ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;

Μιλώντας σε ένα φόρουμ κεκλεισμένων των θυρών για τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης και του προσωπικού της πατρικής του πόλης της Αγίας Πετρούπολης, ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά, επισημαίνοντας ποιος ήταν πίσω από την δολοπλοκία: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι υπηρεσίες κατασκοπίας της, και το OCCRP του George Soros.

Ο Πούτιν χτύπησε την γροθιά του στο τραπέζι και αναφώνησε, ” George Soros, πονηρέ δράκο, τώρα έχουμε πόλεμο’’, σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στον πρόεδρο. Ο Πούτιν στη συνέχεια ορκίστηκε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο τις κυρώσεις κατά της Ανοικτής Κοινωνίας του Soros.

Όταν ρωτήθηκε από μια κορυφαία βοηθό ως προς το τι εννοεί με το ‘’δράκο’’ (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν αναστέναξε βαριά και κάρφωσε την συγκεντρωμένη ομάδα με το χαρακτηριστικό βλέμμα του πριν να εξηγήσει ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι αυτό που φαίνεται σε σχέση με το πώς ο κόσμος διοικείται.

Αντιστεκόμενος στις ήπιες προσπάθειες των στενών συνεργατών του να τον σταματήσουν από το να ‘’ανοιχτεί’’ περισσότερο, ο Πούτιν δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν παντού, και ότι είχε προσωπικά βαθιά γνώση των συναλλαγών τους. Ο ίδιος είπε ότι δεν ήταν ένας από αυτούς, αλλά τον φοβούνται και έχουν προσπαθήσει να τον παρασύρουν στην ‘’αρχαία Βαβυλωνιακή τους λατρεία.”
‘’Τα αποδεικτικά στοιχεία, αρχαία και σύγχρονα, είναι πάμπολλα’’, είπε.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί για να γίνει ‘’ασυνείδητη’’ μέσω της χρήσης προγραμματισμού από τα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, το τέλειο παράδειγμα της οποίας ήταν η πρόσφατη διαρροή των Εγγράφων του Παναμά. Η άρχουσα τάξη του κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των τροφίμων, του νερού, και της παροχής του αέρα μας, και ενεργά αποχαυνώνει τις μάζες.

Πηγή: yournewswire.com
Μτφρ: Γ.Βουδούρης

greek1


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

14 thoughts on “ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: Χαρακτήρισε ο Πούτιν την άρχουσα τάξη του κόσμου ως ερπετοειδή ;

 1. Giannis m says:

  Ασφαλώς δεν μπορεί να συμβαίνει..Κάτι τέτοιο..Όμως η συμπεριφορά τους το ήθος Η πνευματική πολιτική και πρακτική συμπεριφορά τους…καταδεικνύει την αποκρουστική τους υπόσταση. …Και ας μη βιαστούμε Τους εχουμε δει με τα αυτά πρότυπα σε διαφορετικές περιόδους της Ιστορίας…απλά..Έχουμε την πολυτέλεια κάθε μέρα στα…ΜΜΕ να τους καλημεριζουμε

 2. Ο κανένας says:

  Υπάρχουν και είναι σε υψηλές θέσεις παγκόσμιος. Όμως δεν μπορούν να μας κάνουν κακό μας αγγίξουν, απλός δημιούργησαν όλοι την τεχνολογία που χρήσιμη μεν όμως είναι το πως θα χειριστεί αυτήν την τεχνολογία ο κάθε ένας..και για πιον σκοπό.. Δεν θέλουν να μας φάνε σκοτώσουν Κ.τ λ. Αβουλα πλάσματα μας θέλουν και αυτοί να μας ελέγχουν.. Ρωτάω γίνονται τόσο τρομερά πράγματα στον κόσμο και αντίδραση καμοια… Γιατί? Όσο για τους πιστούς τους ναι αυτοί είναι οι μόνοι που σκοτώνουν στο όνομα τους… Το κλειδί είναι η αντίδραση και το κυριότερο να γίνουν όλοι οι πολίτες κάθε χώρας ενεργοί πολίτες..

 3. ΜΟΥΦΑ says:

  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ…
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ whatdoesitmean.com
  ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΙΤ (ΑΝΑΜΥΓΝΙΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ…
  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100% ΕΡΠΕΤΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΑ 50% ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΡΠΕΤΑ

 4. Ανώνυμος says:

  ΜΕΓΑΛΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ?Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΦΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?????? ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΛΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ

  • COINTELPRO says:

   ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ… ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ… ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ CO-INTEL-PRO ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA SCORCHA FAAL AKA DAVID BOOTH

   bibliotecapleyades.net/esp_cointelpro.htm

 5. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  ο Πούτιν ασφαλώς εννοούσε ότι όλοι αυτοί είναι δαιμονοκρατούμενοι με την έννοια ότι κυριαρχούνται από τις δυνάμεις τους σκότους και επειδή το φίδι που ήταν το πιο φρόνιμο ζώο του παραδείσου το χρησιμοποίησε ο σατανάς για να κυριαρχήσει για αυτό επιδίδονται στη λατρεία του φιδιού και θεωρούνται οφικοί, δηλαδή άνθρωποι που λατρεύουν το σατανά στη μορφή του φιδιού, όπως άλλοι λατρεύουν το δράκο. Όλα αυτά είναι το ίδιο, δηλαδή είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος που δεν είναι άλλο από τον Εωσφόρο, τον αρχηγό του δέκατου τάγματος που παίρνει διάφορες μορφές ζώων για να παρασύρει τον άνθρωπο, που είναι επιρρεπής στην εξουσία και στο χρήμα, παριστάνοντας ότι είναι ο μοναδικός Θεός και εξαπατώντας έτσι, όπως συνέβη και στο παράδεισο, όπου εξαπάτησε τους πρωτοπλάστους

 6. ΛΑΒΡΥΣ says:

  Ἔχων ὑπ’ ὅψιν τὸ ἐπάγγελμά του – Ἀρχικατάσκοπος – καὶ ἐπειδὴ οἱ ἄνθρωποι τοῦ εἴδους δὲν ἀνοίγουν εὐκόλως τὸ στόμα τους καὶ ἄν τὸ κάνουν μετροῦν τὰ λόγια τους, ΔΕΝ τὸ πιστεύω.
  Μὲ τέοιες μαλακίες προσπαθοῦν νὰ τὸν δυσφημίσουν τὰ παντοειδῆ ἀνθρωποειδῆ.

 7. Ανώνυμος says:

  Έχετε σκεφτεί ποτέ το πιθανό ενδεχόμενο ένας ερπετοειδής να παρατηρεί τα όσα γράφετε και να ανεβάζει σχόλια στην σελίδα σας;;; χαχα!!! Πλάκα θα είχε.

 8. Mantzas Vasilis says:

  ΠΡΟΒΑΤΑ υπάρχουν πολλά και βόσκουν κυρίως στους βοσκότοπους της τηλεόρασης!
  Άλλο όμως να βόσκουν και να τρώνε κουτόχορτο κι άλλο να προσπαθήσουν να πείσουν τον διαυγή κόσμο, ότι όλα όσα βλέπουμε, ακούμε διαισθανόμαστε, είναι παραμύθια και φαντασίες!
  Πραγματικά , ήθελα να μάθω αν διαισθάνονται τον “ΒΙΑΣΜΟ” τους ή θα το διαπιστόσουν μετά την…..”ιατροδικαστική” έκθεση!
  ΜΠΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *