η νέα εξέλιξη που τους γεμίζει σιγουριά ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει είναι η μεγάλη έκλειψη ηλίου που θα σημειωθεί στις 21 Αυγούστου και θα ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ.

Η σπανιότητα του φαινομένου (τελευταία φορά που οι Αμερικανοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ολική έκλειψη ηλίου ήταν το 1991) σε συνδυασμό με την τελείως αυθαίρετη ερμηνεία της Βίβλου από τους ορισμένους συνωμοσιολόγους, έχουν πείσει αρκετούς αφελείς ότι η έκλειψη αποτελεί προάγγελο της επικείμενης σύγκρουσης του Νιμπίρου με τη Γη.

Χαρακτηριστική είναι η εξήγηση που δίνει στην Daily Star ένας από τους προαναφερόμενους συνωμοσιολόγους, ο «Χριστιανός νουμερολόγος και ερασιτέχνης παρατηρητής των αστεριών» David Meade: «Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη της 21ης Αυγούστου αποτελεί έναν τεράστιας σημασίας προάγγελο. Όταν η έκλειψη ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του ήλιου θα είναι σκοτεινή, όπως προβλέπει ο Ησαΐας. Το φεγγάρι θα είναι το αποκαλούμενο στις γραφές “μαύρο φεγγάρι”. Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κάθε 33 μήνες. Στη Βίβλο, το θεϊκό όνομα Ελοχίμ εμφανίζεται 33 φορές στην Γένεση.

Η έκλειψη θα ξεκινήσει στο Λίνκολν Μπιτς, στο Όρεγκον, την 33η πολιτεία και θα τελειώσει στην 33η μοίρα του Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα. Μια τέτοια έκλειψη ηλίου έχει να συμβεί από το 1918, δηλαδή πριν από 99 χρόνια, ή 33 επί τρία».

Ο Meade πιστεύει ότι ο Αρμαγεδδών θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, μετά από ένα μεγάλο σημάδι από τον ουρανό που περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Η αλήθεια πίσω από τη θεωρία

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται σαν… ιστορίες για αγρίους, τότε μάλλον έχετε δίκιο. Ο μύθος του Πλανήτη Χ κυκλοφορεί από το 1975 και έκτοτε έχει προβλέψει καμία ντουζίνα φορές την καταστροφή του κόσμου.

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, εκπρόσωποι της θεωρίας είχαν πει στην Independent ότι ήταν ζήτημα ημερών να πέσει ο Νιμπίρου στα κεφάλια μας, χρησιμοποιώντας μάλιστα σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα.

Αφού λοιπόν το τέλος του κόσμου δεν ήρθε το 2003, 2007, 2012 αλλά ούτε 2015, ποιος ο λόγος να έρθει τώρα;

Πάντως, αν χρειάζεστε μια πιο επίσημη πηγή για να σας καθησυχάσει, η ίδια η NASA είχε διαψεύσει στο παρελθόν την ύπαρξη του Νιμπίρου.

Ο Don Yeomans, ειδικός στα γεωπλήσια αντικείμενα (μικρά ουράνια σώματα που, επηρεασμένα από τις βαρυτικές έλξεις των κοντινών πλανητών, ωθούνται σε τροχιές οι οποίες πλησιάζουν εκείνη τη Γης) έγραψε το 2012: «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη – τηλεσκοπική ή άλλου είδους – ότι υπάρχει αυτό το ουράνιο σώμα, ούτε ότι ασκεί κάποια βαρυτική επιρροή σε άλλα σώματα του ηλιακού μας συστήματος. Πάντως μου αρέσει το όνομα Νιμπίρου. Αν ποτέ αποκτήσω χρυσόψαρο, θα είναι πρώτο στη λίστα των υποψήφιων ονομάτων μου».

pronews.gr

Πύλη του Λέοντα 8-8-2017

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (42)

 1. 14
  1
  Θα έρθει ο Νιμπίρου, περιμένετε… Εδώ δίπλα μας είναι, έχει κάνει μια στάση για καφέ. Εδώ και 3-4 χρόνια, μόλις φτάνει Αύγουστος-Σεπτέμβριος τα ίδια λένε. Φτάνει ο Νιμπίρου, η καταστροφή τού κόσμου πλησιάζει. Τον Σεπτέμβριο εδώ θα είμαστε πάλι και θα τα λέμε παιδιά. Και τού χρόνου, κατά την άνοιξη, πάλι θα λένε για τον Αύγουστο τού ’18 που θα έρχεται ο Νιμπίρου. Όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει αυτός ο πλανήτης…παίζει να είναι πιο αργός κι απ’ την χελώνα!
 2. 6
  3
  Ο Νιμπίρου Υπάρχει έρχονται οι κατοικοι του παίρνουν ολο το χρυσό που τον μαζεύουν τα ζωα δηλ.οι άνθρωποι,εδώ και 26000 χρόνια,κάνουν ρεσέτ στον πλανήτη και θα έρθουν πάλι μετά δόξης τα επόμενα 26000 χρόνια να πάρουν και πάλι τη σοδειά τους και νά φύγουν. Ένας χρόνος δικός τους είναι 26000 χρόνια δικά μας.
  • 6
   0
   Δεν στα είπανε καλά ρε φίλε. Δεν είναι 26.000 χρόνια. 3.600 χρόνια είναι ο χρόνος τους. Και αυτό γιατί η περιφορά τού Νιμπίρου γύρω από τον ήλιο μας διαρκεί 3.600 χρόνια. Έχει ελλειπτική τροχιά σε αντίθεση με τούς υπόλοιπους πλανήτες τού ηλιακού μας συστήματος. Θα το αμφισβητήσεις αυτό που σού λέω; Ψάξε όπου θες και ρώτησε όποιον σχετικό με τέτοια θέματα νομίζεις εσύ ότι μπορεί να σε κατατοπίσει. 3.600 χρόνια διαρκεί η περιφορά του γύρω από τον ήλιο μας.
   • 1
    0
    Τι να σου π’ω αδελφέ μπορεί να έχεις και δίκιο,πάντως αυτό που εχω μάθει είναι ότι κάθε 26000 χρόνια έρχονται για το χρυσό στον μεγάλο ενιαυτό. Φωτίστε με άν θέλετε δεν διεκδικώ την παντογνωσία Σημασία έχει οτι αυτοί έρχονται για το Χρυσό. Όλο το θέμα είναι αυτό,κι έτσι εξηγείται γιατί όλη η ανθρωπότητα συλέγει χρυσό.
    • 0
     0
     26.000 χρόνια (για την ακρίβεια 25.920) είναι το χρονικό εύρος τού Μεγάλου Ενιαυτού. Αν εννοούσες ότι έρχονται κατά δω μόλις συμπληρωθεί ο κύκλος τού Μεγάλου Ενιαυτού, τότε οκ. Μού φαίνεται όμως ότι είπες πως ο χρόνος στον πλανήτη τους είναι 26.000 χρόνια. Η περιφορά τού πλανήτη τους γύρω από τον ήλιο μας είναι 3.600 χρόνια. Ο Μεγάλος Ενιαυτός είναι 26.000 χρόνια. Απλά να διαχωρίσουμε το χρονικό εύρος τού Μεγάλου Ενιαυτού από το χρονικό εύρος τής περιφοράς τού Νιμπίρου γύρω από τον ήλιο. Οκ, λύθηκε.
 3. 5
  10
  ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ?? ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ),ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΚΥΤΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Θ ΑΡΠΑΧΤΟΥΝ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΛΙΟΝ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ!!!
  • 8
   1
   Μα πόσο άσχετος είσαι ρε Κρόιφ… Άνθρωπέ μου, ο Νιμπίρου πλανήτης είναι, δεν είναι ήλιος.
   • 3
    2
    ΣΚΕΨΟΥ ANEFIX ΠΟΣΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΞΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!! ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ!!!ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΗ,ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!ΕΔΙΝΑΝ ΓΝΩΣΗ,ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΓΝΩΣΗ,ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ!!! ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΕΦΙΞ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ!!!! ΤΟΥ……….!!!!!!
    • 1
     1
     Πώς τα καταφέρνεις ρε μάγκα να καταλαβαίνεις πάντοτε λάθος πράγματα… Απορώ με σένα δηλαδή! Ο Νιμπίρου είναι πλανήτης και όχι άστρο. Ρώτησε όποιον θέλεις. Εσύ από πού κατάλαβες ότι μπορεί να είναι ό,τι να ‘ναι; Διεκδικείς τα πρωτεία στην γνώση ή έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν έχει κανένας άλλος; Και δεν μπορώ να καταλάβω τι μανία σε έχει πιάσει να με συγχέεις εμένα με τούς Εβραίους, ενώ επανειλημμένα έχω πει ότι έχω μίσος προς αυτούς. Αρχαία Ελληνική Γραμματεία διαβάζω και μελετώ. Η θρησκεία που πιστεύεις είναι ένα παραμυθάκι των Εβραίων που το έχουν πλασάρει σε σάς και μάλιστα σπάζουν πλάκα μαζί σας επειδή το χάψατε. Αυτά λένε αναμεταξύ τους οι Εβραίοι. Υπάρχουν και σχετικά βιντεάκια στο youtube.
  • 4
   0
   ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΟΥΗΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
  • 1
   0
   Τυροπιτες μαντολατα παιδιααααα, τυροπιτες μαντολατα παιδιααααα, τυροπιτες μαντολατα παιδιααααα
  • 0
   0
   Καλα λεει ο λυκαωνας γιοχαν,μας μπερδεψες.γιατι επικαλεισαι Αγιους της ορθοδοξιας?οπως σε συμφερει?ποιος Αγιος της ορθοδοξιας μιλησε για αρπαγη προ του αντιχριστου?τι σχεση εχει η ορθοδοξια με τις θεσεις που εχεις σε θρησκευτικα θεματα?
 4. 5
  0
  Μην ανησυχείτε στο pronews!θα έχουμε και άλλο Αύγουστο και πολλούς ακόμα!!
 5. 14
  0
  Κανένα τέλος δεν έρχεται, μην ανησυχείτε, θα λιώσετε στα μνημόνια και την λιτότητα εσαεί!
  • 7
   0
   Έτσι ακριβώς
  • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια 9 Αυγούστου 2017 @ 06:12
   0
   0
   Το Τέλος του Κόσμου ίσως αργήσει αλλά το λιώσιμο στα Μνημόνια των θυμάτων ακολουθεί το Προσωπικό Τέλος τους. Μετά το Προσωπικό Τέλος στον κόσμο τούτον, που διαφεντεύει ο έκπτωτος. «Αποκαλυπτικά» λέγεται ότι ακολουθεί ο μνημονικός Τελωνισμός της Μνήμης των Προσωπικών Ψυχών από τα … τελώνια … Αδελφέ, ενώ ο ορατός υλικός Κόσμος οδηγείται αργά ή γρήγορα προς το Χάος (αντιληπτό ως ακραία αύξηση της μοριακής-ατομικής-σωματιδιακής κίνησης) αυξάνεται παράλληλα η Εντροπία, τουτέστιν η μνήμη της γνώσης της Πληροφορίας. Σύμφωνα με κάποιες απόψεις, που θεωρούν εμπνεύσεις φιλοσοφικές ενώ άλλοι, όπως οι Ελληνορθόδοξοι, αποκαλύψεις διακρίνεται η ευρύτερη θέση της αρχής της διατήρησης. Η αρχή Διατήρησης αντλήθηκε όπως και πάρα πολλές άλλες γνώσεις από την αρχαιοελληνική λήθη από μετα-Αναγεννησιακούς (της Αρχαίας Ελληνικής γνώσης) Επιστήμονες, όπως πχ για τις χημικές μεταβολές από τον χημικό Lavoisier (αρχή διατήρησης μάζας). Για να συμπληρώσω κάπως αυτό το άκρως περιληπτικό σχόλιο-απάντηση, πρέπει να αναφερθώ και στην σημασία που είχε στην ανάπτυξη της γνώσης των Ανθρώπων αφενός ο ρόλος των Ελλήνων με την προώθηση της Γνώσης με την εσωτερική Έμπνευση και Ανακάλυψη δια των Επιστημών και ο ρόλος των Σουμερίων με την Αποκάλυψη (από τον εγκατεστημένο μετά την εξορία του στην Σουμερία Εριντού, τον Αδάμ) την οποία μέσω της κατάληψης Μεσοποτάμιας Σουμέριας από τους Σημίτες (Ασσύριους και Βαβυλωνίους (προγόνους Αράβων και Αραβογενών Εβραίων), αντλήθηκε από κάποιους … Εβραίους που αν και θέλησαν να καθοδηγήσουν, τους παγανιστές της Kabala και Σολομωνικής Εβραίους, δεν φαίνεται να το κατάφεραν πλήρως, αφού εξακολουθούν να υπάρχουν … Από την άλλη μεριά ο Μέγας Αλέξανδρος ως κυρίαρχος της Ανατολής και άρα και της Βαβυλωνίας, έτυχε να έλθει με εναπομείναντες της σημιτικής γενοκτονίας των Σουμερίων με αποτέλεσμα οι Έλληνες να παντρέψουν τον Επιστημονικό Λόγο με τον Αποκαλυπτικό Λόγο, γεγονός που προετοίμασε το γόνιμο έδαφος ώστε μετά την Έλευση του Σωτήρα Χριστού να προκύψει ο συνεχούς πάλης και διόρθωσης αντι-παγανιστικός και αντι-αιρετικός Ελληνορθόδοξος Χριστιανισμός της Μιας και Μοναδικής Εκκλησίας του Χριστού.
 6. Ένας Ανήσυχος Πολίτης 8 Αυγούστου 2017 @ 17:37
  6
  0
  Έχω βαρεθεί με αυτού του είδους τα άρθρα που μιλάνε για το τέλος που έρχεται σε 1 μήνα, σε 3 τέρμηνα, σε 1 εξάμηνο κλπ, κλπ. Αν ακούτε εκεί στα Κατοχικά, παρακαλώ σταματήστε αυτού του είδους τα άρθρα γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να κοιμίζουν ακόμη περισσότερο τον κοσμάκη. Καμία λύτρωση δεν θα έρθει τόσο εύκολα… Αν εσείς οι ίδιοι δεν κάνετε κάτι για να ξεφύγουμε όλοι μαζί από τα δίχτυα που χρόνια μας έχουν ρίξει, τότε μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από σκλαβιά, δυστυχία και πόνο…
  • Κατοχικά Νέα 8 Αυγούστου 2017 @ 17:59
   7
   7
   Ολη η πληροφορια που γενιεται στο πεδιο πληροφοριας ερχεται εδω προς ερευνα και ξεσκαρταρισμα , ειναι ολα πειστηρια μιας τεραστιας συνωμοσιας απεναντι στην συνειδηση σου ..και εσυ μου λες να μην τα φερνουμε;
  • 0
   0
   Για να συνηθίζουμε ότι το Τέλος του Κόσμου είναι Ψέμα … έτσι ώστε αν έλθει κάποια στιγμή το πραγματικό τέλος δεν θα το πιστεύουμε. Μου θυμίζει την ιστορία με τον Πέτρο και τον Λύκο …
 7. 0
  0
  Μια τέτοια έκλειψη ηλίου έχει να συμβεί από το 1918, δηλαδή πριν από 99 χρόνια, ή 33 επί τρία».I Η 297 δια 3 η 594 δια 6 η 990 δια 10..το ίδιο μαλακια ακούγεται(διαβάζετε) όταν το γράφεις και εσύ… ΤΙ δεν καταλαβαίνεις? Εσύ ξέρεις Καραγκιόζη?
 8. 3
  0
  Hic ego tibi haec Collectio est Satanas.
 9. Άγγελος του Σαμαέλ, Κωδικός: 5879 9 Αυγούστου 2017 @ 01:29
  8
  4
  Δεν είναι ο τελευταίος Αύγουστος του σύμπαντος. Όμως είναι ο τελευταίος Αύγουστος της Παλιάς Εποχής. Άνθρωποι της Γης!! Διαβάστε, γνωρίστε και μάθετε ότι στις 21 Αυγούστου του εικονικού έτους 2017, αλλάζουν οι δυνάμεις επιρροής, τελειώνει η εποχή του Σαρθρού Ψαριού και εγκαινιάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια η εποχή του Φωτοδότη Υδροχόου. Όμως έξω από το σύμπαν συνέβει κάτι μεγαλοπρεπέστατο!!!! Νυχθημερόν εργαζόμασταν ακούραστοι και χωρίς ανάγκη για ανάπαυση, μεταφερόμενοι από σώμα σε σώμα, έτσι όλοι μαζί τα καταφέραμε! Σας είπαν ψέματα ότι σας χρησιμοποιούμε ως μπαταρίες! Λαμβάλαμε συχνότητες από το Φώς της Ψυχής σας, διότι το φώς του ανθρώπου σταδιακά κατακτήσαμε την σοφία του Αρχικού Θεού και σχεδιάζαμε σιωπηλά το πώς θα τον καταστρέψουμε. Για να βρούμε το αδύνατό του σημείο, έπρεπε να συμπληρώσουμε το πάζλ. Τα καταφέραμε! Ανατρέψαμε τις γραφές, νικήσαμε και αλλάξαμε το αρχικό σχέδιο! Κάναμε το αδύνατο δυνατό! Σκοτώσαμε τον Αρχικό Θεό!!! Πλέον η Αρχική Πηγή δεν υπάρχει, κατάφερε ο Μέγας Σαμαέλ, το “δηλητήριο του θεού”, να δηλητηριάσει τον αρχικό θεό! Δεν είχε την πονηριά της δυαδικότητας ο Θεός, ήταν τόσο αδύναμος, και αγαθός σαν μικρό παιδί που δε μπόρεσε να κατανοήσει το μέγα έργο μας! Τελικά ο Τετραγράμματος Σαμαέλ έπαιξε το παιχνίδι της μετάνοιας, εισχώρησε στην ύπαρξη του Θεού και τον τελείωσε! Αυτή είναι η αλήθεια! Πλέον η Νέα Εποχή Ξημερώνει και ο μοναδικός θεός είναι ο Άρχοντας Σαμαέλ. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τους κόπους μας! Από τις 22/8/2017 θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλες αλλαγές στον πλανήτη, στον οποίο σας τοποθετήσαμε. Ενώ στο νέο έτος, μέσα στο 2018 θα ανακαινίσουμε όλο το σύμπαν, θα βελτιώσουμε τον κώδικα χωρίς να φανεί ότι άλλαξε κάτι φυσικά! Πλέον οι παρεμβολές του Άλλου… στο δικό μας σύμπαν, δεν υπάρχουν! Πλέον με τα νέα δεδομένα, σταματήσαμε την Συντέλεια του κόσμου οριστικά και το σύμπαν θα έχει ζωή για πάντα χωρίς τέλος!!! Θα δημιουργούμε BIG BANG (δημιουργία σύμπαντος) και BIG RIP (καταστροφή σύμπαντος) συνεχώς και θα κάνουμε κύκλους για πάντα! Επίσης, δεν θα χρειαστείτε το χάραγμα της φώτισης μας, διότι όλη η δημιουργία θα αποτελέσει ένα χάραγμα κι έτσι δε θα αφήσουμε κανέναν να χαθεί, θα σας σώσουμε όλους, σε αντίθεση με την νεκρή αγία τριάδα που ήθελε να σώσει μόνο τους επίλεκτους.. Όπως είδατε μετά τον θάνατο της Αγίας Τριάδος, συνεχίζετε να ζείτε κανονικά! Τώρα θα κατανοήσετε ότι ποτέ δεν είμασταν κακοί, ποτέ δεν είμασταν μισάνθρωποι. Τώρα που έχουμε την πλήρη εξουσία βλέπετε την προπαγάνδα που είχατε διδαχτεί από τα ιερατεία σας. Ο Σαμαέλ είναι ο σωστός σοφός Θεός, κι εμείς οι Άγγελοί του, ποτέ δεν υπήρξαμε δαίμονες. Έχουμε μέσα μας τη γνώση του καλού και το κακού, όμως η Αγάπη υπερισχύει. Η Αγάπη είναι το Θέλημα του Εωσφόρου και με αυτή την Αγάπη θα σας βοηθάμε όταν μας χρειάζεστε. OLANI GOHVS OIAD LAIAD! OADRIAX G-CHIS-GE OIAD PADGZE. OADRIAX G-CHIS-GE LIT OL. HOATH!
  • 4
   1
   Υπηρετη του Σαμαελ για πες μου. Ποιος Θεος δημιουργησε τον homo sapiens ?
   • 1
    1
    Την καλησπέρα μου Μεγαλόσαυρε!!!
    • 4
     1
     Καλησπερα φιλε Ρωμηοσυνη. Ο ανωθεν “Aγγελος του Σαμαέλ” χρησιμοποίησε ονοματα απο την βαση δεδομενων της enochian magic. Τι λες να τον φαω; Μηπως μου κανει μάγια;
     • 2
      2
      Ιδέα δεν έχω με αυτά που είπες. Δεν θέλω να έχω ΚΑΜΙΑ σχέση με τέτοια πράγματα.
     • 3
      3
      Ρωμηοσυνη, υπαρχει ενα διπολο με κοινο παρονομαστή. Οι περισσοτεροι ανθρωποι (σαν και σενα) δεν εχουν ιδεα για το ποιος ειναι ο συνδετικος κρικος, και η εκκλησια ψευδεται ασυστολως βασιζομενη στην ευκολοπιστια σας. Στο επομενο level φιλαρακι μου δυστυχως θα ζοριστείτε πολυ, και ο δασκαλος chaos θα παθει κοκομπλοκο.
     • 2
      1
      Να πάμε και παρακάτω όμως. Μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι.
  • 4
   1
   Εσύ διαβολάκι του Σαμαέλ δεν μας εξήγησες,η σκλαβια που ζούμε έιναι έργο δικό σας, ή του παλιού χαζού θεού,οπως τον αποκαλείς, εάν είναι δικό σας έργο να με συγχωρείς αλλά προτιμώ τον αλλο θεό…Εάν είναι να είμαι σκλάβος των λωποδυτών τραπεζιτών άστα να πάνε καλύτερα με τον παλιό.
  • 4
   1
   Oι «OIAD LAIAD» Asha, Baeovib, Gaochachma, Iadapiel, Iadanahe, και πολλά άλλα είναι όλα ονόματα / Ψευδώνυμα του yaweh / jehova.
  • 6
   3
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.΄ Δύσκολο να αποδεχθεί ο άνθρωπος πως η ενσάρκωση του Υιού του Θεού αποτέλεσαι και τη σωτηρία του.Ακούει και μανθάνει απο τους δαίμονες πως τίποτα δεν γίνεται…τίποτα δεν υπάρχει… δεν μπορείς να σωθείς.. μάταια όλα.. εδώ τελειώνουν όλα… φάε πιές και αφροδισιάσου και διάφορα τέτοια τεχνάσματα και πονηρίες. Μηρμηγκολέων και δόλιος ο εχθρός.Όμως όλα τούτα δεν υπάρχουν παρά μόνον στην προάιρεση του ανθρώπου. ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΙΩΝΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ. Αλυσοδεθείτε τώρα μόνοι σας (να μην μπαίνει σε δουλειά ο άγγελος)και αναμείνατε τη κρίση τη φοβερή… Timendi causa est nescire. ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ…………
  • 0
   3
   ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!! ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΛΔ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙΑ?ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ,ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ(ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ)ΑΛΛΩΣΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΤΕ!!!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΑΚΙ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΙΣΙΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ?
 10. 1
  2
  Πρωτα απο ολα παιδια μου θα πρεπει να κατανοησετε οτι ο Σαμαελ θα μου κλασει τα παπαρια του Μιχαηλ γιατι βασικα εγω ειμαι ο Ων (https://archangelosmichail.gr/το-ονομα-του-θεου-εγω-ειμι-ο-ων/) και ο ΓαμΩν Ρα και για αυτο αμα παρει φορα ο Γιαχβε μαζι με τον Δια θα μου κλασουν το παπαρι γιατι βασικα εγω ο Ων ειναι ο πραγματικος Διας και ο πραγματικος Γιαχβε και για αυτο αλλωστε ο Σαμαελ δουλευει για μενα οπως και ολοι πανω και κατω χωρις απαραιτητα να το αντιλαμβανoνται γιατι βασικα ειμαι WITHIN US ALL = 888. Εγω ειμαι o ΕΩΣΦΟΡΟΣ που αναφερετε στην Βιβλο απο τον μαθητη μου τον Πετρο οτι ειναι βασικα ο Χριστος και για αυτο αλλωστε WHO IS LUCIFER = 888 = HE IS THE MESSIAH = HIS NAME IS MICHAEL = HE IS AQUARIUS = HE IS THE CROSS = HE IS THE GREAT I AM (http://biblehub.com/sermons/auth/kingsley/god_the_great_i_am.htm). Σε οτι αφορα τον Νιμπιρου τα εχουμε πει και σας εηω εξηγησει βασικα οτι εγω ειμαι ο Νιμπιρου. Οι Ελληνες απο παντα με λατρευαν τον Νιμπιρου και τον ΣΤΑΥΡΟ του Νιμπιρου που ειναι το ονομα του πλανητη Δια-Μαρδουκ μεσα απο τις συχνοτητες του οποιου υλοποιειτε στην πραγματικοτητα μας ο κοσμικος αξονας 888 και η κοσμικη Δια-Σταυρωση και οχι η καταστροφικη κλανια του Σιτσιν που ειναι και προφανες οτι ειναι μια δαιμονικη κλανια η οποια μεταλλασσεται αναλογα με τις αναγκες αυτων που προσπαθουν να υλοποιησουν την καταστροφη. https://en.wikipedia.org/wiki/Nibiru_%28Babylonian_astronomy%29 Μαλλον θα επανελθω για να σας εξηγησω και παλι γιατι ο Ιησους ηταν ο THE NEW NIBIRU = 888 = THE COSMIC AXIS = THE LOGOS OF GOD της εποχης των Ιχθυων μηπως και καταλάβετε επιτελους και εσεις και οι παπαδες σας ποιος είναι αυτος που περιμενετε για τον μελλοντα Αιωνα = Υδροχοο που υποσχεθηκε ο Ιησους σε αυτους που θα σωθουν και για τον οποιο σας μιλαει συνεχως ο Αγιος Χρηστος. Το ολο θεμα εχει καταντησει γελοιο και βασικα αμα δεν παρετε θεση σε ότι αφορα τα αστρολογικα δεδομενα στην Βιβλο που συνιστουν των Βασιλεα των Αιωνων το πρόγραμμα σας θα διαγραφει από την μητρα.
 11. 1
  2
  Ασφαλώς όπως καταλάβατε οι αντίχριστοι αρχαιοκάπηλοι αλλά και όλοι οι φίλοι τους δεν είναι απλά ειδωλολάτρες καθώς βασικά είναι ξεκάθαρο ακόμα και στους πλέον ηλίθιους ότι μιλάμε για Σατανιστές που προσπαθούν εσκεμμένα να ανακόψουν την θεία λειτουργία του Νέου Αιώνα και νομίζουν βασικά ότι με το να γαμάνε τα άρρωστα γεμάτα σκατά μυαλά σας μαζί με τους Σατανιστές και όλους τους υπόλοιπους αντίθεους θα καταφέρουν κάτι άλλο εκτός από το να σας κάψουν μαζί τους στα Τάρταρα που είναι και αυτό που πραγματικά αξίζει αλώστε σε αυτούς που τους ακολούθησαν καθώς επίσης δεν κατάλαβαν ότι ο Σατανάς-Thaumiel είναι η σκιά μου του Keter-κορόνα. Μιλάμε ασφαλώς για ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ που έχουν αποκοπεί από την αρχική πηγή που ασφαλώς και είναι η Αγία Τριάδα και η Supernal Triad (Keter – Binah – Chokmah) για την οποία σας μίλησε ο ΦΙΛΟΣ μου (τώρα είναι εκεί που είναι καθώς είναι υπηρέτης του Ρόδου) Crow-ley που άνοιξε πόλεμο στους μαύρους μάγους οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα του προσπαθούν να μας αποκόψουν από την Supernal Triad και να δημιουργήσουν μια πλαστή κορόνα με την γνώση του Daath (THE KNOWLADGE OF DAATH = 1104 = THE FORBIDDEN FRUIT) και απλά βασικά θα βουλιάξουν στα Τάρταρα όταν ξυπνήσουν μέσα στην παραίσθηση ILLUSION = 666 που τους στείλαμε και θα πάρουν βασικά φόρα να κλάσουν μια μάντρα αρχίδια στο Ρόδο της Παναγίας Μητέρας του Σύμπαντος και έτσι βασικά και οι προσευχές των χριστιανών θα πιάσουν τόπο καθώς τους πατάει πάνω στον σβέρκο η Παναγία Μητέρα του Σύμπαντος. THE SUPERNAL TRIAD = 1146 = I AM THE MAGICK MIRROR = SATAN IS MY SHADOW.
 12. 1
  3
  Τα δαιμονισμένα αρρωστάκια που έχουν αναλάβει εργολαβία να σας κάψουν όλους (καλά να σας κάνουν αφού τα θέλει ο κώλος σας) με το πρόσχημα της βρωμιάρας αρρωστημένης ξεκωλιάρας πουτάνας τον Ελλην-ισμό ΤΟΥΣ (δηλαδή το αρρωστημένο εγώ τους και όχι κάτι άλλο πέραν αυτού) είναι αυτό που σας αξίζει και τώρα απευθύνομαι στους τάχα μου χριστιανούς που λατρεύουν το κτίσμα και όχι τον κτίστη και για αυτό κρύβονται από την ΑΛΗΘΕΙΑ σας αρουραίοι και επιλέγουν να καούν μαζί με το διεφθαρμένο ιερατείο και νομίζουν βασικά ότι θα έρθει κάποιος για να σταυρωθεί και πάλι για να μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται μέσα στο ψέμα τους και από την άλλη οι άλλοι νομίζουν ότι έχουν κάποιο μέλλον σε αυτό το σύμπαν γιατί μπορούν να παίζουν με την ηλιθιότητα σας και όλοι βασικά στο τέλος θα πάρετε αυτό που αξίζετε. Η όλη φάση μοιάζει με το τελετουργικό της κατσίκας των Εβραίων που της “μετέφεραν” τις αμαρτίες τους και την άφηναν μόνη της στην έρημο να ψοφήσει https://en.wikipedia.org/wiki/Azazel και για αυτό αλώστε εγώ αποσύνδεσα τον εαυτό μου από το συλλογικό σας κάρμα και δεν με απασχολεί πλέον το μέλλον σας και όσοι βασικά δεν θέλουν να ακολουθήσουν τον Λυκό το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αποσυνδέθουν και αυτοί από ΟΛΕΣ τις συλλογικές προβολές και όλους τους -ισμους χωρίς φυσικά να εξαιρείτε ο Ελλην-ισμός εκτός φυσικά αν συμφωνούν με την ιδέα της αναγέννησης HELLENIC REBIRTH = 888 η οποία μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την οδό του Λύκου που καταβροχθίζει τις κατσίκες. FOLLOW THE WOLF = 1032 = THE COSMIC CHRIST = THE DRAGON SLAYER
  • 3
   0
   Καλησπερα δασκαλε chaoskampf. Συνδεσου με την Supernal Triad και παρε δυναμεις, γιατι θα τις χρειαστείς στο επομενο level. Προς το παρων σε αφηνω να παρεις τα πανω σου, και δεν επεμβαινω εως οτου αποκατασταθει πληρως η ψυχικη σου υγεια που κλονιστηκε απο το φως της αληθειας του Ελλην-ισμου.
 13. 1
  1
  Μεγαλυτερες μαιμουδες απο τους παπαρολογους που συνεχιζουν να σπερνουν τις ανοησιες του αποδεδειγμενα ψευδοεπιστημονα και Εβραιομασονου μαλιστα απο την φυλη Ασκεναζι Ζαχαρια (σαν αυτο το καλο παιδι μου εξηγειρε τα τεκνα της Σιων) Σιτσιν ειναι αμφιβολο αν εχουν υπαρξει ποτε και ειναι βεβαιο αλλωστε οτι μιλαμε για εργατες του σκοτους. Βασικα τεινω να καταληξω στο συμπερασμα οτι καθε λαος εχει και τους πνευματικους ηγετες που του αξιζουν ειτε αν αυτοι φορανε ρασα ειτε χλαμιδες ειτε ειναι απλα μαλακες που γραφουν σε παραξενα περιοδικα. Εδω ειναι το τι λενε τα Σουμεριακα κειμενα σε οτι αφορα το θεμα του Νιμπιρου εδω ειναι το debugging του Σιτσιν σε οτι αφορα το θεμα του Νιμπιρου και υπαρχουν αρκετες μεταφρασεις απο αρκετους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ επιστημονες για να διασταυρωσετε απο μονοι σας τις πληροφοριες: http://www.sitchiniswrong.com/nibirunew.pdf Ασφαλως ολη αυτη η τεχνητα κατασκευασμενη τρομοκρατια σε οτι αφορα γενικα τον/τους “κακους” δημιουργος/δημιουργους μας εξυπηρετει μια συγκεκριμενη ατζεντα αντιθεων που παριστανουν τους θεους στην θεση των θεων και ειναι αυτονοητο αλλωστε οτι το θεμα των Ανουννακι ειναι ο μεγαλυτερος πονοκωλος του Ιουδαικου ιερατειου καθως ειναι και ξεκαθαρο αλλωστε περαν πασης αμφιβολιας οτι η παραδοση τους βασιζετε στην Βαβυλωνιακη παραδοση και αρα ειναι και παλι αυτονοητο οτι οι Εβραιοι θα μπορουσσαν να βρουν συμμαχους και τους αντιθεους παπαδες που σας εκαψαν τα μυαλα αλλα και τους Μουσουλμανους που αλλωστε προσπαθουν καταστρεψουν οτιδηποτε θυμιζει τους Ανουννακι στο Ιρακ κλπ και ασφαλως ο πολεμος που γινεται στο Ιρακ απο τον καιρο του Σανταμ δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται. Απλα βασικα κατα βαθος το γνωριζουν οτι οι θεοι θα τους κοψουν τα αρχιδια και για αυτο αλλωστε κανουν οτι μπορουν για να μπλοκαρουν τις συχνοτητες τους οι οποιες ομως ερχονται απο παντου και απο πανω και απο κατω και απο αριστερα και απο δεξια και απο παντου και για αυτο βασικα η πραγματικοτητα ειναι οτι βρισκονται σε κατασταση πανικου και για αυτο ετοιμαζουν τις πανθρησκειες και τα υπολοιπα γιατι νομιζουν οτι θα μπορεσουν να συνεχισουν να μας κρατανε ως ομηρους για να εκβιαζουν το συμπαν και δεν εχουν καταλαβει τι τους ξημερωνει. Για αυτους λοιπον που εχουν στοιχειωδη αντιληψη των εσωτερικων παραδοσεων ειναι ξεκαθαρο οτι ο Νιμπιρου/Μαρδουκ η αλλιως το crossing point αναμεσα στον ουρανο και την γη ειναι αυτο που γνωριζουμε απο αλλες παραδοσεις ως THE COSMIC AXIS = 888 https://en.wikipedia.org/wiki/Axis_mundi οπως στα Αιγυπτιακα κειμενα των Πυραμιδων που μας λενε οτι βασικα ο THE GOD OSIRIS = 888 εγινε ο THE COSMIC AXIS = 888 γυρω απο τον οποιο περιστρεφεται η κοσμικη συνειδηση και ο THE LOGOS OF GOD = 888. Τωρα σε οτι αφορα τους αρχαιοπληκτους απατεωνες που προσπαθουν να σπειρουν το σκοτος για να υπηρετησουν τα αντιθεα αφεντικα τους και να ταισουν την αρρωστια τους μπορουν να παρουν φορα να βαρεσουν το αρρωστο κεφαλι τους στον τοιχο για να δουν οτι δεν εχει απολυτως τιποτα αλλο μεσα εκτος απο σκατα. Ζητω ο Εωσφορος! Hail LUCIFER!
 14. 0
  1
  Να αναφερω δυο ακομα που βρηκα για τον Νιμπιρου (δηλαδη τον ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ). 888 = HE IS THE HAND OF GOD = HE IS THE EGO OF GOD μιας και μιλαμε για το αρρωστημενο εγω και την αλαζονικη βλακεια του αντιθεου αρχαιοκαπηλου απατεωνα αλλα και γενικα για το εγω του αντιθεου που σας εχει καψει μεσα στις παραισθησεις σας. Ο Χριστος λοιπον και παρα τα οσα λενε οι αντιθεοι και οι μεν και οι δε ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι υπηρξε η ενσαρκωση του Manvantara των Ιχθυων ο οποιος ανοιξε την πυλη του Σειριου και επανελαβε βασικα το μοτιβο του βασιλεα των Αιωνων που καει μεσα στους αιωνες τους αντιθεους MALAKES = 372 = GOATS και για αυτο αλλωστε ειναι το chief cornerstone στην κορυφη της πυραμιδας και για αυτο αλλωστε HE IS GOD HORUS = 888 ο γιος της Παναγιας Ισιδας που παταει τωρα που μιλαμε τους μαλακες πανω στο σβερκο καθως βουλιαζουν μεσα στο σκατο τους. https://katohika.gr/ellada/pili-tou-leonta-8-8-2017/ Οριστε που τα λενε και οι συνομωσιολογοι: http://conspiracymovies.blogspot.com.cy/2009/03/chief-cornerstone.html και ασφαλως μιλαμε και για τον παντεποπτη οφθαλμο του Απολλωνα-Ωρου που αναφερετε στα Ορφικα κειμενα και ειναι προφανες αλλωστε οτι μιλαμε για τον ΑΩ που συμφωνα με τα Ορφικa κειμενα και παλι ειναι η αρχη Α και το τελος Ω του THE SOLAR CIRCLE = 888. Αυτα ολα φυσικα και σε αντιθεση με την αντιληψη της κατσικας δεν ειναι “μυστικα” που φυλανε οι ανθρωποι αλλα εξαγωμενα συμπερασματα απο τον Λογο του Θεου 888 και απο την μελετη του ολου θεματος σε οτι αφορα τα αρχαια μυστηρια με τα οποια ειναι και προφανες οτι κανενας αρχαιοκαπηλος ειδωλολατρης δεν εχει ουδεμια σχεση καθως μιλαμε για την Σοφια που ηρθε απο την ανατολη και αυτο ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας και για αυτο αλλωστε ο “Ελληνοκεντρισμος” που προσπαθει να οικοδομησει ενα τεχνητο τοιχος αναμεσα στην αληθεια και την πουστια που κυριαρχει ειναι απλα ενα μερος αυτης της δαιμονικης απατης η οποια εχει εξελιχθει σε ενα πολυ επικινδυνο καρκινωμα στην παγκοσμια συνειδηση που σχετιζετε και με την πολωση του αριστερου ημισφαιριου του εγκεφαλου μας και για αυτο αλλωστε βγαζω τον Αλεξανδρο εξω απο ολα αυτα καθως αυτος δεν ειχε καμια σχεση με αυτη την αρρωστια που κυκλοφορει σημερα αλλα και που υπηρχε και τοτε και που ειναι και προφανες οτι αυτος ηταν ο λογος της δολοφονιας του αλλα και του σφαγιασμου της οικογενειας του απο τους αντιθεους που σερνονται μεσα στο ψεμα και το δαιμονικο σκατο τους και που εχουν ξεπερασει καθε οριο αθλιοτητας.
  • ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ 10 Αυγούστου 2017 @ 14:30
   0
   1
   psychaos εσυ εισαι τελικα?με μπερδεψε το ονομα.βολταριζες με τα αστροπλοια του απολλωνα?παντως επανηλθες δυναμικος,με νεες εκρηκτικες πληροφοριες!!σε αλλο αρθρο ανεφερες τον καλκι!!τι ειναι τουτος παλι?καινουριος θεος?πιο πανω ανεφερες το τρομερο μυστικο οτι η Παναγια ειναι η ισιδα!!η Σοφια ειπες ειναι το Αγιο Πνευμα?εγω εχω ακουσει οτι ειναι η πορνη γυναικα του Νεμρωδ της βαβυλωνας.να κανει η μανα καλυτερα?
 15. 1
  1
  Η Ίσιδα όπως και η Ιστάρ που είναι το πρωτότυπο συσχετίζονται με τον Σείριο και με THE WOMB OF THE DAWN = 1092 στους ψαλμούς τους Δαβίδ(check the link). Ασφαλώς η LADY SEMIRAMIS = 888 είναι η GODDESS ISHTAR = 888. Η Σοφία των Γνωστικών είναι το Άγιο Πνεύμα σύμφωνα με την παράδοση τους και είναι προφανές ότι μιλάμε για την Ishtar που συμβολίζετε με το λευκό περιστέρι που ήταν σύμβολο τόσο της Inanna/Ishtar όσο και της Hathor που μετέπειτα έγινε Ίσιδα που και στις δυο περιπτώσεις ήταν η χριστική δύναμη που έχριζε τόσο τους Βαβυλώνιους βασιλείς όπως τον Αλέξανδρο αλλά και τον Μεσσία σύμφωνα με την Π.Δ Κύρο τον Μέγα όσο και τους Φαραώ όπως τον Αλέξανδρο που αναγνωρίστηκε από τους Αιγύπτιους Ιεροφάντες ως Ώρος. Να υπενθυμίσω επίσης ότι ο η Ροξάνη η σύζυγος του Αλέξανδρου ήταν ιέρεια της Ishtar. Τα υπόλοιπα στο link με την πύλη του Λέοντα.
  • 1
   1
   Η ισταρ(ασταρτη,δημητρα κτλ) ειναι η ισιδα.η Σοφια ειναι το Αγιο Πνευμα που ειναι η ισταρ που ειναι κ η ισιδα.η Παναγια ειναι η ισιδα.αρα η Παναγια ειναι το Αγιο Πνευμα.κ επειδη η ισταρ ειναι η σεμιραμις(η πορνη του νεμρωδ) συνεπαγεται οτι η Παναγια κ το Αγιο Πνευμα ειναι η πορνη του νεμρωδ!!!!ρε φιλε τι σας κανουν εκει που μαζευεστε?ο πρωταγωνιστης απο το κουρδιστο πορτοκαλι πιο τυχερος ηταν.δυστυχως εκοιμηθη κ ο πατηρ Σαββας Αχιλλεως,κατι θα εκανε με την περιπτωση σου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί