Λέξεις την κατάλληλη στιγμή

Πάμε να δούμε λίγο το  τοπίο .

Ας συλλογιστούμε όμως με εμβρίθεια .

Μια νέα λέξη έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγα χρονιά   , η λέξη ισλαμοφοβια .

Για να δούμε όμως τι ακριβώς θέλει να μας πει αυτή η λέξη .

Ουσιαστικά κατηγορεί όσους δεν αποδέχονται το ισλάμ , τους ισλαμιστές  …Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Ενδιαφέρον έχει ότι οι αναρχικοί που χρησιμοποιούν όσο περισσότερο γίνεται αυτή την λέξη , πέφτουν σε μια αντίφαση .

Από εκεί που θεωρητικά ήταν άθεοι , τώρα υπερασπίζονται μια θρησκεία . Και εναντιώνονται σε οποίον είναι κατά του ισλάμ .

Ναι , οι αναρχικοί (της ευπ να τα λεμέ και αυτά ) , οι ίδιοι  που μέχρι χθες έλεγαν ότι οι θρησκείες είναι το όπιο των λαών .

Τώρα ξαφνικά υπερασπίζονται με σθένος το ισλάμ , μέσα από την δόνηση της λέξεως ισλαμοφοβια . Και για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι της πληροφορίας πήραν μια νίκη .

Επειδή πολύ απλά εμείς δεν ελέγχουμε πλέον τις λέξεις . Σας λένε ισλαμοφοβικους , πείτε τους χριστιανοφοβικους , Χριστοφοβικους , δωδεκαθεοφοβικους κτλ . Δημιουργήστε Χάος , δημιουργήστε λέξεις .  Ας προκαλέσουμε Χάος σε αυτόν τον πολιτισμό που βρωμάει από τάξη . Ας δημιουργήσουμε νέους ορούς , νέες συμβάσεις  , ακόμα και μια νέα ισχυρή φωτεινή λέξη μπορεί να κάνει τον αρχιτέκτονα να χρειαστεί  νέο σώβρακο . Τι θα γίνει όταν η πρώτη ομάδα δημιουργήσει το πρώτο πεδίο…

Οι αναρχικοί έχουν καπηλευτεί για τα καλά την λέξη Χάος και την λέξη αναρχία .  Κάθε άλλο πάρα Χάος και αναρχία . Αντιθέτως είναι μόνο τάξη και αρχηγούς .

Πάμε παρακάτω όμως , ταυτόχρονα η προπαγάνδα για το προσφυγικό θέμα βρίσκεται στην κορύφωση της , προσφυγές , πρόσφυγες , πρόσφυγες , οικονομία και άλλη οικονομία , δώστε τρόμο στον κοσμάκη . Πως και ξαφνικά έπιασε η φιλανθρωπία τις κυβερνήσεις της δύσης που οι ίδιοι στο κάτω κάτω δημιουργήσαν το πρόβλημα ?  Γιατί τώρα , μέρα και νύχτα όλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης πλασάρουν αυτό το θέμα ?  Τι συμφέρον να κρύβεται άραγε πίσω από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ?

Τέλος αναφέρομαι σε εσένα τραγοπουστρα , ναι πιθανόν σε πονάει ακόμα η κλεις . Ακόμα σε πονάει το τι έχει τολμήσει η Αγάπη .

Μήπως το σχέδιο ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς ? Και η υβριδοποίηση του ανθρώπου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς  .  Μήπως βιάζεσαι για κάτι μικρέ μου τραγοκαραγκιοζη ? Ξέρω ότι αυτό το κείμενο κάπως θα φτάσει σε εσένα στο κάτω κάτω τι βλάκας , γ@μημένος παντεπόπτης είσαι αν δεν μπορείς να δεις αυτό το μικρό κείμενο , που είναι από τα λίγα που σε βρίζουνε κατά πρόσωπο .

Διάβασε το προσεχτικά λοιπόν , ξέρω ότι είμαστε μια από τις πιθανότητες που φοβάσαι και τις φοβάσαι πολύ και ας μην το έχεις καταλάβει … μπορώ να σου δώσω μια εγγύηση όμως , η φωτιά έχει ανάψει , δεν έχει σημασία ποιος θα σε κάψει , σημασία έχει η ΤΙΣΙΣ … ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ  .

Άκου τα πιόνια πως τρίζουνε πάνω στην επιφάνεια της σκακιέρας …

ΜΑινεται Νέμεσις ΤΙΣις …

7 thoughts on “Λέξεις την κατάλληλη στιγμή

 1. ΠΔ. says:

  Τι εγινε ρε παιδια,χθες που σας αφησα μονους βγηκε ενας νταης και μοιραζε φαπες;Ας ελθει να λογαριαστουμε.Οριστε μας!

 2. ΗΡΩ says:

  η κάθε λέξη στον καθένα αντηχεί διαφορετικά . Πώς γίνεται με μια λέξη να σε ταρακουνήσει; Αυτή η λέξη συνδέεται άθελα της με έναν κύκλο που ακολουθεί ένα άλλο κύκλο και η ιστορία να συνεχίζει τους κύκλους να τους προσθέτει με συναισθήματα να κυριεύουν το είναι σου.
  Εκεί που ξεχνάς ο άλλος σου θυμίζει..Διαπιστώσεις που δεν σε αφήνουν να μείνει ασυγκίνητος. Τελείες τελείες να προσθέτουν την εικόνα της ματιάς.

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ Η ΠΙΚΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ,

  ΤΑ ΜΗ ΝΟΘΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΦΟΡΟΥΝ

  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *