19:01 - 20/02/2017

Μια ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ για το σκάνδαλο «Πιτσακέητ» των παιδεραστών: τα προέβλεψε ΟΛΑ…«ΟΙ ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!

Πώς καταφέρνει μια σειρά κόμικς, προς τέρψιν για τους ενήλικους, να προβλέπει τόσα πολλά σημαντικά γεγονότα –όπως η 11η Σεπτ. του  2001, η εκλογή του Τράμπ, κτλ- πολλά χρόνια ΠΡΙΝ να λάβουν χώρα??? Η απάντηση είναι σαφής: δεν είναι μια «σειρά κόμικς για τους ενήλικους», αλλά ένα πάρα πολύ βαρύ όπλο…ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ για το ευρές κοινό…

Κι έρεχεται τώρα η ίδια αγαπημένη σειρά πολλών ανυποψίαστων εκατομμυρίων τηλεθεατών να μας υπονοήσει, εμμέσως πλην…ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ, ότι προέβλεψε, Η ΙΔΙΑ, ακόμη και ένα παρα πολύ σημαντικό γεγονός που «πυροδότησε», σε ένα τεράστο βαθμό, το όλο μεγάλο σκάνδαλο «Πιτσαγκέητ» (Pizzagate) που αφορά όλα τα εγκλήματα των ελιτιστών του κόσμου σε σχέση με διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας και διακίνης μικρών παιδιών!  ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!

Προτού να συνεχίσω, θα πρέπει να μας «φρεσκάρω» λιγάκι τη μνήμη μας για αυτό το γεγονός που προανέφερα, σε σχέση με το «Πιτσγκέητ», και μετά θα δούμε πως το είχαν προβλέψει «Οι Σίμπσονς»…

Η ιστορία έχει ως εξής:

Σε πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!» σχετικα με το γεγονός ότι όχι μόνο ΑΛΗΘΕΥΕΙ το μεγάλο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» (“PIZZAGATE), που αφορά αυτά τα μεγάλα παγκόσμια κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ στα οποία εμπλέκονται και οι Κλιντον και πάρα πολλά άλλα σημαίνοντα πρόσωπα, αλλά πως έχει φθάσει ακομη και…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, γράφω τα εξής:

Και για όσο για αυτούς εκεί έξω που θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν αυτά που γράφω εδώ, διαβάστε τι έγραψε στις 25 Ιαν. του 2017 το γνωστό και κορυφαίο ιστολόγιον zerohedge.com για αυτό το θέμα που τα λέει όλα:

Σε αντίθεση με αναφορές από τα μέσα ενημέρωσης, αυτές οι έρευνες που ξεκίνησαν πολλά εκατορμύρια άνρθωποι σε όλο τον κόσμο, τις οποίες τις έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ως «Pizzagate», δεν ξεκίνησε με λαγωνικά που “τρολάρουν” στο διαδίκτυο σκαλίζοντας μέσα στα παλιά εμαιλ του Τζόν Ποντέστα, που μας παρείχαν το Wikileaks, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποκωδικοποιήσουν την κωδικοποιημένη γλώσσα και συζητήσεις κάποιος παιδεραστών που σχετίζονται με πιτσαρίες καθώς και την εμπορία ανθρώπων. Ξεκίνησε με την συγκλονιστική ανακάλυψη ότι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον παρείχαν βοήθεια σε μια ΚΑΤΑΔΙΣΚΑΣΜΕΝΗ διακινήτρια ΠΑΙΔΙΩΝ, την κα Laura Silsby, με αποτέλεσμα την μειωμένη ποινή για την εμπορία παιδιών.

H Silsby συνελήφθη στα σύνορα της Αϊτής προσπαθώντας να περάσει λαθραία 33 παιδιά έξω από την Αϊτή, χωρίς έγγραφα. Η ποινή και οι κατηγορίες της μειώθηκαν μετά από παρέμβαση του Μπιλ Κλίντον. Στον απόηχο της σύλληψης της Silsby, ο αρχικά προσληφθείς δικηγόρος της, ο κ Jorge Puello, συνελήφθη κι αυτός σε σχέση με ένα διεθνές κύκλωμα διακίνησης παιδιών κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο γυναικών και ανηλίκων από την Κεντρική Αμερική και την Αϊτή. Η αποκάλυψη αυτής της είδησης το Νοέμβριο ήταν είτε αγνοήθηκε από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ή δέχτηκε επιθέσεις από τις ελεγχόμενς απο τους Κλίντον εκδόσεις.

Μιας και ξεκαθαρίσαμε πως ξεκίνησε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το «Πίτσαγκέητ», τώρα ας μπούμε στην όλη ιστορία του ενος μοναχικού ανθρώπου με πιστόλι που αποφάσισε να πάει στην πιτσαρία «Comet Pingpong» στην πόλη Ουάσινγκτον, γύρω απο την οποία περιστρέφεται η όλη υπόθεση αυτή (πατήστε εδώ για περισσότερα), για να βρει κατι παιδεραστές με την ελπίδα ότι θα τους πιάσει στα πράσα κατα την εκτέλεση των εγκλημάτων τους με αποτέλεσμα να τους «καθαρίσει» όλους επι τόπου…

ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, το όλο σκάνδαλο «Πιτσαγκέητ» επικεντρώνεται στο πρόσωπο του ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ιδιοκτήτη της…ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ «Comet PingPong», κ Τζέιμς Αλιφαντή» που είναι γνωστός όχι μόνο…Π**ΣΤΗΣ, αλλά αναβάζει στα προφίλ του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης τις πιο ΒΡΩΜΙΚΕΣ και ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ φώτο. και εικόνες, όχι μόνο των συμπούστηδών του αλλά…ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! (πατήστε εδώ, εδώ και εδώ). Αλλά σταματάμε εδώ, γιατί μόλις βρέθηκαν σε ένα προστατευμένο τμήμα του επίσημου σάιτ της εν λόγω πιτσαρίας….ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!!!…

Διαβάστε επίσης!…

Λοιπόν, με το πού ξέσπασε το σκάνδαλο, στις 4 Δεκεμβρίου του 2016, ο κ Edgar Maddison Welch, ένας 28άχρονος απο την πόλη Salisbury της Βόρειας Καρολίνας εμφανίζεται στη σκηνή, που φέρεται ότι πυροβόλησε τρεις πυροβολισμούς στο εστιατόριο “Comet PingPong” με ένα τουφέκι στυλ AR-15, χτυπώντας τείχη, ένα γραφείο, και μια πόρτα. Ο Welch είπε αργότερα στην αστυνομία ότι είχε σχεδιάσει να κάνει τις δικές του έρευνες για συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας. Παραδόθηκε αφού “δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάποι εκεί είχαν απαγάγει ανήλικα παιδιά και τα είχαν φέρει λάθρα στην εν λόγω πισταρία κρύβοντάς τα σε ένα υπόγειο ή μυτική αίθουσα εκεί”, συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμιά αντίσταση και κατηγορήθηκε με επίθεση με ένα επικίνδυνο όπλο. Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο των «Σϊμπσονς», στο οποίο μαθαίνουμε για την πρόβλεψη αυτή, προβλήθηκε το 2015, ένα ολόκληρο χρόνο ΠΡΙΝ το ξέσπαμα του εν λόγω σκανδάλου.  Κι τώρα θα σας παρέχω παρακάτω όλα τα σημαντικά σημεία αυτού του επεισοδίου των «Σίμπσονς» για να καταλάβετε πλήρως πως όντως ταιριάζει αυτό 100% με τον ύπαρκτο πυροβολισμό στην εν λόγω πιτσαρία καθώς με το σκάνδαλο «Πίτσαγκέητ» εν γένει:

 • Ο Χόμερ Σίμπσονς παίζει το ρόλο ενος πατερά που έχει «χάσει» τα παιδιά του και ζητάει βοήθεια απο τους φίλους του, που βρίσκονται όλο σε ένα «μπάρ», να τα βρει…
 • Ο ιδιοκτήτης του μπαρ του ανοίγει ξαφνικά του Χόμερ μια πόρτα ενος μυστικού δωματίου και του δείχνει πολλά…ΠΑΙΔΑΚΙΑ που βρίσκονται ΜΕΣΑ!!!…ο Χόμερ μετά του λέει πως κανένα απο αυτά δεν του ανήκει…
 • Μετά οι φίλοι του Χόμερ του λένε ότι θα τον βοηθήσουν, αλλά ότι μόλις παρήγγειλαν μια…ΠΙΤΖΑ να φάνε…
 • Μετά ο Χόμερ βγάζει ένα…ΤΟΥΦΕΚΙ από το πίσω μέρος του πάγκου του μπάρ και…ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΤΗΝ…ΠΙΣΤΑ
 • Μετά θυμώνουν οι φίλοι του Χόμερ μαζι του και του λένε πως τους πήρε 40 λεπτά για να διαλέξουν το σωστό υλικό για πίτσα, που για αυτούς ήταν ένα….CHEESE….

Ειρήσθω εν παρόδω ότι το υλικό «cheese» έχει αναφερθεί κατα κόρον καθ’ όλη τη διάρκεια των ρεπορτάζ τόσο των ΜΜΕ όσο και των πολλών εκατομμυρίων ανεξάρτητων ερευνητών/δημοσιογράφων σχετικά με το σκάνδαλο αυτό και ότι, σύμφωνα με το FBI, είναι μια συνθηματική λέξις των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ για…«ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ»–με ό,τι σημαίνει αυτό!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΤΩΝ «ΣΙΜΠΣΟΝΣ» ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ «Comet PingPong» ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΥ…!!!…

Και θα μου πείτε τώρα «Καλα, πώς τα ήξεραν αυτά?!», και εγώ θα σας πω μετά «δεν είναι η πάλη ημών εναντίον εις αίμα και σάρκα, αλλ’ εναντίον εις τας αρχάς, εναντίον εις τας εξουσίας, εναντίον εις τους κοσμοκράτορας του σκότους του αιώνος τούτου· εναντίον εις τα πνεύματα της πονηρίας εν τοις επουρανίοις.»

Και τέλος, το σκάνδαλο «Πίτσαγκέητ» είναι αληθινό….έχουν βρει ήδη το φώς της ημέρας πάρα πολλές αποδείξεις που κανείς δεν μπορει να αμφησβητήσει. Ομως ο εν λόγω «πυροβολισμός» στην πιτσαρία “Comet Ping Pong” ήταν….ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ, και τούτο μάλιστα σε συνεργασία τόσο με τις αρχές (το «βαθύ κράτος») όσο και με τους παραγωγούς…«ΤΩΝ ΣΙΜΠΣΟΝΣ.»  Δηλ, τα είχαν ήδη ΌΛΑ «στα σκαριά» προκειμένου να είναι σε θέση να…ΕΛΕΓΧΟΥΝ το όλο αφήγημα αυτού του σκανδάλου και αυτό θα χρησίμευε ως πρόσχημα με το οποίο να δυσφημείται ο κάθε δημοσιογράφος που θα τολμούσε να το εκθέσει το σκάνδαλο. Διότι μετά από όλα, ποιός «εχέφρων» άνθρωπος θα τολμούσε να ταυτισθεί με έναν «παλαβό» με τουφέκι που πάει και πυροβολάει μαζικά κατα «αθώων ανθρώπων» που τρώνε με τις οικογενειές τους μέσα σε…ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ….ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? … ???

Δείτε τώρα το κλιπ!…

Ελληνικά Νέα Τώρα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. DEN KSERO SE PIO SITE EIXA DEI OTI PIROBOLOUSAN TIN ELLADA ??? I ENAN ELLINA???? DEN THIMAME POU TO EIDA PERISI HTAN!!!! komikotragikoi pou mas ta deixnoun etsi alla kai poli epikindinoi.

 2. Ανώνυμος 02/20/2017 @ 10:45 ΜΜ

  ελληνας μπλογκερ: το ειδος του “ερευνητη” που παρουσιαζει ερευνες αλλων νομιζοντας οτι ειναι ο τελαλης στο χωριο και οτι μονο αυτος φερνει τα νεα. αν ολα αυτα ειναι αληθεια γιατι δεν παρουσιαζεις την ερευνα σου σε εναν εισαγγελεα να γινεις διασημος; αλλα ξεχασα και οι εισαγγελεις ειναι του συστηματος και ζητανε στοιχεια (θου Κυριε) και οχι ασαφεις ενδειξεις. στο κατω κατω αυτη η μπουρδα βγηκε στις ΗΠΑ και ολοι γνωριζουμε τι εξυπηρετησε.

  • Μάλλον σού έθιξε την πουτανα την Αμερικανίδα και το πουστρελι τον άντρα της…

  • ποια μπουρδα ρε ασχετε_______ειναι απο τις μεγαλυτερες αποκαλυψεις ολων των εποχων_______ανεξαρτητως πως χρησιμοποιηθηκε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*