12:03 - 29/06/2021

Μια σύντομη θεωρία συνωμοσίας…

Για μην μας τρελάνουν.

Τα επικίνδυνα εμβόλια όπως και τα επικίνδυνα μνημόνια για τους ανθρώπους ,είναι γεγονότα και όχι θεωρίες συνωμοσίας!Και δια αυτό το εξουσιαστικό σύστημα της ελίτ χαρακτηρίζει ”ψεκασμένους”  όσους το πιστεύουν. Για να περιθωροποιήσει ορθοπολιτικά την αλήθεια.

Θεωρία συνωμοσίας είναι η παρακάτω.

Η ανθρωπότητα εδώ και χρόνια διοικείται από 10 μόνο, που ζούν μόνιμα σε αεροπλάνο υπερπολυτελέστατο(ας το πούμε έτσι για κάτι μοναδικό στο είδος του)που δεν κατεβαίνει ποτέ στην γή.Ανεφοδιάζεται στον αέρα.

Εκεί λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις που εκτελούνται με ευλάβεια στην γή από  κυβερνήσεις,όσο παράλογες και εαν είναι.

Και δεν είναι κανένας από όσα ονόματα ακούγονται!Τα γνωστά ονόματα που ακούγονται είναι όσο περίεργο και να ακούγεται είναι κατά έναν τρόπο( δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς) και αυτοί υπάλληλοι .

Προσπαθούν να Κυβερνήσουν λοιπόν την ανθρωπότητα ενώ δεν ζούν στην γή χωρίς να είναι εξωγήινοι.

Εχθροί των ανθρώπων Την έχουν δεί θεοί και αργά η γρήγορα θα τιμωρηθούν για την αλαζονία τους.

Πως μπορούν να υπάρξουν απτά στοιχεία για κάτι τέτοιο;

Ναι αυτή είναι μια θεωρία συνωμοσίας ..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ο ΞΕΡΟΛΑΣ 06/29/2021 @ 1:36 ΜΜ

  Θα σου πω: πιάνουμε τα πιο τρανταχτά ονόματα που ήδη ξέρουμε, τους βάζουμε σε ένα υπόγειο και τους λυσσάμε στο ξύλο μέρα νύχτα μέχρι να φτύσουν το γάλα της μάνας τους. Μόλις το φτύσουν, τους ξαναλυσσάμε στο ξύλο άλλο τόσο μέχρι να μας πουν πως θα πιάσουμε στα χέρια μας αυτούς τους 10 που λες και είναι άγνωστοι. Αυτούς θα τους λυσσάξουμε ακόμα περισσότερο στο ξύλο, μέχρι να χωρέσει το αεροπλάνο τους εκεί που κανονικά είναι μόνο έξοδος !

 2. Έλληνας 06/29/2021 @ 2:54 ΜΜ

  Γεια σου, φίλε μου “αδαή”. Έτσι ακριβώς! Την καλημέρα μου.

 3. ονειρευτης 06/29/2021 @ 2:57 ΜΜ

  αλλο ενα παραδειγμα
  ..π.χ για μενα ειναι γεγονος οτι ο θεος βρησκεται διπλα μου και μεσα μου αυτη την στιγμη που γραφω [ο πανταχου παρον] και παρ οτι επικρατει το κακο γυρω εγω ευκολα αποστασιοποιουμαι σε μεγαλο βαθμο απο αυτο [μαλλον περνω βοηθεια απο αυτον]
  …συνομωσια για μενα ειναι οτι ο θεος ειναι ο γενιοφορος γεροντας που καθεται σε εναν θρονο στα συννεφα και απο κει δικαζει ψυχες

 4. Εξαιρετικός όπως πάντα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh