in

Ο Κωδικας θανάτου φωνάζει από το ENOLA GAY 811

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Κωδικας θανάτου φωνάζει από το ENOLA GAY 811

Enola Gay in Simple Gematria equals: 80

Harry S Truman in Jewish Gematria equals: 1110= 111 

Hirohito in Simple Gematria equals: 102= 111

7 άνδρες πλήρωμα + 1 (ENOLA GAY)= 8

KORAKAS NEWS

Report

What do you think?

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

One Comment

Leave a Reply
 1. «είναι πλέον καιρός οι επιστήμονες, ιδιαίτερα εκείνοι που διατείνονται ότι ξέρουν τα πάντα, να κάνουν ένα διάλειμμα και να αναλογιστούν τα όσα δεν ξέρουν. Και το αποτέλεσμα αυτού του απολογισμού να το γράψουν σε μια πινακίδα που θα κρεμάσουν έξω απ’τα γραφεία τους….αλλά ας μην ανησυχούν… η πινακίδα θα είναι πολύ μικρή, γιατί θα περιέχει μια μόνο λέξη, ή μάλλον έναν αριθμό τον 137» Ρίτσαρντ Φάινμαν

  Ο εβραϊκής καταγωγής Ρίτσαρντ Φάινμαν, βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ για την εργασία του στην κβαντική ηλεκτροδυναμική συμμετείχε στο Σχέδιο Μανχάταν.

  Ο Γκέρσομ Σόλεμ [ειδήμων του ιουδαϊκού μυστικισμού] σε συζήτηση με το Βίκτορ Βάισκοπφ – Εβραίος εκ Βιέννης/ γνωστός στους συναδέλφους του ως Προφήτης του Λος Άλαμος/ κεντρική φιγούρα του Σχέδιου Μανχάταν/ &Γενικός Δ/ντής στο CERN
  τον ρώτησε αν υπάρχουν στη φυσική κάποια ανεξήγητα μυστήρια. Και ο Βάισκοπφ απάντησε «Ναι, υπάρχει ο αριθμός 137…» για να του απαντήσει ο Σόλεμ «Δεν το ξέρεις βέβαια, αλλά ο αριθμός 137 σχετίζεται με την Καμπάλα»

  Καμπάλα [μεταγραφή: Qabbālâ= παραλαβή/παράδοση ] στα εβραϊκά: קַבָּלָה
  קַבָּלָה” = 137[Hebrew Gematria]

  Και ο παραδοσιακός Καμπαλιστής κατά τον Ιουδαϊσμό, ονομάζεται Mequbbāl ( מְקוּבָּל )
  “מְקוּבָּל” =52 [Hebrew Ordinal]

  13/8/1942 ξεκινά το Πρόγραμμα Μανχάταν
  15/8/1947 παύση του προγράμματος
  5 χρόνια και 2 ημέρες → 52

  Ο 137 είναι ο 33ος πρώτος αριθμός

  Από τις 15/8 απομένουν 138 ημέρες έως το τέλος του έτους
  138 = 2 x 3 x 23
  Το 138 μας δίνει τις απαρχές του προγράμματος 13/8
  ” Beirut Lebanon” = 138 [English Ordinal]
  https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h3844
  Λίβανος = Λευκό Βουνό “לְבָנוֹן” = 138 [Hebrew Gematria]

  15/8
  1534 – Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα η θρησκευτική Εταιρεία του Ιησού (Ιησουίτες)
  1945 – Η Ιαπωνία παραδίδεται άνευ όρων στις ΗΠΑ.
  1961 – Αρχίζει να χτίζεται το Τείχος του Βερολίνου που για χρόνια θα χωρίζει τη Γερμανία σε ανατολική και δυτική.

  Στις 27/4/2020 118η ημέρα του έτους αναρτάται το παρακάτω άρθρο

  https://www.wsj.com/articles/the-secret-group-of-scientists-and-billionaires-pushing-trump-on-a-covid-19-plan-11587998993

  Μυστική ομάδα επιστημόνων που υποστηρίζεται από δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ υπέβαλε σχέδιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Επικεφαλής των επιστημόνων «για να σταματήσει ο Covid-19» είναι ο 33χρονος γιατρός – επιχειρηματίας Δρ. Tom Cahill
  Μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων που χρηματοδοτούνται από μερικούς δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ, ισχυρίζονται ότι έχουν απάντηση στην πανδημία του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα υπέβαλε στον Λευκό Οίκο, διακριτικά, μια έκθεση 17 σελίδων στην οποία διατυπώνουν συγκεκριμένες συστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ανορθόδοξων μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.
  Επικεφαλής της 12μελούς ομάδας επιστημόνων που αυτοαποκαλούνται επιστήμονες για να σταματήσει ο Covid-19, είναι ο 33χρονος γιατρός, επιχειρηματίας, Δρ. Tom Cahill. Η ομάδα λέγεται ότι εκπονεί ένα σχέδιο στο οποίο αναφέρονται ως «Πρόγραμμα Μανχάταν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού»
  Η έκθεση πέρασε από την πίσω πόρτα και παραδόθηκε στον Αντιπρόεδρο Mάικ Πενς και σε ορισμένα άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με την Washington Post
  Με την κωδική ονομασία Πρόγραμμα Μανχάταν αναφέρεται το άκρως απόρρητο αγγλο-αμερικανικό πρόγραμμα παραγωγής πυρηνικών όπλων που αναπτύχθηκε περί το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καταστρέφοντας πολλές ζωές. Στο παρόν σενάριο, οι επιστήμονες αναφέρονται στην ιδέα ως πόλεμο ενάντια στον κορωνοϊό.

  Η ομάδα περιλαμβάνει βιοχημικούς, έναν ανοσοβιολόγο, ένα νευροβιολόγο, ένα χρονοβιολόγο, έναν ογκολόγο, ένα γαστρεντερολόγο, έναν επιδημιολόγο και έναν πυρηνικό επιστήμονα.
  Καλές διασυνδέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ

  Η ομάδα επιστημόνων, δισεκατομμυριούχων και κατόχων βραβείων Νόμπελ, είναι δεόντως συνδεδεμένοι με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Το σχέδιο λέγεται ότι αποτελείται από τέσσερα στάδια σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης θεραπειών μετά την αξιολόγηση της εμπειρίας πολλών κρατών. Λέγεται επίσης ότι διαθέτουν σχέδιο για τη γρήγορη παραγωγή εμβολίου για τον κορωνοϊό.
  Αναφέρεται ότι έχουν συζητήσει για τον έλεγχο, την αγωγή, την ανίχνευση και τη θεραπεία του νέου κορωνοϊού στη χώρα.
  “Είμαστε μια ομάδα ενθουσιωδών πολιτών-επιστημόνων που προσφέρουν τέσσερις πραγματοποιήσιμες, ακομμάτιστες προτάσεις για την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών θεραπειών και εμβολίων COVID-19, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και για να επαναφέρουμε την κοινωνία μας, κατά τρόπον που να περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης κρουσμάτων COVID -19 στο μέλλον”, δήλωσε η ομάδα στην Washington Post.
  Σύμφωνα με το άρθρο, ο Cahill συναντήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα τον Μάρτιο. Μερικοί από τους επενδυτές που αναζητούσε ο Cahill, εμπλέκονταν με στενό συνεργάτη του αντιπροέδρου της χώρας.

  Τώρα θα το αναφέρω και ας βγει άκυρο
  1+6 +8 +2+0+2+0 =19
  Από τις 16/8 απομένουν 137 ημέρες έως το τέλος του έτους. Ενώ συμπληρώνονται 111 ημέρες από τις 27/4/2020 118η ημέρα του έτους [ανάρτηση άρθρου Washington Post]

  Και ο αριθμός 139 αποτελεί δίδυμο πρώτο αριθμό του 137

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

‘Η ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

Πλησιάζει η ώρα….