MoD UFO:Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Προσέξτε τα UFO κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

ΟΙ εμπειρογνώμονες από την MoD UFO, και ο Nick Pope μας λέει για μαζικές εκδηλώσεις από UFO το καλοκαίρι, και ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για μία εξωγήινη συνάντηση.Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας »έχει προγραμματιστεί για τα χειρότερα αποτελέσματα – όπως επίθεση και εισβολή».


«Θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη και για τα πιο ανεξιχνίαστα φαινόμενα».


Ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες UFO του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δώσει τις απόψεις του σχετικά με την πιθανότητα των εξωγήινων που εμφανίζονται ξαφνικά στους ουρανούς μας – και πώς η διεθνής κοινότητα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.


Ο Nick Pope, ο οποίος έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες κάτω από τη «ζώνη του» στο Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε τα χρονικά γεγονότα που θα παρακολουθούν οι περισσότεροι το καλοκαίρι – όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο – θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή οι «άλλοι κόσμοι» να παρουσιαστούν στην ανθρωπότητα.


Ο ίδιος προειδοποίησε: «Αυτό το καλοκαίρι των μαζικών εκδηλώσεων είμαστε όλοι σε υψηλή επιφυλακή για την τρομοκρατία. Αλλά πρέπει επίσης να ρίξουμε τα μάτια μας ακόμη πιο μακριά,και να είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμη πιο ακατανόητα φαινόμενα ».


Καθήκοντα του Nick Pope στη MoD περιλαμβάνουν και διερευνούν αναφορές από UFO μεταξύ 1991 και 1994, και λέει ότι ξεκίνησαν την έρευνά τους ως σκεπτικιστές, λίγο πριν γίνει πεποίθηση ότι οι θεάσεις εγείρουν ζωτικής σημασίας για την άμυνα της εθνικής ασφάλειας και του αέρα,όσον αφορά την ασφάλεια.

Ήταν ενδιαφέρον ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου μάρτυρες ήταν οι πιλότοι, ή ακριβώς όταν τα UFO εμφανίζονταν και παρακολουθούνται με ραντάρ, και είπε ότι υπήρχαν και άλλοι πιστοί μεταξύ των πρώην συναδέλφων του.


«Ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στους κύκλους του Υπουργείου Άμυνας ότι» εξωγήινοι «ήταν σε θέση να μας ανιχνεύουν για δεκαετίες με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μας.
«Το ότι όταν φαινόταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι αλήθεια μας λένε οι κεντρικές αρχές που διερεύνουν το θέμα αυτό.


«Εάν οι εξωγήινοι έχουν σπουδάσει ψυχολογία μας, μπορεί να επιλέξουν να εμφανιστούν στον ουρανό μας σε μια σημαντική ημερομηνία – η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι μία ημερομηνία που κυκλοφόρησε ευρέως από τις ομάδες συνωμοσίας.


«Κατά την άφιξή τους είναι δύσκολο να πούμε τι θα κάνουν: θα ανακαλύψουν, θα ενισχύσουν ή θα καταστρέψουν.Και όλο αυτό το κάνει μία πολύ ιδιαίτερη απειλή »


apocalypsejohn

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *