Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο.

Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο.

Η Ινδουιστική μυθολογία είναι γεμάτη από συναρπαστικές ιστορίες για απίστευτους θεούς, θεές, εκπληκτικά πλάσματα, αξιόλογα μέρη, ασυνήθιστα αντικείμενα και ισχυρή τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή κακό σκοπό.

Οι μυστηριώδεις Nagas είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα όντα που συναντάμε στους ινδουιστικούς μύθους και θρύλους. Γνωστός σαν ο κόσμος των Φιδιών, που είναι γνωστός σαν Patala και Bhogavati.

Οι Nagas διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ινδουιστική μυθολογία, αλλά αυτά τα όντα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο με διαφορετικά ονόματα.

Οι αρχαίοι μύθοι του λαού-φίδι μπορούν να βρεθούν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Με παρουσία σε διάφορα μέρη του πλανήτη – όπως το «Nagas» ( «φίδια») στην Ινδία, Amaru στη Νότια Αμερική,
το Quetzalcoatls ( «Plumed Φίδια») στο Μεξικό, την Djedhi ( «φίδια») στην Αίγυπτο,τη πνεύμονα ( «δράκοι») στην Κίνα ή ίσως οι αθροιστές ( «φίδια») στη Βρετανία.

Οι θρύλοι λένε ότι αυτοί οι αξιόλογοι, έξυπνοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν είτε ανθρώπινο είτε σχήμα ερπετού..

Ωστόσο, συνέχισαν κάποιες φορές να κάνουν εμφανίσεις στην ανθρωπότητα.
Κάτω από την καθοδήγηση του φιδιού- ανθρώπου, “πολυάριθμοι” πολιτισμοί δράκων “, που αποτελούνται από κολοσσιαίες πυραμίδες, πολυπληθή φιδιακά μοτίβα, κυβερνούσαν τους βασιλιάδες των Δράκων,και τελικά τέθηκαν σε ύπαρξη”.

Οι Nagas ζούσαν σε μυστικά υπόγεια βασίλεια.

Η λέξη Naga προέρχεται από το σανσκριτικό και το nag, είναι η λέξη για το φίδι, ειδικά για την κόμπρα.

Patala και Bhogavati, είναι τα υπόγεια βασίλεια των Nagas που είναι καλά κρυμμένα και αδύνατο να βρεθούν.

Πολλοί άνθρωποι στην Ινδία πιστεύουν ότι υπάρχει μια είσοδος, στην είσοδο στο πηγάδι της Sheshna, στο Benares, που οδηγεί στο μυστηριώδες βασίλειο Patala.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα Sherman A. Minton, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του “Venomous Reptiles”, αυτή η είσοδος είναι πραγματική, με σαράντα βήματα που κατεβαίνουν σε μια κυκλική κατεύθυνση, για να τερματιστούν σε μια κλειστή πέτρα cobras.

Στο Θιβέτ, υπάρχει ένα σημαντικό μυστικιστικό ιερό που ονομάζεται επίσης “Πατάλα”, το οποίο λέγεται από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, ότι κα΄θεται επάνω σε ένα αρχαίο σπήλαιο και σύστημα σήραγγας.

Οι Nagas συνδέονται με το νερό.

Οι Nagas είναι μια πολύ προηγμένη φυλή.

Οι αρχαίοι μύθοι και θρύλοι λένε ότι οι Nagas είναι ένα πολύ εξελιγμένο είδος, που έχει πρόσβαση σε απίστευτα εξελιγμένη τεχνολογία. Η βεδική λογοτεχνία παραδίδει πολλές περιγραφές των ιπτάμενων μηχανών που ονομάζονται Βιμάνα που πετούσαν στον ουρανό. Διαθέτουν μαγικές πέτρες και τρίτο μάτι στη μέση των φρυδιών τους.

Λέγεται ότι 30 πόδια κάτω, στο κάτω μέρος, είναι η πόρτα που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο των Naga, τα ερπετά όπως τα ημι-θεία όντα.

Οι εσωτεριστικοί μαθητές θεωρούν το τρίτο μάτι σαν μια πύλη προς τις εσωτερικές σφαίρες και χώρους υψηλότερης συνειδητότητας. Στην πνευματικότητα της Νέας Εποχής, το τρίτο μάτι συχνά συμβολίζει την κατάσταση του διαφωτισμού ή την υποκίνηση των νοητικών εικόνων.

Οι Nagas δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους ξένους, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζονται με μια άλλη φυλή υποκυνήματος, τους ινδουιστές δαίμονες ή τον Rakshasas.

Mysterious Nagas: Serpent People Who Live In Secret Underground Cities


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANCIENT PAGES : Corfiatiko

6 thoughts on “Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο.

 1. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

  ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ.ΣΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ.Η ΑΡΓΩ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΜΑ.Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΜΑΤΑ.Η ΛΕΞΗ ΙΝ-ΔΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

 2. Αναισθησιολόγος says:

  Εδώ ρε ο άλλο ζούσε στην Κρήτη, εσείς τους έχετε στην υπόγα; Υ.Γ 1. Μεταμορφωνόταν σε άνθρωπο για λίγο, σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα (βλέπε και σελήνη) για να μιλήσει στους ανθρώπους. Υ.Γ. 2. Ψάξτε να βρείτε και την μορφή του Σαβαόθ.

 3. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ... says:

  Όταν ο Διάολος παίζει με τους ανθρώπους αυτά παθαίνει…πιστέυει σε τεχνολογικά υπερόντα με μορφή φιδιού!!!
  Γιαχαγιούχα σας έχει κάνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *