ΝΕΑ ΤΑΞΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με ένα «αθώο» σηματάκι της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»
Τι είναι αυτό;

Ένας Δράκος με φτερά! Μάλιστα!

Πού κολλάει αυτό σε μια ημερήσια εφημερίδα;

Ασφαλώς δεν κολλάει πουθενά.

Κολλάει μόνο αν πούμε μερικά πράγματα για το Διευθυντή της Εφημερίδας που είναι ο αξιότιμος κ. Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος από «απλή σύμπτωση» είναι και Γενικός Γραμματέας της ΕΛΙΑΜΕΠ, μία από τις 28 ΜΚΟ οργανώσεις του George Sorros . Τον κύριο αυτό τον γνωρίζουμε άπαντες για τον ρόλο του στα Βαλκάνια και στη διάλυση της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας.

Περισσότερα εδώ:

http://logioshermes.blogspot.com/2011/04/george-soros.html

Ας πούμε λοιπόν για την ΕΛΙΑΜΕΠ και τον ιδρυτή της George Sorros. Κατά τον κύριο Λαμπράκη είναι το «χέρι» των Ρόθτσιλντ (Rothchild) στα Βαλκάνια!

Το έτος 1988 την πολιτική χειραγώγηση των Βαλκανίων ανέλαβε ο κ. Τζωρτζ Σόρος (George Soros), ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής Χαζάρος ,γεννημένος στην Ουγγαρία το 1930 με το όνομα Γκιόργκι Σβαρτς το οποίο άλλαξε σε Τζωρτζ Σόρος.

Σήμερα ο κύριος αυτός που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες είναι υπεύθυνος για:

Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;
Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε ότι βρίσκεται πίσω από την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).

Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.

Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496

Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.
Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε. Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας (Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/1998).

Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν (ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.
Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν ότι χρηματοδοτούνται από τον Σόρος (σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και από τον Σόρος και από πολυεθνικές και από το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

Στην παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες). Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγγραφέα Μισέα.
Την ίδια ώρα προωθούν τα μεταλλαγμένα.

Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε ότι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.

Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.

Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλυριοί και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.

Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.

Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά. Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

Αυτά είναι μερικά από τα κατορθώματα του Σόρος και των ΜΚΟ στα Βαλκάνια.

Αυτή η εκπαιδευτική πολιτική είναι ίδια σε όλα τα υποψήφια προς μετάλλαξη κράτη, για την «ομαλή» τους ένταξη από την κανονική στη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Την περίοδο 1974 – 1980 επί εποχής Τζίμι Κάρτερ, αυτός είχε ένα σύμβουλο τον Μπρεζίνσκυ, ο οποίος πάνω σε ένα απλό χαρτί, «μετατόπισε» τα σύνορα της Βαλκανικής κατά την επιβουλή των «επικυρίαρχων» τότε παραγόντων, όπως ο Μέγας Ανθέλλην και υπεύθυνος για κάθε Δικτατορία στον Κόσμο, Χένρυ Κίσσιγκερ.

Από τότε προετοίμαζαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον σχεδίασαν προσεκτικά, ούτως ώστε η πλάστιγγα να γείρει στη μεριά τους.

Τα Βαλκάνια είναι το κρίσιμο «μεταίχμιο», το ενδιάμεσο αν θέλετε μεταξύ των δύο αιωνίων, των προαιώνιων εχθρών που θα συγκρουστούν στις μέρες μας. Κι αυτό διότι η Χερσόνησος του Αίμου είναι η πλουσιότερη περιοχή του Πλανήτη ανά τετραγωνικό μέτρο!!! Να ήταν μόνο αυτό; Όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές που ήρθαν πρόσφατα στην επιφάνεια με τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τα μεταλλεύματα, το ουράνιο, τα ευγενή και σπάνια άλλα μέταλλα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πουθενά αλλού στον Πλανήτη, αποτελούν CASUS BELI (αιτία πολέμου).

Γιατί;

Διότι η Χερσόνησος του Αίμου (Τα Βαλκάνια) από καταβολής Κόσμου είναι τα πρώτα εδάφη που αναδύθηκαν από το έρεβος και τους Ωκεανούς. Τα Βαλκάνια και ειδικά η Ελλάδα πρωτοαντίκρισε το Φως του Ήλιου, στην απαρχή της Προϊστορίας!!! Αυτό η Νέα Τάξη το γνωρίζει πολύ καλά και το έχει αποκρύψει από την κοινή γνώμη.

Με το σκεπτικό να «αλωθεί», να διαβρωθεί και να διαμελισθεί η ΕΛΛΑΣ στάλθηκε το ανδρείκελο Τζωρτζ Σόρος στην περιοχή και μέχρι στιγμής βρήκε και πρόσφορο έδαφος και πρόσωπα να τον στηρίξουν στους άθλιους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Με την εταιρία C.D.R.S.E.D. που έχει ιδρύσει μαζί με τις ΜΚΟ σε 28 Χώρες όπως η Αλβανία, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια, η Βουλγαρία, Η Τουρκία, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και η ευρύτερη περιοχή, στηρίζει και χρηματοδοτεί ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με τίτλο:

J. H. P (Join History Prοject)

Συγκέντρωσε δηλαδή πληρωμένους «διανοούμενους» και επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία των λαών, όπως αναφέραμε παραπάνω. Στη Χώρα μας πήραμε μια γεύση από την κυρία Δραγώνα και την κυρία Ρεπούση, που (τι σύμπτωση) πήρε ο αριστερός κ. Κουβέλης κάτω από τις πτέρυγές του. Η Νέα τάξη επιτάσσει «νέα ιστορία» με «διάχυση» των πληθυσμών της βαλκανικής και διαμελισμό των Χωρών κατά πως τους βολεύει. (Ήδη με το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας ενώ η χώρα είχε ένα ψήφο στον Ο.Η.Ε., τώρα έχουν ΕΝΝΕΑ ψήφους).

Όλα αυτά από την ΕΛΙΑΜΕΠ, την ΜΚΟ του Τζώρτζ Σόρος, το «Δούρειο Ίππο» της διάλυσης της Ελλάδος και του κατακερματισμού της ιδεολογικής μας βάσης. Αξίζει να αναφέρουμε τον Πρόεδρο της ΕΛΙΑΜΕΠ που είναι ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, τακτικός σύνεδρος της Λέσχης BILNDERBERG από τα έτη 1992,2003,2006 και 2009.

Πρόεδροι της ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν διατελέσει ο Ναύαρχος Ντεγιάννης 1988 – 1992, ο γνωστός καθηγητής Θεόδωρος Κουλουμπής και ο επίσης γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Θάνος Βερέμης ,στη θέση αντιπροέδρου σήμερα, ταμίας ο κ. Παναγής Βουρλούμης, ενώ Γενικός Γραμματέας είναι ο κ. Αλέξης Παπαχελάς, διευθυντής της Εφημερίδος «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» με το φτερωτό δράκο ως λογότυπο που κάναμε μνεία αρχικά. (Αρχίζει και κολλάει το παζλ).

Ποιος χρηματοδοτεί την ΕΛΙΑΜΕΠ;

Μα φυσικά η C.I.A,η M16, το Υπουργείο Εξωτερικών της Αμερικής και της Αγγλίας, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, το Υπουργείο Πολιτισμού και Εθνικής Αμύνης, η Ε.Υ.Π και όλες οι μυστικές υπηρεσίες των Βαλκανίων, συνολικά 39 ακόμη χρηματοδότες.

Η ΕΛΙΑΜΕΠ έχει φτιάξει ένα τεράστιο δίκτυο στην Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό να αφελληνίσει τους Έλληνες, να διαβρώσει την Εθνική τους συνείδηση και να τους αποκόψει από τη γλωσσική τους καταγωγή. Στην ομάδα αυτή ανήκουν η κ.Δραγώνα, η κ. Ρεπούση, η κ. Διαμαντοπούλου, ο κ. Μπαμπινιώτης και όλοι αυτοί οι διανοούμενοι που αποφάσισαν ξαφνικά να «αλλάξουν» την ελληνική μας Ιστορία και γλώσσα πετσοκόβοντας ότι θύμιζε «Ελλάδα».

Το σχέδιο της ΕΛΙΑΜΕΠ: Ο διαμελισμός της Ελλάδος σε τέσσερα κομμάτια!

1.Προσάρτηση της Θράκης στην Τουρκία. Ήδη έχουν γίνει σοβαρές κινήσεις για τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση «πέρα βρέχει».

2.Μεγάλο κομμάτι της Μακεδονίας μας προσαρτάται από Σκόπια και Βουλγαρία.

3. Ένα μεγάλο εδαφικό διαμέρισμα της Ηπείρου «ενώνεται» με την Αλβανία. (Σύμφωνα με το δόγμα της Μεγάλης Αλβανίας και των διεκδικήσεων των Τσάμηδων).

4. Αποκόπτεται και ανεξαρτητοποιείται η Κρήτη.

Σενάρια τα οποία έχουν ήδη κάνει γνωστή την ύπαρξή τους και την εμφάνισή τους υπογείως και κατά το ρηθέν του αρχιμάστορα της συνομωσίας Χένρυ Κίσσιγκερ: « Η πολιτική 90% είναι υπόγεια και 10% φανερή».

Ενώ για τη συνέχεια μας ετοιμασαν από χρόνια πριν, το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας που ακούει στο όνομα: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Πάντα σύμφωνα με σοβαρούς αναλυτές με τους οποίους συμφωνούσα από το 2010 ακόμη, ο Τσίπρας αποτελεί τον υπ΄αριθμόν ΕΝΑ θανάσιμο κίνδυνο του Ελληνισμού. Είναι προκατασκευασμένος και προγραμματισμένος να παίξει τον έσχατο ρόλο του δράματος που λέγεται «ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»!!!

Με ποιο τρόπο;

Θα επιβάλλει τέτοια ακραία πολιτικά μέτρα που θα αναγκάσει το λαό να ξεσηκωθεί και σε κείνο ακριβώς το σημείο θα «επέμβουν» οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι Κυανόκρανοι του ΝΑΤΟ, όπως στη Γιουγκοσλαβία.

Έτσι θα επαληθευτεί πλήρως και το ήδη υπάρχον σενάριο από το 2005 που απλά ενημέρωσε τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, μία άλλη εξέχουσα μορφή της Νέας Τάξης , η κ. Ψαρούδα Μπενάκη: «Τα εθνικά σύνορα θα περιοριστούν για χάρη της ειρήνης στην περιοχή κλπ». http://youtu.be/j-hEhZb5M_k

Επειδή πολλά λέγονται για τη Νέα Τάξη, την Παγκοσμιοποίηση, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και δεν υπάρχει ωστόσο μια σαφής εικόνα, τι είναι δηλαδή, ποιοι είναι αυτοί, αν είναι πρόσωπα, αν είναι κράτη, αν είναι άνθρωποι κλπ., θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, έτσι που να μπουν μια κι έξω στη θέση τους.

Σε ένα προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο :

4 ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2013/02/4.html

Είχαμε πει εκεί πως οι τέσσερις βαθμίδες είναι οι εξής:

1.Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ TΟ ΑΝΩΤΑΤΟ «ΟΡΓΑΝΟ» ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
2. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ C.F.R. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ), Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κλπ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ (CLUB OF ROME). TO 90% TΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ AYΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ HARVARD.

3. ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ «Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ» Ή Τ.C. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ:ΕΥΡΩΠΗ,ΑΣΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ. (ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ).

4. ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ,Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΑΣ),Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

Επίσης, στο ίδιο άρθρο είχαμε αναφέρει και τα ονόματα της Λέσχης της Ρώμης των Ελλήνων που συμμετέχουν σ΄ αυτή.
Σήμερα θα ξετυλίξουμε το κουβάρι από την Αρχή.

Και η Λέσχη της Ρώμης είναι η αρχή του κουβαριού. Μόνο που δεν είναι μόνη της ούτε ευθύνεται όλη η πόλη της Ρώμης, η οποία είναι πανέμορφη, ιστορική και δεν έχει καμία σχέση. Το όνομα Λέσχη της Ρώμης πήρε η εν λόγω Λέσχη που είναι παρακλάδι της Πνευματικής καθοδήγησης της Νέας Τάξης, από το κέντρο αυτής της Πνευματικής διαχείρισης που εδρεύει στην Πόλη του Βατικανού.

Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις τέτοιες «πόλεις» που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της Επικυριαρχίας. Έτσι έχουμε:

The empire of the city

1. Πόλη του Βατικανού (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
2. Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
3. Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.
http://peoplesconference.org/empire_of_the_city.htm

«Η πόλις του Βατικανού», «Η Περιφέρεια της Κολούμπια» και «Η πόλη του Λονδίνου» αποτελούν τρία «πρόσωπα» της Αυτοκρατορίας.

Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη) ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:

1.Δεν πληρώνουν κανένα φόρο

2.Δεν υπάγονται σε καμία Εθνική Αρχή
3.Έχουν τη δική τους σημαία.
4.Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.
5.Έχουν τη δική τους Αστυνομία
6.Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Α. Η πόλη του Βατικανού. (City of Vatican)

Όπως είπαμε και πριν το Βατικανό και ο Πάπας, (κράτος εν κράτει) αποτελεί την κορωνίδα της Πνευματικής καθοδήγησης και θρησκευτικού ελέγχου του Πλανήτη.

Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει τεράστιες επενδύσεις με την οικογένεια Ρότσιλντ στη Βρετανία και τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με τις γιγαντιαίες εταιρίες πετρελαίου και όπλων όπως η «Shell», η «British Petroleum» και «General Electric».

Η εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με την Rothschild, την ελεγχόμενη« Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».

Η Καθολική Εκκλησία είναι ιδιοκτήτης και η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε πλούτο και συσσώρευση ακινήτου και κινητής περιουσίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε Τράπεζα, Corporation, Giant και χαίρει άκρας και αδιαμφισβήτητης εμπιστοσύνης από κάθε κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο, που δεν τολμά όχι να την «αξιολογήσει» όπως τα κράτη, αλλά ούτε καν να σκεφτεί να την αγγίξει.

Ο Πάπας, που είναι o ορατός κυβερνήτης αυτού του κολοσσιαίου παγκόσμιου πλούτου, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!!!

Ενώ τα δύο τρίτα (2/3) του κόσμου κερδίζουν λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα και το ένα πέμπτο (1/5) του κόσμου υποσιτίζονται ή πεθαίνουν από την πείνα, το Βατικανό κηρύττει την φιλανθρωπία για τους άλλους, ενώ κρατά τα τερατώδη αυτά κέρδη και τον αμύθητο πλούτο από τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο για τον εαυτό του.
Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό είχε επικριθεί για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος. Ακόμη και σήμερα, το Βατικανό είναι ακόμη υπό έρευνα για λεηλασία των Ναζί σε χρυσό από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το οποίο χρυσάφι σήμερα κατέχει το Βατικανό.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών, περισσότεροι από 1500 ιερείς και επίσκοποι έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια στις «κοινότητες εμπιστοσύνης» και ορφανοτροφεία τους, χωρίς ουσιαστικά να έχει τιμωρηθεί ή διωχθεί με τις αρμόζουσες ποινές κάποιος από αυτούς. Εν τω μεταξύ κανένα από τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης δεν αποζημιώθηκε από την ηγεσία αυτού του ζάμπλουτου Ιερατείου.
Αυτή είναι η «πνευματικότητα» της Νέας Τάξης με λίγα λόγια.

Β. Η πόλη του Λονδίνου (City of London)

Έγινε κυρίαρχο κράτος το 1694, όταν ο βασιλιάς Γουλιέλμος της Οράγγης lll ιδιωτικοποίησε και «μεταβίβασε» την Τράπεζα της Αγγλίας στους Private Bankers.

Το 1812, ο Νάθαν Ρότσιλντ πήρε τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αφού συνέτριψε το αγγλικό χρηματιστήριο.
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στον πλανήτη, αφού περιλαμβάνει:

Την «Τράπεζα της Αγγλίας» ελεγχόμενη από τους Rothschild.

Τους Lloyds του Λονδίνου

Το London Stock Exchange

Όλες τις βρετανικές τράπεζες

Τα Υποκαταστήματα των 384 Ξένων Τραπεζών

70 τράπεζες των Η.Π.Α.

Παγκόσμια Εφοπλιστικά Γραφεία

Όλα τα μονοπώλια των εφημερίδων και των Εκδόσεων.

Έδρα του Παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού! (Διεθνής Μασονία)

Έδρα της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής γνωστής και ως «THE CROWN»

Τέλος, το τετραγωνικό αυτό μίλι, δεν είναι μέρος του Λονδίνου ή της Αγγλίας, ενώ δεν ανήκει καν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. (Τώρα σε ποιον ανήκει το αφήνω στη δημιουργική φαντασία όλων των αναγνωστών μου).
Γ. Η Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C)

Κρατηθείτε διότι πρόκειται να ειπωθεί κάτι εντελώς «τρελό» και παρανοϊκό:

Η Πόλη της Ουάσιγκτον (Washington D.C) είναι και αυτή μια ΕΤΑΙΡΙΑ όπως και η Πόλη του Λονδίνου, με δικό της Σύνταγμα και δική της νομοθεσία.(Όπως και η Γερμανία, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο).

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Ομπάμα, όπως και οι άλλοι πριν από αυτόν, λειτουργούν ως «Βασιλείς υπό την επίβλεψη και λήψη παραγγελιών από το The City of London μέσω της R.I.I.A.» (Royal Institute International Affairs ή Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων).

Πράγματι το Σύνταγμα για την Περιφέρεια της Κολούμπια λειτουργεί υπό τυραννικό καθεστώς Ρωμαϊκού Δικαίου, γνωστό ως «lex fori», το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν το Αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε την πράξη του 1871 « The act of 1871” δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, μία ξεχωριστή οντότητα που είναι γνωστή και ως “ THE UNITED STATES” με κεφαλαία, ενώ η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής γράφεται με μικρά γράμματα “ The United States of America”. Αυτή η «πράξη του 1871″ επέτρεψε στην Περιφέρεια της Κολούμπια (Washington D.C ) να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω από τα συμφέροντα των Αμερικανών πολιτών!!!

Όσο «τραγικά» και παρανοϊκά και αν ακούγονται όλα τα ανωτέρω, δυστυχώς είναι απολύτως αληθή και εξακριβωμένα, ενώ ο κάθε ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του μπορεί να τα εξακριβώσει σύμφωνα με τα link που δίνω.

http://peoplesconference.org/USA.htm

Είδαμε λοιπόν και αναλύσαμε το τρίπτυχο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και με ποιο τρόπο καταλήστεψε όλα τα Κράτη και τα υποδούλωσε οικονομικά, με ποιο τρόπο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση κάθε ανυπάκουο Κράτος και λαό, ενώ η Πνευματική Παπική Ηγεσία ποδοπάτησε κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με το βιασμό χιλιάδων παιδιών και την ίδια στιγμή που πεθαίνουν από την πείνα λαοί ολόκληροι, αυτοί συσσωρεύουν αμύθητα πλούτη και κηρύττουν ελεημοσύνη!!!

Αυτό είναι το «προσωπείο» της Νέας Τάξης που μας καλούν οι πολιτικοί μας ηγέτες να μπούμε, να ισοπεδωθούμε για να γλιτώσουν ίσως εκείνοι και να γλύψουν ίσως κάποιο κοκαλάκι, ξορκίζοντας το θηρίο.

Πάμε τώρα στη «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο αθώο αυτό σήμα που ξεκινήσαμε ετούτη τη μελέτη. Το φτερωτό Δράκο! Ο Φτερωτός Δράκος υπάρχει από την εποχή των Σουμέριων και των Ασσυρίων, αρχαίων λαών της Μεσοποταμίας. Ο φτερωτός Δράκος όπως είδαμε βρίσκεται στη σημαία του “Σίτυ” του Λονδίνου ,της Οικονομικής Δυναστείας των Επικυρίαρχων.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: «Εμείς οι Δράκοι είμαστε οι επικυρίαρχοι!!!»

Εδώ και 7.000 χρόνια υπάρχει μία «Δρακονιανή Συμμαχία»!!! Αυτή ακούει στο όνομα:

“ CONSILIUM ORDO DRACONIS ANTIQUITAS”

Αυτό το ανωτέρω όνομα ίσως καταλαβαίνουν τι σημαίνει μόνο μέχρι δέκα πρόσωπα στον Κόσμο!!!
Αυτός είναι ο σύνδεσμος της Αρχαίας Δρακονιανής συμμαχίας!!!
http://www.dragoncourt.net/
Όσοι αντέχετε μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα των Δράκων και της Αρχαίας Δρακονιανής Συμμαχίας και Αδελφότητας που χωρίς να αισχύνονται και χωρίς να φοβούνται κανένα δηλώνουν :

«Welcome to the Sovereign Court and Order of The Ancient Dragon.
This is not a Declaration of Our Existence, for We have Always Existed …
Before the Dawn of Mankind We Existed …
And when Mankind is but a dim memory We Will Still Exist ……»

Σε μετάφραση:

«Καλώς ήρθατε στη βασιλική αυλή των Κυρίαρχων και Τάξης, Δράκων ο Αρχαίος.
Αυτό δεν είναι διακήρυξη της ύπαρξής μας, αφού υπήρχαμε από ΠΑΝΤΑ!!!!
Έχουμε υπάρξει πριν την Αυγή της ανθρωπότητας …
Και όταν η ανθρωπότητα δεν είναι παρά μια αμυδρή ανάμνηση
ΕΜΕΙΣ θα εξακολουθούμε να υπάρχουμε.. …»

Σας έδωσα μία “ιδέα”, για το τι “παίζει” πίσω από τις “κυβερνήσεις”, τα παλάτια, τις βασιλικές αυλές και τα φέρετρα των γαλαζοαίματων, που μόλις πεθαίνουν παίρνουν τη μορφή των 2, 80 μέτρων σε ύψος και γίνονται “δράκοι” (βασιλικός Οίκος της Αγγλίας)!

Όμως το ερώτημα παραμένει:

Όλες οι Χώρες τιου Πλανήτη είναι χρεωμένες!!! Ακόμη και οι πλέον εύρωστες οικονομικά, όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Αγγλία, η Αμερική, η Γερμανία που μας κουνά το δάχτυλο και όλη η Ευρωζώνη, που ήταν χρτεωμένη και ξεχρεώνει από το αίμα των Ελλήνων που θυματοποιήθηκαν παρά τη θέλησή μας, για αν σωθούν εκείνοι!

Το εξωτερικό χρέος όλων των Χωρών το 2009 ήταν 56 τρις!!!

Παραθέτω πίνακα:

https://olympia.gr/2012/01/29/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87/comment-page-1/

World- Κόσμος: 56.900.000.000.000. Δηλαδή 56 τρις από 31-12-2009
United States Αμερική: 13.450.000.000.000.Δηλαδή 13,4 τρις από 30-06-2009
United Kingdom- Αγγλία : 9.088.000.000.000 Δηλαδή 9 τρις 30-06-2009
Germany- Γερμανία 5.208.000.000.000 Δηλαδή 5,2 τρις, από 30-06-2009
GREECE Ελλάδα : 552.800.000.000 Δηλαδή 552 δις (όχι τρις!!!!) από 30-06-2009

Ποιους βρήκαν λέτε λοιπόν “χρεωμένο” μόνον, οι μεγάλοι αυτού του Πλανήτη;

Την Ελλαδίτσα μας με μόνον μισό τρις και αυτό πλασματικό, με ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μας έβαλαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να πεθάνουμε εμείς, να ζήσουν εκείνοι και οι Τράπεζές τους!

Σήμερα το εξωτερικό χρέος όλου του Πλανήτη ανέρχεται σε πάνω από 60 τρις με πρώτη την Αμερική να χρωστά 19 τρις, άλλο τόσο η Ευρωζώνη (Γερμανία – Γαλλία) ενώ ακολουθούν όλες οι Χώρες του Πλανήτη, ουδεμιάς εξαιρουμένης!!

Καλά, όλοι χρωστούν σε ποιον διάολο;

Ακριβώς!

Σε έναν “διάβολο” με ονοματεπώνυμο!!!!.

Η Πυραμίδα περνά από κάποια Διοικητικά Συμβούλια κάποιων εταιριών, Τραπεζικών και άλλων Ιδρυμάτων και από τα Δ.Σ των Κολοσσών αυτών, σε συγκεκριμένα ονόματα Προέδρων των Δ.Σ. Σε ονόματα.

Θέλετε δύο;

Ροκφέλερ και Ρόθτσιλντ.

Σταματά εκεί όμως το πράγμα;

Σε αυτούς χρωστά όλος ο Πλανήτης;

Αν ναι, αυτοί είναι οι Πλανητάρχες!!! Όχι ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ ή της Ρωσίας. Αυτοί είναι απλώς μικροί παίχτες – πιόνια των Επικυρίαρχων.

Υπάρχει όμως μία περίπτωση πίσω από αυτούς που είναι μισοί Δράκοι, μισοί άνθρωποι, να κρύβονται και άλλες “δυνάμεις” και “οντότητες” όπως οι ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (τα ερπετά) και οι εξωγήινες Φυλές που κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί με γήινες Κυβερνήσεις ως προς την παροχή εξωγήινης τεχνολογίας με ανταλλάγματα φυσικούς πόρους, πολύτιμα μέταλλα και άλλες παραχωρήσεις που αδυνατούμε να συλλάβουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.

Αυτή το αθέατο Προσωπείο λέγεται και είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η ΝΠΤ, οι κρυμμένοι Επικυρίαρχοι της Γης και ο τρόπος που φτάνουν οι γνώσεις μου μέχρι τα ονόματά τους.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτε άλλο “ορατό” σε ανθρώπινους οφθαλμούς, τίποτε που να χωρά σε ανθρώπινο μυαλό, ενώ στα ονόματα αυτά λυγίζουν και “προσκυνούν” όλοι οι Μεγάλοι της Γης, δηλαδή:

1. Οι Πρόεδροι των μεγαλύτερων ανεπτυγμένων Χωρών (G9) Η λεγόμενη Ομάδα των Εννέα ή G9, (προφέρεται «τζι-εννέα»), ονομασία που προήλθε εκ του αγγλικού περιφραστικού όρου Group 9, είναι μια «άτυπη» ομάδα 9 χωρών που θεωρητικά χαρακτηρίζονται ως οι περισσότερο βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, ήτοι Αμερική, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Η.Π.Α, Καναδάς, Κίνα, Ρωσία.

2. Ο Πάπας που ελέγχει δισεκατομμύρια “πιστών” και τυφλών οπαδών, παράλληλα με την εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD, η οποία περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με την Rothschild, την ελεγχόμενη« Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».

3. Ο Βασιλικός Οίκος της Αγγλίας και όλοι οι Βασιλιάδες του Πλανήτη, με δρακονιανή προέλευση και dna.

4. To ιδιόμορφο κατασκεύασμα του μισητού από όλους τους λαούς της γης, το ΙΣΡΑΗΛ, που είναι συνονθύλευμα και απομεινάρι των αρχαίων Ατλάντων, των προαιώνιων φανερών εχθρών του Ελληνισμού, τους οποίους αφού αφανίσαμε το 10.000 π.Χ, επιζητούν από τότε με μανία, απύθμενο μίσος και πάθος, να πάρους τη ρεβάνς με το να μας αφανίσουν από το χάρτη.
Αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Με ΟΝΟΜΑΤΑ.

Να το εννοήσετε όλοι, ακόμη και οι πλέον αδαείς!
Αυτοί είναι το αντίπαλον δέος των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Από τη μία οι Δράκοι και τα ερπετά με τους Ρόθτσιλντ και την Νέα Τάξη!

Από την άλλη ο Έλληνας με το σπαθί που διαχρονικά σκοτώνει το Δράκο και βυθίζει τους Άτλαντες και το σαλεμένο τους μυαλό!

Τώρα Έλληνα γνωρίζεις ποιος είσαι και ποια είναι η αποστολή σου!

Τώρα ξέρεις σε ποια πλευρά να πολεμήσεις!

Εγώ απλά σου έδειξα το δρόμο!

Δημήτριος Μαντές

8/10/2018

Loading...

18 thoughts on “ΝΕΑ ΤΑΞΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

 1. Dominus Saturnus says:

  Θα μου κλασουν ολοι και τους στελνω ολους χαιρετισματα με το μεσαιο δακτυλο του Κρονου με την Ελληνικη μεθοδο αλλα και γενικα με ολες τις μεθοδους που αναδεικνυουν την Μεγαλειοτητα του Κρονου.

  Μην ξεχαντε οτι οταν ζητατε για Ελεος απο τον Παντορατορα θα πρεπει να κανετε τον σταυρο σας με την Ορθοδοξη μεθοδο και δηλαδη θα πρεπει να ενωνεται τα τρια δακτυλα που ειναι βασικα 1) O Δεικτης = Διας/Υιος. 2) Το Μεσσαιο Μαγικο Δακτυλο = Κρονος/Πατερας. 3) Αντιχειρας = Αφροδιτη = Μητερα = Αγιο Πνευμα.

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Dominus Saturnus ………………………………………….

  «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»Ο Ιησούς τού απάντησε: “Αν θέλεις να γίνεις ΤΕΛΕΙΟΣ, πήγαινε πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό στους ουρανούς (ήτοι, κοντά στο Θεό). ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ”. Στην ουσία είναι σαν να του αποκαλύπτει: «Αν με αναγνωρίζεις ως Θεό και επιθυμείς τον αγιασμό σου, ζήσε ΕΚΟΥΣΙΑ ως ακτήμων ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ και ακολούθησε το δρόμο μου, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!» Για να κερδίσει επομένως ο άνθρωπος τον παράδεισο απαιτείται, εκτός από την προσευχή και τη μυστηριακή ζωή, και η αγωνιστική συμμετοχή του, διότι η ‘βασιλεία του Θεού’ έχει και κοινωνικό και προσωπικό χαρακτήρα. Δεν αναμένεται τελεσίδικα μόνο στο μέλλον, αλλά σχετίζεται άμεσα και με την παρούσα ζωή και την ελάττωση του ανθρωπίνου πόνου3. Άλλωστε, και σύμφωνα με τον Κύριο, “καλύτερο είναι να δίνεις, παρά να παίρνεις” (Πράξ. 20,35). Ο Ιησούς προσέφερε επίσης στο νέο αυτόν -και προσφέρει και σε όλους τους νέους του κόσμου- την μεγαλύτερη ευεργεσία και την ύψιστη τιμή: Να γίνει απόστολός Του, να στραφεί και προς τους άλλους, να αγαπήσει πραγματικά τον κόσμο, να προσφέρει από αυτό που είναι πρώτα και μετά από αυτό που έχει, να ευαγγελιστεί τα έθνη, να μιλήσει σε όλους για τον Χριστό και τη βασιλεία Του. Γιατί δεν μπορεί κάποιος να προσκολληθεί εξίσου καί στον Χριστό καί στον μαμωνά. Έναν από τους δύο κοροϊδεύει, ή βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Ο νεαρός όμως έφυγε σκυθρωπός και με κατεβασμένο το κεφάλι, αφού ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ήταν ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ σ’ αυτό. Η θρησκευτικότητά του εξυπηρετούσε δηλαδή τους εγωκεντρικούς μηχανισμούς συντήρησής του στη ζωή και δεν σήμαινε κατ’ ουδένα τρόπο την πλήρη αποδοχή του θελήματος του Θεού. Τότε βρήκε ευκαιρία ο Θεάνθρωπος και μίλησε για την ζημιά που μπορεί να επιφέρει στον άνθρωπο ο πλούτος -ως ειδωλολατρία, αφού μεταθέτει το υπαρξιακό βάθος στα υλικά ή ψυχικά αγαθά και όχι στο ίδιο το πρόσωπο του Χριστού. Πολλοί δυσανασχέτησαν τότε γιατί, σύμφωνα με την αντίληψη της εποχής (αλλά και για τον πολύ μεταγενέστερο δυτικό-προτεσταντικό, θρησκευτικό καπιταλισμό), Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΕΥΝΟΙΑΣ του Θεού. Ο Χριστός αντιστρέφει όμως τα πράγματα και τα λόγια Του δηλώνουν πως, εκείνος που ΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ στο χρήμα, έχει βρει το θεό του, αλλά όχι τον αληθινό Θεό. Στην πραγματικότητα λατρεύει ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, που δένει τον άνθρωπο στην ύλη και πνίγει την αληθινή χαρά και ελευθερία, αφού υποτάσσει στο ‘έχειν’ και διαστρέφει έτσι το ‘είναι’ 8, το ίδιο το νόημα της ζωής. Αν ο πλούσιος είναι δηλαδή υπερήφανος και αμάλακτος, αν ζει μόνο για να υλοποιεί ανούσιες και βλαβερές επιθυμίες, αν είναι ανελεήμονας απέναντι σε χήρες και ορφανά και πονεμένους, αν δεν μπορεί να αναπνεύσει τον αέρα της πνευματικής ελευθερίας, αν δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για να ασχοληθεί με το Θεό και την καλλιέργεια της ψυχής του, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. Αν όμως μεταμεληθεί, και ζήσει με ψυχικό μεγαλείο και ελεήμονα συμπεριφορά, τότε η θύρα της αιώνιας ζωής είναι ανοικτή. Και είναι ανοικτή όχι μόνο στους πλούσιους κάθε εποχής, αλλά και στον καθένα από εμάς που θα θελήσει να βρει τον πραγματικό εαυτό του κοντά στον Θεό και τους ανθρώπους και να σωθεί. Ο χριστιανός εξάλλου που πιστεύει πραγματικά στο Θεό δεν μπορεί να νοιάζεται μόνο για την ‘ψυχούλα’ του, δεν μπορεί να είναι απαθής και μοιρολάτρης, αφού και ο Χριστός ταύτισε τον εαυτόν του με τους πεινασμένους, τους ξένους, τους άρρωστους και τους φυλακισμένους, και τόνισε πως αδιαφορία γι’ αυτούς είναι αδιαφορία για τον ίδιο3.

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Dominus Saturnus …………………………..ΜΆΘΕ …………..ΆΜΑΘΕ……… ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ…. Πιστεύω, ως ορθόδοξος Χριστιανός, σε έναν Θεό, Πατέρα, Κυρίαρχο του παντός, που δημιούργησε από το μηδέν και με απόλυτη ελευθερία και αγάπη τον ουρανό και τη γη. Δημιούργησε, δηλαδή, τόσο τον ορατό και υλικό, όσο και τον αόρατο και πνευματικό κόσμο.Πιστεύω και σ’ έναν Κύριο, τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, που είναι ο μονογενής Υιός του Θεού Πατέρα και Γεννήθηκε απ’ Αυτόν προαιωνίως. Είναι φως, όπως και ο Πατέρας Του. Είναι αληθινός Θεός, επειδή γεννήθηκε από τον αληθινό Θεό. Ο Υιός δεν είναι δημιούργημα ή κτίσμα του Θεού, όπως πίστευαν διάφοροι αιρετικοί, αλλά έχει την ίδια Θεία ουσία με τον Πατέρα (είναι «ομοούσιος») και τα πάντα δημιουργήθηκαν δια του Υιού.Ο Υιός του Θεού, για τη δική μας σωτηρία, κατέβηκε από την ουράνια δόξα Του στη γη και έλαβε σάρκα, όμοια με τη δική μας, από την Παρθένο Μαρία με την ενέργεια του Αγίου Πνεύματος. Έγινε δηλαδή άνθρωπος όμοιος σε όλα μ’ εμάς, εκτός από την αμαρτία και έζησε σε συγκεκριμένο χρόνο πάνω στη γη.Σταυρώθηκε, έπαθε και τάφηκε για μας, όταν ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας ήταν ο Πόντιος Πιλάτος .Και αναστήθηκε, σύμφωνα με την Αγία Γραφή, την τρίτη ημέρα από τον τάφο, ενώ ήταν νεκρός.Μετά την Ανάστασή Του ανέβηκε στον ουρανό με τη δύναμη που είχε ως Θεός, δοξάζοντας έτσι την ανθρώπινη φύση. Ανέβηκε και κάθισε στα δεξιά του Πατέρα Του.Θα έρθει και πάλι στον κόσμο με δόξα, σε χρόνο που τον γνωρίζει μόνο ο Θεός, για να κρίνει τους ζωντανούς και τους νεκρούς. Και η Βασιλεία Του δεν θα έχει τέλος.Πιστεύω και στο Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, που έχει κυριότητα και εξουσία. Ζωοποιεί όλη την κτίση και εκπορεύεται από τον Πατέρα. Είναι ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό. Προσκυνείται και δοξάζεται ισότιμα μαζί Τους. Καθοδήγησε τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, που προείπαν για τον ερχομό του Σωτήρα.Πιστεύω και στην Εκκλησία. Είναι μία, επειδή μία είναι η κεφαλή της, ο Χριστός και μία η πίστη εκείνων που μετέχουν στη ζωή της. Είναι αγία, χωρισμένη από κάθε αμαρτία. Είναι καθολική, επειδή κατέχει όλη την αλήθεια και θέλει να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους. Είναι αποστολική, επειδή διατηρεί ανόθευτη τη διδασκαλία των Αποστόλων και επειδή οι επίσκοποι που την ποιμαίνουν είναι διάδοχοι εκείνων.Ομολογώ ένα βάπτισμα στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Μ’ αυτό αρχίζουμε την καινούρια ζωή μέσα στην Εκκλησία. Με αυτό συγχωρείται το προπατορικό αμάρτημα.Πιστεύω και περιμένω την κοινή ανάσταση όλων των νεκρών. Θα αναστηθεί κάθε σώμα για να ενωθεί με την αθάνατη ψυχή του. Η ανάσταση όλων θα γίνει με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.Προσδοκώ ότι, μετά την ανάσταση και την τελική κρίση όλων των ανθρώπων από τον Χριστό, θα αξιωθώ να απολαύσω την αιώνια ζωή, μαζί με όλους τους αγίους. Αμήν.

 4. Μας εχουν στην μέγγενη says:

  Η γνωση ειναι δυνσμη .Μονο εαν γνωριζεις αυτον που σε πολεμαει μπορεις να αμυνθείς.Δυστυχως ο πολεμος αυτος κραταει απο πολυ παλια .

 5. Dominus Saturnus says:

  Δεν με απασχολει να μαθω κατι απο εσας. Εσεις θα επρεπε να εισαστε σε θεση να μαθετε καθως αυτοι που θεωρουν οτι η πιστη ειναι γνωση δεν μπορουν να μαθουν.

  Δεν θα διαφωνησω απαραιτητα για αυτα με τους Δρακονιανους κλπ και ουτε βασικα εχω λογο να ασχοληθω με την εθνικη ματαιοδοξια, καθως οι μαυροι μαγοι της Ατλαντιδας ελεγχουν αυτον τον πλανητη εδω και χιλιαδες χρονια και δεν βγαζει νοημα να βλεπεις ολο αυτο που γινεται μεσα απο τα φιλτρα του «Ελληνοκεντρισμου» οπως και γενικοτερα τιποτα δεν βγαζει νοημα μεσα απο τα φιλτρα του «Ελληνοκεντρισμου» που μαλιστα ψαχνει για καποιους Ελληνες της αρχαιοτητας που προηγηθηκαν των Πελασγων τους οποιους οι Ελληνες θεωρουσαν Βαρβαρους και για τους οποιους μαλιστα δεν γνωριζουμε τιποτα και ακομα και οι αρχαιοι βασικα το μονο που γνωριζαν επι του θεματος ειναι καποιες μυθολογιες και αρα ολο αυτο με τον «Ελληνοκεντρισμο» οδηγει βασικα στην παρανοια οπως εχει διαπστωθει εκατομμυρια φορες.

  Ολα αυτα φυσικα εχουν οδηγησει στην παρανοια τον ΟΕΑ καθως επισης «flying serpents» και Δρακοι ειναι και οι Σερφειμ οπως ο Μιχαηλ.

  Μην χασετε επισης:
  https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/phidia-ste-theba-leuktra-kai-mantineia/o-drakon-dionysos

  Επισης:
  In Ancient Greece, the first mention of a dragon is derived from the Iliad. Here, Agamemnon is described as having a blue dragon motif on his sword belt and an emblem of a three-headed dragon on his breast plate.

  Σε οτι αφορα λοιπον το θεμα του Δρακου αυτη ειναι μια Ελληνικη λεξη η οποια:

  δράκων < δέρκομαι < ινδοευρωπαϊκή (ρίζα) *derḱ- (βλέπω)

  Σε οτι αφορα το Dragon Court ειναι μπερδεμενο το θεμα και δεν θα σας βγαλει πουθενα και δεν εχει και καμια σημασια να προσπαθησω να σας εξηγησω τι συμβαινει με την εργασια του Crowley καθως γενικοτερα μιλαμε για παρανοια.

 6. Κρόνος says:

  Εγω βασικα βαρεθηκα να προσπαθησα να σταματησω το κακο με τις εντολες που δινει η συνειδηση σας. Εφοσον τελικα η συνειδηση σας ψαχνει για scapegoats και ολοι ψαχνουν καποιον για να του φορτωσουν την βλακεια τους θρησκευτικη και μη για να συνεχισουν να παιζουν αυτα τα ηλιθια mind games οπως σας εχω πει αλλωστε εγω δεν προκειται να φερω την παραμικρη αντισταση στην καταστροφη που επιδιωξε η συλλογικη σας συνειδηση. Ο μοναδικος λογος που «υποστηριξα» τον Τσιπρα με αφορμη ολη αυτη την αρνητικη ενεργεια που ειχε μαζευτει στα συλλαλητηρια ηταν για να εξισορροπησω λιγο τον εθνικιστικο παροξυσμο και να αποφευχθουν τα χειροτερα αλλα αυτο προφανως δεν γινεται καθως οπως σας εξηγησα και παλι ολη αυτη η αρνητικη ενεργεια εχει διοχετευτει στα στοιχειακα του εθνικισμου που βασιζεται μαλιστα στην αρχαιοκαπηλια, που δεν μπορουν να παρεχουν καμια πραγματικη λυση μεσα ισως και με την συνυπαρξη με το αρρωστημενο πολιτικο συστημα ανεφ του οποιου θα καταρρευσουν τα παντα και χωρις μαλιστα να υπαρχει φως για την αλλη μερα.

  Εγω ημουν εναντιον της εκλογης του Τσιπρα εξ αρχης και ποτε δεν θα τον ψηφιζα. Τωρα το τι θα γινει δεν το γνωριζω αλλα τα αφεντικα σας και δηλαδη ολοι αυτοι που αναφερονται σε αυτο το αρθρο δεν προκειται να την γλυτωσουν.

 7. Αgela says:

  Πολυ ωραιο αθρο αλλα δεν μας φοβιζει εμας τους Ελληνες απο τα αρχαια χρονια μας πολεμουν και δεν εχουμε μαθει να υποχωρουμε με σκημενο το κεφαλι.Οτι ειναι να γινει θα γινει ,ο θεος παντα μας προστατευαι και μας δοξαζε σε ολον τον κοσμο.Οσο για ολους αυτους ευχομαι να τους παρει ο διαολος συντομα.

 8. η αλήθεια θα σας ελευθερώσει says:

  Ο σκοπός τους δεν είναι μόνο το χρήμα η εξουσία αλλά και η ψυχή του ανθρώπου.
  Αυτο γίνεται με προπαγάνδα της ΝΤΠ υπέρ της ομοφιλοφυλίας, των τρανσέξουαλ κλπ,
  με τις ταινίες που δείχνουν σεξ και βία, με την προβολή του σατανισμού στη μουσική,
  στις ταινίες, στις διαφημίσεις, με την απασχόληση του ανθρώπου με ανούσια πράγματα
  όπως ποδόσφαιρο, τηλεοπτικές σειρές κλπ, με την προωθηση της αθεϊας και την κατάργηση της πίστης.
  —————————
  Το δηλώνουν πλέον φανερά, υπάρχουν ολα σε βίντεο στο youtube…
  – Πολιτικοί δηλώνουν ότι θα συνεργάζονταν ακόμα και με το διάβολο
  – Σατανική τελετή στο τούνελ κοντά στο CERN παρουσία αρχηγών κρατών
  – Αρχηγοί κρατών κάνουν σατανιστικά σύμβολα με τα δάχτυλα
  (ενδεικτικότερο αυτό με τον Μακρόν και τον Τράμπ)
  – Διασημότητες δηλώνουν ότι πούλησαν τη ψυχή τους στο σατανά.
  – Σατανιστές, ομοφιλόφυλοι, τρανσέξουαλ, γυμνιστές κλπ σε δημόσιες
  παρελάσεις σε όλο τον κόσμο.
  ———————————
  Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που γίνεται κάτι τέτοιο και ισως ξεπερνάει τα σόδομα και γόμορα.

  Η πίστη και η ανάγνωση του ευαγγελίου θα βοηθήσει πολύ.
  Ιωάννης 3.16-17
  Γιατί ο Θεός αγάπησε με μια τέτοια αγάπη τον κόσμο, ώστε πρόσφερε το Γιο του το Μονογενή, για να μην χαθεί ο καθένας που πιστεύει σ’ αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια. Διότι το Γιο του ο Θεός δεν τον έστειλε στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού.

  Ιωάννης 8.32
  θα γνωρίσετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει

  Λουκάς 10.18
  Κι εκείνος τους είπε: «Παρατηρούσα το Σατανά που έπεσε από τον ουρανό σαν αστραπή.

  Ιωάννης 8.44
  Εσείς, πατέρα σας έχετε το διάβολο και θέλετε να κάνετε τις επιθυμίες του πατέρα σας. Εκείνος ήταν ανέκαθεν ανθρωποκτόνος και δεν έχει σταθεί στην αλήθεια, γιατί αλήθεια σ’ αυτόν δεν υπάρχει. Όταν λέει το ψέμα, μιλάει απ’ αυτά που του υπαγορεύει η ίδια του η φύση, γιατί είναι ψεύτης και πατέρας του ψεύδους.

  Ματθαίος 25.41 Κατόπιν θα πει και σ’ εκείνους που θα είναι στ’ αριστερά: Φύγετε από μένα εσείς οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, που έχει ετοιμαστεί για το διάβολο και τους αγγέλους του.

  Αποκάλυψη 12.9
  ο δράκος ο μεγάλος, το φίδι το αρχαίο, που ονομάζεται Διάβολος και Σατανάς, και που παραπλανάει ολόκληρη την οικουμένη, ρίχτηκε στη γη. Το ίδιο και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

  Αποκάλυψη 12.12
  Αλίμονο στη γη και στη θάλασσα, γιατί κατέβηκε ο διάβολος σε σας κατεχόμενος από μεγάλο θυμό, επειδή ξέρει πως είναι λίγος ο καιρός που του απομένει

 9. Νικος says:

  Οι νεοελληνες εχουν σχεση με τους αρχαιους Ελληνες οσο και ο Παρθενωνας με την αξιολυπητη τριτοκοσμικη αρχιτεκτονικη της θλιβερης απο αισθητικης αποψης, οικοδομης , πυλωτη- πλακα -μπαλκονι

 10. Κρόνος says:

  Σημερα η ενεργεια σας μου φαθνεται συμπαθητικη. Συνεχιστε τις ασκησεις μετανοιας για να καθαρισετε απο την αρνητικη ενεργεια και να ξεκινησει η θεια λειτουργεια του ματριξ για να ανεβασετε συχνοτητα καθως μονο ετσι μπορεις να μοιωσεις την επιρροη απο την πλυση εγκεφαλου που κανουν και απο τα τελετουργικα κλπ και απο την αρνητικη ενεργεια που παραγουν που ειναι το στοιχειο τους.

  Θα κανετε 12 καμψεις καθημερινα πριν και μετα τον υπνο και οταν θα εισαστε κατω θα λετε «Κυριε Ιησου Χριστε» και οταν ανεβαινετε θα λετε «Ελεησον Ημας».

  Ακουστε και αυτο:

  https://www.youtube.com/watch?v=awL9KlYhTtU

 11. Κρόνος says:

  Επισης μιας και ειναι πολυ δυσκολο να ενωθειτε με οποιοδηποτε αλλο μερος της υπαρξης μου θα σας προτεινα να ενωσετε το μεσαιο σας δακτυλο του Κρονου με το δικο μου για να εχει καλυτερο αποτελεσμα το «αι πηδηξου» στους ηγετες σας και ασφαλως θα μπορουστε να με κανετε και αγιο της θρησκειας σας και να με λετε ο Αη Πηδηχτουλης.

 12. Dominus Saturnus says:

  Θα πρεπει επισης να μου φτιαξετε μια εκκλησια που θα εχει ενα τεραστιο εικονισμα του Αη Πηδηχτουλη με το μεσαιο δακτυλο κλπ για να ερχονται να προσκυνουν ολοι οι θρησκευτικοι και πολιτικοι σας «ηγετες» για να τους δινω την Κρονια «ευλογια» μου.

  Επισης θα μπορουσατε να φτιαξετε ενα μηχανισμο με ενα τεχνητο ποδι που θα ρινει κλοτσιες για να ερχονται ολοι οι αμαρτωλοι να στηνουν κωλο για να παραλαβουν την αγια κλοτσια απο τον Αγιο Πηδηχτουλη και να εξιλεωθουν πο τις αμαρτιες τους.

  Καλο θα ηταν επισης ο μηχανισμος να δεχεται κερματα για την συντηριση του Ναου.

  Αυτη ειναι η διαθηκη μου προς εσας αγαπημενο ποιμνιο και εσεις θα μπορειτε ασφαλως να παραλαμβανετε το εβδομαδιαιο σας κλοτσιδι εντελως δωρεαν λογω της ιδιατερης αγαπης που εχω προς εσας.

  Σας στελνω ολους τις ευλογιες μου αγαπημενο μου ποιμνιο.

 13. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλα αυτά τα περί δρακοντακιανής προέλευσης των βασιλέων, των πλουσίων και την ηγεμόνων είναι μυθεύματα που καλλιεργούν οι ίδιοι για την προέλευσή τους, για να τους φοβούνται οι άνθρωποι και να υποτάσσονται σε αυτούς. Αν τυχόν κάποιοι από αυτούς έχουν ακολουθήσει τις εντολές του Θεού ή έχουν μαρτυρήσει για τον Ιησού Χριστό ή τον έχουν ομολογήσει έστω και στο τέλος της ζωής τους, τότε είναι Άγιοι. Οι άλλοι που ακολουθούν το διάβολο είναι σατανάδες και επειδή ο διάβολος είναι ο όφις ο αρχαίος και εμφανίζεται με τη μορφή του όφι, παίρνουν και αυτοί την όψη και τη μορφή του όφι, αφού συμμετέχουν σε σατανικές τελετές που γίνεται επίκληση δαιμόνων όπως η Χίλαρι Κλίντον ή σε τελετές όπου μπορεί να θυσιάζονται και άνθρωποι ή και παιδιά στο όνομα του θεού τους του εωσφόρου. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δράκους, αφού ο σατανάς χαρακτηρίζεται και ως δράκος. Και σε πολλές εικόνες του στην Αποκάλυψη ο Ευαγγελιστής Ιωάννης τον αναφέρει σαν δράκοντα ή σαν θηρίο, που όμως στο τέλος θα εξοντωθεί και θα είναι αιώνια η νίκη της του Χριστού Εκκλησίας

 14. Dominus Saturnus says:

  Τοσα καταλαβαινετε απο την αρχαια ειδωλολατρια και τα αρχαια μυστηρια και τοσα λετε. Ολα αυτα ειναι συμβολικα μεσα στα πλαισια της αναλογιας του πανω με το κατω αναφορικα με τις επικρατουσες ενεργειες και μιλαμε ξεκαθαρα για αστροθεολογια που βασιζεται στα Βαβυλωνιακα μυστηρια.

  Υπαρχει η περιδος που κυβερνα ο Διας και υπαρχει και η περιοδος που κυβερνα ο Κρονος εκ της Αναγκης των συνθηκων καθως μαλιστα απο οσο γνωριζουμε ο Διας ηταν υπολογος στον Χρονο-Αιωνα και στην συζυγο του Αναγκη. Αλλωστε μιλαμε για τον Θεο της συγκομιδης που διαχωριζει με το Δρεπανι του την ηρα απο το σιταρι και ειναι αυτη η δυναμη που διευθυνει τους κυκλους της φυσης συμφωνα και με την Ελληνιστικη προσεγγιση και περα απο την ειδωλολατρια της θρησκειας της μαζας που απο παντα ηταν κατευθυνομενη απο το πνευμα της αγνοιας και τους σκοτους για εξουσιαστικους λογους.

  Oρφικος Υμνος Κρονου:

  Εσύ πού πάντοτε θάλλεις, καί είσαι ό πατέρας των μακαρίων θεών καί των ανθρώπων, πολυμήχανε, αμόλυντε, μεγαλοδύναμε, Ισχυρέ Τιτάν εσύ εξαντλείς τα πάντα καί αντιθέτως συ ό ίδιος τα επαυξάνεις• έχεις δεσμούς αδιάρρηκτους εις τον άπέραντον κόσμον ώ Κρόνε, πατερά του αιώνος (του χρόνου), Κρόνε με τα πολλά ονόματα, πού είσαι το βλαστάρι της γης καί του ουρανού με τα πολλά αστέρια• είσαι ή γέννησις (ή αρχή), καί ή φθορά της Φύσεως (της φυσικής καταστάσεως), σύζυγος της Ρέας, Ο σεβαστός Προμηθεύς, πού κατοικείς εις όλα τα μέρη του κόσμου, ό αρχηγός του γένους (των ανθρώπων), πού ή σκέψις σου είναι αγκαθωτή (πού αγκυλώνει), είσαι ό κράτιστος• άκουσε την ίκετευτικήν φωνήν μας, καί είθε να μας στέλλης πάντοτε άψογον τέλος βίου ευτυχισμένου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *