Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

09:56 - 02/05/2023

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο Γεωργιανός: τον Καιρό του Αντιχρίστου η ανθρωπότητα θα ζητάει βοήθεια από τους εξωγήϊνους χωρίς να γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι δαίμονες….

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο Γεωργιανός: τον Καιρό του Αντιχρίστου η ανθρωπότητα θα ζητάει βοήθεια από τους εξωγήϊνους χωρίς να γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι δαίμονες…. βίντεο

Ανακάλυψα ακόμη έναν τρελλόν που είπε ότι οι εξωγήϊνοι είναι δαίμονες πριν από εμένα, όσους τέτοιους εύρω θα σας τους παρουσιάζω.

Στους έσχατους καιρούς μην βλέπετε το διάστημα θα πλανηθείτε από ψευδοσημεία , όπως κυανές ακτίνες και ολογράμματα τα λένε !

[γκριμάτσες τραγωδίας στο πρόσωπο του Αγίου Γαβριήλ του Γεωργιανού]

Θα κατεβάζει πυρ εξ’ ουρανού !

Αποκ. 13,13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.

13 = 1 Θεός 3 Πρόσωπα και 1 Όφις Αρχαίος 3 Πρόσωπα-Βατράχοι Αποκάλυψης = ασπούμε 13,13 [13Χ13=169=70=7] οι 6 αναγραμματισμοί του 169 = 3552 = 555 = 15 = 6 [ο 5 είναι ο έκτος αριθμός, πρώτος ο μηδέν].

Σιγά τα ωά , άφρονες , με την σημερινή τεχνολογία , μπορεί να στείλεις , πυρ στον ουρανό ή να κατεβάσει πυρ εξ’ ουρανού , ….

Ο διάβολος γίνεται εξωγήϊνος , είναι πανεύκολο , σας είχα πει ότι εάν ερχόταν αυτοπροσώπως ο διάβολος , θα σας έκανε όλους Πιστούς , τότε έρχεται σαν άνθρωπος από τα ξένα , από τα μακρυνά , σου λέγει μάλιστα ότι εσύ ο Έλληνας είναι από το επόμενο Γαλαξία για να πάρεις πάνω σου ότι είχες διαστημόπλοιο , όταν οι άλλοι κοιμώντουσαν στα δένδρα και έτρωγαν κορμούς , κούνια της βλακείας που σε κούναγε και σε κουνάει , πνευματόκουνε !

Άρα , αν ζουν , ανάμεσα , μας , είναι δαίμονες , και έκτοτε ζούσαν , ανάμεσα μας ανεξαιρέτου και ασχέτου πυκνότητος σώματος , ήτοι σάρκας ή αύρας ή άλλως πως ,

Και σου έλεγα , αν μπορούσε να σε νικήσει , θα το έκανε , ο εξωγήϊνος , άρα τε , δεν μπορεί , και προσπαθεί , να σε νικήσει , με τες φαντασιόπληκτες αυταπάτες σου διά των ψευδαισθήσεων που σε θρέφει , θα σε κάνει και μεταλλαγμένο και πριν καν προκύψει η λέξη μεταλλαγμένος και μετάνθρωπος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης , σου έλεγα ότι είναι γραμμένο σε προφύτη της Παλαιάς Διαθήκης , θυμάσαι , εάν τα έβλεπες από το 2010 μ.Χ. …..

Πως έχω και απτά , εν πράξει , μαθήματα , αποδείξεις ; στο ξανά είπα….

Μία ημέρα πηγαίνοντας εκτός οικισμού προς το σπίτι μου , πριν από , περίπου 25 τουλάχιστον έτη , είδα έναν στρογγυλό φως στον ουρανό , η λάμψη του συγκεντρωμένη δεν έφευγε προς τα έξω , διαφορετικό , έμοιαζε με διαστημικό όχημα , το ακολούθησα ως έξω από το Ξυλοφάγου και είπα: ελάτε προς τα εδώ , σε ταχύτητα φωτός με πλησίασαν με μανία και τότε φοβισμένος και επειδή δεν τους είχα εμπιστοσύνη είπα: Ιησούς Χριστός Νικάει και όλα τα κακά σκορπάει , τότε έκανε κλίση προς φυγήν και εξαφανίστηκε , ως να μην εμφανίστηκε ποτέ ,

Γιατί είναι όλοι οι εξωγήϊνοι άνοστοι , ναι άνοστοι είναι !

Σε άλλες εποχές εμφανίζονταν άλλως πως , σε τούτη την εποχή άλλως πως , προσαρμόζονται με τον νου και την σατανική εκπαίδευση της ανθρωπότητος και την εξέλιξη προς την αυτοκαταστροφή και την διαπλάνηση της ,

Χιλιάδες άνθρωποι , πιστεύουν ότι θα σώσουν την ανθρωπότητα οι εξωγήϊνοι , άλλοι ότι μας περιμένουν να εξελιχθούμε ! τι να εξελιχθούμε τα υπερχάλια και την υπεράγνοια μας έχουμε , συν την υπεραδικία μας , την υπερυποκρισία μας , την υπερασωτεία μας , από την εξέλιξη τινός Λαού φαίνεται πού βαδίζει και ποίος θεός τους περιμένει !

Σε άλλες εποχές ο διάβολος έξέρχετο εκ της κουφής γης , θα έρθει απ’ εκεί και πάλιν , και μάλλον το υπονοεί η Αποκάλυψη όταν λέγει διά το θηρίον που ήταν και δεν είναι και θα ξανά παρουσιαστεί και θα θαυμάσουν [ποίοι άλλοι;] οι μη γραφέντες στο βιβλίο της ζωής , που αν μη τι άλλο , αφού αγαπούν την τεχνολογία , θα έπρεπε να γνωρίζουν πως η δυνατότητα της , έχει την δυνατότητα να σ’ εξαπατά με τρόπους ώστε , να ,μην, γνωρίζεις πότε και πως σ’ εξαπατά , άρα τε να μην την εμπιστεύονται , ουσιαστικά ούτε τους διαχειριστές της , από τα βαθειά έως τα πλησιέστερα κλιμάκια , και οι καϋμένοι , το λένε ότι υπάρχει τεχνολογία κρυμμένη ανώτερη , αλλά όταν τους γίνεται επίδειξη , δεν υποψιάζονται καν ! τα έχουν τελείως χαμένα κ’ ι’ ας είναι επιτυχημένοι σε «όλα» με μόλα !

Αποκ. 17,8 Τὸ θηρίον ὃ εἶδες, ἦν καὶ οὐκ ἔστι, καὶ μέλλει ἀναβαίνειν ἐκ τῆς ἀβύσσου καὶ εἰς ἀπώλειαν ὑπάγειν· καὶ θαυμάσονται οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐπὶ τὸ βιβλίον τῆς ζωῆς ἀπὸ καταβολῆς κόσμου, βλεπόντων τὸ θηρίον ὅτι ἦν, καὶ οὐκ ἔστι καὶ παρέσται.

Ο Θεός βαρέθηκε την ασωτεία και την βλασφημία και υπόγραψε την έσχατη Δοκιμασία και Διάκριση !

Μαγικός αριθμός 137: Αποκ. 13,7 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πόλεμον ποιῆσαι μετὰ τῶν ἁγίων καὶ νικῆσαι αὐτούς, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ πᾶσαν φυλὴν καὶ λαὸν καὶ γλῶσσαν καὶ ἔθνος.

Καθημερινώς βλέπεις να υποκύπτουν στο ψοφονόμισμα , που θα δέσει κάθε φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος , και θα ποιήσει πόλεμον μετά των αγίων και θα τους νικήσει με την αστραπτερή τεχνολογία , στο σώμα ,

Αποκ. 13,8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.

Το αρνίον της άρνισης-άρνησης είναι εσφαγμένος από καταβολής κόσμου , αν το κάνουμε εγγλέζικα: arnion RN ion = a+RN+ion = ΑΡΝΑ = αρνάς = η αρνάδα ή παρθένος της Ηθικής , άλφα στερητικόν + RNA !

Σας είπα , ότι τα Θαύματα εις τους έσχατους καιρούς θα είναι βροχή [μέχρι σημείου γέλωτα από Πίστη] , δεν ξέρω εάν όποιος δεχθεί το χάραγμα χωρίς την θέληση του δεν θα έχει συνέπειες , πάντως δεν πρέπει οπωσδήποτε να προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου ,

ποκ. 13,14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε.

Αποκ. 13,15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

ποκ. 13,8 καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ἀπὸ καταβολῆς κόσμου.

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. = ψοφονόμισμα….

Θα πάρετε πιστοποιητικόν τρέλλας , εχθρού του Λαού , εχθρού της εξέλιξης , εχθρού των «δικαιωμάτων» και «ελευθεριών» των «ανθρώπων»…..

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/02/2023 @ 10:58 ΠΜ

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
  Γνωστοί επ αυτού, οι αείμνηστοι π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος π. Σεραφείμ Ρόουζ π. Ιωάννης Κωστώφ όπως και ο π.Κλεόπας Ήλιε . …
  Ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός επισημαίνει ότι οι δαίμονες «παραχωρήσεως δε Θεού γινομένης και ισχύουσι και μεταβάλλονται και μετασχηματίζονται εις οίον θέλουσι σχήμα και φαντασία» .

 2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/02/2023 @ 11:14 ΠΜ

  «Πλην το να βλέπη εις τον ούρανόν (ό άνθρωπος), πολλά όλίγαις φοραίς πρέπει να το κάνη δια τον φόβον των πονηρών πνευμάτων οπού κατοικούν εις τον αέρα, και δια τούτο ονομάζονται εναέρια πνεύματα, τα όποια προξενούν πολλαίς και διάφοραις πλάναις εις τον αέρα και πρέπει να προσέχωμεν… όποιος άσηκώνει τα μάτια του και τον νουν του εις τον ούρανόν, καί θέλει να φαντάζεται κάποια νοητά, αυτός φαντασίας βλέπει καί ψεύτικα πράγματα, καί όχι αληθινά, με το να είναι ακάθαρτος ή καρδία του»

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/02/2023 @ 11:17 ΠΜ

  KATA TON ΑΓΙΟ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΘΕΟΛΟΓΟ στη γλώσσα της εποχής της Τουρκοκρατίας σε μετάφραση.

 4. Παναγιώτη οι δημιουργοί του star trek ανηκουν στην περιουσια φυλή.
  Θυμάται κανείς το χαιρετισμό του mr spok;
  Τα λέει ο ίδιος Λέοναρντ Νιμοϊ, ευλογία ο συγκεκριμένος χαιρετισμό. Ότι το ίδιο κάνει και ο μπαφομετ σε παραστάσεις του, τυχαίο;
  Παλιά οι άνθρωποι έβλεπαν ξωτικά και νεράιδες, οι θεάσεις ουφο εκτοξεύθηκαν μετά το προμοσιον του un- Hollywood.

 5. ΠάνοςΓέριμου 05/02/2023 @ 5:04 ΜΜ

  ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ, συμφωνώ και επαυξάνω εν Χριστώ αδελφέ και τονίζω ότι ο διάβολος έγινε πιο πραγματιστής, έγινε ούφο ! ου φόβου , ! Ο Θεός μαζύν σου !

 6. ΠάνοςΓέριμου 05/02/2023 @ 5:07 ΜΜ

  ΕΤΣΙ, η προώθηση χόλλυγουντ , ήταν για να φέρει την εξαπάτση σε πιο πραγματιστικά δεδομένα, μας δείχνουν ποίοι είναι βασιλείς τάχατες, οι αστροναύτες, που κατάφεραν αυτά επειδή ήσαν άπιστοι και ότι εμείς ακολουθούμε τους “άλλους” “ανθρώπους” σε εξέλιξη, ώστε να γίνει συμβατή η σκέψη της αθεϊας και των εξωτερικών αστροναυτών-δαιμόνων. Ο Θεός μαζύν σου !

 7. ΠάνοςΓέριμου 05/02/2023 @ 5:08 ΜΜ

  Αληθώς Ανέστη Χριστός !

 8. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝ 05/02/2023 @ 5:31 ΜΜ

  Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν εξωγήινοι ορθόδοξοι χριστιανοί που ήρθαν στο ηλιακό μας σύστημα πριν από εκατομμύρια χρόνια και δημιούργησαν τους ανθρώπους, και τον ανθρώπινο πολιτισμό. Για αυτό οι θεοί είναι Έλληνες, όπως και ο Ιησούς Χριστός, που είναι απόγονος του πρωτάνθρωπου από τα Πετράλωνα όπως και ο θώθ-Ερμής ο Τρισμέγιστος, που είναι ο γραφέας του Ρα που είναι ο Έλληνας θεός του ΙσΡΑηλ που είναι αρχαίος Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος όπως και ο Δίας, που είναι ο Αμμών ΡΑ των Αιγυπτίων.

 9. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 05/02/2023 @ 6:54 ΜΜ

  1η Μαϊου Εργατική Πρωτομαγιά ή στο βαθύ παρασκήνιο… Happy Birthday Illuminati?Με Π.Απ.Γάτζια!

  https://www.youtube.com/watch?v=TOGmOvbY4KE

 10. ΠάνοςΓέριμου 05/04/2023 @ 12:07 ΠΜ

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ, όλα στημένα ! και αυτοί που περιπαίζου , δήθεν ,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*