12:34 - 15/04/2016

MATRIX – Αιθερικό πεδίο – ΒΙΝΤΕΟ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

MATRIX – Αιθερικό πεδίο
Ποια είναι η έννοια του «MATRIX»;
…….πλέγμα – δίκτυο – πεδίο…….

Στα λατινικά σημαίνει μήτρα…
Με τη λέξη «MATRIX» εννοούμε την παραισθητική
πραγματικότητα στην οποία είμαστε εγκλωβισμένοι.

Πως μπορούμε όμως να τεκμιριώσουμε τον όρο «MATRIX» ;
Το «MATRIX» είναι ένα αιθερικό πρόπλασμα που καλύπτει
όλη την πραγματική δημιουργία που βρίσκεται πίσω από αυτό,
σαν ένα μαύρο μαγικό σεντόνι.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Είναι πολύ παράξενο όμως.. το ότι matrix στα λατινικά σημαίνει μήτρα… αλλά και η δελφύς σημαίνει την μήτρα… εξ’ ου και αδελφοί, αυτοί που είναι από την ίδια μήτρα.

  Ακόμα δε ποιο παράξενο είναι το γεγονός ότι στην ταινία matrix αναφέρεται η Σιών…

  Ότι δηλαδή οι Δελφοί και η Σιών ανήκουν στην ίδια μήτρα… αλλά έχουν διαφορετική πολικότητα.

  Αυτά για αυτούς που λένε η γράφουν για την “αντιπαλότητα” Δελφών – Σιών… οπωσδήποτε οι Δελφοί ήταν για 1.000 χρόνια το γεωπολιτικό κέντρο των Ελλήνων… όπου μετά αντικαταστάθηκε για άλλα 1.000 χρόνια από την… Κωνσταντινούπολη.

  Αυτά.

  • ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ : Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 04/15/2016 @ Απρίλιος 15, 2016 11:43 μμ

   ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ…ΑΛΛΟ ΤΟ MATRIX ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ (=Η ΨΕΥΔΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ “ΖΟΜΠΙ” ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΝΕΡΓΕΙΑΣ LINK-LAP-MASER”) ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η “ΜΗΤΡΑ” – ΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ: “ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΗΤΡΑ” – ΔΕΛΦΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ – ΤΡΩΑΔΟΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ .
   ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ: ΩΣ Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ….

 2. Εύγε αδερφέ….Καλή Αφύπνιση/Ενεργοποίηση!

 3. Η Απολλώνια Πύλη 04/15/2016 @ Απρίλιος 15, 2016 9:43 μμ

  O Apulunas(φύλακας των πυλών)/Ομοπολών/Απολούων/Απολλύων είναι μια έκφραση και ένας προσδιορισμός της κοσμικής δύναμης που εξισορροπεί τις αντίθετες πολικότητες (Ομοπολών) και εφαρμόζει την Χρυσή Αναλογία μέσα από αυτή την διαδικασία δικάζει το Παν και ξεπλένει τις αμαρτίες (Απολούων) και για αυτό είναι και ο καταστροφέας (Απολλύων) και αυτοί που νομίζουν ότι μέσα από την ταύτιση με το εθνικό είδωλο αυτής της δύναμης είναι υπεράνω αυτής της διαδικασίας καλύτερα να ξυπνήσουν προτού τους βαρέσει στο κεφάλι η αντίθετη πολικότητα, αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή.

  Ο Αλέξανδρος υπήρξε μια μόνο έκφραση αυτής της κοσμικής δύναμης, υπήρξε όμως η ανώτερη της έκφραση και τελικά όλοι όσοι νομίζουν ότι σχετίζονται με αυτόν τον αρχετυπικό προγραμματισμό είναι μια έκφραση κάποιου επιπέδου αυτής της δύναμης, ακόμα και αν πρόκειται για την σκιά που παράγει το φώς, καθώς άλλωστε όπως γνωρίζουμε οι αμύητοι μπορούν να δουν μόνο την σκιά του Απόλλωνα για αυτό άλλωστε μας έχουν ζαλίσει τα @@ οι πολλοί αντιαπόλλωνες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Α-πολλών διαφέρει από τους πολλούς οπως για παράδειγμα ο γνωστός ψυχοπαθής που γυρνάει εδώ μέσα με διάφορα ονόματα άλλα και ο Stranger κλπ.

  Σε σχέση τώρα με τους Σατανιστές και γενικά τους μαλάκες που παριστάνουν τους έξυπνους θα τους πρότεινα να κάνουν την προσευχή τους στην Παναγίτσα μας και τον Χριστούλη μας γιατί όχι μόνο θα τους κάψει ο Απόλλωνας, άλλα θα τους χέσει και πάνω στον τάφο.

 4. Η Πύρινη Κλανιά του Απόλλωνα 04/16/2016 @ Απρίλιος 16, 2016 12:43 μμ

  Ψάχνοντας κάποιος για την πνευματική πηγή ασφαλώς και θα καταλήξει στον Τοτεμισμό και στον Σαμανισμό και όχι στις “Ανδρομέδιες” πορδές ανεξάρτητα με το γεγονός (κατά την ταπεινή μου άποψη) σε σχέση με τα πειράματα που γίνονται με το εξωγήινο DNA για την αναβάθμιση του ανθρωπίνου και εδώ είναι που επισέρχεται η ανάγκη του να κατανοήσουμε το μήνυμα του υιού του ανθρώπου και τον αρχετυπικό προγραμματισμό του Αδάμ που ήταν γνωστός στα Πελασγικά/Καβείρια μυστήρια ως ο αρχάνθρωπος Αδάμας και τελικως να προσγειωθούμε τα εξωγήινα σκάφη μας στην πραγματικότητα, καθώς όλοι οι άνθρωποι είναι παιδιά της Γαίας-Κι όπως άλλωστε και οι γήινοι θεοί έτσι όπως εκφράζονται στην δική μας πραγματικότητα, ανεξάρτητα αν μιλάμε για κοσμικές και πανσυμπαντικές δυνάμεις.

  Μέσα από αυτή την διαδικασία του εναρμονισμού μας με την φύση και την μητέρα Γαία/Κι επιστρέφουμε επί της ουσίας στην πνευματική πηγή μέσα από ένα αντιστροφικό ταξίδι στον χρόνο για να κλείσουμε τον κύκλο και να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο και όχι για να εγκλωβιστούμε στα καρμικά αδιέξοδα της ιστορίας που οδηγούν σε συγκρουσιακά αδιέξοδα.

  Μέσα από αυτή την διαδικασία κάποιοι ίσως να κατανοήσουν και το Τοτέμ του Δράκου το οποίο εκφράζει μια αρχέγονη κοσμική δύναμη όπως για παράδειγμα ο Έρως και όχι κάποια εξωγήινη φυλή ανεξάρτητα με τον αν υπάρχει η όχι Δρακονιανή παράδοση και η αρνητική επίδραση εξωγήινου DNA άλλα και Σατανιστικές οργανώσεις που παίζουν με τις ταμπέλες καθώς μόνο τις ταμπέλες και τις σκιές των ειδώλων μπορούν να δουν τα όντα που είναι αποκομμένα από το πνεύμα γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία τους έχει απορρίψει η ίδια η φύση και η μήτρα του πλανήτη Γαία και για αυτό προσπαθεί να τους αποβάλει δια-λύοντας αρχικά το νοητικό τους που είναι το βασικό εμπόδιο του ανθρώπου για την εναρμόνιση του με την φύση και με το πνεύμα. Ο Σατανισμός η μαύρη μαγεία ο μαύρος ταντρισμός και ο νοητικός αυνανισμός που παράγει δεν έχει καμία σχέση με την λατρεία της φύσης είναι ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/phidia-ste-theba-leuktra-kai-mantineia/o-drakon-dionysos

  Ο Απόλλωνας ετοιμάζετε να κλάσει τους ηλίθιους και να τους κάψει τα μυαλά για να σωθεί η ψυχή του όλου η οποία όπως και η Ελένη και παλαιότερα η θεά Ινάννα/Αφροδίτη η όποια εκφράζει το ίδιο αρχέτυπο είναι ένα θύμα βιασμού από τους εξυπνάκιδες και ειναι επι της ουσίας του άγιο πνεύμα και δεν είναι τίποτα λιγότερο από Παν-Αγία.

 5. Πολυ ενδιαφερον. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Το καταλληλο βιντεο την καταλληλη ωρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*