Ο 3,5χρονος Πρινς Τζόρτζ της Αγγλίας έφαγε ΔΥΟ καλλιτέχνες τον Prince και τον George Michael μέχρι στιγμής!!!

Η Χριστουγενιατικη θυσία του Γιώργου Μιχάλη και η σύνδεση της με το βρετανικό θρόνο…για μια ακομη φορά οι άσχημες συνήθειες του θρόνου.
 

 

Ο Γιώργος Μιχάλης έπεσε
θύμα αυτα τα χριστούγεννα γιατί έβγαιναν τα νούμερα που βόλευαν το θυσιαστήριο
της ελιτ. Οπως πάντα οι συνδέσεις ειναι αρκετές αλλά και πολύ δύσκολες για να
αποκαλυφθούν όλες. Ο λόγος είναι εξίσου «απλός» για να τον κατανοήσουμε. Είναι η αγάπη τους για θυσίες
συνδεδεμένες με απόκρυφα νούμερα, ημερομηνίες, ονόματα γαλαζοαίματων και διασύνδεση με θυσίες απο το παρελθόν…


 


 

Ας προσέξουμε οτι ο Γιώργος Μιχάλης πεθαίνει την ημέρα των χριστουγέννων στα τελευταία του χριστούγενα…. για τους χριστιαννούς η μεγαλύτερη γιορτή αλλά και για τους σατανιστές μια εξήσου μεγάλη γιορτή… τα Σατουρνάλια-Σατουρνους…κρόνος! Saturnalia in English Gematria Equals: 696


Saturnalia in Simple Gematria Equals: 116


 Saturnalia =35. Religion =53 Για αυτό ήταν
και η τέλεια ημέρα για να τον πεθάνουν…
Ο Γιώργος πεθαίνει
στα 53 του έτη
FiftyThree =59/122. Pope Francis
=59/122

 

Fifty Three= 122 ….Pope Francis=122…Prince George= 122 

 

 ….ο πρίγκιπας Τζόρτζ=Γιώργος είναι το 3,5χρονο αγοράκι που όπως θα δείτε παρακάτω στην αριθμοσοφία είναι η αιτία του θανάτου ή η δήλωση του θανάτου του Γιώργου Μιχάλη… 

 

Τώρα κρατηθείτε ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε καλύτερα την σύνδεση του θανάτου του George Michael…που πεθαίνει 3 χρόνια και 5 μήνες μετά την γέννηση του πρίγκιπα George της Αγγλίας!!!! (Or 3 years, 5 months, 3 days)
Και επειδή το σκοτάδι δεν γνωρίζει μόνο ένα απόκρυφο γεγονός αλλά πολλά και το ένα ακολουθεί το άλλο στην σειρά του…


…θυμηθείτε την άλλη θυσία του Πρινς αυτή την χρονιά…ο Χάρος-Χρόνος επισκέφτηκε τον Γιώργο Μιχάλη 35 εβδομάδες και 3 ημέρες μετά τον θάνατο του Prince!!! Βλέπετε το σκοτάδι και η τρύπα του λαγού προχωράει πολύ βαθιά…ο 3,5χρονος Πρινς Τζόρτζ της Αγγλίας έφαγε ο μπαγάσας ΔΥΟ καλλιτέχνες τον Prince και τον Γιώργο μέχρι στιγμής!!! σε τέτοια μικρή ηλικία…Λέτε το γαλαζοαίματο αγοράκι να είναι ο παγκόσμιος βασιλιάς που θα κυβερνήσει 3,5 χρόνια τον πλανήτη;;;Σίγουρα η αγάπη τους και ο συμβολισμός των αριθμών είναι πολύ ιερός για την παγκόσμια λέρα…

Στην εορτή των Σατουρνάλια την γιορτή του Κρόνου-Χρόνου… και
35 εβδομάδες μετά τον Πρίνς και 3 χρόνια και 5 ημέρες μετά την γέννηση του Πρίγκιπα Τζόρτζ της Αγγλίας…πεθαίνει λοιπόν ο Γιωργος Μιχάλης σε ηλικία 53 ετών με ημερομηνίες συνυφασμένες με τον 3,5χρονο γαλαζοαίματο (παγκόσμιο) μονάρχη που να δείτε οτι δεν είναι καθόλου τυχαίες και πάνε να τις βγάλουν σύμφωνα με όλες τις προφητείες!!!!

ΚΟΡΑΞ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

32 thoughts on “Ο 3,5χρονος Πρινς Τζόρτζ της Αγγλίας έφαγε ΔΥΟ καλλιτέχνες τον Prince και τον George Michael μέχρι στιγμής!!!

   • ο τελευταίος των ανθρώπων....... says:

    Και όμως η παρατήρηση σου αυτή ,έχει βάση.
    Το πρόγραμμα που ζούμε αναγνωρίζει βασικούς χαρακτήρες/φιγούρες/μορφές με όνοματική κατανομή μοτίβων.Έτσι είτε α)Ο μικρός George εξασφάλισε περίσσευμα ζωτικής ενέργειας(που τραβήχτηκε από τους συνονόματους νεκρούς),είτε β)κινδύνεψε η ζωή του καθώς οι επόπτες θεριστές είχαν εντολή για την διαγραφή του ονοματεπώνυμου Prince George (ο τίτλός αντικαθιστά το επώνυμο)και αντ’αυτου εξαπατήθηκαν με τον εσκεμμένο θάνατο 2 χαρακτήρων (το 2 τρώει το 1)και ο μικρός εξσφάλισε παράταση.
    Λένε ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο θανάτου ,μπορεί να σωθεί (ή να πάρει παράταση) με το να του αλλάξουμε το όνομα και να τον φωνάξουμε με κάποιο άλλο.
    Επίσης οι θεριστές τρέμουν το όνομα ΛΙΟΝΤΑΡΙ και ΑΡΚΟΥΔΑ (οπότε απευθύνεσαι στον μελλοθάνατο ως ΛΕΟΝΤΑ/ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ή ΑΡΚΟΥΔΕ/ΑΡΚΟΥΔΑ.

    • ΚΟΡΑΞ says:

     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗ…ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

 1. Το τερμάτισες !!! says:

  Κόρακα το τερμάτισες !!! Καλή χρονιά με υγεία για όλους μας. Κάνετε θετικές σκέψεις και κυρίως πιστέψτε τες.

 2. Ανώνυμος says:

  Παιδιά τι γίνεται αρχίζει και η Ελισάβετ να την κάνει σιγσ σιγά? Αντε να ετοιμαζομαστε σιγά σιγά όλοι. Μόλις φύγει και αυτή τότε κλάψτε

 3. rooster on the roof says:

  Ο «Γιώργος» «Μιχάλης» μας χαιρέτησε χάρη στα ντρόγκια χωρίς να αποκλείεται ότι έπασχε ήδη από κάποιο νόσημα δεδομένου ότι είχε πολλά κοινά σημεία με τον άλλο αστέρα των 80ς τον «Αγόρι» «Γιώργο».

 4. Τρελος says:

  Ενδιαφερον η αποψη σου φιλτατε.
  Φυσικα λειπει και ο Μποουι απ οπου εχουμε 3 καλλιτεχνες οσοι και η ηλικια του μικρου.

  • ΚΟΡΑΞ says:

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΕΛΕ! ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

 5. Captain Harlock says:

  Σ Α Χ Λ Α Μ Α Ρ Ε Σ σατανιστικές. Εξ’άλλου, γιατί δεν μπορεί να είναι 3,5 χρόνια από κάποιο άλλο γεγονός σημαντικό, γνωστό ή άγνωστο, που να είναι διαφορετικής φύσης από αυτό εδώ? Αν εστιάσεις κάπου θα προκύψει αποτέλεσμα λόγω της εστίασης αυτής, όλες οι άλλες μεταβλητές πάνε στον κάλαθο των αχρήστων όμως? Ο πλανήτης δεν είναι 5-10 άνθρωποι ή 5-10 μεμονομένα γεγονότα. Και αυτοί οι «από πάνω», μπορεί να είναι όσο ειδωλολάτρες και παγανιστές θέλουν, και αν χρησιμοποιούν συμβολικές μεθόδους, πάει απλά να πει ότι είναι πιο ψυχασθενείς(και ερπετά) από ότι νομίζουμε αλλά εμείς πρέπει με αριθμούς καλουπωμένους με παρωπίδες να εξηγούμε τις πράξεις τους, από την στιγμή που, μπορεί ίσως οι αριθμοί να βγάζουν την αλήθεια, αλλά έχοντας ΟΛΑ τα δεδομένα και με εξίσωση που θα πιάνει έκταση έναν πίνακα(ή 2) και όχι με ιδεοψυχαναγκασμούς ημιμάθειας αφ’ενός και αφ’ετέρου, χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από την λογική για να εξηγήσει κάτι? Επιπλέον, αν ο Γιώργος Μιχάλης θυσιάστηκε ή όχι, δεν θα το μάθουμε ποτέ με αριθμοσοφικές μεθόδους αλλά με έρευνα, αλλά και που θα αποσκοπούσε αυτή? Τα κόπρανα δεν χρειάζεται έρευνα αν είναι και γιατί είναι κόπρανα, μόνο η μυρωδιά αρκεί! Αυτός ο (βασιλικός)οίκος, ένας από τους μετρημένους στα δάκτυλα των 2 χεριών και των 2 ποδιών και ούτε λιγότερους ούτε περισσότερους από τόσους παγκοσμίως, γνωστούς και άγνωστους μαζί οίκους, βασιλικούς ή βασιλικότερους… έχει κάνει, και τι ΔΕΝ έχει κάνει, στην ιστορία του, θα φτάσει ποτέ όμως κάποια κορύφωση όπου όλα θα βγούν στην φόρα και ο κόσμος θα φτιάξει?! Όσο οι άνθρωποι φοβούνται την ελευθερία, όσο την τρέμουν και την απεχθάνονται μπερδεύοντας την ευμενή σκλαβιά με την λέξη ελευθερία, δεν πρόκειται να φτιάξει τίποτα, ίσως γιατί μόνο λίγοι κάθε φορά στο σύνολο, και εκ των νόμων του συστήματος πάντα, μπορούν να αποδράσουν από την μαύρη σιδερένια φυλακή του μάτριξ -και μόνο για την δικιά του αποσυμπίεση(!!)- όταν όλοι οι υπόλοιποι λατρεύουν, ακόμα και όταν τις «μισούν», τις αλυσίδες του.

  • ΚΟΡΑΞ says:

   ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.
   ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΦΟΒΩΝ…Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΟΡΙΟ…ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

   • Captain Harlock says:

    Ότι πεις κόραξ. Μπορείς να συνεχίσεις τις μπουρδολογίες σου με όσες εκλογικεύσεις θες, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, ούτε τι ανάγκες «ερευνητικές» έχεις με την χρήση της…»αριθμοσοφίας», αλλά αν ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες λέξεις απομονώνεις 2,3 5,15(και πολλές λέω) για να βγάλεις κοινό σημείο, πόσο αντικειμενικό στοιχείο ορθής έρευνας είναι αυτό?
    Αν δεν σου κάθεται και κάνεις αλχημείες αυτό δεν είναι έρευνα αλλά αυτοεξαπάτηση. Κορόιδευε τον εαυτό σου όσο θες αλλά κατ΄εμέ είσαι επικίνδυνος αν μεταδόσεις τους ψυχαναγκασμούς σου σε άλλους.
    Τα λέμε…

  • ΚΟΡΑΞ says:

   ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ…ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 6. Η Γέννηση του Παγκόσμιου Μεσσία. says:

  Λίγα λόγια για τη Γέννηση του «Παγκόσμιου Μεσσία».

  Όλες οι θρησκείες τον περιμένουν, οι Μασόνοι Περιμένουν τον Μέγα Διδάσκαλο, οι Χριστιανοί τον αποκαλούν Αντίχριστο, οι Μουσουλμάνοι περιμένουν ένα δάσκαλο που ονομάζεται Ιμάμ Μαχντί, οι Εβραίοι περιμένουν τον ερχομό του Μεσσία, οι Ινδουιστές την επιστροφή του Κρίσνα ή Kalki Avatar, και οι Βουδιστές περιμένουν τον Μαιτρέγια Βούδα (το όνομα Μαιτρέγια σημαίνει στοργική καλοσύνη).

  Στις 22/7/2013 με πανσέληνο, γεννήθηκε ο Νέος Μεσσίας (Αντίχριστος), που φέρει το εγκόσμιο όνομα «Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις»

  Η μητέρα του είναι απόγονος της φυλής του ΔΑΝ.

  Ο πατέρας του είναι απόγονος του Βλάντ Γ΄ Τσέπες ή «Βλάντ Δράκουλα», αυτό το έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο Κάρολος (Πρίγκιπας της Ουαλίας).

  Η οικογένειά τους είναι οι μεγαλύτεροι γαιοκτήμονες σε όλο τον πλανήτη και έχουν επίσης στην κατοχή τους τα Βασιλικά Πετρέλαια (British Oil), επίσης είναι συγγενείς με την οικογένεια του George W. Bush και αποτελούν μια από τις 13 οικογένειες που ελέγχουν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

  Αν αναλύσουμε το όνομα του μικρού βασιλιά με την Αριθμοσοφία, τότε διαπιστώνουμε το εξής:
  «ΤΖΟΡΤΖ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΥΙΣ» = 2046.

  Δηλαδή το ονοματεπώνυμό του δείχνει το έτος 2046! Τώρα, 2046 – 2013 = 33. Οπότε είναι το έτος που θα γίνει 33 χρονών, τότε που θα πάρει παγκόσμια εξουσία. Επίσης, στις 22/7/2046 που θα γίνει 33 χρονών, η ημέρα των γενεθλίων του πέφτει μέρα ΚΥΡΓΙΑΚΗ, η Κυριακή είναι η ημέρα του Κυρίου, του Θεού, οπότε αυτό συμβολικά κάτι θέλει να μας δείξει (ίσως ότι έρχεται να πάρει τη θέση του Θεού).

  Επιπλέον, σύμφωνα με την αριθμοσοφία πάλι, όλα τα παρακάτω δίνουν λεξάριθμο «2013», άρα σχετίζονται με το έτος 2013.

  ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΠΛΗΚΤΟΥ = Η ΑΛΛΑΓΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ = Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ = Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ = Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ = ΝΕΟΣΟΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ = Ο ΕΝΣΟΦΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ = Ο ΥΠΕΡΠΟΝΗΡΟΣ ΟΦΙΣ = ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ = ΤΟ ΟΠΛΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ = ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ = ΠΟΛΥθΕΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ = ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ = Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ = 2013

  Επίσης πολλά συγκροτήματα έχουν αφιερώσει υλικό για το 2013. Συγκεκριμένα οι Black Sabbath, μέσα στο έτος, επανακυκλοφόρησαν το Album τους “Born Again”, το οποίο στο εξώφυλλο δείχνει ένα μωρό δαίμονα. Ακόμη, το συγκρότημα Ghost B.C. στις 10 Απριλίου του 2013 (λίγους μήνες πριν γεννηθεί ο Αντίχριστος), κυκλοφόρησαν το Album τους «Infestissumam», το οποίο έχει ύμνους στο Σατανά και στον Αντίχριστο. Περιλαμβάνει το τραγούδι «Year Zero», δηλαδή έτος μηδέν, θέλοντας να δείξει ότι το 2013 είναι το έτος μηδέν που γεννήθηκε, οπότε το 2014 είναι το Έτος Ένα (καλά τα λέει ο Τσίπρας…), επίσης στο CD υπάρχει το τραγούδι «Monstrance Clock» το οποίο λέει «Ενωθείτε όλοι μαζί σαν ένα, για την έλευση του γιου του Εωσφόρου!».

  Μια ακόμη πολύ σημαντική ένδειξη είναι ότι μέσα στο 2013 πέρασε και έγινε ορατός στη Γη ο κομήτης ISON που παρατήρησαν οι επιστήμονες, ήταν ένα σημάδι που έδειξε στους μυημένους αστρολόγους ότι ο Αντίχριστος γεννήθηκε!

  Τέλος, αν δει κανείς το βίντεο «Google Zeitgeist | Here’s to 2013» το οποίο δείχνει τις πιο σημαντικές αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στο google, θα διαπιστώσει ότι ως το πιο σημαντικό γεγονός, από πλευράς αναζήτησης, είναι η γέννηση του μικρού βασιλιά στις 22/7/2013, και δεύτερο σε σειρά δημοφιλές γεγονός είναι η αλλαγή του Πάπα!
  https://www.youtube.com/watch?v=E14-ufEFwUE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *